نمی دونم چرا وقتی دارم با یکی از اس ای صحبت میکنم یهو سر و کلت پیدا میشه!؟
خوشحالم واقعا
کسایی که نمی دونستن مورال بونس چیه و لول آهنگری و مستی رو به رنک همر ربط میدادن، الان اومدن لینک و مرجع و ریفرنس میدن
کردیت نمی گیری شما متاسفانه، برو 2 عزیز دل سربالاییه! با 4 نمی تونی رد کنی!
مگه گفتم فرمولشو کشف کردم یا کلا مبدعش بودم!؟ اینقدر سنگین بود براتون این موضوع؟
نه بابا این بازی همینه و هر روز یه مورد جدیدی هست برای یادگیری و همینه که دلیل موندگار بودنشه، جدا از سیاست بازی و دیپلماسی
خودم همیشه دنبال مطلب و نکته جدید بودم، همه پست های آموزشی آیدین و چنتا دیگه از فروم نویس های آی آر رو خوندم قدیما.
اشکال نداره که، منم اوایل فکر میکردم میشه نیروی مهاجمو توی دهکده مدافع خفت کرد، خیلی پیله بودم به دفکورد که تایم لند رو بهم بده میخوام سیم سکند لانچ کنم تا خفت کنم مهاجمو هرچی قسم و آیه میاورد که نمیشه هی اصرار میکردم، فکر میکردم نیروهای مهاجم حداقل چند ثانیه اونجا اتراق میکنن! چقدر توی دلش درود فرستاده بهم معلوم نیست دیگه! ولی خب بعدا متوجه شدم یه همچین روش هایی به شکل متفاوت یکی از تکنیک های بازیه.
خب همه شما رو به این چالش طنز مانند دعوت میکنم
شاید فضای فروم هم از سمومیت در اومد.
سلام نورالله جان، لینک تایید کننده ای هم داری؟
البته بعید نیست چون تیم تراوین همیشه در حال دستکاری اعداد و ارقام برای حفظ بالانس هست، ولی در کل یه اصل رو به کل حذف نمیکنه یا تغییر اساسی بده، تغییراتی انجام میده تا بالانس به بازی برگرده هرجایی نیاز باشه.