سلامی دوباره خدمت تمامی همراهان همیشگی بازی تراوین
این سرور هم با خوبی و بدی هاش به پایان رسید و خوشحالی سرور نصیب ما شد
برد این سرور رو به مجموعه شرق(بجز امید و مملی وگنس) تبریک میگم و امیدوارم لذت کافی رو برده باشین
=======================================
تیم ما شامل اکانت های Yeahyoucan - The Old Guard - amirali - prepotency - demolish - Baby میشد که این اکانت ها هرکدوم پلیرهای مجزا از هم داشتند. خودم - مصطفی - امید - امیرعلی - مجتبی - و بازیکن مهمان داشتیم که اکانت Baby رو ایشون کشیدن متاسفانه اسمشون رو نمیدونم
تشکر از تیم خوبمون که اگر هرکدوم نبودن این تیم قطعا دچار ضعف میشد
پلن اکانت ها قبل از شروع سرور ۲واندرزن و ۲جنگی و باقی اکانت ها دفساز بود که به دلیل کمبود منبع در سرور و موقعیت ما در نقشه این امکان از ما سلب شد و در نهایت با ۱ واندرزن و ۲همر جنگی و مجموع ۲٫۵میلیون دف که همگی تقدیم واندر و ساید شد
خسته نباشید به همتون❤️ قلبین

شمال شرق: این سرور ثابت کردیم که ما روی حرف خودمون میمونیم و تیم ما جزو قابل اعتماد ترین ها در ساید شمال شرق بوده و خواهد بود.
انتقادهای زیادی اول سرور به ما وارد شد که عهدشکنیم و پای تعهدات خودمون نمیمونیم که در این سرور خلاف این موضوع رو ثابت کردیم و اتفاقا کسانی که باعث اختلال در مدیریت ساید بودند رو برکنار و از ساید اخراج کردیم و تونستیم سایدی یک دست و هم دل در کنار هم درست کنیم
شاید شما ندونید که چه اتفاقی میوفتاد اگر مملی میموند اما گوشه ای از اون رو بهتون میگم.
این موجود عجیب الخلقه در زمان استارت سرور متای خودش رو با امید بسته بود و یکی از مفاد متای پنهانیش این بود که چنانچه واندر شمال شرق از جنوب شرق پیشی گرفت دف واندر رو بک بده تا جلوی ۱۰۰ شدن واندر در ساید خودش رو بگیره!
کسی که حتی بعد از رفتنش سعی در بر هم زدن متا داشت که موفق نبود. بعد از شکست در پروژه اول سراغ زنگ زدن به افراد مختلف رفت تا با خراب کردن وجهه ما بین همراهانمون شکاف بندازه که در نهایت ۳ ۴ تا اکانت حذف شدن و چند نفر که رفتن اکانت هاشون واگذار شد یا اونایی که مشکل مالی داشتن اکانتشون رو خریدیم که دینی به گردنمون نباشه
تنها ژنرال سینا باعث تعجب ما بود که اون هم ...
باقی چیزاهایی که لازم بوده رو در طول سرور گفتم و نیازی نیست دوباره بازگو کنم
دف واندر شمال شرق

اما در ادامه
تشکر ویژه از ادریس ناتار عزیز که بودنش باعث دلگرمیه و نشون داد حتی در بحث دفکوردی هم حرف برای گفتن زیاد داره
تشکر از نیما عزیز که با اخلاق خوب و برخورد متواضع همیشه جو رو اروم میکنه و ممنون از مرتضی عزیز بابت اکانت خوبشون که هفته اخر حسابی حال اکانت الموت رو گرفته بودن
تشکر از جعفر عزیز که خیییلی خیلی این سرور بهش سخت گذشت و با قبول هولدری یکی از بهترین اکانت های هولدری در تاریخ تراوین رو کشید برامون
تشکر از مصطفی داداش خودم که چه در پلن هجومی و چه در دفکوردی و حتی جابجایی منابع بین اکانت ها زحمت زیادی کشید
تشکر از امیرحسین تریدر که تنها حضور مثبتش در سرور گرفتن توتالی از مملی وگنس بود
تشکر از بهنام هولی و امید ردکوت عزیز که با اختلاف بهترین دفساز این سرور بودن و تنها با بدشانسی نتونستن رنک دف بگیرن و در میدگیم رنک ۱ دف با اختلاف زیاد دستشون بود
تشکر از نیما وارمستر که همراه ما بودن با همرهای خوبشون
تشکر از افشین و علیرضا ایران که با اکانت کیلی ، کیلی نبود که به جایی نزده باشن
تشکر از مانی پارتیزان عزیز و تیمشون
تشکر از ممدتوشی عزیز که کارای خاص خودشو میکنه همیشه
تشکر از سهیل و سیما با اکانت فوق العادشون که ۴همر واندرزن کشیدن و حتی فکر کردن بهش خیلی سخته چه برسه به انجامش.دمتون گرم
تشکر از علی مهری عزیز با اکانت های فول دفش که خیالمون بابت دف راحت بود
تشکر از رضا اشکبوس عزیز.مهرداد شرف عزیز. امیرحسین نایت دراگون عزیزم.امین سایلنس عزیز.اقا بابک و کاوه عزیز.میثاق عزیزم و تمامی بچه های تیم فونیکس
ممنون از مصطفی 666999 عزیز که در بحث چرخش کتیبه ها تا حد امکان سنگ تموم گذاشت
تشکر از فرزاد و پویان و علیرضا بابت اکانت های خوبشون و همرهای قشنگشون. اولین چراغ جنگ رو فرزاد روشن کرد😂 با زدن دهکده های داخل ان ای
ممنون از جمال و دانیال و تیم عموجانی (برادرز سابق) که متاسفانه همرشون لانچ نشد
تشکر از تیم لاغونچر ( پارسا - ممدتوهمی - امیر رول بک)
تشکر از حسام ۲۵۰گرم عزیزم که بعد چندین سرور افتخار داد و در کنارمون موند
ممنون از هادی مالگانی عزیز . سالار عزیز . احمدرضا عزیز . محمدرضا عزیز Dj.mr2 . فرزام عزیز دمتون گرم خسته نباشید
چنانچه اسمی جا مونده من عذرمیخوام و به بزرگی خودتون ببخشید
جنوب شرق : سایدی با پتانسیل جنگی فراوان که به علت سیاست های پشت پرده امید ریزش پلیر زیادی داشت و در نهایت تنها تیم تورج عزیز باقی موندن و قبول مسئولیت کردن که اون هم با سنگ اندازی های زیادی روبرو شد.
امیدX3X باز هم نشون دادی که هیچوقت نمیشه روت حساب کرد و همیشه برای همه حتی دوستای خودت زیر و رو میکشی. نمیدونم چجوری روت شد همر مهدی دانایی رو اونطوری رو واندر خودتون لانچ کنی اما میدونم که خیلی خیلی ناپایداری تو روابطت. عروسیتم مبارک فقط ۱ ماهه درگیر مجلسی و هر روز عقد و عروسی داری
ممنون از تورج و ساناز که حسابی اذیتشون کردیم
حسین TNT عزیز و سعید کستل عزیزم دمتون گرم واقعا خسته نباشید
نعمت و امیرعزرائیل عزیز با همر های خوبشون
امیر رپتور عزیز . کیارش عزیز . رضا استیل ستون و مهران عزیز دمتون گرم همگی اکانت های فوق العاده ای داشتین
ادریس و عرفان و محمد پاتریوت عزیزم دمتون گرم خسته نباشید
روزبه عزیز . طاها عزیز . امیر دست طلا عزیز . پرهام گرین و علیرضا عزیز خسته نباشید
تشکر ویژه از آیناز عزیز که در فروم حسابی باعث دلگرمی بود
شمالغرب : دوستان عزیزم من هیچ پدرکشتگی با هیچکدومتون نداشتم و ندارم و اگر حرفی زدیم که به دل گرفتین باز هم ازتون عذر میخوام. قبل از متای با جنوب شرق ، شخص من با محمد بایگوش چندبار مکالمه داشتم که ایشون به دلیل نگاه بالا به پایینش درخواست متای ما رو رد کرد و تنها دنبال نپ تا قبل از واندر بود که این گونه صحبت ها بدرد ما نمیخورد و در نهایت پتانسیل سایدتون رو سوزوند.
خسته نباشید میگم به یک یکتون که حریف قدرتمندی بودین اما به دلیل بی لیاقتی لیدرهاتون برد شامل حالتون نشد.
دمتون گرم
جنوب غرب : تیم قدیمی خودم (الموت) 
تنها افتخاری که همیشه عنوان کردم بازی در این تیم بوده و اون موقع که شما سرگرم زندگی بودین پایین پست هام تگ Alamout Team میزدم.
رفاقت من با بعضی هاتون از سرورهای اسپید بعد از فیلتر آغاز میشه که شاید عده ای یادشون نیاد
تیم شما با سیاست گوشی نشینی و نگاه کردن درگیری شرق کارش رو شروع کرد و با نپ تا اندگیم خیال خودش رو از هرگونه درگیری راحت کرد.بعد از متا با شمال غرب هم دستتون خیلی بازتر شد که با وجود بیشترین چکمه در این متا این امکان براتون بیش از پیش فراهم شد.
چنانچه بی ادبی کردیم عذر میخوام و امیدوارم که به دل نگیرین.
بهنام عزیز چای رو همچنان مهمان تو هستیم یادت نره
کمیل و سارنگ عزیز من هیچوقت قصد توهین یا تخریب شما یا دوستانتون رو نداشتم اما گاهی وقت ها شرایط چنین چیزی رو ایجاد میکرد. امیدوارم که عذرخواهی منو پذیرا باشید
ممد کوشایان من دیگه بستنی و شام بدهکار نیستما یادت باشه الان تو بدهکاری.
رفیق قدیمیم وحید فراهانی❤️ خیلی خوشحال شدم که تورو توی گروه Brave دوباره دیدم که یاد و خاطره پارک چیتگر رو دوباره برام زنده کرد . قلبی
در نهایت ممدکوماتسو سعی کن سیبیلاتو بزنی.
تو فقط سنت بیشتره . دخالت در هر چیزی کردی و هرکاری کردی تا بازی رو ۳ به ۱ کنی. از زنگ زدن هات به تورج گرفته تا خواهش و تمنا به مملی و التماست به امید
این کاری که شما میکنی اسمش تراوین نیست. عقده گشاییه که حتی در این زمینه هم موفق نبودی
شخصیت جذابی نداشتی و در آینده هم با توجه به سن زیادت فکر نمیکنم قادر باشی بدستش بیاری
در نهایت ممنون از تمامی عزیزانی که تا اینجا همراه ما بودند و باعث لذت ما از این بازی شدند
شادزی
Reza Guard
Alamout Team