Posts by Reza Guard

هروقت شما کاره ای توی شمال شرق شدی حتما نسخه بپیچ واسه دیگران که چیکار کنن و چیکار نکنن تا اون موقع بشین بازییتو کن و از بازیت لذت ببر و توی این موارد هم دخالت نکن

پ ن: عجیبه که بعضیا که فقط فحش تودهنش می‌چرخه از بی ادبی و توهین دیگران ناراحت میشه 🥹🥹

من که دارم لذت میبرم قربون شکل ماهت

ریپلای کردیم ناراحت نشی حذف کنی 😂

همین که هر دفعه که شما یا اربابت پست میذارین با ترس و لرزه برای من کفایت میکنه😂

به هرحال بیان واقعیت واسه شما و اربابت یکم سخته

خداروشکر وقتی کاره ای بودم شما و اربابت تونستین با یک خدافظی خوشحالمون کنین و در پلن های خودتون موفق عمل نکردین و نتونستین حتی ذره ای از عملکرد ش ش بکاهید

الان که خودم نخواستم کاره ای باشم که اگر میخواستم قطعا به شما نمیرسید توی کارام دخالت کنی😁

ذوق میکنی اربابت پست میذاره و تماما خودش رو مسخره عام و خاص میکنه ها😂

همونطوری که توی گروه میخندیم اینجا هم داستان همینه

واقعا کاش اینجا هم در کنار لایک و دیسلایک یه استیکر خنده هم اضافه کنن

باور کنین که ری‌اکشن ها خیلی تغییر میکنه اونوقت😂

پ.ن : میگن بچه رو چه بزنی چه بترسونی یکیه😂😂 حکایت شماست

😂😂😂😂 حس میکنم سروش هیچکس و مسیح علینژاد و شبکه منوتو نشسته اینجا هرچی دلش میخواد تفسیر میکنه😂😂

برین جلو بکشین که مریم رجوی بیاد انتقامتونو بگیره🤣

یا شما اگه راست میگین که اونوری هستین چرا کشته نشدین🤣🤣

حاجی چی مینویسین جدی؟

یه نفر اون اول فحش داد جوابشو گرفت عذرخواهی که نکردین هیچی طلبکار بودین

یه نفر دومی اومد تحلیل کرد و بعدش فحش داد و باز بجای عذرخواهی اومدین قصه ننه کلثوم تعریف میکنین

انقدر سختتونه که عذرخواهی کنین بابت خطایی که کردین؟

چرا اصغر و به تقی وصل میکنین و نقی رو به قلی؟

در نهایتم همه دوست دارین فروم آرومی باشه و بدور از فحاشی و اهانت و فلان و پشم فلان

این چیزی که شما میخواین رو من ۲ هفته پیش نوشتم و درخواست کردم جو فروم رو آروم نگه دارین اما خب کو گوش شنوا

دوست عزیز با ایلیا مشکل داشت و کل کل میکرد اومد به سپهر گرین من تیکه انداخت و حتی اسم اکانتشم ( از نوع عمدا اشتباهی ) اورد و اخر گفت کی با تو کار داشت که اومدی وسط ... خب رفیق تیکه میندازی تیکه میشنوی دیگه

چیزی که عوض داره گله نداره

الانم برای خودتون میگیم این داستان رو جمع کنین وگرنه که ما خیلی علاقه مندیم به این موضوع ها😈😈

پ.ن : مملی ۲ رو ترین لیدر بود و مشکل تنها من و ادریس و فلانی و فلانی نیستیم. اونی که میخواد با مملی بازی کنه اکانتشو در ش ش حذف کنه و بره جنوب شرق بازی کنه تا بلکه از سخاوت های اون ضعیف النفس بهره مند بشه و براش گلد بخره. مثل باقی لیدرهای ج ش که از مملی گلد میگیرن😁

پ.ن : مانی میگن مار از پونه بدش میاد جلو لونش سبز میشه. تو از مجید پرشیا فرار کردی رفتی ج ش مملی جلوت در اومد🤣 تحمل مجید راحت تر بوده ولله

پ.ن : ممد پاتریوت ماچ بهت😘😜

بدرود

ماشین رو خلاص کردیم توی سراشیبی؛ خودش داره میره و ما هم لذت می‌بریم :S سارنگم که شیشه جلو رو کشیده پایین، کیف میکنیم با هوای پاییزی : )))

داداش این ویروس جدیده رو نگرفتین؟

یعنی فقط ما باید ویروس میگرفتیم مریض میشدیم؟

سگ تو هوای پاییزی😒😒

هرکی هم شیشه رو میده پایین بی معرفته😒😒

پ.ن : بهنام نَخَبَر ؟

پ.ن : هعی... ما پست میذاشتیم به حالت تهدید میگفتن این بیتربیته و بیشعوره الان این نوع پست گذاشتن شد حرف های صادقانه و رک راست و نوع پست گذاشتن خودتون شد اخ اخ و بد؟ اخرم ما بیشعور بودیم😂 امان از چرخش روزگار امان

خب اکیه

با اجازت یسوال دیگه هم بپرسم بعد پروندش رو ببندیم

چرا وقتی میدونستید مملی ایمیل رو جابجا کرده دعوتش کردید کیک بخوره؟

دعوتیش که با تریدر بوده

ما دعوت نکردیم و من تهران نیستم کلا که اگر بودم خیلی داستانا فرق میکرد :دی

اما خود تریدر هم نمیدونست که تا ۳ سرور پیش که مدال واندر اومد رو پروفایلش و اونجا عزیزان شورای ریدری سابق فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته

حتی همین جعفر و محسن جامی که الان هستن خبر نداشتن از این موضوع

اینم پایان اون سرور

از دور شبیه ماه میمونی اونم بخاطر کله کچلته

از نزدیک شبیه اورانگوتانی که زیر قفسش اتیش روشن کردن😂

قربون اون پیگیریت برم اخه

نکشیمون جومونگ زمانه

کسی دیده من فحش بدم؟ خودت به خودت فحش دادی اسکرینشم موجوده میخوای دوباره بذارم با شماره خودت که آبروی نداشتت بره؟😂

داستان مرتاضم که خودت به تورج اعتراف کردی زیر سر توئه ویساتم هست 😂

.......😂😂

طول و عرضمو ببینی وحشت میکنی اخه واسه همینه جرات اعلام حضور نداری ماه کچل من🤤

یه نفرو بیار اینجا اعلام کنه که من ازش گلد گرفتم و کاسه گذاشتم جلوش بعدش هرچی تو گفتی حقه😂

اخ چه حالی میده میبینم اینطوری دست و پا میزنی و به زمین و زمان چنگ میندازی کچل

شااااددززززززززززی😂

ولی الان که درگیری خاصی شکل نگرفته وقت

اگر جایی اشتباه روایت شده بگو. (خلاصه)

اما بنظرم خب با این روند بخواید ادامه بدید نه این سرور نه سرورهای بعدی هم قرار نیست ببرید

مورد اول : والا ما با مملی نبستیم

تیم ما متشکل از تریدر . ادریس ناتار . جعفر . محسن جامی . من . مصطفی . مانی پارتیزان . جاوید .نیما ، قرار گذاشتیم که تمام کار هارو خودمون دست بگیریم و تا حدودی هم موفق بودیم چه در بحث مدیریت ساید و چه در سیاست خارجی و چه هجومی و دفکوردی و از طرفی چون مملی به قول خودش ۱۰۰ نفر رو اورده بود احترام بهش گذاشتیم و ورودش به تیم رو قبول کردیم اما توتال رو خودمون تریدر گذاشتیم که حتی با این که توی جلسه رای گیری انتخاب توتال تعداد آرای من نسبت به تریدر و مملی بیشتر بود اما خودم گفتم تریدر انتخاب بشه

قصد و نیت ما هم متا با جنوب شرق نبود که اگر دقت میکردی اول درگیری ها جنوب شرق داشت مارو میزد که بچه ها از فرمت کشاورزی به دفسازی تغییر رویه دادن و بعد از ۳ ۴ اتک که رد کردن باقی اتک ها کامل دف شدن

از اونجایی که مملی میخواست مارو ادم بده داستان نشون بده وسط گروه نوشت که من دیگه توی شورای لیدری نیستم و پلیر ساده ام و ما هیچی نگفتیم و کار خودمونو کردیم اما میدیدیم که بقیه رو داره آچمز میکنه تا چوب لا چرخ ما بذارن.

داستان متا هم که عکساشو گذاشتم چطوری مملی با امید بسته بود. قبول نمیکردیم توی گروه میخواست بگه که شما صلاح ان ای رو نمیخواید. قبولم کردیم که نتیجشو دیدیم

مثل بازی دوز شده بود که ۲طرفه سوخت بود واسمون

این که توهمی واندر جنوب غرب رو کلین کرد که ما همه داخل دیسکورد بودیم که ادریس گفت توهمی کجارو زده و هیچکس توی تاپ دف نیومده پس مشخص بود واندری خورده

اگر اشتباه نکنم کامل هم کلین نشده بود

علتی هم نداشت که بکشیم زیر اس دبل چون مشکلی نداشتیم و از قضا راه دوره تا اونجا

دومین مورد که توضیح دادم به علت رفاقت های دیرینه بنده خدایی که همیشه ایمیل واندر ان ای دست ایشون بوده با مملی این اتفاق افتاده که حق بچه های ان ای خورده شده که باز هم به خودشون مربوطه. چون من حقی که گردنم بود رو ادا کردم

سومین مورد که خود مملی اومد توضیح داد که اکانت مجید دست تیم لیدری بوده و مجید اون زمان بازی رو ول کرده بود. تورج درخواست داشت که مرتاض رو جابجا کنیم رو اکانت خودمون اما به علت های مختلف و این درخواست رد شد و تنها پسورد جانشینی اکانت مجید به تورج و ساناز داده شد . در ضمن بجز همرهای ما بالای ۶ ۷ همر دیگه هم اونجا پارک بود + حدود ۴میل دف ثابت که عزیزان لطف داشتن کمتر سر میزدن و بیشتر کار و گندم رسوندن به اون حجم از نیرو رو شونه های ساناز بوده و چندین بار هم گوشزد کرده بود که کراپ کم میاره و از اکانت بچه ها مسیر گذاشتیم روی مرتاض تا متعادل شد

چهارمین مورد که چرا ادامه دادیم به متا با اس ای

علت : هم امید ، هم هومن ، هم رضا ، هم فرهاد از تیم لیدری کنار رفتن و اکانت هارو به میلاد ۲۰۰تی داده بودن . تیم هولدری اس ای دوستان ما بودن که سعید کستل و حسین TNT و ساناز بودن

پس حداقل خیال ما از واندر جنوب شرق راحت بوده و قرار ما این شد که هر واندری بالاتر بود اون ۱۰۰ کنه که قرعه به نام جنوب شرق افتاد و متا وینری شد

حتی اسم اتحاد که دست رضا بود هم شرط کردیم که چنانچه اسم عوض نشه واندر رو هر لولی هست استاپ بشه تا ان اس صد کنه و روی لول ۹۸ اسم اتحاد ها یکی شد

پنجمین مورد که اون سرور من کاره ای نبودم و مشغول ساخت دف رکورد بودم اما اگر اشتباه نکنم بچه های هجومی و شورای لیدری با هماهنگی همدیگه داشتن تمام نقشه هارو میزدن که نقشه های اس ای بخاطر درگیری ادریس و فراموشی نیما و جعفر توسط خودشون زده شد اونم فقط بخاطر فراموشی در لانچ یه دهکده جدید

تیم ما میخواست به اس دبل نقشه بده اما عجله مانی پارتیزان و یوسف و از قضا جو فروم باعث بهم خوردن معادلات شد

حقیقت امر که دیگه برد و باخت برامون بی معنی شده و تنها بخاطر کل کل پا به سرور جدید میذاریم

این نوع افتخارات بدرد مملی و امرداد میخوره که پسفردا جایی خواستن قپی بیان یه پروفایل درست کنن و بگن ببین ما بردیم شما باختین

ضمنا تریدر دروغ نگفته

سرورایی که امرداد میاد واقعا هیچکس نیست

حالا میخواین یوسف رو دست بندازین خب بحثش فرق داره

سرورایی که تیم ان ای کامل هست امرداد نیست

سرورایی که امرداد کامل هست تیم ان ای نیست

متاسفانه بازی تراوین هم چندین سروره خلاصه شده در شرق صفحه تراوین که هرکدوم نباشن انگار یه چیزی کمه

مثل نمک تو غذا میمونه

پ.ن : این که پستام رو دوست داشتی نظر لطفت رو میرسونه ایلیا اما خب هرچی سن بالاتر میره حوصله و صبوریمون کمتر میشه. به هرحال جامعه خیلی با شرایط آدما سازگار نیست

پ.ن : سرور پیش مسعود Made in China مزدور ما بود این سرور دوست شدین با هم شیطونا😁 چقد گناه بنده خدارو شستین ها. هی ما میگفتیم این پلیره جنوب غربه شما میگفتین نه دروغ میگین😂 همین داستان با میلاد هم بود ها :دی

بدرود

واندر جنوب غرب رو 99 توسط ساید متاش داون شد که تو خاک شمال شرق صد بشه من خودمم پشت نعمت و رضا دراومدم ولی چرا مدالش دست مملیه؟

حقیقتا ایلیا مدالش دست مملیه چون مهران از اعتماد محسن جامی سو استفاده کرد و روی لول اخر پسورد رو چنج داد و ایمیل رو برای مملی چنج کرد

من هیچوقت از کاری که کردم پشیمون نیستم

تمام بحث ما با مملی سر زیر و رو کشیدنش بوده و هست

چه اون موقع که دف مرتاض رو خالی کرد که همر تورج و ساناز و نوری و ممد کینگ لول توش خفت شد

چه ۲سرور پیش که ما دوباره راهش دادیم داخل ساید و بعد از کش و قوس های زیاد فهمیدیم اقا از قبل با امید بسته و دنبال وینری برای ساید دیگه اس که در نهایت برای تخریب من و ادریس ناتار و تریدر بخواد بگه اینا باعث شدن ان ای تخریب بشه و حجمه به ما وارد کنه

غیر از اینا بحثی نداریم چون چیزایی که ما دیدیم بقیه هم دیدن و کسی نمیتونه منکرش بشه

در بدو کل کل با مملی هرکس مشکلی داره که چرا بهش فحش دادم میتونه شخصا ازم بپرسه اما سرورهایی رو یادتون بیاد که حتی یک دونه بی احترامی از من ندیدین

⭐ حاجی ما بخیل نیستیم متا کردین و یک دست شدین خب این از اول برای ما مشخص بود که هر ۲تا تیم یک مدیریت دارن. تفرقه انداختنم واسه متاییه که سایدا از هم جدا باشن پس بیاین برای کل کل کمی صبوری کنین و انقدر به پر و پای هم نپیچین

سرور ۱ ایکسه و ۶ ماه حداقل باید همدیگه رو تحمل کنیم پس بیخیال این صحبتای یک کلاغ و چهل کلاغ

دم همتونم گرم

بدرود

سلام و عرض تبریک بابت متای از پیش تعیین شده جنوب

پ.ن : میاین توی کلیپ شما هم محسن جان : ))) یه روزی یه محمد دیابلویی بود اختصاصی واسش کلیپ میساختیم. نیسش اونورا؟

اشکان داشتیم؟

ما عکسشو گذاشتیم اینجا بهمون گفتن ترویج خشونت کردی پست رو پاک کردن مهدی دانایی گفت دیگه نذار پلیس فتا میوفته دنبالت😂

حتی مملی اعلام حضور نکرد چه برسه اون شیٔ بی ارزش😂

یه سوال داشتم از برادران جنوب شرقی

یه سرور این اتفاقی که برای شما افتاده ، در شمال شرق برای ما افتاد

به علت تعدد تیم ها و تعداپ بالای پلیر و کمبود ۱۵کراپی و کتیبه و غیره و غیره نیمی از تیم شمال شرق به شمال غرب کوچ کردند اونم نه در موقع ثبت نام که دقیقا برای گرفتن کپ و دهکده دوم اکانت ها منتقل شد

چطور شد که اونجا ما خیانت کار بودیم و غاصب و از شرم نباید پست میذاشتیم اما اینجا غصب کننده خوشحال و خندان پست میذاره و افتخار میکنه؟

حاجی فکر کنم مرغ همسایه فقط غازه😁

پ.ن : هیچوقت فکر نمیکردم بخاطر یوسف یه ساید به فنا بره😂 سگ بزنت یوسف

پ.ن : مانی پارتیزان یه ناهار به ما بدهکاری ها اومدم تهران گفتی من نیستم بوشهرم امارتو تو ولنجک در میاوردیم😂 (ماچ به ممد پاتریوت... ممد انتقالش بده به مانی)

بدرود

سلام رضا جان خوبی؟

اره داداش بدون هماهنگی رفتیم جنوب شرق

چون یه الدنگی تو شمال شرق هست که این سری قراره خودشو اکانتشو خلال دندون کنم

رسم و مراممون هم این نبوده از داخل بزنیم

داداش عکس بده جنازه بگیر

مثل اون روزی که گفتی رضا عکسشو بگیر . گرفتم برات فرستادم😂

اسم اکانتشو بگو منم از داخل بزنم😁😁

من سابقه همر بلندکردن روی خودی و متا رو دارم دیگه اب از سرم گذشته

نبینم کسی دلخورت کرده باشه

پ.ن: سگ تو مجید پرشیا

در ضمن اینو یادم رفت که 5 تاشون هم بن شدن :))

توضیح شما کاملاً درست بود و اصل ماجرا همین استفاده‌ی اولیه از اکانت‌های چندگانه برای شارژ سنگین ابتدای بازیه.

سلام و درود به هر ۲ عزیز

احتمالا واسه اکانت مل مل کله طلاییه که قرار بود رومن وحشی رنک دار بکشه

بی زحمت اکانتشو پیدا کردین به ما هم معرفی کنین

از ترسش که به ما نمیگه اسمش چیه

بهنامم که نمیگه اسم اکانت مملیو

حداقل شما تحقیقات میکنید اینجا اعلام کنید تا ما هم ریپورت کنیم شاید بن بشه و حذف کنه😂😂

خواهشا کارای مملی رو به اسم بچه های ش ش ننویسین

این افرادی که من میبینم خیلی تمیز تر از این حرفا بازی میکنن

بدرود

والا من توی تسلیت گفتن خیلی خوب نیستم

اما همینقدر که خدا به خانوادش صبر بده نیازه که به دوستان صمیمیش هم صبر بده

از طرف کل بچه های شمال شرق این فاجعه بزرگ رو تسلیت میگم به جامعه تراوین

امیدوارم روح بزرگش در قرین ارامش باشه🖤

پ.ن۶: رضا گارد عکسی که کف فروم گذاشتی عالی بود. کاش در مورد نفرات حاضر توضیح بیشتری می دادی

درود بر رضا سورنای عزیز

پارسال دوست امسال آشنا

والا تعداد افراد رو هرچی به شما گفتن همون درسته

قال حصین : اصلا نیازی به repeat نی

اتفاقا یه بار توی دیسکورد شنیدم دربارش ولی خب اهمیتی نداشت😂

بذار بگه مفتمونو بردن در واقعیت تاثیری نداره😂

پ.ن : بهنام مگه نگفتی مملی رو کت بسته میاری ؟ تا کی وعده ؟ تا کی دروغ؟ حضورش رو اعلام کنین دیگه😂

پ.ن : مهدی اتفاقا منم با خنده مینویسم تمام مطالب رو اما نمیدونم داستان چیه همش پاک میشه پستام خیلی عجیبه. اخریش خورد ترویج خشونت😂😂😂😂😂😂 پشمام ریخت

پ.ن: محمد پاتریوت ماچ بهت . سگ تو پارتیزان

بدرود

پی نوشت۲ : مدال و همر ۲۵ ایکس و ۲۰۰۰ ایکس هم جزو رزومه محسوب میشه؟

سلام ممد کوشایان عزیزم چطوری

فکر کنم اینطوری که مملی دفترچه افتخارات داره احتمالا اره😂😂

حاجی نمیدونستم انقدر ۲۵ ایکس مهمه وگرنه شرکت میکردم 😂

هر پروفایلی رو چک میکنی ۲تا مدال ۲۵ ایکس گذاشته تو صفحه اش

لامصب مثل ستاره های پوشالی استقلال میمونه

توی امجدیه قهرمان شدن میگن لیگ قهرمانان 😂

پ.ن : مهدی رونان فکر کنم مملی رفته برات دوباره دنبال رزومه بگرده. یه پست دیگه بذاری رزومه جدیدش رو میبینی😂

بدرود

سلام علیکم
    تو بالاخره هستی یا نیستی؟

اگه واسه بازی میای بگو منم بدونم 8o

علیکم السلام بهنام جان

من قصدی برای بازی نداشتم اما خب ۲ روزه اکانت ساختم و در حال گشت و گذاریم تو سرور

The Old Guard

ما مثل مل مل کله سفید بی جربزه نیستیم بگیم عای ما اخر سرور مشخص میکنیم هستیم یا نه😂 من با چادر اومدم ولی شمایی که با چادر اومدین بزدلین😂😂😂 شما حرفتون حقه ولی من جرات نمیکنم اسم اکانتمو بگم🤣🤣

هیچی نداره

نه اعتبار ، نه وفا ، نه شرف ، نه وجدان ، نه زندگی ، نه رفیق

بعد درباره جرعت و جربزه حرف میزنه

خدایا توبه

پ.ن : مانی پارتیزان به ما میگی نیستی امار میاد اس ای داری بازی میکنی چجوریاس؟😂

پ.ن : ممد پاتریوت فکر کنم باید ماچ رو بین خودمون تقسیم کنیم مانی رو جای دیگه ماچ میکنن😒

بدرود

اذیتمون نکن شادزی هی میخوام باهات مهربون باشم نمیزاری 😂😂😂😂😂

مهدی Level خودتو در حد اینا پایین نیار حاجی

مخصوصا این چوغوک که خودش به خودش فحش میده و کل افتخارات بازیش اینه که یه PDF نوشته درباره من و ادریس ناتار اسمشم گذاشته زالونامه😂

یارو رو خدا زده دیگه چرا ما بخوایم بزنیمش؟

روی (مل مل رومن باز کاتا سنگین کپ) ریپلای نزنین

هرچی بیشتر ریپلای کنین بیشتر حس میکنه شاخه

دم همتونم گرم❤️

سلام به همگی 😁

اینم اولین باگ سرور...

شانس هم نداریم ۴۳ تا نقشه کوچیک،سپر کوچک،میورد کار جمعععع میشدااااا....

والا به این نمیگن ماجراجویی😂

به این میگن دزدی😂😂😂

این دیگه قهرمان نیست ک

دزد سر گردنه اس😂😂😂

چه بزن بزنیه😂

خداروشکر کسی با ما مشکل نداره به ما هل من مبارز بده😂😂

یوسف چقد گفتم لات بازی در نیار بیا اینم اخر عاقبتت😂😂

مجید پرشیا ۱۰ بار بهت گفتم وقتی نمیخوای بازی کنی الکی توی فروم جو نده که همه فکر کنن ان ای قراره بیاد یهو به هوای زدن ان ای توی هر ساید ۲۰۰ نفر ریجستر نکنن و وقتشون رو تلف کنن

سگ تو روحت مجید با این کارات😂

بهنام اگه به ما فحش نمیدی یه ریپلای روت بزنیم😂

پ.ن : ممد پاتریوت کجایی دلمون تنگ شد برات

پ.ن : مانی پارتیزان ماچ بهت😂😘

آخرشم خواستید به متایی که خودم بستم با تورج و امید خیانت کنید که من دیگه اینجا تحمل نکردم و حذف کردم ! توهم جان من خودم حذف کردم. در ضمن من به 6 نفر گفتم حذف کنن. 3 نفر حذف کردند. 3 نفر هم واگذار کردن و بالای 25 نفر هم ول کردند، به این 25 تا اکانت هیچی نگفتما، فقط خودشون گفتن تو رفتی دیگه حال نمیده بازی. اکانت های خیلی خوبی هم بودند

فقط 12 تا نفر رو سرچ کردم. 10 تا پیام برات گذاشتم. میخوای بقیه رو هم سرچ کنم

این تیکه رو الان بچه ها فرستادن

شکر زیادی میخوری باز

متایی که تو بستی؟ منظورت قبل سرور بوده؟ با یه حله و واندر مال تو میشه متا؟

این که نوع متا کردنت و خیانتت به همون ۲۰ نفری که ادعاشو داری

به هیچکسم زنگ نزدی نه؟ پیامم ندادی؟

از کلمات بهتری استفاده کنید.(ویرایش شد.)

یه روباه مکاری که همه رو به چشم پله برای خودت میبینی

جای دیگه گنده گویی نکنی ها

خداروشکر ما هر جا رسیدیم دست خیر داشتیم

گلد نصف شمال شرق رو تریدر میداد نصف دیگشو من و مصطفی

اون کاسه گدایی هم گذاشتی دم خونتون که پول گلد سرورت جور بشه

دیگه نمیپردازم بهت