سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران
ادمین محترم
اولین سوالی که برام مطرح میشه اینه که دقیقا چند نفر هستن که تمایل دارن مولتی بازی کنن ؟
چون اکثرا مخالف مولتی بازی هستن و فقط به خاطر اینکه جلوی ساید رقیبی که مولتی بیشتری داره کم نیارن مجبور میشن مولتی بسازن .
اگه فکر میکنید اکثرا تمایل به مولتی بازی دارن میتونی یه نظرسنجی بزاری !
پس اول از همه از ادمین تقاضا دارم اگر بحث تیکت براشون مقدور نیست حداقل بحث ایپی و بن و پانیش و لیمیت و ... براشون مقدور باشه!
همچنین از شما دوستان عزیز خواهش میکنم اگه تمایل دارید سرور فینال بهترین و لذت بخش ترین سرور بشه شما هم مخالف مولتی بازی باشید .
به همین علت تقاضا دارم در همین تاپیک اعلام کنید بدون مولتی میاید و بقیه رو هم به این چالش امضای مرام نامه ی عمومی دعوت کنید .
اگر فکر میکنید این مرام نامه ی عمومی و مرام نامه ی لیدر ها و اون شورای امنیت جوابگو نیست ، من پیشنهاد دیگه ای دارم :
اونایی که میخوان با مولتی بازی مبارزه کنن یک تیم تشکیل بدن و بدون در نظر گرفتن ساید و واندر فقط و فقط هدفشون مبارزه با مولتی بازی باشه ، مثلا چنین تیمی تشکیل بشه با تعداد اعضای ۴۰ نفر ، پیشنهاد میکنم در هر ساید ۱۰ نفر ریجستر کنن ولی در یک اتحاد مشترک باشن و بدون در نظر گرفتن ساید و واندر در جهت تخریب بازی مولتی بازان اقدام کنن .
پ.ن : برای کمک به ساخت چنین تیمی به شخصه اعلام آمادگی میکنم و به همراه خودم دوستان خودمم میارم .
پ.ن : این سرور در صورتی برای ساید جنوب غرب پلی میدم که شرایط بالا محیا بشه در غیر این صورت تمایل به عضویت در تیم ضد مولتی بازها رو دارم .
یا حق
یوسف