سلام و درود خدمت دوستان در هر ۳ ساید
اول از همه تبریک میگم به دوستان جنوب شرقی بابت دف فوق العاده ای که کشیدن و ۱۰۰ کردنشون ، جدای کل کل هایی که داریم تراوین تو چند سال اخیر با وجود شما معنی پیدا کرده برامون ، شمال شرق و جنوب شرق به قول اکبر عبدی مثل زن و شوهر میمونن نه میتونن با هم باشن نه میتونن جدا بشن
در مرحله بعدی به تمام دوستان شمال شرقی خسته نباشید میگم ، عالی بودید ، پتانسیل وینری ۱۰۰ درصدی داشتید ، هر چند ۲ به ۱ باختیم و باخت مقتدرانه ای بود ولی ما به بی برنامگی خودمون باختیم
واقعا حالم از مدیریت این سرور شمال شرق بهم خورد ، در راس کار از کسایی که بودن فقط یه ادریس بود که تمام تلاشش رو کرد ، به نظرم روزی که موفق شدیم نقشه هارو خوب جمع کنیم بازی رو باختیم چون خیالمون از وینری دیگه زیادی راحت شد و اکثر بچه ها شل شدن ، به قدر کافی همر بود که واندر جنوب شرق رو تو لول های پایین بزنیم و ۱۰۰ کنیم ، برنامش رو هم داشتیم و قطعا با انجام این کار وینر میشدیم چون زدن واندر روی لول پایین با هر حجم دفی قابل انجامه ، اما روز قبلش که نقشه هارو جمع کردیم هر کسی از جمله خودم بازی رو ول کردیم تا حدی که روز بعدش که استارت آپ کردن واندرا خورد ، اتک اول روی واندر مرکزی که gojo زده بود رو اصلا تیم هولدری اعلام نکرده بود اتکه تا دف رو واندر اضافه بشه و با ۱۶ کی کاتا واندر تخریب شد
وقتی تو لول پایین باید واندر جنوب شرق رو میزدیم یکی فکر میکرد من قراره بزنم ، من فکر میکردم فلانی قراره بزنه ، هر کی فکر میکرد یکی دیگه قراره بزنه و واندر مرکزی se به حدی بالا رفت که دیگه زدنش امکان پذیر نشد و در نهایت به بی برنامه بودن خودمون باختیم اما باخت هم لازم بود تا حداقل همه بفهمن که نمیشه همه کارارو انداخت گردن یه نفر و رفت خوابید
سر پلن نقشه رفتم که تو لانچ کمک ادریس کنم بنده خدا ۲ روز قبلش میخواست این پلن رو بیاد ، رید همرا رو خوابونده بودیم که لانچ کنیم رو نقشه ها اتک اومد کسی هم نبود بره چک کنه مجبور شدیم همرا رو دوباره فرستادیم تو رید ، فرداش میخواستیم لانچ کنیم یه کار دیگه پیش میومد و ...
در نهایت تشکر میکنم
از آرین و آرگین و تیم برادرز که بهترین اکانت توتنی رو که میشد کشید رو نمایش دادن
از رضا گارد و مصطفی که دو نفری یه ساید بودن و اینکه نقشه ای تا روز آخر از شمال شرق زده نشد مدیون شب بیداری های مصطفی و ادریس بود
از افشین و علی ونگارد تشکر ویژه میکنم که علاوه بر اکانت های خوبشون مجبور به تحمل مجید هم بودن ، از خود مجید که دیوونه هست ولی با نمکه
محسن جامی و جعفر و پلیرای بی حاشیه morefeeling
علی فلوید سلطان بستن به درخت
امیرحسین دراگون و هادی و محمدرضا marlboro رفیق عزیز و همشهری
جمال و نوری و علی جون
ممد توشی جومونگ ... که خودش یه بات عجیب و غریبیه
ادریس هم که نیاز به تشکر نداره همه میدونیم سنگ تموم گذاشت
و در نهایت از خودم که بدترین پلیر این سرور شمال شرق بودم که قرار بود ۱۰ تا واندرزن روی زیر چادر بکشم همون ۵ ۶ تا جنگی هم که در اومد زحمت رضا رویال عزیز بود صفر تا صدش ، روی ۳۰ تا اکانت مولتی و دف ساز میخواستم ۲۰ میل دف بکشم در نهایت فقط تایم کردم کراپاشو بالا بیارم بچه ها رید برن
روی ۵۰ میل دفی که سهیل تحویل بده زیادی حساب کردیم و اکثر بچه هارو فرستادیم برای همر سازی ولی وقتی هفته دوم کل اکانتاشو ول کرد و تحویل ساید داد چون مشکل براش پیش اومد تو زمینه دف خیلی عقب افتادیم
و تمام پلیرای گل sw
تو این پست پایانی لازم هست ۲ نکته رو به پلیرای sw بگم اولی به مانی پارتیزان و دومی به ناصر کلاهبردار
مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...
رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم ، همون موقع هم بهت گفتم که شاید انتخاب se بین شمال شرق و sw وینر شدن sw باشه ، ولی از نظر من سایدی که زحمت بیشتری کشیده شایستگی وینری داره که اونم se یا شمال شرق هست
گفتم بهت که اگه ما نتونیم ۱۰۰ کنیم ، حتی اگه se نزنه ما از شمال شرق میزنیم که ۱۰۰ نکنید ، پس میدونستید که قراره بزنیم کم کاری مسئول جمع آوری نقشه هاتونو گردن شمال شرق نندازید جوری وانمود نکنید که ما ناغافل زدیم
جواب ناصر کلاهبردار هم چون احترام زیادی براش قائلم باشه اگه بحث رو بیشتر کش بده میدم
پ ن : اکانت CALAFIORI کیستی ؟ اگه از شمال شرقی تلگرام پیام بده تا جایی که سوال کردم بچه ها شناختی به شما نداشتن
موفق باشید