Posts by Reza Guard

جهت شفاف سازی دوستان جنوب غربی

۲ اکانت Eminem در فروم و در بازی رو براتون شفاف سازی میکنم

سمت راست میلاد تگزاس اکانت فروم Eminem

سمت چپ آرین آس پیک اکانت بازی Eminem

فاز گرفته های عزیز دست از این نفهمیدن بردارین

این سرور واسه ناصر کلاهبردار هم که وین حساب میشه

همین که اخر سرور همچین پستی ازش ندیدیم یعنی وینر بوده

خسته نباشی ناصر جان

حیف واقعا خودمون بزرگت کردیم

خدا بیامرزتت

پ.ن : ماچ بهت ممد پاتریوت

فکت

جنوب شرقیا از ۱۰۰ شدن واندرشون ناراحتن

ایمیل واندر جنوب شرق دست بچه های شمال شرقه

تمام زحمتشم که رفیقای ما کشیدن

متا رو هم ما با رفیقامون نگه داشتیم نه با زد و بند و سیاست کثیف

اونی که هیچوقت نبود امید بود

اونی که زدیم مملی بود انداختیمش بیرون

اونجایی که دیدین هیچ کاری از‌تون بر نمیاد شل کردین

افتخار صد شدن واندر واسه شمال شرقه حتی اگه توی خاک جنوب شرق باشه بازم در نهایت ایمیلش متعلق به شمال شرقه

اگر این باعث میشه بیشتر بسوزین که چه بهتر

اگر باعث نمیشه چیزای جدیدی رو کنم

در ضمن رضا آنو

اون چتی که فرستادی چت مملیه عزیزم که توی گروه لیدری فرستاده بود

نوع فرواردش هم که مشخصه

چرا چسبوندی به من و تریدر نمیدونم

ما مملیو انداختیم بیرون که بیاد اطلاعات به شما بده؟ شیشه میکشین؟

بیاین دوباره ۱۰۰ شدن واندر رو به شمال شرق تبریک بگین

جنوب شرق لیاقت تبریک شنیدن نداره بجز تیم تورج فقط

قبل سرور تو تلگرام سرور رو ببنید یکی واسه تو یکی واسه اون :دی

سلام محسن جان

تمام مشکلات شرق از مملی و امید شروع شد

اون عزیزانی که از امید دفاع میکنن بدونن که این سیاست کثیف رو اولین بار شما اوردین داخل این سایت

سیاستی که بذار من ۱۰۰ کنم جبران میکنم و بیا ۲تا همر میزنم تو یکیو دف کن یکیو دف نکن که نه سیخ بسوزه نه کباب

اینم نمونه کار

اون تصور اشتباه میدونی چیه؟

خفت ۶همر روی مرتاض توسط اس ای که کارشو مملی انجام داده بود

وسط سرور به من خورده گرفتین چرا به مملی فحش دادم

وظیفه من حمایت از تک تک پلیر های شمال شرق بوده.

کسی که خودش رو توتال پشت پرده معرفی میکرده و به ما زالو صفت میگفته خودش کرمیه که وسط سیب شمال شرق بود که ما انداختیمش بیرون

شما که از من ایراد گرفتین بابت فحش ها با راه دادن مملی به متای غرب و استفاده از اون برای پیشبرد کارهای کثیفتون و در نهایت وین شدن سرور فقط چهره خودتون رو برای ما سیاه کردین

کسی که قبل از شروع سرور بخواد ببنده لیاقت موندن تو سایدش نداره

چه امید باشه چه مملی که ما خوشحالیم تونستیم سمت خودمون رو پاکسازی کنیم از این زالوی سمی اما بدا به حال شما جیره خوران مملی و امید که تا ابد الدهر در این باتلاق خواهید موند

در ضمن پیشنهاد متا و اصرار به اون از سمت امید بوده نه شمال شرق که اتفاقا در اون زمان ما دست بالاتر رو داشتیم چون هم دفمون در اومده بود و هم همرهامون استارتش خورده بود و امید بخاطر ضعف شدید سریع پیشنهاد متا و آتش بس داد

برد ما بیرون انداختن مملی و چنج شدن هولدری بود

قبل از چنج شدن هولدری هم با امید خیلی صحبت شد که ایمیل ها برگرده و بازی ۳ به ۱ بشه اما میگفت ایمیل نمیدم و اسم هم عوض نمیکنم

در نتیجه هولدری واندر شمال شرق عوض شد و ایمیل به صورت رفاقتی تحویل سعید کستل عزیز شد تا اختیار واندر جنوب شرق دست پلیرهای زحمت کشش باشه نه یه عده پلشت سیاست گذار

سلامی دوباره خدمت تمامی همراهان همیشگی بازی تراوین

این سرور هم با خوبی و بدی هاش به پایان رسید و خوشحالی سرور نصیب ما شد

برد این سرور رو به مجموعه شرق(بجز امید و مملی وگنس) تبریک میگم و امیدوارم لذت کافی رو برده باشین

=======================================

تیم ما شامل اکانت های Yeahyoucan - The Old Guard - amirali - prepotency - demolish - Baby میشد که این اکانت ها هرکدوم پلیرهای مجزا از هم داشتند. خودم - مصطفی - امید - امیرعلی - مجتبی - و بازیکن مهمان داشتیم که اکانت Baby رو ایشون کشیدن متاسفانه اسمشون رو نمیدونم

تشکر از تیم خوبمون که اگر هرکدوم نبودن این تیم قطعا دچار ضعف میشد

پلن اکانت ها قبل از شروع سرور ۲واندرزن و ۲جنگی و باقی اکانت ها دفساز بود که به دلیل کمبود منبع در سرور و موقعیت ما در نقشه این امکان از ما سلب شد و در نهایت با ۱ واندرزن و ۲همر جنگی و مجموع ۲٫۵میلیون دف که همگی تقدیم واندر و ساید شد

خسته نباشید به همتون❤️ قلبین

شمال شرق: این سرور ثابت کردیم که ما روی حرف خودمون میمونیم و تیم ما جزو قابل اعتماد ترین ها در ساید شمال شرق بوده و خواهد بود.

انتقادهای زیادی اول سرور به ما وارد شد که عهدشکنیم و پای تعهدات خودمون نمیمونیم که در این سرور خلاف این موضوع رو ثابت کردیم و اتفاقا کسانی که باعث اختلال در مدیریت ساید بودند رو برکنار و از ساید اخراج کردیم و تونستیم سایدی یک دست و هم دل در کنار هم درست کنیم

شاید شما ندونید که چه اتفاقی میوفتاد اگر مملی میموند اما گوشه ای از اون رو بهتون میگم.

این موجود عجیب الخلقه در زمان استارت سرور متای خودش رو با امید بسته بود و یکی از مفاد متای پنهانیش این بود که چنانچه واندر شمال شرق از جنوب شرق پیشی گرفت دف واندر رو بک بده تا جلوی ۱۰۰ شدن واندر در ساید خودش رو بگیره!

کسی که حتی بعد از رفتنش سعی در بر هم زدن متا داشت که موفق نبود. بعد از شکست در پروژه اول سراغ زنگ زدن به افراد مختلف رفت تا با خراب کردن وجهه ما بین همراهانمون شکاف بندازه که در نهایت ۳ ۴ تا اکانت حذف شدن و چند نفر که رفتن اکانت هاشون واگذار شد یا اونایی که مشکل مالی داشتن اکانتشون رو خریدیم که دینی به گردنمون نباشه

تنها ژنرال سینا باعث تعجب ما بود که اون هم ... :)

باقی چیزاهایی که لازم بوده رو در طول سرور گفتم و نیازی نیست دوباره بازگو کنم

دف واندر شمال شرق

اما در ادامه

تشکر ویژه از ادریس ناتار عزیز که بودنش باعث دلگرمیه و نشون داد حتی در بحث دفکوردی هم حرف برای گفتن زیاد داره

تشکر از نیما عزیز که با اخلاق خوب و برخورد متواضع همیشه جو رو اروم میکنه و ممنون از مرتضی عزیز بابت اکانت خوبشون که هفته اخر حسابی حال اکانت الموت رو گرفته بودن

تشکر از جعفر عزیز که خیییلی خیلی این سرور بهش سخت گذشت و با قبول هولدری یکی از بهترین اکانت های هولدری در تاریخ تراوین رو کشید برامون

تشکر از مصطفی داداش خودم که چه در پلن هجومی و چه در دفکوردی و حتی جابجایی منابع بین اکانت ها زحمت زیادی کشید

تشکر از امیرحسین تریدر که تنها حضور مثبتش در سرور گرفتن توتالی از مملی وگنس بود

تشکر از بهنام هولی و امید ردکوت عزیز که با اختلاف بهترین دفساز این سرور بودن و تنها با بدشانسی نتونستن رنک دف بگیرن و در میدگیم رنک ۱ دف با اختلاف زیاد دستشون بود

تشکر از نیما وارمستر که همراه ما بودن با همرهای خوبشون

تشکر از افشین و علیرضا ایران که با اکانت کیلی ، کیلی نبود که به جایی نزده باشن

تشکر از مانی پارتیزان عزیز و تیمشون

تشکر از ممدتوشی عزیز که کارای خاص خودشو میکنه همیشه

تشکر از سهیل و سیما با اکانت فوق العادشون که ۴همر واندرزن کشیدن و حتی فکر کردن بهش خیلی سخته چه برسه به انجامش.دمتون گرم

تشکر از علی مهری عزیز با اکانت های فول دفش که خیالمون بابت دف راحت بود

تشکر از رضا اشکبوس عزیز.مهرداد شرف عزیز. امیرحسین نایت دراگون عزیزم.امین سایلنس عزیز.اقا بابک و کاوه عزیز.میثاق عزیزم و تمامی بچه های تیم فونیکس

ممنون از مصطفی 666999 عزیز که در بحث چرخش کتیبه ها تا حد امکان سنگ تموم گذاشت

تشکر از فرزاد و پویان و علیرضا بابت اکانت های خوبشون و همرهای قشنگشون. اولین چراغ جنگ رو فرزاد روشن کرد😂 با زدن دهکده های داخل ان ای

ممنون از جمال و دانیال و تیم عموجانی (برادرز سابق) که متاسفانه همرشون لانچ نشد

تشکر از تیم لاغونچر ( پارسا - ممدتوهمی - امیر رول بک)

تشکر از حسام ۲۵۰گرم عزیزم که بعد چندین سرور افتخار داد و در کنارمون موند

ممنون از هادی مالگانی عزیز . سالار عزیز . احمدرضا عزیز . محمدرضا عزیز Dj.mr2 . فرزام عزیز دمتون گرم خسته نباشید

چنانچه اسمی جا مونده من عذرمیخوام و به بزرگی خودتون ببخشید

جنوب شرق : سایدی با پتانسیل جنگی فراوان که به علت سیاست های پشت پرده امید ریزش پلیر زیادی داشت و در نهایت تنها تیم تورج عزیز باقی موندن و قبول مسئولیت کردن که اون هم با سنگ اندازی های زیادی روبرو شد.

امیدX3X باز هم نشون دادی که هیچوقت نمیشه روت حساب کرد و همیشه برای همه حتی دوستای خودت زیر و رو میکشی. نمیدونم چجوری روت شد همر مهدی دانایی رو اونطوری رو واندر خودتون لانچ کنی اما میدونم که خیلی خیلی ناپایداری تو روابطت. عروسیتم مبارک فقط ۱ ماهه درگیر مجلسی و هر روز عقد و عروسی داری

ممنون از تورج و ساناز که حسابی اذیتشون کردیم

حسین TNT عزیز و سعید کستل عزیزم دمتون گرم واقعا خسته نباشید

نعمت و امیرعزرائیل عزیز با همر های خوبشون

امیر رپتور عزیز . کیارش عزیز . رضا استیل ستون و مهران عزیز دمتون گرم همگی اکانت های فوق العاده ای داشتین

ادریس و عرفان و محمد پاتریوت عزیزم دمتون گرم خسته نباشید

روزبه عزیز . طاها عزیز . امیر دست طلا عزیز . پرهام گرین و علیرضا عزیز خسته نباشید

تشکر ویژه از آیناز عزیز که در فروم حسابی باعث دلگرمی بود

شمالغرب : دوستان عزیزم من هیچ پدرکشتگی با هیچکدومتون نداشتم و ندارم و اگر حرفی زدیم که به دل گرفتین باز هم ازتون عذر میخوام. قبل از متای با جنوب شرق ، شخص من با محمد بایگوش چندبار مکالمه داشتم که ایشون به دلیل نگاه بالا به پایینش درخواست متای ما رو رد کرد و تنها دنبال نپ تا قبل از واندر بود که این گونه صحبت ها بدرد ما نمیخورد و در نهایت پتانسیل سایدتون رو سوزوند.

خسته نباشید میگم به یک یکتون که حریف قدرتمندی بودین اما به دلیل بی لیاقتی لیدرهاتون برد شامل حالتون نشد.

دمتون گرم

جنوب غرب : تیم قدیمی خودم (الموت) :)

تنها افتخاری که همیشه عنوان کردم بازی در این تیم بوده و اون موقع که شما سرگرم زندگی بودین پایین پست هام تگ Alamout Team میزدم.

رفاقت من با بعضی هاتون از سرورهای اسپید بعد از فیلتر آغاز میشه که شاید عده ای یادشون نیاد

تیم شما با سیاست گوشی نشینی و نگاه کردن درگیری شرق کارش رو شروع کرد و با نپ تا اندگیم خیال خودش رو از هرگونه درگیری راحت کرد.بعد از متا با شمال غرب هم دستتون خیلی بازتر شد که با وجود بیشترین چکمه در این متا این امکان براتون بیش از پیش فراهم شد.

چنانچه بی ادبی کردیم عذر میخوام و امیدوارم که به دل نگیرین.

بهنام عزیز چای رو همچنان مهمان تو هستیم یادت نره

کمیل و سارنگ عزیز من هیچوقت قصد توهین یا تخریب شما یا دوستانتون رو نداشتم اما گاهی وقت ها شرایط چنین چیزی رو ایجاد میکرد. امیدوارم که عذرخواهی منو پذیرا باشید

ممد کوشایان من دیگه بستنی و شام بدهکار نیستما یادت باشه الان تو بدهکاری.

رفیق قدیمیم وحید فراهانی❤️ خیلی خوشحال شدم که تورو توی گروه Brave دوباره دیدم که یاد و خاطره پارک چیتگر رو دوباره برام زنده کرد . قلبی

در نهایت ممدکوماتسو سعی کن سیبیلاتو بزنی.

تو فقط سنت بیشتره . دخالت در هر چیزی کردی و هرکاری کردی تا بازی رو ۳ به ۱ کنی. از زنگ زدن هات به تورج گرفته تا خواهش و تمنا به مملی و التماست به امید

این کاری که شما میکنی اسمش تراوین نیست. عقده گشاییه که حتی در این زمینه هم موفق نبودی

شخصیت جذابی نداشتی و در آینده هم با توجه به سن زیادت فکر نمیکنم قادر باشی بدستش بیاری

در نهایت ممنون از تمامی عزیزانی که تا اینجا همراه ما بودند و باعث لذت ما از این بازی شدند

شادزی

Reza Guard

Alamout Team

سلام و خسته نباشید به همه اساتید و عزیزان

برد سرور رو به مجموعه بلوک شرق تبریک میگم.

تبریک جزئی برای بعد ۱۰۰ شدن

از تمامی عزیزانی که در این سرور بهشون توهین جزئی یا کلی از طرف من و مصطفی شده عذرخواهی میکنم و امیدوارم متوجه باشید که اقتضای بازی بوده و برای سایدمون هرکاری که لازم باشه انجام میدیم چون تعهد بهش داشتیم

این عذرخواهی شامل مملی وگنس و ممدکوماتسو نخواهد بود

پ.ن : بهنام حالا تو که اومدی اینطرف مهمونی ایندفعه رو چای مهمون من باش. ناپلئونی دوست ندارم فقط باقلوا

پ.ن : ممد کوشایان با ما به از این باش که با خلق جهانی

همر ما قبل از ۱۰۰ شدن واندر لند خواهد شد

حالا کجا الله اعلم

بشارت میدهد هر دم عصای پیر در دستم

که مرگ اینجاست یا اینجاست یا اینجاست یا اینجا

سلام و درود

الان رو نصف کتیبه ها هم بزنی سبز برمیگرده ، بازی وارد مرحله آخر شده ، شما دیر شروع کردی

در راستای هرجا بزنی برمیگردی یه جا زدیم خودمون موندگار شدیم

پ.ن. برای اسکرین و لینک زیاد گروه واتساپی رو زیر و رو نکن. چیزی پیدا نمیشه ;);)

حقیقتا ما لینک و عکس تازه میذاریم

حالا تو برو از ۳ ماه پیش عکس بذار

بعد مثل کسی که رفته مستراح دستشو گذاشته رو پاهاش هی با خودت بگو به عجب بازویی دارم

اما در شب گذشته زمانی که همه خواب بودن

تیم مافیا (مصطفی و نیما) در کوچه پس کوچه های شهر بزرگ غرب وحشی ، اکانتی رو خفت و دار و ندار اون اکانت رو ازش گرفتن

ای که رفته با خود دلی شکسته بردی

این چنین به طوفان دل مرا سپردی😭

نام پلن : سوپرایز مصطفی از شیوه تریدری

بار کج به مقصد نمیرسد!

این همر ۶ بار جنگ کوچک گرفته بود!!!

خسته نباشید به مصطفی و نیما عزیز که همچنان دست غرب رو تنگ تر میکنن😂😂

در این مکان کل کل ممنوع میباشد

در ادامه راه همچنان همراه شما خواهیم بود چرچیل های زمانه

بهنام غرب خوشحاله من ناپلئونی بدم؟ نامردی نیست یکم؟ بی زحمت ناپلئونی رو تو بگیر چای هم آیناز دم میکنه میشینیم دور هم میگیم میخندیم

اقای مهرداد عزیز که نمیدونم کدوم اکانتی

والا خیلی وقته بچه های ما فحش ندادن ولی اگه شما میخوای شعور و تربیت خانوادگیتو نشون بدی اینجا و یکمی جایگاه نشیمنت خارش میکنه میتونیم خارشت رو برطرف کنیم

در این کار استادیم ببم جان

پ.ن : ما گرفتار سیاست های غربی شدیم و الان نمیدونیم چیکار کنیم😱 میشه دیگه واسه ما فاز نگیرین؟😂

پ.ن : ما این همه زیر فشار غرب بودیم اونوقت به اندازه غرب دف و همر داشتیم سارنگ؟ خب پس این چه فشاریه؟ شوخی میکنی دیگه؟

پ.ن : محسن توپاک بازیچه نشو😂 (به یاد فیلمبردار فدایی)

پ.ن : فکر کن قوی ترین ساید بازی باشی با ۱۲۰تا اکانت و بخاطر متا مجبور باشی ۳۰ ۴۰تا اکانتت رو از لیست متا خارج کنی😂 اونوقت اینا به ما میگن عه اسم اتحادتون یکی نیست پلن مشترک نرفتی و فلان

بعد میگم دلم به حال شمال غرب میسوزه میگین چرا اینطوری میگی

پ.ن : در متای غرب فحش خارمادر طبیعی هست حتی در گروه های عمومی😂 امان از دل ...

پ.ن : لذت یا ذلت؟ مسئله این است. لیدرای شمال غرب از لیدرای جنوب غرب ناراضین که به شمال شرق پیشنهاد متا میدن؟😂 ای ناقلا ها

از طرفی هم همین تلاش شما به چسبوندنتون به جنوب شرق برای گرفتن متا وینری برام جذابه :دی هر کی یه شبهه به متاتون وارد میکنه بدو بدو میاید که نه ما متاییم و ما برنده ایم :دی

😂😂😂😂😂😂

ممد تو فکر کن ما چسبوندیم خودمونو

شما از چی ناراحتین؟

ته سرور مشخص میشه چی به چیه😂

برنده کیه بازنده کیه

مثلا این همه پلن بری کپ بزنی با افتخار اینجا بنویسی با رنگ قرمز و مشکی اخرش واندرت سومم نشه😂

این باخته

سرور که تموم شد مثل نقی پست بذارین من باختم بدم باختم

باخت یعنی قویترین ساید بازی + منسجم ترین ساید بازی ( جنوب غرب ) + مملی + امید + زیر آبی رفتنتون + اعضای فرومتون همه باهم حتی نتونین مدال سوم واندر رو بگیرین😂

برد برای شمال شرق یعنی بیرون انداختن مملی + متا با جنوب شرق + نگه داشتن متا حتی با کارشکنی های امید و مملی + وینر در متا + مدال دوم واندر + کم نیاوردن جلوی متای غرب در حرکات نظامی و سیاسی

حالا بشینین ناپلئونی بخورین بگین هه هه هه ما نذاشتیم ش ش برنده باشه😂😂😂😂

دیشب پست دادی گفتی لانچ با محمدو سارنگ بوده !! بعد پاک شد چرا ؟

به نظرم محمد و سارنگ اگه لانچ زدن بیان اعلام کنن

چرا یک هدفه انبار غذا ؟ محمد و سارنگ بزنن بعید میدونم این طوری بزنن!

جلل خالق

این دوستان تا ۲ هفته پیش اینجا میگفتن که چرا لانچر شمال شرق مشخص نیست و این یه کار زشت و وقیحانه اس

الان خودشون زدن شد کار خوب؟

یعنی دیگه مشکلی نداره لانچ تمام واندرزن ها رو ۲ نفر انجام بدن؟😂😂

قشنگ شد

لعنتیای پاک باز

چرا حس میکنم اک ان ای هستی شما ؟

😂😂😂😂😂😂😂😂

سر صبح خود را چگونه آغاز کرده اید؟

با شیشه

به پلیر خودتون که در راستای ساید شما کار کرده میگی پلیر ان ای؟😂

جلل خالق

پ.ن : محسن توپاک قدیمی شدی😂 برو ورژن جدید رو خودت اپلود کن شاید یه تغییراتی احساس کردی

سلام و خسته نباشید

من یک هفته پیش گفتم سیاستی که شمال غرب پیش گرفته باعث ذلت این ساید میشه و دلم براشون میسوزه

سایدی که اول سرور پرقدرت ترین ساید بازی بود الان به این ذلت افتاده که تهش تعیین کننده وینر سرور باشه فقط اون هم فقط چون لیدر هاش نتونستن تصمیم درستی بگیرن

تبریک به شما بابت همرتون که بدون پوش و کتیبه کشیدین و در بهترین جای ممکن ازش استفاده کردین

» یا مثلاً سخنگوی رسمی یه ساید که میشه نماد و مشت نمونه ی خروار اون ساید بیاد وسط فروم فحش خوار مادر به یکی دیگه بکشه (اصلاً هم مهم نیست اون آدم کیه ! بحث ماهیت فرومه) صورت خوشی نداشته و نداره ... تازه چه برسه که افتخار هم بشه به این مسأله و همیشه دستمایه تهدیدی باشه که اگر فلان نشد دیگه خودتون میدونین (خودتون میدونین = فحش خوار مادر میدم بهتون)

پوزش مطلبیم که خاطر شما را آزرده ساختیم

اما

۶ بار نوشتی فحش کار بدیه

بی احترامی کار خوبی نیست

عین این ۶بار از ساید خودتون کف همین فروم فحش دادن

ندیدم یه بار عذرخواهی کنی بابتش

اون موقعی که هنوز هیچکس توی فروم بی احترامی نکرده بود از ساید شما فحش خار مادر دادن وسط فروم

ندیدم یه بار دربارش حرف بزنی

جایی که حافظ فحش نوشته بود و مصطفی جوابشو داده بود ندیدم یه بار بگی اشتباه از پلیر ما بوده

اونجایی که مملی وگنس فحش نوشت ندیدم یه بار دیسلایک بزنی رو پستاش که حتی لایک هم میکردی

ممد کوماتسو مثلا بزرگ سایدتونه میاد بی احترامی میکنه مشکلی نداره

پلیر شمال شرق بیاد بی احترامی کنه حجمه بهش وارد میشه ؟

اون موقع ما میشیم بی ادب شما میشین دارای ادب؟ بیه بفرما

هرموقع جلوی پلیرت رو گرفتی اون موقع جلوی پلیرم رو میگیرم

روابط و دوستی شما برای خودتون مهمه

روابط و دوستی ما برای خودمون

پس در سمت و سوی روابط خودمون هرکاری که لازم باشه انجام میدیم

شما همونی که سرور فینال ۲ایکس وقتی تایگرز با جنوب شرق متا کرده بود کشیدی زیر تایگرز و باهاش درگیر شدی و در نهایت باعث باخت سایدت مقابل متای شمال شدی اونوقت چجوری میتونی به پلیرهایی که وقت بازی پیدا نکردن انگ جاسوس و پلیر ش ش بزنی؟

بهنام عزیزم

بذار نپذیرم که شما ۳ ماه تلاش کردین و ۴۰ میل دف کشیدین که اخر بخواین تعیین کننده برنده باشین فقط

یعنی زحمت پلیر هاتون رو کشک حساب کردین؟

الانم که سیاست قشنگی میخواین پیاده کنین مثلا شمال و جنوب متای شرق با هم فرق داره!

تمام تلاشتون هم دارین میکنین فقط در جریان نیستین که این فیلمی که دارین بازی میکنین فیلم نامشو خودمون نوشتیم

حتی الان که محمد گفته دوست داریم ش ش برنده باشه و در نهایت حرف مرد از دهنش در میاد شما میگین که شرایط رو برای برد ج ش باز فراهم میکنین؟😁

فیلم نامه قشنگی بود

اخرش بنویسین اثر هانس زیمر

ناصر کلاهبردار که مرد نیست

کسی که بخاطر صلاحیت متا حاضر باشه از حرفی که زده بگذره و بگه شکر خوردم که اون حرف رو زدم دیگه مرد نیست

کسی پلن رو لو نداد منتهی توی صحبتی که توتال شمال غرب با یه نوچه از شمال شرق داشتن قرار گذاشتن همر های ش ش سالم برگرده

برای همین بود که تارگت های ج ش پر شده بود و دیوار شدن

برای همین کارشکنی ها بود که مثل کیسه سیب زمینی وگنس از ش ش پرتش کردیم بیرون چون صلاح متا رو میخواستیم

وقتی ۲ ساید باهم دست دوستی میدن و هم دیگه رو برادر خطاب میکنن دیگه یه نفر از دور دست نمیتونه بگه عه اینا خون شون با هم فرق داره پس نخیر برادر نیستن😁

زین پس دو ساید شرق متحد و متفق هم بوده و جزییات بین هر دو شورا به تفصیل صحبت شده و هرگونه تعرض به خاک شرق به معنی درگیری با هر دو ساید خواهد بود.

این هم نشانه

حالا بیا بگو شما چون واندر مشترک ندارین ک

متا نیستین

با این که کارشکنی هایی از سمت جنوب شرق صورت گرفت و اقای امید هرکاری کرد تا متا رو از سمت ما بهم بزنه اما به پای عهد خودمون موندیم و به تک تک پلیرهای جنوب شرق احترام گذاشتیم و لحظه ای به شکستن متا فکر نکردیم و نخواهیم کرد

بدرود

رضا من الان چندتا سوال پیش اومده برام که بنظرم واقعا نیاز به شفاف سازی داره،

اینا مال شرقه!

1- الان شمال شرق میل هولدر اس ای رو داشت چرا اومد مدالشو سوخت داد و حدود 20 ساعت سر دیوار واندر عقب افتاد بخاطر چنج هولدر واندری که زیرساختش خورده و صد نمیشه؟

2- الان جنوب شرق به چه عنوان به امید میگه خیانت کار وقتی معماری رو پس گرفت و تارگت سخت تری برای واندرزنهای غرب شد؟

من جوابتو میدم داداش

اما میدونم در نهایت میگن نه دروغ میگی

مدال هیچ اهمیتی واسه تیم ما نداشت حتی اول متا

تنها اهمیت برای ما برد متا و صد نشدن واندر غرب بوده

مهم ترین شرط ادامه متای ما دسترسی نداشتن مملی به ایمیل واندر بوده که به همین دلیل ایمیل واندر جنوب شرق بعد از بحث درون سایدی و تغییر اکانت هولدر شمال شرق ، ایمیل به شخصی داده شد که مطمئن باشیم دست مملی و امید نمیرسه

شخص امید با شخص مملی متا بست نه با ساید شمال شرق (که مدارکش هم موجوده خواستی تلگرام پیام بده بفرستم برات) اما تیم لیدری شمال شرق به احترام تک تک پلیرهای جنوب شرق به متا ادامه داد و از انجام این کار هیچگونه پشیمانی نداریم

سوال دومت هم میتونم پاسخ بدم ولی امتناع میکنم از جواب دادن چون همه چیز خیلی واضحه

سلام.

اجازه بدید نپذیرم که همری از غرب به جنوب شرق لانچ نمیشه!

الان تکلیف واندرزنهای پلیرها و وقت و زحماتشون چیه به واندر نمیخوره؟ اگه بتونید این جو رو کنترل کنید که آفرین دارید ماهم دوتا واندرزنمون رو لانچ نمیزنیم!

میدونی چجوریه؟

اینا تهش میخوان بگن که هه هه هه بازی ۳ به ۱ بود و الان یکی از اون ۳تا برده

پس شمال شرق نبرده😂

واسه همین دارن اینطوری تبریک میگن

یه چیز دیگه هم هست

تعداد واندرزن های غرب کافی نیست

برای همین رغبتی به ادامه ندارن

سلامی دوباره و تبریک بابت صد شدن واندر متای شرق قدرتمند

زین ‌پس یادتان باشد که هرگاه مملی در هر سایدی دخالت کرد اون ساید قطعا بازنده خواهد بود

همینطور که این سرور NE مثل کیسه سیب زمینی انداختش بیرون و اومد توی غرب سرمایه گذاری کنه و الان میبینیم که غرب شکستشون رو قبول کردند

همچنین تبریک به تورج و تیم زوپیر و حسین تی ان تی و سعید کستل و ادی و محمد پاتریوت و عرفان عزیز که جلوی ظلم ظالم و تنها آدم دو روی SE رو گرفتند تا ساید متا بتونه برنده سرور باشه

طی چندروز گذشته واندرزن های متای شرق به قلب دشمن شلیک شدند که آثار اون رو مشاهده خواهید کرد

تبریک به فرزاد و پویان و علی عزیز بابت همر خوبشون

تشکر از رضا اشکبوس عزیز که در میانه راه به دلایل شخصی از جمع ما خداحافظی کردند

رتبه همر ۶ سرور

تشکر از تیم اکانت Axe بابت همر خوبشون

ممنون از خشایار عزیز بابت همر خوبشون

ممنون از سجاد یونیک و علی ونگارد عزیز بابت همر رنک دارشون

دست خوش

رتبه همر ۸ سرور

ممنون از بر و بکس اکانت دراگون

دمتون گرم انصافا همر های خیلی خوب کشیده بودین خسته نباشید

خسته نباشید به سهیل عزیز و سیما خانم بابت اکانت عالیشون

همر چهارم اکانت

تشکر از محمدکینگ لول عزیز بابت همر خوبشون

جزو همر های رنک دار سرور بودن

تشکر از مانی پارتیزان عزیز بابت همر خوبشون

این همر قرار بود جنگی بشه برای زد و خورد با اس ای و حتی یک بار هم لانچ شد و تلفات داشت که در نهایت با تشکیل متا واندرزن شد

ممنون از امیرحسین نایت دراگون عزیزم بابت همر خوبش خسته نباشید

ممنون از بچه های خوب متا بابت همر خوبشون

ممنون از دوستان متا بابت همر خوبشون

زحمت زیادی کشیدین خسته نباشید

ممنون از امیر عزرائیل عزیز بابت همر خوبشون

خسته نباشید

ممنون از حسام ۲۵۰ گرم عزیزم که بعد از چندین سرور یاد گذشته هارو زنده کرد

خسته نباشید

ممنون از کیا رونجر عزیز که کم بود ولی بود و ادریس عزیز که زحمت اکانت افتاده بود گردنش

لطفا اگر همری جا مونده بهم اطلاع بدین.ممنون

خسته نباشید به مدافعین بابت دفاع خوبشون که اگر نبودین شاید بازی هم انقدر برای ما جذاب نمیشد

جدای از کل کل ها از حضورتون خوشحال شدیم

همچنان در خدمتتون خواهیم بود

ارادت

برای من یه سوال پیش اومده

چرا توتال شمال شرق باید تضمین بده که همر عضو شورای لیدری جنوب شرق به واندر جنوب شرق نخوره؟

چرا اختیار تغییر ایمیل اکانت اون عضو شورا دست شمال شرقه؟؟

شما عضو جنوب شرقی؟😂

اخه همه اعضای جنوب شرق در جریانن

اگر هستین که پس نیازی نبوده بپرسی

اگر در جریان نیستی که پس به شما مربوط نمیشه طبیعتا

شما کتیبه بخرین بعدش وقتی اوضاع خرابه و همه اعضای متای مقابل شاکی شدن کتیبه رو به عنوان امانت برگردونین که به اعتبارتون لطمه وارد نشه گلم

با سلام

آخرین وضعیت واندرها

تبریک به متای شرق بابت صد شدن واندرشون

از اونجایی که امید با غرب متای زیرخاکی داره و واندرزن های غرب به هیچ وجه به واندر جنوب شرق نمیخوره پس از الان تبریک هاتونو اماده کنین دوستان غربی که با این همه ادعا و یک کلاغ چهل کلاغ جلوی شرق قدرتمند کم اوردید😎😎

پ.ن : کلاهبردار توی فروم پست نذار بی زحمت. شما اخرین بار قهوه ای شدی قرار گذاشتی دیگه پست نذاری

پ.ن : مجید و مملی فکر کنم از شاگرد نمایشگاهی خاطره بد دارن کلا😂😂 ما که نیستیم ولی یکی بد فشارتون داده جیگرا . ماشیناتون تصادف کرد میتونین بهم خبر بدین . نقد و در محل خریداریم😂❤️ بدبختای فشاری

دفعه بعد خواستی در مورد سرورای آی آر پست بذاری یکم تحقیق کن اینجوری ضایع نشی

اون از سرور الدرز که اومدی گفتی مهدی عشقی ممد کواتسو رو چیف کرده

اون سرور الدرز که حق با توئه

ممد موکسی بود اشتباهی گفتم کوماتسو

ازت بابت اون عذر میخوام چون واقعا حق داری خورده بگیری

یکیشون ادم حسابی

یکیشون ...

معلومه باید ناراحت بشی

این عکسی که مهرداد گذاشته که واسه سرور8 نیست لوووووول

شرو و ور چرا میگی مجید؟😂

عکس TS8 رو میذاری میگی سرور ۸ نیست؟😂

خواستم بگم ما هرچی بودیم رومون هر سر حساب باز میکردن برای دف و خفت

تو هر سرور رفتی یا تو سری خور ارش ۱۰ بودی یا سوراخ یه ساید

از همون IR بعد فیلتر که ندیدیم جایی بازی کنی و تا تهش بمونی

هرجا رفتی پتانسیل ساید رو به فنا دادی

یه سرورم که اومدی ش ش دستمال کش هادی لئو و ارش ۱۰ بودی که ما حذف کردیم تو موندی و دانیال و ارمین

هیچوقتم که تاثیر مستقیم توی بازی نداشتی فقط ادعای ساید پنجم داشتی که هردفعه یکی فشاریت میکرده

قبل فیلترم که کلا من ۲تاسرور بازی کردم که یکیش همون ۸ بود که در نهایت با ایمان اکانت Yek Irani اشنا شدم اون سرور

یکیم سرور ۱۲ بود که بعد سرور ۸ ران شد که علیرضا نامی مثلا توتال بود که وقتی سرور تموم شد فیلتر شد تراوین

این که شما افتخار بازی از اولین سرور تراوین رو داری باعث نمیشه بخوای همه جا گنده گویی کنی و فکر کنی خبریه

تنها چون سنت بیشتره هم دلیل نمیشه بهت احترام فراوان بذاریم و هر شکری که میخوای بخوری

تیم الموتم حامد لورد ویکی و امیردریادار و ممد کوشایان و حمید ۱۳ و خشایار و حمید سرمیلو خدابیامرز و یونس و میلاد چیکو و .......

خیلیا بودن که به تو نمیرسه بخوای حرفی دربارش بزنی

منم کوچیکترین عضو اون تیم بودم

ساید پنجم😂

ساید پنجم دستمال کش زئوس نمیشه ک ستون

یدونه سرور ۸ رو گرفتین دستتون باهاش مانور میدین؟

خب چیزای دیگه ای هم هست که بگیری دستت

خداروشکر پلیر اسپیدترایی نیستم😂

همون IR افتخار بازی در تیم الموت رو داشتم که همه جا عنوان کردم اینو

اون زمانی که شما داشتین دستمال کشی بقیه رو میکردین اکانت من در اختیار ساید بوده و اکانت چشمان شمال شرق بوده از ابتدا

بدو در خونه خودتون بازی کن کوچولو که این طرفا خطرناکه

😂😂😂😂

با جا به جایی اکانت هولدر شمال شرق پلن امید و غرب بهم ریخت

انقدر بهم ریخته که مجید اخیلیوس که هیچ سروری رو تا تهش نبوده یهو سر و کلش پیدا میشه😂😂😂😂

خب خداروشکر پس اعتراف کردین که میخواستین بر ضد واندر شمال شرق کارهایی انجام بدین

حتی اون کارها همزمان با جابه‌جایی معماری یونیک بوده که قرارتون ساعت ۲ونیم بوده اما ما ساعت ۱ هولدر رو عوض کردیم و شما پشماتون ریخته😂😂😂😂

دایه مهربان تر از مادر؟

یعنی امید به شورای لیدری خودش اعتماد نداشت؟

به میلاد 200t

به فرهاد

به رضا

به این همه پلیری که تلاش میکردن برای برد متای شرق اعتماد نداشت یهو به غرب اعتماد کرد؟

پس حدس ما درست بوده که امید با جنوب غرب متا کرده بوده!

انقدر این متا گسترده بوده که تمامی پلن مشترک شرق رو به غرب لو میداده!

جالب تر این که مجید اخیلیوس از ممد کوماتسو و امید طرفداری میکنه درصورتی که خود پلیرهای ساید جنوب شرق دنبال امید میگردن تا توضیحات بخوان

انقدر این متای جنوبی قوی بوده که حتی امید به ادی اجازه پلن روی جنوب غرب رو نمیداده😂😂😂

خب شما که از اول زدین زیر متا

مگه مملی پلن لو نداده بود؟ مگه توی همین فروم ننوشت که هرکاری کردم با امید هماهنگ شده بوده؟ عه پس با هماهنگی فروخته که! وقتی فروخته زنگ زده به تورج خودشو فحش میداده که اشتباه کردم غلط کردم!

عه

ما که از همه چیز با خبریم عزیزان

حداقل وقتی میخواید دروغ بگید یه جوری بگید که خودتون بتونید باور کنید😂

لعنتیای پاک باز

توی تمام این سال هایی که تراوین بازی کردم هیچوقت ندیدم اشخاصی مثل ممد کوماتسو و امید و مجید اخیلیوس و مملی وگنس روی حرفاشون بمونن

همیشه یه ریگی به کفششون بوده

همیشه یه جا داشتن زیر ابی میرفتن

واسه همینه که هیچوقت روی حرفشون حساب نمیکردیم و نخواهیم کرد

دکمه حذف مملی واسه همین خورد چون داشت زیر ابی میرفت و شورای لیدری رو به لجن میکشید

نوری حقیقتا که دیگه اهمیتی نداره چیکار کنی نکنی

رفتی تو بلک لیست

ادمی که برای بازی دنبال گلدساپورتر باشه و رفیقاشو به پول بفروشه مشخصه چجوریه

مملی انقدر بد بود چرا قبول کردی ازش گلد بگیری؟

کسی که ارزشی برای سایدش قائل نباشه و دنبال پول و پله باشه باید دکمشو از ساید زد و انداختش بیرون

حیف احترام برات

عزیز جان من فقط چندتا سوال دارم از شما دوست عزیز در حالی که ایمیل واندر اس ای دست شماس چه دلیلی داره شما واندر شمال که ایمیلش دست ماس رو چیف کنید ؟!

این الان حسن نیت حساب میشه؟؟

سلام امیرجان

در رابطه با چیف واندر ان ای و جابه‌جایی هولدر خدمتتون عارضم که ما تمام تلاشمون رو کردیم تا اسم اتحادها یکی بشه و متای شرق ثابت بشه که امید و فرهاد مارو پاسکاری میکردن

امید گفت برین با فرهاد صحبت کنین .

فرهاد گفت من دسترسی ندارم دست خود امیده

امید گفت پس حالا که دست منه اسم عوض نمیکنم

در نتیجه ما گفتیم خب حالا که نمیخوای پس بیا ایمیل واندرهارو دوباره برگردونیم

اول که گفت نمیدم

دوم گفت مشکل نداره اما شرط داره باید ضمانت کنید واندرزن های تورج به اس ای نمیخوره

ما صحبت کردیم با تورج گفت مشکلی نداره ما که قرار نیست واندر خودمونو بزنیم و ضمانت گرفتیم

اومدیم به امید گفتیم اقا حله ضمانتش هم پای ما که گفت عععع نمیشه که اینطوری

حالا که ضمانت گرفتین پس بیاین ایمیل واندرزن های تورج رو هم عوض کنین و بدین به ما

ما هم گفتیم بیه دیگه اینو نمیتونیم بدیم دست ما نیستش که امید گفت پس هیچی خدافظ

وقتی امید از روز ۵ بازی با ممد کوماتسو بسته که اتک ندن بهم دیگه

طبق گفته ایلیا که داخل فروم نوشت

طبق حرف بهنام که مشخص کرد این متا پشت پرده هست

الان به نظرت اس ای با شماست؟ :))):)

واقعا اینطوری فک میکنی؟

اون یه گوشه نشسته .... یه نپ نانوشته با اینور داره

یه نپ نوشته شده با شما داره ( به نظر من که نپی بیش نیست )

میدونی میلاد قضیه اینه که چهل روز میگفتن شاید اس ای بخواد برگرده بهش تعارف بزنیم روش همر بلند نکنیم حتی سمتش هم نریم من گفتم جمع کنید این مسخره بازیو متارو بستن رفته یهو یکیتون اومد یه واندرزن خفت کرد گفتن چیزی نیست یکی دیگه اومد کتیبه زد گفتن چیزی نیست یکیتون پرید وسط دعوای فرومی شمال شرق گفتن چیزی نیست یکی اومد همر زد واندرو چیف کنه گفتیم چیزی نیست همه اینارو نادیده گرفتیم تازه روز 90 شمال غرب به این نتیجه رسیده که اس ای با ما نیست؟ بنظر من خود جنوب شرق خواست اینطوری پیش ببره قضیه رو و بازی داد همرو میخواید بیاید بیاید نمیاید نیاید خلاص!

ما اعتمادی به امید دیگه نداشتیم و حالا که ایمیل واندر ما هم دستش بود هر لحظه امکان چنج پسورد وجود داشت که با عوض شدن پسورد عملا بازی براش شمال شرق تموم میشد و با بک شدن دف از واندر و زدن زیرساختش تیم برنده میشد متای غرب + شخص امید

حتی ساید اس ای رو هم دخیل نمیکرد توی برد

پس تصمیم گرفتیم هولدر واندر رو جا به جا کنیم تا زحمت ۳ ماه پلیرهای سایدمون توسط یک خائن از دست نره

بعد از جا به جایی هولدر واندر شمال شرق، دیدیم معماری یونیک توسط شخص امید فروخته شد به جنوب غرب

تیم هولدری شمال شرق تصمیم گرفت برای پایدار موندن متا و حسن نیت خودش ایمیل واندر جنوب شرق رو به تیم هولدری جنوب شرق واگذار کنه

تیم شمال شرق همچنان به متای خودش پایبند بوده و زیر هیچ یک از تعهدات خودش نسبت به متا نزده.اما شخص امید و نوچه های اون تا تونستن سنگ جلو پای متا انداختند.

از شما و تیمتون درخواست داریم همچنان به بازی خودتون ادامه بدین تا شخص امید به خواسته خودش نرسه

این شخص از اول خورده شیشه داشته و به همین علت ما اعتمادی بهش نداشتیم و به همین خاطر مملی رو از ان ای انداختیم بیرون چون متای پشت پرده ای با امید و ممد کوماتسو بسته بودن

این وسط دلم به حال ان دبل میسوزه که بین ۳تا آدم که اسم خودشونو گذاشتن سیاست مدار گیر افتادن

پ.ن : امید طبق روال گذشته ثابت کرد هیچوقت نمیشه رو حرفش حساب کرد.برای ما احترام قائل نبودی حداقل برای پلیرهای سایدت احترام میذاشتی و انقدر دنبال شکستن متا نبودی و زحمتشون رو به فنا نمیدادی

یه بار از مولتی بازی هاتون نمیگی ؟ یه بار از شرر پسورد نمیگی ؟ و بقیه کثیف بازی هاتون ؟

مشکلی نیستش ک

بیا کثیف بازیاتو مرور کنیم

پخش ۱۵ کراپی ها مسئولیت قبول کردی و به بدترین شکل ممکن اجرا کردی . خودت میدونی چرا منم میدونم چرا نیازی نیست سفسطه کنی

مسئول جمع آوری کتیبه ها شما بودی که با اشتباه محض شما چکمه یونیک جمع آوری نشد و زمانی که چکمه یونیک توسط ایلیا زده شد شما دیسکورد رو ترک کردی و جواب تلفن نمیدادی که نیما و جعفر و میثاق و چند نفر دیگه جمع‌آوری کتیبه هارو ادامه دادن

در زمان قبل از متا کارایی انجام دادی که عکساش موجوده و برای تریدر فرستادی خودت! مثل تخریب پلیرها ، فحش دادن هات و ...

زمان متا شما مسئول حل اختلاف بین دو ساید بودی! نه تصمیم گیرنده و شرایط دهنده! قول هایی داده بودی که اول از همه نباید میدادی اما ما رعایت کردیم همونارو

زمان چرخش کتیبه به بدترین شکل ممکن دخالت میکردی و حتی نمیذاشتی درست انجامش بدیم

بعد از این که دکمتون خورد هم در جهت بهم زدن متا اقداماتی داشتی. اعم از کتاب راهنمای شماره یک. تخریب و توهین به اعضای شمال شرق در گروه تلگرام ساید و متا. کوچک شمردن کارهای شورای لیدری. اقدام به تفرقه افکنی بین پلیرها. پیام های تخریبی به اعضای اتحاد.

جذب پلیر برای جنوب غرب از شمال شرق و حتی پیشنهاد اکانت Ali2000 برای پلیرها با وعده گلد بی نهایت

داشتن چراغ از اتحادهای شرقی و کمک به پلنرهای جنوب غرب زمان اجرای پلن های چیف

در اختیار گذاشتن شیت پلنری و دفاعی ساید شمال شرق در جهت منافع جنوب غرب

توهین های قومیتی طی چند مرحله به شورای لیدری و شخص من به عنوان سخنگوی ساید

خب؟ دیگه؟

بیشتر از این بهت نمیپردازم

هروقت جرعت داشتی با اکانت اصلیت بیای جواب بودی اون موقع شاید درباره جواب دادن بهت فکر کردم

در ضمن کسی که زنگ میزنه به اینور اونور و شرفش رو میفروشه بنظرم لیاقت هیچگونه احترامی نداره.

ما اشتباه کردیم سر فروختن همر هامون ۳ سرور پیش از تو ناراحت شدیم. البته حق داشتیم ولی نمیدونستیم تو خانوادتم میفروشی پس الان بابت خفت همرهای خودمون روی مرتاض از تو ناراحت نیستم

بی بته