درود به همه ی دوستان
حقیقتا خیلی دل و دماغ فروم نویسی ندارم که اگه داشتم چندین صفحه قبل باید جواب خیلیا رو میدادم که ندادم ...
الانم نه قلمی دارم که باش حرفای قشنگ قشنگ بنویسم نه حوصله ای دارم که باش کل کل کنم باهاتون نه تو دستم دبه ی ماستی هست که ماست مالی کنم ، باور کنید حتی خیلی هم حال و حوصله ی لاگین کردن رو اکانت خودمم ندارم چه برسه بخوام پستی و کوت کنم ...
خب یوسف پس چرا اومدی فروم داری پست میزاری ؟ بیا برو پایین سر بقیه رو درد نیار .
که اگه هم اینو بگید حق دارید ولی فقط یه نکته ای خواستم بگم و برم ...
هممون به عشق یه سرور بدون مولتی اومدیم ریجستر کردیم و الحق هم نسبت به سایر سرور ها از این نظر کمی زیباتر شده .
به نظرم یکم بیایم از دیدگاه من خوبم تو بدی بیایم بیرون و ببنیم اصل ماجرا چیه که داریم به سمت همدیگه انگشت اتهام میگیریم و من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بودو ، رنگی رنگی و درشت درشت مینویسیم ...
اصل ماجرا بحث مولتی اکانته !
( اااا جدی میگی یوسف ؟ ما فکر کردیم موضوع یه چی دیگست ...:دی )
تعریفمون از مولتی اکانت چیه ؟
آیا فقط اکانتی که ازش غارت بشه و ازش به عنوان پوش استفاده بشه مولتیه یا اگه من ده تا اکانت بکشم تک نفره و ازش ده تا همر بکشم هم مولتی حساب میشه ؟
بعضی از دوستان لینک پوش گذاشتن کف فروم که آره اینا دارن مولتی میزنن پس خیلی بدن ، آره واقعا بدن و هیچ بحثی درش نیست و خودمم اعتراض دارم که چرا تو سرور بدون مولتی باید مولتی رید بشه ! به قول یه بنده خدایی ما اینجا داریم زحمت میکشیم ...
ولی اگه اون اکانت ها رو رید نمیکردن و در عوض باهاشون همر میکشیدن و دف میساختن بد نبودن ؟
این نکته ی مهمیه که این وسط مسطا داره گم میشه !اگه این دوستان شمال غربی زرنگی میکردن و جای اینکه از اون اکانت ها پوش بگیرن مستقیم رو اون اکانت ها همر و دف میکشیدن به نظرتون بازیشون سالم بود ؟
خب حالا چیکار کنیم ؟ چجوری اثبات کنیم فلان ساید مولتی داره ؟آیا راهش اینه که هرکی مدرک داره بزاره کف فروم و اگه مدرک نداشتی یا یه جوری تهیه کن یا ساکت باش چون ما زرنگ بودیم که دم به تله ندادیم ؟
به نظر من نه ! این راهش نیست ، این فقط مدرکه که میتونیم باش اثبات کنیم فلان ساید مولتی داره که باز هم میگم اتفاقا باید گذاشته میشد و باید بن میشد و حرفی توش نیست ...
ولی خودمونو که نمیتونیم گول بزنیم ، واقعا خیلیییییی با مولتی بازی مخالفیم و به نظرمون هر نفر فقط یک اکانت میتونه داشته باشه ؟ اگه موافق این قضیه هستید به این سوال پاسخ بدید که واقعا الان حدودا ۵۰۰ نفر انسان حقیقی در این سرور وجود دارن ؟
از من که بپرسی میگم فعععععک نکنم ...
من خودم به شخصه از طرفداران نهضت ضد مولتی هستم و اگه همین الان سوانز تشکیل بشه شک نکنید از اتحاد لفت میدم و میرم تو اون اتحاد !
ولی به نظرم جای این استفاده ها از این نهضت بهتره از الان به فکر اون اکانت هایی که مولتی هستن و قراره ازشون همر و دف بیاد بیرون باشیم ...
علت اصلی اینکه این پستو گذاشتم در این جمله خلاصه میشه : نهضت مخالفت با مولتی بازی حرمت داره لطفا ازش به جهت آچمز کردن دشمن استفاده نکنید ...
یا حق
یوسف