سلام و درود
به رفقای عزیزم
دیدم بعد از مدتها بالاخره یک سرور ۱x شروع شده و دوستان تو هرچهار ساید کری خونی رو شروع کردن. درسته شخصا وقت و حوصله و کشش بازی ندارم ولی اینکه می بینم بچه ها با این هیجان و علاقه بازی می کنن کیف می کنم و برای همین و البته یکی دو نکته کوچیک حس کردم بهتره نظرم رو بگم اومدم یه پست تو فروم بزارم. البته به عنوان کسی که حداقل مدتی تراوین بازی کرده دوس دارم فضای این بازی همچنان پر ذوق و شوق ادامه داشته باشه و ماها که کنار نشستیم هم از تماشا لذت ببریم.
نکته اول: تحلیل کلی از هفته اول
مهم ترین نکته ای که هفته اول توجهم رو جلب کرد این بود که سرور تقریبا بالانس هست و اگه اتفاق غیرمنتظره ای مثل کنار کشیدن یک ساید یا امثالهم رخ نده سرور بالانس و در نتیجه جذاب دنبال خواهد شد.
البته به عنوان یک بیننده چیزی که متوجه شدم (البته شایدم اشتباه باشه) اینه که جنوب شرق و جنوب غرب از قبل سرور یا همون شروع سرور باهم بستن و گویا باید منتظر رقابت بین متای شمال و متای جنوب باشیم. شخصا متای ضربدری رو بیشتر می پسندم لیکن این سرور متا خطی شده ظاهرا و شمال و جنوب باهم می جنگند.
ضمنا اسم اکانت های یک سری پلیرهای معروف و نامی رو می بینیم تو سرور. اونایی که متوسط و ضعیف عمل کردن که خب معلومه که رفقاشون به یادشون اکانت دفساز ساختن. اما اونایی که حداقل در ظاهر بهتر عمل کردن کاش بیان کف فروم یه نظری بدن ببینیم کیا تو سرور هستند. مثلا اکانت pishva پلبرش دوست خوبم پرهام عزیز هست یا نه؟ چون با دونستن اینها میشه سرور و سایدها رو تحلیل دقیق تری کرد.
شال شرق و جنوب شرق خیلی رقبای خوبی برای هم هستن و با توجه به مرز مشترک و اکانت های نزدیک مرز نبرد تنگاتنگی خواهند داشت این رو از تاپ تن ها و عملکرد اتحاداشون و پلیرهایی که تو دو ساید هستن میشه فهمید. نکته بسیار مهم تو این رقابت توانایی ساید متا هست که بسیار تعیین کننده هست. به عبارت بهتر سوال اصلی و مهم اینه آیا شمال غرب توان جنگیدن پایاپای با جنوب غرب رو خواهد داشت؟ شاید پاسخ این سوال برنده این سرور رو هم معلوم کنه. پیش تر گفتم اگه می دونستم چه پلیرهایی تو سرور حضور دارن میشد تحلیل دقیق تری ارائه داد اما این موضوع گنگ هست و باید منتظر رشد دو ساید غربی و جنگ بینشون باشیم. ظاهر سایدها نشان از برتری عددی جنوب غرب داره اما تراوین بازی صبورها و باهوش هاست و همیشه کمیت تعیین کننده نیست و باید بلد باشی از داشته هات درست و به موقع بهره ببری.
در خصوص تاپ غارت نکته جالب فاصله زیاد دو اکانت اول هست. یعنی نفر اول غارت ۷۰۰ک بیشتر از نفر سوم که کلا ۸۵۰ک زده؛ غارت کرده. این فاصله زیاد البته یه جاهایی خوب نیس و باعث برهم خوردن بالانس میشه ولی خب نمیشه منکر زحمات شبانه روزی و هزینه کرد بالای دوستان شد. البته با ادامه سرور و رشد اکانت های گول و تولید گرزی های توتن جدول غارت تغییرات زیادی خواهد داشت. فعلا دور دست رومن هاست.
نکته دوم: در مورد دوست خوب و قدیمی آقا یوسف (ریتالین) عزیز هست. حس می کنم در موردش کمی بی انصافی شد. سرور قلبی چه اتفاقی افتاده و چی بین عزیزان گذشته نمی دونم و قضاوتی نمی کنم چون خودشون می دونن موضوع چی بوده. اما توجه کنید که اولا سابقه و حسن رفتار یوسف رو همه مون می دونیم و شخصا چند سروری که باهاشون بازی کردم می دونم که برای سایدش همه جوره سازگاری و مدارا می کنه و کنار میاد. برجسته ترین صفت یوسف صبوری و مداراگری هست. حتی فک کنم دو سرور باهم لیدر جنوب غرب بودیم و از خود گذشتگیش رو عینا درک کردم. دوما قبل شروع سرور از تیم ما هم با دعوت به گروه واتساپی خواست که برای بازی و برنده شدن جنوب غرب وارد ساید بشیم. اگه دنبال داغون کردن ساید بود که چنین رفتاری نمی کرد. حس کردم وظیفه دارم این رو بگم که سو تفاهمی پیش نیاد. البته با احترام به نظر دوستان گرامی.
نکته سوم؛ اسم یک سری دوستان رو دیدم رو اکانت ها خیلی خیلی حس خوبی بهم داد. حمیدرضا B O O M B عزیز و خانم شری. از قدیمی ها و اساتید تراوین. یاد سرورهای دات کام که باهم پلی دادیم به خیر. یا اکانت pishva که احتمالا دوست خوبم پرهام داره پلی میده. پرهام اگه هستی یه ندا بده حمیدرضا فتاحی که اسم اکانتش هم اسمشه H.fatahi فک کنم اینه. حمیدرضا دلم برات تنگ شده. آقا رضا گارد عزیز و نوری. دو سه تا از بچه های تیم خودمون هم هستن تو سرور عرفان جگوار و ادی که ....بزندت!!!! و حمید همیاز. لقمان و آرش کاپیتان گل رفیق قدیمی. عزیزانی که حضور ذهن ندادم ببخشن.
نکته چهارم: حضور در فروم. دوستان یکی از دلایلی که معمولا پلیرهای ایرانی با وجود کیفیت بازی بالا در سرورهای دات کام نتیجه خوبی نمیگیرن عدم حضور فعال در فروم و استفاده رسانه ای هست. فروم رو دست کم نگیرید. مدیریت درست فروم میتونه عامل صلح و جنگ؛ دادن انگیزه به پلیرهای خودی و متحد و گرفتن انگیزه از حریف ؛ کنترل تنش های درون سایدی ؛ فشار به پلنرها و لیدرهای حریف؛ تشویق و ایجاد تمایل برای پلیرها جهت ادامه سرور ؛ توجیه تلفات ناشی از پلن ها به پلیرهای خودی؛ ایجاد جو روانی علیه یا له کسانی که مد نظرماست: و نیز درک شرایط بازی از همه جهات بشه. بازی رسانه ای و بهره بردن از فروم کار هر کسی نیست. پس فروم رو جدی بگیرین و لشکر فرومی مناسب تشکیل بدبن.
موفق و پایدار باشید
رضا SOURENA
پ.ن ۱: از قیمت های بازار این سرور میشه به عنوان الگوی تورم افسارگسیخته استفاده کرد.
پ.ن۲: اولین عکس از دفاع موفق رو ادی فرستاد کف فروم. امیدوارم از این دست لینک ها در این سرور زیاد ببینیم.
پ.ن۳: از تاپ تن گزینه پیشرفت کی حذف شده؟
پ.ن۴: یک تحلیل کلی از سرور ارائه شد. امیدوارم لقمان عزیز یک تحلیل و جامعه آماری که درش تخصص داره ارائه کنه تا بتونیم تحلیل های فنی دقیق داشته باشیم.
پ.ن۵: قبلنا سرورهای ۳X به بالا رزومه تلقی نمیشد. ۵X رو استثنائا اون هم اگر لیگ قهرمانان بود رزومه حساب می کردیم. جدیدا فرق کرده؟
پ.ن۶: رضا گارد عکسی که کف فروم گذاشتی عالی بود. کاش در مورد نفرات حاضر توضیح بیشتری می دادی.
پ.ن۷: ایشالا سرور خوبی داشته باشین و ماهم از تماشا لذت ببریم. خدایا سرور را بدون باگ به سرانجام برسان.
پ.ن۸: جسارتا با احترام بیشتری بالاخص با پلیرهای کهنه کار تراوین کل کل کنین. ادی مخصوصا با شما بودما.
با تقدیم احترام