Posts by R!TAL!N

درود لقمان جان

گویا شما اشتباه متوجه شدی

این دوست عزیزمون از ادمین میخوان یه سرور دیگه استارت کنه با سرعت ۲۵ ایکس ، نه اینکه این سرور یک ایکس سرعتش بره بالاتر ...

پ.ن : منم اگه یه سرور دیگه استارت بشه با سرعت بالا احتمالا در حد فان بیام

یا حق

یوسف

درود به همه

به نظرم خیلی تصمیم خوبی بود

تو این مدت که سرور باز شد کلا دو بار رفتم رو اکانت و فهمیدم عمق این احساس خیلی عمیق و دسته جمعیه که انگار هممون حس و حال هیچیو نداریم چه برسه تراوین ...

با بچه ها هم که صحبت کردم نظرشون رو حذف بود...

به امید روز های بهتر برای هممون

مراقب خودتون باشید

همتونو دوست دارم

پ.ن : تو عمرم کلا دو بار از جنوب غرب رفتم که هر دو بار سرور ناتموم موند...

گویا قسمت نیست جایی جز جنوب غرب بازی کنم ...

پ.ن : تشکر از بچه های خوب شمال شرق که منو تحمل کردن ، میدونم تحمل کردن من خیلی سخته :دی

یا حق

یوسف

درود اشکان جان

حقیقتا بدور از هر کلکلی همیشه برای شما و تیم شما احترام خاصی قائل بودم و یکی از علت های اصلی کل کل های تاپیک های قبلیم این بود که بتونم شما رو دوباره بیارم تو سرور چون واقعا به نظرم حضور شما و تیم شما سطح اون سرورو بالا میبره ، همونطور که واقعا دلم میخواد یه روزی دوباره تو یه سروری با آیدین هم بازی بشم ...

حقیقتا حس میکنم داریم وارد یه چرخه ی باطل میشیم ، چون نه من متوجه حرف شما میشم نه شما متوجه حرف من ، من سودی نمیبرم از متوجه نشدن و امیدوارم شما هم سودت در متوجه نشدن نباشه ...

اشکان جان فکر کن که هر دوی ما موافق اینیم که دزدی کار بدیه ، حالا فکر کن رفیق من دزده و دزدیش لو رفته و رفیق شما هم دزده ولی لو نرفته ، رفیق منو به ۶ ماه حبس محکوم کردن و شمایی که مخالف دزدی هستی اعتراض میکنی و میگی طبق قانون اسلامی باید دست دزد قطع بشه و دادگاه داره کمکاری میکنه که مخالف حکومت زیاد نشه ...

حالا من اومدم و گفتم اشکان جان رفیق خودتم دزده ها ، شما میگی باشه منم مخالف دزدی هستم و هر وقت لو رفت اونم باید دستش قطع شه و چون لو نرفته من کاری ندارم که دزدی میکنه و من از شما میپرسم اگه رفیق منم لو نمیرفت شما مشکلی نداشتید ؟

پیشنهاد من به شما چی بود ؟ گفتم اشکان بیا ما با هم دوست بشیم و به این دوستامون بگیم اگه میخوای تو گروه ما باشی باید دزدیو بزاری کنار .

شما چه جوابی بم دادی ؟ شما فرمودی :

عمل دزدی توسط رفیق ما به معنی تاییدش از سمت شخص من نیست. مطمئن باش من شخصا اگر هم موردی در رفیقم دیدم، تذکر دادم که "این راهش نیست و اگه لو بری باید تاوانش رو بدی" و با آغوش باز از شدیدترین برخوردها با رفیقم توسط قانون (در صورت لو رفتن ) استقبال می‌کنم.

همچنین فرمودی :

اگر اعتراضی از سمت من دیدی، نسبت به رفیق دزدت نبود، بلکه نسبت به نحوه برخورد قاضی بود. به نظر من، مشکل اصلی عدم اجرای قانون بریدن دست توسط قانونه .

امیدوارم با این مثالم تونسته باشم عمق مطلبو ادا کرده باشم ...

خلاصه صحبت من اینه تا وقتی تو ساید خودمون مولتی هست نمیتونیم به مولتی داشتن یکی دیگه اعتراض کنیم !

پیشنهادم همچنان پابرجاست ...

یوسف جان یه سوال دارم ازت ، شما گفتی اگر پرچم مبارزه با مولتی بازی رو کسی بالا ببره اولین نفر پشتشم درسته ؟ طبق منطق من اولین نفر خود شما باید بیای بگی آقا ایول ، داره درست میگه ، چرا باهاش برخورد شده وقتی حرف حق زده ؟ فرد متخلف از هرسایدی باشه باید بن بشه ... منطقم نمیگه وقتی گفتی من جان فدای مبارزه با مولتیم ، بیای بگی تو ساید شمام هست پس چیزی نگین 🫠 حقیقتا ازت پستی مشابه با پست افشین انتظار داشتم ، نه مبنی بر حذف ( هرچند خودم دیگه داخل این ساید نخواهم اومد ) اما مبنی بر اینکه این فرای موضوعات رقابتی ، قانون باید رعایت بشه !

الان سوال من از شما اینه به نظرت نحوه برخورد با این موضوع ، مطابق با وعده های داده شده در قبل سرور بوده یا خیر ؟ شما با این شیوه موافقی یا به نظرت باید برخورد طبق وعده ها انجام میشده ؟ موضوع رو لطفا خیلی منطقی و فارغ از حذف و برد و باخت جواب بده

درود بر شما

خداروشکر یکی یه پست گذاشت و منو کوت کرد و توش خبری از کینه به من نبود که مشخصه واقعا برات سواله چرا یکی مثل من از این حرکت حمایت نکرد .

قبل شروع صحبتم یه بار دیگه این جمله رو میگم " مولتی ، مولتیه ، چه ازش رید بری چه باهاش دف و همر بکشی"

اگه این جمله رو قبول داری بریم برای ادامه صحبت ...

نکته ی اول :

هنوز هم میگم اگه کسی پرچم مبارزه با مولتی بازی رو بالا ببره اولین نفر پشتشم ، شما خودت همین الان یه اتحاد بزن و اسمشو بزار ؛ کلین ، سفید ، آنتی مولتی یا هرچی که دوست داری و اون اتحاد فقط اکانت حقیقی باشه ، یعنی اگه ۲۰ نفریم تو گروه تلگرامی یا واتساپی ۲۰ تا اکانت هم تو اتحاد داشته باشیم و بگو هرکسی که پایه ی این حرکته بیاد تو اتحاد و با باقی اتحاد ها اعلان جنگ کن ، شما همین الان این اتحادو بزن ، نامردم اگه لفت ندم از اتحاد شمال شرق و نیام تو اتحادت ...

نکته ی دوم :

قطعا میگم و باز هم بلند میگم وقتی تو سایدتون مولتی هست نباید ادای مبارزه با مولتی بازی بگیرید !

واقعا با جانماز آب کشیدن مشکل دارم...

خیلی واضحه این حرفم ، به قول معروف رطب خورده کی منع رطب کند...؟

من وقتی خودم الان تو شمال شرق اکانت مولتی میبینم ، چجوری میتونم بیام بگم شما چرا مولتی دارید ؟

نکته ی سوم :

من با اصل این موضوع مشکل دارم نه با فرعیات ، دوستان شما با اصل موضوع مولتی مشکلی ندارن و در فرعیات مشکل دارن ، یعنی نمیگن چرا شما مولتی دارید میگن چرا ازش رید کردید !!!

سوالم از شما اینه ، اگه شمال غرب از این مولتی ها رید نمیکرد و ازشون همر میکشید و مستقیم لانچ میکرد اشکالی نداشت و شما اعتراض نمیکردید ؟ من با همین مخالفم و میگم نباید چون یکی تو تقلب لو رفته بهش بگیم تو متقلبی و کسی که لو نرفته ، بهش بگیم تو نخبه ای چون یه جوری تقلب کردی کسی نفهمید ...

نمیدونم چقد تونستم منظور خودمو برسونم

پ.ن : من چرا باید از پست هایی که توش فحش بود اسکرین شات بگیرم که بعدا یکی گفت بهم سند نشون بده بهش اسکرین شات نشون بدم آخه ؟! ولی تا جایی که من دیدم فحش به ناموس ادمین و با چشمای خودم دیدم ...

پ.ن : قاتل قاتله ، با جفتش مخالفم هم اونی که لو رفته هم اونی که لو نرفته ، ولی وقتی داداشت قاتله و چون لو نرفته نمیتونی نادیده بگیری قتلشو و بیای بگی همسایم که قاتله و لو رفته رو چرا اعدام نکردید و حبسش کمه ، پس لطفا برو داداشتو لو بده بگو اینم قاتله و جفتشو با هم حکم اعدام بده ...

پ.ن : مهربان جان اتحادو بزن اگه نیومدم تو اتحادت و جلوی مولتی بازا نجنگیدم بی شرفم ...

سرور نرمال قبلی به خاطر وجود باگ تو اون سرور ، که از قضا همین رفیقاتون هم ازش استفاده میکردن حذف کردیم و الان هم اگه به خاطر باگ دارید حذف میکنید بگید ما هم بدونیم !

الان کل سایدتون داره حذف میکنه چون ادمین فروم یه پستیو حذف کرده و علتو نوشته توهین ؟

شما با علت حذف اون پست مشکل دارید یا با اینکه اون پست حذف شده ؟

اگه مورد اوله که خب خیلی راحت میتونستید از طریق پشتیبانی پیگیری کنید و بگید لطفا ننویسید به علت توهین پست حذف شده چون مردم فکر میکنن ما فحاش و بی ادب هستیم :دی ( آخه عمه ی من اینجا داشت فحش ناموس میداد :دی)

اگه مورد دومه که فکر میکنم علتش خطاب قرار دادن مدیریت بود که این قانون از اول تو این فروم وجود داشت و شخص شما از سال ۲۰۲۱ که در این فروم ثبت نام کردی این قوانینو قبول کردی !

بعید میدونم از سال ۲۰۲۱ این جمله رو ندیده باشی :

*پست گذاشتن و خطاب کردن مدیر فروم یا ادمین بازی خلاف قوانین است. اگر شما مورد خلافی دیدید

میتوانید یا گزارش کردن پست و یا نامه دادن به ادمین مسئله را پیگیری کنید ولی خطاب کردن ادمین

بازی و یا مدیران فروم در تاپیک های عمومی خلاف قوانین است*

پ.ن : فعلا که فراری جنوب غرب تو زمین بازی هست و یکی دیگه داره فرار میکنه :دی

پ.ن : با این کارتون فقط دارید بی احترامی میکنید به وقت و هزینه ی کلی آدم دیگه که از شمایی که فحش میدید انتظار چنین احترامی داشتن انتظار زیادیه ...

پ.ن : مشکل اگه مولتی بازیه ، واقعا ببینید تو ساید شما مولتی هست یا نه ، اگه مولتی هست ولی تا الان حذف نکردید نشون میده فقط ادای پاک بازی دارید ...

پ.ن : مولتی ، مولتیه ! چه ازش رید بشه چه ازش دفاع ساخته بشه چه ازش همر بیاد بیرون ، تعاریفو به نفع خودتون عوض نکنید ...

یا حق

یوسف

درود به همه

حقیقتا متوجه نشدم علت حذف این دوستان چیه ؟!

اگه به خاطر شرایط کشور باشه که یه بحث دیگست که جاش اینجا نیست ولی اگه به خاطر مدیریت سایته که به نظرم خیلی بهونه ی عجیب نخ نما و حتی تکراریه بهونه !

اولا وقتی داشتید ثبت نام میکردید تو این سایت میدونستید مدیر این سایت کیه و عقبه ی این سایت هم مشخص بود و شناخت کامل داشتید و این حرف ها اصلا قابل قبول نیست ...

همچنین وقتی داشتید تو فروم ثبت نام میکردید یه سری قوانین و قبول کردید و اول تاپیک هم قوانین ذکر شدن.. الان من به شخصه چیزی ندیدم که خلاف قوانینی که نوشته شده عمل کرده باشن . باهاتون برخورد شد چرا به مزاجتون خوش نیومد؟

اگه با قانونی مشکل داریم راهش فحش به ناموس کسی دادن نیست !

با این همه ادعای روشنفکری و شعار های زیبا عجیبه که به ناموس کسی اینقد راحت فحاشی میکنید و جای اینکه تو دهن کسی که فحش میده بزنید میاید و تشویقش هم میکنید !! من واقعا برای کسی که اینقد راحت فحش میده و حتی همینقدر هم شعور نداره که تو فضای عمومی هرچی تو دهنش میاد و نباید بگه ، هیچ احترامی قائل نیستم و به نظرم هرکسی هم که از این افراد حمایت کنه دقیقا داره همون کارو میکنه ...

پس خیلی خوشحالم که تشریف مبارک خودتونو میبرید ، دارید میرید درو هم ببندید به خاطر برودت هوا سرما میاد تو .

پ.ن: از اتاق فرمان اشاره میکنن تیم حریف قافیه رو تنگ دیده و از زمان جدا شدن ایلیا و پلن ها و فشار های ان دبل دنبال بهونه های متفاوت بودن برای حذف که به نظرم خیلی هم بعید نیست این فرضیه ...

یا حق

یوسف

با توجه به دیس لایک هایی که این پست من خورد اینجوری میتونیم نتیجه بگیریم که :

1. از مولتی رید نکنید
    2. تو مولتی دف بکشید اوکیه
    3. تو مولتی همر بکشید اوکیه
    4. اگه رید میکنید مولتیو جوری رید کنید که کسی نفهمه .
    5. اگه ساید مقابل مولتی رید کرد باید دو صفحه کل سایدوشونو تخریب کنیم
    6. اگه ساید خودمون مولتی رید میکنه بیایم بگیم اگه تونستی لینک پیدا نکن ریپورت بده و دو صفحه ساید خودمونو تخریب نکنیم
    7. قسم بخوریم که مجموعه ما سالم بازی میکنه و متای خودمونو گردن نگیریم ولی اسم ها مشترک باشه برای خوشگلی
    8. این سرور حداقل ۵۰۰ پلیر حقیقی داره

پ.ن: الکی ریپ نزن ، تو همین پستی که کوت کردم گفتم اگه میخواستم جواب بدم باید خیلی قبل تر جواب میدادم ...

پ.ن : پس ۵۰۰ تا پلیر حقیقی تو این سرور حضور داره ؟ از اینجا تا آلمان لول

درود به همه ی دوستان

حقیقتا خیلی دل و دماغ فروم نویسی ندارم که اگه داشتم چندین صفحه قبل باید جواب خیلیا رو میدادم که ندادم ...

الانم نه قلمی دارم که باش حرفای قشنگ قشنگ بنویسم نه حوصله ای دارم که باش کل کل کنم باهاتون نه تو دستم دبه ی ماستی هست که ماست مالی کنم ، باور کنید حتی خیلی هم حال و حوصله ی لاگین کردن رو اکانت خودمم ندارم چه برسه بخوام پستی و کوت کنم ...

خب یوسف پس چرا اومدی فروم داری پست میزاری ؟ بیا برو پایین سر بقیه رو درد نیار .

که اگه هم اینو بگید حق دارید ولی فقط یه نکته ای خواستم بگم و برم ...

هممون به عشق یه سرور بدون مولتی اومدیم ریجستر کردیم و الحق هم نسبت به سایر سرور ها از این نظر کمی زیباتر شده .

به نظرم یکم بیایم از دیدگاه من خوبم تو بدی بیایم بیرون و ببنیم اصل ماجرا چیه که داریم به سمت همدیگه انگشت اتهام میگیریم و من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بودو ، رنگی رنگی و درشت درشت مینویسیم ...

اصل ماجرا بحث مولتی اکانته !

( اااا جدی میگی یوسف ؟ ما فکر کردیم موضوع یه چی دیگست ...:دی )

تعریفمون از مولتی اکانت چیه ؟

آیا فقط اکانتی که ازش غارت بشه و ازش به عنوان پوش استفاده بشه مولتیه یا اگه من ده تا اکانت بکشم تک نفره و ازش ده تا همر بکشم هم مولتی حساب میشه ؟

بعضی از دوستان لینک پوش گذاشتن کف فروم که آره اینا دارن مولتی میزنن پس خیلی بدن ، آره واقعا بدن و هیچ بحثی درش نیست و خودمم اعتراض دارم که چرا تو سرور بدون مولتی باید مولتی رید بشه ! به قول یه بنده خدایی ما اینجا داریم زحمت میکشیم ...

ولی اگه اون اکانت ها رو رید نمیکردن و در عوض باهاشون همر میکشیدن و دف میساختن بد نبودن ؟

این نکته ی مهمیه که این وسط مسطا داره گم میشه !اگه این دوستان شمال غربی زرنگی میکردن و جای اینکه از اون اکانت ها پوش بگیرن مستقیم رو اون اکانت ها همر و دف میکشیدن به نظرتون بازیشون سالم بود ؟

خب حالا چیکار کنیم ؟ چجوری اثبات کنیم فلان ساید مولتی داره ؟آیا راهش اینه که هرکی مدرک داره بزاره کف فروم و اگه مدرک نداشتی یا یه جوری تهیه کن یا ساکت باش چون ما زرنگ بودیم که دم به تله ندادیم ؟

به نظر من نه ! این راهش نیست ، این فقط مدرکه که میتونیم باش اثبات کنیم فلان ساید مولتی داره که باز هم میگم اتفاقا باید گذاشته میشد و باید بن میشد و حرفی توش نیست ...

ولی خودمونو که نمیتونیم گول بزنیم ، واقعا خیلیییییی با مولتی بازی مخالفیم و به نظرمون هر نفر فقط یک اکانت میتونه داشته باشه ؟ اگه موافق این قضیه هستید به این سوال پاسخ بدید که واقعا الان حدودا ۵۰۰ نفر انسان حقیقی در این سرور وجود دارن ؟

از من که بپرسی میگم فعععععک نکنم ...

من خودم به شخصه از طرفداران نهضت ضد مولتی هستم و اگه همین الان سوانز تشکیل بشه شک نکنید از اتحاد لفت میدم و میرم تو اون اتحاد !

ولی به نظرم جای این استفاده ها از این نهضت بهتره از الان به فکر اون اکانت هایی که مولتی هستن و قراره ازشون همر و دف بیاد بیرون باشیم ...

علت اصلی اینکه این پستو گذاشتم در این جمله خلاصه میشه : نهضت مخالفت با مولتی بازی حرمت داره لطفا ازش به جهت آچمز کردن دشمن استفاده نکنید ...

یا حق

یوسف

سلام به همه با کلی ترس و لرز

چرا ترس و لرز ؟

جونم براتون بگه که مثل اینکه تو جنوب جلسه ای برگزار شد تو قهوه خونه مرکزی جنوب شرق که بهنام گفت :

«هیچی بابا، من بودم، اشکان فرصت ، سارنگ پونصد ، مرتضی جرات، آره و اینا خیلی بودیم، ایرج آقامون هم بود.»

سروش استورم : «ایرج ؟! کدوم ایرج؟»

بهنام : «ایرج اسلیم شیدی ، میش ناسیش؟آره؟ از ما نه, ازاونا آره، که بریم کپ زنی. تو نمیری به موت قسم اصلا ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده ، بالاخره ما هم گفتیم باشه بریم بزنیم ، آشیخ حمیدرضا بمب نامرد هم کلیپشو ساخت ، ما هم دیدیم باحاله و اینا گذاشتیم تو کانال که اره و اینا اولتیماتوم دادیم ،چشام باز کردم دیدم تو بمیری هیشکی نموند برامون ، حالا ما به همه گفتیم میزنیم، شمام بگین میزنن، آره،خوبیت نداره. واردی که!»

اره خلاصه از وقتی بچه ها کلیپو دیدن کلی حساب کتاب کردن دیدن قرعه واسه فرداس! امشب آروم نداریم ...

همش میترسیم نکنه بخوابیم فردا صبح بیدار شیم ببینیم کپی برامون نمونده و هممون تو حالت "کجاییم؟" و "چی شد" گیر کنیم .

خلاصه که ما با کلی خواهش و منت از هیرو که برو دو تا موش بکش مگه چی تو از تله موش کمتره کراپ آپ کردیم ، ما رو نزنید گوناه داریم ...

شاد باشید

یوسف

آر یو کیدینگ می ؟!

این جمله دقیقا وقتی پست های ایرج و سروش و خوندم ناخودآگاه به ذهنم اومد ...

واقعا آریو کیدینگ می ؟

اما در این میان، رفتارهایی از سمت افرادی دیده می‌شود که در ظاهر آرام و بی‌طرفانه‌اند، اما در عمل به آتش اختلاف دمیده و مسیر حل مسئله را پیچیده‌تر می‌کنند.

اختلاف ؟ شیب ؟ بام ؟

دقیقا کجای پست امیر اسپارتان به آتش اختلاف دمیده ؟ فقط جملات گهر بار لیدر و پلیری از خطه ی جنوب شرق و بلد کرده ، به نظرم بهتون ادرس اشتباهی دادن سروش جان ... اونی که داره اختلاف میندازه بغل گوش خودتونه ، همونایی که از فروم تارگت انتخاب میکنن و تو فروم نفس کش گویان شمشیر در هوا میچرخونن . اختلاف خودتونو آوردید کف فروم اون وسط مسطا هم دو تا مشت و لگد حواله ی ما میکنید ، انتظار دارید بشینیم بگیم به به و چه چه ؟؟؟

یک جمله‌ی کوتاه از یک پستِ مفصل - با منطقِ بخصوصِ خودش - رو جدا کردن و ریپلای زدن و ازش نتیجه گرفتن، یک خطای خیلی ساده هست که بقیه‌ی خوانندگان فرم حتما متوجه‌ش می‌شن.

به نظرم همین که یه پست از امیر باعث شد ایرج اسلیم شیدی بیاد پست بزاره جای درست زدن امیر ما رو نشون میده ...

ایرج جان میخوام یه تیکه از پست بهنام و مرتضی عزیزو برات جدا کنم و شما زحمت بکش با توجه به کلیت پست بگو این عبارات گهر بار با منطقِ به خصوص شما چطور نتیجه گیری میشه .

به عنوان نمونه فقط سه پست و با هم مرور کنیم الباقی پیشکش همایونی ...

بالاخره یکی پیدا شد مثل یوسف بی بخار نباشه

یه پیشنهاد کوچیکم به ان ای دیگه بحث لودگی و مسخره بازی گذشته

این اکانت چوپان گله ست بچه خوشگل

Mad Roman

خودت و بع بعیها بدونید چوپان کجاست که هرچی مشکل دارید بدونید با کی باید تسویه‌ کنید

خودت که نمیدونی این اسم ها یعنی چی، ببر نشون بزرگترت بده تا بدونی ما بلدیم چجوری بع بعی ها رو به چرا ببریم

بع بعی های بازیگوش رو زودتر میبریم برای پشم چینی

پ.ن : بهنام به وقتش جوابتو میدم ...

پ.ن : با ایلیا تو سرور ۳ ایکس تو جنوب غرب واندر صد کردیم و هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم ...

یا حق

یوسف

درود دوستان

به نظرم بحث مربوط به سرور های قبلی زمانی برای منه خواننده فروم جذابه که یه ربطی به این سرور داشته باشه ، با اینکه چند بار اسمی ازم اومد و حقیقتا برای هر کودمشون هم جواب داشتم به اندازه یه شاهنامه ولی به احترام افرادی که تو این سرور هستن ترجیح میدم چیزی نگم ...

امیدوارم بحث ها و کل کل ها بیاد در قالب این سرور یا حداقل از سلطان قلبم بهنام یاد بگیرید اگه چیزی از قدیم هم میگه باز یه جوری ربطش میده به این سرور :دی

همتونو دلی دوست دارم شاد باشید و زیاد سخت نگیرید به همدیگه

چرا فکر میکنی برا زدنت به کمک نیاز داشتیم؟:دی

شما نهایتا میشدید نیابتی رفیقاتون تو شمال شرق. اخرشم سنگ جنوب غرب رو به سینه میزدید یا نقشه هاتون میرفت یا رو 99 واندرتون داون میشد :دی

اصلا بمن بگو سروری بوده شما با ج.ش بازی کنید یا همیشه رفتید پیش رفیقاتون تو ش.ش؟
    ما حداقل چارتا سرور با ش.ش مذاکرات داشتیم.

سنگ اسدبل را به سینه میزنم برای شمال شرق من یک #جنوب_غربی هستم

درود ایلیا جان

بله بوده

سرور یک راند چهار ir. با همین آمرداد متا بودیم که اگه اشتباه نکنم اصلا استارت رفاقت من با اشکان و بهنام از همون سرور بود .

تو اسپیدترا هم با جنوب شرق چند سرور یا متا یا نپ بودیم که تاپیک هاش موجوده ...

با شمال شرق و شمال غرب هم چه توی ir. چه تو اسپیدترا هم تو جنگ بودیم هم تو متا و نپ ...

پ.ن : چقد جای تیم مسترز تو جنوب غرب خالیه ...

از قدیم میگفتن زمان همه چیو ثابت میکنه ، چقد درست میگفتن ...

یه زمانی یه عده ای از دوستان سنگ تیم بریو و نه به سینه ی خودشون بلکه به سر ما میزدن که ؛ ببینید چقد به فکر جنوب غربن ...

خداروشکر نمردیم و دیدیم چجوری به فکر جنوب غربن ...

فقط چند فرم از علاقه این عزیزان به جنوب غرب :

البته همونطور که بارها اعلام شد ما از همون اول در غالب یک تیم وارد بازی شدیم و صرفا یکی کردن اسم ها مونده بود . حالا اگر کسی ناراحت شده از این قضیه کاملا برای ما فاقد اهمیته

ما از اول قرار بود هممون تو ج ش پلی بدیم ولی به دلیل مدیریت سخت مجموعه و همین طور نقشه و 15 کراپ های محدود تصمیم گرفتیم یه ربعو بهش تجاوز کنیم و تصرف کنیم که فکرم میکردیم حداقل اول بازی با اون سرمون گرم باشه که نشد

در مورد اعلام زودهنگام هم کافی بود یه نگاه به ۱۵ کراپی‌ها مینداختین تا همه چیز مشخص بشه. این قضیه از روز ۵ بازی و لند مهاجرا یه جورایی بارز و نمایان بود اما خب دقت بیشتری نیاز داشت.

به زبان کاملا فارسی دارن میگن جنوب غرب مستعمره ماست فقط برای اینکه یکم بهشون حال بدیم یه اسم مشترک گذاشتیم چون اونم زیاد مهم نیست تهش میگن آمرداد وینر شده .

پ.ن : اشکان جان ما نمیخواستیم یه ساید از ۴ ساید ، تو این سرور به این خوبی به خاطر جنگ داخلی از دور رقابت کنار بره ، اگه میموندیم تو جنوب غرب میگفتن شما به خاطر کینه ی خودتون دارید جنوب غربو وارد جنگ داخلی میکنید ، پس ترجیح دادیم جنوب غربو بسپاریم به اینایی که ادعا میکردن ساید براشون مهمه .

پ.ن : فکر میکردم شاید به خاطر حضور ایلیا تو جنوب غرب ، اون ساید بتونه تکی بیاد جلو و سرور بدون متا ببینیم ولی خب گویا اشتباه میکردم .

پ.ن : سایدی که میتونست خودش مدعی وینری باشه شده بازیچه ی دست آمرداد که به قول بهنام بهش تجاوز بشه ...

پ.ن : بردن یا لذت بردن مسئله این است ...

پ.ن : این وینری به شما واقعا لذت میده ؟

واو چه سورپرایزی ...

سرور تو شک رفت با این خبر ...

اینکه جنوب متا میشه رو بچه های سایت بغلی هم میدونستن :دی

نمیدونم خوانندگان فرومو چی فرض میکنید که اینجوری میگید .

اینکه تیم بریو از اول هم میل و تمایل به آمرداد داشت و دلشو نداشت به روی برادرش شمشیر بکشه که مشخص بود وگرنه قبول میکردن همونطور که سرور ۳ ایکس با هم زیر یه پرچم بازی کردیم این سرور هم زیر یه پرچم برای جنوب غرب بازی کنیم ولی خب در چشم این دوستان پرچم آمرداد خیلی قشنگ تره تا پرچم جنوب غرب .

اصلا علت اینکه تیم به قول خودشون جنگیو فرستادن جنوب غرب هم این بود که از پتانسیل جنوب غرب استفاده کنن و در واقع میخواستن جبهه ی غربو از دست ندن چون فکر میکردن اگه ما بریم جنوب غرب احتمالا متای سه به یک میشه روشون یا اگه هم متای سه به یک نشه قطعا سایدی برای متا کردن نداشتن پس تصمیم گرفتن تیم جنگی خودشونو بفرستن تو جنوب غرب که یه پایه از این سه پایه ی متارو از درون بشکنن وگرنه این صحبت های جا تره و بچه نیست به درد صحبت های تو قهوه خونه ی سر محل میخوره .

همیشه اون چیزی که تراوین و از باقی گیم ها متمایز کرده همین بحث سیاستشه ، مثلا اینکه چجوری ایلیا و پلیر های جنوب غربو راضی کردن زیر پرچم آمرداد بازی کنن سیاستی بود که بهنام خوب از پسش بر میاد و همینم نقطه قوت تیم آمرداده .

البته واقعیت اینه با این متای زود هنگام در حالی که کاملا ضد بالانس سرور عمل شده ، ابهت تیم آمرداد زیر سوال رفته ، یه جورایی تو بازی پا گذاشتید که جز صد کردن واندر چیزی بدست نمیارید . البته همونطور که قبلا گفتم انتخاب بین گزینه ی « لذت بردن » و « بردن » به تراوین بینی (جهان بینی) افراد بستگی داره نمیگم انتخاب هر گزینه نفی گزینه ی دیگه ای محسوب میشه ، چرا که میشه هر دو گزینه رو انتخاب کرد اما اون موقع باید دید تعریفمون از « لذت » چیه ... شاید همین وینری لذت باشه برای عده ای و شاید صرف بازی جذاب لذت باشه برای عده ای دیگه ...

در هر صورت تبریک میگم به متای جنوبی

یا حق

یوسف

قبل از هرچیزی عذرخواهی میکنم بابت اسپم

ایشالا این بحثو دیگه اینجا ادامه نمیدم .

سلام یوسف عزیز

چون من رو خطاب کردی جواب میدم

درود محمد جان

لطف دارید

حس میکنم پیام من به خودتون رو یک راه حل برای فرار قلمداد کردید و هر کی هر چی میگه اون پیام رو به عنوان دلیل مطرح میکنید

خیر ، اینطور نیست ! زمانی این حرف شما صحیحه که من از اول قصد رفتن به ساید دیگه ای رو داشتم و این پیام شما راه حل میشد برام ، ولی بقال سر کوچمون هم میدونه که میخواستم بیام جنوب غرب ( میخواستم دیوار هم آگهی کنم :دی )

من نپرسیدم برنامتون چیه ! من ازتون درخواست کردم بیاید جنوب غرب اونم نه برای جنگ داخلی بلکه برای ساخت جنوب غرب و شما گفتید احتمالا SE باشید با آمرداد و این پیامو دقیقا روز شروع سرور فرستادی برام .

اگه همین پستی که ازم ریپلای زدی و کامل میخوندی نیاز نبود من مجدد اسپم کنم ، دقیقا نقطه اختلاف ما تو این بحث همینه ...

۱) من نگفتم مخالف جنگ داخلی هستم ، گفتم این سرور به صلاح همه مخصوصا ساید محبوبم جنوب غرب بود که وارد جنگ داخلی نشیم .

۲) من سرور گذشته تیم جمع کردم برای جنگ داخلی

۳) من این سرور تلاشم برای جمع کردن پلیر در جهت جنگ داخلی نبود .

نشون به این نشون :

ببین یوسف عزیز ، من خارج مسائل بازی خیلی دوستت دارم ، اما واقعا ما در مقابل ادعا بدون پشتوانه حساسیم

سرور دو ایکس هم مشکل ما و شما از همین جا نشات گرفت ، حرف می‌زدی ، ادعا می‌کردید اما یک صدم اون ادعا عملکرد وجود نداشت.

سرور ۲ ایکس تنها مشکلمون با شما این بود که شما دید از بالا به پایین داشتید ... بله پلیر هایی هستن که شاید خیلی از مسائل ابتدایی بازیو ندونن ، وظیفه ی شما به عنوان لیدر مسخره کردن این افراد نیست بلکه اموزش بهشون و استفاده کردن از پتانسیل اوناست .

سروری سه ایکس دیدی ایلیا چه تاثیری رو اکانت‌های تیم شما داشت؟ یعنی شما واقعا توانایی دارید اما نیازه یه مدت بدون حاشیه و ادعای اضافه روی آموزش خودتون و تیمتون کار کنید بعد کم کم میشه به عنوان یه تیم خوب مطرح بشید ♥️

من زمانی که قبل استارت این سرور اومدم بهتون گفتم بیاید مثل سرور ۳ ایکس کنار هم پلی بدیم ادعایی کردم ؟ گفتم میخوام لیدر باشم ؟ گفتم لیدری شما رو قبول ندارم ؟ من اصلا نوب ، خلاصه ۱۰۰ کی دف میتونم تحویل ساید بدم ؟ میتونم ۱۰۰ کی گندم رو واندر مسیر کنم ؟

پ.ن : به نظرم ادامه دادن به این بحث وارد شدن به یه چرخه ی باطله .

پ.ن : احسان واندر جان قشنگ بود پستت لایک کردم ، بازم تونستی ازین پستا بزار .

پ.ن : چقد جای خالی بعضیا حس میشه تو سرور ، مخصوصا فروم

یا حق

یوسف

پویا جان داستان هر سرور مربوط به همون سروره و بعید میدونم اینو ندونی ، بعضی مسائل و نمیشه عنوان کرد فقط اینو بدون همیشه قضیه اون چیزی نیست که میبینی ...

ما ترسی از جنگ داخلی نداشتیم هیچ وقت ولو با عدد کمتر ...

من نگفتم مخالف اینم جنوب غرب جنگ داخلی داشته باشه ، گفتم به صلاح سرور نبود جنوب غرب این سرور وارد جنگ داخلی بشه ...

دلایل متعددی داشت که بیان کردنش تو فروم جایز نیست .

یکی از دلایلش که میتونم بگم این بود که سرور قبل تیمی که اومده بودیم برای جنگ داخلی اومده بودیم نه برای اندگیم ولی این سرور قرار به جنگ داخلی نبود و درست نیست وقت و هزینه ی افرادی که دارن به دعوت من برای یه سرور جذاب میان فدای یه کلکل قدیمی و جنگ داخلی بشه ...

سرور قبل اومدیم زدیم و بازم میتونستیم بزنیم ، تهشم شما میزدید در اصل ماجرا چیزی تغییر نمیکرد ، قطعا سرور هایی بوده که جنگ داخلی دیده باشی و میدونی منظورم چیه . در هر صورت برنامه این شد که صلح کنیم و نتیجه ی اون صلح وینری جنوب غرب بود .

قبل شروع این سرور هم به محمد گفتم که صلحو ادامه بدیم برای جنوب غرب ، میتونی ازش بپرسی که پیش قدم شدم یا نه ، اما خب تصمیمشون چیز دیگه ای بود .

درود بهنام جان

حقیقتش همونطور که میدونی من قرار بود برم جنوب غرب این سرور ولی خب در آخرین لحظات مونده به شروع سرور یه پیامی برام اومد مبنی بر اینکه جنوب غرب این سرور جنگ داخلی میشه ، منم در لحظه آخر تصمیم گرفتم نرم جنوب غرب و به همین علت هم خیلی از دوستانم اصلا نمیدونستن من رفتم شمال شرق و به همین خاطر جنوب غرب ریجستر کردن . که عکساشو تو پ.ن این پست میزارم .

من اگه کلکلی میکنم داخل چارچوب بازیه و برای اضافه شدن مزه بازی ، وگرنه ، نه تا الان از من توهینی شنیدید و نه تا الان من از شما توهینی شنیدم و از این بابت خیلی خوشحالم و همیشه از دیدن تیم شما لذت میبرم . برای همین از نگاه کلان نگاه کردم و دیدم بهتره یه سایدو وارد جنگ داخلی نکنم که سرور از جذابیت نیفته ؛ دیگه خودتون بهتر میدونید که اگه جنوب غرب هم به واسطه ی جنگ داخلی ضعیف میشد عملا بازی از بالانس بودن خارج میشد و به نظرم اومد این کار هم به ساید محبوبم یعنی جنوب غرب آسیب میزنه هم مزه ی بازیو ممکنه از باقی سایدا بگیره . امیدوارم که تصمیم خوبی گرفته باشم .

سرور خوب و پرهیجانی برای همه آروز میکنم

یا حق

یوسف

پ.ن ۱ : ممنون از تیم خوب شمال شرق و علی الخصوص مجید پرشیا که منو دعوت کرد به شمال شرق . امیدوارم بتونم مفید باشم .

پ.ن :

یعنی تو عمرم آدم به ترسویی تو ندیدم سارنگ

اون سرور که با احترام دعوتت کردیم جنوب غرب و بهت اعتماد کردیم و لیدری دادیم بهت ، از ترس اینکه نکنه ما هم عین خودت نامرد باشیم از اعتماد ما سواستفاده کردی و ما رو برخلاف قوانینی که خودتون نوشتید اخراج کردی و جالبه که کاملا پر رو میای و از همین نامردی خودت برای خودت اعتبار میسازی ، یعنی من جات بودم اصلا روم نمیشد به یکی بگم رفتم تو ساید یکی از اعتمادشون سواستفاده کردم و اکانتاشونو اخراج کردم .

سرور بعدی هم که برات پوستر ساختم جرات نکردی حتی اون یه دونه دستتو به نشونه ی بای بای تکون بدی و از ترس زیر چادر مخفی شدی و رفیقاتو فرستادی جلو .

این سرور هم باز از ترس شبا میری تو بغل آمرداد میخوابی و اگه آمرداد نمیومد از ترس اعلام حضور نمیکردی .

یکم شجاعت به خرج بده مرد ، اینقد ترسو نباش زشته بخدا ، یکم از بهنام یاد بگیر نصف تو وزن داره میخواد منو بخوره .

پ.ن : آقا همه میدونن من از خورده شدن میترسم ، به بهنام بگید منو نخوره :دی

یا حق

یوسف

خدا بگم چیکارت کنه بهنام ، به هرکی میگم بیا ، میگه نه من نمیام بهنام میخواد ما رو بخوره .

خلاصه خواستم از همین تریبون اعلام کنم تیم ما به علت ترس از خورده شدن توسط بهنام این سرور حضور نداره .

شاد باشید

یوسف