Posts by R!TAL!N

سلام به همه با کلی ترس و لرز

چرا ترس و لرز ؟

جونم براتون بگه که مثل اینکه تو جنوب جلسه ای برگزار شد تو قهوه خونه مرکزی جنوب شرق که بهنام گفت :

«هیچی بابا، من بودم، اشکان فرصت ، سارنگ پونصد ، مرتضی جرات، آره و اینا خیلی بودیم، ایرج آقامون هم بود.»

سروش استورم : «ایرج ؟! کدوم ایرج؟»

بهنام : «ایرج اسلیم شیدی ، میش ناسیش؟آره؟ از ما نه, ازاونا آره، که بریم کپ زنی. تو نمیری به موت قسم اصلا ما تو نخش نبودیم، آره نه گاز دنده ، بالاخره ما هم گفتیم باشه بریم بزنیم ، آشیخ حمیدرضا بمب نامرد هم کلیپشو ساخت ، ما هم دیدیم باحاله و اینا گذاشتیم تو کانال که اره و اینا اولتیماتوم دادیم ،چشام باز کردم دیدم تو بمیری هیشکی نموند برامون ، حالا ما به همه گفتیم میزنیم، شمام بگین میزنن، آره،خوبیت نداره. واردی که!»

اره خلاصه از وقتی بچه ها کلیپو دیدن کلی حساب کتاب کردن دیدن قرعه واسه فرداس! امشب آروم نداریم ...

همش میترسیم نکنه بخوابیم فردا صبح بیدار شیم ببینیم کپی برامون نمونده و هممون تو حالت "کجاییم؟" و "چی شد" گیر کنیم .

خلاصه که ما با کلی خواهش و منت از هیرو که برو دو تا موش بکش مگه چی تو از تله موش کمتره کراپ آپ کردیم ، ما رو نزنید گوناه داریم ...

شاد باشید

یوسف

آر یو کیدینگ می ؟!

این جمله دقیقا وقتی پست های ایرج و سروش و خوندم ناخودآگاه به ذهنم اومد ...

واقعا آریو کیدینگ می ؟

اما در این میان، رفتارهایی از سمت افرادی دیده می‌شود که در ظاهر آرام و بی‌طرفانه‌اند، اما در عمل به آتش اختلاف دمیده و مسیر حل مسئله را پیچیده‌تر می‌کنند.

اختلاف ؟ شیب ؟ بام ؟

دقیقا کجای پست امیر اسپارتان به آتش اختلاف دمیده ؟ فقط جملات گهر بار لیدر و پلیری از خطه ی جنوب شرق و بلد کرده ، به نظرم بهتون ادرس اشتباهی دادن سروش جان ... اونی که داره اختلاف میندازه بغل گوش خودتونه ، همونایی که از فروم تارگت انتخاب میکنن و تو فروم نفس کش گویان شمشیر در هوا میچرخونن . اختلاف خودتونو آوردید کف فروم اون وسط مسطا هم دو تا مشت و لگد حواله ی ما میکنید ، انتظار دارید بشینیم بگیم به به و چه چه ؟؟؟

یک جمله‌ی کوتاه از یک پستِ مفصل - با منطقِ بخصوصِ خودش - رو جدا کردن و ریپلای زدن و ازش نتیجه گرفتن، یک خطای خیلی ساده هست که بقیه‌ی خوانندگان فرم حتما متوجه‌ش می‌شن.

به نظرم همین که یه پست از امیر باعث شد ایرج اسلیم شیدی بیاد پست بزاره جای درست زدن امیر ما رو نشون میده ...

ایرج جان میخوام یه تیکه از پست بهنام و مرتضی عزیزو برات جدا کنم و شما زحمت بکش با توجه به کلیت پست بگو این عبارات گهر بار با منطقِ به خصوص شما چطور نتیجه گیری میشه .

به عنوان نمونه فقط سه پست و با هم مرور کنیم الباقی پیشکش همایونی ...

بالاخره یکی پیدا شد مثل یوسف بی بخار نباشه

یه پیشنهاد کوچیکم به ان ای دیگه بحث لودگی و مسخره بازی گذشته

این اکانت چوپان گله ست بچه خوشگل

Mad Roman

خودت و بع بعیها بدونید چوپان کجاست که هرچی مشکل دارید بدونید با کی باید تسویه‌ کنید

خودت که نمیدونی این اسم ها یعنی چی، ببر نشون بزرگترت بده تا بدونی ما بلدیم چجوری بع بعی ها رو به چرا ببریم

بع بعی های بازیگوش رو زودتر میبریم برای پشم چینی

پ.ن : بهنام به وقتش جوابتو میدم ...

پ.ن : با ایلیا تو سرور ۳ ایکس تو جنوب غرب واندر صد کردیم و هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم ...

یا حق

یوسف

درود دوستان

به نظرم بحث مربوط به سرور های قبلی زمانی برای منه خواننده فروم جذابه که یه ربطی به این سرور داشته باشه ، با اینکه چند بار اسمی ازم اومد و حقیقتا برای هر کودمشون هم جواب داشتم به اندازه یه شاهنامه ولی به احترام افرادی که تو این سرور هستن ترجیح میدم چیزی نگم ...

امیدوارم بحث ها و کل کل ها بیاد در قالب این سرور یا حداقل از سلطان قلبم بهنام یاد بگیرید اگه چیزی از قدیم هم میگه باز یه جوری ربطش میده به این سرور :دی

همتونو دلی دوست دارم شاد باشید و زیاد سخت نگیرید به همدیگه

چرا فکر میکنی برا زدنت به کمک نیاز داشتیم؟:دی

شما نهایتا میشدید نیابتی رفیقاتون تو شمال شرق. اخرشم سنگ جنوب غرب رو به سینه میزدید یا نقشه هاتون میرفت یا رو 99 واندرتون داون میشد :دی

اصلا بمن بگو سروری بوده شما با ج.ش بازی کنید یا همیشه رفتید پیش رفیقاتون تو ش.ش؟
    ما حداقل چارتا سرور با ش.ش مذاکرات داشتیم.

سنگ اسدبل را به سینه میزنم برای شمال شرق من یک #جنوب_غربی هستم

درود ایلیا جان

بله بوده

سرور یک راند چهار ir. با همین آمرداد متا بودیم که اگه اشتباه نکنم اصلا استارت رفاقت من با اشکان و بهنام از همون سرور بود .

تو اسپیدترا هم با جنوب شرق چند سرور یا متا یا نپ بودیم که تاپیک هاش موجوده ...

با شمال شرق و شمال غرب هم چه توی ir. چه تو اسپیدترا هم تو جنگ بودیم هم تو متا و نپ ...

پ.ن : چقد جای تیم مسترز تو جنوب غرب خالیه ...

از قدیم میگفتن زمان همه چیو ثابت میکنه ، چقد درست میگفتن ...

یه زمانی یه عده ای از دوستان سنگ تیم بریو و نه به سینه ی خودشون بلکه به سر ما میزدن که ؛ ببینید چقد به فکر جنوب غربن ...

خداروشکر نمردیم و دیدیم چجوری به فکر جنوب غربن ...

فقط چند فرم از علاقه این عزیزان به جنوب غرب :

البته همونطور که بارها اعلام شد ما از همون اول در غالب یک تیم وارد بازی شدیم و صرفا یکی کردن اسم ها مونده بود . حالا اگر کسی ناراحت شده از این قضیه کاملا برای ما فاقد اهمیته

ما از اول قرار بود هممون تو ج ش پلی بدیم ولی به دلیل مدیریت سخت مجموعه و همین طور نقشه و 15 کراپ های محدود تصمیم گرفتیم یه ربعو بهش تجاوز کنیم و تصرف کنیم که فکرم میکردیم حداقل اول بازی با اون سرمون گرم باشه که نشد

در مورد اعلام زودهنگام هم کافی بود یه نگاه به ۱۵ کراپی‌ها مینداختین تا همه چیز مشخص بشه. این قضیه از روز ۵ بازی و لند مهاجرا یه جورایی بارز و نمایان بود اما خب دقت بیشتری نیاز داشت.

به زبان کاملا فارسی دارن میگن جنوب غرب مستعمره ماست فقط برای اینکه یکم بهشون حال بدیم یه اسم مشترک گذاشتیم چون اونم زیاد مهم نیست تهش میگن آمرداد وینر شده .

پ.ن : اشکان جان ما نمیخواستیم یه ساید از ۴ ساید ، تو این سرور به این خوبی به خاطر جنگ داخلی از دور رقابت کنار بره ، اگه میموندیم تو جنوب غرب میگفتن شما به خاطر کینه ی خودتون دارید جنوب غربو وارد جنگ داخلی میکنید ، پس ترجیح دادیم جنوب غربو بسپاریم به اینایی که ادعا میکردن ساید براشون مهمه .

پ.ن : فکر میکردم شاید به خاطر حضور ایلیا تو جنوب غرب ، اون ساید بتونه تکی بیاد جلو و سرور بدون متا ببینیم ولی خب گویا اشتباه میکردم .

پ.ن : سایدی که میتونست خودش مدعی وینری باشه شده بازیچه ی دست آمرداد که به قول بهنام بهش تجاوز بشه ...

پ.ن : بردن یا لذت بردن مسئله این است ...

پ.ن : این وینری به شما واقعا لذت میده ؟

واو چه سورپرایزی ...

سرور تو شک رفت با این خبر ...

اینکه جنوب متا میشه رو بچه های سایت بغلی هم میدونستن :دی

نمیدونم خوانندگان فرومو چی فرض میکنید که اینجوری میگید .

اینکه تیم بریو از اول هم میل و تمایل به آمرداد داشت و دلشو نداشت به روی برادرش شمشیر بکشه که مشخص بود وگرنه قبول میکردن همونطور که سرور ۳ ایکس با هم زیر یه پرچم بازی کردیم این سرور هم زیر یه پرچم برای جنوب غرب بازی کنیم ولی خب در چشم این دوستان پرچم آمرداد خیلی قشنگ تره تا پرچم جنوب غرب .

اصلا علت اینکه تیم به قول خودشون جنگیو فرستادن جنوب غرب هم این بود که از پتانسیل جنوب غرب استفاده کنن و در واقع میخواستن جبهه ی غربو از دست ندن چون فکر میکردن اگه ما بریم جنوب غرب احتمالا متای سه به یک میشه روشون یا اگه هم متای سه به یک نشه قطعا سایدی برای متا کردن نداشتن پس تصمیم گرفتن تیم جنگی خودشونو بفرستن تو جنوب غرب که یه پایه از این سه پایه ی متارو از درون بشکنن وگرنه این صحبت های جا تره و بچه نیست به درد صحبت های تو قهوه خونه ی سر محل میخوره .

همیشه اون چیزی که تراوین و از باقی گیم ها متمایز کرده همین بحث سیاستشه ، مثلا اینکه چجوری ایلیا و پلیر های جنوب غربو راضی کردن زیر پرچم آمرداد بازی کنن سیاستی بود که بهنام خوب از پسش بر میاد و همینم نقطه قوت تیم آمرداده .

البته واقعیت اینه با این متای زود هنگام در حالی که کاملا ضد بالانس سرور عمل شده ، ابهت تیم آمرداد زیر سوال رفته ، یه جورایی تو بازی پا گذاشتید که جز صد کردن واندر چیزی بدست نمیارید . البته همونطور که قبلا گفتم انتخاب بین گزینه ی « لذت بردن » و « بردن » به تراوین بینی (جهان بینی) افراد بستگی داره نمیگم انتخاب هر گزینه نفی گزینه ی دیگه ای محسوب میشه ، چرا که میشه هر دو گزینه رو انتخاب کرد اما اون موقع باید دید تعریفمون از « لذت » چیه ... شاید همین وینری لذت باشه برای عده ای و شاید صرف بازی جذاب لذت باشه برای عده ای دیگه ...

در هر صورت تبریک میگم به متای جنوبی

یا حق

یوسف

قبل از هرچیزی عذرخواهی میکنم بابت اسپم

ایشالا این بحثو دیگه اینجا ادامه نمیدم .

سلام یوسف عزیز

چون من رو خطاب کردی جواب میدم

درود محمد جان

لطف دارید

حس میکنم پیام من به خودتون رو یک راه حل برای فرار قلمداد کردید و هر کی هر چی میگه اون پیام رو به عنوان دلیل مطرح میکنید

خیر ، اینطور نیست ! زمانی این حرف شما صحیحه که من از اول قصد رفتن به ساید دیگه ای رو داشتم و این پیام شما راه حل میشد برام ، ولی بقال سر کوچمون هم میدونه که میخواستم بیام جنوب غرب ( میخواستم دیوار هم آگهی کنم :دی )

من نپرسیدم برنامتون چیه ! من ازتون درخواست کردم بیاید جنوب غرب اونم نه برای جنگ داخلی بلکه برای ساخت جنوب غرب و شما گفتید احتمالا SE باشید با آمرداد و این پیامو دقیقا روز شروع سرور فرستادی برام .

اگه همین پستی که ازم ریپلای زدی و کامل میخوندی نیاز نبود من مجدد اسپم کنم ، دقیقا نقطه اختلاف ما تو این بحث همینه ...

۱) من نگفتم مخالف جنگ داخلی هستم ، گفتم این سرور به صلاح همه مخصوصا ساید محبوبم جنوب غرب بود که وارد جنگ داخلی نشیم .

۲) من سرور گذشته تیم جمع کردم برای جنگ داخلی

۳) من این سرور تلاشم برای جمع کردن پلیر در جهت جنگ داخلی نبود .

نشون به این نشون :

ببین یوسف عزیز ، من خارج مسائل بازی خیلی دوستت دارم ، اما واقعا ما در مقابل ادعا بدون پشتوانه حساسیم

سرور دو ایکس هم مشکل ما و شما از همین جا نشات گرفت ، حرف می‌زدی ، ادعا می‌کردید اما یک صدم اون ادعا عملکرد وجود نداشت.

سرور ۲ ایکس تنها مشکلمون با شما این بود که شما دید از بالا به پایین داشتید ... بله پلیر هایی هستن که شاید خیلی از مسائل ابتدایی بازیو ندونن ، وظیفه ی شما به عنوان لیدر مسخره کردن این افراد نیست بلکه اموزش بهشون و استفاده کردن از پتانسیل اوناست .

سروری سه ایکس دیدی ایلیا چه تاثیری رو اکانت‌های تیم شما داشت؟ یعنی شما واقعا توانایی دارید اما نیازه یه مدت بدون حاشیه و ادعای اضافه روی آموزش خودتون و تیمتون کار کنید بعد کم کم میشه به عنوان یه تیم خوب مطرح بشید ♥️

من زمانی که قبل استارت این سرور اومدم بهتون گفتم بیاید مثل سرور ۳ ایکس کنار هم پلی بدیم ادعایی کردم ؟ گفتم میخوام لیدر باشم ؟ گفتم لیدری شما رو قبول ندارم ؟ من اصلا نوب ، خلاصه ۱۰۰ کی دف میتونم تحویل ساید بدم ؟ میتونم ۱۰۰ کی گندم رو واندر مسیر کنم ؟

پ.ن : به نظرم ادامه دادن به این بحث وارد شدن به یه چرخه ی باطله .

پ.ن : احسان واندر جان قشنگ بود پستت لایک کردم ، بازم تونستی ازین پستا بزار .

پ.ن : چقد جای خالی بعضیا حس میشه تو سرور ، مخصوصا فروم

یا حق

یوسف

پویا جان داستان هر سرور مربوط به همون سروره و بعید میدونم اینو ندونی ، بعضی مسائل و نمیشه عنوان کرد فقط اینو بدون همیشه قضیه اون چیزی نیست که میبینی ...

ما ترسی از جنگ داخلی نداشتیم هیچ وقت ولو با عدد کمتر ...

من نگفتم مخالف اینم جنوب غرب جنگ داخلی داشته باشه ، گفتم به صلاح سرور نبود جنوب غرب این سرور وارد جنگ داخلی بشه ...

دلایل متعددی داشت که بیان کردنش تو فروم جایز نیست .

یکی از دلایلش که میتونم بگم این بود که سرور قبل تیمی که اومده بودیم برای جنگ داخلی اومده بودیم نه برای اندگیم ولی این سرور قرار به جنگ داخلی نبود و درست نیست وقت و هزینه ی افرادی که دارن به دعوت من برای یه سرور جذاب میان فدای یه کلکل قدیمی و جنگ داخلی بشه ...

سرور قبل اومدیم زدیم و بازم میتونستیم بزنیم ، تهشم شما میزدید در اصل ماجرا چیزی تغییر نمیکرد ، قطعا سرور هایی بوده که جنگ داخلی دیده باشی و میدونی منظورم چیه . در هر صورت برنامه این شد که صلح کنیم و نتیجه ی اون صلح وینری جنوب غرب بود .

قبل شروع این سرور هم به محمد گفتم که صلحو ادامه بدیم برای جنوب غرب ، میتونی ازش بپرسی که پیش قدم شدم یا نه ، اما خب تصمیمشون چیز دیگه ای بود .

درود بهنام جان

حقیقتش همونطور که میدونی من قرار بود برم جنوب غرب این سرور ولی خب در آخرین لحظات مونده به شروع سرور یه پیامی برام اومد مبنی بر اینکه جنوب غرب این سرور جنگ داخلی میشه ، منم در لحظه آخر تصمیم گرفتم نرم جنوب غرب و به همین علت هم خیلی از دوستانم اصلا نمیدونستن من رفتم شمال شرق و به همین خاطر جنوب غرب ریجستر کردن . که عکساشو تو پ.ن این پست میزارم .

من اگه کلکلی میکنم داخل چارچوب بازیه و برای اضافه شدن مزه بازی ، وگرنه ، نه تا الان از من توهینی شنیدید و نه تا الان من از شما توهینی شنیدم و از این بابت خیلی خوشحالم و همیشه از دیدن تیم شما لذت میبرم . برای همین از نگاه کلان نگاه کردم و دیدم بهتره یه سایدو وارد جنگ داخلی نکنم که سرور از جذابیت نیفته ؛ دیگه خودتون بهتر میدونید که اگه جنوب غرب هم به واسطه ی جنگ داخلی ضعیف میشد عملا بازی از بالانس بودن خارج میشد و به نظرم اومد این کار هم به ساید محبوبم یعنی جنوب غرب آسیب میزنه هم مزه ی بازیو ممکنه از باقی سایدا بگیره . امیدوارم که تصمیم خوبی گرفته باشم .

سرور خوب و پرهیجانی برای همه آروز میکنم

یا حق

یوسف

پ.ن ۱ : ممنون از تیم خوب شمال شرق و علی الخصوص مجید پرشیا که منو دعوت کرد به شمال شرق . امیدوارم بتونم مفید باشم .

پ.ن :

یعنی تو عمرم آدم به ترسویی تو ندیدم سارنگ

اون سرور که با احترام دعوتت کردیم جنوب غرب و بهت اعتماد کردیم و لیدری دادیم بهت ، از ترس اینکه نکنه ما هم عین خودت نامرد باشیم از اعتماد ما سواستفاده کردی و ما رو برخلاف قوانینی که خودتون نوشتید اخراج کردی و جالبه که کاملا پر رو میای و از همین نامردی خودت برای خودت اعتبار میسازی ، یعنی من جات بودم اصلا روم نمیشد به یکی بگم رفتم تو ساید یکی از اعتمادشون سواستفاده کردم و اکانتاشونو اخراج کردم .

سرور بعدی هم که برات پوستر ساختم جرات نکردی حتی اون یه دونه دستتو به نشونه ی بای بای تکون بدی و از ترس زیر چادر مخفی شدی و رفیقاتو فرستادی جلو .

این سرور هم باز از ترس شبا میری تو بغل آمرداد میخوابی و اگه آمرداد نمیومد از ترس اعلام حضور نمیکردی .

یکم شجاعت به خرج بده مرد ، اینقد ترسو نباش زشته بخدا ، یکم از بهنام یاد بگیر نصف تو وزن داره میخواد منو بخوره .

پ.ن : آقا همه میدونن من از خورده شدن میترسم ، به بهنام بگید منو نخوره :دی

یا حق

یوسف

خدا بگم چیکارت کنه بهنام ، به هرکی میگم بیا ، میگه نه من نمیام بهنام میخواد ما رو بخوره .

خلاصه خواستم از همین تریبون اعلام کنم تیم ما به علت ترس از خورده شدن توسط بهنام این سرور حضور نداره .

شاد باشید

یوسف

اشکان جان باور کن ما هم دنبال همین هستیم که تراوین بازی کنیم و عدالت برقرار باشه نه اینکه کسی که بات داره از یکی دیگه جلوتر باشه ...

متاسفانه تو این سایت زیرساخت مناسب برای اینکه مولتی هانتر بفهمه کی اسکریپت داره استفاده میکنه وجود نداره . فلذا دو تا راه داریم یا قبول کنیم استفاده از اسکریپت برای همه آزاد باشه یا راهی پیدا کنیم که عملا استفاده از اون بی فایده بشه .

به نظرم اگه شما هم موافقید جای اینکه جلوهمدیگه بمونیم کنار هم بمونیم و فکر کنیم که چطور میشه مزیت ربات نسبت به انسان و از بین برد و کاری کنیم عملا داشتن بات مزیتی به کسی نده مثل پستی که لقمان عزیز فرستاد و به نظرم میتونه راه حل خوبی باشه البته باید یکم روش فکر بشه که آیا این راه حل باگی داره یا خیر ...

پ.ن : بهنام جان ما که هیچ وقت ادعای بزرگی نکردیم و همیشه کوچیک همه مخصوصا شما بودیم

یا حق

یوسف

درود اشکان جان

با مثال خودت پیش میرم

اگه من یه داروی دوپینگی بسازم که تو آزمایش مشخص نشه که دوپینگه و به تیم خودم بدم آیا شما حاضری تیم خودتو توی اون تورنمنت شرکت بدی ؟

کل صحبت شما اینه ما بات داریم شما هم اگه میتونید بات بیارید نوش جونتون ، چون این امکان باید فقط در دسترس عده ای خاص باشه نه کل سرور

پ.ن : بهنام جون این کری ها فعلا آنتن نمیده تا وقتی تو شرط بزاری اون سرور بو میده ...

یا حق

یوسف

درود به همه

فک نکنم کسی از اینکه این سایت هرچه بیشتر به تراوین شبیه باشه بدش بیاد ، پس اینقد با کلمات بازی نکنید که شما دوست ندارید تراوین بازی کنید و اینقد خودتونو روشن فکر ندونید ...

فکر میکنید این دوستان با اصل تراوین مشکل دارن ؟ خیر ! با ناعدالتی مشکل دارن عزیز من .

وگرنه اگه بدونن عدالت برای شما و اونا یکسان برقرار میشه هیچ مشکلی با اصل تراوین ندارن ...

اتفاقا خوده منم با رید اتومات و ناتار شیرده مخالفم و دوست ندارم که واندر دف ۱۰۰ میلیونی داشته باشه و یه اکانت ۱۰ تا واندرکوب ۱ میل گرزی داشته باشه !

پس نقطه اختلاف ما کجاست ؟ روی کلمه عدالت !

شما میفرمایید که برقراری عدالت وظیفه ی ما نیست ، کاملا درسته ولی درخواست برای برقراری عدالت حق ماست . پس با چارتا بازی با کلمه سعی نکن که اصل ماجرا رو برگردونی ...

اینکه وارد سرور بشیم با امید یه سرور بدون بات ولی بعد ببینیم یه اکانت از آمرداد داره جوری رید میزنه که رید خودکارش اینجوری رید نمیزنه و بعد که درخواست برقراری عدالت داشته باشیم و جواب بشنویم که تو کار مولتی هانتر دخالت نکنید و ما ۱۰۰ تا پلیر رو یه اکانتیم که هر دقیقه یکی میاد لیست فارم میزنه و اگه بات داشتیم مولتی هانتر بن میکرد و مولتی هانترم بگه من مدرکی ندارم که بن کنم ، دقیقا نقطه اختلاف ماست ...

ما به مولتی هانتر اعتماد داریم ولی به تیم آمرداد اعتماد نداریم ...

اون سرور که جنوب غرب باگ زد میدونی باگشو از رفیق شما گرفته بودیم ؟ با همون باگ جلوی پلن های تیم آکسفورد برادرز موندید و با همون باگ هر هفته پلن اومدید و به منابع نامحدود دسترسی داشتید و بسم الله قاسم الجبارین میخوندید و میگفتید بالاخره یه سری تاکتیک های ناشناخته داریم ...

بهنام جان نکنه باز باگ جدید پیدا کردید برای همین بعد سال ها دوباره سر و کلتون پیدا شد ؟

فعلا ترجیح میدم تو سروری که آمرداد شرط بزاره براش بازی نکنم ‌.

یا حق

یوسف

درود به همه

امیدوارم سرور خوبی باشه و تیم های قدیمی هم باز تو این سرور ببینیم ...

دلم برای یه سرور لجندری تنگ شده ...

سرور با سرعت نرمال و ۳ نژاده کاملا حال و هوای قدیم داره ، ای کاش اسکین سرور هم ورژن ۴ بود تا یکم بیشتر حس و حال قدیم زنده میشد ...

پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است

از همت داوود نبی بخت بلند است

افتادگی آموز اگر طالب فیضی

هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

قصه ی این سرور هم باهمه ی خوبی و بدی هاش به سر رسید ...

خیلی خوشحالم که این سرور تو جنوب غرب بودم و یه سرور کاملا دراماتیک بود برای جنوب غرب .

سروری که هیچ کس اولش فکرشم نمیکرد جنوب غرب وینر بشه ولی شد ...

تشکر‌میکنم از همه ی دوستانی که تو جنوب غرب بودن و کمک کردن ، قطعا این پیروزی بدون کمک تک تک این اعضا میسر نبود.

من همیشه برام این مهم بود که واندر تو ساید جنوب غرب صد بشه و خیلی خوشحالم که این سرور بودم و دیدم این پیروزیو .

از ایلیا تشکر میکنم که این سرور اومد جنوب غرب و کاری کرد که تا عمر دارم تو تراوین پشتش هستم . به نظرم اسم اکانتتو از این به بعد بزار ترمیناتور که کاملا برازندته .

همچنین تشکر میکنم از مملی با اینکه نبود ولی خشت اولو گذاشت و دیدم که چقدر بهم فحش داد که این اختلاف حل شه :دی

این برد و حق داری به اسم خودت بزنی هرچند که ازت ناراحتم که یهو گذاشتی رفتی ولی خب میدونی که دوستت دارم .

همچنین تشکر میکنم از تیم خوب بریو و همچنین عذرخواهی میکنم ازشون که این اختلاف ها بوجود اومد و دیدم این سرور که این تیم هم چیزی نمیخواست جز وینری جنوب غرب . کاش میشد برگشت به عقب که نزارم اون اختلاف ها بوجود بیاد ولی به قول معروف ماهیو هروقت از آب بگیری تازه است ...

همچنین تشکر از میلاد تگزاس ، مسعود چاینا ، مهدی مسترنینجا ، سینا و امیر و پژمان فایرمخ ، ممد کینگ ،احمد تازیک ، علی علیوس ، محمد طوفان ، حافظ عزیز ، حمید خان فتاحی ، حامد مراوا ، محمد جهان آرا ، آرمان پاورفول و امیرهانی و امیریل و مهرداد و محمد و علی و باقی بچه ها اگه اسمشون یادم نیومد عذرخواهی میکنم

همچنین از محمد Mr.Oaa و کامیار عزیز که این سرور باهاشون آشنا شدم و امیدوارم که سرور بعدی هم بیان جنوب غرب.

و همچنین از پیمان لرد و سدممد تشکر میکنم که این سرور افتخار اینو داشتم باهاشون رو اکانت برادرهود بازی کنم .

متاسفانه این سرور هرسه تا وقتمون خیلی کم بود و نشد که اکانت جونداری بسازیم ولی به امید خدا اگه عمری باشه و بتونیم سرور بعدی هم بازی کنیم یه رومن خفن از ما خواهید دید ...

به امید اینکه جنوب غرب همیشه تو اوج بمونه .

و در نهایت

A NEW ERA IN SW

یا حق

یوسف

درود به همه

بعضیا پرسیدن نوری بودن چه شکلیه

تو این پست میخوام براتون با رسم شکل نوری بودن و توضیح بدم

یه فریم از نوری بودن :

اینجا خیلی شاکی بود از کسی که پسر عموی طرف بوده و رفته یه ساید دیگه و بهش میگه تو خائنی که رفتی .

به سری پلیر کم تجربه یا معلوم حال مثلا پسر عموی طرف باشی بری تو اتحاد کسی که مولتی های پسر عموت زده

خب ابن پلیر میخوای چیکار اصلا با این تویه گروه بودی مثلا چی مبخوایتی بهش بگی

تو پست بعدی حسین اومد گفت که آقا درسته اون اکانت نداده ولی من که دادم چه گلی به سر ساید زدید :

به نظرتون نوری چه جوابی میده ؟

آفرین دقیقا درست حدس زدید ، نوری در جواب میگه نزار یه اسکرین بدم که سالها مسخرت کنن !

الان برای من مخاطب سوال پیش اومده که خلاصه باید اکانت میدادن به نوری یا نمیدادن ؟ اگه نمیدادن میشدن خائن ، اگه میدادن همرشو میزدن به دم گاو و بعدم میگفتن اکانتت خیلی مسخره بود !

پ.ن : میلاد جان جوگیر نشدم فقط خواستم بعضی چیزا رو برات یادآوری کنم ! از قدیم گفتن نگو ناخوش که پاسخ ناخوش آید و همچنین در جای دیگه گفتن که چنین است رسم سرای درشت گهی پشتِ زین و گهی زین به پشت .

یا حق

یوسف

میلاد جان نمیفهمم واقعا چرا اصرار داری ارزش کار ساید جنوب‌غربو بیاری پایین !

خیلی از سرور‌ ها جنوب غرب تعدادش خیلی از شما کمتر بوده و باخته و ما هیچ وقت ارزش برد شما رو پایین نیاوردیم و تا تهش هم جنگیدیم و کلی هم کل کل کردیم و تنور سرورو داغ نگه داشتیم .

این سرور هم باز جنوب غرب از شما در شروع سرور اوضاع بدتری داشته و هم تعداد کمتری پلیر داشته ! ولی ما بهتر از شما بازی کردیم و حقمون بود این برد .

میلاد جان چرا نمیخوای قبول کنی ؟ فکر کن ما نه کپی از شما میزدیم نه کتیبه ای ، فک کن شمال یکپارچه تموم کتیبه هاشو داشت و شما هم تموم اکانت هاتون دست نخورده به اندگیم میرسید ، قبول داری اون موقع سطح سرور بالاتر بود ؟ چی‌توش تغییر کرد ؟ بازی جنوب غرب !

هزارتا دیگه سناریو میتونم بچینم که اگه جنوب غرب اینجوری بازی نمیکرد سرور به قول شما سطح بالاتری داشت :دی

بگذریم ...

سرور ۲ ایکس یادت رفته ؟

بزار یادت بیارم

5462-acc-count-14001103-1255-png

تعداد جنوب شرقی که اون سرور وینر شد از تموم سایدا بیشتر بود ، اون سرور شما ما رو چکی کردید ولی این سرور که تعداد شما باز هم از ما بیشتر بود و وضعیت خیلی بهتری هم داشتید از ما و اینجوری فرار کردید چکی نشدید و دیدید سطح سرور پایین بوده حذف کردید رفتید . یه حرفایی میزنید مرغ پخته رو میز هم خندش میگیره ...

پ.ن : سرور بعدی هم قراره اگه خوردید حذف کنید برید بگید سطح سرور پایین بود حذف کردیم رفتیم ؟ :دی

پ.ن : این الفاظ زیر پرچم فلانی و اینا هم یکم قدیمی شده برو این دام بر مرغ دگر نِه !

این حرفات برا بچه مچه هاست ...

یا حق

یوسف

میلاد جان زیاد حوصله ی گشتن ندارم که پست بیشتری برات پیدا کنم ، فقط یه پست خودتو میزارم اینجا که بدونی در مورد دردت داشتی صحیت میکردی یا چی !

از این سرور به نظرم اسم ۳ یه یک درنمیاد

چون فرخوان جذب پلیر از ساید های دیگه داده شده و بهترین حالتش ۲ به ۲ میشه با تعداد اکانت و پلیر چند برابر

بعید میدونم رزومه هم دربیاد برای کسایی که قبلا کاری نمیکردن و الان هم بیشتر کاری نمیکنن :دی

بشین تا صبح در مورد درد خودت پست بزار ولی چون درد داری دلیل نمیشه به خاطر بی عرضگی خودت و سایدت ، ارزش کار ساید جنوب غربو بیاری پایین ...

یا حق

یوسف

فقط از تمام صحبتا استفاده میکنی برای تعریف تمجید از خود :دی

درود میلاد جان

بحث تعریف و تمجید از خود نیست بلکه واقعیتی که اتفاق افتاده ...

وضعیتی که این سرور جنوب غرب داشت و هیچ سایدی نداشت ...

تو یه پست قبل تر هم گفتم بازم میگم شما فکر کن تو سایدت سه تا تیم باشه که دو تا از اون تیم ها اومدن که همو بزنن و از روز تموم شدن حمایت ها رو هم کاتا لانچ کردن . از اونور اون یکی تیم هم دل خوشی از هیچ کودوم از این دو تیم نداره و این دو تیم هم دل خوشی از اون یه تیم ندارن !

این وضعیت تا ۲ هفته ادامه داشت ! شما حساب کن چند تا اکانت پلنشون تغییر کرد ، نحوه ده زدن و ساخت تروپ و زیرساخت و ...

تو این وضعیت به نظرت اصلا جنوب‌غرب شانسی برای برد داشت ؟ اصلا چجوری این ساید کتیبه هاشو جمع کرد ؟ چجوری از ساید دیگه کتیبه زد ؟ چجوری پلن رفت ؟ چجوری دیوار کرد ؟

کاری که این سرور جنوب غرب کرده رو به خاطر اینکه ساید شما بد بازی کرده کوچیک نکنید .

واقعیت اینه این سرور جنوب غرب شاهکار کرد که اینجوری ورق بازیو برگردوند ... و جنوب‌غرب اینقد خوب بازی کرده که وقتی واقعیت و میگه میشه تعریف و تمجید از خود...

یا حق

یوسف