نعمت جان بازی همو دیدیم قبول دارم که جزو انگشتایی
ولی
کی اصولی بازی میکنه اینجا؟
یعنی باورت میشه کسی بشینه بین 4000 تا دهکده ناتار فارم لیست دستی درست کنه بخوره به لیمیت اتک؟
سلام.
ایلیا جان سه سرور با سه نژاد مختلف(توتن،هون و گول)شش هفته ابتدایی سرور بین سه نفر اول تاپ غارت بودم(فقط غارت ناتار و رتبه های بالاترم مولتی میزدن) هر سه سرور هم تمام لیست فارم ها را دستی ادد کردم،البته برای سرچ ناتارها از داخل پروفایل ناتار ابتدا خودم با اکسل انجام میدادم و بعدا که لقمان جان روش سریعتری گذاشت از این روش استفاده کردم ولی این فقط سرچ ناتارها بود،ادد کردن ناتارها و ویرایش ناتارها کاملا دستی انجام میشد.
از سرور قبل یک بات برای ادد کردن ناتارها اومده ولی من اگه زمانی خواستم بازی کنم از این بات استفاده نمیکنم و به نظرم ادد کردن دستی ناتار خیلی بهتر از آب در میاد
در مورد لیمیت غارت، نژادهای هون و گول این تایم سرور نباید به لیمیت برسن و اگه رسیدن بخاطر ادد کردن فله ای ناتار بوده،آپدیت و بهینه کردن لیست ناتار خیلی مهمه که این فقط دستی قابل انجامه،با همین لیمیت، M A R S هون هفت همر جنگی ساخت بدون هیچ مولتی ای، و Gaul Teachers گول هم پنج میل دف
لیمیت دهکده که ده هزار هست خوب و منطقیه ولی لیمیت اکانت به نظرم باید از 30 هزار به 50 هزار برسه،با لیمیت حال حاضر در بهینه ترین حالت یک اکانت هون بدون هیچ مولتی نهایت هفت همر جنگی میتونه بسازه،توتن نهایت سه همر جنگی و گول هم حداقل 2 میل دف و نژاد گول و هون حتما میتونن تا کتیبه ها در تاپ غارت حضور داشته باشن و بعد از کتیبه هم اگه کتیبه چکمه داشته باشن بازم میتونن
این سرور یک اکانت صرفا برای چک کردن سرور ساختم و چند باری باهاش تعدادی ناتار غارت کردم و جالب اینجا بود که اکثراً کامل پر برمیگشتن و واقعا حیف شد این سرور وقت بازی نداشتم.این سرور با این همه ناتار واقعا برای کسی که بخواد بدون مولتی بازی کنه خیلی فرصت خوبی بود،بخاطر تعداد زیاد صنعتی بازها،تعداد ناتارها خیلی زیاد هست و تعداد کسانی که ناتار غارت میکنن هم کم هست و یک هون یا گول با لیست های بهینه میتونست این سرور داخل تاپ باشه(علاوه بر شیرده بودن ناتارها،غارت مولتی های صنعتی بازها هم این سرور خیلی راحت تره هم بخاطر کنفدراسیون هم اینکه بخاطر تعداد زیاد مولتی ها ،دست واسه انتخاب بازه)
هر ده عزیزی که داخل تاپ غارت هستن غارتشون مولتی هست(به سالم بودن ریدشون در پروفایلشون توجه نکنین) و من فکر میکنم اگه تاپ تا 15 نفر هم ادامه داشت بازم 15 نفر اول غارتشون مولتیه
یک پیشنهاد :اگه میخواین از بازی لذت ببرین یک اکانت هون یا گول بسازین،نقاط مختلف سرور (حتی در سایدهای حریف) ده بگیرین و مولتی و ناتار غارت کنین،تک اکانت هم از بازی لذت میبرین هم توی تاپ غارت حضور خواهید داشت
یکمم فضولی کنم :
--------------------
اکانت omg laghooncher
من دفساز نیستم و Gaul Teachers اولین تجربه دفسازی تخصصیم بود،به عنوان یک پیشنهاد خدمتتون عرض میکنم
پراکندگی دهکده هاتون مقداری زیاد هست و این باعث میشه در جابه جایی منابع برای ساخت دف و همچنین ارسال دف به پارکینگ و ... یکم اذیت بشین،پراکنده دهکده ساختن برای گرفتن واحه برای نژاد گول توجیه پذیر نیست
----
اکانت T E N C E R و تا حدودی T A R T A R U S
با این همه مولتی و مختصات پایین،توتن بهتر نبود؟