Posts by Sadegh_PARTIZAN

سلام و شب بخیر دوستان عزیز

بنده هم اکانتم رو تحویل ساید میدم و از حضورتون مرخص میشم

مدیریت اسپیدترا هم بلاخره تغییر کرد و یک سرور خوب برگزار کرد اما ظاهراً چیزی که توی اسپیدترا قابل تغییر نیست سیاست های کثیف و پشت پرده اس.

ایلیا جان به شما هم تبریک میگم ، قبلاً هم بهت گفتم به هدفت رسیدی و ماموریتت رو برای دوستان جنوب شرقیت انجام دادی و حتماً به داشتن مهره ای مثل شما افتخار میکنن.

روزی که از جنوب شرق اومدن تو ساید ما دهکده زدن و ما خواستیم تلافی بکنیم شما قهر کردی و نذاشتی ، دلیلت این بود که چرا ساید رو باید وارد جنگ بکنیم.

ولی از وقتی به گوشت رسید که مذاکرات با شمال شرق در جریانه ، یک لحظه هم از هیچ کارشکنی دریغ نکردی و شاهکار آخرت هم اکانت جنرال سینا بود که میخ آخر رو به تابوت دیپلماسی شمال غرب کوبیدی چون میدونستی اگر ما با شمال شرق ببندیم دوستان جنوب شرقی ات دردشون میاد و تنها میشن.

تازه همه این ها جدا ، فراری دادن حداقل ۲۰ پلیری که امیر اسپارتان و رضا توربو میخواستن بیارن هم جدا.

در مجموع شمال غرب این سرورش رو فدا کرد که آدم هاشو بشناسه ، فدای سرشون ایشالا سرور های بعد با پتانسیلی که دادن میترکونن

امیدوارم سرور خوبی برای همگی باشه

خداحافظ همگی <3

رضا جان سلام🌹

در روزهای اخیر پلیر های سایدتون علیه شمال غرب زیاد شیطنت کردن اما ما نادیده گرفتیم چون بلاخره فروم هست و همه آزادند حرف دلشون رو بزنند و ما حرف یک پلیر رو به پای ساید نمینویسیم. و این در مورد شمال غرب هم صادقه و هر پستی توسط هر شخصی به جز محمد بایگوش که لیدر و سخنگوی ساید ما هست گذاشته بشه صرفاً نظر شخصی اون بازیکن هست نه لزوماً دیدگاه ساید ما.

اما شما به عنوان سخنگوی شمال شرق توی انتخاب کلماتت بیشتر دقت کن چون احساس میشه در حال شیطنت و دخالت در امور ساید شمال غرب هستی و این رو ما به عنوان تخاصم برداشت میکنیم و بر اساس اون تصمیم میگیریم. اگرم واقعاً قصدت همینه که خب ادامه بده...

ارادت♥️

سلام خدمت دوستان گرامی

این پست رو میذارم نه به این معنی که ما به شخصی و عهدی توضیحی بدهکار هستیم ، بلکه به نظرم تمام ساید ها شفافیت رو به تمام پلیرهایی که در این سرور نمادین و به امید یک بازی پاک و سالم و بدون مولتی تشریف آوردن بدهکار هستند و هیچ کس حق نداره بدلیل خودخواهی و منافع اش پلیر هارو از حضور در چنین سروی پشیمون و ناامید کنه.

بنده هم قبلاً بخاطر سایدم چه توی فروم چه بازی یقه جر میدادم اما الان این بازی از بی ارزش ترین چیز در دنیا هم برام بی ارزش تر هست که بخوام صداقت و آبرو ام رو بخاطرش فدا کنم.

در مورد ساید شمال غرب بر اساس افراد حاضر در کانال تلگرامی ما ، تا دیشب ۷۸ عضو در کانال ما حاضر بودند و از طرفی بدلیل فیلتر بودن تلگرام عده ای از پلیر ها از جمله خود ناصر کلاهبردار و چند نفر از اعضای تیم اش ، چند نفر از اعضای تیم آقا محسن و چند نفری هم از تیم رسول تورک عزیز توی کانال ما حضور ندارن. که میشه برآورد کرد تیم ما حدود ۹۰ تا پلیر داره حالا چنتا کمتر یا بیشتر.

تعداد اکانت های ما هم حدود ۱۰۰ اکانت هست.

یعنی ۱۰ اکانت بیشتر از تعداد پلیر هامون و این یعنی حدود ۱۰ اکانت مولتی در ((بدترین حالت))

که همین اش هم غیر مجاز هست و دلیلی که تا حالا باهاش برخورد نشده این هست که شیت تیم هنوز جمع آوری نشده و بدلیل تکثر تیم های حاضر در ساید هنوز احاطه کامل از طرف تیم لیدری بر روی پلیر های ساید وجود نداره و در زمینه هماهنگی متأسفانه چند قدم از ساید های دیگه عقب تر هستیم.

اما از روز اول لیدر ساید ((محمد بایگوش)) کاملاً به وضوح اعلام کرد که حتماً هر پلیر حتماً باید فقط یک اکانت داشته باشه.

در مجموع این مسائل داخلی ساید ما هست که شاید محرمانه به نظر بیاد اما شفافیت و ناامید نشدن پلیر های سرور به نظرم از برد و باخت تیم ما مهمتر هست چون وقتی پلیری تو سرور نباشه برد و باخت هم ارزشی نداره.

سلام خدمت دوستان

به شخصه خوشحالم اول سرور اکانت های زیادی بن شدن و این نشونه اینه که مدیریت جدیت لازم برای اعمال قوانین رو داره و به نظرم همه باید از این موضوع حمایت کنند.

البته ضعف هایی هم هنوز هست ولی شخصاً ترجیح میدم نیمه پر لیوان رو ببینم.

تیم Three Star هم تا این لحظه تعداد اکانت هاش تقریباً از تعداد اعضای گروه تلگرامی مون حتی کمتر بوده و کاملاً به قانون ((هر پلیر یک اکانت)) سعی کردیم که پای بند باشیم.

امیدوارم بقیه ساید ها هم پایبند باشن و فضا رو تیره و متشنج نکنن.

سلام دوست عزیز

من از اولین سرور تراوین ایران با این بازی آشنا شدم و اون سرور چون اولین بارم بود طبیعتا فارم شدم و از سرورهای بعد اکانت های بدی نداشتم بگذریم از اینا

احتمالا شما منظور من رو درست متوجه نشدین

ارسال منبع به واندر،دف به واندر و سایر اکانت های اتحاد بله اینا کار تیمیه، پوش اکانتی که کتیبه گرفته اینم کار تیمیه،ولی قبول کن استفاده از منافع یک اکانت به نفع یک اکانت دیگه تحت هر شرایطی این اسمش مولتی بازیه،من از ادمین میخوام همزمان با این سرور یه سرور دیگم استارت بزنه که همه چی آزاد باشه و شما به کار تیمیتون برسید،کار تیمی رو من زمانی مولتی اکانت نمیدونم که هر اکانتی برای خودش و تمام اعضای اتحادش بازی کنه دقت کن تمام اعضای اتحاد،شما اگه مصری ساختی برای تمام اعضای اتحادت به یک اندازه پارکینگ دادی و روی اکانت دیگه ای هم لاگین نداشتی اون میشه کار تیمی ولی اگه فقط برای اکانت همرساز خودت و تیمت پارکینگ دادی،اینو اسمشو نزار کار تیمی

سجاد جان به نظرم شما دیگه داری ((از پاپ کاتولیک تر)) میشی.

متر و معیار یک سرور سالم همون تراوینی عه که داره توی دات کام و تورنومنت بازی میشه.

هر چیز اونجا قانونیه اینجا هم باید قانونی باشه و برعکس.

پارک کردن همر توی دات کام و تورنومنت هم خلاف قانون نیست.

در ضمن این سرور ظاهراً قراره کراپر ها خیلی کمتر بشن ، مپ هم که 200*200 شده و مطمئن باش اون قدری ۱۵ کراپ توی سرور نخواهد بود که هر همر سازی بتونه برای خودش پارکینگ 15C شخصی داشته باشه تازه اگرم 15C ها در اختیار همرساز ها قرار بگیرن اونوقت دفساز ها توی گندم منفی به مشکل میخورن.

سلام

اگر شما به مدیریت این سایت اعتماد ندارید اصلاً کلا نباید تو این سایت بازی کنید ، چه سرور با مولتی باشه چه بدون مولتی.

مگه فقط مولتی هانتر از طریق مولتی بازی میتونه به رفیقاش توی سرور حال بده؟ از هزار روش دیگه مثل لو دادن تارگت پلن ها ، بی تاثیر کردن گندم منفی و غیره و غیره هم میتونه.

در ضمن این تعداد پلیری اینجا اومدن برای سرور ((بدون مولتی - بدون بات)) اومدن چون اون نوع بازی که مد نظر شما هست براشون جذابیتی نداشته و بین خودشون توافق کردن که به قوانین احترام بذارن ، همه شون هم آدم های بالغ و محترمی هستن برای همین اگر دنبال تضمین هستی هیچ تضمینی از این بالاتر پیدا نمی کنی.

سلام خدمت همه دوستان عزیز♥️

دو سالی نبودیم و دلتنگ همه عزیزان بودیم...

با وجود مشغله فراوان اما گفتم شاید دیگه همچین سروری ران نشه و همچین فرصتی بوجود نیاد.

ایشالا این سرور به عنوان یک سرباز صفر با ((یک اکانت)) در خدمت ساید جنوب غرب هستیم.

پ.ن: لطفاً اگر به قوانین سرور (بدون مولتی ، بدون بات) احترام میذارید در این سرور شرکت کنید مگرنه استراحت کنید و بازی بقیه رو خراب نکنید.

مخلص🌹

سلام

برد سرور رو به متای شمال شرق - جنوب غرب تبریک میگم.

داستان بنده هم تو سایت اسپیدترا به پایان رسید (از بهار ۱۳۹۷ تا بهار ۱۴۰۲)

ممنون از همه کسانی اینجا که اوقات خوبی رو برامون ساختن.

ایام خوش آن بود که با دوست به سر شد

باقی همه بی حاصلی و بی خبری بود

ارادتمند🌹

صادق

سلام خدمت همه عزیزان

تبریک به ساید شمال شرق بابت دیوار کردن همر های ما کار دفکورد هاشون خصوصاً درجه یکه

جا داره تشکر کنم از همه دوستانی که همر گذاشتن وسط و عرفان جان بابت زحمتی که برای لانچ و گندم دادن همرا کشید.

همر رنک ۱ سرور (اکانت classic stars) هم طی این پلن رونمایی شد.

یک لینکی هم در مورد دیستروی شدن همر xxxx توی فروم گذاشته شد که کار قشنگی بود اما حتی اکه اون همرم دیستروی نمیشد تارگت ما نمیپرید و در واقع یه همر رنک بالاتری مصرف شد که یه همر رنک پایین تر گرفته بشه.

در کل امیدوارم سرور به همین فرمون جلو بره.

با احترام

صادق داداش دنیای امروز عصر دیپلماسی و گفتگوی تمدن هست

اسم پارتیزان خیلی اسم خز و بی کلاسی هست بیا اسمت رو عوض کن بزار مثلا دیابلو

هر روز ما از خواب بیدار میشیم میریم تو تلگرام میگن پارتیزان دیوار شد پارتیزان چیف شد !

پ.ن. ترور هم تو بازی باشه ساقی بهش بزنه ترور تنهایی میره بیرون تراوین که بلد نیستی مافیا هم نتونستیم یادت بدیم !!

مانی جان این القاب برا شما خیلی مهمه واسه من اهمیتی نداره . شما ازین به بعد منو صادق تریاکی صدا کن اصلا شاید دلت آروم گرفت

اما قطعا کسی که بعد از 20 روز از گذشت سرور یه لینک واحه هم ازش رویت نشده لایق لقب پارتیزان نیست.

در ضمن گلم این دهکده هایی که چیف شد یکیش دهکده سهیل نپی بود که خودم ازش چیف کردم و دوستان زحمت کشیدن اسلاتمو آزاد کردند اون یکی هم کلا 2کی استپ روش بود.

بلاخره یه تایمی از عید ما سرمون خلوت بود و زدیم حالا دوستان سرشون خلوته و ما سرمون شلوغ

برگردیم به روال عادی تازه بازی واسه ما شروع میشه.

پ.ن: مانی جان ۱۵ سال عمرتو واسه تراوین گذاشتی حتی نمیدونستی مختصات نقشه چیه و کجاست

به نظرم اول خودت یاد بگیر بعد راه بیوفت به بقیه یاد بده

سجاد جان سلام

تبریک بابت دفاع زیبا

بنده شخصا طرح ریزی و اجرا کردم و مسیولیت اش با بنده اس و شرمنده پلیر اکانت امپایر هستم بخاطر دیوار شدن همرش

اما مواردی که برات سوال پیش اومده بود:

من با همین روش ۴ تا دیفالت نسبتا مهم رو چیف کردم و حداقل من حیث تجربه جواب داد.

اما اینکه چرا اسکات نکشیدم نقطه قوت این پلن اصل غافلگیری اش هست.

حالا اگه ریپورت اسکات رو شما داخل حملات اتحاد دیده بشه، پلیر شب اتحاد رو اکانت لاگین میکنه و اتک رو میبینه و کافیه چنج کپ کنه تا پلن fail بشه.

از طرفی همر شما قبلا رصد شده بود و میدونستم رنک خوبی داره و از طرفی جلوزنی انتخاب شده بود برا این پلن که تا ۴۰کی دف ثابت رو حتی با دیوار سطح ۲۰ بپرونه.

ولی از شانس بد، شما همزمان در حال اجرای پلن خودتون بودی مگرنه فکر کنم خود شما هم میدونی اگر اکانت آف بود صد در صد همرت چیف شده بود.

در هر صورت تبریک مجدد

با احترام

دوره ی آموزشی ترید همر جنگی با دارالفنون و اصطبل لول ۱۵

مدرس: دکتر نعمت یاغی

بزودی در سراسر کشور

لینکو میذاری یا خودمون بذاریم؟:D

پ.ن: ۲۰۰/۲۰۰ هاوا چطوره؟

سلام و روز بخیر

1️⃣ چیف دیفالت اکانت Parham_P.H

تلفات تقریبی ما: ۸کی استپ از دو دهکده

همر رنک ۲۲ سرور پس از چیف این دهکده یک رتبه صعود کرد.

2️⃣ چیف دیفالت اکانت Tommy

تلفات تقریبی ما: ۱کی استپ و ۱کی مزدور

پ.ن: وقتی پلنر سایدمون داره تو سواحل نیلگون کاسپین آفتاب میگیره وضعیت از این بهتر نمیشه ;(

سلام

عیدتون مبارک 🌹

دیشب ظاهرا شب شانس ریونجر ها نبوده

داداش ما خراجت رو همونجور که معین کردی آماده کردیم کی میای ببری امان نامه مون رو بدی؟ :/

پیش بینی اقتصادی: شمال شرقیای عزیز بزودی لوح قانون قراره گرون بشه ، تا میتونید بخرید انبار کنید.

پ ن:تو تا دَه صال دیگِع هَم پارصالِ مَا نمیشی…!❤

دوستان اگر میخواید 10 سال دیگه پارسال ایشون بشید نکات رو یادداشت کنید.

من خودم این سرور تصمیم گرفتم تمام وقتمو بذارم روی سبک بازی این استاد بزرگ تراوین مطالعه کنم.

درس شماره ۱: وقتی میخوایم با هیرو حریف رو خفت کنیم ، هیرو رو فول روی تولید منبع میذاریم.

تا دروس بعدی خدا یار و نگهدار