ایرج جان پس از بررسی نقشه کروی تراوین شاهد دو دستگی احذاب به Flat و Round Earthers هستیم.
بیانیه شما در این مورد چیست؟ :دی
سلامی گرمتر به شما ایلیای عزیز
در مورد سوال اول شما و بحث جالب میان طرفداران نظریهی کُره بودن زمین و طرفداران زمینِ تخت، من فکر میکنم زمین نه کروی هست و نه تخت! بلکه در فضای شش بعدی باید زمین رو به شکلِ واقعی خودش تجسم کرد. البته از لحاظ هندسی بسیار بسیار پیچیده هست موضوع. من ساده عرض میکنم:
بیانیه که ندارم :دی اما فکر میکنم زمین در حقیقت یک مارپیچ حلقوی بسیار پیچیده و بلند در امتداد مسیر حرکت خورشید در کهکشان راه شیری هست، اما این شکل (یعنی شکل واقعی زمین) که ابدا کروی نیست رو باید در فضای شش بعدی تصور کرد نه سه بعدی.
در مورد بعدها به بیان ساده: اگر فضای صفر رو ابتدا یک نقطه در نظر بگیریم، کشیدنش در یک جهت مشخص یک خط رو میسازه که فضایست یک بعدی در یک جهت، کشیدن این خط در محور قائم بر جهت خط یک صفحه رو میسازه که فضایی هست دو بعدی، کشیدن این صفحه در محور Zها (مثلا به سمت بالا) هم تشکیل یک مکعب در فضای سه بعدی رو میده.
از این جا به بعد تجسمِ هندسی بسیار دشوار هست، اما تصور کنیم مکعبی که شکل گرفته رو در جهتی با زاویه 45 درجه نسبت به محور Z حرکت بدیم تا به فضای چهاربعدی برسیم (فرضیه جهان چهار بعدی با در نظر گرفتن بعد "زمان" به عنوان بعد چهارم رو الان کار نداریم) و همین روش رو ادامه بدیم تا به فضایی بسیار بسیار پیچیده برسیم که شش بعدی هست.
حالا اگر مسیر حرکت زمین به دور خورشید رو ترسیم کنیم و اون رو در جهتِ این حرکت امتداد یا "کِش" بدیم به چه شکلی میرسیم؟ بعد حرکت خورشید در بازوی کهکشان راه شیری که اون هم حرکتی مارپیچی هست. یعنی زمین در حال حرکت به دور خورشید هست، اون هم خورشیدی که خودش در حال حرکت در کهکشان راه شیری هست، اون هم کهکشانی که خودش در حال حرکت در فضای کیهان طبق قانون هابل هست.
اگر بتونیم شکلِ حاصل از امتداد یک شئِ سه بعدی در این سهِ محور حرکت رو تصور کنیم و بعد در فضایی شش بعدی ببینیمش، به شکل واقعی زمین میرسیم که نه Flat هست و نه Round، بلکه یه مارپیچِ فوقالعاده پیچیده در حال کِش آمدن در سه محور مختلف در امتداد زمان و در فضایی شش بعدی هست.
این شکل شاید ده درصد از منظورم رو نشون بده، حالا همین فُرم حرکت رو اگر برای خورشید و کهکشان هم بسط بدیم، به واقعیت نزدیکتر میشیم.

من یک ناتار با فاصله 22.2 خانه از خودم رو با میدان تمرین سطح 4 غارت میکنم
زمان رسیدن به مقصد هنگامی که از چکمه 25% قهرمان استفاده میکنم برابر است با 40 دقیقه و 47 ثانیه.
در صورتی که بدون استفاده از چکمه قهرمان زمان کمتری نیاز هست : 39 دقیقه و 48 ثانیه
حقیقتا چیزی که شما گفتی رو بهش برنخوردم! شاید دقت نکردم یا حضور ذهن ندارم.
اما در کریلوید دقیق شبیه سازی کردم با سرعت سه ایکس و استپ سوار هون، با سطح میدان تمرین، زمانی که شما گفتی بدون چکمه دقیق همین هست، با چکمه اما کمتر هم میشه! نه بیشتر.
با اکانت خودم با همین شرایط تست کردم، باز هم اتفاقی که شما میگی رخ نمیده و تاثیر چکمه قهرمان و میدان تمرین هر دو با هم هستن و زمان رو کم میکنن.
طبیعتا تاثیر افزایش سرعت (هم میدان تمرین و هم چکمه قهرمان) هر دو از 20 خانه به بعد شروع میشه، و فقط اون 2.2 واحدی که از 20 خانه فراتر هست متاثر از میدان تمرین و چکمه میشن.
احتمالا یا باگ باشه، یا احیانا در فواصلِ بسیار نزدیک به 20 (و فقط کمی بیشتر از 20) که تاثیر در حد زیر یک دقیقه هست رو به نزدیکترین زمانِ قابل محاسبه در نقشهی فلت گِرد میکنه! چیزی دیگری واقعا به ذهنم نمیرسه الان..
سوال دوم اینکه ایرج جان اسم اکانتتون رو میخواستم بپرسم با کسری بیایم عیددیدنی :دی
والا چیزی در بساط ندارم جهت پذیرایی :دی اما نام اکانتم اسم یک داروی بیهوشی بسیار قویست که مایکل جکسونِ فقید رو به خواب ابدی فرو برد..
ارادت
عید رو به همهی عزیزان تبریک میگم، و آرزو میکنم به زودی روزهای بهتر و آیندهی روشنتر و آزادتری رو ببینیم..