خبری نشد؟!
Posts by Mohammad666
-
-
دوستان ساید های مختلف کسی دیگه ای اعلام امادگی نمیکنه؟!
-
با سلام خدمت دوستان
پیرو مسائل موجود و شرایط بوجود اومده لازم دونستم که اعلام کنم که در ساید شمال شرق هیج گونه اختلاف نظری بین هیچ تیمی وجود ندارد و همگی از بازی کردن در کنار هم راضی هستند و بودند متاسفانه با توجه به شرایط و مشکلات پیش اومده و تایم استارت سرور در جلسه روز گذشته دیسکورد تصمیم گرفتیم انصراف از حضور در سرور رو اعلام کنیم
پ ن : از قناعت هیچ کس بی جان نشد از حریصی هیچ کس سلطان نشد
با این شرایط من ی کوچولو جا ب جا میشم و از چپ ب راست میزنم
اقایون چپ برا ی نوب جا دارین؟!
-
با سلام
این سرور مثل این ک قسمت شده از بالا ب پایین بزنیم
رو ب رو اماده باش
وعده دیدار ما ثانیه یک تموم شدن حمایت
-
فقط ی سوال
ببخشید زیاد شد
اسم واندری ک 100 شد چی بود؟!
مرتبت ب متای جنوب شرق شمال غرب بود یا چیز دیگه؟؟
چیزی ک من میبینم هیچ ربطی ب متا نداره
-
سلام و عرض ادب
بحث تخریب دیوار به کنار ، مبحثی که هست تاثیر همر در تخریب واندره.
شما اگه یه همر کاتا و یه همر رمر داشته باشی با فرض پایین اوردن دیوار باز هم همون نتیجه ای رو میگیری که دو تا همر کاتا دار داشته باشی ، مخصوصا که پوینت همر توتن بیشتره و روی تخریب واندر بیشتر تاثیر داره . در کل به نظرم همر اندگیمی فقط توتن کاتا دار خوبه و اون قدیم بود که به خاطر مشکل گندم همر رومن استفاده میشد .
الان کسانی که رومن بازی میکنن بیشتر به خاطر علاقه ی شخصیه به نظرم نه قدرت تخریب واندر بالاتر
یا حق
یوسف
فرقش 20 درصد مستی توتن هست ک رمر مست و پاتیل میرن اونجا جر میدن
-
سلام
یکی از اپدیت های موثری که میتونید قبل استارت سرور اعمال کنید تاثیر دیوار مصر هست که استحکامش رو از 5 به 4 کاهش بدید
جوری شده الانن رمر واندر زن کشیدن بی معنی شده
تکون نمیخوره بی صاحاب
-
باختید
ب شخصه برد یا باختش هیچ هیچ هیچ اهمیتی برام نداره
بازی میکنم ک لذتش رو ببرم
و این سرور عجیب بهم چسبید
و بی صبرانه منتظر سرور بعد
-
دوران خماری شروع شد
ولی خدایی هیچ کس فکر نمیکرد سرور 5x ب این خوبی بشه
ب من یکی ک اساسی چسبید
-
چجوری دلت اومد این همر رو بدون رمر بزنی
واقعا اولین تروپی توی سرور بود ک لایق اسم همر بود
دست خوش داشت
-
جهت هماهنگی و رزرو تیم تماس با علی فلوید
ههههههه
ممد توشی
-
بیشتر
حاجی این کار منو دیگه این مونده بود همین جوری روی نزدیک ترین نقشه ول دادم
پشمام 100 تا رم دیوار کشید پایین چرا
-
ممد جان داداش کلا ۲۰ دقیقه هست که ما ۵نفر داریم بحث میکنیم
چطوری به این نتیجخ رسیدی همه راضی اند؟
برنده قطعی انتخابات با اختلاف بالا شما هستی
)۲۴ ساعت قبل از انتخابات)😂😂😂
حاجی الان اگر امیر حسین لیدر ساید شماست دقت کن دارم میگم اگر داره میگه بازی ران بشه
ساید ما هم ک همه میگن باز بشه
الیا هم ب عنوان اخرین باز مانده شمال غرب میگه باز بشه
جنوب غربم ک بیابون بود
الان مشکلش کجاست؟!
-
خب الان همه خدا رو شکر مشتاق باز شدن سرور هستن
پس دیگه دلیلی نداره سرور ران نشه
اخ چ شود
-
الان نظر اکثریت ب باز شدن سرور هست
اونایی هم ک اسرار دارن باز نشه میترسن رویا پردازیشون رو بشه
-
منم درخواست باز شدن سرور رو دارم
این حداقل کار برای احترام ب تایمی هست ک گذاشتیم
-
سلام خدمت همه
به خاطر اینکه شایعه شده سرور جدید با سرعت 3 ایکس 18 اسفند قرار هست ران بشه این پست تحلیلی از وضعیت شمال شرق و جنوب شرق رو میذارم که اگه یه موقع این سرور دوباره راه نیفتاد کسایی که تو سرور نبودن و صرفا فروم رو دنبال میکنن بدونن وضعیت سرور چطوری بوده
اول از همه اعلام کنم که اگه ران شدن سرور در 18 اسفند واقعیت داشته باشه , 10 روز قبل از عید وقت سرور ران کردن نیست . بزرگترای سایدها و تیم ها اون 10 روز رو حسابی مشغله کاری دارن تو خود عید هم که احتمالا مسافرت هستن , بعضی از پرو پلیر و پرو لیدرهای سایدها هم که مشغول حل پیک نوروزی هستن و همه اذیت میشن .
اگه سرور قبل از عید ران بشه امیدوارم سرور خوبی براتون باشه و اگه بعد عید ران بشه اعلام حضور میکنیم
برسیم به وضعیت سرور
این سرور رو میشه به 3 بخش تقسیم کرد
1 - قبل از حذف sw
2 - بین حذف sw و حذف ناجوان مردانه اکانت مجید پرشیا ( T A R T A R U S )
3 - بعد از حذف تارتاروس
1 - قبل از حذف SW : با وجود توتالی پارسا سوئیفت در SW پیش بینی ما این بود که متای جنوب شکل میگیره و با توجه به اینکه تیمی در NW نبود برای خودمون شانس برد زیر 50 درصد در نظر گرفته بودیم
2 - بعد از حذف SW : شمال شرق و جنوب شرق روبروی هم قرار گرفته بودن که حتی طبق گفته بعضی از پلیرهای خود SE اکثر پلیرها اکانت هارو ول کرده بودن و شانس برد NE صد در صد بود
3 - بعد از حذف ناجوان مردانه تارتاروس : اینکه میگم ناجوان مردانه به خاطراین نیست که باعث زحمت بیشتر ما شد , به خاطر اینه که صفر تا 100 اون اکانت رو مجید پرشیا کشیده بود ولی اکانت رو کسی حذف کرد که لاگین هم روی اکانت نمیکرد .
به هر حال تارتاروس یه اکانت نبود , یه کلونی بزرگ بود که 40 تا دف ساز عالی داشت که هر کدوم قبل کتیبه ها میانگین 15 تا فیدر داشتن , خود اکانت ده 1 تا 18 واندرزن کشیده بود و تایم و انرژی و پتانسیل 10 تا از بهترین پلیرهای شمال شرق رو گرفته بود . با فاصله چند روز از حذف تارتاروس اکانت T E N C E R هم که از بهترین اکانت های سرور بود مولتی هاش چنج کپ شده بود و همزمان شدن این 2 اتفاق باعث شد 90 درصد پلیرهای NE بازی رو دو هفته ای ول کردن که ساید SE تو این دو هفته خیلی خوب عمل کرد و مرتاض یونیک NE و جنگ یونیک رو هم زد . اشاره ای به کتیبه های دیگه نمیکنم چون هر 2 طرف تو زدن کتیبه های کوچیک از همدیگه خوب عمل کردن .
بعد از زدن جنگ یونیک بحث حیثیتی شد و پلیرهایی که ول کرده بودن رو تونستیم برگردونیم . بعد از زدن جنگ یونیک درگیری های 2 ساید بالا گرفت و پلن های NE که از روز اول تقریبا پلنی نرفته بود شروع شد . از اون روز تا روزی که سرور فریز شد شمال شرق 275 تا کپ از SE زد و همینطور هم جنوب شرق از شمال شرق موفق شد حدودا 40 تا کپ بپرونه که اکثرا مولتی های اکانت T E N C E R بود . اسم 275 تا کپ که از SE زدیم رو در یکی از پست هام توی فروم سرور 5 ایکس گذاشته بودم .
پلن 2 ساید این بود که اول زیرساخت های همدیگه رو بزنن که تو این مورد NE با سرعت و قدرت بیشتری عمل کرد .
تقریبا بعد از اون پلن های گسترده روی نان کپ های دو طرف قرار بود شروع بشه که سرور فریز شد . اگه سرور فریز نمیشد با توجه به تعداد همری که هر 2 ساید داشتن و با پلن هایی که قرار بود شروع بشه قطعا جذاب ترین سرور اسپیدترا میشد
روزی که سرور فریز شد
ساید SE روی اکانت های
HIV , POTK , KENTO , 0RACLES , S.K.A , GUNSNROSES , ATRON , TITAL , THE GODFATHER , SHADOWS , SAEID_S , KING BALA , ANNABELLE
43 تا همر اندگیم داشت
ساید NE روی اکانت های
NORTH EMPIRE , THE LAST OF , FLAMINGO . TENCER , KING MMA , BROTHERS , GUARD , MARSHALL , THE MOB , DR.MORTONE , TRAY , WARMASTER , ALIEN , KING ITALIANO , ZIXER , DJ HR2 نالنجی
47 تا همر اندگیم داشت
از بین 10 تا همر اول سرور 7 تا متعلق به NE بود و 3 تا متعلق به SE . از اون 7 تا 2 تا از همرهای NORTH EMPIRE بود , 4 تا از همرهای THE LAST OF US ( همر 2 نورث همر 8 سرور بود ولی همر چهارم THE LAST OF US بهتر بود ) و یه همر از اکانت T E N C E R
در مورد تعداد همر های جنگی
ساید SE روی اکانت های
WOOD , TOOSHI , RONAN , ORACLES , JAWAFE و ...
آماری که دارم خیلی دقیق نیست چون شیت رو کامل نکرده بودم ولی زیر 40 تا مطمئنا نبود و بالای 60 تا هم مطمئنا نبود .
ساید NE روی اکانت های TENCER , NORTH EMPIRE , GUARD , BAD2TEN , MARSHALL , BROTHERS , THE MOB و ...
73 تا همر جنگی داشت
در مورد دف
ساید SE با اسکات هایی که همزمان با تایم لند پلن فیک کشیدیم ( از همه تارگت ها ) حتی کپ دف سازها و ...
بین 20 تا 25 میل داشت
ساید NE از لحاظ دف عملکرد خیلی بهتری داشت فقط دف کلونی THE LAST OF US و NORTH EMPIRE در مجموع 20 میل میشد
و کل ساید در مجموع بین 40 تا 45 میل دف داشت
در مورد واندر
ساید SE سه تا واندر داشت
واندر مرکزی واندر اولشون بود , واندر مرزی SE و SW هم واندر دومشون بود که 7*7 این واندر کور شده بود و دف سنگینی نمیتونست نگه داره و واندر مرزی SE و NE هم که واندر سوم بود ولی زیر ساخت نداشت به خاطر اینکه چند روز یه بار بین SE و NE دست به دست میشد و از هم چیف میکردن
ساید NE پنج تا واندر داشت
واندر مرزی NE و NW که واندر اول بود , واندر خاکستری واندر دوم بود , واندر مرکزی NW و NE هم واندر سوم و چهارم بودن و یه واندر خاکستری دیگه هم واندر پنجم بود
با توجه به اینکه سرور روز 75 فریز شد و نقشه ها روز 100 میومد , دف SE میتونست 50 میل رو رد کنه و دف NE هم 100 میل رو رد کنه
در مورد کتیبه اندگیم
هر دو کتیبه مرتاض یونیک و معماری یونیک دست SE بود
شادزی
حاجی من کاری ب هیچ جاش ندارم فقط اونجاش ک گفتی ما کلا 40 تا کپ زدیم
لامصب فقط اکانت توشی تنها بالای 50 تا کپ دیستوری کرد
دقت کن دیستوری ن این ک کراپ لاک یا بیام 2 تا کراپ 0 کنم
کلا دیستوری
-
نظر منم روی مپ 200 *200 هست
و همون 60 تا برا هر سایت کافیه
-
مانی جان مهدی به دلیل گفتگوی سالم با شما بنه
چنتا از مدال هاشو باز کرد برای شما ببینی کیف کنی
درسته که خود این مدالها برای پست سنگینی میکنند، اما صرفا جهت تزریق محتوا براتون از 5 مرحله پذیرش سوگواری یک مقاله ای ارائه میکنم.
یک نظریه که توسط الیزابت کوبلر راس مطرح شده است، پیشنهاد میدهد که ما در مسیری متشکل از پنج مرحله مجزا قرار خواهیم گرفت که به ترتیب عبارتند از
- انکار
- خشم
- چانهزنی
- افسردگی
- پذیرش
- اولین مرحله در این نظریه، انکار است که میتواند به ما کمک کند که درد و رنج فقدان را برای خود کمرنگ تر کنیم. همزمان که ما واقعیت اتفاق افتاده را برای خود تغییر میدهیم، تلاش میکنیم که در برابر درد بسیار زیاد این فقدان دوام بیاوریم.
- تجربه خشم بعد از فقدان شخص محبوبمان، طبیعی است. نبود او ما را با احساسات شدید و دردناکی مواجه ساخته است و ما را مجبور به پذیرش واقعیت جدیدی کرده است. خشم احساسی است که به ما کمک میکند با این احساسات دردناک مقابله کنیم. خشم به ما کمک میکند که احساساتمان را بدون ترس از قضاوت شدن دیگران بروز دهیم. اما خشم یک نکته منفی نیز دارد. اینکه ممکن است ما را از دیگران دور کند. بودن در کنار دیگران میتواند به ما احساس بهتری دهد و احساس امنیت بیشتری کنیم.
- وقتی که مرحله چانهزنی شکل میگیرد، ما معمولاً به قدرتهای بالاتر یا هر چیزی که از توان ما بیشتر است، روی میآوریم. این یک واکنش به ضعیف بودن ذاتی ما انسانها در برابر برخی رویدادهای بیرونی است. جایی که ما هر چقدر تلاش میکنیم نتیجهای در پی نخواهد داشت.
این احساس بیچارگی، ما را به چانهزنی سوق میدهد. با این فرآیند ما احساس میکنیم که میتوانیم در موقعیتی که هیچ کاری از دستمان بر نمیآید، اوضاع را تحت کنترل خود درآوریم. - همزمان که هیجانات ما آرامتر میشوند، مه غلیظ احساسات کم کم محو میشود و حس فقدان بالاخره رنگ واقعیت به خود میگیرد. در این مرحله تنها احساسی که تجربه میکنیم غم و اندوه خالص است.
- زمانی که به مرحله پذیرش میرسیم، به این معنا نیست که دیگر رنج فقدان را تجربه نخواهیم کرد، بلکه به این معناست که ما دیگر در برابر شرایط به وجود آمده مقاومت نمیکنیم و دیگر تلاش بیهودهای نمیکنیم که شرایط را به چیزی متفاوت با آنچه که پیش آمده است تبدیل کنیم.
بنظر ما هر فرد در مرحله اول برای تفریح باز میکنه، شما نیز ازین غم بگذر و به مرحله پذیرش ورود کن.
ضمن اینکه انگیزه دادن به تمامی شما برای سرورهای آینده باعث افتخار هست، ناتوانی خودتون رو بر حساب تجربه کمتر بگذارید و بپذیرد رقیب قدرتمندی رو به روی شما بازی کرد.
بدین صورت.
Ultra KIll
پ.ن: امیر جان پستت رو خوندم تشکر از اینکه پاک کردی، چندمورد بگم خدمتت
1- داخل شمال شرق من برای شما و مجید پرشیا احترام قائل هستم
2- در مورد کتیبه، مورد اول اینکه اسپاونش داخل ساید ما بوده، مورد دوم بنده تنها 2 ساعت رفتم از دانشگاه مرخصی بگیرم که بیام برای سایدم بازی کنم!
ضمن اینکه با مولتی هانتر صحبت شده و ایپی لوگین زمان اتک مال بنده و آرمین نبوده!3- داخل پی نوشت پست اخر مشخص هست که همچنان خاکی هستیم. صرفا از نحوه مدیریت داخل سرور گذشته لذت نبردم
4- در مورد ارمین هم جفتمون از بازی همدیگه لذت بردیم با هم کیف کردیم چیزی باشه خودش میگه ازش دلخورم
حاجی ما کی پول کتیبه دادیم ک خودمونم نفهمیدیم
حالا چند دادیم برا جنگ. یونیک؟!
-
سلام
ب شخصه خودم ب شدت موافق سرور بدون مولتی هستم و در صدرت نیاز پلیر هم ی 10تایی میتونم بیارم ک سرور خلوت نباشه