با سلام خدمت همه عزیزان حاضر در ۴ساید بازی
اول از همه خسته نباشید میگم به تیم حاضر در شمال شرق
خسته نباشید دوم به ادریس ناتار عزیز و مجید پرشیا با این که میدونم باهم کمی به مشکل خوردین اما از من قبول کنین این مشکل از جای دیگه آب خورده!
خسته نباشید سوم به تیم تورج و اتحاد NE King که بنظر من بهترین همرهای سرور رو کشیدن
۹همر از ۲۰همر اول سرور توی این اتحاد بوده!
سجاد جان باید خدمتتون عرض کنم رنک همر به حجم همر نیستش! به پوینتشه و این پوینت باعث میشه رنک همرها تعریف بشه پس اگر میخوای فکر کنی فلانی حس غرور بهش دست داده که از همر رنک ۷ یه اتحاد رسیده به همر رنک ۴ یه اتحاد باید بگم که بله احساس غرور داره و احساس سرافکندگی برای اون اتحاد که مثلا واندرزناش این شکلی بودن!
این سرور هم به پایان میرسه و کسایی که باید میشناختن مارو تا حالا شناختن.
داستان شرف و اینارو نمیخوام بازگو کنم که به کسی بر بخوره. فقط یه چیزی میگم.هیچوقت رفاقت بیرون بازیتونو وارد سیاست درون بازی عده ای نکنید.
در متایی که شکل گرفت جنگ ما کلا با جنوب شرق بود و شمال شرق با شمال غرب و کمی با جنوب شرق. توی این مسیر ما ساید ضعیف سرور بودیم که با ساید قوی جنگیدیم !
دقیقا کدوم جنگ؟
کسی میگه میجنگیدیم که پلن رفته باشه یا روش پلن اومده باشن.یدونه ایلیا با اکانتای خودش داشته شمارو میزده یا نمیزده رو میگی جنگ بین سایدها؟
یه ادریس با اکانت میگ میگ کل همراش روی ان دبل و اس ای خورد اونوقت تو میگی شمال شرق با شمال غرب بوده و کمی جنوب شرق؟
معنای کم و جنگ کامل رو فهمیدیم دیگه
وقتی ایمیل شمال شرق روی واندره و اکانت شمال شرق واندر جنوب غرب رو چیف کرده دیگه کجا صد بشه معنایی نداره که صد البته اگر این اتفاق ها نمیفتاد باز هم معنایی نداشت چرا که موضوع اصلی متا بودن هست. یعنی یکساید بودن است.
اخرین متایی که داشتی با امرداد بوده و واندر جنوب شرق صد شده اما تو برد متا رو بنام خودت زدی درصورتی که هرکس از سرور نرمال یادش باشه میدونه یدونه اکانت نوری رو نتونستین بزنین!
اتحاد لویال رو هیچکس یادش نرفته که با ۸تا اکانت ۱۳تا کتیبه زدن و شما با یه اتحاد ۶۰تایی کامل ۷تا کتیبه زدین!
کسی که میگه واندر متا فرق نداره کجا ۱۰۰ بشه توی دیسکورد نمینویسه واندر جنوب غرب ۱۰۰ میشه برین آب خنک بخورین! حالا آب خنک رو شما بخور مملی عزیزم که واندرت از ۹۹ اومد رو ۶۸
رفیقات میدونن برای این که سرور رو تموم کنی و هیچکسی دیگه پوینت دف و هجوم نگیره شبانه داشتی واندر میدادی بالا؟یعنی عملا تمام تلاش های این همه اعضای شمال شرق رو به سخره گرفتی تا فقط بتونی واندر خودتو برنده کنی
دوما کاری مونده نکنید که به عنوان بدترین و بی اصول ترین و غیر حرفه ای ترین تیم تراوین تاریخ ازتون یاد نشه ؟! کارنامه این سرور شما:
- شرکت نکردن در امور ساید برای کمک و مسئولیت درون ساید
- حرف زدن پشت تمام اعضای ساید خودی و متا جهت تفرقه افکنی
- پلن توتالتون با رفیق های من جهت درست کردن دعوای سوری و جدا شدن از متا و زدن واندر جنوب غرب
- ندادن همر در جنگ ها و پلن های فرا سایدی و متا
- زدن واندر متا (جهت اطلاعت تمام واندرها استاپ میشه تا واندر متضرر بیاد بالای همه)
- بی ادبی و انواع فحش های ناموسی به اعضای اصلی شمال شرق
سرور های قبلی که کارنامتون کامل موجوده و همه میدونن. این سرور هم ترکوندین و در جهت خرابکاری و بدترین تیم تاریخ تراوین به قله افتخاراتتون اضافه کردید. خیلی سطح بازیتون پایینه !
بیشتر
این تیمی که میبینی جزو بهترین تیم های شمال شرق بوده و هست! ویرایش شد ...
اکانت های تورکان و کینک سایروس و گارد و Yeahyoucan و تیموچین و موناکو و ویکتور و جهنا اکانت و کینگ نورث ، اکانت هایی بودن که همر در اختیار ساید گذاشتن و برای کتیبه و نقشه و جنگ بین سایدی همر یا خفتر در اختیار ساید گذاشتن و لینک هاش داخل فروم هست فقط چشم بینا میخواد که شما نداشتی و نداری!
هیچکدوم از اعضای این اتحاد در سیاست های شما حضور نداشتن تا حتی بخوان حرفی بزنن و دخالتی کنن. تو تنها یک دروغگوی کوچکی که به بزرگ کردن اسم خودت عادت داری
اعضای اصلی شمال شرق کاملا مشخصه کیا هستن و کی از اولین سرورش شمال شرق بازی کرده!
مثل اینه که هرتیمی بره شمال غرب به پلیرهای قدیمی این ساید بگه شما مهمون مایی😂
عجیبا غریبا
در تمامی سرورهای گذشته کارنامه تک تک افراد اتحاد NE King و رزومشون مشخص بوده و هست!
این که اکانتاشون در اختیار ساید بوده.همیشه به ساید کمک کردند.هیچوقت و هیچوقت سایدشون رو به هیچ چیزی نفروختن و تنها خیر و صلاح ساید همیشگی خودشون رو میخواستن! کارنامه شما هم مشخصه کامل دوست عزیز
تمامی اعضای شمال شرق بعد از خوردن واندر جنوب غرب از اکانت گارد و پروجکت تشکر کردند! اونی که میاد از تو تشکر میکنه فقط یه خود فروخته اس😂
پ.ن : فشار میخوری؟ میدونی فشار چیه؟😂
پ.ن: طبق توافقات من با لیدر ساید NE ، هرموقع واندر جنوب غرب روی لول ۹۸ اومد من باید لانچ میکردم و اینو به خود و تمام رفیقات گفته بودم.خودکرده را تدبیر نیست.
پ.ن: داستان مرتاض رو دیگه همه میدونیم! همر دهکده سر تایمش بک شده بدون این که یدونه کاتا خفت بشه ازش! خب مشخص میشه دیگه همه چیز 😂
پ.ن: کسی میگه برایند جنوب غرب فلان بوده که واندرزناشو بچه های شمال شرق (ادریس ناتار) نجات نداده باشن! وگرنه ۲هفته پیش ایلیا مزحکه عام و خاصت میکرد توتال لیدر کبیر😂
پ.ن: ناصر کلاهبردار انقد داد نزن.خفت شدگان فریاد نمیزنند!
پ.ن: خیلی دوست داشتم همر۱ گول سرور روی واندر اس ای بخوره ! اما خیلی زیر و رو کشیدین :)) مقصرش خودتون بودین!

فعلا بدرود