عه چه جالب خوبه که خبر دارین
بله
ما خب شانسی برای برد نداشتیم
اسکات کشیده بودیمازمرتاض و بدون اینکه کسی بدونه جز ممد نوب و متین ، لانچ شده رو مرتاض ،
حدود یک ساعت یا یک ساعتو نیم قبل لند، مملی (لیست فارم زن) تماس میگیره که اگه ریله اینحرکت رو بزنم ، به گوشم رسوندن تورج اینا میخوان واندر ما رو بیارن پایین
که بعد، پست یکیاز دوستان اومد کف فروم تصدیق بر این حرف که اره چنین چیزی گفته شده ولی خب هنوز اجرا نشده و مشخص نیست اجرا شه یا نه ، کما اینکه گفته شده بود اگر همری بلند شه توی راه صفر میشه !
خب حالا چی شد که ریل گفته شد، مملی زنگ میزنه به ایکس که آیا فلان جا ریله که این حرکت رو بزنم ، ایکس خبر نداشته و زنگ میزنه به رضا ، رضا ام از خدا بی خبر با پلیر های اکانت تماس میگیره که از خستگی لانچ و دف و گندم ... خواب بودن ، تماس میگیره با ممد نوب دانشگاه بوده اگر اشتباه نکنم جوابنداده ،
رضا میره رو اکانت رونان میبینه بله ریله ، ولی خب اتک رونان با تورین فکر کنم ۲ ساعتی اختلاف تایم داشتن ، که همونم واسه مملی میشه حجت ،
همر اکانت گریز میکنه ، دف بک میخوره ، همرای یه عده خاص میمونه ،
تهشم بهشون بگن تقصیر خودتونه رو اکانت بدون پلیر پارک کردین ،
اوکی قبول ، ولی دف چرا بک خورده ، همر اکانت چرا گریز کرده
یه آدم چقد میتونه بی ارزش و کثیف باشه که زحمت این همه آدم به خاطر هیچ و پوچ از بین بره، وقت و هزینه و اعصاب دیگران براش مهم نباشه و صرفا یه مدال بی ارزش با کلی حرف و حدیث کسب کنه
نظر شخصی:
حالا چی شده مسئولای ان ای ادعا بی اطلاعی میکنن و میگن نمیدونیم چه کسی این کار رو کرده !
اگر بیان بگن مملی بوده و خرابشکنن ، مملی ام میاد میگه شما میخواستید منو بزنین و متا رو زیر پا گذاشتید و حقتونه ، و از طرفی وینری هم به اسمشون نمیخوره و ۲ سر باخته براشون ،
پسمجبورن ماست مالی کنن تا خودشون به خاطر سومدیریت خراب نشن این وسط و تهشم اسم وینر روشون باشه بدون حرف و حدیث
خب جاوید جان نوبت شماست ،
اگرحافظت اوکی باشه ، قطعا میدونی که هر سرور تارگت بودی ، و اینم میدونی که بیشترین اکانتی که از طرف جنوب شرق روش اتک ریل لانچ شده شما بودی ، اگرم یادت باشه دف خاصی ام بهت نمیدادن، درسته؟
مملی اومده روی کار ، شما شدی لیدر ان ای؟😅
بعد از لاگین مملی اینا روی جنوب شرق زنگ زدی به من میگی اونا استفاده خاصی از اون اکانت نکردن؟😅
بازار باشه سلطان
میدونی چیه ، نقشی که الان توش هستی بعد سرور نرمال که گند زدن به سرور و زحمت بچه های ساید و من ، ۲تا سرور پشت سر هم مملی قفلی میزنه که بیا اینور با ما ، ما ادمای خوبی هستیم بیا هرچیتو بگی همونه ،
من نرفتم
و روز مرگم باشه بخاطر گلد یا خدنگی بخوام جایی بازی کنم،
از روزی که این اقا اومده توی این سایت تا به امروز در حال گردش در ساید هاست و فقط دنبال جذب پلیر
یکم دقت کنین متوجه میشین
اینا همه از عقده های برطرف نشده میاد ، بعد میاد اینجا مطلب روانشناسی کپی پیست میکنه ، درمورد تخریب دیگران فتوا میده ، خودش دائم در حال تخریب کردن دیگران
بازم میگم ، برد مبارکتون باشه
برنامه ریزیتون برای وینری خوب بود ، ولی برای لذت بردن از تک تک روزای بازی نه ،
برای یکیبرد مهمه برای یکی بازی زیبا ، جفتشم قابل احترامه ،
ولی انتظار داشتم با این همه همری که دارین و به فکر کلین واندر ما هستین ، قبل نقشه و واندر کلی عشق میکردیم ، و به نظرم اگر میشستیم با پلن همدیگرو محک میزدیم اصلا کار به زدن مولتی و ناتار نمیرسید
مانی جان حواسم هست ، دست و پا نزن کارت دارم حالا