Posts by Mr.Sajad

مورد اول تعداد اکانتهای شمال شرق و .....

دقیق یادم نیست ولی آمار اولیه اکانتهای شمال شرق فکر کنم ۱۲۳ عدد بود الان شده ۱۵۲ ‍! جنوب شرق ۸۰ تا بود شده ۱۳۱ شمال غرب ۱۰۰ تا بوده شده ۱۴۰ اکانت

حالا این وسط کی رفته دنبال مولتی کشیدن و با آی پی گوشی موبایل و وی پی ان و از رشد اولیه تعداد اکانتها مشخصه خیلی علاقه مند هستید داعیه اینکه کدوم ساید اکانت اضافه کرده رو دارید میشه از همون uid ها استفاده کرد کل اکانتها از همون تاریخ حذف شه اینجوری زیباتر نیست ؟!

سلام خب میشه از این دید هم نگاه کرد

شمال شرق از همون ابتدا با قدرت مولتی بازی رو شروع کرد و بقیه سایدها هم وقتی این حرکت رو دیدن، الگوبرداری کردن:)

دانشجوی ترم آخر ارشد برق موفق باشی برادر. به امتحانا برس داداش

پ ن: قبلا ارشدا ترم آخر امتحان نداشتن، علاوه بر قوانین تراوین قوانین تحصیلات تکمیلی هم عوض شده ؟! هی پیری ...

آقای دکتر بنده از شما عذرخواهی میکنم در کنار پایان نامه درس هم دارم

سلام بله عزیز سال ۸۷ من با تراوین آشنا شدم و با اجازه شما ۱۴ سالم بود،الانم ۳۰ سالمه و دانشجوی ترم آخر ارشد برق

با صحبت های یک سری از عزیزان برداشت من اینه که باز هم مثل سرورهای قبلی مولتی داریم فقط از ترس مولتی هانتر قرار نیست غارت توافقی وجود داشته باشه،پس چیزی که من در سرور میبینم اکثر ۱۵ کراپ های با درصد واحه بالا مربوط به مصریایی هست که اکانت اصلی نیستن (یعنی بین چهل نفر اول پاپ سرور نیستن) یه مصری مربوط به واندرزن تیم X هست یکی مربوط به تیم Y و شاید فقط چند تا مصری واقعا مستقل بازی کنن

ببینید دوستان همه ما میدونیم مولتی بازی چیه تیم ورکم حالیمونه پس فرافکنی نکنید

بله یه جا حریف پلن میاد کپ یا یک دهکده دیگه متحد ما رو کاتا میکنه،اینجا تمام اعضای اتحاد میان پوش میکنن طرف ریکاوری بشه،یه جا یه اکانت میره داخل خاک دشمن دهکده میگیره کل اتحاد پوشش میکنن اینا میشه کار تیمی

دفساز به همرساز دف میده از اون طرفم همرساز کتیبه کلین میکنه به دفساز کتیبه میده،اینا تیم ورکه

ولی اینکه شما از قبل سرور تصمیم بگیرین یک سری اکانت در راستای منافع سایر اکانت یا اکانت ها بازی کنن چیزی جز مولتی بازی نیست

الان هر لیدری میدونه کیا قراره توی ربعش بازی کنن،برنامه ریزی کنه بگه A ،B C شما توتن بساز D,E,F شما مصری بزن G،H شما هون بساز و ... حالا اگه شخص E که لیدر بهش گفته مصری بزن اگه سبک بازیشم همرسازی باشه بخاطر منافع ربعش و تیم ورک به حرف لیدرش گوش میکنه

اما چیزی که من از صحبت های دوستان شنیدم نهایت قراره ترکیب اکانت های سرور اینجوری بشه :

تعداد زیادی اکانت همرساز + تعداد زیادی اکانت کمکی(تیم ورک) جهت بازی در جهت منافع یک اکانت خاص یا حتی دف کل ربع که اکثرا توسط همون همرسازا ساخته میشن+ تعداد کمی اکانت دفاعی که کمکی نیستن و سبک واقعی بازیشون دفاعی هست و دارای پلیر اختصاصی هستن و تک اکانتن !

من فکر میکنم اگه کنفدراسیون فقط همون یک اتحاد ۶۰ نفره باشه کیفیت اکانت ها بالاتر میره ،در غیر اینصورت یک اتحاد ۶۰ نفره بطور کامل و بخشی از اتحاد ۶۰ نفره اصلی میشه مصری و گول هایی که به اسم تیک ورک ساخته شدن و پلیرهای این اکانت ها پلیرهای اتحاد اصلیه هستن

اینو یاد بگیریم : هر کسی مجاز به داشتن یک اکانت هست .تمام

سلام صادق جان بله از لحاظ قانون مشکلی نداره،خیلی کارها میشه انجام داد که از لحاظ قانون مشکل نداشته باشه ولی بحث من اینه که چرا نباید عادت کنیم که فقط یک اکانت داشته باشیم،من همرسازم لزومی نداره حتما GB و GS همیشه روشن باشه و همرم اونقدر بزرگ بشه که نیاز به استفاده از یک اکانت دیگه داشته باشم،اگه دفسازم قرار نیست دف چندین میلیونی داشته باشم،به شخصه تا قبل از مرتاض اگه پارکینگی وجود داشته باشه چیزی جز مولتی اکانتی نیست یا اینکه یه آدم به یه نفر پول بده بگه این دستمزدت بیا اکانت دفساز و پارکینگ بکش بالا

پس عملا این سرورم مولتی خواهیم داشت ولی با تعداد کمتر

اسم کار تیمی اومد،یادمه چند سرور با تیم مستر پرزیدنت با اختلاف زیاد رنک یک غارت بودیم،اون زمان چهار نفر بودیم سه نفرمون اول سرور اکانت کمکی برای دف و پوش میساختیم و یک نفر اکانت اصلی رو یکی دو هفته اول بازی تنهایی میورد بالا و ما از اینور با کلی اکانت حمایتش میکردیم بعد از یکی دو هفته تمام اکانتای کمکی حذف میشد و همه میرفتیم روی اکانت اصلی،اینجوری قانون رو دور میزدیم و با اختلاف زیاد رنک یک میشدیم،اینم یه جور کار تیمی بود و بن هم نمیشدیم چون آی پی نمیخوردیم

در مورد این سرور بحث من اینه هر کسی به معنای واقعی کلمه یک اکانت داشته باشه،منابع ناتار به اندازه ای هست که نیاز به مولتی نباشه،الان سرور قبل آقا سعید شدو رنک یک دف و آقا کامل رنک سه دف مگه مولتی داشتن؟

دوست گرامی فکر کنم شما تجربه تراوین قدیم رو نداری. این چیزایی که شما میگی بهش مولتی بازی اصل بازیه. همون قدر که افراط بده، تفریط هم بده.

مولتی اکانت معنا و مفهوم داره، همه هم میدونن یعنی چی. اینچیزایی که شما نوشتی ما بهش میگیم هماهنگی ساید.

پ ن: اصلی ترین هدف دوستان مدیریت جلوگیری از فارم توافقی ، بالا آمدن اکانت با بات، دفسازهای با بات هستش

پ ن: شما کپ مصر رو غارت نکن سالم بازی کردی. اکانت برای غارت نیار سالم بازی کردی.

میخوای به واندر هم دف و منبع نفرستیم ؟!

سلام دوست عزیز

من از اولین سرور تراوین ایران با این بازی آشنا شدم و اون سرور چون اولین بارم بود طبیعتا فارم شدم و از سرورهای بعد اکانت های بدی نداشتم بگذریم از اینا

احتمالا شما منظور من رو درست متوجه نشدین

ارسال منبع به واندر،دف به واندر و سایر اکانت های اتحاد بله اینا کار تیمیه، پوش اکانتی که کتیبه گرفته اینم کار تیمیه،ولی قبول کن استفاده از منافع یک اکانت به نفع یک اکانت دیگه تحت هر شرایطی این اسمش مولتی بازیه،من از ادمین میخوام همزمان با این سرور یه سرور دیگم استارت بزنه که همه چی آزاد باشه و شما به کار تیمیتون برسید،کار تیمی رو من زمانی مولتی اکانت نمیدونم که هر اکانتی برای خودش و تمام اعضای اتحادش بازی کنه دقت کن تمام اعضای اتحاد،شما اگه مصری ساختی برای تمام اعضای اتحادت به یک اندازه پارکینگ دادی و روی اکانت دیگه ای هم لاگین نداشتی اون میشه کار تیمی ولی اگه فقط برای اکانت همرساز خودت و تیمت پارکینگ دادی،اینو اسمشو نزار کار تیمی

عرض سلام خدمت همه بزرگوران

خیلی خوبه که بعد از مدت ها قراره یک سرور *تراوین* استارت بشه،قوانین بسیار خوبی برای این سرور نوشته شده و امیدوارم که مدیریت سرور با جدیت تمامی قوانین را اعمال و با کسانی که قوانین را نقض کنند برخورد لازم را انجام دهد،اما اکثر ما ایرانیا همیشه راه هایی برای دور زدن قوانین پیدا میکنیم،اینا رو عرض کردم که بگم تلاش مدیریت سرور فقط یک قسمت ماجرا هست و قسمت اصلی اینه که خود پلیرها رعایت کنن

اکثر شما عزیزان از اولین سرور تراوین در ایران، و بعضیا حتی از قبل تر دارین تراوین بازی میکنین،خاطرتون هست اون زمان شارژ GB هم به سختی انجام میشد،GS که برای اکثر همرسازا قفل بود،پس اگه میخوایم به قبل برگردیم قدم اول اینه توقعی که از خروجی اکانتمون در آخر سرور داریم رو بیاریم پایین،فرضا من میخوام توتن بسازم، در حدی همر بسازم که خودم بتونم توی کپم پارکش کنم و گندمشو بدم،نه اینکه یک مصری بسازم و توی کپ اون پارک بشه،ما اگه همر ساختیم و تروپمون رو توی کپ یک اکانت دیگه فقط پارک کردیم اینم مصداق مولتی بازیه

فرضا من و X و Y سرور قبل تیم بودیم با یه اکانت اصلی و تعدادی مولتی،حالا میخوایم این سرور بازی کنیم،اگه من اکانت همرساز ساختم و X و Y اومدن مصری ساختن و در جهت منافع من بازی کردن حتی اگه روی اکانت من لاگینم نکردن بازم این مولتی بازیه

اصلا من از مولتی هانتر میخوام اگه دید همرسازی تا قبل مرتاض همرش روی یک اکانت دیگه پارک بود،هر دو اکانت رو بن کنه،برای من قابل قبول نیست کسی بیاد همینجوری به یک اکانت دیگه حال بده،من خودم باشم مثلا اگر مصری بسازم تولید گندمم رو خرج اکانت خودم میکنم و دف بیشتری میسازم برای ساید و اکانت خودمو میکشم بالا نه اینکه بخوام به همرساز پارکینگ بدم،من سرور قبل فقط یک اکانت ساختم،حتی برای جای بهتر هم اکانت جدید نساختم و تا قبل اینکه به دلیل کار اکانتو تحویل بدم،اکانت رنک دو تاپ غارت بود و دفش هم رنک دو سرور بود،واقعا بدون مولتی میشه رقابت کرد

اگه برای همه ما رقابت برابر(بدون مولتی و بات و ...) تبدیل به یک فرهنگ بشه اون وقت شاهد بازگشت خیلی از قدیمی های تراوین هستیم و سرورها شلوغ میشه و درآمد مدیریت سرور هم بالاتر میره،اینو در جواب بعضی از دوستان گفتم که میگفتن درآمد مدیریت سرور در مولتی هست,بجای مولتی اگه تعداد پلیرهای واقعی افزایش پیدا کنه،درآمد بیشتر و پایدارتر میشه

در مورد زمان شروع سرور به نظرم به دلیل نزدیکی شروع امتحانات دانشگاه ها اگه دو هفته به تاخیر بیفته بهتر باشه

در مورد لیمیت غارت مجموع اکانت هم به نظرم اگه بیشتر بشه بهتره

پ ن : فعلا به دلیل کار و دانشگاه برنامه ای برای حضور در سرور ندارم ولی اگه یک درصد اومدم قطعا مثل همیشه فقط SE

از انجایی که SE این سرور به نظر میاد خلوت باشه،از دوستان میخوام وطن خودشون رو ترک نکنن و در SE پلی بدن،باشد که رستگار شوید.

final_011_9eoc.jpg

تازه ما توی این سرور واندرمون بدون هیچ اتکی رفت صد شد. نه اینکه واندر ناتارمون 67 بشه بعدش هم بگیم رمر رکوردی :) اینم بگم همر سهیل از این یکی دو ک بیشتر گرز داشت. رمش هم 500 تا بیشتر بود.

<3

سلام

محمد علی جان رکورد در سطح پلیرهای نوبی مثل خودم مد نظر بود وگرنه شما و یکسری از دوستان با حجم مولتی بازی سنگینی که دارین همه مرزها رو جابه جا کردین و این همریم عکس گذاشتین طبیعتا از همون هفته اول چهار موتوره شارژ بوده که اینجور حرکتی لذتی برای من نداره و ترجیح میدم تک اکانت وارد سرور بشم

موفق باشید

عرض سلام خدمت همه عزیزان

امروز صبح که عکس این اتفاق رو توی گروه دیدم،یاد سرور نرمال افتادم که یک فرد نامحترمی از ساید خودی(که هنوزم معلوم نیست کی بود) روز آخر سرور روی دو پارکینگ ما لانچ زد و می‌خواست این رمر رکوردی که رنک یک سرور بود رو خفت کنه که خوشبختانه آنلاین شدیم و خنثی شد

در مورد اتفاق امروز به نظرم وقتی متایی بسته میشه دیگه نباید مهم باشه که کدام واندر ۱۰۰ میشه(اشتباه یک طرف قضیه) و وقتیم اینجور اختلاف نظری به وجود میاد،لیدرها باید با تدبیر مسئله رو حل کنن نه اینکه بخوان اینجوری زحمات شبانه روزی چند اکانت رو به هدر بدن(اشتباه طرف دیگر) تحت هیچ شرایطی با یک همرساز اینجور کاریو نکنین

پیروزی در این سرور رو به متای شرق تبریک میگم،مزد تایم بیشتری که گذاشتن رو گرفتن

در مورد SE فکر میکنم کمبود پلیر مهمترین عامل بود که باعث شد نتیجه لازم حاصل نشه،البته توی دف و همر هم بالانس لازم وجود نداشت و اونقدری که SE دفساز خوب داشت به همون تناسب همرساز نداشت

پ ن : آخرین روزی که روی M S N بودم ،۱۲ فروردین (روز ۲۲ سرور) بود که همر دیفالت، رنک سه سرور و اول اتحاد بود،از مهدی کلت و ایلیا عزیز تشکر میکنم که روی M S N در حد توانشان کمک کردن و شرمنده که به دلیل شروع اورهال کارخانه فرصت ادامه دادن به بازی رو نداشتم

سلام بله کسری درست میگی

تا زمانی من بازی میکردم ،مختصات دهکده هام طوری بود که ناتارهای SE و SW رو کامل، NE مختصات پایین و مختصاتی که ایکس بالا و ایگرگ کم داشتند رو پوشش میداد،توی این محدوده ها به ترتیب زیر بیشترین منبع رو داشتم

۱-بهترین منطقه مختصات بالای -۴۰ -۴۰ در جنوب غرب بود که تقریبا ۹۰ درصد ناتارهایی که میزدم فول میومد

۲-منطقه ایکس بالا و ایگرگ کم در NE، حوالی ایکس =۱۰۰ ایگرگ=۲۰ ،این منطقه هم عالی بود و اکثر ناتارها فول بود

۳-سومین منطقه خوب حوالی واندر مرکزی SE بود

۴-چهارمین منطقه مختصات پایین NE بود که تا یک روز خوب بودن،روز دوم باید حذف میشدن،ظاهراً گرگ ناتار اونجا زیاده^^

اینا مناطقی بود که من میزدم،اما فکر می‌کنم قلب NE و NW هم ناتارهای خوبی باشه و همچنین حوالی واندر مرزی شمال

آرش جان،SE و SW بخاطر مرز مشترک، ناتار مشترک دارن و بعید میدونم از SE کسی اینکارو کرده باشه،چون به ساید SE هم ضرر وارد میشه،چنین کاری فقط توی سایدهای ضربدری ممکنه اتفاق بیفته،البته به نظر من هیچ یک از لیدرهای ۴ ساید چنین موضوعی رو تایید نمیکنن و اینجور کارهایی معمولا خودسرانه و توسط یک سری افراد *مریض* انجام میگیره

سلام یوسف جان،ممنون بابت اظهار لطف شما

از شفاف سازی سپاسگزارم،اما یوسف جان اینجوری نبوده که همر جلو اتک گذاشته بشه،هر دو همر از چند ساعت قبل بخاطر پلن استپ شده بودن،اگر کسی روی اکانت بود ،کپ که جاخالی داده میشد،اون یکی دهکده هم من اتکاش را دیدم و جا برای اینسرت داشت،اگه اتک ها رو مجدد نگاه کنی متوجه این قضیه میشی

سلام محمدرضا جان

همانطور که گفتم از ۱۴ ام دیگه در سرور نیستم و تا زمانی که من بودم این اولین پلنی بود که اجرا شد و پلن ساید بود نه من،لانچشم با من نبود و با توجه به اینکه روز قبلش ۱۸ ساعت سرکار بودم اون تایم خواب بودم

من از پلن مقابله با مولتی بازی دفاع کردم و معتقدم باید آنقدر تکرار بشه که مولتی بازی به حداقل برسه،بله در SE هم مولتی بازی زیاده و من کلا مخالف این سبک بازی هستم،به شخصه با این ناتارهای خوب دلیلی برای غارت مولتی نمیبینم،شاید باورتون نشه ولی حداقل پنجاه درصد از ۴۳۰ میل غارت هفته چهارمم توی دیوار بود و کسی نبود استفاده کنه،با این ناتارها نیازی به مولتی نیست،اما کسی اگه مولتی ساخت باید فکر دفشم بکنه

در کل فقط دف ریختن توی مولتی کار چیپیه که اونم به لطف کنفدراسیون امکان پذیر نیست،کاتا مولتی،اونم کپ های مصری یه چیز کاملا طبیعی هست

سلام

نمیخواستم این پست رو بزارم ولی چون اسم اکانت اومد ،مجبور شدم

حقیقتا این سرور قصد و وقت بازی نداشتم به همین خاطر به درخواست چند نفر از دوستان قدیمی از جمله آرش کاپیتان عزیز که فکر کنم شما روی اکانتش بازی میکنین،جواب رد دادم که همینجا از همه عزیزان عذرخواهی میکنم چون نمیخواستم رفیق نیمه راه باشم

بعد از حدود ۲۶ ساعت از شروع سرور اکانت M S N را ساختم،واقعا هدفم صرفا چک کردن سرور بود و روزهای اول وقتی هم روی اکانت نزاشتم،با این حال اکانت روز به روز پیشرفت کرد و گفتم چند وقتی بالا بیارم تا یه اکانت خوب تحویل ساید بدم و یک کار کوچک برای سایدم کرده باشم،از حدود دو هفته پیش از دوستان خواستم اکانت را تحویل بگیرن تا اینکه نهایتا از روز ۱۴ فروردین دیگه هیچ لاگینی در سرور ندارم و الانم نمیدونم سرور چه خبره،در مورد پلن خفت کردن دو همری که در خاک SW کشیدم بهتون تبریک میگم،از قدیم گفتن خود کرده را تدبیر نیست،با این تایم کم نباید وارد سرور میشدم،روز سیزدهم فروردین از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ شب سرکار بودم،دوستان همرها رو استپ کرده بودن برای پلن و شما ساعت پنج صبح روز ۱۴ ام اتک دادین که فقط یک ساعت اکانت آف بوده ،ان شاالله که چراغ نبوده و اتفاقی بوده

کاتا کردن مولتی حرکت چیپی هست؟اتفاقا از نظر من کاتا کردن مولتی با اکانتی که یک دونه منبع از مولتی نداشت، خیلیم کار قشنگ و انگیزشی ای هست که یاد بگیرین بدون مولتی هم میشه تاپ بود

غارت اکانت M S N هفته اول حدودا یک دهم نفر آخر تاپ بود،اوایل هفته دوم، یک دوم نفر آخر و آخر هفته سه میل با تاپ فاصله داشت و هفته سوم رنک شش تاپ ! و هفته چهارم با فقط یازده فارم لیست رنک پنج(چهار رو روز آخر سنگین مولتی زدین گرفتین)

اگر عمری بود آخر سرور از روزهای ابتدایی اکانت M S N اسکرین میزارم،جالب هست

از دوستان عزیزم در SE بابت اینکه نتونستم ادامه بدم عذرخواهی میکنم،هدفم فقط این بود یک اکانت خوب رو تحویل ساید بدم،امیدوارم سرور خوبی داشته باشید

پ ن خطاب به یک آقایی :که زحمت M A R S با بقیه بود و سجاد کاری نمیکرد؟ با Gaul Teacher جوابتو دادم، M S N هم که کامل تنها بودم و با وقت کمم یک پنجم اون چیزیم مد نظرم بود نشد،حالا فهمیدی رنک یک غارت سالم کیه؟ برو همون اکانت توتنت رو بزن که هر سرور کلا ۶ تا دهکده داری و یه خرده نیزه ^^

سلام دوستان عزیز

پیشاپیش سال نو را خدمت شما و خانواده گرامی تبریک عرض میکنم،برایتان تندرستی و نیک ورزی در سال نو آرزو دارم، باشد که سالی سرشار از شادی

و کامروایی داشته باشید

-دوستان توتن چقدر زود از تاپ عقب کشیدین:rolleyes:

-سالار جان هفته قبل با اقتدار رنک یک غارت،امروز صبح رنک ده و الانم کلا تاپ نیستین !علت خاصی داره؟

-یکم آروم تر مولتی بزنین:/

-من توی تاپ چکار میکنم؟=O

سلام

ببینید دوستان من قبلا اینجا گفتم که اگه واقعا دنبال یک سرور بدون مولتی هستین باید یک جلسه بزارین و با همفکری جمعی به نتایج واحد برسین و بعد قوانینی که نهایی کردین به ادمین اعلام کنین،چند سرور هست که ادمین داره تلاش میکنه ولی پلیرا تلاشی نمیکنن،این سرور هم همه بات ها رو غیر فعال کردن،محدودیت مولتی اکانت گذاشتن،حالاهم محدودیت غارت با اینکه یه جاهایی مشکل ایجاد میکنه ولی در نظر بگیرید که بار اولی هست که اجرا شده و طبیعتا نیاز به زمان بیشتری برای بازنگری داره ولی در کل قدم مثبتی برداشته شده که بنظر میاد خیلیا هم مشکلی نداشته باشن با این قضیه،لطفا بجای پست های تکراری و اسپم

چند تا پست تحلیلی بزارین فضای فروم عوض شه و از این حالت خارج بشه

سلام اگر از ابتدای سرور تا الان هیچ گونه مولتی بازی ای(خالی کردن واحه،غارت از مولتی و ...) انجام نداده باشین،واقعا کارتون عالی بوده و بهتون تبریک میگم،اگه همین کیفیت رو حفظ کنین با توجه به افزایش لیمیت غارت و همچنین محدودیت غارت مولتی،تا هفته های آخر هم میتونین جزء سه تای اول غارت باشین و حداقل پنج شیش میل دف هم آخر سرور داشته باشین و اینگونه عملکردی شایسته تقدیر خواهد بود

در حال حاضر هم فکر میکنم از سه تا ده غارت دارین که احتمالا دوتاش میدان تمرین بالای لول ۱۵ داره و تا ۱۵۰ خونه ناتار میزنین

سلام سجاد جان. از اونجایی که من شمارو میشناسم (برعکس نعمت) به خاطر قولی که به حسین دادم مجبورم چندتا سئوال ازت بپرسم. توجه داشته باش فقط بخاطر قولی که دادم هست. آیا شما خلاف ساید اس ایی بازی میکنید؟ چرا به صورت بازار مشترک لایک شدید؟ میشه ابهامات رو مرتفع کنید (نکردی هم مهم نیست چون میشناسمت) خلاصه جای خالی شما توی تاپ غارت خالیه. در مورد خط دوم هم بله با نظر شما کاملا موافقم که در پایین خدمت ایلیا یه توضیح کوچیک میدم.

سلام محمد جان در واقع من بازی نمیکنم که بخوام خلاف سایدی باشم صرفا یک اکانت فان هست،هیچ وقت خرابکار نبودم و اون قسمت حرفم مزاح و شوخی با دوستانم در SEبود،SE همواره خونه من بوده و خواهد بود

سلام مجدد سجاد جان درست میفرمایید.

اگر استارت درست باشه الان حدود 1200 گرزی باید داشته باشند اما به گمانم ایشون 300-400 تا دارند

شاید بخاطر مدالش باشه :دی

از لحاظ کلی بخوایم به موضوع استارت نگاه کنیم با افزایش لیمیت غارت و تعداد فارم لیست اکانت های هون و بعضا گول به مراتب استارت بهتری خواهند داشت

بله ایلیا جان، نهایتا تا هفته سوم چهارم(این سرور چون لیمیت افزایش پیدا کرده شاید بیشتر) توتن میتونه رنک یک غارت بمونه(گرزی تا قبل لیمیت بی رقیبه) اما بعد از اون ،لیمیت و همچنین آسیب پذیری گرزی در برابر دیوار و اقامتگاه کار توتن رو سخت میکنه

با لیمیت 50K بدون هیچ گونه مولتی ای،میشه چنین اکانت هایی داشت :

توتن با چهار الی پنج سوپر همر جنگی

هون با ده همر جنگی

گول با حداقل پنج میل گندمخور دف در اندگیم

1- رنک بالاتر همر نسبت به قدرت هجوم در اندگیم تفاوتی ایجاد نمیکنه سجاد جان.. اینو از ما بشنو که رنک یک سرور پیش (2ایکس) بودیم.

سلام ایلیا جان صحبت من راجب اندگیم و قدرت تخریب همر نبود،قبلا راجب این موضوع بحث شده و تفاوت خاصی بین همر نژادها نیست

خیلی از همرهای دیفالت جنگی میشن،اما در کل منظور من استارت خوب بود،زمانی ناتارها آزاد بشن اکانتی که بیشترین نیرو رو داشته باشه ،بیشترین غارت رو خواهد داشت نه اکانتی که با تلفات بالا دل به تاپ اتک بسته باشه

استارت خوب مسئله این است

سلام

امروز عصر یک اکانت جهت تماشای سرور و ایجاد خرابکاری های گسترده در SE :evil: رجیستر کردم،علی رغم تنظیم قوانین جدید،تغییر خاصی در مولتی بازی مشاهده نمیشه و طبیعتا توی این شرایط اگه دلتم بخواد،انگیزه بازی نمیاد

جای خالی یک هون در تاپ غارت حس نمیشه؟(صرفا یک سوال هست و چیز دیگه ای برداشت نشه)

پلیرهای اکانت Ron : رنک یک هجوم و پاپ اما رنک ده غارت و احتمالا رنک همر حدود ۱۵ !

به شخصه این تایم سرور رنک یک غارت و همر و رنک ۴۰ پاپ و نبودن توی تاپ هجوم رو ترجیح میدم

عرض سلام خدمت همه عزیزان

به نظر من استارت همزمان دو سرور با سرعت یکسان اما با قوانین متفاوت، میتونه کمک کنه

یک سرور با قوانین سابق و یک سرور با قوانین جدید

واسه سرور با قوانین جدید از هر ربع و تیم چند نفر نماینده بشید و طی یک جلسه قوانین مد نظرتون رو نهایی کنید و زمانی که به یک توافق کامل رسیدید با مدیریت سایت در میان بزارید و از مدیریت بخواهید که با هرگونه نقض قوانین به شدت برخورد کنه(حتی نوع مجازات ها را هم میتونین از قبل تعیین کنین)

وقتی دو سرور همزمان استارت بشه کسانی که بخوان مولتی بازی کنن سرور با قوانین سابق رو انتخاب کنن و مخالفین مولتی بازی هم سرور با قوانین انتخابی خودشون رو واسه بازی انتخاب کنن

من فکر میکنم اکثریت دوستان *مولتی باز* هم از این روش تکراری خسته شدن و دنبال تنوع و سبک جدید هستن،ولی چون اراده جمعی وجود نداره میترسن بدون مولتی وارد سرور بشن

فقط جلسه بین نمایندگان تیم ها میتونه یک بستر جدید رو فراهم کنه

این مواردی هم که دوستان اشاره کردن در سرور با قوانین جدید میتونه باعث جذابیت بشه :

- سرعت سرور دوایکس باشه که حد وسط نرمال بازا و اسپید بازا باشه

-از دسترسی تمامی بات ها به سرور جلوگیری بشه

-مقابله با مولتی اکانت صرفا با استناد به آی پی یکسان نباشه

-مپ ۲۰۰ در ۲۰۰

-ناتارها مشابه دات کام نیروسازی و ارتقا اقامت و دیوار داشته باشن

-تعداد ۱۵ کراپ ها استاندارد بشه

-از آنجایی که این سرور با قوانین مد نظر پلیرها ایجاد میشه ،ثبت نام محدود و با تیکت انجام بشه

در نهایت باید عرض کنم که اول باید خودمون فرهنگ سازی کنیم و بعد از مدیریت توقع داشته باشیم

پ ن : فعلا که فرصت بازی ندارم اما اگه چنین سروری ایجاد شد در یک زمان مناسب جهت چلنج رنک یک غارت سالم در خدمت دوستان خواهم بود8o