سلام و عرض ادب...
اول از همه تبریک میگم به تیم منسجم امرداد که تونست برای بار سوم برنده بازی باشد. تبریک میگم به بچه های شمال شرق چه کسانی که موندن و چه کسانی که رفتن. شما هم جز این برد هستید. تبریک میگم به قسمت بازنده ی این سرور (غرب) شماها خوب بودید ولی ما بهتر ! تلاش خوبی کردید و امیدوارم در سرورهای بعدی تلاش بیشتری کنید.
شمال شرق از روز 20 سرور دارای یک نظم شد که با برنامه های دقیق پیش رفت و ماحصل آن همر های اند گیمی فراوان و دفاع های چند ده میلیونی بود. توی این مسیر که من و مازیار شروع کردیم دوستانی که به ما پیوستند ولی دوام نیاوردند. کسانی که توان داشتن همکاری گروهی نداشتند. دو نفر به تیم من و مازیار پیوستند که بسیار هماهنگ و قشنگ عمل کردند. آقا فرشید و جعفر عزیزم. برای من این سرور برد خیلی خیلی بزرگی بود، چرا که با جعفر خیلی نزدیکتر شدم و همچنین من و مازیار دیگه تنها نیستیم، الان جعفر هم هست. دو مغز به سه مغز تبدیل شد و بسیار خوشحالم که هم ارتباط من و جعفر به رفاقت تبدیل شد هم بازیکن حرفه ای و انعطاف پذیر و با اطلاعاتی که میتونیم ساعت ها به همدیگه نقد کنیم و پلن بریزیم آشنا شدم. انگاری یک نفریم نه دو نفر متفاوت... بیشتر از برد تبدیل شدن تیم دو نفره به تیم سه نفره (جعفرو مازیار من) من رو خیلی خوشحال تر میکنه. شمال شرقی که از لحاظ همه چیز ضعیف ترین بود (دفاع، هجوم، تعداد اکانت، تعداد دهکده، نیروی انسانی) در زمان کتیبه (منهای لویال، اینم آوانس) به قوی ترین ربع بازی روی کاغذ تبدیل شده بود و این برای تیم لیدری ما یک برد حساب میشدکه چی تبدیل به چی شد ! متاسفانه با حذف غرب شمال شرق هر روز سردتر از دیروز میشد تا جایی که بعد از یک جلسه برای حذف همگانی بیشتر از 80% آرا برای حذف صادر شد.
لذت بسیاری بردم چرا که تونستم با مازیار بعد از S1R1 و S8R1 دوباره هم تیمی بشم. دوباره روزی 7-8 بار به هم زنگ بزنیم و دعواهایی بکنیم که هر کسی ببینه میگه اینا الان اکانتشونو حذف میکنن ولی آخرش به تصمیمی واحد میرسیم (چه اون تصمیم رو دوست داشته باشیم چه نداشته باشیم) و قطع میکنیم میریم برای ساید بازی کنیم. روزها من و مازیار با هم خندیدیم و دعوا کردیم ولی برای هدفی واحد (برد شمال شرق) پی همه چی رو به تنمون مالیدیم. مازیار نمیدونم چجوری بگم ولی واقعا خوشحالم که تو زندگیم هستی. مثل یک پدر، برادر و رفیقی برام. سالم ترین، پاک ترین، مرد ترین، با معرفت ترین توتالی هستی که تو تراوین ایرانه و داشتنت برای هر کسی آرزوست.
تشکر میکنم از مسئولین شمال شرق که خیلی زیاد کمک کردن تا بتونیم ساید پر قدرتی داشته باشیم. از مجید پرشیا و علیرضا V4R و فرشید و جعفر. مسئولین زیاد بودند ولی همراه کمک مخرب هم بودند در نتیجه اسمی ازشون نمیبرم. من مثل مادری هستم که شمال شرق فرزندم بود پس شماهایی که به یک نحوی تخریب انجام دادید برام ارزشی ندارید، باشد سروری که هفت تیر کشی نکنید و ثابت شوید.
تشکر میکنم از تک تک بازیکنان شمال شرق که به تیم لیدری بسیار اعتماد کردند و تا آخرین لحظات (حتی تصمیم به حذف) بودند و بازی کردند و حذف کردند. بنده به دلایلی حذف نکردم چون چند نفری در شمال شرق داشتن بازی میکردند و فقط روزی یک بار لاگین داشتم (همین!) تا کنار کسانی باشم که موندند. اگر بخوام اسم ببرم خیلی زیاد میشه و ممکنه کسی از قلم بیفته ولی از تک تک کسانی که یک اکانت با پاپ 8 هم ساختن در شمال شرق تشکر ویژه میکنم و ممنونم که اعتماد کردید و وقت گذاشتید و هزینه کردید.
شادزی
محمد وگنس