Posts by Kasra.king

سلام عزیز

میخوای چند تا اکانت هم برات بسازیم راحت باشی

چند تا سیستم و گوشی و اینترنت مجزا برات تهیه کنیم راحت باشی

ادی رو هم بفرستیم با حسین فستر خفت هاتو بزنه؟یک وقت خسته نشی؟

خب دادا این یک چالش هست باید قبول کنی مولتی نباید بازی کنی تا بن نشی

کدوم مولتی عزیز من

میشه بگی به مولتی هانتر چک کنه؟

این که اونجا بازی میکنم هم چرته چون کل تاییم انلاینی منو روی اون اکانت حساب کنی به سه ساعت هم نمیرسه

خب من ساختم شما که کلی فوش دادی و شخصیت خودتو به نمایش گذاشتی بلد بودی میساختی

میخوای ریپورت نامه هاتو بزارم اینجا همگی باهم ببینیم

مولتی هانتر هم اگه دوست داشت طبق قوانین تراوین بن ایپیت کنه

ولی من دوست دارم توی بازی حال تو رو بپرسم اسسسطورههههههههه😄😄😄😄😄😄

اون اکانت توتن که دیروز دفاع داد روی اکانت خودش پلیر داره خیلی هم پسر گلی هست که حتی با این که اون تاییم توی جاده بودم اصلا حواسم به اکانت نبودولی حمایت کرد

دمش هم گرم

برو عمو برو با هم قد خودت حرف بزن به ما نمیخوری🤣🤣🤣🤣🤣

سلام خدمت همه دوستان که لطف کردن و منو دعوت کردن

الان ساعت تقریبا ۵ صبح هست و تازه دارم میرسم خونه واقعا قصد بازی نداشتم ولی این سرور تست یکم قلقلکم داد تا بعد از سال ها یک سرور باشه که بدون مولتی باشه و بشه پلی داد

فکر کنم اولین بار هست که رسما اعلام حضور میکنم این سرور کنار دوستانم توی اس ای هستم ولی یکم متفاوت تر!

اومیدوارم دوستان ساید های دیگه وسط بازی دوباره ساید رو خالی نکنند تا بازی جذاب باشه

موفق و پیروز باشید

اینم از همر بدون مولتی من همر دیفالت اکانت lord

غارت فقط از ناتار و ابادی

سلام به همگی

این سرور هم با خوبیها وبدی هاش تموم صد و واندر صد شد حالااین یک بازیه امیدوارم واندر زندگیتون صد بشه

قسمت نشد همر من بخوره به واندرعکس همر رو میزارم همگی ببینید

از دوستانیکه کنارشون بودم و منو تحمل کردن تشکر میکنم

موفق باشید

والا بجز اکانت موناکو و اکانت مالگانی هرجارو زدین که دیوار شدین داداش

ما نیروهامونو ترشی انداختیم شما دیوار کردین

تفاوتی مگه میکنه؟

یک نمونه از جا های که از قلم افتاده خیلی زیاده لینک ها یکی رو میزارم بابت یاداوری

یکی اینو از حبس در بیاره تا کلا به فنا نرفته

سلام خدمت همه دوستان

اقا یک سوال دارم قبلا محمد علی مگه تاییم عقب افتادگی واندر ها رو نمی نوشت

الان خوابه یا داره هنوز زمان هارو درمیاره

محمدعلی زمان عقب افتادن واندر ها رو بنویس میخوام کاتا رو تنظیم کنم اضاف در نیاد

دوستان توجه کردید این سرور رضا گاد مودب شده؟☺️☺️☺️☺️

سلام به همه دوستان

اوضاع و احوال چطوره؟

قبلا یک یوسف نامی بود گاها تحلیل از سرور میذاشت این سرور فکر کنم حوصله تحلیل نداره!

ببخشید شما؟

کجای ان ای داری بازی میکنی یا چیکاره ان ای هستی که دنبال تعیین و تکلیف برای مایی؟

خداروشکر ما حداقل پلیر شمال شرق بودیم و هستیم و تنها بخاطر مسائلی که بین خودمونه خارج ساید شدیم و مستقل بازی میکنیم با این حال باز هم برای هیچکدوم از پلیرای اونجا تعیین تکلیف نکردیم

بیا یه توضیحی بده کجای حرفای ما موضع ضعف بوده بیبی که ببینیم باید چیکار کنیم دربارش😂😈

رضا جان خسته نباشی

شنیدم کوچ کردی شمال غرب هوای شمال غرب گاها بارونیه یا باد تند میاد لباس مناسب بپوش سرما نخوری

;);):D

اسم اکانتمو که داری ؟ بزن ببینم چیکاره ای

ببخشید عسیسم تو مسافرتم بیشتر از این در توانم نیست ج بدم :)

اجازه میدی منم بیام کنارت ده بزنم

همسایه خوبیم همش میام سرم میزنم بهت که دلت نگیره:D

سلام

بنظر من اگه گفته های قبل از سرورادمین(به پونصد اکانت اول پاپ و هجوم و دفاع مجوز حضور در سرور آتی داده میشه ) انجام بشه عملا سرور به تعادل نسبی میرسه ولی آگه ادمین بجای ساختن اکانت با یک سیستم عامل گزینه تصادفی ساختن اکانت رو لحاظ کنه و میزان ماکسیموم رید از یک اکانت رو برداره سرور آینده سروری میشه که همه بصورت تصادفی داخلش ثبت نام میکنیم و عملا نود درصد مشکل مولتی بازی حل میشه و سرور جذابی میشه!

نه داداش حافظه ات مشکلی نداره

به قول جاوید بود فکر کنم که سرور رو به دو قسمت قبل تارتاروس و بعد تارتاروس تقسیم کرده بود!

بله موقعی که شما بودید سرور تقریبا برابر بود ولی بعد رفتن شما و حذف اکانتهاتون سرور نتیجه بازی از قبل مشخص بود!

مجید جان موفق باشی داداش

سلام به همه فروم نشینان عزیز

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی هست

جا داره اول به تیم آن ای تبریک بگم که این سرور رو داره تموم میکنه!

تبریک دوم رو به تیم اس ای میگم که درنبود اکثر پلیرهای خودش خیلی خوب بازی کرد

مجید و امیر تریدر عزیز سایدی که اکثر پلیرهاش توش بازی نمیکردن یا اویل سرور بودند و بعد از سرور رفتن یا وقت بازی نداشتند و گاهی سر میزدند و میرفتند نتیجه ی خوبی هم قطعا نمیتونستند بگیرند ولی با این حال تیم اس ای خیلی خوب و به مراتب زیبا تر از تیم آن ای بازی کرد!

من خودم به شخصه زیاد توی بازی نبودم و از همه هم تیمی هام معذرت میخوام!

امیر و مجید عزیز خفتی که توی دو ایکس آن ای تحمل کرد ده برابر بیشتر از ۳ایکس بود حداقل ما اینجا تونستیم چندتا پلن بریم!شما چیکار کردید توی دو ایکسی که برنده قطعی اون سرور ما بودیم!!!

موفق باشید

سلام علی جان

ممنون بابت توضیحاتی که دادی

فقط یک سوال ناتاری مونده توی جنوب شرق که شما کاتاش نکرده باشید؟؟؟

طبق گفته های سالار بست توتن!!!

داداش مدال کاتا کردن ناتار ها رو هم بنداز گردنت شما جلو تر از ما شروع کردید!!!افتخارش میرسه به شما!!!

در مورد لینک ها باید عرض کنم بهترین حرکت رو انجام داده!منتها شماچون تاحالا آخر بازی رو ندیدی نمیدونی!ما دوست داریم بزنیم لذت ببریم حالا روی مولتی یا هرجایی!!!شما کادو کن ببر خونه خودتون! !!شب دور هم تخمه بشکنید!!!

اتفاقا پیشنهاد خوبی بود زدن یکی از همر ها

خفت زیبایی بود خفت ۷کا کاتا

اوه اوه

اونم اینجایی بازی

موفق باشید

رضا جان خونه جای خوبیه!

منتها مسله اینه خونه خالی یا با اهالی خونه!

منظورم آگه تنهایی برگشتی خونه یکم سخته ولی آگه با بچه های قدیم برگشتی

خوش برگشتی!؟!

خطاب به دو دوست گلم مانی و ایلیا عزیز

هردوی شما دوستان من هستیدو پلیر اس ای!

از اینکه این سرور کنار هم هستید خوشحالم چون کنار هم بودنتون اس ای رو از این هم قوی تر میکنه!

هر بحثی توی سرور های قبل بوده بهتره همینجا تموم بشه

آگه بخوایین قوی تر از قبل باشید باید کنار هم باشید و مشکلات اس ای فقط داخل واتساپ اس ای حل میشه

فقط محض یاد آوری

پ ن:اینطور که مشخصه آن ای حیات خلوته،خخخ

یکی، دوتا گوسفندی ،بزی،چیزی مینداختید توی ساید حداقل گرزی هامون اونها رو کباب میکردند!

الان این گرزی هامون رو کجا بفرستیم شکار گوسفند؟؟؟:(:(:(:(

;););):P^^

سلام

دوستان خبری شده توی شمال شرق

تا دیروز همه برای سرور رجز میخوندند حالا همه میگن نمیام؟ ؟؟!!!

یوسف جان امیدوارم این سرور شاهد بازگشت جنوب غرب قدرتمند به سرور باشیم

شخصا به عنوان یکی از قدیمی ترین لیدرهای جنوب غرب همیشه منتظر بازگشت قدرتمند جنوب غرب به بازی ها بودم!

موفق باشید