سلام و درود
دوستان عزیرم ؛
گفته بودم که ( دیگه فروم نخواهم آمد) ولی شنیدم مساله ای پیش آمده و مجبور شدم بیام و دو صفحه آخر فروم رو مطالعه کنم که یهو دیدم ته دیگش رو هم در آوردم. حالا جسارت نباشه ها ولی اگر اهل حرف منطقی و حرف حساب هستید به دقت این پست رو مطالعه کنید و اگر می خواین اظهار نظری بکنید وجدان و عدالت رو در نظر بگیرید.
اما قبل از هر حرفی.....
هر کس تحت هر عنوانی و در هر شرایطی به پلیرهای دیگر فحاشی و توهین کند و تهمت های ناروا بزند شخصا نه رفاقتی با چنین فردی دارم و نه اجازه میدم چنین کسی در تیم ما بازی کند. فحش های ناموسی که دیگه تکلیفش مشخص هست. همین اول موضع قاطعم رو اعلام کردم که از بحث های بعدی کسی برداشت سو نکند!
بیاین با هم وضعیت فروم این سرور را قبل از این اتفاقات سریعا مرور کنیم که ببینیم چرا فضای فروم کم کم به سمت توهین و فحاشی و هتاکی رفت.
قبل از شروع سرور.....
قبل از شروع سرور و در زمان اعلام آمادگی تیمها با توجه به اتفاقات سرورهای گذشته برخی بحث ها و شاخ و شونه کشیدن ها و تهدیدها و هل من مبارزها مطرح می شد. البته این برمیگرده به ذات این بازی که جنگی و درگیرانه هست. کسی که میخواد دهکده حریف را چیف کنه نمیاد با این ادبیات باهاش کل کل کنه:(عزیز دلم اجازه هست همر من بیاد از این به بعد تو دهکده شما بمونه؟) یا (دوست گلم چقدر خوب شد زدی همه سربازهای من رو کشتی؛ مرسی که ساختمونهای دهکده م رو هم کاتا کردی). قطعا کل کل بخشی از این بازی هست.
طبیعتا در این بین میدان دار کل کل های ابتدای سرور بچه هایی تروریست بودند چون برنامه شون کلا بازی جنگی در منطقه خاکستری به عنوان ساید پنجم بود. قبول دارم بعضی وقت ها لحن کل کل مقداری تند بود ولی قطعا توهین و فحاشی نبود! به جز یک مورد در پی وی دوستان که اتفاقا هر دو طرف به بنده اطلاع دادند و نهایتا هم صحبت کردیم و ختم به خیر شد.
اوایل سرور.....
با توجه به قولی که داده بودیم با چند تا از رفقامون اومدیم کنار بچه های تروریست تا ایده بازی در منطقه خاکستری رو اجرا کنیم.
قبل از شروع سرور اکثر بچه ها رو جمع کردیم و شخصا به همه دوستان عرض کردم که در حد لزوم در فروم پست بگذارن و به هیچ عنوان حق ندارند هیچ گونه توهین و فحاشی انجام بدن. و اگر کسی از این موضوع تخطی کنه قطعا ما دیگه در این تیم حضور نخواهیم داشت.
خیلی از شما عزیزان کنار بنده بازی کردید و مدتی کنار همدیگه بودیم چه به عنوان رفیق و هم سایدی چه به عنوان رقیب و فراسایدی! پس اکثریت به اصول اخلاقی و شخصیتی بنده اشراف دارین. اگر کسی یادش میاد که بنده چه وقتی که لیدر بودم چه وقتی که پلیر بودم چه در دات کام چه در آی آر چه اسپیدترا ....به کسی یا گروهی شروع به توهین کرده باشم یا به تیم و سایدم گفته باشم توهین کنن بیاد همین جا اعلام کنه. همیشه خواسته اصلی بنده این بوده که بازی می کنیم دور هم باشیم. بگیم و بخندیم و لذت ببریم. کسی از ما نرنجه و دلی نشکنه! مگر اینکه کسی توهین بکنه و جوابش رو داده باشم!
این سرور هم همین روال رو داشتیم. آیا اوایل سرور کسی از سمت بچه های تروریست توهین می کرد؟ پست غیرمحترمانه ای گذاشته میشد؟ فروم که هست برید و بررسی کنید ببینید اوایل سرور وضعیت چجوری بود! خودتون و انصافتون!
و اما سرور در شرایط فعلی......
داشتم عرض می کردم که فروم جو آرام و نسبتا مناسبی داشت. کل کل بود؛ بزن بزن بود ؛ لینک ها بود اما خوب بود. ولی چرا الان فضا ملتهب و مشمئزکننده است؟ الان عرض می کنم.
وقتی شمال شرق مغرورانه و فاتحانه (با توجه به چند سرور قبلی) داشت برای مقابله با سایدهای جنوبی آماده می شد؛ بیکباره زیر فشار حملات تیم تروریست قرار گرفت. شاید اوایل تصور نمی کردند تیمی با این تعداد اکانت محدود و با این حجم غارت بتواند جسورانه بر شمال شرق بتازد و آنها رو به عقب براند.اما در عمل قافیه را باختند و بلاشک تروریست برنده جنگ های ابتدای سرور بود. شمال شرق هم ضرباتی زد ولی واقعیت این بود که تروریست با فاصله دست بالا رو داشت.
دقیقا همین جا بود که کم کم فضای فروم شروع به تغییر کرد. گویا دوستان ما آنقدر مغرور شده بودند که حاضر به پذیرش بازی فنی و خوب و شجاعانه و تاکتیکی حریف نبودند. نمی توانستند بیان تو فروم بگن دمتون گرم عالی بودین! سختشون بود. بعد این اتفاق ها افتاد که عرض می کنم:
ابتدا از وادی انکار برآمدند.اما لینک ها یکی پس از دیگری داخل فروم ارسال میشد. انکار دیگه جواب نمی داد. تروریست تا مختصات 17_18 اومده بود جلو.
در مرحله بعدی ماشین حساب ها اومد روی میز. یه جوری حساب کردن می کردن و اصطلاحا حساب سازی می کردن که موفقیت حریف را شکست جلوه بدهند. اما لینک ها همچنان ارسال میشد و تروریست داشت کم کم وارد ساید حریف میشد و تا مختصات ۳۰_۴۰ اومدن جلو. این هم جواب نداد.
در مرحله بعدی گفتند خب فضای روانی سرور داره بر علیه ما پیش میره؛دیگه اینهمه لینک رو نمیشه انکار کرد بیاین کارهاشون و حرکاتشون رو بی ارزش نشان بدیم. تو اون تایم سرور ۱۰۰ک دفاع میزاشتن تو یک دهکده! باز هم چیف میشد! بعد می گفتن اون دهکده نبود پارک بود! اونجا ۷۰ تا اسکات داشت کلا و ما با ۱۰۰ک دفاع از ۷۰ تا اسکات دفاع می کردیم! اونجا فیدر بود! فلان جا که مولتی بود! عه اونجا؟ ۶۰ تا سزار داشت! هیچکس نمی گفت دمتون گرم ترکوندین. البته سکوت هم نمی کردن چون بار روانی بر علیه آنها بود.
حتی وقتی همر واندرزن از شمال شرق چیف میشد می گفتند دیدین چیکارتون کردیم؟ نوب ها! سایدفروش ها! همتون بی ادب و ساید خراب کن هستین! یک کلمه می گفتی دمتون گرم که الان به این وضع دچار نشین.
در این مرحله دیگه هیچ بهانه ای جواب نمی داد شروع به توهین و فرافکنی و افترا و نشر اکاذیب کردند.
شروع کردند به بچه های تیم پیشوا و تایگرز و کلا تیم تروریست توهین کردند. یکی می گفت ساید فروش و ساید به هم زن هستند. یکی می گفت کتیبه فروش و...... .
خب دوستان گلم؛
عزیزان بزرگواران.
آقای مازیار عزیرم؛
آقای یوسف
آقای محمد علی؛
و بقیه دوستان
مگه شماها اون موقع زدین تو دهن پلیر هتاک؟ زدین؟ مگر از همه تون نخواستم جواب پلیر بی ادب و فحاش رو بدین؟ دادین؟ نه! لایک هم کردید.
مگه زمانی که این دوستانمون که فکر نمی کنم دو سه سال بیشتر با پسر اولم فاصله سنی نداشته باشند به کلی پلیر و تیم هاشون توهین می کردند شماها حسابتون رو ازشون جدا کردید؟ به ما توهین میشد لایک می زدین کیفتون کوک بود.قشنگ بود. جذاب بود ولی الان فقط و فقط چون تارگت عوض شده بد شده؟
الان فریاد وا ادبا! وا مصیبتا! وا توهینا! و..... شما بلند شده؟ مرگ خوبه ولی فقط واسه همسایه؟
عزیران فکر می کنم یادتون رفته بود آسیاب به نوبت! یادتون نبود تو فرومی که دیروز به تایگرز و پیشوا و دیابلو و رضاسورنا و .... فحاشی و توهین میشه! امروز به شما و رفقاتون هم توهین خواهد شد. اگر واقعا مخالف توهین بودید همان جا به جای لایک کردن باید فک آدم هتاک رو می بستین که امروز نوبت شما نباشه.
عزیزانم؛
بالاخص مازیار عزیزم که بنده رو خطاب قرار دادند و به بنده همیشه لطف دارند.
مگه بنده کف فروم در نهایت احترام نخواستم با شما و بقیه لیدرها و بزرگترهای سایدتون با احترام رفتار کنند؟ مگه تذکر ندادم؟ مگر بعدش حتی خود پرهام درخواست پاک شدن پستش رو نداد؟ شما که از یک پست ادی به این زودی به زعم خودتون فهمیدی همان زمان بوده که دست به اکانتها می بردن چجوری متوجه نشدی که شخصا پیگیری کردم که احترام شما رو حفظ کنن. حتی پست رو پاک کنن!
چند تا مدرک میخواین که اثبات کنه در تمام اطلاعیه های اتحاد تروریست شخصا هر گونه توهین رو ممنوع و فقط بر احترام تاکید کردم؟ اما آیا شما زمانی که اون دوستمون شرف و آبروی ما رو نشانه گرفته بود شما چیزی بهشون گفتین؟ هر روز هم دوتا بیشتر می گذاشت روش به ما بار می کرد و رفیقتون هم که الان فریاد وا مصیبتا سر داده لایک می کرد. توقع دارین الان اگر کسی توهین کنه همه بیان بزنن تو دهنش؟ آیا احترام رابطه ای دوطرفه نیست؟
راستی یک چیزی رو هم من متوجه نمیشم:
الان پلیرهای داخل ساید شمال شرق باهم درگیر شدن و باهمدیگه دعوا دارن! با بقیه چیکار دارید؟ دعوای پلیرهای یک اکانت هست خودتون بین خودتون یا حل کنید(ترجیحا) یا دعوا! دیگران رو چرا می کوبید؟ الان پرهام انقدر بیکار هست که بیاد زنگ بزنه به شما فحش بده؟ اصلا چرا باید چنین کاری بکنه.
یادم میاد زمانی هم که ما صادقانه و جوانمردانه بازی می کردیم همین عزیزان ما رو به بی سیاستی متهم می کردند! الان که سیاست خودتون گریبان خودتون رو گرفته انقدر آشفته شدین؟ ما که همان موقع هم گفتیم زشته این کارها الانم میگیم بعدا هم خواهیم گفت. شما چطور؟ اگه به نفعتونم هست زشت نیست؟
.
جالب تر از همه چیز این هست که یک درگیری درون سایدی و حتی درون اکانتی بین پلیرهای اکانتی از شمال شرق رخ داده و ظاهرا یک سری نیروهای مولتی یا اکانت اصلی رو خودشون کوبیدن به دیوار! الانم توقع دارن ادمین بیاد نیروهاشون رو برگردونه!
این یک ذره قواعد تراوین رو هم که هنوز دست نخورده مونده رو حداقل نگذارید از بین بره. این چه صیغه ای هست دیگه؟ پلیر نتوانسته پلیرهای اکانتش رو مدیریت کنه و بینشون دعوا شده! یا هرچیزی! به ادمین و بقیه چه ارتباطی داره؟ برگشت نیرو هم از اون حرفها بودها! پروپاگاندا هم راه انداختین با به به و چه چه! اصلا حرف زدن در این مورد هم عجیبه! چه برسه به تایید و تکذیب!
. ادامه دارد......