Posts by Matincw

برو داداش روزیت رو جای دیگه بده

یه دمپایی ول دادی با یه فیک زدی یه جور حرف میزنی انگار دمپاییت میخواسته کجارو بگیره اصن اون همر و اون لانچ ارزش پرداختن رو نداره چه برسه بخوایم خرابکاری کنی

هم اینکه تو راه صفر نشدی بدون بخاطر اینه که نخواستیم بزنیم

برای اون خزانه 10 با اون دمپاییش هم بجاش 100تا گلد میدیم یه هفته ای دوباره بساز بزن بیا دیوار شو

میخوای ای پی نخوری پسورد عوض کن به کسی نده. تهمت هم میخوای بزنی برو دنبال بچه های خودتون بگرد بعد بیا سمت اس ای حرف بزن

پ.ن: استیل قبلا نچسب بود ولی الان مثل اینکه ته گرفته یکم بوی سوختنی میاد

نکته اموزشی: جناب خرابکار سری بعدی قبل لند اتک خزانه رو لول 9 کن و بعد اتک دوباره 10 کن که این استیلمون دیگه نتونه کره گیری نکنه

طبق افسانه‌ها :دی، انگار یک معیار دیگری هم برای سنجش وجود داره تحت عنوان "نیروی ساخته شده در سرور" که شاید همون متغیر رندوم مدنظرمون باشه.

یه سرور دات کام بود با کلی تیم های از قبل اماده شده و منسجم

دقیقا یادم باشه 8 تیم که هرکدوم 5 6 تا اتحاد 60 تایی پر کرده بودن

سرور بی نهایت شلوغی بود با کلی پلیر اسمی و با تجربه

هیچکی کامل یک ساید رو نداشت در بهترین حالت ساید نصف شده بود و یه تیم واندر مرزی میگرفت یه تیم دیگه واندر مرکزی رو

از شدت رقابت بالا که همه داخل همدیگه بودن سریع همه سواره ها رو زدن برای کلین کردن یونیک ها!

یه اتفاق عجیب افتاده بود و این بود که همه کلینر ها پشت هم دیوار شدن و از اون طرف کاتاهای پشتش هم دیوار شدن!

بعد از زدن اسکات دیده شد که دف کتیبه ها خیلی بیشتر از مقدرا پیش بینی شده بود

با بحث و صحبت های زیاد تو دیسکورد اصلی سرور که از همه تیم ها حضور داشتند اونا هم گفتن از مقدار معمولی و مورد انتظار خیلی بیشتر بود

بعدش مثل اینکه بچه ها پیگیر شدن و پرسیدن فهمیدن که نیروی کتیبه ها چیزی حدودی از میانگین 100 همر اول سرور محاسبه میشه!

به قول ایلیا در حد حرف یا افسانه هست ولی خب اون سرور دیدم که مقدار دف کتیبه ها ثابت نیست

با اینکه بعضی ها مثل فرموده شما بود از هر 5 تا اتک تو یکی دوتا اتک منبع داده بود (بسیار ناچیز) اما باز اغلب همین هستن.

دیوار حاشا خیلی بلنده داداش

من خودم چندتا پست قبل تر عکس از کاتا کردن ناتارهاشون فرستادم گفتن نه بابا تعدادش محدوده

عکس از لیست فارمم دادم گفتن تیکه تیکه کات کردی واقعی نیست

شما عکس میدی میگن ما که ناتار خودمون رو کاتا نمیکنیم دروغ میگی

عکس از لیست فارمت میدی میگن دهکده رو باز کن لیست فارم اصلا مهم نیست

عکس از اتکهای اخر دهکده میفرستی الان میگن خودت کاتا کردی به اسم ان ای زدی !

این ادمایی که شما سرور قبل باهاشون بازی کردی ما 4 سروره داریم بازی میکنیم هرموقع دیدی لیدرشون زیرچادر رفته بدون جوابی نداره که بده وگرنه نمیزاشت پلیرها جلو بیان خودش نفر اول جواب میداد!

یه سری از پلیرها بخاطر بی اطلاعیشون میان وسط و یه سری دیگه هم تعصب و غرور ان ای ان ای کورشون کرده ! هرچقدرم بگی فایده نداره

از یه جایی به بعد ادم قطع امید میکنه همون بازی خودشو بکنه بهتره تا دهن به دهن هرکسی بشه

درود

خدا قوت و دست مریزاد به پلیرهای برادرز

جاوید جان که شمال بودن

اقا دانیال هم که میان چندتا کلیک میکنن و میرن

میمونه نفر سوم که ایشون هم مشغول کاتا کردن ناتار هستن

اون اکانت بی صاحب و جاوید قرار بود جوابگو باشه که فعلا زیر چادر رفته !

یکی از پلیر های اکانت برادرز
    به SE مشکوک شده و بدون مشورت و کاملا سرخود اومده تعداد محدود و کمی که حتی شاید به 15 ناتارهم نرسه کاتا فرستاده

و اینکه نه اقای جاوید اصلا روی این اکانت لاگین کردن و ایشان در سفر هستند شنبه میایند اگر صلاح دونستند پیامی میزارن.
    و اقای دانیال هم اصلا در ماجرای این اتک نبودند.

این عکسا کاملا مشخصه تعداد محدود یعنی چی! خجالت بکشین!

لیدر و اکانت لیدری مسئول است. حالا چه جاوید سفر باشه چه دانیال خبر داشته باشد یا نه

من که لیدر هستم و اسمم سر در اتحاده نه تنها بابت تک تک اعمال اعضای سایدم مسئولم بلکه برای دوال های اکانت خودم هم مسئولم

ما هم اگر فردا بعضی از بچه ها بدون هماهنگی بیان ناتارها رو کاتا کنن پاسخ شما چی هست؟ همین جوابی که "ما نمیدونستیم تعداد کاتاشده ها محدوده" رو بگیم راضی میشید؟ قطعا نه!

پیشنهاد من: اول از همه اسم پلیری که این کارو انجام داده مشخص بشه

دوم تعداد دهکده هایی که ایشون کاتا کردن و با مختصات باید بیان و اعلام کنن

سوم ناتارهای مشخص شده از طرف شمال شرق با تایید جنوب شرق کاتا بشه

هر حرف دیگه ای که ما نبودیم ما مسافرت بودیم ما اصن مخالفیم در اینجا فاقد اهمیت هست

اگه شما چند تا از دهکده هات رو بیاری ان ای کسی مانع شما میشه؟ همونطور که الان ما مپ رو باز میکنیم دهکده های زیادی از اتحادهای SE میبینیم که خب این خیلی خوبه و باعث شده ما صرفا درگیر کشاورزی نباشیم و این روزا توی گروه تلگرام شمال شرق پیام های زیادی در رابطه با گزارش اتک و درخواست دفاع و ... مبادله میشه.

خلاصه اینکه نظر من اینه اگه سایدت رو عوض کنی، نگاهت عوض میشه 😉

منم اگه یه سرور خیلی حال و حوصله ی چالش نداشتم، دلم هوای صاف و آفتابی میخواست و کشاورزی شغل مورد علاقه ام شد، میام جنوب شرق 🙂

اس ای که میان ساید دیگه دهکده میزنن و اتک میدن میشن کشاورز ؟

ولی ان ای که نشسته داره گندم میده بالا و زیر اتک هست و درخواست دف میده میشه بزن بهادر سرور :)

4تا سرور گذشته که تو اسپیدترا بودم ندیدم ان ای پلنی روی واندرزن یا کتیبه بیاد فقط اخر سرور کپ مولتی زدین

در صورتی که حتی سرورهایی بوده که اس ای جلوتر بوده و دست بالا رو داشته پلن میزدیم و همر بلند میکردیم

اگرم حافظت یاری نمیکنه میتونی ارشیو فروم های 4 تا سرور گذشته رو ببینی

زخمی نکنی مارو با این همه خوی بازی جنگیت :))

پ.ن: ادی یه پیامم بده بی معرفت

با سلام

الان که صحبت سرور قبل زده میشه و پای اکانت تورین وسطه به عنوان کسی که بهش تهمت زده شده که کتیبه خریده و کسی که با وگنس هماهنگ کرده همرهای ان ای رو خفت کرده باید بگم که:

ارمین و من که روی اکانت اصلی یعنی تورین بودیم تمام لانچ ها رو خودمون زدیم و حتی یه دونه همر بدون هماهنگی ما لانچ نشد.

هر دفعه حتی اگر به کسی پسورد دادیم جهت ورود به اکانت بلافاصله پس از پایان کار رمز عوض شد پس هر همری که زدیم یا من بودم یا ارمین و نه کس دیگه ای

پلن اکانتمون فقط جنگی بود و برای رنک یک حجوم دندون تیز کرده بودیم جوری که 12 تا همر شارژ کردیم. با توجه به گندم خور بالای گرزی من هر روز به ارمین میگفتم همر بزن حتی بکوب به دیوار گندم خورمون ازاد بشه که بتونیم باز شارژ کنیم. پس همه تارگت ها خیلی حساب کتاب دقیقی پشتش نبوده راستش خیلی ها رو عشقی لانچ کردیم. هرجا ارمین شک داشت میگفتم بزن مهم نیست.

در مورد کتیبه جنگ اموزی که از اکانت لرد کریزی زدیم ارمین چندین بار قصد لانچ روی کتیبشون رو داشت که هر سری یه داستانی پیش میومد و میگفت بزار سری بعدی که اومد رو اکانتش بزنیم. این هم بخاطر تجربه و هوش بالای ارمین بود که شبانه روزی اسکات میزد و میدونست کی قراره کتیبه جابجا بشه و البته در کنار حجت سرورهای قبل بازی کرده بودیم و با مدل بازیش اشنایی داشتیم همانطور که گفته شد حتی اول سرور با تیم ما اومد ولی به هر دلیلی به ان ای کوچ کرد.

پس نه کتیبه ای خرید و فروش شد و نه جاسوسی وجود داشت یه تارگت عشقی زدیم و البته با حساب کتاب ارمین و اشنایی با نحوه بازی حجت و اینکه برامون مهم نبود دیوار بشیم. زدیم و گرفت

ولی در مورد خفت همرها روی مرتاض هم من گفتم

اخر سرور بود و رقابت سر رنک 1 حجوم زیاد بود. همر اصلی اکانت که به پیشنهاد لیدرهای جنوب شرق از جنگی تبدیل به واندرزن شده بود بنابر تصمیم خودمون گفتیم به واندر نخوره چراکه واندر معمولا دف سنگینی داره و رمری هم نداشتیم که دیوار مصری رو پایین بیاره. از طرفی رقابتی بین واندر وجود نداشت و بازی عملا تموم شده بود.

از بین تارگتهای موجود دوباره من و ارمین دو سه روز مشورت کردیم. فقط و فقط من و ارمین از تارگتها خبر داشتیم و با هیچ کسی صحبتی نکردیم. حتی تمام لانچ ها رو خودم زدم. اما وقتی همر رسید و اون گزارش رو دیدم برای خودمم خیلی عجیب بود که چجوری میشه مرتاض دف نداشته باشه هم من و هم ارمین انتظار دف خیلی بیشتری داشتیم.

با پیگیری هایی که بعدا کردم مشخص شد که اقای وگنس با یکی از دوستانش در جنوب شرق تماس گرفته بودن و از ایشون تاییدیه خواستن که ایا تارگت مرتاض تارتاروس هست یا نه و این دوستمون هم از طریق جانشینی چک کردن و گفتن بله اونجا رو زدیم

پس پلن و لانچ و تارگت و همر همه با نظر من و ارمین بود تنها جایی که بهش شبحه وارده این بود دقیقا نمیدونم چقدر مونده به لند (شب قبل/ یک ساعت قبل / ده دقیقه قبل) لند اقای وگنس تارگت ریل رو فهمیدن

من سعی کردم خیلی رک و بی پرده صحبت کنم و دوست داشتم از طرف ما هم این موضوع مطرح بشه

پ.ن: با تشکر از مدیریت فروم که در لحظه اکانتم رو برگردوندن :)

پ.ن: ادی پست قبلی دلتنگت بودیم ولی الانم دلتنگتیم :)

بفرما یه حرفی میندازی وسط بقیه خودشون میان برمیدارن.

از الان بهونه ها شروع شد.

۵ سرور قبل فلان کارو فلانی انجام داد.

۲ سرور قبل عباس اقا به من بد نگاه کرده.

باز هم‌گفتم بحث نبود مولتی نیست بحث تعداد مولتیه.

همین الان بهت میگم تو هر ساید چندین مولتی کش هست

چه ان ای مثل امیر حسین تریدر و دوستان همراه

چه ان دبل ایلیا و ارمین

چه اس دبل مثل عرفان و میلاد تگزاس

چه اس ای مثل اکانت رونان

وقتی هم سرور استارت بشه همدیگه رو متهم میکنن میگن چرا شما مولتی کشیدین ما بخاطر مولتی ساختن شما مولتی ساختیم. یا شما بیشتر از ما مولتی ساختین.

هیچ وقت کسی نمیاد تو فروم اعلام کنه بگه من طرفدار مولتی هستم وقتی هم کسی کاری به کارشون نداره چرا بیاد اعلام کنن.

هیچ اتحاد بدون مولتی هم نمیتونه ۴تا ساید رو بزنه نهایت مثل تروریسته دو سرور قبل چندتا همر بلند کنه و قبل کتیبه بره رو حذف.

فقط سوال اصلی این هست که چه تعداد مولتی قراره ساخته بشه. نه اینکه مولتیی ساخته میشه یا نه :)

این ایده های نابی فقط از یه محمد میتونه تراوش کنه مخصوصا از نوعه دیابلوش

خوش امد میگم حضور قویتون رو به فروم

ادی جان گلم

اینکه یه نفر ۶۰۰ک دف ثابت داره رو همه دهکده هاش و میتونه راحت گندم بده

یا با لیست غارت اتومات وقت بیشتری داره برای مولتی کشیدن

مشکلش لیست غارت نیست چون با بات هم میشه لیست اتومات فرستاد.

مشکلش از همون اول مولتیه

حالا بیا هزارتا کار انجام بده که مولتی کشیدن سخت تر بشه ولی وقتی میتونی از همون اول مولتی رو جلوش رو بگیری یا حتی کمترش کنی

اون ۱ک گلد اپشنی هست ک سرور از اون هزینه هاش رو در میاره اگه نباشه بچه های صنعتی باز یه وی پی اس و یه بات میندازن رو اکانت خودش لیست رو‌ بزنه

#اکانت_را_خدا_ازاد_کرد

امید الکی نداشته باش.

این سرور هم مولتی ازاده. فقط تنها محدودیتش اینه که موقع "ثبتنام" با هر سیستم ، یک اکانت میشه ساخت.

تنها تفاوت این سرور بجای ۶ تا اتحاد ۶۰تایی مولتی مصری میشه ۴ تا اتحاد ۶۰تایی مولتی مصری :)

با توجه به گفته های ادمین عزیز به نظرم در این سرور دیگه شاهد مولتی زیادی نخواهیم بود و این قضیه نوید اینو میده که سرور خوبیو شاهد باشیم .

به نظرم ادمین قدم خودشو ورداشت و حالا دیگه نوبت ماست که در این راه قدم ورداریم .

عمه ، شوهر عمه، پسرخاله ،بابای زن عمو ، همسایه طبقه بالامون قراره اکانت بسازن اول سرور و بعدشم دوباره همون ماجرای سرورای قبلی

هیچ مشکلی برطرف نشده.

۲) بریم تو سرور و همون تیمی که گفتمو بسازیم و جلوشون بازی کنیم .

۳) مرام نامه رو بنویسیم و اون شورای امنیت که متشکل از نمایندگان هر سایده رو تشکیل بدیم و مولتی هر سایدو از داخل صفر کنیم.

چرا بریم هزینه کنیم و وقت الکی بزاریم برای بازیی ک در هر صورت باختیم.

۸۰تا مولتی از یه سمت شروع به زدن کنی وقتی به اخری برسی باز دوباره مولتی اولی بالا اومده. تازه اونم اگه فقط بخوای مولتی یک سایدو بزنی چون به احتمال زیاد هر چهار ساید مولتی دارن.

دو کلام هم از مادر عروس

نصف شب خواب به خواب شدی اومدی فقط یه چی بگی بری

توضیح دادنیا رو توضیح دادم ولی اگر بازم برات سوالی مونده میتونی بری از مانی بپرس

متاسفانه به علت داشتن پسورد اکانت ها بچه های ان دبل رو اکانت لاگین داشته و لانچها کنسل شده و به سمت واندر ان ای لانچ شده و پلن صفر کردن واندرزن بمب ناموفق بود.

همری هم که مسیرشو گم کرده بود بلاخره خواسته یا نخواسته رسید.

مرس از دکتر نوید گل

اتحاد ایش هم با پایان خودش رسید.

خسته نباشید به همه بچه ها که حرف منو زمین نزاشتن و اومدن کنار هم بازی کردیم.

متاسفانه به علت داشتن پسورد اکانت ها بچه های ان دبل رو اکانت لاگین داشته و لانچها کنسل شده و به سمت واندر ان ای لانچ شده و پلن صفر کردن واندرزن بمب ناموفق بود.

مرسی از نوید عزیز اکانت dr.nvidia

مرسی از فرید عزیز اکانت nish

مرسی از میثم عزیز اکانت mish

مرسی از رضا عزیز اکانت gish

مرسی از میلاد عزیز اکانت nervsky

و اکانت خودم اکانت kish

این سرور برای ما فان بود که سعی کردیم بدون جبهه گیری و دخالت تو بازی سایدای دیگه مستقل بازی کنیم.

در اخر از ادی عزیز و مهدی کلت (ادمین محترم گروه لیدر اعظم ادی و یاران) کمال تشکر رو دارم اگه نبودن همون هفته اول حذف کرده بودم.

گزارش واندر ان ای هم محسن جان بزار ما که دیگه دلمون نمیره رو اکانت لاگین کنیم ببینم همره چیکار کرد . حیف اون جاش رو 00بمب بود.

پ.ن: عرفان جان به اعصاب خودت مسلط باش. بجای این همه لفت دادنا بازی خودتو بهتر کن.

پ.ن۲: ارمان گل میدونی که خاطرخواهتم و دوست ندارم بازی باعث ناراحتی بشه

جهت دریافت مبلغ جایزه ۳۰ میلیونی برای ساید همیشه برنده ان ای (پس از مصرف ترکیبات سنتی و صنعتی همزمان) درخواست باز شدن مجدد سرور را دارم.

تا بار دیگر مشت محکمی در دهان نوبان حاضر در اس ای خورده شود.

خبر رسیده تو این فاصله از فریز سرور تا الان علاوه بر اون ۲۵۷ کپ کاتا شده توسط ان ای یه ۶۰۰ ۷۰۰تا کپ در سرور های دات کام دژکوب ۵ایکس و غیره هم کاتا شده تا گندم کمکی از سرورهای دیگه فرستاده نشه. انقدر که پلنر های قوی هستن اقایون

اصلا کمال گرایی نکنید چرا که چیزی که شما بهش اشاره میکنید کمال گرایی است که منجر به نشدن میشه. این همه سرور ما اومدیم با مولتی بازی مقابله کنیم که در نهایت خودمون مجبور شدیم مولتی بازی کنیم... پس من تکرار میکنم سایدها معمولا 700 اکانت داشتند. قراره بشن مثلا 240 تا ! این پله اول هست.

۲۴۰تا تیکت داری ۱۰۰ تا پلیر

خوب ۱۰۰تاش که واسه بازیکنا میره ۱۴۰تا میمونه که میشه مولتی

حالا کی قراره مولتی داشته باشه ؟ مثلا بگیم ۴۰تا تنسر ۴۰تا نورث امپایر ۴۰تا تارتاروس ۲۰تا هم پخش میکنیم ک بقیه صداشون در نیاد

حالا تو این شرایط منی ک یک مولتی دارم بیام ببینم فلانی ۴۰تا مولتی داره بنظرت راضیم؟ دیگه این تیکت چه فایده ای داره

یا صفر یا صد. اینجا میانه نداریم

11- منطقی ترین حرف رو متین زد با احترام کپی که رید میشه رو بقیه دهکده هاش نیرو هست باید بن شه اکانتی که رید میره هم باید پانیش بخوره اگر ادعای مبارزه با مولتی بازی دارید در درجه اول باید ترس از باختن نداشته باشید دارید بسم الله

12- نمیشه اینجا بیاید بگید مولتی اخه پیفه هرکدومتون سرور ران شد بیاید 20 تا مولتی بکشید

در مورد 11- نه تنها اکانتی که نیرو داره و غارت میشه باید بن بشه.

بلکه اکانتی هم که نیرو نداره ولی چراغش ابیه و داره بدون لاست غارت میشه هم باید بن بشه.

فقط در یک صورت بن نداره که طرف افلاین باشه و چراغش زرد یا قرمز باشه.

در صورتی که اکانت چراغش خاکستری بشه هم باید حذف و کپ تبدیل به ناتار بشه

12-مولتی کشیدن همش زحمت اضافس ولی این بحث رقابتی هست ک ادم مجبور میشه مولتی بکشه. تا زمانی ک من بدونم طرف مقابلم ۱۰تا مولتی میکشه من سعی میکنم ۲۰تا مولتی بکشم عقب نمونم. سرور بعد باز حریف برای جبران ۴۰تا میسازه و این سیکل معیوب پیش میاد که در نهایت ۶۰تا اکانت اصلی داریم با ۶تا اتحاد مولتی که حتی ۷کراپهای ۵۰درصد گندم هم کپ مصری میشه.