Posts by mahdi_nikravesh

تجربه هیروی مهاجمی که بدست آورد رو محاسبه نکردی شاید در این صورت ورق برگرده و مهاجم تو سود باشه و قهرمانش لول آپ شده باشه و 100 تا پماد یا به عبارتی 300 کیلو نقره سود کرده باشه

اکانت مولتی با آیپی جدا میسازیم

غارت خودکار فعال میکنیم میندازیم کل سرور رو زیر رید

میایم داخل فروم برا همه شاخ و شونه میکشیم

اگه بدون غارت خودکار باشه منم هستم

قبوله؟؟؟؟؟؟؟

بهنام از خداشه کشاورزی کنه این چه شرطی بود گذاشتی :(

سلام دوستان همگی خسته نباشید تبریکات و تشکرات رو کردن بقیه دوستان.

این سرور شرمنده همه بزرگترا و دوستان خودم شدم همگی ببخشید بدلایل شخصی بعد از متا بازی رو ول کردم ، نباید هم استارت میکردم این سرور خیلی خسته کننده بود از اولش برام

روند ابتدایی سرور که مشخص بود قرار بر سرور بدون مولتی بود که فقط جلوی مولتی صنعتی گرفته شده بود از حجم دفی که اومد بیرون مشخصه . ولی در مجموع قابل قبول تر از سرورهای گذشته بود.

برنامه تیم ما قبل سرور مشخص بود قرار بر زدو خورد با شمال شرق بود حدود 7 تا پلن هم رفتیم که یکدونش فقط دیوار شد اونم پلن دوم بود که با وجود دیوار شدن روز بعدش پلن رفتیم تا هفتمین پلن بعدشم که قرار بر متا شد.

شمال شرقیا توانشون تو پاپ بازی و کشاورزیه اگر یک سری باگ ها همون جوری که رضا گفت مهمترینش امتیاز فرهنگی درست شده بود از ابتدا به جرعت میگم شمال شرقیا کتیبه ها رو نمیدیدن . تا قبل متا چیزی که قحطی بود تو سایدشون کاتا و همر بود وضعیت اسکاتایی هم که حسین میکشید مشخص بود فارمی بیش نیستن فقط بخاطر باگ امتیاز فرهنگی  سرعت ساخت حجم دفشون از یجا به بعد تصاعدی شده بود .

توی اون برهه از دید عند گیمی گزینه های متا شمال غرب بود که بخاطر یکسری صحبتهای لیدر اونور با تیم ما به نتیجه نرسیده بودن و از طرفی هم میگفتن روی هیچ سایدی نمیخان دو به یک کنن بدلایل خودشون.

جنوب غرب هم هنوز یکپارچه نشده بود و تیم یوسف اینا بودن که مشکل داشتن با هم . با فرض متای جنوبی اگر متای شمالی بعدش شکل میگرفت شانس برد کم بود

این وسط پیشنهاد متای شمال شرق از طرف مملی اومد همونجوری که خودش تو اون فایل وردش گفته و امید و رضا از ما و مانی و تریدر از شمال شرق با هم جلسه گذاشتن و صحبت کردن که بچه ها داخل جلسه عمومی موافقت کردند. حالا سایدی که 7 تا پلن رفته و تو جنگ بوده و جز یکبار دیوار نشده ودستش بالاتره چرا باید بیاد با دشمنش متا ببنده ؟ عقل و منطق میگه حتما یه پیشنهاد و یه تضمین خیلی خوبی داده شده که همه قبول کردن.

با فرض اینکه چه واقعی مملی رو بیرون کردین چه صحنه سازی هیچ ایرادی به ما و امید و هیشکی نیست شرط اصلی متا قرار بوده تو اس ای 100 بشه که الان هم شده تمام.

احترام احترام میاره این چند سرور کسی بخاد متوجه بشه حق با کیه میتونه فروم های هر سرور رو نگاه کنه ببینه هر سرور سخنگوی کدوم ساید ها بیشترین بی ادبی ها و تهمت هارو زدن نگاه بالا به پایین رو کدوم ساید ها داشتن کدوم تیم ها هر سرور هر سایدی رفتن اون ساید به فنا رفته و ... تعداد افراد گل و محترم توی شمال شرق خیلی زیاده ولی اینایی که ما تو فروم میبینیم اکثرشون جزء اون دسته دیگن.

نمیشه هر سرور به عالم و آدم بی احترامی کنی آخرش که خاستی گزارش اکانتو بدی به ملت یه معذرت خواهی هم بکنی بابت بی ادبی هات بری باز آپدیت تر سرور بعد بیای.

امید اگر هر چقد بدی داشته بشه ، کاری بخاد بکنه وجودشو داره گردن هم بگیره برخلاف خیلیاتون، لازم نیست تهمت بهش بزنین

درآخر هم خیلی دوست داشتم این سرور طوری میشد که جنوب غرب ببره یسری آدم ها وجودشون تو فروم نعمت بود از جمله آقا محمد که از شخصیت و منششون واقعا لذت بردم داخل بازی هم که گل کاشتن.

پویا و حسین گل کاشتین دمتون گرم کیف کردم خیلی گنگتون بالاست 8)

تاریخ منم ماله دیروزه پروفسور

اگه کلاس های خفتری حسین فستر میخاین شرکت کنین دیسلایک های این پست باید ۱۰ تا بشه

اسپم خالص

جز یکدونه اکانت به نام stunning من هیچ اکانتی رجیستر نکردم و نمیکنم به احترام همه کسایی که اینجا گفتن سرور بدون مولتی میخان بازی کنن

نگفتم مجید رجیستر میکنه گفتم بعد اون سرور با نام اون اکانت که ماله من بود هر سرور یه مولتی همیشه رجیستر میشد و تو اتحاد های مولتی ان ای هم بود

این اکانت ها که بدون اتحادن چرا خوب کاتاشون نمیکنین ؟

حواستون باشه آدم ساده گیرتون نیارن

دوستان لطفا از پلن های بعدی کپاشونو خالی بزارن طبق گفتشون بعدش دو لول بیشتر از قبل میره رو سطحش

از طرف دیگه گندمخوری که مهاجمم باید بده تا همر بره و بیاد میشه ضرر مهاجم و دفی هم رنده دیگه نمیشه میتونین آخر سرور بجا ۲۰ میل دف ۲۵ میل دف بریزین واندر 🤔

طرف رنک 4 پاپ بوده شده 8

عقل من که میگه پانیش ساختمون خورده

یادآوری مجدد قوانین !

ادمین داره تلاششو میکنه دیگه همین که بن شده بخاطر آیپی یا رید جای شکر داره

من متوجه نشدم ! الان شانس اینکه هیرو اثر بیاره 0 عه !!!اگه آره آدمین جان با ت دسته دار. دستمال توالت بفرستم ؟!

سرور ویژه 2x بدون مولتی اکانت با جایزه 200 میلیون ریالی

قوانین سرور رو بخونین لطفا نوشته 3 روز بعد وارد شدن اثر به حراجی داخل ماجراجویی هم میاد

استفاده از اثر هنری 2 عدد در روز می باشد.(۳ روز پس از‌حراجی به ماجراجویی ها اضافه می شود)