س🤔🤔🤔
کدوم سرور
ایلیا اسم ۱۰ تا اکانت تو nw بده که روشون فیک برم ببینی که هر ۱۰تا رو میزنم بدون خطا😅😅😅
سلام سالار جان
مقداری فرصت آزاد پیدا کردم تا اکانت و غارت شما رو بررسی کنم
اولین نکته که به چشم اومد فاصله 25 خانهای کپ (2.5 ساعت با مهاجر) از اسپاونتون بود که موجب شده استارت به مراتب قوی تری برای اکانتتون داشته باشید.
مورد دوم دیرکردتون در ثبت نام بوده که گمان کنم بدلیل پلن اسپاون دیفالت انجام شده و موجب شده برخی از واحه های اطرافتون در هفته اول خالی باشند.
مورد سوم امتیاز مهاجمین و همچنین آیتم هیروی شماست (گرز گرزدار برای نژاد گول :دی جهت افزایش قدرت هجومی قهرمان) که کاملاً بیانگر بازی سالم و نوب وارانه (شوخی) شما و پاکسازی واحه های اطراف هست.
و مورد چهارم اولین سِتِل دهکده 3 بازی هست که باز هم به راندمان استارت شما کمک کرده. (با اینحال اکانت های گول داخل سرور از شما دهکده های بیشتری دارند و رنک پاپ رو از دست میدید)
من یکسری از مزایا و معایب پلن اکانتتون میگم که اگر صلاح دونستید استفاده کنید.
مزایا:
دسترسی دو طرفه به ناتارهای شمال غرب و جنوب شرق که موجب افزایش دو چندان حجم غارتتون میشه
شناور بودن دفاع در مختصات میانی نقشه: که فعلا برای قضاوتش زود هست و شاید برنامه داشته باشید.
معایب:
کپ 100 درصد. که خب برازنده چنین اکانتی نیست.
استارت رعد داخل تمامی دهکده ها که برای این مورد هم زوده قضاوت ولی اگر چنین قصدی دارید پتانسیل شناوری دفاع اکانت از دست میره.
و مورد آخر نزدیکی دهکده ها که باعث میشه غارتتون طی زمان کاهش پیدا کنه و چند راه پیش روی شما بگذاره
1- بازی و ساخت دفاعی در چند مختصات
2- استفاده از مولتی
3- حذف اکانت
جمعبندی: با توجه به عکس پایین (6444 های مصری نزدیک کپتون)، تفاسیر بالا و استارت خوبتون بنظرم تا اینجا غارت سالمی داشتید نوش جونتون! اما به مولتی بازی روی میآورید یا شاید هم آوردید.
پ.ن: سالار جان درکل مراقب باش. گوشت بره لذیذ هست و دوستان ببرهای درنده :دی
پ.ن2: قصد داشتم اون یکی سمت چالش غارت سالم هم بررسی کنم دیدم به سلاطین برمیخوره ما بررسی کنیم.
بیشترمن خاکم
بیا حرفهای سنگین و قشنگ بزنیم یه عده دوستان هم توی رودربایسی با وقارتر و سالمتر حرف بزنن و پست بذارن : )))
خب در مورد کتاب دانش که گفتیم، در مورد نقشه هم گفتم شکل واقعی نقشهی تراوین در فضای سه بعدی یک Torus یا شکل هندسی شبیه به یک دونات هست. علتش چیست؟ :دی
سوال دوم، چرا از تابلوی مونالیزا استفاده شده برای اثر هنری؟ و چرا باید 250 کی چکش بخوره الان؟ چه خبره؟
درودی گرم به شما
ایرج جان پس از بررسی نقشه کروی تراوین شاهد دو دستگی احذاب به Flat و Round Earthers هستیم.
بیانیه شما در این مورد چیست؟ :دی
بگذریم
من هم دو سوال برام پیش اومده که گمان میکنم پاسخ من نزد شما باشه
من یک ناتار با فاصله 22.2 خانه از خودم رو با میدان تمرین سطح 4 غارت میکنم
زمان رسیدن به مقصد هنگامی که از چکمه 25% قهرمان استفاده میکنم برابر است با 40 دقیقه و 47 ثانیه.
در صورتی که بدون استفاده از چکمه قهرمان زمان کمتری نیاز هست : 39 دقیقه و 48 ثانیه
ممنون میشم دلیل این اختلاف رو به من بگید !
سوال دوم اینکه ایرج جان اسم اکانتتون رو میخواستم بپرسم با کسری بیایم عیددیدنی :دی
ارادت