درود بر دوستان خوبم.
من بازم اومدم.
توی تمام پستهایی که گذاشتم، چه از طرف دوستان خودم، چه از طرف عزیزان رقیب پیامهایی داشتم که متن پست ها جالبه و خوشمون اومده.
تلاشم اینه لبخند روی چهره دوستان بیاد. از این بابت خوشحالم.
ولی الان مسئله یه چیز دیگه است. همه اش دیگران رو میخندونم. الان:
بخد 1 ساعته دارم میخندم.
دقت کردین توی زمان آرامش سرور کلی رجز خونی میشه.که خاک اندازیتون میکنیم. میایم خاکستری و نشونتون میدیم.
نوبین و در حد ما نیستین و از این معقول سخنان گوهربار.
ولی وقتی از اتحادهای SE ، SW و یا تروریست اتکی روی اکانتها میشه با این مطالب جذاب رو برو میشیم:
اتک به تنسر:
این دهکده رو خودمون نمیدونیم کی زدیم. اصلاً واسمون مهمم نبوده، حتی پلیرهای تنسر سالی یه بارم بهش سر نمیزدن.

اتک به رضاگارد:
شما که کاری نکردین، یه میل دف بوده چون گشنشون بود و نمیتونستیم گندمشونو بدیم، گفتیم شما بزنیدشون. دهکده هم اضافه بود همون بهتر که چیف شد. کتیبه به چه دردمون میخوره. همه اش واسه خودتون.
اتک روی مجید آخیل:
آقا این مورد از اشتباهی اومده تو این متن، چون مجید خیلی وقته اومد تو خاکستری و یه اتک ریز داد، که دیر رسید. دلم واسش تنگ شده.(مجید آخیل هرجا هستی خوش باشی دوست خوبم.)
اتک روی پلیرهای دیگه:
این اصلاً تو اتحادهای ما نیست که ، خودتون ببینید، به همین برکت قسم تا روش اتک اومد، فوری از اتحاد انداختیمش بیرون و پشتشو خالی کردیم.
کتیبه هم که نگم براتون.
کتیبه چی هست اصلاً
کلاً تکذیب میکنیم. ما کتیبه ای از دست ندادیم.

این سرور دوتا ورژن قاطی زده، یکی واسه سایدهایی که میخوان کتیبه بگیرن و واندر 100 کنن و برنده بازی بشن، یکی هم واسه شمال که میخوان کشاورزی کنن و کتیبه هم اصلاً به دردشون نمیخوره و دوسشم ندارن.
در کل خدائیش انقد بهانه های الکی نیارید. بچسبین به بازی یا حذف کنید برید. زشته به زمین و زمان تهمت میزنید. جنوبیارو ناجوانمرد میخونید، هم اتحادیهای خودتونو جاسوس خطاب میکنید. راستی خودتون چی هستین؟
الهه ی پاکی ها؟ 

پ.ن1: ادمین محترم، لطفاً جایزه بیشترین توجیه شکست رو بدین به شمال، جای تقدیر داره واسه هر ضایع شدنی یه بهانه دارن.
پ.ن2: بازم ادمین محترم، لطفاً پست قبلی منو حذف کنید، نصفه کاره ارسال شد. نشد ویرایشش کنم.
پ.ن3: پرهام داداش دمت گرم که گفتی از سرور بریم بیرون، وگرنه نه ما و نه بچه های جنوب نمیتونستیم این حجم از مطالب جذاب شمالیارو بخونیم و بخندیم. لامصبا روح و روانمونو شاد میکنن. دمشون گرم.
پ.ن4: ادی بخدا چیزی تو شمال نیست، ول کن بیا دات کام.
پ.ن5: عمو رضا بازم پست منو ببین. بخدا هیچ توهینی توش نیست.
ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.