بعد از پلن هم گفتم بیاین یه جلسه باگهای پلن رو بگیریم برا پلن های آینده! مثلا چرا حداقل یه اسکات نزدین پشت این اتک ها که یه سودی داشته باشه! گفتن نه نمیخواد و کشش نده!
که ایشون بعدش اومدن فروم پست گذاشتن که من دست تنها بودم و اینجوری شده!!
دست تنها بودی یا میخواستی تنهایی تکروی کنی!؟
که باعث شدی ۶ ۷ تا پلیر فعال ساید روی اک کلاسیک از هم بپاشن!
بازم گذشت اون پلن و ایشون فرمودن میرم توی فاز دفاعی و تا ۲۰۰ تا اک میتونم ساپورت کنم و فقط پسورد برسونید!
گفتیم فدای سرت، یه بخش دیگه کمک می کنی
که یه شب برای اولین بار من اومدم پای دفکوردی و حاصلش اینسرت کاتاهای کینگ سایرس روی شارک، کچینگ همین همر و یه چنج کپ و خنثی شدن چیف بود، که همون روز صبح بعد از حدود ۲۴ ساعت بی خوابی من ایشون یه برخورد زننده کرد و بحثمون بیشتر شد! و من سپردم اک ها رو و خوابیدم تا صبح که پا شدم و دیدم دوباره مثل سابق حاصل کار ایشون ۶ تا چیف و ۸ تا دیستروی بوده! خب ۵۰ بار که نمیشه آدم از یه سوراخ گزیده شه! همیشه ۷ الی ۸ صبح میان برای چیف، خب ربات هم باشی میدونی باید ببندی اون تایم رو استاد
بریم سراغ پلن روی کپ نوپو با مختصات قلب ان دبل
اون محدوده ۲ تارگت از ان ای بود
یکی کپ نوپو
یکی نان کپ آتیلا چسب واندر مرکزی ان دبل
با اصرار پیاپی به ادی :))) ازش خواستم بیاد کمک برای پلن!
و خلاصه یه روز رخصت دادن و تشریف فرما شدن، گفتم بیا بین اتیلا و نوپو یکیو بزنیم، روحیه ساید برمیگرده و لازمه این حرکت قبل از کتیبه ها ک شروعی میشه برای پاکسازی ساید و روحیه بچه ها
و همرهای خوبی توی اون منطقه داشتیم و البته پلن یکی دو روزه نبود
با حس کردن خطر این دهکده ها توی این منطقه استراتژیک
اکانتها رو چک کردم و دیدم ضعف رمر تخصصی داریم
و در کنار واندرزنم شروع به ساخت یه رمر کردم
که همون رمر دهکده راسخی بود
و البته قبلش با یه فیک روی ساید ان ای
ریکشن اکانتهای ان ای داخل خاک ان دبل رو چک کردیم
که بلافاصله حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه! بعد از لانچ فیک ها، شاهد افزایش رید همرهامون بودیم که نشون میداد تایم آنلاینی این اکانت ها به شدت بالاس و با استاپ تیراندازها اماده ارسال دف هستند حتی به تارگت های داخل خاک ان ای!
و یا حتی اتک به اتکرهای ما
که توی این مورد، بعد از شروع فیک های ما، فیک اتک های ان ای هم شروع شد
که بازم کسی پایکار نبود جز خودم، که ادی این تایم مدرسه بود و ایلیا اومده بود کمک از اس ای که با هم ۴ تا تارگتارو بستیم
(یکی از پر تلاش ترین پلیرهایی که دیدم ایلیا بود، با صدای همیشه خسته :)) ولی به شدت اکتیو)
و دلیل این همه هجمه روی این پلیر، چیزی نبود جز تخریب بازی و خنثی کردنش به نظرم، استراتژی تکراری که ان ای برای مقابله با خیلی از پلیرهای فعال داشت!
نهایتا رمر من آماده شد برای پلن به عنوان جلو زن و کلینر
۲ همر اک سورنا
همر ایکس
همر سامان بدبوی
و با توجه به تحلیل هایی که گفتم، باید پلن ما زیر ۳ ساعت به نتیجه می رسید و تایم بسیار مهم بود، پس با توجه به مختصات همرها و تارگت ها، نوپو به عنوان ریل و آتیلا فیک انتخاب شد، علاوه بر تایم کمتر روی نوپو، حدس زدیم آتیلا توسط دفکورد ریل تشخیص داده میشه و حیثیتی بودن دهکده آتیلا کنار واندر بیشتر دفکورد رو قانع میکنه تا اونجارو دف ببنده، و البته همر خوبی که همون زمان داشت و دف ثابت بیشتر نسبت به دف تخمینی ما روی نوپو
اسکات از آتیلا زده شد و نوپو بدون اسکات!
پلن برخلاف سیم سکند لندهای مرسوم فعلی! که به نظرم اکثرا حرکت فولیه، با تایم لند متفاوت انجام شد
اول ریل روی نوپو شروع شد و بعد فیک روی آتیلا که نتیجتا دف نوپو کلین شد با رمر اولی و با لاست بسیار ناچیز کاتا نشست و اما اون داستان باگ که باعث حفظ دهکده شد!
و نقطه عطف برای اولین گام بازگشت روحیه به ان دبل فیل شد!!
ناگفته نماند ما به خاطر عقب نشینی آقای سامان بدبوی از پلن در ساعات آخر، مجبور به جایگزینی کاتای اک مصری و مولتی شدیم که مسلما با نداشتن تروپ مناسب، پاشنه آشیل پلن شد!
و بعد هم شاهد خودکشی همرهای این اک روی دهکده آتیلا بودیم، با تایم لندهای عجیب غریب و تخریب دیوار با رمر و ۲ دقیقه بعد لند کاتا روی دیوار ۲۰!
که حتی قبل از این لانچ ها، از طریق پرهام تلاش خودمو کردم که پتانسیل این اک رو برای ساید حفظ کنم، اکی که میتونست خروجی شبیه به تورین و میگ میگ داشته باشه، نمیگم دقیق تا این حد، ولی با رسیدگی بیشتر بهش میشد ازش استفاده های زیادی کرد، گفتم جنگ رو شارژ میکنم و بیا ببر روی یک همر سنگین ترت و اندگیمیش کن، بقیه رو جنگی استفاده کن برای ساید که قبول نکردن
دلیل ایشونم مخالفت با تارگت کردن نوپو و تمایل به تارگت کردن آتیلا بود!
و هرچی گفتیم آقا تارگت اول خودمونم آتیلا بوده ولی تایم اتک و هزارتا فاکتور دیگه میگه باید اول نوپو رو زد! که ایشونم لطف کردن قبول نکردن!
و در ادامه سرور هم که تایم کتیبه ها چند کتیبه ای که لازم داشتیم زدیم، با توجه به پتانسیل نفری و همرهایی که داشتیم
و بعد از چند ترای از طرف ان ای برای زدن یونیک ها
هولد مرتاض یونیک به اس ای سپرده شد، که هم باعث کمتر شدن تارگت های ما شد و هم اس ای میتونست استفاده بهتری از مرتاض داشته باشه مسلما و باری از ردی دوشمون برداشته شد.
و ادامش هم استفاده از همرهای باقی مونده داخل ان دبل بود، تا کامل وارد فاز دفاعی بشیم
و قبل از اون هم کلا تغییر استراتژی و تمرکز روی تارگتهای داخلی بود، که تا حدود زیادی دف ثابتشون تامین شد، دفسازها سرکشی مداوم شد.
و خودم شخصا روی اک ها شروع به دفسازی کردم و آپ کردن زیرساخت ها
و جابجایی چشمان منحصر رو داشتیم به دلیل پتانسیل بالاتر اسکاتر اس ای و البته قول های نافرجامی که پلیر عزیزی میداد و عمل نمی کرد که ۴ تا اسکات پای اک وکس بکشه، کاملا یتیم بود این اک، هیچکس گردنش نمی گرفت نمیدونم چرااا :)))
و توی این بازه چند دیوار دفاعی خوب جلوی اتک های ان ای داشتیم که برآوردشون از هم پاشیده بودن ان دبل بود، که خوشبختانه با ریکاوری اک بادوم و چند دفساز دیگه این اتک ها نتیجه ای نداشت به جز یه مورد اتک سنگین روی مرتاض کوچیک که اون هم با حرکت جسورانه ایلیا برگشت داده شد به متا
و ازین تایم به بعد کل فعالیت من معطوف بود به شارژ دفسازها و همرم و جابجایی دف
یه نمونش با ادی پای اک بادوم بود، که دف و شوال شارژ میکردیم ۳ ۴ موتوره و ازون طرف رید که بیشتر ریدش روی دوش ادی بود و شارژ با من، که این اک به تاپ رید رسید به راحتی
آخرین تلاشمون هم پلن نقشه ها بود تا بعد از سرور نگیم میشد این آدز هم امتحان کنیم ولی نکردیم
که ۹۰ درصد و حتی بیشتر تلاشش گردن ادی بود و فقط تونستم توی لانچ یکی از نقشه زن ها کمکش باشم و مقداری دف دادن به اون دهکده ها
ولی اون روز رو یادم نمیره
رفتیم دیسکورد با ادی و مختصات دات کام رو بهش گفتم
گفت نه اونا اشتباس :))) اینجا یه چیز دیگس
که همون باعث شد خدا رحم کنه به متای مقابل!
کاش اینقدر سفت نمیگفتی نههه
ادیییییی
همه حالات دیگشو سعی کردیم چک کنیم و البته از خیلی ها توی متا هم مشورت گرفتیم
تا باگ های احتمالی و آنتی پلن ها رو بسنجیم، از ریکشن های مقابل مشخص بود بار روانی پلن براشون بالاس، مثل "ادی کوچولو به دنبال شانس ۱ درصدی:)) "
و البته چند روز قبل از بسته شدن کامل مختصات دیگه مسجل شد بعضی مختصات ها اشتباه بسته شده و زیاد کاریش نمیشد کرد
۱۰ نقشه زده شد و ۳ نقشه به متای مقابل رسید
و عملا همونجا کار رها شد از طرف معدود پلیرهای باقی مونده وگرنه جابجایی نقشه های باقی مونده یا دف کردنشون کار سختی نبود!
در مورد چیف واندر ان ای به جای واندر مرکزی خودمون داخل ان دبل هم کاش ادی یکم منطقی تر بودی
بازم خسته نباشید بهت میگم بابت همه زحماتت و تلاشت، خسته نباشی بزرگ مرد کوچک
این بود داستان سرور از دید یک پلیر ان دبل که در جریان اکثر اتفاقات درون سایدی بود
به جز پدیده هایی همچون چوکور ان دبل!
اکانتهایی همچون کینگ ام ام ای!
و موارد دیگه ای که توسط لیدرهای پروازی بسته شده بود و مثلا حل شده بود و خودشونم دلیلشو نمیدونستن! و حتی نمیدونستن واقعا حل شده یا نه! :))
اگه نمیدونیم داریم چیکار می کنیم
خیلی راحت بگیم نمیدونیم چه خبره
نگیم نه حله! این حله رو دیگه نگو دوست عزیز!
ممکنه منجر بشه به فنا رفتن تایم و اعصاب چندین نفر!
* امیدوارم من هم مرخصی تراوینی خودمو تمدید کنم.
** صادق اگه با خبر شدی میخوام پلی بدم، همون جمله معروفتو پی وی بگو حتما