Posts by best toten

سلام ۵ مهر برای ۳تا ساید دیگه استارت میکنید یا برا ne هم همون ۵ مهر؟

قرار بود ما یه هفته دیرتر از بقیه ریجستر کنیم

پ.ن: کل کل حلال

سلام رفقا

سرور بدون مولتی فقط دو راه حل داره یک راه حل فنی که انتخاب تصادفی ساید هست که احتمال ریجستر کردن مولتی ها کمتر بشه. یک راه حل غیر فنی هم که قبلا هم عرص کردم باید فحش بزاریم.

حالا شما شوخی بگیرید ولی تو این چندساله هر قانونی گذاشتیم برا خودمون اخرش دور زدیم.

تنها چیزی که تا الان کسی ننگش رو به خودش نگرفته فحش خوردنه. اینم امتحان کنیم البته امیدوارم کسی فحش خورش ملس نباشه.

سلام و عرض ادب

به خاطر استقبال کم از ۳ به ۱ کردن روی شمال شرق ، تصمیم گرفتیم سیاست رو عوض کنیم ، به جای درگیری با ۳ تا ساید مثل شمال غرب سرور فعلی با هر ۳ تاشون نپ میبندیم

اگه سیاستمدارمون برگرده با سرور بغلیم نپ میبندیم

با ناتارم اگر میشه نپ ببندیم رکورد لینا رو بزنیم

بچه های ne چیزی برا از دست دادن ندارند دادا

پیرزن رو از خونه خالی نترسون

سلام رضای عزیز

خواستم یاداوری کنم استفاده بدون رعایت حق کپی رایت از نام گوسفند پیگیری قانونی داره

البته از پشماش میتونی استفاده کنی برای رسوندن منطورت😂😂😂

9.139.150 پوینت همر شما هست.

2024/5/25 تاریخ عکس شماست که (دیروز هست)

ساعت عکس شما هم 0:22 که 24 ساعت گذشته هست.

سلام

اول محاسبات اشتباهه

عکس مربوط به ۴ روز قبله

بقیه محاسبات هم اشتباه میشه از اول محاسبه کن

عکس مربوط به ۲۱ می هست

سلام و درود مجدد خدمت دوستان اینم آخرین پست من در مورد این اتفاقات پستهای بعدی حق با شماست و جواب نداره در این مورد و اشتباه از بنده هست قطعا

احتمالا فتوشاپ درست کردم دنبال بازگشت رنک همر نبودم چون امیدی به سرور نداشتم جهت کمک به دوستان دیگه بود گفتم که این مشکل برا من که پیش اومده برا بقیه پیش نیاد خواه پند گیر و خواه ملال( امیداورم ضرب المثل درست باشه ما یکم سوادمون کمه)

در ادامه موفق باشید

الان به عقل ایلیا شک‌کنیم یا بیاد آموزش کشیدن همر رومن ببینه سرور بعدی؟

البته تا چندساعت دیگه حذف میشه

شما وکیل اون اکانتهایی از جانب ان ای؟

بشین بازیتو کن انقد حرف نزن تا بقیه دهکده هاتم چیف نکردم ;)

از جانب ne؟؟

مگه از جانبne ثبت نام شدند؟

من فقط قوانین بازی رو بهت یاداوری کردم

کلا یه ماهه درگیر چیف کردن ۴تا دهکده مایی که روهم رفته ۲۰ک دف هم توش نیست😂😂😂

بیشتر ما داریم باهاتون بازی میکنیم😘😘😘

سلام

ریجستر در این تایم سرور خلاف قوانین است؟

خیر

ریجستر در این تایم بازی در جنوب شرق خلاف قوانین است؟

خیر

شاید یک نفر الان میخاد بازی رو استارت کنه باید با کسی هماهنگ کنه کجا بازی رو استارت کنه؟

خیر

ایا لذت بازی در سرورهای بعد فقط از یک ساید گرفته خواهد شد؟

خیر ممکن است از ۳ساید گرفته شود

آیا گمان میکنید به راحتی ۳ به ۱ میکنید روی ساید ضعیفتر و لذت میبرید؟

خیر

فک‌کنم تا دو روز دیگه ne به یک بیابون تبدیل بشه....

الان که سایت خابیده شماها باید بیاید از افتخارات چندهزارساله و کل کل های مسخره سرورهای قبل بگید ولی الان ساکتید دقیقا موقعی که سرور ران میشه و نیاز به تحلیل و سیاست بازی و.. میشه اساتید شروع میکنند به بحث های حوصله بر سرورهای خیلی قدیمی

وا بدید...

درود

لابلای خاطره گویی و منم منم دوستان قدیمی چند نکته در مورد اتفاقات سر صبح اکانت kalak وbig papa و ایلیا عرص کنم

اول اینکه اکانت kalak دفساز بوده و دیشب دوتا دهکده از دست داده یکیش ۶ک پیاده گول و ۲ک کاهن دومی هم ۶ک گول و ۵ک رعد

برای دهکده اول استاد ایلیا ۱۰ک مزدور و ۴ک سواره به سمت دیوار هدایت کردند

همری که وسط سایدne کشیده شده بود و چند روز دیگه موقع کتیبه ها به راحتی میشد براب پلن و زدن کتیبه ازش استفاده کرد ولی با هنرمندی پروپلیر عزیز این همر برای چیف یه دفساز با ۵ک دف نابود شد

ولی ده دومی که چیب کردید ۵ک رعد داشت دلم سوخت براشون😂😂 تنها دستاورد دیشبت همین ۵ک رعد بود که ۳ روز دبگه ساخته میشه

نکته دوم یکساعت بعد از پلن چیف دوستمون ماهم دوتا دهکده چیف کردیم یکیش دهکده خودمون بود که چیف بک شد و یکی دیگه دهکده اکانتbig papa که در موقعیت استراتزیک ساید بود و پاپ ۷۹۵ که بدون لاست چیف شد.

پ ن۱؛ از نکات جالب این سرور با وجود اینکه ne با ۱۰ درصد پتانسیل خودش وارد بازی شده بازم شاهد ۳به ۱ شدن رو ne هستیم که باعث تحیر ما شده

الان هر سه ساید باهم نپ هستید و همتونم ادعای سرور هیجانی دارید؟

آریو کیدینگ یا ما رو اسکول گیر اوردید؟

دو ساید جنوبی که ۷۰ درصد مولتی های مصری سرور رو دارند چرا با هم نپ یستید و همو نمیزنید؟

همین الان مگه یادتون نیست سرورهای قبلی ما دوبرابر شما مولتی داشتیم و باهاتون نپ میبسبم تا دفمون بیاد بالا بعدش میدید که با ۲۲ک کاتا رومن خط هم رو واندر نمیوفته. الانم اگر نتونید دف ساید روبرو رو سبک کنید سایدی برنده میشه که نقشه رو زودتر بگیره حتی یک ثانیه😂😂

اخرین نکته هم خطاب به پلنر دیواری

ما بیشترین نسبت مصری به سایر نژاد ها رو درسایدمون داریم نه این که در کل سرور ما بیشترین مصری رو داشته باشیم اقای فردوسی پور

این همه هوادار شما تو ورزشگاه میبینی ۹۰ درصده؟

ولی واقعا چرا این همر استراتزیک وسط سایدne رو چند روز قبل کتیبه ها کردی دیوار؟

گلد ازمون گرفتی؟😂😂

لاتی بین المللی یعنی رنک یک سرور رو مجبور کنی فارسی صحبت کنه

لایک و ریپلی یادت نره

یه عجب غلطی کردیم خاصی تو جملات این یارو خارجیه بود...

فقط نگو ایرانی هستی. افغانی ها هم فارسی حرف میزنند

بوس به لپات

سلام رفقا اساتید و رقبای عزیز

ما هم این سرور با یه اکانت رومن (king italiano) در ساید همیشگیمون ne هستیم با چندتا از دوستانی که دفعه اوله اسپیدترا بازی میکنند(به جز سعید و احسان).

اساسا ما تو شمال شرق بازی میکنیم فقط برای سایدمون نه برای اشخاص

آدمها میرند ولی هیچ کس بزرگتر از ne نیست ( جمله پرز وقتی که داشت کاسیاس رو میفروخت به پورتو)

دلیل اصلی ما برای حصور در شمال شرق این مختصات مثبت مثبتشه

یکیش منفی بشه گیج میشی مکه nw یا se .

پ.ن: بکشید بیرون از سرورهای قبل.

ما که خودمون بودیم اصلا برامون مهم نیست که چه اتفاقی افتاده و تموم شده رفته. حالا اونایی که اصن نبودند و الان این سرور هسنند چه گناهی کردند باید نصف فروم مطالب سرورهای قبلی باشه

پ ن: ادمین داداش فروم سرورهای قبل رو باز کن اساتید برند اونجا ببینند کی مقصره از این فروم بکشند بیرون

پ ن: یه تایپیک جداگونه هم برای افتخارات پیشوای دروغین جهان باز کنید که پرهام برو اونجا هر چی خواست بگه

یکم فروم رو به راه راست هدایت کنید...

بوس به همتون...