ولی الان که درگیری خاصی شکل نگرفته وقت
اگر جایی اشتباه روایت شده بگو. (خلاصه)
اما بنظرم خب با این روند بخواید ادامه بدید نه این سرور نه سرورهای بعدی هم قرار نیست ببرید
مورد اول : والا ما با مملی نبستیم
تیم ما متشکل از تریدر . ادریس ناتار . جعفر . محسن جامی . من . مصطفی . مانی پارتیزان . جاوید .نیما ، قرار گذاشتیم که تمام کار هارو خودمون دست بگیریم و تا حدودی هم موفق بودیم چه در بحث مدیریت ساید و چه در سیاست خارجی و چه هجومی و دفکوردی و از طرفی چون مملی به قول خودش ۱۰۰ نفر رو اورده بود احترام بهش گذاشتیم و ورودش به تیم رو قبول کردیم اما توتال رو خودمون تریدر گذاشتیم که حتی با این که توی جلسه رای گیری انتخاب توتال تعداد آرای من نسبت به تریدر و مملی بیشتر بود اما خودم گفتم تریدر انتخاب بشه
قصد و نیت ما هم متا با جنوب شرق نبود که اگر دقت میکردی اول درگیری ها جنوب شرق داشت مارو میزد که بچه ها از فرمت کشاورزی به دفسازی تغییر رویه دادن و بعد از ۳ ۴ اتک که رد کردن باقی اتک ها کامل دف شدن
از اونجایی که مملی میخواست مارو ادم بده داستان نشون بده وسط گروه نوشت که من دیگه توی شورای لیدری نیستم و پلیر ساده ام و ما هیچی نگفتیم و کار خودمونو کردیم اما میدیدیم که بقیه رو داره آچمز میکنه تا چوب لا چرخ ما بذارن.
داستان متا هم که عکساشو گذاشتم چطوری مملی با امید بسته بود. قبول نمیکردیم توی گروه میخواست بگه که شما صلاح ان ای رو نمیخواید. قبولم کردیم که نتیجشو دیدیم
مثل بازی دوز شده بود که ۲طرفه سوخت بود واسمون
این که توهمی واندر جنوب غرب رو کلین کرد که ما همه داخل دیسکورد بودیم که ادریس گفت توهمی کجارو زده و هیچکس توی تاپ دف نیومده پس مشخص بود واندری خورده
اگر اشتباه نکنم کامل هم کلین نشده بود
علتی هم نداشت که بکشیم زیر اس دبل چون مشکلی نداشتیم و از قضا راه دوره تا اونجا
دومین مورد که توضیح دادم به علت رفاقت های دیرینه بنده خدایی که همیشه ایمیل واندر ان ای دست ایشون بوده با مملی این اتفاق افتاده که حق بچه های ان ای خورده شده که باز هم به خودشون مربوطه. چون من حقی که گردنم بود رو ادا کردم
سومین مورد که خود مملی اومد توضیح داد که اکانت مجید دست تیم لیدری بوده و مجید اون زمان بازی رو ول کرده بود. تورج درخواست داشت که مرتاض رو جابجا کنیم رو اکانت خودمون اما به علت های مختلف و این درخواست رد شد و تنها پسورد جانشینی اکانت مجید به تورج و ساناز داده شد . در ضمن بجز همرهای ما بالای ۶ ۷ همر دیگه هم اونجا پارک بود + حدود ۴میل دف ثابت که عزیزان لطف داشتن کمتر سر میزدن و بیشتر کار و گندم رسوندن به اون حجم از نیرو رو شونه های ساناز بوده و چندین بار هم گوشزد کرده بود که کراپ کم میاره و از اکانت بچه ها مسیر گذاشتیم روی مرتاض تا متعادل شد
چهارمین مورد که چرا ادامه دادیم به متا با اس ای
علت : هم امید ، هم هومن ، هم رضا ، هم فرهاد از تیم لیدری کنار رفتن و اکانت هارو به میلاد ۲۰۰تی داده بودن . تیم هولدری اس ای دوستان ما بودن که سعید کستل و حسین TNT و ساناز بودن
پس حداقل خیال ما از واندر جنوب شرق راحت بوده و قرار ما این شد که هر واندری بالاتر بود اون ۱۰۰ کنه که قرعه به نام جنوب شرق افتاد و متا وینری شد
حتی اسم اتحاد که دست رضا بود هم شرط کردیم که چنانچه اسم عوض نشه واندر رو هر لولی هست استاپ بشه تا ان اس صد کنه و روی لول ۹۸ اسم اتحاد ها یکی شد
پنجمین مورد که اون سرور من کاره ای نبودم و مشغول ساخت دف رکورد بودم اما اگر اشتباه نکنم بچه های هجومی و شورای لیدری با هماهنگی همدیگه داشتن تمام نقشه هارو میزدن که نقشه های اس ای بخاطر درگیری ادریس و فراموشی نیما و جعفر توسط خودشون زده شد اونم فقط بخاطر فراموشی در لانچ یه دهکده جدید
تیم ما میخواست به اس دبل نقشه بده اما عجله مانی پارتیزان و یوسف و از قضا جو فروم باعث بهم خوردن معادلات شد
حقیقت امر که دیگه برد و باخت برامون بی معنی شده و تنها بخاطر کل کل پا به سرور جدید میذاریم
این نوع افتخارات بدرد مملی و امرداد میخوره که پسفردا جایی خواستن قپی بیان یه پروفایل درست کنن و بگن ببین ما بردیم شما باختین
ضمنا تریدر دروغ نگفته
سرورایی که امرداد میاد واقعا هیچکس نیست
حالا میخواین یوسف رو دست بندازین خب بحثش فرق داره
سرورایی که تیم ان ای کامل هست امرداد نیست
سرورایی که امرداد کامل هست تیم ان ای نیست
متاسفانه بازی تراوین هم چندین سروره خلاصه شده در شرق صفحه تراوین که هرکدوم نباشن انگار یه چیزی کمه
مثل نمک تو غذا میمونه
پ.ن : این که پستام رو دوست داشتی نظر لطفت رو میرسونه ایلیا اما خب هرچی سن بالاتر میره حوصله و صبوریمون کمتر میشه. به هرحال جامعه خیلی با شرایط آدما سازگار نیست
پ.ن : سرور پیش مسعود Made in China مزدور ما بود این سرور دوست شدین با هم شیطونا😁 چقد گناه بنده خدارو شستین ها. هی ما میگفتیم این پلیره جنوب غربه شما میگفتین نه دروغ میگین😂 همین داستان با میلاد هم بود ها :دی
بدرود