Posts by norollah

چقدر تو پرویی به خدا

۴ملیون عقب بودی و قتی من استپ کردگ ۵روز طول کسید بیای برسی ۱۵روز سرور ۵ ایکس شد

تیم امرداد نتونست هیچ کار کنه تو که نه کل تیمتون با نصف بیشتر ان ای نتونستین من ۴تا مولتیم بزنید ۶ماه بازی بود هر دهی که همرش میزدم خودم دهکده رو صفر میکردم که تارگت کم بشه تا دفاعم متمرکز تر بشه تا امثال تو نیان بعدا بگن ماخفن بودیم

این سرور هم خیلی ها گفتن ولی وقتش نبود و شایدم دیگه کلا بازی نکنم

پ.ن . با گذر زمان همه چیز تحریف میشه اینارو هم گفتم که حداقل جسارتش داشته باش راستش بگو 🤣😂🤣😂

ای سولکیپر

چطوری این عکس مدال گذاشتی اخه 🤣😂🤣😂

رنک دوم این مدال من دارم فکر کن سرور ۱ ایکس ۵ ایکس شده ۱۵روز سرور نگه داشتن که این اقا بیاد برسه اخرشم مملی وکنس گفت نوری بیخیال شو بزار بگیرن اینا مخوان متارو بهم بزنن میفته گردن تو

اخ اخ

این خیلی خطرناکه این پلیر بل بل بازم که هست من بودن با ۴تا مولتی من نمی تونستن بزنن مجموعه بزرگ امرداد با ان ای هم متا بودن بقیه سایدها هم حذف بودن ولی روز ۱میل پوینت میگرفت کی رو میزد خدا میدونه که بعدش فهمیدیم خودی خف میکنن که ما هم شروع کردیم به خفت اسکات با این حال بازم نمرسید 🤣😂🤣 فکر کن هون بود با کلی نیرو منم توتن بودم بعد من هر همری که میزدم دهکدهای خودم کاتا میکردم که نخوان همرهای دیگم بپرونن

فکر نمکردم روز روش بشه این مدال بزاره بگه ما خفنیم 🤣😂🤣😂😂😂

وای چه افتخاری بهنام من لایک کرد خدایا شکرت بگید من بیدارم

حالا که فهمیدم داستان چی بود لایکم پس میگیرم بهنام تو هم پس بگیر😉😉

در نهایت به قول ارباب مملی

شادزی

سلام

چیزی که واضحه امرداد تا بوده همین بوده چیز جدیدی نیست حتی سرور ثایکس قبلی هم هفته دوم یا طم بود با ان ای متا کرد که دایتان لویال پیش امد

این طرور ام معلوم بود

حیف واقعا وقت بازی بدون بات این سری نداستم وگرنه بازی که حریفت قوی باشه حال میده فارغ از برد باختش

ولی خیلی زود بود برای متا بهتر نبود د حداقل بعد جنگ های اول سرور متا میبستین الان این جوری جنگ ها هدف مند میشه وساید ضعیف حذف میشه

دیابلو هم یه بلایی یه سرور سرش امد که در افق محو شد با ۵ میل دفاع همر های من تکی ردش میکرد با کتیبه استحکام کوچیک 🤣😂🤣

ما که تو بازی نیستیم ولی از بیرون پیش بینی میکنیم ببینیم چقدر درس در میاد من گفته بودم امرداد تا اخر ماه اول بازی متا میکنه تا دفاع خودش رو تکمیل کنه و درگیری رو کم کنه بعد با تیم متا برای تضعیف روحیه میان چون قدرت بیشتر در دست دارن احتمال بعدشم سرمایه گذاری میکنن برای همرهای سنگین و مید گیمی

از طرفی هم بعضی پلیر ها دنبال ساید و تیم برنده هستن اکثرا اون پلیرها که برن توی به ساید نتیجه ۸۰به ۲۰ هست

ایلیا دمت گرم بابت تحلیل ما که توبازی نیستیم باتحلیل ها یی که میزارید بازی متوجه میشیم دنبال میکنیم

سلام رضای عزیز حالت چطوره کشورهای اروپایی خوش میگذره چند سالی بود خبری نداشتیم ازت از اخرین سرورو که بودی

نه والله منم نیستم نهایت اخر هفته بیام فروم ببینم چه خبره در همین حد

اون موقع ها شما میگفتی وقت نداریم ما جونتر بودیم وقتمون اراد بود میگفتیم وقت نداری بازی نکن 🤣

الان ما وقت نداریم نمیرسیم به ما میگن بازی نکن 🤣

چقدر خوشحال شدم پیامت دیدم

😍😍😍😍<3

سلام به همه عزیزان

حیف نرمال اینقدر خلوت باشه

نرمال به خاطر طولانی بودنش کلی ریزش پلیر داره

باور کنید ۲ماه دیگه خسته میشن ول میکنن اون موقع بازد طرعت سرور ببرید بالا تا بازی تموم بشه

خیلی ها به خاطر نداشتن تایم بازی نکردن هنوز دیر نیست برای جذاب تر شدن بازی و شلوغ تر شدنش رید خودکار بزارید هر ۵ دقیقه ۱بار یا ۱۰دقیقه ۱بار عوضش رید دستی هم باز بزارید که پلیر هایی که بیشتر انلاین هستن ودستی غارت میزنن هم سود کنن و فرق باشه بینشون

سلام به همه عزیزان

ما هم مثل خیلی از دوستان وقت بازی بدون رید خودکار نداریم واقعا بعد چند ماه خسته ککنده میشه

در کل از عزیزانی که دعوت کردن برای بازی ممنون هستم که به یاد ما بودن برای دور هم بودن

بازی خوبی داشته باشید

😍😍

کلا ۱۰ نفر تورو هست از ۳تا ساید که هیچ کدوم همر ندارن شما چطوری هروز ۱نیم میل پینت دف بهتون اضافه میشه

لعنتی های رکورد زن یکم ارومتر رکورد هارو بزنید

اون گوشه هی مینویسه پوینت ها کم میشه برای شما هست ها فردا ناراحت میشید قهر میکنید

نزنید به هم

از اول واندرها همر به شما نخورده به جز همرهای ان دبل که داشتن حذف میکردن همش قطاری خورد

یه چندتا اسکرین از اتک ها بزارید حیف اینجوری 🤣😂🤣

#New_RecorD

لدت ببرید دیگه من میام که دیسلایک کنید حداقل

بیاین از هم تقذیر تشکر کنید دیگه

والا میگید دف جمع کنید ما بزنیم میگیم بزنید میگید تارگت ما میدیم بعد میاید اسکات میزنید میگم هیچ جا دف نداره همش رو واندره

میاین دابل اسمات از دهکده میزنید خدایی چی میزنید میگم واندر2میل دف داره اسکات میزنید

خودم ریختم برگام مونده داستان چیه یکی توضیح بده واقعا چرا اخه

به پیر به پیغمبر من لیدر نیستم نمیخوامم باشم

متا مشکل نداره مگه ساید دیگه هم بود برای متا 3تا ساید بودن که همه نصفه و نیمه بودن ببین همین الانشم باز یکم زد خورد شد وگرنه نه همینم نبود الان تنها کار گرفتن یه عکس بود که ما این ساختیم و تمام

سرور خراب شد ه بود اینایی که موندن برای عشق حال خودشون موندن وگرنه که چیر خاصی نداشت

شما یه روش متای 3به 1 بگو باکنفدراسیون من فرق متا و زیر سایه رو بهت بگم

وگرنه حرفات بیهوده هست

نمیخوام حس بد انتقال بدم .

اما جریان چیه هرجا میری میزنن حذف ؟

منم که مونده بودم خوت از اتحاد انداختی بیرون

ممنون که از اتحاد اندختی بیرون چون اگه میموندم قطعا حذف میکردم

و اما جمله طلای امروز :

یه نفر کمتر بهتر

بهتر بگی چرا همه حذف کردن تو موندی