Posts by best toten

بیمارستان رو سرور بعد بیارید که توتن و رومن از این فلاکت در بیاند

یه موقعی توتن ابهتی داشته برا خودش...

سلام سارنگ عزیز

از دو عکس بالا کاملا مشخص هست که پلیر شما رو اکانت لاگین نکرده فقط چون تب تراوین باز بوده یه رفرش خورده و صفحه لاگشن باز شده و هیچ گونه لاگینی رو اکانت نشده

از عکس دوم هم بازم مشخص هست که چطور پلیری که ۳ دقیقه قبل وارد اکانت شده و انبار غذاش فول بوده گفته ایول انبار غذام پر شده تعدیل نمیخام بزنم سریع از بازی خارج بشم

کامل مشخص هست که از روز قبل اکانت چک نشده

فقط صفحه لاگین یه بار رفرش خورده که دلیلشم مشخص هست احتمالا تب های هیستروی رو باز کرده تمام تب های شب قبل باز شده و صفحه لاگین نشون داده شده

حدودا ۴۰ دقیقه پیش من اکانت فروم نوری رو هک کردم و این پست رو برای بهم زدن متای شرق نوشتم . و الان نادم و پشیمان از کرده خودم هستم .

متای شرق پایدار

ناصر خان شما هنوز دهکده هات چیف نشده؟ قرار بود بجای حذف اکانت اجازه بدی هم سایدهات چیفت کنند

اگر‌منتظری کپت هم چیف بشه و حذف کنی بگو کاتاش کنیم.

البته اگر کائنات اجازه بدند...

نمونه مطالب مفیدجنابعالی :دی

پ ن: سوزن و جوالدوز

ممنون که یاداوری کردی

ما هیچ وقت یادمون نمیره مملی رویکی از اکاتتهایse لاگین داشت و هیچ وقت یادم نمیره قبل پلن زنگ زد به nw و جدیدا هم قرار نیست یادمون بره چطوری با ۳تا لانچر ۳تا ریل زدیم

با سلام خدمت تمام دوستان عزیز و دشمنان عزیزتر .

این پست رو میخواستم بعد از حذف شدن اکانت بذارم ولی چون قرار شد ک بچه های ساید بیان دهکده ها رو چیف کنن ممکن چند

صرفا جهت اطلاع دوستانی ک کامل منو نمیشناسن بگم ک الان چند سالی هست ک من دارم روی روح و خودآگاه و ناخودآگاه خودم کار میکنم و انواع مراقبه ها رو انجام میدم جهت پاکسازی روحم و ارتباط خودآگاه با ناخودآگاه . و همچنین انرژی درمانی و ... کسایی ک کمی اطلاعات از این موضوع ها داشته باشن میدونن ک اولین لازمه اون نگفتن دروغ هست

سلام ناصرخان

بنده به خودمراقبتی شما ایمان آوردم خیلی خوشحالم که با برنامه زندگی میکنید. یکی از مهمترین اصول خود مراقبتی بخشش و رهایی است که کائنات را با خود همراه می سازد.

اگر ممکنه اجازه بدهید من هم یکی از دهکده های جنابعالی رو چیف کنم و از ان در بهترین شرایط مراقبت کنم

فکر کردی ما دنبال متا با شمال شرق هستیم . با تیمی ک جلوی خودمون برای ساید متاش زیرو رو کشید میشه بهش اعتماد کرد برای متا

چی میزنید خدایی میاید پست میزارید

کدوم متا؟

خودتون به خودتون پیشنهاد متای شمال شرق میدید و خودتون متای پیشنهادی خودتون رو رد میکنید میگید اونا به اونا خیانت کردند.

لامصب توهمت از ممد توهمی هم بیشتره. (واج آرایی هم)

در مورد پلن هم اینجور گه بوش میاد متای شرق از نتایج پلن خوشحاله( به اندازه ۲۰ درصد) و شمال غرب هم خیلی خوشحال تره (به اندازه ۸۰ درصد)

تا باشه از این پلن ها

افشین جان داداش واسه اکانت تاپ 24 ساعت بن خودش بزرگترین پانیشه

عزیزم قانون خیلی واضح توضیح داده

۳۰ درصد پانیش مرتبه اول

جمعیت اکانت مورد نطر حدود ۴۰۰۰ بوده

۳۰ درصد کم کنی میشه ۲۸۰۰

خیلی واضح

ولی جمعیتش الان ۳۶۰۰

۲۴ ساعت بن و ۱۰ درصد پانیش هیچ وقت جایگزین ۳۰ درصد پانیش نیست

منتظر اجرای قانون هستیم

اینم ۷ تا ماجراجویی اخر من ک که شده ۹ عدد نیرو و ۴۹۰ عدد تا نقره و ۲عدد پوچ

جالبه دوتا پوچ هم افتاده پشت سرو هم

امام فرمودند: طوری نکنید که طوری شود و پلیرها فک کنند طوری شده است.

سلام

به نظرم مهمترین بحثش همین مولتی اکانته

بقیش هر چی بود بازی انجام میشه ولی اگر مولتی بازی باشه اصلا تراوین دیگه اسمش نیست

مثل فوتبالی که یه تیم به جای ۱۱ تا بازیکن ۱۱۱ تا داشته باشه تو زمین

حالا بقیه قوانین فوتبال رو هم درست کنی ولی یه تیم مولتی کش باشه کلا بازی نمیشه

.

پیشنهادم این هست که ازونجا که شمال شرق ضعیف ترین ساید بازی هستند و اصلا غارت و اکانتی ندارند با جنوب شرق قدرتمند متا کند و با اندبلیو نپ ببندد تا رقیب قدرتمند جنوب غربی را از میدان به در کند! :))))

خوش گذشت. موفق باشید.
    ایلیا

چیزی میزنی و پست میزاری؟

موضوعی که در پستای قبلی گفته شده اینه که سرور یکطرفه به سود ne نیست

کاملا هم واضحه سایدse از لحاظ تعداد مولتی و رید از ne بیشتره و اینکه این حجم از رید رو بتونند مدیریت کنند و دف و همر خوب ازش دربیاد بستگی به خودشون داره (اون نقشه کوچولوعه کنار مپ رو گذاشتند که به طور خلاصه دستت بیاد)

تعداد اکانتای اتحاد اصلی ne هم به خاطر این زیاد که مثلا من ۳تا اکانت داخلش دارم درصورتی که یک نفرم

بقیه هم همینطوره

دلیلشم واضحه

جنوب غربم بی سرو صدا داره میاد بالا

الان مملی پسورد اکانت کدوم پلیر se رو داره؟

تهش ارباب ۱۰۰ میکنه

شرط ۲۰ک گلد هر کی میخاد ببندیم😘😘

سلام ۵ مهر برای ۳تا ساید دیگه استارت میکنید یا برا ne هم همون ۵ مهر؟

قرار بود ما یه هفته دیرتر از بقیه ریجستر کنیم

پ.ن: کل کل حلال