خب خب خب
دوستان و عزیزانی که منو طول این بازی استراتژیکی(تراوین) میشناسن میدونن که تورج یه اکانت فروم داره و بس حتی چندین بار همین اکانت بخاطر اینکه پسوردش فراموش شده از مدیریت درخواست پسورد جدید کردم.سربازان گمنامتون میتونن از مدیریت استعلام کنن

اصلا من اکانت فیک بسازم از مدیریت زشته!!چه کاریه !!! شماها که ندونید اونا که میدونن.بالاخره همه فروم که بازی و ادبیات بازی نیست ... بلکه تلالویی از رفتار و تربیت خانوادگی شخصی هست که اونجا بزرگ شده و داره تو فروم پست میذاره.حالا کسی انگل خطاب کنه و بستنی بگه و خوارج و خاین و بعداا توجیه کنه کل کل بازیه و خودشو آروم کنه و فکر کنه توهین کرد و زرنگی کرد بعد نامه زد عذرخواست که کل کل بازی و ... و یارو نفهمید در حقیقت از نفهمیه خودشه
بحث اول برمیگرده به این که من بازی رو همون موقع که اکانت !NO.ONE! رو با سه همر تحویل دادم که سر شمال شرق بلند نکنید که کردید و به یک قول ساده عمل نکردید عطایش رو به لقایش بخشیدم.اما میبینم این شمایید که مشتاقید من دوباره حضور داشته باشم! اوکی
دقیقا نمیدونم کدوم سوپرپلیره سایدی آقای GRAND اما بنده در خدمتم.و اگر شما بنده حقیر رو به عنوان پدر معنوی تیم لویال خطاب میکنی افتخاریست بسی بزرگ برای من که کنار بابک و حسین و وحید و اشکان و نورالله وبقیه دوستان باشم.
- توهم توطئه مشکلی که از روزای اول تو شمالشرق این سرور بود و هنوز ادامه داره...
بحث بعدی در مورد اکانت فوق الذکر که سربازان گمنام شما(حتما دوستان اون دو تا سرداری که قرار بود وحید رو تو گونی کنن
)شناسایی کردن که من هستم
مشکلی ندارم میتونید در نظر بگیرید منم یا هر کسی دیگست.بچسبونیدش به من یا نفر قبل یا کسایی که از امروز رسما در کنارشون خواهم بود ویا هر شخصی که قوه تخیلی شما کشش نسبت دادن بهش رو داره.اصلا و ابدا برام مهم نیست و نخواهد بود.
این سربازان گمنام نخودی اگه به اندازه نخود قدرت تحلیل داشتن یه سوالی براشون پیش میومد
تورج از کجا آمار جنوب شرق رو داره که نظر در مورد ریدشون بده؟چجوری رفته رو اکانتاشون؟ حالا اگه منم چه بهتر
چه دوستان خوبی دارم(دم جنوب شرق گرم
)
# امان از توهم توطئه
بدگُمانی[۱] یا پارانویا (به انگلیسی: Paranoia) در تعریف عام آن، غریزه یا فرایندی از فکر است که تحت تأثیر اضطراب یا ترس به حالتی غیرمنطقی و وهم آلود در میآید.[۲] افراد پارانوئید معمولاً فکر میکنند که دیگران برای آزار و اذیت آنها میکوشند یا فکر میکنند که دیگران به دنبال توطئه علیه آنها هستند.[۳] پارانویا با فوبیا تفاوت دارد. افرادی که دچار فوبیا هستند ترس غیر منطقی دارند، اما به خاطر ترس و اضطرابشان دیگران را سرزنش نمیکنند.[۴] وارد کردن اتهامات غیرواقعی و عدم اعتماد معمولاً از دیگر نشانههای پارانویا است.[۵] به عنوان مثال، حادثه ای که اکثر مردم به عنوان یک حادثه یا تصادف تلقی میکنند، از منظر یک فرد پارانوئید ممکن است توطئه تصور شود.[۶]
بیشتر
اینم از ادب و نزاکت عموشون
وقتی همچین شخصی با همچین نوشتاری و طرز فکری لیدر ایناست چه انتظاری دارید !
بدبختی اونجاست که یه سرچ گوگل ممکنه این اشتباه رو به خواننده القا کنه که کسی مثل شما تورج جان باسوادی و پیش خانم فردوسی تو دانشکدهی سابق ما (بهشتی ) پرپوزال دکتری روانشناسیت رو ارائه دادی که از تز دکترای روانشناسیت دفاع کنی .
وقتی شما با این همه دبدبه و کبکبه اینجوری درمورد مردم فکر میکنی ؛ القاب ناشایست به کار میبری چه انتظاری از کوچکتر شما داریم !
در مورد بازی هم
۱- شما هیچ کاری نکردید روی اکانت آیدین بعد اینکه تشریف آوردید. اصلا مگه چقدر رو اکانت بودی که ۴ تا همر گولاخ ساختی :دی
اکانت تک رقمی سرور ؛ با این همه پتانسیل رو به رنک ۶۰ سرور بردی اونم زمانی که ناتارها به قدری منابع میدادن که نیازی نبود ده نزنی که همربسازی و هنوز لویال به افق یکساله کاتا کردن تاتارهای ساید خودشون نرسیده بودند :دی
۲- سفسطه بازی و سیاست دوپهلوتون شاید برای خودتون جذاب باشه و حال کنید اما از منظر یک مشاهده گر که شما رو نگاه میکنه خیلی کاربردی نداره .
۳- برای سیاست تفرقه افکنی تو شمال شرق کم سن و سالها رو جلو انداختی و به قولی شخصیت اونا رو فدای خودت کردی و توی فروم هم دوتا اکانت زدی که وجههت خراب نشه ولی خب غافل از اینکه نیمه تاریک ماه شاید از رو زمین مشخص نباشه اما از سیارات دیگه مشخصه ؛
توی فروم هم وقتی کسی محترمانه خطابت میکنه محترمانه جواب بده گلم نا سلامتی دکتری روانشناسی داری از گوگل :دی
پینوشت درجواب وحید عزیز
۱- عموی شماست و نسبت فامیلی با ما ندارند تورج.
۲- تورج مختصاتش روی x;y مثبته ؛ مختصات ربطی به حب قلبی نداره.
کسانی که منو میشناسند میدونند چند سرور تو شمال شرق و جنوب شرق صد کردیم واندر رو ؛ اون موقع فکر نکنم عموتون تراوین بازی میکرد .