۳-هنوز اونقدر بزرگ نشدی که بفهمی تراوین یه بازی تیمیه ، هنوز درک نمیکنی که ساید مهم تر از اکانتته ، وقتی جنگ یونیگ رو ازت زدن کلا ۳ تا احمق داشتیم تو شمال شرق ، مملی گفت بیا احمق رو ببر شارژ کن گفتم بده به the last of us جنگ بزرگ رو بده من ، همر رنک یک اینا بیفته عقب اکانت رو ول میکنن ساید بیشتر ضرر میکنه ، اون همر رنک ۲ سرور رو هم که میگی با جنگ بزرگ شارژ کردم رنکش شد ۵ سرور که همر رنک ۱ شما عقب نیفته ، بعد من سوزش داشته باشم ؟
ما هم به شما باج نمیدیم که داخل سرورهای اسپید بالا چنین حرکتهایی ازتون مشاهده کنیم
بعد فری 100 روز براتون بازی کنیم
مستقل هم بازی میکنم خداروشکر نیازی به منت کشی کسی نیست.
پ.ن3: داستان چیه داداش؟
زحمت کشید خداوکیلی ناتار چیف زده بیست تا کاتا شارژ کرده البته ما رمز داده بودیم اینفینیتی برامون جنگاموزو بزنه
فکر کنم یوسف در جریان باشه دیروز باد شدید میومد اینترنت قطع میشد وگرنه احمق یونیک نداشتید الان پسرجان :دی
ما به بزرگترا میگیم هرچی شما برا ارائه دارید ما هم داریم ولی شماها فاز دارید برا خودتون چارتا ماجراجویی میزنید گرزی میده میگید واندرزن کشیدیم
سرعت سرور از 2 ایکس میشه 10 ایکس یعنی وین معلومه پا میشی میای میگی رکورد
حاجی با 5 تا پلیر تو سرور 5000 اکانته بشین کف یه ساید ببینم میتونی ده درصد ما بازی کنی :دی
دیگه نمیدونم چیکار کنم سطحتو بفهمی رنک همر میگیریم میایم تو خود ساید یک به ده میزنیمتون جلوت واندر صد میکنیم رنک پاپو میگیریم 13 تا نقشتو میزنیم واقعا دیگه نمیدونم :دی
نیازی نداشتیم تو بیای به ما احمق بدی هرچی بخوایم میزنیم اینم نمونه کار مال همین سرور
تفاوت بازی ما با تو خیلیه.
تو تارگتو انتخاب میکنی پلن میری من انتخاب کنم ده تا کپ طرف سبز میخوره ناراحت میشه بجاش میزارم فی البداهه شیت پلن بهم بگه کجارو بزنم میام رو ده تا دهکدش به ترتیب تایم 01 02 03 .. 10 لند میکنم 48 تا لانچ دوتایی تو یک ثانیه میزنم همش خراب میشه باز دوتاش میپره یکیش پاپ 20 میشه میاد عکس تروپش میزاره فروم :دی
تو میری با 4 تا مولتی سایدتو کلین میدی من از اکانت اصلی اینکارو میکنم
تو میای ناتار چیف میکنی ما با مهاجر اولین ده سرورو میندازیم کف سایدت 15 کراپر میگیریم
تو میای طرفو چیف کنی تارگت میزنی اقامت من همر توتنو مست میزنم پشتش چیفر میزنم منتظر شانسم میمونم اقامتش بخوره
تو دوتا فیک بیان روت چنج کپ میزنی من ریلو تشخیص میدم ترجیح میدم چیف شه تا چنج کپ بزنم
هرکدومتون از بازی با همچین چیزایی لذت برد بیاد کلکل
خوش گذشت