Posts by Moh3en

درود

یک: اونایی که میگن گلد رو گرون کنین در حد دات کام!

قربون شکل ماهت شما بازی رو جدی میگیری، روزی حداقل ۷-۸ ساعت واسش وقت میزاری و خرج میکنی، همه مثل شما نیستن، ۹۰ درصد پلیرها واسه فان میان و نهایتش ۳-۴ ک گلد مصرف بکنن یا نکنن.

خیلی از بچه ها تراوین رو دوست دارن ولی دات کام نمیرن چون هزینه ی گلدش رو منطقی نمیبینن.

خیلی ها این بازی رو بخاطر ارتباطات و رفاقت ها و کل کل هاش بازی میکنن، نه بخاطر واندر ۱۰۰ و نتیجه ی نهایی که واسش هزینه ی زیاد بکنن.

دو: تیکت دیگه چه صیغه ایه؟

سرور بدون مولتی ران شده اکانتت رو رجیستر کن و بشین بازیت رو بکن، حتما باید لقمه چند بار دور سرت بچرخه تا واست خوشمزه تر بشه؟!

سه: اگه قرار باشه تایم سرور تغییر کنه بنظرم بهتره استارت سرور بیفته عقب تر که نقشه ها بعد از تعطیلات عید باشه. به نوری باشه میگه همین امشب استارت کنین!

درود

در مورد سیستم کنفدراسیون نظر من اینه اعمال بشه.

کنفدراسیون ایده ی خوبی بود که جهت رفع یه سری از مشکلات وارد تراوین شد، با حذفش اون مسائل و مشکلات مجدد برمیگردن ...

مورد مهمتر:

حالا که نظر اکثریت اینه سرور بدون بات و مولتی ران بشه، امیدوارم همه به قوانین وضع شده احترام بزاریم و سعی نکنیم به هر طریقی زیر آبی بریم.

به عبارت خیلی خیلی ساده تر:

یه سرور داره استارت میخوره با یک سری قوانین مشخص، اگه این چهارچوب و قوانین باب میلت نیست لطف بزرگی در حق خودت و بقیه میکنی که رجیستر نکنی. اگه رجیستر کردی شرایطی که برای بقیه هست رو شما هم بپذیر و بهش احترام بزار.

خلاص

تبریک میگم به دوستان خوبم در جنوب شرق

واندر ۱۰۰ مبارکتون باشه ❤

قطعا لیاقتش رو داشتین و مدال واندر صد به سایدی رسید که بیشترین استحقاق رو داشت

خدا قوت و خسته نباشید به هم تیمی های عزیز و دوست داشتنی شمال شرق

باعث افتخار بود یک سرور دیگه کنارتون بودم

اگر جایی در انجام مسئولیت هام (چرخش کتیبه و هولدری واندر) کوتاهی و کم کاری بود امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشین

خدا قوت به برو بچ اس دبل

عملکردتون در دفسازی و همرسازی نسبت به سرورهای قبل خیلی خیلی بهتر بود و امیدوارم در سرورهای آتی اس دبل حرف بیشتری برای گفتن داشته باشه

درود

خوشحالم که ساید رقیبِ دیرینه ی ما هم کم کم شلوغ شد و حتی تاپ غارت رو از ان ای گرفت!

با این شرایط، احتمال اینکه سرور متوازن و متعادل پیش بره، بیشتر میشه و طبیعتاً هیجان و لذت بیشتری رو میتونیم تجربه کنیم.

بنظرم الان وقتشه یک جوانمردی پیدا بشه و دیتای دقیق تری از هر ۴ ساید ارائه کنه ( تعداد اکانت، تعداد دهکده، پاپ اکانت ها، توزیع نژادها و ...)، شبیه کاری که لقمان و یوسف عزیز سرورهای قبل انجام می دادن. با این دیتا میشه به تحلیل واقعی تری از ۴ ساید رسید.

خواهشی که از لیدرهای عزیز هر ۴ ساید دارم اینه که با متا، نپ و توافق های زود هنگام به کیفیت سرور فاتحه نخونن. مرسی

سلام حسین عزیز

خوشحالم اسپیدترا حضور داری فروم باز کردم پست شما رو دیدم گفتم به یاد گذشته عرض ادب کرده باشیم خدمت شما دوست استاد بنده که بابت تاثیر شما رو اون اکانت قابل ستایش هست و هر وقت تو فروم فعال هستی حتما خبری هست رو اکانت کم رنگ باشی ولی تو شرایط که کار هر کسی نیست تاثیر گذار من ایستاده برات دست میزنم کهنه رفیق <3

مجید پرشیام وقتی سعی میکنه ادبی بنویسه تهش یه چیزی درمیاد که نه خودش متوجه میشه نه بقیه

درود

با اینکه استارت سرور چند بار عقب افتاد تا سرور شلوغ تری رو شاهد باشیم، ولی ظاهراً خلوت تر ازون چیزیه که برآورد می شد!

ساید اس ای کم پلیرتر از سرورهای قبله

ان دبل بیابونه

اس دبل اوضاعش بهتره

ما سعی کردیم نسبت به سرور قبل با تعداد بیشتری حضور پیدا کنیم، علیرغم اینکه اکثر بچه ها تایم محدودی دارن ولی در حد یک اکانت دفساز یا بعنوان پلیر کمکی لطف میکنن و تیم رو همراهی میکنن.

امیدوارم طی یکی دو روز آتی حجم ثبت نام در سایدهای دیگه بالاتر بره تا رقابت جذاب تری رو تجربه کنیم.

با توجه به یک سری مسائل (گرفتاری و مشغله ی پلیرها، نوع تراوینی که توی اسپیدترا اجرا میشه، ترکیب تکراری و ثابت ساید ها و خیلی چیزای دیگه) بعید میدونم سرورهای آتیِ این سایت با استقبال بالایی مواجه بشه. به عبارتی بنظر من این سرور احتمالا آخرین سرور مطلوب اسپیدترا باشه. پس پیشنهاد میکنم عزیزانی که حضور پیدا کردن قدر این آخرین فرصت رو بدونن، یه خرده دل به کار بدن و رفقاشون رو ترغیب کنن که بیان.

متوجهم و میدونم جمع کردن پلیر کار راحتی نیست و خودمون هم به سختی تونستیم همین تعداد رو اوکی کنیم. ولی خب شمایی که رجیستر کردی و داری وقت میزاری و هزینه میکنی اگه سایدت شلوغ تر باشه قطعا بازی به خودت بیشتر میچسبه.

هر چه سرور پلیر بیشتری داشته باشه در نهایت بازی به همه مون بیشتر میچسبه. هم به پلیرها و هم به مدیران سایت.

پ.ن: خواهش میکنم، لطفاً، تو رو جون جدتون فروم رو خرابش نکنین

اینکه به جای کل کل، بی ادبی و توهین کنی و از کنایه ها و اشاره های جنسی استفاده کنی اصلاً هنر نیست و بهیچ عنوان جذاب نیست.

درود بر عزیزان

تصور اولیه ی من اینه سرور سه نژاده با استقبال مواجه بشه و سرور شلوغی داشته باشیم، امیدوارم به همین شکل باشه.

با صحبت هایی که با یک سری از دوستان داشتم بنظر میرسه اگه سرور بیفته عقب احتمالا تعداد بیشتری بتونن رجیستر کنن. (هم یه سری از پلیرهای NE و هم Se نظرشون این بود)

فردا شب قراره سرور ران بشه و شاید برای این درخواست کمی دیر باشه:

"از مدیریت محترم اسپیدترا و پلیرهای عزیز این تقاضا رو دارم در صورت امکان سرور اواخر شهریور یا اوایل مهر ران بشه".

قطعاً هر چه تعداد پلیر بیشتری حضور پیدا کنن، رقابت مهیج تری خواهیم داشت و تجربه و خاطره ی بهتری رقم میخوره.

از رفقای گلم در هر ۴ ساید ممنون میشم اظهارنظر کنن.

سپاس

درود

تبریک به دوستان گل جنوب شرقی، واندر ۱۰۰ گوارای وجودتون.

برای ما سرور پر فراز و نشیبی بود و یه تایم هایی واقعا خوش گذشت و بازی بهمون چسبید.

با تعداد کمی از دوستان بازی رو شروع کردیم و در طول مسیر کمتر و کمتر شدیم. قبل از کتیبه ها جهت ایجاد بالانس سرور با اس ای وارد متا شدیم که بنظرم اگر دوستان غربی حذف نمیکردن رقابت جذابی میشد...

این سرور شخصاً اکانتی رجیستر نکردم، هدفم این بود روی اکانت های مختلف کمک احوال هم تیمی هام باشم. در نهایت پلنی که دوست عزیزم مسعود تامی برای اکانتش داشت به دلم نشست و اغلب وقتم صرف اکانت Tommy شد.

دهکده های اکانت دور واندر چیده شد و این قابلیت ایجاد شده بود که با غارت ناتار ساعتی ۵ میل گندم به واندر تزریق بشه (تامین گندم ۱۰ میلیون دفاع واندر).

یک میلیون و هشتصد پیاده، ۲۸۰ ک کاهن و یک همر، تروپی بود که ساختیم و در خدمت ساید بود:

مجموع گلدی که این سرور تهیه کردیم ۱۸ ک بود (گلد مصرف شده روی اکانت تامی، ۴ مولتی مصری و ۴ اکانت دفساز و اسکاتر). بنظرم به نسبت هزینه ای که کردیم بازدهی قابل قبول بود.

پ.ن: طبق گفته ی ادمین، قراره سرور سه نژاده ران بشه. میتونه چالش جذابی باشه.

اگر رفقای ما از خر شیطون پیاده شن، کدورت ها و دلخوری ها رو بزارن کنار و اکثر بچه ها اعلام حضور کنن، ما هم در خدمت عزیزان خواهیم بود.

قسمت دوم رو کاملا باهات موافقم

اول خود این توافقات و در وهله ی دوم اصرار به حفظ این توافقات عامل اصلی به گند کشیده شدن سرور بود.

در مورد قسمت اول، واقعیت اینه توافق ما از جنسی نیست که به راحتی بشه فسخ کرد. بخاطر پلن کتیبه ها و در گام بعدی اولویت بندی جهت چرخش کتیبه ها دیتای کامل اکانتها اومد وسط. ما با جزئیات کامل از تمام داشته های همدیگه مطلعیم... (فکر میکنم نیاز به توضیح بیشتر نباشه دیگه)

همونطور که گفتم توافق ما محصول زمان و شرایط خودش بود، بعدش هم نه دلیلی داشت و نه به صلاح بود که فسخ بشه.

اصلا فسخ بشه که چی بشه؟ زورمون که به اس ای نمیرسه، چکار کنیم بعدش؟ ما هم به جنبش " نه به افزایش سرعت سرور بپیوندیم" که مثلا اس ای اذیت بشه؟ :)

یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد:

تنها سایدی که تا قبل از کتیبه ها هیچ توافقی با هیچ جا نکرد، توسط کسانی که با عالم و آدم توافق کردن، متهم به این میشه که چرا توافق کردین!!

یا به عبارتی: اونایی که از اول سرور در توافق بسر میبرن به اونایی که هیچ توافقی نداشتن میگن چرا توافق کردین؟!!

تمام درگیری ها تو ساید ما بود، فروم رو از اول ورق بزنین ۹۰ درصد گزارش ها رو من گذاشتم. اومدیم یه متا کردیم که با آرامش بیشتری کتیبه ها رو جمع کنیم و آماده ی راند بعدی زد و خورد با غرب بشیم که حریف میدون خالی کرد.

اینم به عبارتی: اونایی که میدون رو خالی کردن به اونایی که موندن میگن چرا توافق رو فسخ نمیکنین با هم بجنگین؟!! پس حالا که نمیخواین با هم بجنگین ما میگیم سرعت ۱ ایکس بشه که مدت طولانی تری با هم نجنگین!

فرهاد جان، غیر از چند سطر اول، مخاطبم شما نبودی و صحبتم کلی بود.