Posts by R!TAL!N

یوسف اون یکی پستت پاک شد این رو ریپلای میکنم.

فروم نویس شمال شرقی در خواب عمیق با زاناکس ایرانی مشاهده شد. بنظرت بیدار میشه؟!

لینک اکانت

همونطور که مشاهده میکنید فرد مورد نظر ما از والیوم به زاناکس رسیده ...

با این تفاسیر همونطور که والیوم اثر سریع تری نسب به زاناکس داره احتمالا این تاخیر به خاطر همین سرعت اثر باشه ...

پ.ن : ایرج میای خودت مذاکره کنیم یا میخوای نپی و بفرستی جلو :دی

پ.ن: یه سرور یادمه فروم نویس تیم مقابل، ایرج بود. جای خالیت حس میشه رفیق !

نمیخواستم اصلا پستی بزارم ولی این پ.ن نگهم داشت ...

چقد دلم با این پ.ن گرفت ...

واقعا جای خالی خیلیا حس میشه ...

فروم یه زمانی تک تک جملاتشو خوندن اموزش بود برام ، یا اموزش نظامی و بازی یا سیاسی یا فروم نویسی و یا حتی زندگی !

ولی الان جز اسکرول‌کردن و صفحه ها رو جلو بردن و کور شدن در انتظار دیدن یک پست مفید چیزی عایدمون نشد ...

خوش نگذشت ...

یوسف

درود ایلیا جان

گیرم پدر تو بود فاضل

از فضل پدر تو را چه حاصل؟

این لینک هایی که دادی در حد تو نیست ، یه چی تو مایه های اینه تیم گوزتپه بیاد به رئال بگه دیدی از بارسا ۴ تا خوردی :دی

یعنی حداقل تو نمیتونی از گذشته چیزی بگی ، اگه بخوای بگی باید اون لینک هاییو بزاری که پلنرش تو بودی ، هی میومدی هی دیوار میشدی هی میومدی هی دیوار میشدی که اسم ایلیا دیواری از همونجا روت موند .یادت که نرفته ؟

من جات بودم با علی کل کل نمیکردم ، خیلی بده با کسی کل کل کنی که وقتی دفکورد بود هر پلنی اومدی با کله رفتی تو دیوار :دی

شاد باشید این یه بازیه ایلیا هم جزئی از این بازیه :دی

یوسف

درود دوست عزیز

تو چند پست قبلی عرض کردم بازم عرض میکنم

وقتی مولتی باز هستید اصلا ورود به این سرور نکنید برید درخواست بدید به ادمین که براتون سرور با مولتی ران بکنه نه اینکه با تناقص حرف بزنید.

مشکل دقیقا همینجاست که چون خود شما مولتی باز هستی معلومه که نمیتونی تو سرور‌بی مولتی عرض اندام کنی ، چون اگه ببینی جی بی اس شما خاموشه وحشت میکنید یا اگه لاگین کنید رو اکانت و ببینید کراپ شما صفره با مشت میکوبید تو مانیتور خودتون ولی یکی مثل من با این چیزا امیخته شده و میدونه که بعدش باید چه اقداماتی انجام بده و عیب یابی کنه .

نتیجه حرفای شما میشه اینکه سرور باید با مولتی باشه که شما بتونی با کمک مولتی هات همر یک میل گندم خور بکشی و با افتخار لانچ کنی و بگی رکورد همر دست ماست ...!

یه جمعی قرار گذاشتیم با هم یه سرور فارغ از نتیجه تراوین بازی کنیم و بدون مولتی استارت بزنیم ، تعدادمون هم کم نیست و همدلیم و همونطور که میبینی همین باعث شده خیلی از قدیمیا دوباره بیان سراغ این بازی و حتی مطمئنم خوده شما هم وسوسه شدی بیای این سرور ولی چون میترسی که اکانتت بدون مولتی از یه پلیری که تا سرور پیش با کمک مولتی هات میزدی تو سرش که تو بازی بلد نیستی عقب تر بیفته جرات ورود به این سرور نداری حق‌هم داری..

این که همه درخواست همچین سروری داشتن

دلیلش واضحه که میخواستن تراوین بازی کنن

نه مثل گذشته با مولتی و دور زدن قانون و ...

چون همه موافقش بودن ، اما‌حالا همه به این نتیجه رسیدن که دیگه بسه...

مدیریت هم انجام داده و قوانین رو نوشته و مطمئنم که مدیریت هم داره لذت میبره از این اتفاق و قطعا درست و عادلانه برخورد میکنه چون این سرور نقطه برگشت تراوین ایران هست.

حالا هرکی بیاد ضدشو انجام بده و‌مطابق قوانین نباشه باید بن بشه ، این میشه خوش بینانه نگاه کردن .

بد بینانه بخوایم نگاه کنیم میشه اینکه خودمون رعایت نکنیم و‌ دنبال راه دور‌زدن باشیم که ایپی نخوریم و انتظار داشته باشیم از ادمین که اگه ایپی‌خوردیم ما رو بن نکنه وگرنه میزاریم رو حذف و .... زرشک

اون موقع اگه میخواید این کشتی به سلامت به ساحل برسه باید پشت ادمین باشیم نه هم سایدی خودمون !

انچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند !

لطفا حالا که جمعی دست به دست هم دادن که یه سرور جذاب داشته باشیم ، اگه کسی نمیتونه جلوی خودشو بگیره که مولتی نیاره لطفا به بقیه احترام بزاره و نیاد تو سرور و بره یه تاپیک باز کنه و درخواست سرور با مولتی و بات بده !!!

یا حق

یوسف

كن القائد فالتاريخ لن يتذكر الجنود

الی الذین ينتظرون سقوطنا

نحن لا نسقط إلا بأمر من الله

پ.ن : وطن جاییه که توش احساس غربت نکنید ، امیدوارم هیچ وقت تو وطنتون احساس غربت نکنید...

پ.ن : دوستانم که از جنوب‌ غرب رفتید ، برگردید به خونه ، پذیرای همتون هستیم ...

لبیک یا جنوب غرب

یا حق

یوسف

درود دوستان

آقا مجید عزیز یه چیزی هست به اسم قانون ، کسی که این بازیو ساخته مثل همه ی بازیسازان دیگه ای که بازی میسازن یه سری قوانین مینویسه ، حالا یا ما اون قوانین حال میکنیم و بازی میکنیم یا حال نمیکنیم و بازی نمیکنیم .

داشتن مولتی هم طبق قوانین خلاف بازیه .

حالا ممکنه شما بگی نه این اشتباهه که من بهت احترام میزارم و میگم شما هم درست میگی شاید اشتباه باشه ...

حالا شما فک کن عاشق مافیایی ولی تو قوانین مافیای کلاسیک نوشته اگه اعلام نقش کنی کیک میشی ، خب شما میتونی خیلی راحت مافیا کلاسیک بازی نکنی و بری مافیا اپیک بازی کنی .

پس به نظرم دوستانی که خیلی تمایل یه مولتی بازی دارن مثل ما که از ادمین چنین تقاضایی کردیم برن و از ادمین تقاضا کنن یه سرور ازاد براشون ران کنه که همه ی مولتی بازا برن اونجا و بزنن همدیگه رو و عشق و حال کنن .

حالا ممکنه یکی هم دوست داشته باشه خرید نیرو ازاد باشه اونم میتونه بره از ادمین بخواد که سرور براش ران کنه که توش خرید نیرو ازاد باشه ...

پس جای اینکه به هم بی احترامی کنیم با احترام کیوب خودمونو عوض کنیم و بریم تو کیوب مورد نظر بازی کنیم ...

یوسف

درود دوستان

مجید جان تاجایی که اطلاع دارم ایپی مجازی که کلا کنسله و ایپی وی پی اس هم شناسایی میشه و اگرم بری از یه دستگاه دیگه ریجستر بکنی و بعد با اون ای پی نری رو اکانت ، اکانتت بن میشه .

منبع :

.استفاده از IP سرور های مجازی :

هرگونه استفاده از IP سرور های مجازی خلاف بوده (حتی برای بررسی کردن) و در‌صورت رویت‌ بار‌ اول‌ اخطار و بار دوم مسدودیت در‌ پی دارد.

استفاده از ابزار VPN به صورت مداوم خلاف بوده و فقط ایپی های حقیقی مجاز هستند.

همچنین IP و Device و ایمیل ثبت نامی ، مورد نیاز خواهد بود.

چنانچه IP ثبت نامی نامشخص باشد یا از VPN ا

استفاده شده باشد اکانت آزاد نخواهد شد.

همچنین IP ثبت نامی اکانت شما با IP ادامه دهنده ی بازی باید در یک رنج باشد.

چنانچه IP ثبت نامی دیگر بر روی اکانت لاگین نداشته باشد اکانت به عنوان مولتی اکانت تشخیص داده میشود.

حالا جدای همه ی اینا

چیزی که مشخصه اینه که هر ساید بیشتر از ۱۰۰ پلیر حقیقی نداره قطعا که اونم اکثرا ۳-۴ نفری رو یه اکانتن ، پس عددی بالاتر از این عدد در سایدی ریجستر بشه قطعا مولتیه ، تا جایی هم که اینجا به توافق رسیدیم همه ی سایدها قبول کردن مولتی ریجستر نکنن و اگه کسی مولتی ریجستر کرد ، تو سایدشون جایی نداشته باشه ، پس دیگه حرفی باقی نمیمونه ...

مورد بعدی تیکته ...

به نظرم بحث تیکت قشنگه اما نه به این شکل که تیکت ها به لیدرهای ساید ها داده بشه ، دلایلشو ایلیا اورد و باز هم دلیل برای رد این پیشنهاد هست ...

تیکت به نظرم فقط زمانی میتونه بدون هیچ حرف و سخنی باشه که مثل خوده کام تیکت داده بشه ، یعنی یه سرور تورنومنت برگزار بشه و مشخص بشه که قراره سرور فینال با ۴۰۰ اکانت استارت بخوره و مثلا ۳۵۰ اکانت برتر از نظر پاپ + ۲۵ اکانت برتر هجومی + ۲۵ اکانت برتر دفاعی بهشون تیکت داده میشه با شرط اینکه حداقل ۱۰ دهکده داشته باشن یا حالا شرایطی مشابه .

حالا اگه قراره مولتی طرف از پلیر حقیقی من بالاتر باشه همون بهتر که مولتی طرف تیکت بگیره !

در مورد کنفدراسیون هم پس به این نتیجه رسیدم که باشه ، پس از ادمین تقاضا دارم اینو اضافه کنه

در مورد ایپی پلنری هم به این نتیجه رسیدیم که ممکنه باعث دور زدن قوانین بشه پس اینم از ادمین تقاضا دارم که ورداره .

یا حق

یوسف

درود صادق جان

خوش اومدی

دفعه قبلی که چالش و بردم ازت اگه یادت باشه:دی

این سرور ک قراره با هم تو یه ساید باشیم شرایط یکم برابر تره ...

چه چالشی دوست داری بزاریم ؟:دی

درود امیر‌جان

نمیدونم شما و مانی چه صحبتی با هم کردید

ولی محسن جامی طی زنگی‌که بم میزد فقط و فقط نگران این بود که جنوب متا نشه که منم بهش این قولو دادم متایی درکار نخواهد بود ، ایشونم گفت مطمئنا اگه قرار باشه بین صد شدن واندر تو اس ای یا اس دبل یکیو انتخاب کنه تمام شمال شرق میخوان که واندر تو جنوب غرب صد بشه ! حالا اینکه شما میای میگی وینری اس ای رو شما تعیین کردید یکم خنده داره برام .

حقیقتا من فکرشو نمیکردم ان ای اینقد ناشیانه و جنون امیز دست به چنین خودکشی بزنه واسه همینم بود که خیالم از بابت نقشه راحت بود ، چون اگه نقشه های ما رو نمیزدید واقعا شانس وینری داشتید ، فقط شما فکر کردید که اگه نقشه های ما رو بزنید ما میایم موس موس میکنیم که تو رو خدا بهمون نقشه بدید که شما هم منت سر ما بزارید و نقشه بدید بهمون در عوض تا لول ۸۰ باهاتون متا کنیم ( خنده حضار)

واقعا به خودتون باختید و این حجم پتانسیل خودتونو با اون همه زحمت و هزینه ای که کردید با خاک یکسان کردید تو سروری که خیلی راحت میتونستید وینر بشید .

در مورد زحمت کشیدن اینو نه تو میتونی تشخیص بدی نه من ، زحمت کشیدن یه چیز کمی نیست یه چیز کیفیه ، هیچ وقت نمیتونی بگی چون یکی ۱۰۰ میل دف کشیده زحمت بیشتری کشیده از کسی که ۱۰ میل دف کشیده ، دقیقا مثل این میمونه بگی اونی که باباش براش بنز خریده خیلی بیشتر از اونی که با پول کارگری پراید خریده زحمت کشیده !

پس اینقدر راحت به خودت اجازه نده که زحمت یه سایدو زیر سوال ببری !

یا حق

یوسف

حالا ما هیچی نمیگیم شما روتون میشه اصلا بیاید پست بزارید ؟

کل افتخارتون این سرور شد زدن نقشه های جنوب غرب !

دستاورد این پلن شما چی بود ؟ جز اینکه فقط از هول‌ حلیم افتادین تو دیگ حلیم ؟

این همه خرج و وقت گذاشتید که نقشه های ما رو بزنید؟

اون نقشه ها رو الان میتونید قاب کنید بزنید تو اتاقتون هر روز نگاه کنید به خودتون افرین بگید از این تدبیری‌که به خرج دادید این سرور .

خوش‌گذشت ..

درود برهمگی

چند تا نکته :

۱) چون بات نیست و خیلیا وقت کافی ندارن مجبورن جهت جبران گلداپ کنن فلذا گلد بیشتری خرج میشه و همین جبران میکنه قیمت پایین گلدو ، باور کنید برای ادمین یه اکانت پاپ باز خیلی بیشتر از ۱۰ تا اکانت مولتی صرفه اقتصادی داشت پس نگران نباشید که چون تعداد اکانت داره میاد پایین ادمین ضرر مالی میکنه ، میتونید به جای افزایش قیمت گلد یه دنبال افزایش تعداد پلیر باشید . چون واقعا برای خیلی از پلیرهایی که من میشناسم خرید گلد سخته .

۲) در مورد کنفدراسیون منم نظرم اینه که کنفدراسیون فقط برای یه اتحاد باشه یعنی ارسال نیرو و منبع فقط برای ۶۰ اکانت در هرساید امکان پذیر باشه یا نهایتا دو تا اتحاد با مکس ۵۰ عضو چون واقعا سایدی بیشتر از ۱۰۰ عضو حقیقی نخواهد داشت !

۳) در مورد لیمیت اتک به نظرم برای همه یکسان باشه بهتره در هرصورت باید یه نفر بین اتک پوینت بالاتر و گندمخور کمتر مجبور به محاسبه بشه و اتفاقا این باعث میشه یکم محاسبات به تراوین برگرده .

پ.ن : علیرضا جان باعث افتخاره که در خدمتت باشیم ، وجود تو برای هر سایدی یه وزنه محسوب میشه 😍

پ.ن : ایلیا جان خیلی خوشحالم که میخوای بیای جنوب غرب ، مطمئنم حضورت خیلی به ساید کمک میکنه .🙏

یا حق

یوسف

درود دوستان

امیدوارم حال دلتون خوب باشه .

یه سرور دیگه هم تموم شد و چیزی جز خاطرات توی ذهن ها نموند .

تبریک میگم به ساید جنوب شرق که کاملا مستحق این برد بودن .

و خسته نباشید میگم به ساید شمال شرق و جنوب غرب که تلاش کردیم که بازی جذاب تر بشه و تا اخرین لحظه از جنگ دست نکشیدیم .

امیدوارم که سرور بعدی جذاب تر باشه

تا درودی دیگر بدرود

یوسف

درود دوستان

با حرف دوستان کاملا موافقم ، به نظرم اگه قراره کنفدراسیون برداشته بشه پس تبادل نیرو و منبع فقط مربوط بشه به ۶۰ نفر اون اتحاد ! در غیر اینصورت راه برای بازی ناسالم عملا باز میشه و شاهد حواشی بیش از پیش هستیم !

به نظرم قوانین کام اینجا اجرا بشه و اگه قراره قانونی از قوانین تراوین اصلی دسخوش تغییر بشه فقط برای سخت تر شدن مولتی بازی باشه ، ایا برداشتن کنفدراسیون به سخت تر شدن مولتی بازی کمکی میکنه ؟

یا حق

یوسف

براحتی با کمی درایت و تفکر می تونستند یک بازی حرفه ای کنند و به عنوان یک تیم حرفه ای تراوین خودشون رو به رخ بکشند ، ترجیح دادند که مضحکه فروم باشند

img_20241128_084332_4qow.jpg

راس میگه دیگه چرا خودتونو مضحکه میکنید مگه نمیدونید نمیشه کپ و چیف کرد ؟ :دی

ااااا اون ۱۳ کی کاتا چی میکنه ؟ سرعتشون کم بود نتونستن فرار کنن ؟:(

فرشید جان تلاش خوبی بود ولی یکم قدیمی بود این کارا رو من تو نرمال میکردم دیگه خیلی وقته جواب نمیده یکم خودتو اپدیت کن .

پ.ن : حرف خوشگلام بمونه برای اخر بازی :دی