این تمدید شدن گندم منفی شده مثل زدن ترامپ
Posts by VaGNeS
-
-
سلام
مسائل زیادی توی مملکت ما سالیان سال هست در جریانه... به جرات میتونم بگم قرن هاست که نور به سرزمین ایران نتابیده ! تراوین برای من یکی دور شدن از دنیای واقعی است. دنیایی که بخاطر جبر جغرافیایی پر از عذاب شده و دلخوشی های ما یکیش همین گیم هست. در هر صورت توی این سرور با اینکه توی قسمت عمومی تمام موضوعات 1 هستیم. تولید، جمعیت، امتیاز فرهنگی، همر زیر 10 (5 موتوره با کلاه خود داره میسازه) و کاتای 3450 (بیگ کاتای سرور) ، هزینه و وقت زیادی که متحمل شدیم من و حامد، مشکلی با بسته شدن سرور ندارم. یک بازیکن ساده هستم. این موضوع رو باید لیدرها بیان بگن، ولی واجب دونستم به عنوان یک دردکشیده و شکنجه شده از این وضعیت نظر شخصی خودم رو بیان کنم. شادزی
-
سلام. چخبرتونه ؟ چی شده ؟ عزیزان - برادران و خواهران. به اعصاب های خودتون مسلط باشید. میدونم الان شرایط بدی هست. همه ی ما دوست داریم برای ایران عزیزمون و از همه مهمتر مردم نازنین ایران بهترین ها اتفاق بیفته. سختی که طی سال های اخیر کشیدیم واقعا وصف نشدنی است، ولی اینجا چه ربطی به محفل سیاسی داره؟ اینجا انجمن تراوین هست. بنده سال ها توی آی آر مدیر فروم بودم، توی آی آر ادمین فروم بودم، فکر کنم علی چیفر من رو خوب یادشه سرور 5 راند یک یا دو، خیلی بن شد. Mod-Mamali اسم اکانت من بود. واقعا این فروم اسپیدترا در مقابل قوانین اون فروم و سختگیری های مدیریت فروم آی آر قابل مقایسه نیست ! اگر واقعا میخواید بحث های سیاسی بکنید برید دیسکورد برید کلاب هاس و خیلی انجمن های مختلفی هست. من خودم توی خیلی از این قبیل موضوعات فعالیت دارم، ولی اینجا انجمن تراوین هست! در مورد تراوین صحبت کنید.
پی نوشت: از مدیریت تقاضا دارم سرور رو فریز نکنند. بجاش تدابیری مثل جا ب جایی سرورهاشون به داخل ایران کنند، سروری که فریز بشه تموم شده است ! دیگه هیچ وقت ادامه نخواهد داشت. 2 بار تجربه این موضوع رو هم در آی آر و هم در اسپیدترا داریم. ما پیرمرد ها میخوایم روزی 2 ساعت از زندگی دور باشیم میایم تراوین بازی میکنیم. هزارتا گیم دیگه هم هست ولی گیر کردیم توی این بازی. لطفا تدابیری بیاندیشید که بازی ادامه داشته باشد. مرسی
شادزی
-
اما همچنان معتقدم با شرایط موجود به هیچ عنوان نمیشه قید واحه و حیوونا رو زد، البته بستگی به پنل و برنامهریزی هر اکانت هم داره.
باتشکر
سلام مرتضی جان. من هم نگفتم که رید واحه بده. به نظرم بسیار عالی هست. (مخصوصا قسمت انتقال منابع به هیرو)
انقدر سر واحه تو سر خودتون نزنید. رومن و توتن هایی که دارید حال میکنید ناتارا 1 ماه دیگه تپل شدن. رعد این گول ها کل مپ رو میزنه هر 5 دقیقه میشینه رو ناتار. شماها باید خواب تاپ 10 رو ببینید. شل کنید حال کنید با قتل عام حیوون ها فعلا
حتی توی این پست هم به جد از این مدل رید دفاع کردم. همچنین عمده رید دوستان رو که بالای 80% هست گذاشتم برای رید آبادی...
سلام
رید آبادی بیش از حساب کتاب شما دو دوست عزیز در نتیجه تحلیل دخیل هست. تقریبا هر ساعت یا دو ساعت که فارم لیست رو لانچ میکنی 70% نیرویی نمیکشن و منابع آبادی رو رید میدن، شما این قسمت منابع تولیدی واحه رو که توی هر حمله رید میشه آوردید توی رید ناتار (مثلا اکانت نامبر13 نهایت 5% ریدش از رید ناتار باشه). به نظرم بهای زیادی به رید ناتار دادید. نمیگم بده ناتار رید کنید، حتما بازیکنان ریدر باید بهش نگاه کنند و روش سرمایه گذاری کنند ولی حساب کتاب شما ناقص است. رید منابع آبادی رو باید حساب کنید. اون موقع میتونید عدد دقیق تری از رید واحه بگیرید.
پی نوشت برای موضوعات مطرح شده و نظر بنده: 1. جعل تصاویر بده، 2. رید خودکار بده کسی که بیشتر وقت میزاره بیشتر باید برداشت کنه نه اینکه رید خودکار باشه و فرقی بین این دو نباشه ! 3. حملات شمال غرب در بهترین زمان بود. چون اکر بیشتر طول میکشید با دفاع های زیادی روبرو میشدند. تصمیم برای شروع درگیری ها به نظرم عالی بود. باقی موارد که همر با رید توافقی ساخته شده و یا نوع زدن ها چطور هست نظری ندارم. 4. رید توافقی بده و باید مجرمین پانیش بخورند. رید سالم برای شما بهتر میسازه تا رید مولتی ! #نه_به_مولتی_و_رید_آن
شادزی
-
-
سلام
خیلی دارید سختش میکنید براتون چندتا کار مینویسم انجام بدین حتما میرید بالای بالا.
1. زدن تمام مپ با سرعتی ترین نیرویی که دارید: به عبارتی اگر رومن هستین با شوالیه و اگر گول هستین با رعد و اگر توتن که شوالیه و یا دلاور گزینه های بدی نیستن ولی تاثیر مثل رعد یا شوالیه رومن رو ندارند. همچنین میدون تمرین دهکده ریدری خود را 20 کنید. همچنین نیازمند نیروی زیادی هم هستین. اگر رعد زیر 5ک دارید مثلا تا 70 الی 80 خونه رو بزنید و هرچه تعداد نیروی سرعتی خودتون میره بالا طبیعتا فاصله رو هم بیشتر کنید
2. تفکیک و بهینه کردن فارم لیست: مثلا ناتار های زیر 100 (بعضا به این ها نگاه هم نکنید بد نیست) با 1 نیرو بزنید. نیروهای 100 تا 250 هم میتونید با یک نیرو بزنید و یا 2 ، نگاه کردن فارم لیست های بالای عدد 250 برای لاست یا ندادن لاست هم میتونه با 1 یا 2 نیروی سرعتی زده بشه ولی ... در ادامه میگم
3. کمترین میزان لاست: زره سازی نیروی سرعتی خود را حتما 20 کنید تا بتونید با کمترین نیروی ارسالی متوالی بیشترین سود رو ببرید. منظور از نیروی ارسالی متوالی چیست؟ در ادامه میگم
4. ناتارهای تپل را اولین نفر باش: این بخش مهمترین بخش هست. شما یک لیستی دارید که هر ساعت ، هر 30 دقیقه ، هر 15 دقیقه و یا حتی هر 5 دقیقه ارسال میکنید. این میشه لیست متوالی ولی باید کنار این لیست یک لیست دیگه داشته باشید مثلا به اسم New Natars اینجا فیلتر لیست متوالی است. شما میاید هر یک ساعت ناتار های جدید رو آپدیت میکنید و اون ها رو با نیروی بالایی میزارید توی لیست New Natars. مثلا 30 تایی 50 تایی و... دائما این لیست رو باید چک کنید و فارم هایی که زیر اعداد بالای نیرو هستن رو هی آپدیت کنید تا زمانی که به 1 یا 2 عددی میرسه و نقل مکان میکنه به لیسته متوالی...
پی نوشت: اون اعداد 50ک از تارتاروس دقیقا بخش 4ام هست. میتونید ناتارهای نزدیک مثلا زیر 20 خونه رو با 40 تایی شروع کنید و دورتر رو کمتر !
شادزی
-
سلام
رید آبادی بیش از حساب کتاب شما دو دوست عزیز در نتیجه تحلیل دخیل هست. تقریبا هر ساعت یا دو ساعت که فارم لیست رو لانچ میکنی 70% نیرویی نمیکشن و منابع آبادی رو رید میدن، شما این قسمت منابع تولیدی واحه رو که توی هر حمله رید میشه آوردید توی رید ناتار (مثلا اکانت نامبر13 نهایت 5% ریدش از رید ناتار باشه). به نظرم بهای زیادی به رید ناتار دادید. نمیگم بده ناتار رید کنید، حتما بازیکنان ریدر باید بهش نگاه کنند و روش سرمایه گذاری کنند ولی حساب کتاب شما ناقص است. رید منابع آبادی رو باید حساب کنید. اون موقع میتونید عدد دقیق تری از رید واحه بگیرید.
قرار بود تحلیل تاپ 10 رید رو بزارم که فاکتورهای خیلی زیادی داشت ولی چند تحلیل به شدت ناقص دیدم توی فروم و پشیمون شدم. دوستان و جوانانی که قصد دارند تحلیل بکنند حتما تمام جوانب رو در نظر بگیرن. منظور فاکتورهای تحلیل رو بالا ببرید. مثلا برای شمال شرق شما باید تمام فاکتورهای زیر رو در نظر بگیرید
1.تعداد اکانت 2.نوع نژادی هر اکانت 3.جاگذاری اکانت ها در نقشه 3.تیم لیدری 4.سیاست فراسایدی 5.استفاده بهینه از منابع ساید (مثلا 15 گندمی ها) 6.دخیل بودن نژاد ها و اکانت ها در هجوم، دفاع، رید 7.میزان جمعیت اکانت به صورت تفکیک شده (یعنی ممکنه یکسری اکانت جمعیت خوب و هدفمند داشته باشند و یا فقط جمعیت باشن و در حال پایه ریزی زیر ساخت باشن و...) 8.یا درصد بازیکنان پاپ بالا در نژاد های مختلف 9. درصد بازیکنان دفاعی و هجومی در نژادهای مختلف 10...... 11..... کلا فاکتورهای زیادی هست ولی برای زیادتر نشدن پست ادامه نمیدم. اگر بشینین فکر کنید و شروع کنید قطعا میتونید. زمانی که شروع میکنید فاکتورهای بیشتری توی تحلیل به ذهنتون میرسه که برای کامل شدن تحلیل داخل پست خودتون بیارید.
خلاصه کلام اینه موقع تحلیل تلاش کنید فاکتورهای متنوعی بیابید که هرچه این فاکتورها بیشتر تحلیل شما دقیق تر خواهد بود.
شادزی
-
سامان داداش گلم. سهیل مهربون، سیما خانوم عزیز، کاوه عزیزم، امیر حسین گوگولی و بابک جنتلمن. این سرور اومدید گرد و خاک خیلی زیادی کردید. دمتون گرم. من یکی خیلی بهتون بدهکارم. دست همتون درد نکنه. همه میان میگن بخاطر 40 میلیون دفاع شما تونستیم شمال شرق رو نجات بدیم. به نظر من این 50% قضیه هست. 50% اصلیش وجود تجربه شما، وجود شماها توی جلسات عمومی، نظامی، استراتژی و سیاسی ساید نقطه قوت شمال شرق حساب میشد. خیلی بازیکن های قدری هستید و سوای اعداد داخل بازی، ذهن خلاق و استراتژیست شماست که برد رو برای ساید رقم میزنه. هر قسمت از مدیریت ساید رو میبینم شماها بودید، به بهترین شکل هم بودید.
مجید پرشیای عزیز - علیرضا ویسی گل - کیارش شازده و آرگین عزیز شماها هم داخل بازی ترکوندید هم توی رفاقت کم نذاشتید و هم توی کارای ساید کمک زیادی انجام دادید. دمتون گرم. وجود شما برای هر ساید یک نعمته . مهران و مسعود شما دوتا خل و چل عزیزم. مهران یکی از فانتزی های من این سرور شنیدن غرهای تو ساعت 11:30 به وقت ایران بود. ساعت 11 میومدم دیسکورد تا تو 11:30 بیای با صدای خوابالود بگی سلام بچه ها خوبید ؟ بعد بگی مملی این چه وضعشه و... غرها شروع میشد و در نهایت هم میخندیدیم. نیما داداش عزیزم که رفاقت ما به دنیای واقعی هم کشیده میشه. دف کورد سایدمون بودی و بسیار دقیق ساخت دفاع رو آنالیز میکردی و با پیگیری های تو بود که ساید شمال حدود 110 میلیون دفاع در زمان نقشه ها داشت. جا ب جایی دفاع تو و برنامه ریزی اکانت به اکانت برای ساخت دفاع تو بود که این افتخار رو آفرید. دمت گرم، صد البته در زدن کتیبه های جنوب غرب ترکوندیشون و بنده خدنگی تورو میکردم. دانیال و جاوید و علی و حامد عزیز. کاری که شما در ساید شمال شرق کردید بسیار ستودنی است و دستتون درد نکنه. عالی بودید. مخصوصا مشاوره های دانیال که میگفت ممد هستی؟ من چهار ستون بدنم میلرزید. علی ونگارد و سجاد گل. دمتون گرم عالی بودید و تونستید 2 سوپر همر عالی (رومن و هون) به همراه کلی همر و همر جنگی در اختیار ساید بزارید. صد البته کمک شما در کارای سایدی حسن شما بود. علی با حسابگری بازرسی طوریش خیلی کمک بزرگی بود. دمت گرم . علی 13 خودمون که با نام فلوید میشناسیدش. همشهری عزیزم که اومد توی شمال شرق و چهار همر عالی ساخت که این یک افتخار بزرگ بود و اینو بدون دیگه از اینجا نمیری. محسن گل از اکانت فورزا یووه که میشه گفت بهترین بازیکن در جهت دهکده مقرری واندر و ساخت دفاعی بود. دمت گرم گل کاشتی داداش. تیم بزرگ و پر قدرت راجر که میشه گفت در سخت ترین شرایط بهترین نتیجه رو گرفتن و گل کاشتن. سجاد نق نقو و امیر که دیگه شد لژیونر شمال شرق دمتون گرم. علی جون کاکو شیرازی خودم که با 4 همر همه رو سوپرایز کرد. دمت گرم. محسن جامی دقیق با حسابگری عالی و برنامه ریزی های دقیقش بیشتر از یک ساید بود. دمت گرم. کمک های سایدی تو خیلی بیشتر از اعداد داخل بازیت بود. مرتضی دوتا باز حرفه ای که با نوب بازیام این سرور خیلی اذیتش کردم. اولین سرورش بود ولی خیلی ها رو فارم کرد. خیلی همر پروند دمت گرم. حسین همشهری گلم که میشه گفت تو هم بهترین اکانت برای واندر بودی. حرف نداری رفیق. مهران زرشک مهربون. دوست داشتنی و دقیق. این بشر حرف میزنه انجام میده. دمت گرم باز هم مارو قابل دونستی و اومدی. رفاقت من و تو خارج بازیه داداش. مسعود میو میو. وای تو یکی برکتی. برکت هر سایدی. تنهایی 10 تا اکانت مثل اکانت من کشیدی. تنهایی لامصب ده تا مسترپیس بودی ! اینا به کنار دفاعی که شخص خود تو تونستی تو واندر بکنی عالی بود. دفاعت 1 بود ولی 50 میلیون جرات برگشت رو نداشتن. اینا به کنار لامصب تو توی دیسکورد حرف میزنی آدم میمیره از خنده. افشین منتال گل که وقتی اکانتشو تحویل ساید داد و گفت دیگه بازی نمیکنم فرداش اومد گفت بگو چه کنم و چجوری به ساید کمک کنم و تو تیم هولدری ترکوند. شمال شرق برد بخاطر امثال شما. سالار شاه شمال شرق با یک همر و چهار دهکده اصلا مهم نبود. این بشر فقط توی گروه چت کنه اون ساید برندست ! مهدی داداش گلم از اکانت اینفینیتی و سزار ترکوندی مرد. دمت گرم باز قابل دونستی و اومدی. ترکوندی. بهترین اکانت واندری و دفاع سازی بودی. علی عزیز که باز اومدی و به ساید کمک خیلی بزرگی کردی. اکانت مصری عالی کنار واندر کشیدی و به گندم رسانیش و دفاع سازیش کمک خیلی بزرگی کردی و صد البته مشاوره هات خیلی با ارزش بود. دکتر سینا ی عزیز که به قلب 3دات بازگشت و اکانت عالی و دفاع عالی برای واندر ساخت. دمت گرم. از سعید ایتالیانو، حمزه یا همون شیش کوچولو ، مسعود فراهانی، مهرداد کینگ ناتار، هومن ، سامان، اشکان پسر، ممد کینگ، علیرضا ایران، مهدی قندیل تشکر میکنم. وجود شما برای هر سایدی برکته. دمتون گرم
این لیستی که این بالا میبینید بازیکنان شمال شرق هستن که همشون توی کارای ساید کمک میکردند + مازیار و جعفر. همیشه هم میخندیدیم. یاد اون دوران بخیر. این سومین وینری شمال شرقه. تو بعدی هاش هم هیچکدوم از این مدعیان وجود نداشتن. البته داشتنا. تو باختاش.
پی نوشت: محسن احمدپور جعفر بهترین توتالی هست که میتونه باشه. اگر جعفر 4 سال پیش باشه بسیار عادل، مهربان، وقت گذار و خیلی هم بازی بلد هست. حتی چند برابر من. خیالت راحت.
-
خیلی وقت بود فروم رو نخونده بودم
کلی خندیدم و کسب فیض کردم !
منم همینطور ! خیلی خندیدم به پستت. تو یکی از سرورهایی که شمال شرق وینر شد نبودی. نه تنها تو نبودی بلکه نه رضا نه رفیقش مصطفی که سابقه تراوینیش ختم میشه به چند سرور از اسپیدترا، حتی اسم ها رو هم درست نمیگی. اون محسن احمدپور نیست. بنده خدا محسن احمدپور یک پلیر ساده هست، اون یکی دیگه هست. در ضمن ادریس هم نبود. تهش تو مزدور گلد بگیر امیرحسین بودی (اونم نه زمانی که من بودم) توی شمال غرب و جنوب شرق. گنده گویی نکن. گلدتو بگیر همر و دفاعتو بکش.
من بودم، جعفر بود، مجید، محسن، نیما. بیشترین زحمات رو این چند نفر کشیدن. بعدش در کنار همین دوستان امیرحسین، دانیال، موری، سهیل، آرگین و چندتا دیگه کمک میکردن. اون موقع ها کسی گلد کسی رو نمیداد. همیشه هم وینر بودیم با شادی و خنده، همه برای خودشون گلد میگیرفتن. امان از روزی که تو و رضا و ادریس اومدید شمال شرق. خوشبختانه من دیگه رفتم.در مورد بازیکن ساده هم که به رضا و محسن و مجید و مسعود گفتی برای تو شاید بازیکن ساده بودن ولی برای زمان تیم لیدری مقتدر شمال شرق تصمیم گیرنده های اصلی بودن. نه تنها این دوستان بلکه کل ساید. اون موقع ها ما تمام تصمیمات رو میذاشتیم به عهده ی ساید و تک تک پلیرها، همشون توتال بودن، حق نظر داشتن و حق اعمال نظر، در مورد همه چی همه پرسی میشد ! حتی انتخاب توتال حتی شورا حتی متا ! نه مثل شما 8 نفر دوست برید تو یه جلسه توتال انتخاب کنید. نه مثل زمان رفیق های شما که دوتا مرتاض ساید رو انحصاری کنن یا 15 کراپی های 150% بشه برای مولتی هاشون یا جنگ کوچیک بره روی همر مصری یا کوچکترین همر توتن ساید ! خیلی تفاوته بین دیدگاه و اجرای ما و شمال شرق قدیم تا شمال شرقی که شما سکانش رو گرفتید دستتون. بتازید و به کارنامه ی باخت های خود اضافه کنید.
تو هم بلندترین مقامی که کسب کردی تو زدن اکانت ، زدن مولتی بوده. که هر دهکده ایی که میپرید 4تا در میومد ! هنر تو همین بوده و ارضا میشدی با همین.
پی نوشت: توی یک مسابقه اتومبیل رانی یه روز یه ژیان شرکت کرد. شرکت کننده اش یه پسر عقده ایی بود که جز حسادت و نفرت پراکنی کاری توی زندگیش نمیکرد. بهش گفتن چرا میخوای شرکت کنی؟ گفت یکی هست همیشه اول یا دوم میشه و کارش درسته. میخوام بزنم ماشین اون رو خراب کنم نتونه مسابقه بده. الان این مثال بارز یه سری از افراد هست که میخوان بازی من رو خراب کنن. همون بهتر ندونین ماشین من کدومه. من که دارم عشق میکنم. در ضمن حتی اگرم بدونین نمیتونین. چون مثل همون سروری که حذف کردم دیدین مدال شماره یک اومد تو پروفایلم ! دست شماها که هیچ دست امثال شماها برای من یکی رو هست. حسادت
پی نوشت: علی فلوید بیا بگو اولین باری که اومدی شمال شرق توی جلسه عمومی مربوط به استراتژی های واندر اومدی نظر دادی و نظرت اعمال شد ! همون که همرهای جنگی رو کردیم واندر زن و از لول 10 15 واندرهای متا رو مینداختیم ! همون که 5 راند 5 واندر رو زدیم ! بیا بگو تو که اولین بارت بود اومده بودی شمال شرق و توی جلسه عمومی به ما استراتژی دادی و ما اجراش کردیم. آره داداش زمان ما خیلی فرق میکرد با زمان شما. زمان ما وین بود و شادی و خنده و رفاقت ! زمان شما نفرت و فحش و اعصاب خوردی و باخت !
شادزی (ادریس دوپامین، بع بعی میگم ناراحت میشی؟)
-
سلام
به نظرم با وجود اینکه اعداد در راستای هر دو ادعا رقم خورده، در عین حال هیچ کدوم رو هم اثبات نمیکنه.
سلام علی جان. از پستت خیلی خوشم اومد و خواستم بهونه ایی کنم چندتا موضوع رو مطرح کنم. پستت رو ریپلای کردم که بگم تمام مسائل داخل بازی تراوین، ریاضی هست و همه چی رو میشه تحلیل کرد. تمام اعدادی که دادم قابل مشاهده بود و ربط دادن ها خیلی ساده بود. حتی تاپ 10 اتحاد ها هم میشد به وضوح دید ! من با 99% پستت موافقم چون علنا داری میگی حتی میشه ریاضی که مبنای اصلی تراوین هست رو هم با ربط دادنش به بیرون از بازی (مثل بات) نقض کرد. چون هرچیزی رو میشه هاشا کرد حرفی نمیمونه. (علی بقیه پست با شما نیستم)
در مورد اینکه ایلیا گفت تحلیل ها بی طرفانه نیست سخت مخالفم. چرا که باز هم برمیگردیم به اصل این موضوع که تراوین بازی است بر اساس اعداد. شما این اعداد رو میتونی نتیجه گیری کنی. میتونی هم نتیجه گیری فرامرزی (فرای تراوین، مثل بات و اسکریپت و اینا) صد البته میتونه این نتیجه گیری فوق بی ربط باشه، یا من بهترشو دارم مثلا یکی بیاد بگه خوب اگر 50% رید شمال شرق روی چند اکانت هست برای اینه که برنامه ریزی سایدی روی این 4 اکانت بنا شده و این یک استراتژی نفوذ ناپذیر هست. این خیلی بهتر از اینه که بگیم جنوب شرق بات داره. ریاضی هیچ وقت دروغ نگفته. حداقل داخل تراوین !
در مورد اینکه کسی بیاد فحش بده از سایدی به شدت مخالفم. چه در واقعیت چه در چت خصوصی و یا چه در مکان عمومی مثل فروم و بنده هیچ وقت اینکار رو نکردم. چه زمانی پرهام زنگ زد فحش داد چه زمانی لوده هایی، حتی با داشتن فرزند (نشونه اینه سنش بالاست، نشونه اینه بالغه؟ خیر) ناسزا گفتن، چه افرادی رو که خودم گنده کردم و تو ساید شمال شرق راه دادم هیچ وقت جوابی ندادم. نه اینکه بلد نباشیم، آخه اصلا نیازی نیست فحش بدیم. لیدر بزرگ یه سری زنگ زد بهم شروع کرد فحش دادن و توهین کردن تو 4 تا جمله بدون فحش، کاری کردم باهاش که لکنت زبون گرفت... پس ما بلدیم شنا کنیم ولی ترجیح میدیم خودمون رو کثیف نکنیم. (با کسایی که دوتا2 بازی میکردن هیچ وقت کل کل نکنید اونا توی بازی یک رب بدون دادن یک فحش تکراری بی وقفه صداشون میومد، اونم انگلیسی ! این که ایرانیه... خیلی راحت تره)
موضوعی که اینجا مطرح هست یکی که علنا میاد وسط فروم. توی چت عمومی یا هرجای دیگه که تونسته به هرکسی که تونسته به مادر یک شخص دیگه یا خواهر و زن شخص دیگه ایی فحش های خیلی بدی بده و بعد بیاد اینجا جا نماز آب بکشه خیلی بده... یا بدتر از اون اونایی که وقتی میبینن مثل این مهرداد که عکس ژینا رو گذاشته بود، وقتی میدید لیدرهاش انواع و اقسام ناسزا هارو نسار شخصی کردن بجا اعتراض لایک هم کردن ! حمایت هم کردن. بعد به محض رفتار متقابل انقدر بزرگنمایی کنن خیلی بدتره ! پس شما خودتونید ! الکی دور برندار وگرنه زمانی که لیدرت نوامیس اینو اون رو ناسزا میده جلوش وامیستی. البته افرادی که به شدت مخالفت کنن و جلوی این اشخاص بایستند کم نبودند. امثال مسعود عزیز، امثال محسن، مازیار، سینا، ناصر و خیلی های دیگه، صد البته کسانی هم بودند که نمک خوردن و نمک دون شکستن امثال جعفر ، مجید و بقیه رو اسم نمیارم. این دوتا چون خیلی خیلی باهاشون صمیمی هستم گفتم.
بع بعی جونم این رو برا تو مینویسم (خلاقیت داشته باش) شادزی ، شادزی ، شادزی ، شادزی ، شادزی ، شادزی
-
سلام وقت بخیر
بخش دوم تحلیل سرور 15 گندمی ها و صاحبان آنها
از اونجایی که توی سرور تراوین یا چیزی مشابه تراوین با همون قوانین که شباهت زیادی توی ماهیت اصلی بازی تراوین داره (از لحاظ آمار و ارقام، الان سرور کام در روز 25 تاپ غارت مشابه ما، و در قسمت آمار مشابه ما رو دارد) میشه گفت این سرور جز چند مورد جزئی مثل گرافیک و جوایز کاردان تقریبا فرقی با همتای کام خود ندارد.
خوب داشتم میگفتم در سرورهای تراوین کمبود منابع به شدت احساس میشه. چه برای همر چه برای دفاع چه برای ارتقای دهکده و حتی ساختن یک کارگاه سطح 20 و شارژ 3 موتوره حتی ! مشکلات زیادی هست. از این رو منابع هر ساید باید به بهترین شکل ممکن استفاده بشن. چطور؟
پخش 15 گندمی ها یکی از مهمترین بخش های بازی هست. شخصا وقتی میخواستم سایدی رو مدیریت کنم از قبل سرور با بازیکنان صحبت میکردم. تیم ها مشخص بود و شیت ساید در میومد. مشخص بود بازیکنان هجومی چه کسانی هستند و بازیکنان دفاعی چه کسانی. فاکتور های سئوالات این بود:
سبک بازی : دفاعی ؟ هجومی ؟ هیبرید ؟ جنگی ؟ اکانت ساپورت
نژاد : رومن گول توتن هون مصری
تعداد بازیکنان روی اکانت: 1-2-3-4- ....
شماره تماس هر بازیکن
اگر تیمی اومده بودن که تعداد اکانت های تیم شما و نژاد اونها
زمان آنلاینی شما در طول روز(این شیت به مرور زمان تکمیل و تکمیل تر میشد، فقط شروع بازی این بود)
اینجوری میشد مشخص کنید هر بازیکن دقیقا کجای نقشه باید باشه. به عنوان مثال مرزبندی رو توضیح میدم مثلا بازیکنی که میخواست جنگی بازی کنه رو دو قسمت میکردم. بازیکنی که وقت زیادی داره و تیم اومدن و بازیکنی که وقت کمی داره و قوی ظاهر نخواهد شد. اینجوری میدونستم مثلا روی مرز جنوب شرق چه کسانی رو بفرستم و روی مرز شمال غرب چه کسانی رو... معمولا روی مرزی که میخواستم قوی ببندم (جنوب شرق) یک یا دو بازیکنی که استعداد داشتند ولی تایم کمی داشتن رو میفرستادم، چند وجهه خوب داشت. یکی اینکه بازیکن یاد میگرفت و قوی میشد توی سختی هایی که قراره بکشه و دلیل دوم هم اینکه رقیب خیلی تمرکز روی این بازیکنان میکرد و اینجوری بازیکنانی که زمان آنلاینی بیشتر و تعداد افراد بالاتری داشتن راحت تر بازی میکردن و موقع پلن تاثیر بیشتری داشتند، همچنین نزدیک (زیر 25خونه) بازیکنان جنگی که در مرز هستند دو دفاعی میذاشتم که اون هم باز فاکتوربندی های مخصوص خودش رو داشت. اینجوری مرز بسته میشد. این میشد استفاده بهینه از 15 گندمی های مرز... دیگه همرهای اند گیم و جنگی های سنگین و واندر و دفاعی های بزرگ و کتیبه و موضوعات خیلی بیشتر بماند برای آموزش لیدری فصل چینش سایدحتی جای دیفالت هارو هم میشه درست بست. حتی برای فارم واحه های ساید میشه به بهترین و بهینه ترین شکل ممکن جاگذاری کرد بازیکنان رو که تا به امروز این موضوعات رو پیاده سازی نکردم توی اسپیدترا.
حال با این توضیحات امیدوارم متوجه شده باشید که مهمترین بخش روزهای اول لیدری هر ساید بهینه استفاده کردن 15 گندمی ها و جاگذاری های بازیکنان ساید هست. پس حالا بیایم نگاه اجمالی به 15 گندمی های 150% این سرور و نحوه توزیع اونها داشته باشیم. فکر میکنم تنها یک فاکتور نشون میده که صاحبان این 15گندمی ها لیاقت داشتن اونها رو دارن یا نه ! اون هم تعداد دهکده هست. الان کسی که صاحب یک 15 گندمی 150% باشد حداقل باید 4 دهکده داشته باشد. چه همرساز باشه چه دفاعی باشه چه اکانت ساپورت باشه چه جنگی... حداقل دو واحه باید گرفته باشه. چون نتیجه گیری تراوین بر اساس ورودی منابع هست. به عبارتی ورودی منابع مساوی است با خروجی تروپ شما ، چه دفاعی چه هجومی. ورودی منابع میتونه از غارت و یا تولید و یا هردو باشد، پس تعداد دهکده ملاک خوبی است.
جنوب شرق لایق 11
جنوب شرق نیاز به رسیدگی 6
جنوب غرب لایق 11
جنوب غرب نیاز به رسیدگی 12
شمال شرق لایق 8
شمال شرق نیاز به رسیدگی 11
شمال غرب لایق 4
شمال غرب نیاز به رسیدگی 12
شاید براتون سئوال شده باشه خوب چرا آمار انقدر متفاوته و یک ساید 150% بیشتری نسبت به یک ساید دیگه دیگه. خیر اینطور نیست. برای اینکه مثلا از جنوب غرب و مجموعه جنوب غرب رفتن توی شمال غرب 15 گندمی ها رو تصاحب کردند. ملاک تحلیل هم پخش 15 گندمی ها توسط اتحادها است.
نتیجه گیری: اینطور که مشخصه جنوب شرق بهترین عملکرد رو داشته نسبت به مدیریت اتحاد های دیگه... نا گفته نماند بیشترین آمار نیاز به رسیدگی در جنوب غرب متعلق به مجموعه جدا شده ایلیا میباشد. میخواستم آمار 125% ها رو هم در بیارم که دیگه منصرف شدم کلا... چرا که آمار 150% خوب نبود در کل سرور... در این بین ممکنه بعضی از این 150% ها واحه مشترکی باشن که نمیتونستم همه رو چک کنم و فاکتور بگیرم. خطای 5% وجود دارد.
پیشنهاد: بهترین کار برای جبران هدر رفتن منابع بسیار مهم ساید بهتر است مدیریت ها دست به کار بشن. با بازیکنان صحبت کنند و خلع های آنها رو پر کنند. شاید صاحب این 15 کراپ های ارزشمند مشکلی داشته باشند اعم از وقت و یا گلد. پلیر بفرستید. گلد بخرین براشون و این موضوع بسیار بسیار مهم رو رسیدگی کنید.
پی نوشت: تحلیل قبلی در روز 23 سرور بود نه روز 15. مدیریت اگر امکان ویرایش هست جمله اول رو ویرایش کنید.
قسمت بعدی بررسی تاپ غارت و تحلیل بازیکنان ریدر
شادزی
-
سلام یک تحلیل کلی از روند این 15 روز اولیه توسط هر 4 ساید و لیدری اونها انجام دادم دوست داشتم این رو در اختیار عموم بزارم، این تحلیل بسیار طولانی است و در فاکتور های بسیاری به صورت کامل و دقیق بررسی شده است
1. تعداد اکانتهای هر ساید
2. وضعیت ۱۵گندمیهای 150% و صاحبانشان
3. بررسی تاپ غارت و تحلیل بازیکنان ریدر
4. بررسی اتحادها
5. بررسی توزیع پاپ و رید بین سایدها
6. تحلیل دیپلماسی اولیه
بخش اول تعداد اکانت های هر ساید و رسیدگی به وضعیت اونها + بررسی توزیع پاپ و رید بین سایدها + بررسی اتحاد ها
199 رومن
121 توتن
251 گول
خوب 5 اکانت جدید هم اضافه شده که جمعا 576 اکانت هست. از این 576 اکانت تقریبا 90 اکانت به درد نمیخورن و با پاپ زیر 50 رها شدند. یک سری اکانت هم خارج اتحاد هستن که به همشون میپردازیم.
جنوب غرب بدون اتحاد
9
شمال شرق بدون اتحاد
14
جنوب شرق بدون اتحاد
1
شمال غرب بدون اتحاد
3
دقت کنید این تعداد اکانت هایی است که بالای 50 جمعیت دارند.
یک سری هم اتحاد داریم که بازیکن هاش به اتحادی یا کسی وابسته نیستند، شایدم باشن. نمیدونم
این اتحاد داخل شمال غرب هست. از اونجایی که دو اتحاد شمال غرب اسمشون مشخصه (C.O.B) پس این اتحاد با این همه بازیکن داخل شمال غرب چیکار میکنه ؟ این همه بازیکن یا با شما هستن یا نیستن. اگر هستن که اتحادهای شمال غرب جا داره چرا جذب نمیشن ؟!اتحاد بعدی هم داخل شمالغرب هست باز هم
اتحاد بعدی داخل جنوب شرق هست
اتحاد بعدی باز هم داخل جنوب شرق
اکانتی که در یک اتحاد تنهایی بود و شعر معروف رو گذاشته بود هم داخل شمال شرق
این اتحاد هم داخل جنوب شرق با دو عضو که هردو یک دهکده دارن
خوب این مقدار از اکانت های نامشخص رو بنده دو حالت در نظر میگیرم. اکانت های با برنامه و اکانت هایی با هدف مقطعی. به عنوان مثال اکانت هایی که ساخته شدند که جای خوب برای شروع پیدا کنند که میشه گفت یا از بازی خسته شدند که میزاریم اسمش رو اکانت های هدفمند مقطعی که معمولا پاپ زیر 50 داشتن. یا اکانت هایی که ساخته شدند و بدون اتحاد موندن چرا که نیاز بود فقط در مقطع خیلی کوتاهی باعث جهش خوب برای اکانت یا اکانت هایی بشن. مثل موارد زیر که بن شدند
یا از طریق بازار مقداری منابع ارسال کنند. در هر صورت فکر نمیکنم اکانت هایی که بدون اتحاد هستند هدف دیگری داشته باشند که برنامه کوتاه مدت داشتن و دیگر رها شدند. یک احتمال خیلی کمی هم هست که یه بازیکن قدیمی اومده دوروز بازی کرده گفته بابا ولم کن و رفته ! بیشترین جمعیت هم به این گروه نهایت 180 جمعیت بوده که دیگه رها شدند. اما گروهی داریم هدفمند ! معمولا دو دهکده هستند ... تماما اتحاد دارند. این اکانت ها جای بحث داره. چرا که در اتحاد های اصلی نیستند. آیا قرار دفاع خاصی بکشن برای فرد خاصی؟ یا برای اهداف اتحادی ساخته شدند؟ اتحاد ها پر بوده و رفتن جای دیگه. نا گفته نماند ساید شمال غرب اکانتی ببینید که داخل اون مجموعه نیست نشونه این نیست که برای اتحاد شمال غرب هست. چرا که ممکنه سایدهای دیگه مخصوصا سایدهای همسایه اومدن اونجا اکانت ساختن که بعدها بتونن استفاده های مطلوبی بکنند. هم 15 گندمی اونجا بوده هم خلوت در آسایش ارتقا داده میشن تا در زمان های مختلف مانند کتیبه ها و غیره استفاده بشن اکثر این اکانت ها دهکده دو را یا در مختصات کتیبه منحصر احداث کردند یا کتیبه های کوچک مثل جنگاموز و مرتاض و انبار و چکمه !... در هر صورت جمع اکانت های گروه 1 رو دیدیدن
جمع اکانت های گروه 2 (هدفمند و با برنامه)
شمال غرب در صدر : 16
جنوب شرق : 5جنوب شرق با 119 اکانت داخل اتحاد 113.000 جمعیت + 145 میلیون غارت که سهم بازیکنان تاپ = 65 میلیون، حدود 60% رید جنوب شرق متعلق به بازیکنان خارج تاپ رید هست.
شمال شرق 119 اکانت داخل اتحاد با 98.000 جمعیت + 128 میلیون غارت که سهم بازیکنان تاپ = 68 میلیون، حدود 45% رید شمال شرق متعلق به بازیکنان خارج تاپ رید هست.
شمال غرب نماینده ایی در تاپ 10 ندارد – جنوب غرب هم مشخص نیست ! ولی به ترتیب حدود 41 میلیون شمال غرب و جنوب غرب حدود 100 میلیون رید ، جنوب غرب قدیمی با وجود تیم ایلیا رید بهتری داشت چون بیش از 75% رید این اتحاد متعلق به بازیکنان خارج تاپ 10 بود. به عبارتی همه با هم داشتن پیشرفت میکردند.
تعداد اکانت بر اساس نژاد در اتحاد های برتر هر ساید رو بررسی میکنیم، اتحاد دوم ریدی نداره که بخوایم در نظر بگیریم اکانتی میتونه جز همرهای خوب یا دفاع سازهای خوب و تاثیر گذار باشه اونجا نیست.
شمال شرق
گول 36 توتن 12 رومن 12
جنوب شرق
گول 22 توتن 12 رومن 26
برای طولانی تر نشدن پست آمار این دو ساید رو فقط نوشتم ولی در نتیجه گیری نهایی آمار دو ساید دیگه رو هم لحاظ میکنم.
نتیجه گیری: شمال بار دیگر ثابت کرد که در دفاع حرف ها برای گفتن داره. همچنین استفاده از منابع ساید شمال غرب اگر با شمال شرق باشه که این پتانسیل دفاعی رو بیشتر میکنه ولی در هجوم ضعف خواهد داشت مگر اینکه روی اکانت های هجومی خود در زمان سرمایه گذاری کند و برنامه ریزی داشته باشد. اما برعکس شمال، جنوب شرق به شدت از لحاظ هجومی قوی است و حتی متای خود هم در این راه مانند جنوب شرق است دفاع جنوب شرق 35% از شمال سرور کمتر است ولی اگر استفاده منابع شمال غرب توسط جنوب غرب صورت گرفته باشد باز به پتانسیل دفاعی شمال نخواهد رسید و اختلاف به 15% میرسد. جنوب شرق باید روی دفاع خود سرمایه گذاری کند که هرچقدر از لحاظ هجوم خوب است در دفاع هم باشد.
به نظر بنده کار شمال سخت تر از جنوب است چرا که ساخت همر نیازمند برنامه ریزی در شروع سرور هست و تقسیم مناسب اکانت های هجومی نسبت به دفاعی... مثلا در شروع سرور تحلیل از سبک بازی بازیکنان و ساختن شیت درست میتونست این ضعف را لمس کند و با برنامه ریزی و صحبت با پلیرها این ضعف رو بپوشاند. از طرفی کار جنوب آسان تر است. کافی است بیشتر پاپ بازی کنند تا با ساخت دهکده بیشتر به دفاع بیشتری برسند و این درصد رو کمتر و کمتر کنند
پی نوشت: این نتیجه گیری ها بدون در نظر گرفتن ریزش پلیر سرور و جنگ های آتی است.
قسمت بعدی نحوه توزیع 15 گندمی ها و نحوه عملکرد صاحبان آن ها
شادزی
-
انقدر سر واحه تو سر خودتون نزنید. رومن و توتن هایی که دارید حال میکنید ناتارا 1 ماه دیگه تپل شدن. رعد این گول ها کل مپ رو میزنه هر 5 دقیقه میشینه رو ناتار. شماها باید خواب تاپ 10 رو ببینید. شل کنید حال کنید با قتل عام حیوون ها فعلا
پی نوشت: برگشت مجموعه فرندز رو به امرداد تبریک میگم، یکی بود میگفت جنگ زرگری بود. لو رفتن چسبیدن به هم دوباره فکر کنم.پی نوشت: لیدر نبودن وقت میده. یه تحلیلمون نشه ؟
شادزی
-
سلام مازیار
اسم اتحاد GW گاندولف خاکستری بود، لیدرشم واندرلند بود، کل تری دات شمال غربم همراش رو اون دیوار شد
از 5 صب جمعه بیدار شدم از ذوقم ببینم چی میشه :دی
منظورت دمپایی هاست؟ همر خودم، همر مکس اسپارتا، همر صابر همر کی آس همر آریا و و و و کلی همر دیگه هم مونده بود ولی دلیلی نداشتیم بزنیم چون همرهامون تو راه حذف میشد توسط مولتی هانتر هیچ کس هم جوابگو نبود. 2 تا همر ما تو راه واندر حذف شد ! بعد ما صبر کردیم اونا بزنن که 35 تا همر زدن رو واندر ما دیوار شد 4 و واندر 3 سطح کلا افتاد (اینم تقریبا 12 ساعت واندر ایمیلش توسط مولتی هانتر عوض شده بود و ما فقط دفاع هایی که بک میشد رو میفرستادیم قبل اتک برسه، البته خیلی بزرگوار بود پیمان عزیز بعد اتک ها ایمیل رو برگردوند :)) ). ما هم گفتیم بریم نقشه بیاریم. دفاع 1 میلیون رو کیلین کردیم ولی درست 1 دقیقه قبل اینکه اتک ها برسه تمام خزانه ها تخریب شد دوباره توسط مولتی هانتر. کلی هم همر سر همون اتک سالم برگشت. دیگه همرها رو لانچ نکردیم و شروع کردیم به آلمان ایمیل زدن. که هیچ تاثیری نداشت چون سرور تراوین ایران رو 5 سال کرایه داده بودن و حق دخالت نداشتن. اون سرور کثافت کاری خیلی داشت. یکیش بهشت بچه های 3دات جنوب شرق که نیما هم سر همون اونجا رو ول کرد و چسبید به شمال غرب چون خیلی بهتر مدیریت شده بود و تعداد خیلی بیشتری هم بودیم. اردشیر هم جنوب شرق بود نه شمال غرب. شمال غرب توسط من و نیما و یاسی که ول کرد اداره میشد. نیما پشت پرده به من پلنری ، دف کوردی ، لیدری، عدالت و خیلی چیزای دیگه یاد میداد. یه جورایی شمال غرب تنهایی خودم بودم با 15 تا اتحاد و کس دیگه ایی نبود. آخراش سر واندر بچه های کی آس و مهدی مکس اسپارتا و علی بلونا خیلی کمک کردن. هرجا هستن موفق باشن. روح نیما عزیز هم شاد که استاد من بود، بارها اومد شمال خونه من و من میرفتم خونشون تهران بهم خیلی چیزا یاد میداد، البته 90% تایم ما دوتا بازی میکردیم. شادزی
-
دروغ ، دروغ ، دروغ !
100سال دیگه هم بیای مثل طوطی اینارو تکرار کنی، باز هم میام جوابتو میدم تک بعدی ... در ضمن بخاطر فحش هایی هم که دادی کاری میکنم از سایت هم بترسی. این بار آخر اینو میگم، فعلا آمار جدو آبادت و در آوردم. در مورد مدال واندر این بود که واندر توی شمال شرق 100 بشه و ایمیل مال ما باشه، یا اگر برعکس توی ساید ما یعنی جنوب غرب داشت 100 میشد ایمیل برای شمال شرق باشه، که شما دستت درد نکنه زدی مدالش اومد رو ایمیل من... این رو یوسف میتونه تصدیق کنه، جعفر و امیرحسین و مهران هم خواستن به حرفشون پایبند باشن که عملیش کردند. آها اینم بگم توی خاک شمال شرق هم 100 نشد. همون جعفر و مهران گفتن سر اینکه اینا بسوزن مرکزی رو صد نمیکنیم و مرزی رو 100 میکنیم. :)))))))))))) یعنی نه ایمیل نه خاک ! راستی اون موقع نبودی باید بگم که 500.000 گلد خیرات شد توی شمال شرق که امیرحسین قرار شد تسویه کنه باهام. هنوز مونده. سرور آخری هم قرار بود نصف نصف گلد یه سری از بچه هارو بدیم که شد 80درصد من 20درصد امیرحسین، زیاد در مورد جیبت حرف نزن من که میدونم کاسه گداییت کجا دستت بود. برو رینگتو دستمال بکش، که یه پورسانت گیرت بیاد، اینجا با دروغ و تهمت زدن نمیتونی عقده های درونیت رو التیام ببخشی.
من توی جنوب غرب و مرتاض توی شمال شرق از اکانت های شما چجوری اومدم دفاع رو خالی کردم. یعنی با چه منطقی میای این رو میچسبونی به من ؟! خود امیرحسین هم اومد پست گذاشت گفت اصلا ممل نه سر پیاز بود نه ته پیاز، بله به اصرار من پست گذاشت ! میدونی چرا ؟! چون زنگ زده بود به من برگرد شمال شرق ، میدونی چرا ؟! چون 4 سرور پشت هم باختید تعدادتون رسیده بود به 30 نفر!!!! همه ول کردن شمال شرق رو. گفتم اگر میخوای من بیام برو پست بزار نام من رو پاک کن. من کاره ایی نبودم ! راستش رو بگو، شهامت داشته باش. که خدارو شکر اومد گذاشت.
شمال شرق ارث پدری تو نیست که بگی راهش داده بودیم. شمال شرق قبل نخاله هایی مثل تو و ادریس همش میبرد. هیچ اختلافی هم توی مدیریت ساید نبود. نه محسن با من اختلاف داشت نه امیرحسین. از زمان ورود ادریس و تو به شمال شرق این اختلافات پیش اومد چون شما انحصار طلب بودید و من شایسته سالار ! عمرا به رفیقم بیام جنگاموز کوچیک بدم آخرش 21ک کاتا بده بیرون :))))))))))))))))))))) دروغگو ها. کل اون شمال شرق رو خودم جمع کردم ! چند نفر از اونا الان اونجان ؟! میشه بگی؟ 30%؟ آره دقیقا همینه. بقیه که ادریس بع بعی و دوستان هستن. سپهر و دوستان. ممد گینگ لول و دوستان و و و ، خود شمال شرقی ها 30% اون ساید هستن. کسی برای تو و امثال تو تره خورد نمیکنه دروغگو مجازی صفت !
بیشترحالا از افتخاراتتون بگم
سرور قبلی که نبردین. ما صد کردیم
قبلی ترشم نبردین. اس ای صد کرد
قبلی تر قبلی ترشم که نبردین. ما صد کردیم
قبلی تر قبلی تر قبلی ترشم نبردین.ما صد کردیم
نمیدونم چی باعث شده فکر کنید برا شما رجز میخونیم خود شاخ پنداری دارید :دی
یکم جلوتونو نگاه کنید از خودتون بپرسید چرا کسی دوست نداره باهاتون مذاکره کنه کجای راه رو اشتباه رفتید.؟
بیشتریکسری سلسله اتفاقات پشت هم برای ما که داخل شمال شرق نیستیم شک برانگیزه
دومین مورد اینکه چرا شما باید بدنام بشید که رو واندر متا همر بلند میکنید که در نهایت مدالش بیاد دست مملی؟
سومین مورد اینکه واقعا رو چه حساب 10 تا واندرزن تیمتون خفت شده رو اکانت مجید خورده بنام مملی تو اسدبلیو؟
(از نظر هر خواننده ای تا اینجا با مملی بودین)
چهارمین مورد اینکه چرا وقتی متوجه شدید دو ایکس راند قبل مملی با امید بسته کنار اس ای به بازی ادامه دادین و در نهایت وینر هم ساید دیگه شد؟ اون سرور هم شمال غرب داشت هم جنوب غرب (پس اینجا هم با مملی بودین)
پنجمین مورد اینکه چرا سرور 3 ایکس 2 راند قبل که شما میتونسید به اسدبلیو نقشه بدید و آقا یوسف هم واندر بده بالا اینکار رو نکردید و ما از سرور 2ایکس قبلترش کره گرفتیم که واندرزنهای اسدبلیو خورد به واندر شما و بازم باختید؟ (اینجا هم معلوم نیست کی به فناتون داد)
کی میای کیش؟ بلیط بگیرم؟ هوا خوبه بیا بریم عشق و حال. پست هات خوب بود. تو از ادریس بع بعی خیلی باهوش تری. اینا دیواری کوتاه تر از من پیدا نکردن هر اتفاقی میفته میندازن تقصیر من که گند های خودشون رو جمع کنند.
پی نوشت: مشکل شمال شرق 4-5 نفر هستن. شماها نباشین اونجا بهشته. همه دست به دست هم میدادن کمک میکردن و ساید بهترین بود همیشه، همه هم رفیق. یکبار دعوا نشد اون سرورها... همیشه هم میبردیم. یک بار نشد بگم بردم ! همیشه گفتم بردیم. یکبار نشد بزارم یکی بهم بگه توتال، همیشه گفتم شورا هستیم، شورا هم از افرادی تشکیل میشد که توی ساید کمک میکردن. یکی دف کورد بود. یکی هولدر یکی پلنر و و و ، نه امثال کسایی که الان ادعاشون سقف آسمون رو پاره میکنه و هیچی نیستن.پی نوشت: بدون مولتی نمیتونید بیاید تاپ؟ نمیتونید همر بکشید؟ نمیتونید دفاع بکشید؟ اون خاله بازی بود، این تراوینه !
پی نوشت: با امید هم زمانی بسته شد که دیدیم داریم همدیگه رو میزنیم و شمال غرب داره چیپس و ماست میخوره... هردو هم بازیکن ساده بودیم. هردو هم تلاش کردیم. مگه خلیم قبل سرور ببندیم بعد بیایم همدیگه رو بزنیم ؟! :)))))))))))))) یعنی فکر کردی خوانندگان فروم عدد آی کیو زیر 80 دارن مثل خودت؟ طول و عرض یکی.
شادزی جهانی میشود
شادزی
-
ولی شما میگی چشم
خوب تو همین اسپیدترا چندتا عکس میزارم ببین لذت ببر:
خوب تعدادی از همرها رو ببین عزیزم، بقیه رو حال نداشتم پیدا کنم. این هم پروفایل و مدال های پاپ و دفاع ! دیگه دفاع رو نمیشه ریپورت گذاشت به پروفایل بسنده کن
عکس وینری ها هم برو از گروه بردار ببین. جنوب غرب بودم وینر شدیم. شمال شرق هم وینر شدیم. در هرصورت سروری هم نبوده حذف کنم جز سرور آخر که توی شمال شرق بودم. این سرور نمیگم کدوم اکانتم فقط و فقط برای اینکه نگن اومدی ساید خراب کنی ! اینا عادت دارن بندازن تقصیر یکی یا چیزی ! فقط میخوام بازی کنم و از بازی با یک همر رومن لذت ببرم.
در مورد دات کام هم زمانی که تراوین ایران نبود. هیرو و آبادی توی بازی نبود تا ورژن 3.6 من و یاسی و نیما و نات (خارجیه، اولدهای اونور میشناسنش شدید) توی تاپ بودیم، همیشه هم سقف یک رید بودیم. اون موقع ها ما مجبور بودیم با فیک رید بریم. اونم تو سایدهای دیگه ! 3تا دهکده اسکات داشتیم فقط... که بالای 1000 تا تارگت روزانه اسکات کشیده میشد. اون موقع ها تراوین خیلی فرق میکرد با اینی که شما الان میبینی. در هر صورت همین تورنومنت هم که ایرانی ها رفتن. همتون حذف کردید من مونده بودم دیگه. رنک 3 سرور با یک و نیم میلیون دفاع کی بود؟ من بودم دیگه. کل ساید من رو میذاشتن رو سرشون. چون شماها رفتید جنوب غرب و من رفتم شمال شرق. قدر آدم رو میدونستن. شماها آخرش میباختین میگفتید ممل باعث شد
ولی حذف کردید. یک سرور دیگه دوباره تورنومنت رفتیم من رنک دو بودم با همر خیلی خوب. اونم همرش کوبیده شد و من دفاع ساز شدم با 800ک دفاع رومن ! توی تورنومنت خیلی این عددها... یکی دیگه هم رفتم که البته سرور مثل تورنومنت نبود ولی خوب بود. که یک پاپ و یک دفاع شدم... خوب حالا باز هم حرفی داری بزنی؟ یا دوست داری لودگی کنی؟ والله نه سر پیازی نه ته پیاز، همیشه هم احترام بهت گذاشتم ولی مثل اینکه لیاقتت همینان. 
پی نوشت: اگر نحوه مدیریت فروم تغییر نکنه من هم بلدم چاله میدونی حرف بزنم به ناموس دیگران ، به خانواده دیگران، به هویت دیگران توهین کنم. 4 صفحه فروم رفته جلو بالای 20 مورد رینگ تمیز کن توهین های رکیک کردن ! اصلا قشنگ نیست واقعا. بچه جون لنگ به دست یه کاری نکن یه کاری کنم..
شادزی -
تو زیر چادر تر نیستی اون اعلام نکرده هست یا نیست ولی تو میگی هستم نمیگم بهتون این که بدتره؟
راستش حرفت درسته، نمیخوام توجیح کنم ولی خوب دلیل خودم رو میگم با اینکه رو درستی حرف تو تاثیری نمیزاره، دلیل اول: از اونجایی که یه سری ....نما اینجا هستن که به شدت هم دروغگو هستن من نمیتونم بگم کدوم اکانتم و یا چیکار میکنم. چون 5تا سرور شمال شرق با مدیریت من برد و 5 تا سرور با مدیریت اینا باخت که گفتن عامل باخت ما تویی حالا جالبیش اینه که حتی توی ساید شمال شرق نبودم! پس این سرور زیر چادر به بازیم ادامه میدم تا انتها، که نگن تو عامل باختی.
دلیل دوم هم اینکه من دوست دارم فقط بازی کنم. اینجوری خیلی بیشتر بهم حال میده. کلا دیگه حوصله وقت گذاشتن رو ندارم جز روی اکانت خودم. باز اینکه زیر چادرم حرفت رو نقض نمیکنه.نقل قول
مثل مملی حساب کنیموالا اگه توی اون گروه بودم یا حتی حال داشتم بهت میگفتم نه نزن. خیلی کار اشتباهی کردی. اول بازی 29 تا رعد رو کردی تو دیوار جایی که هیچ فایده ایی برات نداشت جز اینکه دفاع اون رو کمی ضعیف تر کردی. نه منابعی به دست آوردی نه کاری کردی. ادریس من تورو بازیکن باهوشی میبینم. الان دو مورد دیدم ازت یه خورده باعث شده شک کنم. مشخص بود طرف صحبت من توی پی نوشت تو نیستی ! باز اومدی خواستی یه چی بگی. دوم اینکه این چیه واقعا زدی ؟! اون موقعی هم که شما شمال شرق نبودی و میزدی من اومدم حساب کتاب کردم قطعا شما ضرر کردی. میدونی چرا ؟! چون نتیجه این شد شماها رفته بودین و ما بودیم ! اگه با ضرر نمیزدین که تا نابودی ما میزدین دیگه، ولی خوب نشد که بشه. این هم که کاملا مشخصه چه تری زدی. البته مدیریت شمال شرق ضعیفه که یه بازیکن بیاد اینجوری رعد های نازنین رو به باد بده.
پ.ن : مملی بیا یوزر پس بده منم بیام باهات بازی قول میدم اسم اکانتتو لو ندم 🙏🌹
تو هم مگه شمال شرقی؟
15 ک گلد میگیرم بگم
دلم برای اون صدای شخمیت تنگ شده ، زنگ میزنم.چند ساله تراوین بازی میکنی ؟
اندازه سنت. هم تو کام تو تاپ بودیم، هم تو آی آر ، هم اینجا با مولتی ، هم بدون مولتی. افتخار نیست تو تاپ بودن. نکته ایی که حائز اهمیت بود اینه که اونایی که با مولتی توی تاپ بودن دیگه نیستن. تو چرا فشاری میشی؟ چون جز دسته ایی بودی که باید مولتی میبود؟
شادزی
-
شادزی
یه سری مسخره بازی ها لودگی هست، یه سری ها بی شخصیتی، یه سری ها بی احترامی داره ولی یه سری ها هم با نمکه. مسخره بازی های تو ، بانمکه.
البته تعداد افرادی که این مسخره بازی های با نمک رو دارن کمه، کلا نظر شخصی من 3 نفر بیشتر نیستن. من هم دارم توی شمال شرق پیش خودتون بی نام و نشون پیش یک دوست قدیمی بازی میکنم. نمیخواد واحه به واحه دنبال دنبال من بگردی. اون پست قبلیت من رو یاد این آهنگ فریدون انداخت:
این سرور یک رومن وحشی
از شمال شرق میاد بیرون. فقط موقعی که داره همرش لانچ میشه اسم دهکده میشه 3دات. ادی نگرد پیدا نمیکنی.
پی نوشت: چقدررررر داره تراوین حال میده. چقدرررر شبیه گذشته ها شده. به به، نوب هایی که همیشه تو تاپ بودن دیگه نیستن قسمت بهترشه. یه سری ها هم که جرات اعلام ندارن و زیر چادر دارن ادامه میدن. یه اکانت دفاع ساز هم توی تراوین واقعی نه تراوین مولتی، از شماها در نمیاد.
شادزی -
سلام مجدد خدمت مردان و نامردان
همیشه میدونیم کسی که حرفی برای گفتن نداره یا ناسزا میگه یا خلاف عرف و قوانین عمل میکنه یا میخواد واقعیت رو طور دیگه ایی نشون بده. بخش اول قوانین فروم که فکر میکنم مطابق فروم بین المللی هست:
- از ارسال پست های توهین و خشونتی جدا خودداری کنید.
- ارسال پست در مورد مکالمه و یا صحبت بین دو نفر چه در بازی و یا خارج بازی خلاف قوانین است.
توی پست هایی که معلوم الحال میزاره سه مورد تا به الان خلاف بوده که متاسفانه پیگیری نشده. و ترتیب عمل داده نشده. در هر صورت امیدوارم مثل گذشته با این افراد به ظاهر نما رسیدگی بشه تا فضای فروم زیباتر و حرفه ایی تر دیده بشه. در مورد ارسال چت بین من و امید که اگر امید فرستاده که قرارمون باهم این نبود و قرار نبود چتی یا صحبتی که بین ما شده بیرون بیاد. در هر صورت چت گذاشته شد. دو حالت داره یا شما درست میگی یا نمیگی
اگر درست میگی پس چرا میگی قبل سرور؟ این پیام رو از هرکی گرفتی برو بپرس برای چه زمانی بوده ! برای چه روزی بوده؟ برای زمانی بوده که امید یک بازیکن ساده و من هم یک بازیکن ساده به مدت یک هفته بودم (بعدش بازیکن ها گوش شماهارو کشیدن گفتن یا ممل میاد یا حذف میکنیم که دوباره برگشتم و جلسه متا هم درست شد). پس هیچ ربطی به متا و قول و قرار متا نداره، من و امید فقط تلاش میکردیم که شمال غربی که ساده نشسته یک گوشه تا دو ساید قدیمی با هم بجنگن و اون برنده بشه ، برنده نشه و این سیاست نقش بر آب بشه... پس هر دو طرف تلاش کردیم که میز جلسه متا رو بچینیم !
اگر اشتباه میگی شما دوتا طول و عرض یکی متوهم هردو در جلسه متا بودید. امیرحسین هم بود، امید و تورج و هومن و فرهاد هم که بودند. مفاد متا هم که گفته شد. میشه بگین کجاش این بود که ما متا صد نکنیم و جنوب شرق متا صد کنه ؟! اون چت ها برای زمانی بود که ما رفاقتی داشتیم حرف میزدیم نه چیز دیگه ایی... حتی طی تماس من با امید قبل جلسه، امید گفت هرجا صد بشه مهم نیست فقط شمال غرب نبره و شرق صد کنه ! در ضمن چت تورج و امید هم که دیدیدین گفتن آقا جان تو باید حرف و قول بدی تا متا بسته شه نه اونا ! حتی تورج بارها تلفنی بهم زنگ زد و گفت محمد اگر مشکلی توی شمال شرق داری بگو ما بریزیم رو سر این بچه مچه ها بگیم ممل نیست ما هم نیستیم ! دیگه چند نفر اینجا اینو میخونن، فکر نمیکنم تورج بیاد دروغ بگه !
اصلا تو مرام این بشر نیست واقعیت رو تحریف کنه. زنگ بزنید ازش بپرسید، این حرف رو به ممل زدی !
دوباره بدو بدو اومدی این چت هارو گذاشتی؟ قبلا که جوابش رو گرفته بودین. چرا مثل ماهی هی یادت میره صد بار خاک شدی و من روت ! مثل اینکه خوشت میاد هی دو امتیاز اضافه کنی به من.
1. فحش میدی و توهین میکنی چون چیزی برای ارائه نداری، حتی ناخودآگاه خودت میدونه تو چیزی نیستی و باعث میشه از خودت متنفر بشی و این تنفر رو در غالب ناسزا به دیگری یا دیگران بروز بدی. دکتر و چند لیوان آب سرد تجویز میکنم.
2. واقعیت رو با چندتا چت دوستانه زمانی که هردو بازیکن ساده بودیم و داخل سرور بوده نه قبل سرور، میخوای جور دیگه ایی نشون بدی در صورتی که خودتون تو جلسه متا بودید و از مفاد متا خبر دارین و چیزی جز صد شدن شرق نبود.
پی نوشت: ایلیا زشته، حرمت - سلامتی
شادزی
-
سلام به تقاضای ممد توشی اولین 100 شدن واندر نژاد هون رو بهش تبریک میگم

پی نوشت: من فکر میکنم شما دچار توهم بیش از حدی هستی. با واقعیت کنار بیای حتما پیشرفت میکنی، مثلا هر روز میومدی دیسکورد میگفتی من هر روز دارم با دختر میرم ددر دودور، عزیزم یه نگاه به خودت تو آینه کردی؟ طول و عرضت یکیه ، قیافت هم که مثل چنگیز خان مغوله، از لحاظ افتصادی هم که برای گلد کاسه میگرفتی دستت تو ساید میچرخیدی، این توهمات باعث شده فکر کنی من رو با تیپا انداختین بیرون ! اولا جرات نداشتید منطقی حرف بزنید جز فحش ناموس چیزی ما نشنیدیم از شما ! مخصوصا وقتی کم میاوردین ! دوما چند نفر بودین ؟ 6 نفر؟! یه ساید رو ریدید توش. قوی ترین ساید سرور آخرش هم رده شده بود با جنوب غرب جنگ زده و حذف شده. من رو با تیپا انداختید بیرون؟ حرف اول و آخر رو تا روزی که بودم من میزدم، میرفتید برای خودتو جلسه تشکیل میدادید بعد کاری که من میگفتم میشد. آخرشم خواستید به متایی که خودم بستم با تورج و امید خیانت کنید که من دیگه اینجا تحمل نکردم و حذف کردم ! توهم جان من خودم حذف کردم. در ضمن من به 6 نفر گفتم حذف کنن. 3 نفر حذف کردند. 3 نفر هم واگذار کردن و بالای 25 نفر هم ول کردند، به این 25 تا اکانت هیچی نگفتما، فقط خودشون گفتن تو رفتی دیگه حال نمیده بازی. اکانت های خیلی خوبی هم بودند. واقعا بهت پیشنهاد میکنم واقع بین باش. پیشرفت میکنی. حداقلش میری باشگاه ثبت نام میکنی :))))))))))))))))))) تا مشهد ، راستی یادم نرفته 10 روز بعد از حذف من روزی 5 ساعت تلفنی (5 نفری) تلفنی داشتید به بچه ها میگفتید حذف نکنید تورو خدا !
فقط 12 تا نفر رو سرچ کردم. 10 تا پیام برات گذاشتم. میخوای بقیه رو هم سرچ کنم.
پی نوشت: تو دوباره باهام بد شدی که لایک میکنی
این سری هم نمیدونی؟
پیامت هستا !