سهمیه این هفتت تموم شد ، به اندازه کافی مجید و نوری مخاطب قرارت دادن بزرگ شدی ، بقیش باشه برا هفته بعدی
Posts by TRaDeR
-
-
راستی این سرور ادریس ناتار حضور نداره به دوستانی که رفتن قم دخیل ببندن بگید برگردن
-
فقط محض اطلاع شما میگم اون سرور بنده حداقل 200 مولتی داشتم برام کاری نداشت طی دو روز حمله شما کنفدراسی کنم و دیوار بچینم روبروتون و نهایتا ساید 5 نفره رو بندازم تو جنگ با اسدبلیو!
کنتور که نمیندازه ماشالله , بگو 300 تا کی به کیه ؟ دکتر اون سرور من با اکانت NORTH EMPIRE سنگین ترین کلونی سرور رو داشتم مجموع دف ساز و مولتیام به 100 تا نمی رسید بعد میخواستی با 200 تا هیروی مولتیات یه سایدو دیوار کنی ؟ بگو حداقل رفته بودم قم اینجوری بیشتر باور میکنن
-
تصحیح میکنم یونیکو نزدی دقت نکردم،
تا جایی که یادمه این ده حتی همرمم نبود
فیدر یا خمره بود
من خراب افتخاراتت شدم:ایکس
عصبانیش نکن یه دفعه دیدی یه سرور که نبودیم اومد ne رو زدا ، خبر نداری تنهایی بزرگتر از ۳ تا سایده که سر به سرش میذاری ؟
-
میگم قمم
دخیل ببند شاید فرجی شد نصف ne رفتن رو حذف
-
نساختم جان مجید. میساختم واضح نبود؟
چرا انصافا واضح بود
اولین دهکده دوم سرور رو توی ne میزدی ، اولین دیستروی سرورم میشدی مثل همیشه
-
نه والا نمیدونم
اسم اکانتتو بگو کاریت ندارم
-
-
منو ایلیا شما ها همه
ایلیا ۵ شنبه بیا باغ :ایکس
قوی میشید مجبور میشیم ۳ به ۱ کنیما
-
هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله
NE IS COMING
آقا مجید اگه لایق میدونی ما هم زیر پرچمت شمشیر بزنیم😂
-
تو سرور دنبال یوزر تریدر گشتم نبود
انتقام کدوم سرور رو میخوای بگیری ؟ سرور شلوغ شد اسم مارم میبینی وگرنه دوباره باید تنها بری بگی ۱>۳😂
-
سلام دلاور
اگه با اکانت خودت میای ما میایم فقط تورو بزنیماگه قول میدی تلفن دستت نگیری با همه نپ و متا کنی آره جوجو😎
-
سلام خدمت همه عزیزان
اگه تیم ها تصمیم به بازی گرفتن زودتر اعلام کنن تا اگه سرور بالانس بود ما هم فرصت برنامه ریزی داشته باشیم
-
کاش یه نفر بود میومد پیوی ما میگفت دف خواستی بهم بگو
بهت دف بدن داداشی شدن بلدی ؟
-
سلام و عرض ادب
به خاطر استقبال کم از ۳ به ۱ کردن روی شمال شرق ، تصمیم گرفتیم سیاست رو عوض کنیم ، به جای درگیری با ۳ تا ساید مثل شمال غرب سرور فعلی با هر ۳ تاشون نپ میبندیم
اگه سیاستمدارمون برگرده با سرور بغلیم نپ میبندیم
-
سلام خدمت دوستان
از بیرون که شرایط سرور رو میبینم تقریبا سرور تمومه لطفا پلیرایی که هستن از ادمین تقاضا کنن با ۵ یا ۱۰ ایکس کردن سرور رو سریع تر تموم کنن تا سرور بعدی زودتر شروع بشه مردیم از خماری
از تمام ساید ها دعوت میکنم سرور جدیدی که قرار هست ران بشه روی شمال شرق ۳ به ۱ کنن
اولا درخواستم شخصیه شاید نظر بقیه تیم متفاوت باشه و دوما دلیلش این نیست که بگم ما خیلی قوی هستیم و ...
فقط یه سرور با هیجان بیشتر البته با احتمال باخت بیشتر رو به بردن با شانس بیشتر در آرامش و کشاورزی و در سایه سیاست های چندش آور رو ترجیح میدیم
هر کسی دنبال هیجان بیشتر از بازی هست سرور بعدی تشریف بیاره شمال شرق در خدمتش باشیم
-
اومدیم، رفتین
رفتیم، برگشتین
همین 4 کلمه بیان کننده وضعیتتون هست، نیازی به جوابدهی بیشتر نیست.
اکثر همرهای ساید در اختیارم هستش. میخواستم قبل رفتن صغیر و کبیر حاضر در شمال شرق رو بیارم روی پاپ منفی که ایلیا حرفی زد که منصرف شدم. برین دور ایلیا بچرخین.
هنوز که حذف نشدید ، همراتون هم که مثل جنوب شرق دیوار نکردید بمونید کارتون دارم ، درسته اکانت ندارم ولی دوستایی تو شمال شرق دارم که بگم سند منطقه ۱ تهرانم به نامم میکنن ۴ تا همر که شوخیه
اگه میتونی پاپ منفی کنی شمال شرق رو بزن ، اجازشم دادم همر بلند کنی ، فقط خودت بزن یار کمکی نیار ، ۲۴ موج بتونی سیم بزنی به احترامت کلاه از سر بر میدارم
-
قبلا پلن میرفتی فرداش ۲ تا ساید حذف میکردن الان پست میذاری حذف میکنن
چرا اینقدر نحسی تو ؟؟؟
-
امیرحسین نگفتم بیا ثبت نام نکنیم و بدون هزینه و وقت میبریم. دیدی ؟
پی نوشت: تمام اکانت هایی که دارن حذف میشن رو ما خریداریم. میخوایم تک به سه مهدی و فرامرز رو بزنیم.
منو وارد این بازیا نکنید , همدیگه رو ببوسید آشتی کنید
-
سلام خدمت عزیزان
سخنی با شمال غرب
نبینم اساطیر تراوین بدون اینکه یه اتک روشون بلند بشه حذف کنند برن , بدی وجود بات و مولتی زیاد ( مولتی بازی اصول میخواد ) تو سرور دقیقا همینه
طرف تا 2 روز پیش دنبال شارژ کردن گرزی تو اصطبل بوده قرار بوده بیاد سرور بعدی شمال شرق درس ازادگی و برافراشته شدن پرچم شمال شرق رو بهمون یاد بده , سطح بازیش این بوده چشمان کوچیک رو بدون دف گذاشته وسط شمال شرق بدون اسکات
برای یه سفر کاری دارم میرم اصفهان هفته آینده برگشتم بازی میدگیمی و ... رو یادت میدم
بمونید تازه امروز برمیگردم یه دید و بازدیدی بریم , بفهمید دنیا تروپ کشیدن تو 300*300 زیر سایه قدرت ما نیست , کتکتون رو بخورید هفته دیگه برید رو حذف
پ ن :بره کوچولوی قشنگم اجازه داری همر لانچ کنی این سرور , پیام نده بابتش