دنیای اسپید ترا دنیای کوچیکی هست مثل یک برکه کوچیک با یه تعداد ماهی نه ورودی خیلی بالایی داره مثل ای ار و دات کام نه خروجی عجیبو و غریبی
از ۴ سال پیش به اینور هم بخواید نگاه کنید نهایتا ۲۰۰ نفر توش بازی کردند نه بیشتر نه کمتر !
اینکه بخواید با یه عده بر اساس نزدیکی عقیده و سلیقه احساس الفت و دوستی خارج بازی کنید کاملا قابل درک هست خیلی هم خوبه ولی اینکه کلا توی سرور بخواید بر اساس اختلافات یا دوستی های بیرون تصمیم گیری کنید اشتباهه از نظر من فکر کنم خودتون هم به این نتیجه رسیدید !
فرض کنید الان سرور دیگه ای استارت شد همین نفرات قراره بازی کنند دیگه تهش ۴ نفر اضافه شن ۴ نفر برن !!
سیاست هاتون باید بر اساس رفاقت باشه یا جذاب بودن بازی و یا حتی جذاب بودن بازی هم نه بابا یه سرور شاید مصلحت این باشه شما با کسی که اختلاف عقیده داری و حال نمیکنی یه مسیری رو مشترک بری یه سری گام های مشترک برداری با کسی که دوستی و خارج از سایدت بازی میکنه درگیر شی به قصد کشت توی بازی برای مصالح سایدت !
تنها سایدی هم که این سرور دنبال مصلحت خودش بودواقعان جنوب شرق بود !
ایراد بزرگ و دومی هم که وجود داره و خیلی هم ملموس هست
وجود باتی هست که میره نون میگیره ! و وی پی اس های فراوان ! من خودم هیچوقت پلیری نبودم برم کپ بکشم که بیام رید برم پتانسیل تایمیم اگر ده تا دونه اکانت بوده همشون مستقل بودند نه پوش منابعی هم رو میکردند و یکدست بالا میومدند وقتی هر نفر میاد ۳۰ تا اکانت میزاره رو وی پی اس با بات روزی ۲ بار نهایتا میره سر میزنه ! یا دو روز درمیون میره سر میزنه با تولید ۱۰ تا کپ مصری میره ۶ تا سوپر همر میکشه این نفر عملا اصلا بازی تراوین یادش میره !! اتومات هم از درگیری پرهیز میکنه چرا !! چون سی تا کپ سطح ۱۷ داره که هر کدوم سه تا دونه ده دارن نهایتا دف هر اکانت ۵ کی هست !!! همشون هم یا زیر رید هست یا شده پارکینگ نیروها !! خدا رو شکر هم که این سری از روز اول رفتید ناتار رو انباراشو آوردید پایین !!
الان که کلا دو تا تیم رفتند روی حذف جنوب غرب پلیرهای اولیه سرورش بودند اینقدر خنثی بازی میکرد ؟؟
یا شمال شرق پلیرهایی که میومدن ۴۰ تا ۴۰ تا اکانت میکشیدن با بات اگر بودن اینقدر توی موضع ضعف میرفت !!
پس تا زمانی که یه سروری استارت نشه که کلا بات اف شه بساط وی پی اس محدود شه یکی مثل ایلیا پارسا تریدر ادریس بازیشون عملا محدود نشه نهایتا به پنج تا دونه اکانت با رید نهایتا دو تا کپ نه رید از ده تا اکانت !!! تمرکزی برای جنگ پاکسازی و .... نمیمونه !! به یه جایی میرسید که نه حال لانچ کردن دارید نه حال پلن ریختن !!!
نمونه بارزش همین سرور الان روز پنجاه و پنج هست پنجاه و شیش هست !!! ۱۰ تا پلن و لینک نیومده تو سرور !!
کل سرور شده ما اینقدر واندرزن داریم !اینقدر مولتی رید میریم ! فلانی داداشی هست !! فلانی قوی هست !!
من پیشنهادم صرفا برای سرور بعد اگر عمری بود و بازی کردیم اینه
هر جا ثبت نام کردید ! یکبار چشمهاتون رو ببندید تمام خاطرات قبلی رو پاک کنید انگار روز اول هست دارید همو میبینید بر اساس مصالح تیمتون ، سایدتون و .... پلی بدید
تعداد مولتی های قابل رید کم شه !
بات و وی پی اس کلا قطع شه
این آی پی خوردن حذف شه الان مشکل اینه طرف رو وی پی اس بره رید بره مشکل نداره با سیستم خودش لوگین کنه نباس رید بره اینو من درک نمیکنم
ناتارها انبار غیر قابل خوردن داشته باشن
حتی میشه یه سرور وی ای پی ران کرد بر اساس همین تعداد نفراتی که هستند کد داده بشه هر ساید براساس پتانسیل تیمش یه تعداد اکانت متناسبی تحویل داده بشه
حداقل طرف میخواد ۲۰ تا مولتی بکشه مجبور شه ۵ تا آدم جدید رو بیاره توی سرور
در پایان هر سروری که شروع میشه یه زمانی هم پایان پیدا میکنه بهش میگن جهان تراوین !
این رو هم یادم رفت بگم مشخصا تمام سایدها با مشکل لانچر متاسفانه روبرو هستند خیلی از عدم درگیری ها به دلیل همین هست
خوش باشید