Posts by TRaDeR

با عرض سلام و احترام خدمت همه

قبل از اینکه ما ساید شمال شرق و جنوب شرق و شمال غرب و ... رو تشکیل بدیم ، در جامعه ای به نام ایران زندگی میکنیم ، این بحث و دعواها قبل از اینکه ریشه در شمال شرقی و غربی و جنوبی بودنش داشته باشه ، یه مشکل در جامعه ای بزرگتر هست ، اگر توی ایران هم مثل آمریکا حمل سلاح آزاد بود سالی یه صفر از تعداد جمعیت کم میشد ، عصبی بودن یکی از دلایل هست اما علت اصلی این مورد ریشه فرهنگی داره به نظرم

سال ها پیش در فیس بوک یه پستی خوندم که نوشته بود همیشه از خوبی های یه نفر دیوار بساز ، اگه اشتباهی کرد یه آجرش رو بردار نه اینکه کل دیوار رو خراب کنی

متاسفانه این مشکلی که در ما ایرانی ها هست با اولین اشتباه یه نفر میکشیم زیرش بدون توجه به اینکه چهار تا خوبی هم طرف داشته

در مورد وگنس هم خیلی تلاش کردم چهار تا خوبی و حرکت مثبت ازش داخل تراوین یادم بیاد ، گذاشتم رو حساب ضعیف شدن حافظه اما ترجیح دادم یه دیوار خیالی از خوبی هاش بسازم ، توی این ۲۰ روزی که در سکوت بودم با دیدن پست ها در حال برداشتن دونه دونه آجرها بودم ، متاسفانه امشب آجرها تموم شدن و دیواری وجود نداره ، مرحله بعدی رجوع به آرشیو هست و بزرگوار میدونن با آرشیو من کسی نباید شوخی کنه

از رضا گارد و بچه های شمال شرق تقاضا میکنم در این مورد دیگه پستی نذارن و به پست های بعد از این هم پاسخی داده نشه

پ ن ۱ : وقت زیاده انتهای تاپیک جواب میدیم با سند و مدرک

پ ن ۲ : منتظر سیزن ۲ کتاب قصه استاد هستیم

پ ن ۳ : اگه تراوین برای همه یه بازی بود ، فضای قشنگ تری میشد اما متاسفانه بعضی ها زندگیشون رو به تراوین باختن

با سلام خدمت تمامی عزیزان

دلیل پلی دادن اکثرمون تو همه سایدها بعد این همه سال توی تراوین رفاقت هایی هست که شکل گرفته ، وقتی وارد سرور میشیم قبل از برد و باخت علتش ادامه داشتن این رفاقت هاست ، این رفاقت ها نه فقط با بچه های شمال شرق که با یه سری از بچه های سایدهای دیگه هم شکل گرفته . چه شمال غرب چه جنوب غرب و چه جنوب شرق

در رابطه با اکانت made in china بعد از بیرون اومدن از اتحاد sw درخواست عضویت در شمال شرق داشتن ، قبول نکردم بعد از یه هفته از خود sw میلاد تگزاس زنگ زد که اینو ببرید تو اتحاد از نظر ما اوکیه فقط پلیرش نمیخواد تو sw پلی بده ، تصور ما هم این بود که همه تو sw هماهنگ هستن ، ما هم پس دعوتش کردیم ، قبل دعوت هم گفتم اول دهکده های داخل sw رو صفر کن خودت بعد بیا

فکر میکنید به درخواست ما اگر اون دهکده ها قبل اومدن توی NE صفر نمیشد و اکانت میومد داخل اتحاد NE کل همرای سایدتون رو هم رو اون دهکده ها میزدید لینک میگرفتید ؟

مرز مشترک یا درگیری با ne داشتید که اصلا به فکر جاسوسی و ... باشیم یا واقعا خودتون رو در حدی دیدید که براتون جاسوس بفرستیم ؟ یا فکر کردید شمال شرق لنگ ۲ تا ۵ کی رعد و ۱۰ کی سرباز پیاده تو 200×200 یه اکانت بوده که به خاطرش جاسوسش رو لو بده ؟

اینکه یه نفر یا یه تیم بهتون احترام گذاشته از اون طرف بوم نیفتید

وقتی تلفنی با محمد کوماتسو و مجید صحبت کردم متوجه شدم که sw دو تیم کاملا مجزا هستن و درخواست کردن اکانت made in china رو از اتحاد اخراج کنیم ، گفتم این اکانت نزدیک اکانت های خوب ما هست ، گفتن بندازید بیرون ما یکی دو روزه صفرش میکنیم

تو مرام ما هم این نیست که یه نفری که پناه آورده و میخواد پلی بده رو اخراج کنیم ، شاید برای شما که اکانت های داخل ساید خودتون رو اخراج میکنید عجیب باشه

از پلیرش درخواست کردیم اکانت رو ببرن بیرون اتحاد و یه اکانت دیگه بهشون بدیم و چنج میل و چنج نیم کنیم ، اکانت رو بردن بیرون اتحاد ولی اکانتی هم قبول نکردن که بگیرن

اکانتی که قرار بود یکی دو روزه sw صفرش کنه بعد از گذشت ۱۰ روز حتی یه دهکدش هم کاتا و چیف نشده بود ، اطلاع دادن که از nw میخوان این اکانت رو ببرن اونجا ، جدای اینکه واقعا nw همچین قصدی داشته یا نداشته sw به توافقی که کرده بودیم عمل نکرده و اکانت صفر نشده بود ، هر چند نامه نگاری ناصر با این اکانت هم گواهی آشناییشون هست که با پلیر این اکانت داشتن و دوباره دعوتشون کردیم بیان داخل اتحاد بعد از ۱۰ روز

هر کسی یه شخصیت داخل بازی داره یه شخصیت خارج بازی

شخصیت خارج بازی پلیر made in china اونقدری برای ما محترم هست که از شخصیت داخل بازیش هم دفاع کنیم

اکانت made in china تا آخر سرور در صورت صلاح دید خود پلیرش در اتحادهای شمال شرق میمونه ، این نه بی احترامی به سایدی هست نه به کسی

اکانت دهکده ای مختصات کتیبه و ... sw نداره حتی وسط اس دبل هم دهکده ای نداره ، حالا این رو به عنوان اعلان جنگ میخواید تلقی کنید اختیارش با خودتون ، اگه برا این تهدیدات تره ای خورد میکردیم سال ها پیش یا از تراوین میرفتیم یا میرفتیم تیم ناصر کلاهبردار که کشاورزی کنیم بقیه همو بزنن ما بریم ۱۰۰ کنیم ، ولی به احترام حرفی که به محمد کوماتسو زدم حتی در صورت درگیری بین ۲ ساید از اکانت made in china روی sw اتکی لانچ نمیشه

در رابطه با موضوع اکانت eminem

پلیر این اکانت رو هر ۳ ساید میشناسن به علت اینکه ۱۰ سرور حداقل توی اسپیدترا در شمال شرق پلی دادن

روی پروفایل اکانت هم مدال های هجومی پلیرش رو میتونید ببینید سرورهای قبل با اسم slim shady و a3pik و guns4war و ... پلی دادن ، علیرغم رقابت هایی که داریم هممون در قالب یه خانواده بزرگتر از شمال شرق سرورهاست همدیگه رو میشناسیم ، در رابطه با پلیر اکانت eminem قضاوت رو به ساید nw و se میسپاریم تا اعلام کنن که این اکانت eminem داخل شمال شرق همون میلاد تگزاس با اکانت فروم eminem هست یا نه که ایلیا چند پست قبل تر حرف من رو تایید کرد

سلام خدمت دوستان

سلام به همه دوستان

با توجه به اتفاق هایی ک در یکی دو روز گذشته افتاده از کلیه بچه های شمال غرب میخوام هیچگونه کل کلی با بچه های ساید شمال شرق نداشته باشین.

به امید پیروزی شمال غرب

با توجه به اینکه سمت شرقی مپ این سرور فقط یک ساید داریم ( شرق یکپارچه و متحد ) ، تهدید و تعرض به هر یک از ۴ اتحاد شرق ، پاسخ درخور و کوبنده ی سه اتحاد دیگر را در پی خواهد داشت

با سلام و احترام

از این پس دو ساید شرقی یک تن واحد قلمداد شده و در جهت برافراشته شدن پرچم شرق پر افتخار به تلاش و کوشش خواهند پرداخت و صد شدن واندر در هر یک از دو ساید شرقی به معنی برد شرق خواهد بود

هر حمله ایی به شرق جنگ تلقی شده و شرق با تمام قوا پاسخ خواهد داد

با سلام و احترام

نمیخواستم پست بذارم ولی احساس میکنم مسیر فروم داره به سمتی میره که آخرش نه برنده از بردش لذت میبره نه بازنده از بازی کردنش

برد ارزشمند هست ولی قیمتی داره , پس اینجا یه میدان امتحان هست , تو شرایط فعلی جامعه با تمام محدودیت ها , کمیابی دارو و قطعی برق و گرونی و ... تیم شمال شرق برای آسودگی ذهنی و رها شدن از شرایط فعلی داره بازی میکنه , تا این لحظه سرور نه اکانتی رو ریپورت کردیم و نه ریپورت خواهیم کرد , معتقدیم همه ما فارغ از سایدی که رجیستر کردیم یک جامعه کوچیک به عنوان اسپیدترا هستیم , نه اکانت مولتی داریم نه خواهیم داشت و نه باتی داخل شمال شرق استفاده شده و یا خواهد شد

کسی هم از سایر سایدها اگر استفاده میکنه خودش هست و وجدانش و شرفش

این بازی نه بدون رقابت با جنوب شرق برای ما معنی و مفهومی داره و بالطبع فکر میکنم بالعکس , اینکه در انتهای کار یا وسط سرور منافع دو ساید بهم نزدیک میشه یا دور رو زمان تعیین میکنه , در مورد تیم حاضر در شمال غرب هم از حضورشون خوشحالیم که دوستان جدیدی پیدا خواهیم کرد فارغ از رفاقت یا رقابت داخل بازی از صمیم قلب امیدوارم همه سایدها تا آخرین لحظه شرافتمندانه برای پیروزی خودشون تلاش کنند

تا آخرین لحظه و با تمام توان از راه های مشروع برای برد شمال شرق تلاش میکنیم و بهترین هارو برای همه آرزومندم

درود خدمت همه

شیت ساید شمال شرق تا قبل از ظهر تکمیل شده و پلیری توی تیم ما نیست که رجیستر نکرده نباشه سندش هم تکمیل شدن ظرفیت اتحاد هست

اما متاسفانه رجیستر در ساید شمال شرق همچنان ادامه دارد که ذهن مارو به سمت ۲ موضوع منحرف میکنه

۱ - رجیستر کردن و بلند کردن کتیبه از ساید شمال شرق ، که با وجود توافق بین سایدی که انجام شد و شخصیت بالای دوستان حاضر در جلسه مثل فرهاد و ... این موضوع به نظر ما احتمال کمتری داره

۲ - سیاست نخ نمای گذشته برخی عزیزان ( نه ساید ، تعداد اندکی پلیر ) جهت متهم کردن شمال شرق به مولتی بازی

پیرو همین مسئله همینجا رضایت خودمون رو از حذف مدیریتی تمام اکانت های خارج از ۲ اتحاد شمال شرق اعلام میکنیم

ارادت

با سلام خدمت همه

اول از همه از مدیریت سایت تشکر میکنم که با اعمال قوانینی جلوی مولتی بازی رو ۹۰٪ گرفتن ، به شخصه به واسطه ی کارم سیستم های زیادی دارم که آی پی وی پی اس و ... نیستن تا بن بشن ، اینترنت جداگانه هم محیا هست ولی برای جذابیت سرور اون ۱۰٪ رو هم خودم رعایت میکنم تا سرور جذابیت بیشتری برای خودم و بقیه داشته باشه ، در ساید خودمون هم در صورت مشاهده با مولتی بازی برخورد میکنیم ، از سایدهای دیگه هم تقاضا میکنیم در صورت مشاهده مولتی بازی خودشون برخورد کنن تا سرور جذابی برای خودشون و بقیه داشته باشن

خب با قسمت اول جمله ات کاملا موافق هستم ک شانس وینری ۱۰۰ درصدی رو داشتین و به بی برنامگی خودتون باختین .

ولی خواهشا توجیح نکن ۲ به یک ؟ هنوز هم فکر میکنی جنوب متا بود ؟

گفتم ۲ به ۱ حرف عجیبی زدم که رگباری سوال پیش اومده براتون ؟

۳ ساید که بیشتر نبودیم

۲ تا ساید جنوب شرق و جنوب غرب شمال شرق رو زدن و شمال شرق هم جنوب غرب و جنوب شرق رو زده

شما میخوای اسم ۴ به ۱ روش بذاری بذار خب

درود امیر‌جان

نمیدونم شما و مانی چه صحبتی با هم کردید

ولی محسن جامی طی زنگی‌که بم میزد فقط و فقط نگران این بود که جنوب متا نشه که منم بهش این قولو دادم متایی درکار نخواهد بود ، ایشونم گفت مطمئنا اگه قرار باشه بین صد شدن واندر تو اس ای یا اس دبل یکیو انتخاب کنه تمام شمال شرق میخوان که واندر تو جنوب غرب صد بشه !

هم من زندم هم مانی

گفتم اگه با شمال شرق هم متا نمیکنید برید با جنوب شرق متا کنید ، به امید اینکه تو سایه بشینید ۱۰۰ کنید نباشید این اتفاق محاله بیفته

من فکرشو نمیکردم ان ای اینقد ناشیانه و جنون امیز دست به چنین خودکشی بزنه واسه همینم بود که خیالم از بابت نقشه راحت بود

دوستت دارم ولی این ضعف لیدری شما رو نشون میده

ما اومدیم معماری بزرگ سایدت رو ۲۰ روز قبلش زدیم ، مانی چند بار زنگ زده که معماری بزرگ مارو برگردون قبول نکردیم بعد خیالت راحت بوده که نقشه هاتونو نمیزنیم ؟ پیش خودت فکر نکردی اینایی که معماری بزرگ مارو زدن و نمیدن ۱ درصد احتمال داره بیان نقشه هامونم بزنن ؟

اگه نقشه های ما رو نمیزدید واقعا شانس وینری داشتید

باور کن بهتر از خودت میدونستیم چند تا همر جنگی و واندرزن دارید ، چقدر دف دارید و ... اسکاتا که یادته چطوری میومد ؟

با آنالیز هر ۲ ساید جنوبی و اطلاع کامل از حجم دف و همر هر ۲ ساید میدونستیم در صورت متا جنوب توان وینری داریم برا همین نقشه هارو زدیم

ولی گفتم که ، ما به بی نظمی خودمون تو روزای آخر باختیم نه چیز دیگه ای

موفق باشید

سلام خدمت دوستان

یه سوالی برام پیش اومده که چرا دنبال بودن یا نبودن کنف هستید ؟ خدایی قراره تو سرور بدون مولتی تو هر ساید بیشتر از ۶۰ تا اکانت رجیستر بشه؟😐

احتمال پلی دادنم زیر ۵ درصده ولی اگه پلی بدم حال و حوصله و تایم جمع کردن تیم نیست ، احتمال زیاد مهمون یه ساید دیگه باشم ترجیحا سایدی که قراره تارگتش مملی باشه ، سایدی پلیر نیاز داشت تلگرام پیام بده

پ ن : دیسلایک دیگه جواب نمیده مخاطب خاص

سلام و درود خدمت دوستان در هر ۳ ساید

اول از همه تبریک میگم به دوستان جنوب شرقی بابت دف فوق العاده ای که کشیدن و ۱۰۰ کردنشون ، جدای کل کل هایی که داریم تراوین تو چند سال اخیر با وجود شما معنی پیدا کرده برامون ، شمال شرق و جنوب شرق به قول اکبر عبدی مثل زن و شوهر میمونن نه میتونن با هم باشن نه میتونن جدا بشن

در مرحله بعدی به تمام دوستان شمال شرقی خسته نباشید میگم ، عالی بودید ، پتانسیل وینری ۱۰۰ درصدی داشتید ، هر چند ۲ به ۱ باختیم و باخت مقتدرانه ای بود ولی ما به بی برنامگی خودمون باختیم

واقعا حالم از مدیریت این سرور شمال شرق بهم خورد ، در راس کار از کسایی که بودن فقط یه ادریس بود که تمام تلاشش رو کرد ، به نظرم روزی که موفق شدیم نقشه هارو خوب جمع کنیم بازی رو باختیم چون خیالمون از وینری دیگه زیادی راحت شد و اکثر بچه ها شل شدن ، به قدر کافی همر بود که واندر جنوب شرق رو تو لول های پایین بزنیم و ۱۰۰ کنیم ، برنامش رو هم داشتیم و قطعا با انجام این کار وینر میشدیم چون زدن واندر روی لول پایین با هر حجم دفی قابل انجامه ، اما روز قبلش که نقشه هارو جمع کردیم هر کسی از جمله خودم بازی رو ول کردیم تا حدی که روز بعدش که استارت آپ کردن واندرا خورد ، اتک اول روی واندر مرکزی که gojo زده بود رو اصلا تیم هولدری اعلام نکرده بود اتکه تا دف رو واندر اضافه بشه و با ۱۶ کی کاتا واندر تخریب شد

وقتی تو لول پایین باید واندر جنوب شرق رو میزدیم یکی فکر میکرد من قراره بزنم ، من فکر میکردم فلانی قراره بزنه ، هر کی فکر میکرد یکی دیگه قراره بزنه و واندر مرکزی se به حدی بالا رفت که دیگه زدنش امکان پذیر نشد و در نهایت به بی برنامه بودن خودمون باختیم اما باخت هم لازم بود تا حداقل همه بفهمن که نمیشه همه کارارو انداخت گردن یه نفر و رفت خوابید

سر پلن نقشه رفتم که تو لانچ کمک ادریس کنم بنده خدا ۲ روز قبلش میخواست این پلن رو بیاد ، رید همرا رو خوابونده بودیم که لانچ کنیم رو نقشه ها اتک اومد کسی هم نبود بره چک کنه مجبور شدیم همرا رو دوباره فرستادیم تو رید ، فرداش میخواستیم لانچ کنیم یه کار دیگه پیش میومد و ...

در نهایت تشکر میکنم

از آرین و آرگین و تیم برادرز که بهترین اکانت توتنی رو که میشد کشید رو نمایش دادن

از رضا گارد و مصطفی که دو نفری یه ساید بودن و اینکه نقشه ای تا روز آخر از شمال شرق زده نشد مدیون شب بیداری های مصطفی و ادریس بود

از افشین و علی ونگارد تشکر ویژه میکنم که علاوه بر اکانت های خوبشون مجبور به تحمل مجید هم بودن ، از خود مجید که دیوونه هست ولی با نمکه

محسن جامی و جعفر و پلیرای بی حاشیه morefeeling

علی فلوید سلطان بستن به درخت

امیرحسین دراگون و هادی و محمدرضا marlboro رفیق عزیز و همشهری

جمال و نوری و علی جون

ممد توشی جومونگ ... که خودش یه بات عجیب و غریبیه

ادریس هم که نیاز به تشکر نداره همه میدونیم سنگ تموم گذاشت

و در نهایت از خودم که بدترین پلیر این سرور شمال شرق بودم که قرار بود ۱۰ تا واندرزن روی زیر چادر بکشم همون ۵ ۶ تا جنگی هم که در اومد زحمت رضا رویال عزیز بود صفر تا صدش ، روی ۳۰ تا اکانت مولتی و دف ساز میخواستم ۲۰ میل دف بکشم در نهایت فقط تایم کردم کراپاشو بالا بیارم بچه ها رید برن

روی ۵۰ میل دفی که سهیل تحویل بده زیادی حساب کردیم و اکثر بچه هارو فرستادیم برای همر سازی ولی وقتی هفته دوم کل اکانتاشو ول کرد و تحویل ساید داد چون مشکل براش پیش اومد تو زمینه دف خیلی عقب افتادیم

و تمام پلیرای گل sw

تو این پست پایانی لازم هست ۲ نکته رو به پلیرای sw بگم اولی به مانی پارتیزان و دومی به ناصر کلاهبردار

مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...

رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم ، همون موقع هم بهت گفتم که شاید انتخاب se بین شمال شرق و sw وینر شدن sw باشه ، ولی از نظر من سایدی که زحمت بیشتری کشیده شایستگی وینری داره که اونم se یا شمال شرق هست

گفتم بهت که اگه ما نتونیم ۱۰۰ کنیم ، حتی اگه se نزنه ما از شمال شرق میزنیم که ۱۰۰ نکنید ، پس میدونستید که قراره بزنیم کم کاری مسئول جمع آوری نقشه هاتونو گردن شمال شرق نندازید جوری وانمود نکنید که ما ناغافل زدیم

جواب ناصر کلاهبردار هم چون احترام زیادی براش قائلم باشه اگه بحث رو بیشتر کش بده میدم

پ ن : اکانت CALAFIORI کیستی ؟ اگه از شمال شرقی تلگرام پیام بده تا جایی که سوال کردم بچه ها شناختی به شما نداشتن

موفق باشید

آقا مختصاتارو چک کنید شاید نقشه های se رو زدیم اینقدر فشاری شدن😂

سرورایی که نیستیم کلت برمیداره هفت تیرکش میشه ، وقتی میایم کتلت میشه😐

بهتون حق میدم به هر حال شرایط طوریه که بهتره با قاچاقبر ، از کوه های بلند شمال شرق به طرف سرورهای فیک مهاجرت کنید🥰

فقط یک موضوعی هست اونم اینه که UID عددی اکانت زیر چادر 94 هست. یعنی یک ربع اول بازی ثبت نام شده با اولین ایمیل.

پیام شما هم برای ساعت 10 شب هست

فیلسوف ، توتال ، پرفسور ، عقل کل ، ساعت خارج کشور با ساعت جایی که رفتی دخیل بستی ( قم ) فرق میکنه

مجید هر چی باشه آش کشک خالست

عصبی هست ولی با مرامه ، همون مجیدیه که اکانتشو حذف کردن ۲ روز بعد برا شمال شرق کتیبه جمع میکرد ، حاشیه داشته ولی هر سروری که رفته اکانتشو برا ساید گذاشته و کینه نکرده و دوباره برگشته

دوسش داریم فقط کاش موقع عصبانیت خودشو بیشتر کنترل کنه تا بتونیم بیشتر دوستش داشته باشیم که ۱۰۰ درصد مطمئنم آرزوی اینکه مجید بتونه خودشو کنترل کنه رو به گور میبریم

منم امروز خیلی عصبانی بودم از دستش به خاطر کشوندن مسائل به فروم و اون پست رو از روی عصبانیت گذاشتم ، وگرنه مجید هرجور فحاشی هم کنه از روی شوخیه که اونشم به خودمون مربوطه درون خانوادگیه

بحث سفارت هم برمیگرده به پریروز

به هر علتی فیدر مولتی مجید کاتا شد ، مجید روی مولتی های اون پلیر و رفیق ما به اشتباه همر بلند کرد ، برای اینکه موضوع بدتر نشه دسترسی سفارت رو گرفتم ، ۷ صبح موقع تایم لند اتکاش ساعت کوک کردم بیدار شدم ، مولتیایی که کاتا شده بودن رو با پوش و منابع هیرو و ... سریع آپ کردم گزارش هارو پاک کردم

فقط اونقدر خره که یادش نبوده روز اول ایمیل کم آوردم ایمیل زیر چادر رو از خودش گرفتم رجیستر کردم عقلش نرسید بره پسورد ریکاوری کنه😂

قدیم هر موقع با رضا گارد کل کل میکردیم بهم میگفتیم تو گزارش پاک کن اکانتم بودی ، متاسفانه با این حرکت مجید گزارش پاک کن اکانت رضا که نه ، گزارش پاک کن اکانتای مولتیش شدیم

افشین جان الان سر کارم در مورد سفارت اتحاد روشن گری میکنم شب

ولی خلاصه بگم

کسی که صبح تا شب نه فقط به پلیرای سایدای ، به پلیرای ساید خودش فحاشی میکنه ، تهدید به اخراج میکنه ، از اول سرور با بی حاشیه ترین پلیرای ساید هم هر روز مشکل پیدا میکنه ، دسترسی اتحاد داشتن دادن بهش مثل اینه که به خر ۲ تا شاخم بدی

، یه عمر تو بروم با همه کل کل کردیم ، فحش خوردیم ولی تا حالا به کسی فحاشی نکردیم نمیدونم این بشر چرا فکر میکنه اگه هر روز به یکی فحش نده سرش کلاه رفته

در مورد گرفتن وسترسی مجید هم شب پست تکمیلی میذارم اگه زنده باشم و مجید ترورم نکنه😂

در تلاشیم در محضر شما و ادریس و رضا گارد رو سفید بشیم بلکه گوشه چشمی به ما کنید

چیزی واقعا میتونی بهم یاد بدی محمد جان شما به من که باعث پیشرفتم بشه؟😂

محمد جان دستشون بند بود رخصت دادن ما چند جمله ای عرض کنیم

با استفاده از ۵ گام اساسی ، از اشتباه های پیاپی دوری کرده و در مسیر موفقیت گام بدارید

اولین گام : اعتراف به اشتباه

تا زمانی که قبول نکرده اید کار شما اشتباه بوده ، قطعا هیچ تجربه ای کسب نخواهید کرد ، زیرا با تصور صحیح بودن آن کار ، دوباره به تکرار آن خواهید پرداخت

در اجرای این گام استفاده از کلماتی همچون دمپایی ، آزاد کردن گندمخور و ... توصیه نمی شود

گام دوم : بازنویسی خطا

دید شما نسبت به اشتباهتان چگونه است ؟

برخی افراد پس از انجام یک اشتباه دائما خود را سرزنش میکنند ، حتی ممکن است دچار افسردگی شوند

اما عده ای دیگر اشتباه خود را به عنوان پلی به سمت پیروزی به حساب می آورند

گام سوم : آنالیز اشتباه

لازم است تا سوالاتی را برای خود طراحی کنید تا به منشا خطا بازگردید

در حال سعی کردن برای انجام چه کاری بودم؟

چه اتفاقی افتاد؟

این اتفاق چه زمانی رخ داد؟

چرا اشتباه رخ داد؟

لازم است پرسش های بالا را به صورت منطقی نه احساسی مورد بررسی قرار دهید

در این گام به شما توصیه می شود از واکنش های احساسی پرهیز کنید ، برای مثال به عبارت هایی همچون ۱۰۰ سال ، ۲۰۰ سال ، پارسال و ... واکنش هیجانی نداشته باشید

گام چهارم : آموخته های خود را تمرین کنید

یکی از مهم ترین خطرات پیش روی شما ، تکرار مجدد این اشتباهات بر اثر فشاری است که می تواند دوباره شما را به حالت گذشته بازگرداند

در اینجا باید مهارت ها ، دانش و ابزارهایی که شما را از تکرار خطا دور نگه می دارند شناسایی کنید

در این مرحله پیشنهاد من به شما قبولی ادریس ناتار به عنوان استاد راهنما است

گام پنجم : بررسی روند پیشرفت

لازم است تا بعد از گذشت مدتی ، روند پیشرفت و میزان تکرارپذیری اشتباهات خود را کنترل کنید و در صورت نیاز ، برنامه های جامع و دقیق تری را از استاد راهنمای خود ( ادریس ناتار ) دریافت کنید

سهم ما هم از این دنیا روزانه ۵ تا همر جنگی دیوار کردن از جنوب شرق

اینقدری که این سرور بال بال زدید جنگ بزرگ از ما بزنید ، سرور ۳ ایکسی که جنگ نداشتید تلاش نکردید

دیروز خوشحال شدم جای خالی ایلیا پر شده ، ولی انصافا ایلیا هم تا این اندازه تو دیوار نمیرفت

پ ن : تا دیروز فکر میکردیم ۱۰۰ سال دیگم پارسال ما نمیشید ، الان رفت رو ۲۰۰ سال😐