وای روز شلوغی تو فروم حالا میاین سرمون میخورین که کی ضرر کرده
D:
خدا از سازنده فروم نگذره
در کل دم دو طرف گرم
حق همیشه با مشتریه محمد جان شمال شرق ضرر کرد
وای روز شلوغی تو فروم حالا میاین سرمون میخورین که کی ضرر کرده
D:
خدا از سازنده فروم نگذره
در کل دم دو طرف گرم
حق همیشه با مشتریه محمد جان شمال شرق ضرر کرد
ولی ناصر کلاهبردار از افتخارات ملی محسوب میشه
طرف چرچیل تراوین ایرانه بعد یه بچه دهه هشتادی میاد میگه نخودی دنبال دیده شدنی!!!
میدونی چند تا از همین بچه های تراوین تاحالا مهمان سفره ناصر کلاهبردار شدند؟
پرهام داداش بخدا این افتخار ملی زخم شد
من قول میدم کل شمال شرق برن در خونه این افتخار ملی با گل و شیرینی ازشون دلجویی کنند
بوس
بیشتررضا جان امیدوارم این مشکل برای شما حل بشه
فقط یه چیز که من نفهمیدم اینه که چرا این اکانت هر بار من بر علیه شما نوشتم منو سوراخ کرد با دیسلایک و ریپلی ، اخه یه مولتی که وظیفش خرابکاری روی شماست چرا باید همش به نفع شما بنویسه؟؟
اولین پست این بنده خدا ریپلی من
اینجا همین بنده خدا ایلیا و جنوب شرق رو متهم به استعمار شمال غرب میکنه
اینجام که ملتمس شده که ۳ به ۱ نشه رو شما
این بنده خدا حتی در جریان نیست ناصر شمال غرب داره پلی میده
ولی کلیت صحبت هاش جوریه که به نظر نمیاد از ساید دیگه باشه
من نظرم اینه که شاید همه اعضای سایدتون توتالتون رو قبول ندارن و برای همینه که این بنده خدا به حساب نیاورده ، یعنی یه سری از بازیکنایی که تو سایدتون نشستن به نظر خودمختار تر از این میان که لیدری شمارو قبول داشته باشند
در نهایت صحبت و نظر یه خیلی افراد در ۳ ساید دیگه در مورد شما این بوده که برای برد دست به هر کاری میزنید
نمونه مثال : سروری که مملی افتخار ۱۰۰ کردن واندر رو داشت ، به ما که تو شمال غرب نشسته بودیم میگفت من اومدم شمال شرق رو بزنم ، وقتیم که ما افتادیم به جون شمال شرق تا اخرین سربازمونو زدیم تو سر شمال شرق مملی رفت سریع با شمال شرق بست ، ازونجا بود که فهمیدم رو حرف مملی نباید حساب کرد و واس حرفش ۱۰۰۰ تومن اعتبار هم نباید قائل شد ، حتی صحبت هایی بود که برای اینکه واندر دست مملی ۱۰۰ بشه یه سری همرای واندر زن تو شمال شرق رو مرتاض خفت شده اگه دوست دارید بگم نعمت و تورج از ابتدا دوباره واسطون شرح بدن
یعنی داداش گلم شما کم کم و شرحه شرحه اعتبارتون رو باختین و الان امروز تبدیل به ساید منفور بازی شدین ، یعنی از نظر من از اولشم چیزی نبودین ، همون سرور نرمالی که شمال غرب داشت جنوب شرق رو سوراخ میکرد ، یهو دفاع شمال شرق قبل کتیبه ها رسید دست جنوب شرق ما فهمیدیم
که شما از آب گلالود ماهی بگیر هستین
از همون روز هم شمال شرق و عمو مازیارتون
تو جبهه E.Anamy ما قرار گرفت
یه روزایی بود که حتی اقا یوسف هم سر از شمال شرق دراورده بود ، خیلی از بچه های جنوب غرب مثل محمد توهمی ، پارسا لاگونچر ، امیر رول بک و ....
اومدن تو شمال شرق استعمار گر پلی بدن چون امثال شما با نفوذ تو سایدای دیگه کتیبه هاشون رو میبردین
حالا واقعا میدونم آدم های شریفی هم تو سایدتون نشستن که قربانی رفتار شما شدند ولی الان این پیام رو گذاشتی که چی ؟؟؟
من تو پست های این بنده خدا جز حمایت از شما چیزی ندیدم که تفاوتی بخواد داشته باشه بشناسیش یا نشناسیش
به نظرم تیم شما یه معذرت خواهی به جامعه تراوین بدهکاره چون فقط به خاطر یک بازی دست به رفتار های ناپسند زده ، علت فروم نویسی های خشن امثال من ، رفتار های ناپسند شما بوده که پشت نقاب گلد پخش کنی و پولداری و با کلاسی شما پنهان شده بود
اینجام واس هرکی دوست دارین ادا بچه مایه هارو درارین ، ولی پیش قاضی نکنین ملق بازی :دی
شما شدین چوپان دروغ گو
دیگه واس کی مهمه اکانت فروم مال شماست
یا مال شما نیست
به نظرم از مقام سخنگویی استعفا بده
وقتش رسیده امیر حسین خودش بیاد حرف بزنه
یکم شهامت داشته باش توتال لیدر
وقتشه یه تکونی بدی
اگرم به سخنگو نیاز داری تخم کفتر بیارم
آقا من واقعا نمیدونستم این ها اینقدر آدم های بدی هستن !
ممنون پرهام جان که چشم من رو به روی حقیقت باز کردی !!
من میگم پرهام جان شما که تجربه لیدری در دات کام رو داری و بی نیاز از گلد و سیلور !!
بیا لیدر شمال شرق شو به ما راه آزادگی و تراوین واقعی رو بیاموز
یا من یه عده فریب خورده مثل خودم رو از این مجموعه پلید و خونخوار جدا کنم بیام دامن شما
الان دقیقا مشکل کجاست ؟؟
خدایی خودتون خنده اتون نمیگیره !!
هم سروری های عزیز که عینک ریبن زدید ژست آزاده خواهی و دفاع از حقوق مظلومین رو دارید
میخواید برید مولتی بکشید !! برید بکشید !!!
داعیه این رو دارید که اکانتهای شمال شرق مولتی هستند ! هیچ مشکلی نداره کلیه اکانتهای بعد از روز پنج حمایت سرور حذف مدیریتی شوند معقوله دیگه یه پلیر که از روز 9 سرور اومده یا ده مولتیه دیگه حذف شه
لیدرهای محترم سه ساید جنوب شرق شمال غرب جنوب غرب تایید یا عدم تایید؟؟؟
راه دوم اگر مدیریت محترم قبول نکردند باز کلیه اکانتها از همین تاریخ از تمامی اتحادها اخراح شوند بیرون تونستند دووم بیارند !!
این مشکل از مولتی اکانت و اسیب رسوندن به پلیرهای آزادیخواه
ما هم قول میدیم به کسی نگیم یه دفعه 60 تا پلیر روز بیست سرور !! تصمیم گرفتند روز 20 سرور تو فلان ساید استارت کنند 50 تا تو فلان ساید
میگیم ما کلا سه نفر بودیم تو شمال شرق 117 تا مولتی داشتیم
یا بشینید مولتی هاتون رو اپ کنید و نگید شمال شرق مولتی داره یا بسم الله حذف یا اخراج اکانتها ! جاییش غیر منطقی بود ریپلای کنید جواب منطقی نداشت زبان در کام گیرید !!
مورد دوم سیاست سایدهاتون برای خودتون محترم و ارزشمند
اصولا علاقه ای به دونستن روابطتون نداریم ! برگشتید عکس اتک از جنوب غرب به شمال غرب رو میزارید پشتش میگید تقصیره سیاست غلط شمال شرق بوده جنوب غرب با شمال غرب درگیر نشده !! دلتون خواست درگیر شید دلتون خواست درگیر نشید چیپس و ماست بخورید !! دیگه درگیر شدن یا نشدنتون به ما ارتباطی نداره اینقدر دیگه برای ماهیت تراوینتون ارزش قایل شید به شمال شرق ربطش ندید !!
دلمون خواست با هر سایدی بر اساس منافع ساید خودمون پیشنهاد متا و نپ و .... میدیم
سایدتون قوی هست مفت چنگتون ! نیست امیدواریم بازی جذابی داشته باشید و لذت ببرید
دیر یا زود بالاخره سرور جدید ران میشه !
بیاید بشینیم تبادل نظر کنیم ببینیم سرور جدید چه قوانینی باید داشته باشه که اصولا بشه سرور جذابتری رو داشت
فارغ از کل کل و اینکه حق طبیعی همه کسانی هست که میخوان سرور سرعت نرمالش رو طی کنه
تمام کسایی که داخل سرور هستند چون یک عده ما که حذف کردیم دوست داریم بازی کنیم مجددا حالا به هردلیلی شرایط بازی با توجه به جو یا شرایط موجود برامون فراهم نبوده
یه جلسه ای تو دیسکورد بزارید از تمام سایدهای که در حال بازی هستید به یه تفاهمی برسید
که با احترام سروری که کلا با نپ و کوفت و توافق بوده الان هم با توافق تموم شه
دنیای اسپید ترا دنیای کوچیکی هست مثل یک برکه کوچیک با یه تعداد ماهی نه ورودی خیلی بالایی داره مثل ای ار و دات کام نه خروجی عجیبو و غریبی
از ۴ سال پیش به اینور هم بخواید نگاه کنید نهایتا ۲۰۰ نفر توش بازی کردند نه بیشتر نه کمتر !
اینکه بخواید با یه عده بر اساس نزدیکی عقیده و سلیقه احساس الفت و دوستی خارج بازی کنید کاملا قابل درک هست خیلی هم خوبه ولی اینکه کلا توی سرور بخواید بر اساس اختلافات یا دوستی های بیرون تصمیم گیری کنید اشتباهه از نظر من فکر کنم خودتون هم به این نتیجه رسیدید !
فرض کنید الان سرور دیگه ای استارت شد همین نفرات قراره بازی کنند دیگه تهش ۴ نفر اضافه شن ۴ نفر برن !!
سیاست هاتون باید بر اساس رفاقت باشه یا جذاب بودن بازی و یا حتی جذاب بودن بازی هم نه بابا یه سرور شاید مصلحت این باشه شما با کسی که اختلاف عقیده داری و حال نمیکنی یه مسیری رو مشترک بری یه سری گام های مشترک برداری با کسی که دوستی و خارج از سایدت بازی میکنه درگیر شی به قصد کشت توی بازی برای مصالح سایدت !
تنها سایدی هم که این سرور دنبال مصلحت خودش بودواقعان جنوب شرق بود !
ایراد بزرگ و دومی هم که وجود داره و خیلی هم ملموس هست
وجود باتی هست که میره نون میگیره ! و وی پی اس های فراوان ! من خودم هیچوقت پلیری نبودم برم کپ بکشم که بیام رید برم پتانسیل تایمیم اگر ده تا دونه اکانت بوده همشون مستقل بودند نه پوش منابعی هم رو میکردند و یکدست بالا میومدند وقتی هر نفر میاد ۳۰ تا اکانت میزاره رو وی پی اس با بات روزی ۲ بار نهایتا میره سر میزنه ! یا دو روز درمیون میره سر میزنه با تولید ۱۰ تا کپ مصری میره ۶ تا سوپر همر میکشه این نفر عملا اصلا بازی تراوین یادش میره !! اتومات هم از درگیری پرهیز میکنه چرا !! چون سی تا کپ سطح ۱۷ داره که هر کدوم سه تا دونه ده دارن نهایتا دف هر اکانت ۵ کی هست !!! همشون هم یا زیر رید هست یا شده پارکینگ نیروها !! خدا رو شکر هم که این سری از روز اول رفتید ناتار رو انباراشو آوردید پایین !!
الان که کلا دو تا تیم رفتند روی حذف جنوب غرب پلیرهای اولیه سرورش بودند اینقدر خنثی بازی میکرد ؟؟
یا شمال شرق پلیرهایی که میومدن ۴۰ تا ۴۰ تا اکانت میکشیدن با بات اگر بودن اینقدر توی موضع ضعف میرفت !!
پس تا زمانی که یه سروری استارت نشه که کلا بات اف شه بساط وی پی اس محدود شه یکی مثل ایلیا پارسا تریدر ادریس بازیشون عملا محدود نشه نهایتا به پنج تا دونه اکانت با رید نهایتا دو تا کپ نه رید از ده تا اکانت !!! تمرکزی برای جنگ پاکسازی و .... نمیمونه !! به یه جایی میرسید که نه حال لانچ کردن دارید نه حال پلن ریختن !!!
نمونه بارزش همین سرور الان روز پنجاه و پنج هست پنجاه و شیش هست !!! ۱۰ تا پلن و لینک نیومده تو سرور !!
کل سرور شده ما اینقدر واندرزن داریم !اینقدر مولتی رید میریم ! فلانی داداشی هست !! فلانی قوی هست !!
من پیشنهادم صرفا برای سرور بعد اگر عمری بود و بازی کردیم اینه
هر جا ثبت نام کردید ! یکبار چشمهاتون رو ببندید تمام خاطرات قبلی رو پاک کنید انگار روز اول هست دارید همو میبینید بر اساس مصالح تیمتون ، سایدتون و .... پلی بدید
تعداد مولتی های قابل رید کم شه !
بات و وی پی اس کلا قطع شه
این آی پی خوردن حذف شه الان مشکل اینه طرف رو وی پی اس بره رید بره مشکل نداره با سیستم خودش لوگین کنه نباس رید بره اینو من درک نمیکنم
ناتارها انبار غیر قابل خوردن داشته باشن
حتی میشه یه سرور وی ای پی ران کرد بر اساس همین تعداد نفراتی که هستند کد داده بشه هر ساید براساس پتانسیل تیمش یه تعداد اکانت متناسبی تحویل داده بشه
حداقل طرف میخواد ۲۰ تا مولتی بکشه مجبور شه ۵ تا آدم جدید رو بیاره توی سرور
در پایان هر سروری که شروع میشه یه زمانی هم پایان پیدا میکنه بهش میگن جهان تراوین !
این رو هم یادم رفت بگم مشخصا تمام سایدها با مشکل لانچر متاسفانه روبرو هستند خیلی از عدم درگیری ها به دلیل همین هست
خوش باشید
تو سرورای رسمی و قدیما معمولا افراد به هر دلایلی ( حالا یا کمبود وقت یا .. ) قصد بازی نکردن رو داشتن معمولا اکانتاشون رو در اختیار لیدرهای ساید قرار میدادن
این طرف هم ما همین مشکلو داشتیم ؛ و مثل عزیزان شمال شرق البته نیومدیم تو بوق و کرنا کنیم که تغدادمون کمتر شده ؛ بماند که حذف اکانت دو سه نفر ( بیش از ۲۰ اکانت ) تو شمال غرب باعث وجود ی سری مشکلات شد که تو پست قبلترم ی نمونش رو نشونتون دادم ؛ کپ ۱۵ کراپ ۱۵۰ درصد که توسط رغیب از ناتار ( بعد از حذف اون اشخاص ) چیف شد و خوب ما دیستروی کردیم ؛
با احترام
استاده مانی :دی ( آیناز )
با سلام
اون تعداد محدود اکانتها مربوط به اکانتهای من بوده و دونای عزیز طبیعتا وقت و سرمایه قابل توجهی هم از سمت ما روش صورت گرفته بود
هرچند به دلیل مشغله کاری سنگین من هندل کردن دو تا پروژه سنگین عمرانی تو دو تا شهر مختلف از یه جایی به بعد تایم زیادی نمیشد روش گذاشت
حرفی که میزنی در مورد پتانسیل ساید بودن و .... کاملا درست هست ولی همون تعداد اکانتها از بیست و سه تا حدود ۱۲ تاش یا تو خاکستری بوده یا داخل شمال شرق
مابقیش هم یه کپ صد و پنجاه درصد بود بقیه اش صد درصد !!
در مورد واگذار کردن یا نکردن اکانتها هم کاملا درون سایدی و مجموعه ای هست از دوستان خبر بگیرید دلایلش رو بهتون میگن مطرح کردن تو فروم نداره
باز هم اگر بحث گله یا شکایتی هست آخر سرور میشه صحبت کرد الان آرامش ساید فکر کنم ارجح تر هست
یه لطفی هم بکن اسم من هم مانی هست هر لطفی که به مانی زیوس داری پسوندش رو هم ته پست هات بزار
بات هاتون رو خاموش کنید اوکی میشه
وقتی خدا تا اکانت میسازید میندازید رو وی پی اس با نگهبان خاکستر توسط بات شروع میکنید از هر ده مولتی رید ناتار رفتن نتیجه اش میشه این
برای سایت هم صرف داره بات تو سرور باشه !
سرور خرابه
داری گریه میکنی گریه کن بی تربیت
فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضـا ولهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون
در دل هايشان مرضى از [نفاق] است، پس خدا بر بيماريشان افزوده و ايشان را به خاطر آنكه دروغ مىگفتند عذابى دردناك است
باسلام و احترام
صادقانه این بازی ، بازی من نیست بازی که توش باتی به راحتی دردسترس هست که شارژ نیرو و آپ کردن و کوفت و زهر مار هم انجام میده هر تیمی که با این وضعیت بیشتر وی پی اس بخره برنده است شاید همین عامل هم باعث شده همه دنبال نپ باشن !
مورد دوم با احترام به سیاست های سایدی شمال غرب چیزی که تراوین به من یاد داده تمکین از تیم لیدری ساید هست و ما هم بالطبع سمعا و طاعتا
ولی بازی که عملا جنوب غرب با جنوب شرق نپ باشه و سه تا ساید منطقه آزادشون ساید شمال شرق باشه ! رو نمیپسندم
این امر رو هم درک میکنم که لیدری مسیولیت سنگینی داره باید بهترین ها رو برای ساید بخوای
از اونجایی که دوستامون توی جنوب غرب هستند جنوب شرق هم کلا نپ شدیم ! شمال شرق هم با احترام کاری ندارم دوست عزیزی توی سرور رسما یا اسما نیست و بصورت مخفیانه بازی میکنه یا نمیکنه ! اخلاقا به تیم پاشیده شده اتک نمیدم
از اونجایی هم که آخر سرور برام کاملا مشخصه پر خواهد بود از خلف وعده و دروغ ! واسه یه واندر کوفتی
ترجیح میدم همون تصویر قشنگی که دو تا سه سال پیش یا از یه عده قبلتر توی ذهنم بود خراب نشه !
و بدلیل مشغله کاری و کاهش انگیزه ترجیح میدم همون تایم محدودی رو که دارم بشینم فیلم نگاه کنم تا ده آپ کنم از همه دوستان خداحافظی میکنم
اگر هم قرار باشه سروری رو استارت کنم قطعا از اول سرور با یک تیمی میام که جرات زدن رو داشته باشه و برای سه به یک بیاد مثل سرور قبل شمال شرق!
از تورج عزیز و بچه های خوب شمال غرب هم عذرخواهی میکنم که رفیق نیمه راه شدم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیافته چون شایسته بهترین ها هستید.
اکانتهای بنده کاملا در اختیار ساید و تیم لیدری هست با صحبتی که با تورج عزیز کردم کاملا در راستای اهداف ساید استفاده میشه و اون دهکده های محدودی که داخل شمال شرق هست عملکرد هجومی برای شمال شرق نخواهد داشت
شاد باشید و پایدار
ممنون هم میشم ریپلای نشه !!
با احترام پارتیزان
چجوری الان کاتاهاتون اینقدر در اومده انبار ناتار کاتا میکنید؟!!!!
ببینید انسان همیشه در حال یاد گیری باید باشه
از هر چیزی هم باید نکته جدید یاد گرفت
مثلا من تا حالا فکر میکردم بلاهت یه صرفا ذاتی هست ولی الان فهمیدم تا یه حدی ذاتی هست این میزانی که امشب من دیدم قطعا بقیه اش اکتسابی بوده
مثلا برای ما چه فرقی داره جنوب غرب صد کنه ! یا جنوب شرق ! دگمه صد واندر رو هم که قراره هر سایدی صد کرد بدیم ایلیا جون بزنه ! دی
خیلی مساله واضحی هست وقتی جنوب شرق خودش بازیکن ترنسفر کرده از شمال شرق به جنوب شرق خودش تو دهکده کتیبه ده زده حق گیر دادن به سایدهای دیگر رو نداره !!
مورد بعدی داداش خفن من ! آمار دادی آفرین هزار باریکلا !!
ما یه چیزی داریم که باز شما سوسولا بهش میگین جیگر !! لامصب تو خودت با 4 تا دهکده برداشتی بقیه دهکده هات رو برداشتی بردی تو جنوب شرق !
شما تخصص داری تو ماست کیسه کردن ! ما اهل اینجور سوسول بازیا نیستیم
کمیم فدای سرمون ! بیشترید فدای سرمون !! میزنید فدای سرمون !!! زدیمتون فدای سرمون !!
کلا سرور و خود رسول و مهدی بلور فدای سرمون !!
یه جمله از نیما برات نقل میکنم !!
2 کی گرزی که امکان لانچ داره به مراتب از واندرزنی که قرار ترشی شه و عکس یادگاری باهاش گرفته بشه خطرناکتره
در نتیجه ماستات اگه کیسه شد
کیسه ها رو بده مجید لازم داره
بیشترمیرسیم به اینجا.
شما تو فروم حرفتو زدی که ما شمال غربی شمال شرقی قدیم هستیم و شمال شرقم مشکلی نداره با ما ودهکده زدنمون و کپ گرفتنمون داخل ساید؟
خوشگلم سه تا ساید متا کردیم ! شما رو بزنیم مشکل مورد ؟!!!! فارسی نمیفهمی به ترکی عربی انگلیسی هم مسلطم ! تعداد دهکده های ما تو شمال شرق رو میخوای حساب کنیم تعداد دهکده های شما رو هم حساب کنیم اون دهکده هایی هم که تو شمال شرق میبینی مربوط به اکانتهای منه مشکلی داشتند بیان اینجا بگن جواب بگیرن ما دهکده زدیم شما پکیجو اکانت بردید از شمال شرق !!
عزیزم من میگم کباب بزنیم! آوردمت کبابی میای میگی نه من فرق چیزای قهوهای و کوبیده رو میدونم:دی
بعد کل سه سروری که شما تعریف میکنی من شمال شرق نبودم. چطوری انداختنم بیرون از ش.ش؟:دی
کلا شمال بودید دیگه زیرپرچمی و گلد بگیر ارباب وگنس ! ماحصل کارت هم تقدیم کردن جنگ یونیک به جنوب شرق بود ! نمیدونم چرا یاد میثاق معمارزاده افتادم یهو
این ش.ش که الان زبون حرف زدن نداره فک کردی میتونه مارو بندازه بیرون؟ لینک اخراج از سفارتی دیسترویی چیزی بزار بگیم قبول
من یک سرور اندبل بودم که پرهام داخل شمال شرق نفوذ کرده بود و شمال شرق دست به شلوار من شد که بیا سایدو کلین کن. حالا بدهکارم شدم؟
اون سرور تریدر بود ادریس ناتار بود نیما بود ! دست به دامن تو شدن ؟!! آفرین نتیجه کارت چی بود ؟؟ صدا نمیاد کل همرهای جنگی رو کردی تو دیفال !
اینهم پست مربوطه که نتیجه رو مشاهده کنی.
سرور ناتموم موند و سرور 5 ایکس ران شد. اگر واندر اندبل صد شد به عنوان شمال غربی موز دریافت نکردم فلذا دکمه صد هم خودم فشردم و متا هم بودیم.
تا اونجایی که میدونم همر بلند کردید رو واندر شمال غرب !! ادریس لیدر کل شمال غرب اومد تو اتحادهای شمال شرق کل همرها رو هم کردی تو دیوار واندر زن شمال شرق !!! این سرور هم بچه خوبی باشه میگیم بیای دگمه صد کردن واندر شمال غرب رو بزنی دبل کنی
در آخر هم جهت نمک فروم کمی طنز پردازی.
انقدر فرمون فرمون نکن.
من میگم ازین بنز قدیمیایی. بنزم بغل فراری گاز بده میگه گازشو بگیر برو.
وروجک هم تهش یه سیصد سیسیه شبا نمیتونه بیاد بیرون میاد میزنه به اینه ماشین خوشحاله اببندی شده.
رضا گاردم تابلو اتوبانه یه پاش ش.ش گیره یه پاش ش.غ.حالا بگو دوس داری فرمونو به کی بدیم. منم میگم چشم.
پ.ن: پرهام جان اختیار اون دهکده با خود بازیکن هست. هرطور صلاح میدونی عمل کن.
بدرود
من کاپیتان تیم هما.
کاپیتان هما الان کجاست رفت دسته دوم ! دسته سوم ! منحل شد این کار رو با جنوب شرق نکن جنوب شرق لذت داره نه حرمت !!
ببین گل من کلام پایانی ما نه فشار روانی برد واندر رومون هست ! نه ترس از خوردن و دیستروی داریم نقطه مقابل مجید بریو هارت !!
دنبال بهانه هم هستیم شمال شرق که وضعش معلومه !
جنوب غرب هم که فروم نمیان دارن بازیشونو میکن تو فروم هم مثل تو پشتک ملق نمیزنن
دوستانه میگم بهانه دست ما نده ! بیا نقش کمد دیواری رو بازی کن تو فروم باور کن سودش برای جنوب شرق بیشتره
بوس به کلت
بیشترحرف جیگرو وقتی بزن که یه دوالو نفرستی بیاد متلک بپرونه سوسول من :دی
اره خلاصه من یه شخصیت کاریزماتیکم کلماتم پر معنا انگاری چارلی چاپلینم.
طرف از کامشم با 3 تا پیام جذب شده بیاد اسیی. درک میکنم سخته باورش برات
به شما هم توافقی بدهکار نیستیم. صرفا اگه بهتون رسیده بخاطر رفقایی هست که تو سایدتون داریم
ولی بد نیست شما توضیحی در مورد 20 تا اکانتی که داخل ان ای رجیستر کردید و کپ گرفتن و تگ اندبل دارن توضیح ارائه بدین.
مرسی که هندونه زیربغل ما میزارید و موضع ضعفتونو اعلام میکنید و روز 20 بازی دنبال تعیین وینر میگردین برا خودتون.
ولی من خسته ام از گردن گرفتن کثافت کاریاتون. هرچی انجام بدید تقصیر خودتونه و بس.
پ.ن: بیا بگو چطوری 5 وین متوالی وقتی 5ایکس دو سرور پیش بوده. بعد صحبت 3به1 بودنشم میکنیم.
پ.ن: محمد پاتریوت خوشحالم فروم مینویسی.
خوشگلم
من اصولا حرفام رو تو فروم میزنم ! هم ثبت میشه هم یادگاری میمونه !
بخوام هم با جنوب شرق حرف بزنم رفیقام اونجا هستن حرف میزنم
همون تعریفت از کلمه کاریزماتیک چارلی چاپلینه ! همین فرمون ادامه بده
در مورد دهکده های شمال شرق خودشون خواستن اینجا مینویسن جواب میگیرن ! به تو ربطی نداره
دنبال تعیین وینر هم نمیگردیم یا خودمون صد میکنیم یا برامون فرق نمیکنه کی صد کنه
کثافت کاری تعریف و چارچوب مشخصی داره مثل اینکه اکانت بکشی تو شمال غرب برگردی بگی طرف از دات کام اومده اینجا پلی بده با ما آشنا شده
در مورد رفیقات تو شمال غرب هم بردار ببرشون جنوب شرق یه خورده جیگر پیدا کنی
من که کلا شمال شرق نبودم یه سرور ناتمام ۲ ایکس جنوب شرق بودم یه سرور ۵ ایکس شمال شرق بودم یه سرور ۲ ایکس هم شمال شرق یه سرور رو بردم یه سرور رو باختم هرچند برد و باخت مهم نیست حال کردن بازی مهمه
تو کارنامه ات چی بود ! یه سرور ۲ ایکس که از شمال شرق انداختنت بیرون ! یه سرور ۵ ایکس که کلا شمال غرب صد کرد خودت هم گفتی متا نیستید پس یه موز باس بردارید یه سرور هم که جنوب شرق بودید باختید ! این سرور هم که با این فرمونی که دارید میرید خبری از بردن نیست !!
یه قرار بزاریم یه قهوه بخوریم
این اراجیفی که میگی نظر شخصی خودت هست یا نظر شخصی سایدته؟!
یک بازیکن اون هم از دات کام همینجوری میون این همه سرور فیک تو دنیا اومده اینجا رو یافته گفته اورکا !!!
بعد اومده تو شمال غرب دیده چه جالب رفیقاش هم از دات کام اومدن جنوب شرق !!!
یاد همون سرور 5 ایکس میافتم خط شکن و کوفت و زهر مار از شمال غرب و جنوب شرق میومد وسطش اینسرت شکن از اتحاد متین تو جنوب غرب بعد میگفتی ما متا نیستیم !!
یه چیزی هست ما بهش یه چیز دیگه میگیم شما سوسولا بهش میگین جیگر دو قرون از اونا داشته باش
این اکانت زاغارت هم مال مجید جونته ! حتما باس شلنگ سرگردان باشید
مانی جان لطفا آیه سرگذشت کسایی که امامشونو ترک کردن رو برا آقا فرهاد پلی کن
استغفراللهللللهله
والا خیلی سرچ زدم
در مورد اینکه یه ساید امام رو کرده تو گل
داره گوساله سامری رو عبادت میکنه !! روایات زیاد هست علی الخصوص راجب به سرنوشتشون یه سرچ بزن خودت
یه تحلیل تقریبی و برداشت شخصی هم بخوام اعلام کنم از هر چهار تا ساید
تعداد اکانت :
292 عدد ساید جنوب شرق
جنوب غرب 227
شمال غرب 174
شمال شرق ۱۲۱
مجموع امتیازات پیشرفت بر اساس تاپ تن :
جنوب شرق 50222
جنوب غرب 44700
شمال غرب 19564
شمال شرق 12725
مجموع غارت: جنوب شرق ۱۱۰ میل
جنوب غرب ۸۸ میل
شمال غرب 26میل
شمال شرق ۲۲ میل
با توجه به وضعیت موجود و اینکه اصولا این آمار یه رقم خطی هست مگر اینکه گلد یه ساید تموم بشه یا یه عده حذف کنند بروند !
و احتمال اینکه شمال شرق باز ریزش پلیر داشته باشه و یا اکانتها کلا آپ نشوند
هیچ سایدی توانایی سه به یک کردن نداره متا داخل سرور لازم و ضروری هم هست برای بردن یا صد کردن واندر !
دو تا ساید جنوبی که بخوان متا کنند عملا با این همه هزینه و ادعای برند بودن سر واندر به مشکل خواهند خورد پس این قضیه رو کنار میزاریم
امکان متای دو ساید شمالی هم وجود نداره با توجه به پیشینه سرور قبل پس عملا امکان سه تیم مستقل داخل سرور هم وجود نداره
یک احتمال هم وجود داره که دو تا ساید جنوبی با هم درگیر بشند اون هم با توجه به فشار روانی که روی دو تا ساید از لحاظ بردن سرور وجود داره بعید هست
در نتیجه احتمال قریب به یقین یا متای شرق به غرب خواهیم داشت یا متای ضربدری !
سرور هم سرور آرومی خواهد بود حداقل تا قبل از کتیبه
با سلام و احترام
متای سایدهای شرقی مبارک
شیرینی نمیخواستیم نیازی به بستن زیر لحاف نبود
خداحافظ
یه تست سرعت بالا ران کن آخرهفته باگ گیری شه !!
سرور اصلی رو هم با جایزه یک میلیاردی ران کن اول شهریور سه ایکس
دیابلو هم حتما باشه با میلاد 200 تی اینا رو دیفالت اضافه کن به ورژن
تمام این توضیحات بالا صرفا برای این بود که مستند بشه کی برای شمال شرق چیکار کرده برد هزار تا پدر و مادر داره باخت یه نفر هم نداره
کی از جیبش هزینه مالی کرده برای اعتلای سایدش ، کی بیخوابی کشیده ، کی تو گرمای 40 درجه روی سکوی نفتی جای اینکه گان محافظتیش رو در بیاره به اکانتها سر زده ، کی صاحبکارش توبیخش کرده که چرا در مغازه دیر میاد فروشش کم شده ، کدوم زن و شوهری یه وعده غذای گرم نخوردن 70 روز ، کی 4 روز 4 روز رفته ددر دودور هر وقت وقت داشته اومده سرزده این برد مال کیه فروم رو گذاشتن شما ثبت کنید توش هرکسی کاری بیشتری از این چیزایی که من نوشتم کرده برای شمال شرق بیاد قبل بسته شدن فروم بگه
هیچکس حق نداره به کسی بگه تو چیکاره ای توی شمال شرق ! تو کاره ای نبودی ! هرکس دو تا دهکده داشته 10 تا دونه نگهبان خاکستر کشیده حق داره نظر بده پس هیچکدومتون دیگه با این ادبیات با هم سایدیتون حرف نزنید
هیچکس حق نداشت دیسکورد سرور رو بزنه بترکونه دیسکوردی که تک تک لحظات اتک ها لندها بحث ها توش بوده تهش با اونرش مشکل داشتید اون چت ها خاطره های شب زنده داری یه تیم بوده یه جمع بوده مشکل داشت فحش ها و بحث هاتون رو پاک میکردید
اینکه برمیگردید میگید طرف همر کشیده ، خفت شده عرضه نداشت نگهداره و .... بی انصافیه شب زنده داری همون تیم رو ندیدید
تایم کوک کردن و چک کردنش رو واسه شارژ همر ندیدید ؟؟؟ کجا همر خواستیم ندادن دقیقا؟؟ پلن نقشه ها رو مگه با هم نمیزدید توی ویس دیسکورد ؟ اون موقع بد نبودن خوب بودن ؟؟ موقع گندم دادن همرها خوب بودن یا بد بودن ؟؟؟ اکانتهامون رو مگه شیر نکرده بودیم با هم چک میکردیم اتک روشون نیاد اون موقع خوب بودن یا بد بودن ؟؟
تو جمعشون رضا گارد خوبه بقیه اشون بدن ؟؟ سطح درک و منطقتون اینه ؟؟؟
سهیل داداش تروپت 5 کی 5 کی میخورد تو دهکده دشمن بهت میگفتن تقصیر خودت بود از پسوردت حفاظت نمیکردی عرضه داشتی حس خوبی بهت دست میداد ؟؟؟
یه اکانتی خفت شده عالم و آدم داره میگه با هماهنگی خفت شده جنوب شرق داره میگه هماهنگ شده بوده
واندرهای شمال شرق با اکانت رونان آی پی داره سکوت میکنیم ! هم ما هم جنوب شرق
حرف آخر با رفقای جنوب شرق این بلا یه روزی یه جایی سر هر تراوین بازی میاد اگه جلوش گرفته نشه دیتا گرفتید نوش جونتون مفت چنگتون بیاید با اسکرین شات مدرک کف چنل نمیخواید بیاید رفاقتتون با طرف خراب میشه رودروایسی دارید ممنون که ما رو آگاه میکنید میدونیم خفت سالم نبوده کار کی بوده رو بدون مدرک نمیتونیم بپذیریم مدرکی هم که بدید بگید به کسی نده مثل مدرک ندادنه پس هر وقت به نتیجه رسیدید خودتون بزارید