کپ که پوش میشه
دیفالتم جاش دور از کپ بود ده جدید میزنه
(پیام های رد و بدل شده در شمال شرق )
چرا احساس میکنم به جنرال سینا گفتن دیگه پست نزار 😂
کپ که پوش میشه
دیفالتم جاش دور از کپ بود ده جدید میزنه
(پیام های رد و بدل شده در شمال شرق )
چرا احساس میکنم به جنرال سینا گفتن دیگه پست نزار 😂
بیشترسلام همگی
داداش این اکانت الان میزنی من اینو دیروز دیوار کردم کاتاشم کردم
به انداز کافی کاتا کشید زد
به قول خودت هواسمون باشه ملت ساده گیرت نیارن یکم دیر زدیه داداش
بنی ۷
قسط جسارت یا تهمت ندارم ولی قبول دارید تایمی که خفت میزنید یکمم مشکوکه
مثلان میشه کسی که خفت اکانت امیر حسین زده چهارتا عکس از چهارتا تایم که پاپش تکون نخورده بده یا مثلا آیتم قهرمانش یا هر چیزی که ملاک خفته
اگه همینطور زده هم خو دمش گرم ولی خفتر همینطور نداشتیم بزنه تا حالا بزنه
پس بهم حق بدین یکم به این داستان مشکوک باشم
ولی از اونجایی که شناخت دارم دارم ازتون ایشالا من اشتباه کرده باشم
ناصر کم اسپم کن عزیزم
تاریخ منم ماله دیروزه پروفسور
اگه کلاس های خفتری حسین فستر میخاین شرکت کنین دیسلایک های این پست باید ۱۰ تا بشه
اسپم خالص
جز یکدونه اکانت به نام stunning من هیچ اکانتی رجیستر نکردم و نمیکنم به احترام همه کسایی که اینجا گفتن سرور بدون مولتی میخان بازی کنن
نگفتم مجید رجیستر میکنه گفتم بعد اون سرور با نام اون اکانت که ماله من بود هر سرور یه مولتی همیشه رجیستر میشد و تو اتحاد های مولتی ان ای هم بود
این اکانت ها که بدون اتحادن چرا خوب کاتاشون نمیکنین ؟
حواستون باشه آدم ساده گیرتون نیارن
روحیات پسری که همش دنبال واندر صده
چرا خوب الکی خودتونو سوژه میکنین؟؟؟
شیرینی واندر ۱۰۰ اتون هم با ما کیک قلبی دوس دارین؟؟؟
مهره ماااار داری تو دلبرییییی
دوستان لطفا از پلن های بعدی کپاشونو خالی بزارن طبق گفتشون بعدش دو لول بیشتر از قبل میره رو سطحش
از طرف دیگه گندمخوری که مهاجمم باید بده تا همر بره و بیاد میشه ضرر مهاجم و دفی هم رنده دیگه نمیشه میتونین آخر سرور بجا ۲۰ میل دف ۲۵ میل دف بریزین واندر 🤔
بیشتراوه اوه اوه
چه دیسلایکایی
حالا قشنگ شد
قربونت برم شما نمیخواد برا ما یاداوری قوانین بزاری و مدیحه سرایی کنی در وصف ادمین
یا نمیدونی ۳۰ درصد پانیش چیه، یا خوشت اومده کم هزینه بودن از بن در اومدن
نمیدونم چرا یهو یاد قانون سقف قرارداد فوتبالمون افتادم
نشه طوری که بعدا بشینیم بگیم عه عه عه
دیدی چی شد
کاش ماهم چند تا مولتی میکشیدیم زیرساخت قوی میکردیم تهش یه پانیش کوچولو بود دیگه
ایشاااالا که خیره
شیطونای لعنتی
ببینم دیس لایکاتونو
طرف رنک 4 پاپ بوده شده 8
عقل من که میگه پانیش ساختمون خورده
بیشتر.مستندات پس از مسدودی :
پس از مسدود شدن یک حساب، تمامی مستندات و مدارک مربوط به متخلف باید بهطور شفاف و مشخص به صورت منطقی در دسترس باشند. در غیر این صورت، هیچ اقدامی برای رفع مسدودی صورت نخواهد گرفت.
همچنین IP و Device و ایمیل ثبت نامی ، مورد نیاز خواهد بود. IP ثبت نامی خود را ذخیره کنید.
چنانچه IP ثبت نامی نامشخص باشد یا از VPN استفاده شده باشد اکانت بن می شود/آزاد نخواهد شد.
مجازات اکانت های اصلی :
مرتبه اول : بسته شدن اکانت ها به مدت 12 الی 24 ساعت، تخریب کلیه ساختمان ها به میزان ۳۰ درصد.
مرتبه دوم : بسته شدن اکانت ها به مدت 24 الی 48 ساعت و سپس تمامی اکانتها به جز یکی به انتخاب کاربر حذف خواهند شد.
و همچنین ۲۰٪ نیرو ها پانیش خواهند خورد.
مرتبه سوم : بسته شدن دائمی اکانت یا پانیش ۱۰۰٪
یادآوری مجدد قوانین !
ادمین داره تلاششو میکنه دیگه همین که بن شده بخاطر آیپی یا رید جای شکر داره
تو شبی که گذشت چه قهرمانانی از سرزمین جنوب خاوران در مزارع بلال به سلاخی کشیده نشدند... دی
لیدرمون گفته بود ما همه رو حذفیم این 85 ساعت آخر رو مدارا کنین
من متوجه نشدم ! الان شانس اینکه هیرو اثر بیاره 0 عه !!!اگه آره آدمین جان با ت دسته دار. دستمال توالت بفرستم ؟!
سرور ویژه 2x بدون مولتی اکانت با جایزه 200 میلیون ریالی
قوانین سرور رو بخونین لطفا نوشته 3 روز بعد وارد شدن اثر به حراجی داخل ماجراجویی هم میاد
استفاده از اثر هنری 2 عدد در روز می باشد.(۳ روز پس ازحراجی به ماجراجویی ها اضافه می شود)
صف ساخت درست نشده
امتیاز فرهنگی باگ داره هنوز
عروس خانم کجان ؟؟؟
رفتن مولتیارو آپ کنن :دی
با تشکر از مدیریت بخاطر این آپدیت خوب دست مریزاد
لطفا اگر امکانش هست بیمارستان هم اضافه بشه
بله بی برنامه گی ان کم تاثیر نداشت
ابوموسی اشعری پرومکس
کبیر فقط ناتار
قپی فقط تریدر
با نظم هم میبودین تهش ۲۰ ساعت دیرتر واندر ۱۰۰ میشد
۲۰ تا واندرزن اول سرور که اثر میزاشت روی اون دف میلیونی ۱۵ تاش اس ای و اسدبل بود !
اسدبل که به قول شما میخاست بشینه تو سایه ۱۰۰ کنه قطعا تا لول ۵۰ نمیزد روی ما.
خفن ترین واندرزناتونم زیر لول ۲۰ باید میزدین تا شاید اثر داشته باشه
سلام تبریک میگم به بچه های خودمون که خیلی زحمت کشیدن و کمک کردن با وجود نبودن خیلی از پلیرای اس ای نزاشتن ساید به بیایون تبدیل بشه. و هرجایی کم و کسری داشت سعی بر جبران داشتن همگی
دومین سروری بود که بات برای همه ساید ها آزاد بود و تو شرایط برابر باز هم بردیم.
طرف تا دیروز تو بازی کم میاورد پز بات اختصایشو به ما میداد حالا اومده تاپیک میزنه طرفدار سرور بدون مولتی شده 😂😂😂
به شخصه تنها سروری رو سالم میدونم که آیپی مشترک بن بشه حتی سر پلن زدن و این اتفاقا هم باید قانون اجرا بشه و هیچ استثنایی نباشه
همین اغا که الان پست گذاشته یه شمشیر قرمز میومد رو اکانتش کل عالم و آدم رو زنگ میزدا چون حوصلشو نداشتیم ایگنورش کردیم
میتونستیمم کاتا کنیم مثله سرور که سر فرامرز و لقمان اونکارارو کردین ولی چون ما بیشترمون دکتر مهندسیم و عقده ای نیستیم کاریت نداشتیم 😂😂😂
دفاع واندرهای جنوب گندم هم می خوان ؟ اجازه میدین یک نفر از شمال شرق لاگین کنه و مطمئن بشیم که با هماهنگی گندم خور متوقف نشده؟
این طرز بردن شایسته مردان بزرگ نیست
نه هرشب مهدی مثه امام علی مخفیانه نون و نمک میاره برامون نمیدونستین؟ 😂
تو با ۲۰۰ کیلو وزن میپری سریع پاچه این و اونو میگیری
بزن رو حذف فرومتم پاک کن فقط برو 😂😂😂
برو بی شخصیت درم ببند فقط نسوز انقدر 😂😂
هستشو یادت نره فقط قبل رفتن تف کنی 😂😂
پلن موفق دیشبتون هم تبریک میگم خدارو شکر یجارو بالاخره ریل زدین بعد شونصدتا فیک 😂😂😂