Posts by VaGNeS

سلام مجدد خدمت مردان و نامردان

همیشه میدونیم کسی که حرفی برای گفتن نداره یا ناسزا میگه یا خلاف عرف و قوانین عمل میکنه یا میخواد واقعیت رو طور دیگه ایی نشون بده. بخش اول قوانین فروم که فکر میکنم مطابق فروم بین المللی هست:

- از ارسال پست های توهین و خشونتی جدا خودداری کنید.

- ارسال پست در مورد مکالمه و یا صحبت بین دو نفر چه در بازی و یا خارج بازی خلاف قوانین است.

توی پست هایی که معلوم الحال میزاره سه مورد تا به الان خلاف بوده که متاسفانه پیگیری نشده. و ترتیب عمل داده نشده. در هر صورت امیدوارم مثل گذشته با این افراد به ظاهر نما رسیدگی بشه تا فضای فروم زیباتر و حرفه ایی تر دیده بشه. در مورد ارسال چت بین من و امید که اگر امید فرستاده که قرارمون باهم این نبود و قرار نبود چتی یا صحبتی که بین ما شده بیرون بیاد. در هر صورت چت گذاشته شد. دو حالت داره یا شما درست میگی یا نمیگی

اگر درست میگی پس چرا میگی قبل سرور؟ این پیام رو از هرکی گرفتی برو بپرس برای چه زمانی بوده ! برای چه روزی بوده؟ برای زمانی بوده که امید یک بازیکن ساده و من هم یک بازیکن ساده به مدت یک هفته بودم (بعدش بازیکن ها گوش شماهارو کشیدن گفتن یا ممل میاد یا حذف میکنیم که دوباره برگشتم و جلسه متا هم درست شد). پس هیچ ربطی به متا و قول و قرار متا نداره، من و امید فقط تلاش میکردیم که شمال غربی که ساده نشسته یک گوشه تا دو ساید قدیمی با هم بجنگن و اون برنده بشه ، برنده نشه و این سیاست نقش بر آب بشه... پس هر دو طرف تلاش کردیم که میز جلسه متا رو بچینیم !

اگر اشتباه میگی شما دوتا طول و عرض یکی متوهم هردو در جلسه متا بودید. امیرحسین هم بود، امید و تورج و هومن و فرهاد هم که بودند. مفاد متا هم که گفته شد. میشه بگین کجاش این بود که ما متا صد نکنیم و جنوب شرق متا صد کنه ؟! اون چت ها برای زمانی بود که ما رفاقتی داشتیم حرف میزدیم نه چیز دیگه ایی... حتی طی تماس من با امید قبل جلسه، امید گفت هرجا صد بشه مهم نیست فقط شمال غرب نبره و شرق صد کنه ! در ضمن چت تورج و امید هم که دیدیدین گفتن آقا جان تو باید حرف و قول بدی تا متا بسته شه نه اونا ! حتی تورج بارها تلفنی بهم زنگ زد و گفت محمد اگر مشکلی توی شمال شرق داری بگو ما بریزیم رو سر این بچه مچه ها بگیم ممل نیست ما هم نیستیم ! دیگه چند نفر اینجا اینو میخونن، فکر نمیکنم تورج بیاد دروغ بگه !

اصلا تو مرام این بشر نیست واقعیت رو تحریف کنه. زنگ بزنید ازش بپرسید، این حرف رو به ممل زدی !

دوباره بدو بدو اومدی این چت هارو گذاشتی؟ قبلا که جوابش رو گرفته بودین. چرا مثل ماهی هی یادت میره صد بار خاک شدی و من روت ! مثل اینکه خوشت میاد هی دو امتیاز اضافه کنی به من.

1. فحش میدی و توهین میکنی چون چیزی برای ارائه نداری، حتی ناخودآگاه خودت میدونه تو چیزی نیستی و باعث میشه از خودت متنفر بشی و این تنفر رو در غالب ناسزا به دیگری یا دیگران بروز بدی. دکتر و چند لیوان آب سرد تجویز میکنم.

2. واقعیت رو با چندتا چت دوستانه زمانی که هردو بازیکن ساده بودیم و داخل سرور بوده نه قبل سرور، میخوای جور دیگه ایی نشون بدی در صورتی که خودتون تو جلسه متا بودید و از مفاد متا خبر دارین و چیزی جز صد شدن شرق نبود.

پی نوشت: ایلیا زشته، حرمت - سلامتی

شادزی

سلام به تقاضای ممد توشی اولین 100 شدن واندر نژاد هون رو بهش تبریک میگم :D

ww_hun_100_ntri.png

پی نوشت: من فکر میکنم شما دچار توهم بیش از حدی هستی. با واقعیت کنار بیای حتما پیشرفت میکنی، مثلا هر روز میومدی دیسکورد میگفتی من هر روز دارم با دختر میرم ددر دودور، عزیزم یه نگاه به خودت تو آینه کردی؟ طول و عرضت یکیه ، قیافت هم که مثل چنگیز خان مغوله، از لحاظ افتصادی هم که برای گلد کاسه میگرفتی دستت تو ساید میچرخیدی، این توهمات باعث شده فکر کنی من رو با تیپا انداختین بیرون ! اولا جرات نداشتید منطقی حرف بزنید جز فحش ناموس چیزی ما نشنیدیم از شما ! مخصوصا وقتی کم میاوردین ! دوما چند نفر بودین ؟ 6 نفر؟! یه ساید رو ریدید توش. قوی ترین ساید سرور آخرش هم رده شده بود با جنوب غرب جنگ زده و حذف شده. من رو با تیپا انداختید بیرون؟ حرف اول و آخر رو تا روزی که بودم من میزدم، میرفتید برای خودتو جلسه تشکیل میدادید بعد کاری که من میگفتم میشد. آخرشم خواستید به متایی که خودم بستم با تورج و امید خیانت کنید که من دیگه اینجا تحمل نکردم و حذف کردم ! توهم جان من خودم حذف کردم. در ضمن من به 6 نفر گفتم حذف کنن. 3 نفر حذف کردند. 3 نفر هم واگذار کردن و بالای 25 نفر هم ول کردند، به این 25 تا اکانت هیچی نگفتما، فقط خودشون گفتن تو رفتی دیگه حال نمیده بازی. اکانت های خیلی خوبی هم بودند. واقعا بهت پیشنهاد میکنم واقع بین باش. پیشرفت میکنی. حداقلش میری باشگاه ثبت نام میکنی :))))))))))))))))))) تا مشهد ، راستی یادم نرفته 10 روز بعد از حذف من روزی 5 ساعت تلفنی (5 نفری) تلفنی داشتید به بچه ها میگفتید حذف نکنید تورو خدا !

0001_mcxq.png

0002_ao58.png

0003_ob6o.png

0004_valp.png

0005_7pz.png

0006_su6c.png

0007_pmq6.png

0008_suod.png

0009_4me6.png

0010_azjw.png

فقط 12 تا نفر رو سرچ کردم. 10 تا پیام برات گذاشتم. میخوای بقیه رو هم سرچ کنم.

پی نوشت: تو دوباره باهام بد شدی که لایک میکنی :D:D این سری هم نمیدونی؟ :love: پیامت هستا !

سلام

من هم این سرور میام. امیدوارم بهانه ایی بشه برای یه سری فراری تشریف بیارن. تا اینجا شنیده ها حاکی از اینه که خیلی تلاش کردن جمع کنند و تونستند 21 نفر بیارن، البته از اون 21 نفر 12 نفرشون بهم گفتن تو بگو کجا میری ما میایم با تو ، پروفایل قشنگ شده ؟ 8) دارم تو کام هم همچین پروفایلی میسازم. :D

photo_2025-10-24_23-34-12_24ve.jpg

پی نوشت: اعلام آمادگی که کردم فردی بود و نه در قالب تیم. تیم هم جمع نمیکنم این سرور، فعلا زدن فراری ها افتخار نیست.

پیرو پست قبلی باید بگم واقعا من هیچکاری توی این سرور نکردم. جز چندتا آموزش و چندتا زنگ و جلسه هیچکاری نکردم. تمام کارای مدیریتی رو ایلیا و محمد کردند. من هم وسط سرور دقیقا ول کردم و فقط میومدم نگاه میکردم و میرفتم (چون برد واضح بود). تمام کسانی که توی جنوب غرب بودند بردن و من هیچ چیزی رو به نام خودم نزدم. قطعا از کوچکترین اکانت تا بزرگترین شخص توی تیم مدیریتی تو این برد به نوبه خود سهیم هستند. خسته نباشید میگم به تیم لیدری و تمام بازیکنانی که وقت گذاشتن و تلاش کردند.

شادزی

سلام و خسته نباشید. هدف من از بازی کردن توی این سرور، آشتی دادن جنوب غرب بود و بس. هدف دیگه ایی نداشتم. تو جلسه به محمد و ایلیا گفتم. قبل ترش به یوسف و سید گفتم، قبل ترش به یه سری از بازیکنان هم گفته بودم. امیدوارم به این هدف رسیده باشم. در هر صورت یک وین به وین های مکرر خودم اضافه کردم. تشت آب سرد برا اونایی که نمیتونن ببینن. خوش گذشت

پی نوشت: ایلیا خیلی نوبی، شادزی

فکت

همین که به جای دیس لایک داری لایک میخوری یعنی تو سروری :دی

طبق روال چند وقت دیگه تو جنوب غربم گند بالا میاری ی سری برات عزاداری میگیرنو خرما خیرات میدن

جومونگ مناطق محروم همر کپ کاتا سنگین و به یادماندنی فراموش نشه

«برای روشن‌شدن موضوع: صبح امروز حمله شد و این را صراحتاً در پست قبلی‌ام نوشته‌ام. لطفاً به‌جای سناریوسازی‌های بی‌اساس درباره حضور یا عدم حضور من در سرور، به داده‌های موجود (از جمله مدال‌های درج‌شده در پروفایلم) توجه کنید. سطح هوش گنگ شما از گنگ زالو هم پایین تره، حتی مهاجم هم تشخیص داده چه کسی زیر همرهای شما را خالی کرده؛ بنابراین تکرار اتهام “وگنس” فقط اتلاف وقت است. ذکر نام من هم به کسی اعتباری اضافه نمی‌کند.»

هر وقت پست اعلام آمادگی پست گذاشتید که دارید می‌آید شمال شرق من هم جدی میام، اجازه هم میدم با دو ساید دیگه متا کنید سه به یک رو ما، شما از ترس خشتکتون جرات ندارید یه سرور بگین داریم میایم، یه پست اعلام آمادگی ندیدیم از گنگ زالو، نطق کردناتون برای جمع های خودتون خوبه... شادزی

عرفان دوال محترم زشته، رعایت کن، منم هستم. امروز صبح خفت شدم 😅

شماره 7: پروژه‌ی تخریب من تو فروم؟ لطفاً جدی بگیرید خودتونو!

جدی جدی دور هم جمع شدید که فروم رو پر کنید از داستان و دروغ علیه من؟ برنامه‌تون اینه که بیاید چرت و پرت بگید تا بقیه‌ی سایدها از ممل فاصله بگیرن؟ خب عزیزم… فقط یه چیزی یادت رفته: توی گروه عمومی شمال‌شرق شما امنیت ندارید. اعتماد عمومی بچه‌ها به شما صفره. نه فقط یه نفر، روزی نیست که اسکرین‌شات از چرت‌وپرت‌هایی که می‌گید به دست من نرسه. اسم خودتونو گذاشتید لیدر، ولی حتی یه ذره اعتبار هم بین مردم ندارید. تو بودی که ۱۰ تا موضوع انداختی وسط. من یکی‌یکی، دونه‌به‌دونه، با سند و منطق جواب دادم. جواب داشتی؟ نه. حالا که همه رو باختی، برگشتی داری یه چیز جدید در میاری؟ مسأله‌تون اینه: شما کثیفید، دروغ‌گو و متقلبید. و من؟ تحمل این همه فساد و فریبکاری رو ندارم. این سرور، خیلیا اومدن سالم بازی کنن. اومدن بدون تقلب، بدون دروغ، بدون مولتی.و تنها کسانی که به این آرمان گند زدن، شما چند نفر بودید!

در مورد موضوع مولتی هم بزار یه چیزو روشن کنیم: سارنگ گفت من مولتی ساختم که اتحاد پر بشه؟ نه عزیزم، اشتباه گرفتی. من گفتم: ۸ تا مولتی ساخته شد که اتحاد پر بشه و بعداً پلیر روش بیاد اون هم نه توسط من. و اتفاقاً این مولتی هارو دروغ گفتند که اینا پسرخاله‌ی فلانی‌ان، دوست ادریس‌ان، فامیل اون یکی‌ان… تا بتونید راحت اونا رو جا بدید و دور خودشون کلونی بسازند. اینکه اونها هم مولتی هستند همون موقع من نفهمیدم ! به اسم پسرخاله و غیره وارد اتحاد شدند. پس نه اون مولتی‌ها مال من بودن، نه من ساختارشونو طراحی کردم. اون مولتی‌ها مال کی بودن؟ مصطفی، رضا، امیر و ادریس. نه من. نه ساید. فقط و فقط همین 4 نفر.

شماره 8: داستان خفت، پسورد، و دروغی که لو رفت

اینجاست که ماجرا قشنگ می‌شه. سرور قبلی، من توی اتحاد جنوب‌غرب بودم. یه روز از اتحاد اخراج شدم. رفتم سراغ یوسف و پرسیدم: "چرا اخراجم کردی؟" اونم با کلی بی‌احترامی و فحاشی جواب داد—خلاصه چیزی جز توهین نگرفتم. چند روزی گذشت تا اینکه ایلیا یه اسکرین‌شات داد دستم که نشون می‌داد من با یکی از شمال‌شرقیا آی‌پی مشترک دارم. اینجا بود که رفتم دنبال ماجرا تا تهش رو دربیارم. ولی خب چون اون موقع هنوز به امیرحسین باور داشتم و فکر می‌کردم آدم دروغ‌گویی نیست، باورم نمی‌شد که روی اکانت من لاگین کرده باشه. حقیقت اینه که: روز اول سرور، فقط برای فان و کمک، پسورد رو به جعفر دادم. بعدش دیگه عوضش نکردم چون فکر نمی‌کردم مشکلی پیش بیاد. تا اینکه یه روز، امیرحسین بهم زنگ زد. داشتیم عادی حرف می‌زدیم که به شوخی بهش گفتم: "امیر، چراغ نمی‌خوای تو جنوب‌غرب؟"

(درواقع داشتم امتحانش می‌کردم ببینم جعفر پسورد منو داده بهش یا نه.)

اونم گفت:

"نه بابا، داریم."

فکر کردم پس جعفر نداده. ولی واقعیت این بود که داده بود. ماجرا وقتی کامل شد که سر آی‌پی مشترک اخراج شدم. و حالا تو این سرور، یه بار دیگه توی یه گفت‌وگوی ساده به امیرحسین گفتم: "اون خفتی که زدید، از اکانت من چراغ برداشته بودید؟"

جواب داد:

"آره."

گفتم:

"من اون روز ازت پرسیدم پسورد منو داری؟ گفتی نه!" اونم مثل همیشه که دروغ‌گوها یادشون می‌ره چی گفتن، گفت: "نه، من نگفتم!"

خب…

پس ثابت شد: اون خفت به خاطر داشتن پسورد من بود، و جعفر هم اونو داده بود به امیرحسین. همه‌ی این اتفاقات مربوط به روز اول سرور بود، همون موقعی که من نه تو اتحاد بودم، نه بازی جدی داشتم—فقط برای فان اومده بودم. پس حالا اگه فکر می‌کنی این داستان می‌تونه باعث خراب شدن من بشه، بدون که دقیقاً برعکس شد. یه دروغ دیگه ازتون رو شد، و فقط بیشتر ریختید.

شماره 9 : داستان امید و بازی ناجوانمردانه‌ای که سعی دارید به من بچسبونید

بریم سراغ قضیه‌ی امید، بنده‌خدایی که تو این سرور هیچ‌چیزی جز پیروزی برای جنوب‌شرق نمی‌خواست و نمی‌خواد. چت من با امید قبل از شروع سرور موجوده.

من بهش گفتم: "امید، می‌خوام بیام جنوب‌شرق بازی کنم." و امید هم واضح گفت: نیا. یعنی حتی در مورد اینکه با کی بازی کنم یا تو کدوم اتحاد باشم، هیچ هماهنگی خاصی بین ما نبود. چه برسه به متا یا هماهنگی برای صد کردن واندر یا این‌جور داستان‌ها! این ماجرا از وقتی شروع شد که من تو فروم پست گذاشتم و اعلام کردم: "من هیچ‌کاره‌ام در شمال‌شرق، از شورا خارج شدم." از اون لحظه به بعد، تماس از سایدهای دیگه شروع شد—ولی من تا مدت‌ها هیچ اقدامی نکردم. فقط به عنوان یه بازیکن، با امید صحبت‌هام دوستانه و رفاقتی بود. تو همون چت اول، به امید گفتم: "واندر صد شه تو جنوب شرق، اصلاً اهمیت نداره." یعنی چی؟ یعنی نگاه من، نگاه یه بازیکن بی‌طرف بود، نه لیدر یا معامله‌گر پشت‌پرده. ما تقریباً ۱۰ تا ۱۲ روز با هم در ارتباط بودیم و در مورد متای ممکن صحبت کردیم. و در نهایت واندر صد در شرق بود !

در نهایت، جلسه‌ای برگزار شد با حضور:

• من
    • امید
    • امیرحسین
    • رضا
    • فرهاد
    • هومن
    • تورج

جلسه‌ای رسمی که در اون همه چیز شفاف مطرح شد. حالا سؤال من اینه: مگه مفاد متا اونجا اعلام نشد؟ مگه تو اون جلسه چیزی گفته شد که "واندر باید تو جنوب‌شرق صد شه"؟ مگه همچین توافقی وجود داشت؟ نه! پس لطفاً کاری که خودتون انجام دادید رو نندازید گردن من. شما بودید که انقدر دروغ گفتید، انقدر خرابکاری کردید، انقدر با بقیه درگیر شدید که همه‌ی سایدها ازتون متنفر شدن. و حالا دنبال یه آدم می‌گردید تا بندازید گردنش که چرا ما باختیم؟ الکی نندازید گردن من. شما با باخت خودتون کاری کردید که هیچ‌کس دیگه نخواد کنارتون باشه.

نقل‌قول‌های سایدهای دیگه؟ از همه جذاب‌تر، حتی از جنوب‌شرقی‌ها!

یکی از جذاب‌ترین چیزایی که تو این فروم دیدم، نقل‌قول‌هایی بود که از طرف سایدهای دیگه، حتی خود جنوب‌شرقی‌ها نوشته شده بود. جملاتی مثل: «برد جنوب‌شرق مبارک باشه» «برد در خاک جنوب‌شرق» …با فونت قرمز، بزرگ، و صدها پست شبیه همین‌ها. اکثر نقل‌قول‌ها هم دقیقاً حول همین مضمون می‌چرخه. حتی بازیکن‌های اصیل جنوب‌شرق هم حاضر نیستن برد رو به اسم شما ثبت کنن. اما می‌دونی چی برام جالب‌تره؟ یه سرور بود که من تو شمال‌شرق بودم. کل ساید حذف کرد. فقط من موندم و نوری. در اون سرور، حتی وقتی شمال‌شرق از بازی کنار کشید، جنوب‌شرق اسم متا رو عوض نکرد.

احترام گذاشت. این یعنی اعتبار . این یعنی شخصیت. این چیزیه که هیچ کس برای شما قائل نیست !

📌 پی‌نوشت برای همه‌ی مخاطبین خارج از شمال‌شرق:

این بخش رو مخصوصاً برای شما نوشتم؛ اون‌هایی که از بیرون نگاه می‌کنن و شاید بخوان بدونن واقعاً تو شمال‌شرق چه خبره. شمال‌شرق، برای این افراد، یعنی ۵ سرور بدون حتی یک برد. یعنی هر روز یه قدم عقب‌تر، هر روز بیشتر منفور، هر روز پر از حاشیه و دروغ و سوءاستفاده. ولی بدونید: شمال‌شرق فقط این چند نفری که دارن دروغ می‌گن نیست. اونجا خیلی‌ها هستن که بازی پاک می‌کنن، دروغ نمی‌گن، و حرفشون حرفه. آدم‌های شریفی که فقط خواستن لذت ببرن، نه لجن پخش کنن. خواهش می‌کنم اونا رو با این نخاله‌ها یکی ندونید. اگه دیدید کسی هنوز داره گول دروغ‌هاشونو می‌خوره، بدونید اون فقط یه قربانیه. نه هم‌دست، نه هم‌فکر.

من از امروز به بعد، فقط با کسانی بازی می‌کنم که اهل راستی، احترام و شرافت توی بازی باشن.

بقیه رو با دروغ‌هاشون تنها می‌ذارم.

هر کسی، از هر سایدی، اگه دلش خواست توی تیمی باشه که عدالت، دموکراسی و احترام حرف اوله، می‌تونه کنار ما باشه.

سلام خدمت تمام خوانندگان فروم،

این پست برای شفاف‌سازی اتفاقات این سرور و سرورهای گذشته نوشته می‌شه؛ جایی که متأسفانه تهمت‌های زیادی به من زده شد.البته مطمئنم که مخاطبین این فروم از اون دسته نیستن که فریب دروغ‌ها و بازی‌های بچگانه‌ی یه عده آدم فرصت‌طلب رو بخورن.بعد از چند هفته غیبت، برگشتم و فروم رو کامل خوندم. دیدم همون آدم‌هایی که وقتی من حضور داشتم، جرأت حرف زدن نداشتن، حالا که نبودم، برگشتن به همون دروغ‌گویی‌ها و تهمت‌پراکنی‌های تکراری.اما وقتی حضور داشتم و با منطق و سند جوابشون رو دادم، سکوت کردن و فرار کردن.با همه‌ی این شرایط، تصمیم گرفتم برای آخرین بار جواب دروغ‌هایی که توسط یه عده پاک‌نما گفته شده رو بنویسم.این پست آخرین پاسخ من خواهد بود و بعد از اون، هیچ واکنشی به دروغ‌ها، فرافکنی‌ها و کل‌کل‌های بی‌ارزش نخواهم داد.خیلی از دوستان نزدیکم گفتن چیزی ننویسم، چون سطح ما با این افراد چه داخل بازی، چه بیرون از اون، زمین تا آسمون فرق داره. اما چون اعتقاد دارم سکوت مقابل دروغ یعنی تأیید اون دروغ، این پست رو می‌نویسم—و تمام.

شماره 1: انتخاب توتال همیشه‌غایب چطور اتفاق افتاد؟

شروع این سرور با جمع کردن تیم توسط من بود. از کل تیم حدود ۱۰۰ نفره، امیرحسین فقط به ۸ نفر زنگ زد—که از اون ۸ نفر، دو نفرش رو خودم قبلاً هماهنگ کرده بودم و قرار بود بیان.یعنی در مجموع، فقط ۶ نفر رو خودش آورد. باقی افراد، کل تیم اصلی، توسط من دعوت شده بودن.گروه شورا رو با ترکیب من، جعفر، امیر و مجید تشکیل دادیم.

اما بعدش، یهو امیرحسین اومد گفت بیاید فلانی رو بیاریم، اون یکی رو هم بیاریم... رضا گارد، مانی، ادریس، مصطفی و هر کسی که خودش باهاش هماهنگ کرده بود، یکی‌یکی اومدن تو شورا.

همزمان من شروع کردم به برنامه‌ریزی برای ساختار ساید:

• نحوه پخش کراپ‌ها
    • آموزش غارت
    • ساختار تیمی

همه این موضوعات رو توی گروه نوشتم و از همه خواستم اگر موردی هست اضافه بشه، بگن تا آماده‌اش کنیم برای جلسه عمومی.

دو روز کامل وقت گذاشتم، روزی چند بار پیام رو پین کردم تا کسی ازش غافل نشه.

تا اینکه روز جلسه رسید. هنوز جلسه درست شروع نشده بود که مانی گفت: "بیاید توتال انتخاب کنیم!"

سؤالم واضحه:

اگه قرار بود توتال انتخاب بشه، چرا تو این دو روز کسی هیچی نگفت؟ چرا تو گروه مطرح نشد؟ اصلاً توتال رو تو جلسه عمومی انتخاب نمی‌کنن؟ و اصلاً جدای از اینا، کی امیرحسین یا رضا پارچه قرمز رو اصلاً داخل آدم حساب می‌کنه که بخواد توتال بشه؟

من با ادب و احترام گفتم: "توتال نمی‌خوایم. می‌تونیم شورایی مدیریت کنیم. هر کسی یه بخش رو بگیره دستش، اگه کسی هم توی کار ساید فعال بود، به شورا اضافه شه."

اما همون‌جا با مخالفت سریع و هماهنگ یه‌سری از بچه‌های شمال‌شرق روبرو شدم—که انگار از قبل همه‌چی رو با هم هماهنگ کرده بودن. در نهایت، فقط جعفر، مجید و محسن از بین شورا به من رأی دادن. و به این ترتیب، توتالی که از قبل بین خودشون تعیین شده بود، انتخاب شد. البته این قصه ادامه داره... تو که هر سرور یه رنگ می‌گیری، اینم بذار کنار باقی‌رنگ‌هات!

شماره 2: داستان شیت، دروغ‌ها و تماس‌های پشت‌پرده

خوشحالم که تمام دروغ‌هایی که تو گروه عمومی گفتید تا منو بین بچه‌ها خراب کنید، الان یکی‌یکی دارن رو می‌شن. از اون طرف هم تلفن به دست، به همه عالم و آدم زنگ می‌زنید—از جمله مجید—که بلکه بتونید چند نفر رو سمت خودتون بکشید و برای سرور بعد یه تیم جمع کنید. ولی چیزی که من مطمئنم اینه که: هیچ‌کدومتون اون جرات، شخصیت، یا ظرفیت ساختن یه تیم واقعی رو ندارید. اگه بخواید برگردید هم، سرور بعد هیچ‌جایی تو اسپیدترا ندارید. چون همه شناختنتون.حالا هم شروع کردید فریاد زدن که: "ممل شیت فروخته!" 😄 خواهشاً... بس کنید. شیت رو باز کردم، دیدم همه‌ش با رنگ‌های ادریس پر شده. کاری که کردم فقط این بود: همه‌شو ریمو کردم. نه فروختم، نه فرستادم، نه به کسی دادم.همه اون دروغ‌هایی که پشت سرم گفتید همین‌جا جوابش داده شد.

شماره 3: ماجرای حمله به مرتاض و تهمت خیانت

داستان از اینجا شروع شد که من خیلی ساده رفتم توی جنوب‌غرب برای بازی.تعدادمون کم بود—حدوداً ۲۰ نفر—ولی با کمک هم سعی کردیم ساید رو سر پا نگه داریم.

دوستان لطف داشتن و ازم خواستن مسئول هماهنگی‌های ساید باشم.در ادامه، جنوب‌غرب با شمال‌شرق متا شد و روند بازی ادامه داشت…تا اینکه یه روز امیرحسین به من زنگ زد و گفت: "یه حمله از جنوب‌شرق روی مرتاض ما اومده. همرهای تورج و دار و دسته‌ش هم خوابن.

به نظرت جا خالی بدیم یا بذاریم صفر بشه؟"همون لحظه دوزاریم افتاد که این تماس یه بوی بد می‌ده. چرا؟ چون امیرحسین در طول سرور حداقل ۱۰ بار از تیم مرتاض، مخصوصاً تورج و محمدکینگ‌لول، دلخور شده بود و این اختلاف رو بارها علنی کرده بود. پس کاملاً مشخص بود که داره سعی می‌کنه منو بندازه وسط ماجرا و خودش کنار بکشه.

چند بار سؤال رو تکرار کرد. جواب من چی بود؟ "چه اون همرها باشن، چه نباشن، ما این سرور رو می‌بریم." در نهایت گفتم: "فقط می‌تونم از یه نفر در جنوب‌شرق بپرسم که این اتک واقعیه یا نه." گفت: "بپرس."

منم زنگ زدم به مهدی کلت و گفتم:

"این اتک واقعیه؟"

مهدی گفت:

"آره. چرا می‌پرسی؟"

گفتم:

"می‌خوان بدونن جا خالی بدن یا نه؟"

مهدی هم گفت:

"اونجا پر از همره!"

و تأیید کرد که اتک واقعی هست. از مهدی کلت همین‌جا دعوت می‌کنم بیاد و تأیید کنه این صحبت‌ها رو. منم زنگ زدم به امیرحسین و گفتم: "ریل هست." و رفتم دنبال کارم.

اما چی شد؟ بعداً فهمیدم خود امیرحسین هم به مجید زنگ زده بوده که همرش رو بکشه عقب، و خودش هم دفاع رو خالی کرده بوده! من این موضوع رو تازه دو ساعت بعد از لند اتک فهمیدم. اما نکته‌ی اصلی اینه: من که توی جنوب‌غرب بودم

حمله از جنوب‌شرق اومده بود و دفاع توی شمال‌شرق انجام می‌شد من اصلاً پسوردی نداشتم، نقشی هم نداشتم. با چه منطقی تهمت خیانت رو به من ربط می‌دید؟فقط چون یه تماس گرفتم برای پرسیدن واقعیت اتک؟واقعاً اینه سطح بازی‌تون؟

تاریخ دقیق اتک مشخصه.

اگه فقط لیست تماس‌هام رو از همراه اول بگیرم، دقیقاً چی دیده می‌شه؟

1. امیرحسین دوبار به من زنگ زده – یعنی اتک رو دیده و برای مشورت زنگ زده.
    2. بعد از اون، من به مهدی کلت زنگ زدم تا بپرسم اتک واقعی هست یا نه.
    3. بعدش مجید با من تماس گرفت.
    4. در نهایت، من دوباره به امیرحسین زنگ زدم.

همین یه لیست تماس ساده، کاملاً نشون می‌ده که نقش من فقط یه واسطه بوده برای تأیید اطلاعات.

نه پسورد داشتم، نه بک کردم، نه دستی در دفاع داشتم.

شماره 4: دروغ عدالت و واقعیت چرخش کتیبه‌ها

در مورد چرخش کتیبه‌ها... جون مادرتون دیگه واقعاً حرف نزنید. واقعاً فکر می‌کنید کسی نمی‌فهمه چرا "جنگ‌آموز" می‌ره روی همر مصری؟ چون مال شماست! یا مال ادریسه، یا مصطفی، یا از حلقه خودتونه. هیچ‌کس دیگه حق نداره یه کتیبه مهم بگیره؟ عدالت فقط برای خودتونه؟ بعدش چی؟ مرتاض کوچک و چندتا کتیبه انحصاری دیگه، با پوش و نیرنگ و لابی بین خودتون تقسیم می‌شه و اسمش رو می‌ذارید استراتژی؟ بسه دیگه، واقعاً بسه! بچه‌هایی که دارن اون‌جا بازی می‌کنن، فکر می‌کنن دارن زیر پرچم عدالت ممل بازی می‌کنن. فکر می‌کنن تصمیم‌ها با انصاف گرفته می‌شن.ولی نمی‌دونن پشت پرده چه خبره... نمی‌دونن شما با دروغ و کثافت کتیبه‌ها رو چرخوندید و بازی رو لجن‌مال کردید.

واقعاً متأسفم.

شماره 5: ماجرای پخش ۱۵ کراپ‌ها – وقتی دزد داد عدالت می‌زنه

وااااای خدا… ببین کی اومده درباره پخش ۱۵ کراپ‌ها حرف می‌زنه! تو و مصطفی؟! همونایی که دقیقه ۹۰ خودتونو از گروه اصلی جدا کردید تا بهترین ۱۵ کراپ‌های ۱۵۰٪ رو برای خودتون بردارید؟ اسکرین چت رفیقت هست—همونی که بعدش از عصبانیت قهر کرد، فحش داد، و لفت داد. حالا می‌خوایید نقش مظلوم بازی کنید؟ از کل ساید، ۱۲–۱۳ تا کراپ ۱۵۰٪ داشتیم… که ۷ یا ۸ تاش افتاد تو جیب خودتون! چی موند؟ اونایی که موند، امیرحسین با تماس تلفنی یکی‌یکی داد به رفیقاش! بعد اسمش رو گذاشتید پخش منصفانه!

واقعاً خنده‌داره. من اصلاً پخشی نکردم، چون چیزی هم دستم نبود که پخش کنم. همه‌چی از قبل توسط خودتون بین خودتون تقسیم شده بود. حتی یه لیست کامل از اکانت‌ها هم نداشتم. قرار بود چی بشه؟ قرار بود امیرحسین و ادریس کمک کنن تا شیت رو تکمیل کنیم—نکردن. قرار بود لقمان عکس اکانت‌ها رو بده—نداد. حتی روز اول بازی هم هیچ‌کس تماسی نگرفت. من با پیگیری شخصی، روز سوم بازی تازه تونستم عکس بگیرم. همون روزی که باید کراپ‌ها پخش می‌شد! ۱۵ کراپ‌های ۱۵۰٪ رفت روی هون و توتن، بعد اکانت پارسا حتی نتونست یه کراپ درست بگیره! بعد حالا اومدی از پخش حرف می‌زنی؟!

شماره 6: کتیبه‌ها، جلسه‌های پوشالی، و نخودی‌های همیشه مدعی

بریم سراغ کتیبه‌ها! شماها که همه‌چی یادتون می‌ره، بذار یادتون بیارم. جلسه چی شد؟ قرار بود یه گروه دفاعی تشکیل بشه که وظیفه‌ش هماهنگی کتیبه‌ها باشه. کجا بودید؟

هیچی اجرا نشد. هیچی تشکیل نشد. خودم بودم که ۱۰ روز مونده به کتیبه‌ها گفتم "اگه نمی‌زنید، من برنامه‌ریزی رو شروع می‌کنم." همه گفتید باشه، باشه، بزن… اما چی شد؟چی شد اون پلن‌هایی که قرار بود بچرخونید؟ چی شد اون زحمت‌هایی که مسئولیت گرفتید انجام بدید؟ هیچی نشد. روز کتیبه‌ها کی موند وسط میدون؟

فقط جعفر. تنها کسی که کار کرد، زحمت کشید، پیگیری کرد، و ایستاد. کنارش کی بود؟ نیما. اونم نه به خاطر اینکه مسئول بود، به خاطر اینکه از سر "عشق" بازی می‌کنه، نه مثل شماها که دنبال پُست و لایک و اعتبار قلابی‌اید. بقیه‌تون چی؟ همتون کشیدید کنار، فرار کردید، و بعدش شروع کردید به "داد بیداد کردن تو فروم" که چرا فلان نشد و بهمان نشد. شما زالوهای عقده‌ای فقط بلدید ادعا کنید، نه اینکه کاری انجام بدید. تازه چرخش کتیبه‌هاتون هم دیدنیه... همون همر مصری که جنگ‌آموز رفت روش، بعدش چیف شد.

ادامه پست بعدی

متوهم قلابی دروغگو... جواب تمام حرفهایی که میزنی رو دادم. باز هم باید بیام دوباره لیست وار تو یک پست بزارم. دوستانی که تماس گرفته بودن نیام فروم و جواب اینو ندم عذر بنده رو بپذیرید. نمیشه... اکانت چمپیون اگر برای من بود که الان نمیتونستم پست بزارم. احتمالا برای خودته که مانند باقی دروغ هایی که میگی بخوای من رو بد نام کنی، یا برای بنده خدایی هست که از هیچی خبر نداره. فعلا تو عشق و حال به سر می‌بریم. وقت داشتم نه برای تو بلکه دروغ هات رو برای دوستان جواب بدم.

فعلا

پی نوشت: مدیریت فروم به شدت افتضاحه و کاملا هم مشخصه از شمال شرق هست. چرا که خیلی ها راحت میان از شمال شرق فحش میدن و بی احترامی میکنن ولی اتفاقی براشون نمیفته ولی کافیه یک نفر از ساید های دیگه بیاد چیزی بگه. درجا بن، پست قبلیه من که بن شدم سه روز، کوچکترین فحشی نداشت در مقابل آدمهایی از شمال شرق رکیک ترین فحش هارو دادن ولی اتفاقی براشون نیفتاد. متاسفم!

سلام

یکی از دوستان فاخر که سمینار میزاره و به شدت در حوزه های مختلف دستی به کار داره و در جهت آبادی قدم برمی‌داره زنگ زد و گفت آتیش خوابید؟ گفتم از اولش هم نبود. گفت میدونی وضعیت درک و فهم و شعور و وجدان کجاست؟! من یک لحظه با این سئوال کمی نامفهوم شکه شدم. گفتم نه، کجاست؟ خندید و گفت برو سریال قهوه تلخ رو ببین حتما تا بفهمی... الان چند روزه دارم این سریال رو میبینم. چقدرررر درست گفت. میدونم این پست رو میخونی دستت درد نکنه 🥰

پی نوشت: پست پاک شده توسط ادمین بازنویسی و دوباره میزارم

نفعت اینجاست که شایعه شده بود ما نمیذاریم تو اس دبل 100 بشه

شما هم از اونجایی که عقده 100 شدن واندر تو ساید خودت داری فروختی

نمیگم تنها هم دست هم داشتی

سلام ، محمد جان من شمارو نه میشناسم نه کنارت یا روبروت تا حالا بازی کردم ! اصلا هم نمیدونم چرا میخوای قبول نکنی. چیزی که واقعیت هست بر اساس یه سری دلیل گفته میشه. این همه دلیل برات آوردم و نوشتم که بنده نه سر پیاز بودم نه ته پیاز ! اون همه دلیل رو خیلی راحت میتونی بخونی. باز لیست مکالمات رو میتونم به اشتراک بزارم ! که کاملا مشخصه از چه شخصی شروع شد و دقیقا زنگ من به مهدی کلت بعد از اطلاع امیرحسین بود. این از این

مورد بعدی هم که من ایمیل واندر رو سر حمله ایی که رضا گارد زده بود گرفتم. میتونستم پسورد عوض کنم و واندر جنوب غرب رو 100 کنم. پس اینکه شما هم میگی من عقده داشتم راحت میتونستم اینکار رو بکنم ولی نکردم. این هم دلیل.

پی نوشت: محمد من نمیدونم چرا از من بدت میاد. باز هم میگم نه میشناسمت نه بازی کردم باهات ! اینکه بخوای این همه دلیل و واقعیت رو بزاری کنار و دروغ رو باور کنی و به نفرتت از من ادامه بدی به نظر خودت درسته و منطقیه ؟! من هم دیگه به پست شما جواب نمیدم.

اول از همه سلام. دوم اینکه بنده توی جنوب غرب بودم. حمله کننده از جنوب شرق و دفاع کننده از شمال شرق بود. نفع چیش دقیقا برای من بود ؟! واندر جنوب غرب که متا بودم توسط پارچه صورتی خورد بعد واندر ساید من 100 نشد. چطور اینا به نفع ساید جنوب غرب بود؟! آخرشم واندر شمال شرق روی اکانت شمال شرق 100 شد. در مورد اومدن من توس شمال شرق 5 سرور بودم. 4تاش وین بود. یکیش فریز! در مورد تعدا پلیر هم که از روزی که ما اومدیم 20 نفر تحویل گرفتیم 120 نفر تحویل دادیم. طی 4 سرور که نبودم به 30 نفر هم نرسید. الان هم میبینی تعداد زیاد بود بخاطر جمع کردنشون توسط خود من بود.

مورد بعدی با تو نیست. نمیخوام چندتا پست بزارم. مورد بعدی هم اینه که خوشحالم تمام دروغ هایی که توی گروه عمومی گفتید تا من رو بین بچه ها بده کنید و تلفن به دست به عالم و آدم دارید زنگ میزنید مثل مجید ! که این مسیر چنگ زدنتون رو به اتمام برسونید که شاید شاید سرور بعدی چهارنفر همراهتون بیان ولی چیزی که من میدونم عمرا چیزی بینتون باشه که جرات و شهامت بهش تعلق داره ! پس سرور بعد عمرا بیاید. الان هم دارید داد میزنید ممل شیت فروخته ! 😂 بسه توروخدا... شیت رو باز کردم دیدم همش رو ادریس رنگی کرده. فقط ریمو کردم همه رو که بیش از این نتونه برینه به شیت ساید ولی دیگه کار از کار گذشته بود. شیت هم همونجوری مثل قبل مونده میخواید اددتون کنم ببینید؟! تمام دروغ اتون که پشت من میگید رو همینجا جواب دادم. چیز دیگه ایی هست؟ باید برم اسکرین چک کنم...

سلام به همگی.

این چه کاریه که یکی یکی میایین میگین ما رفتیم رو حذف!!!!!

ملت وقت گذاشتن و این همه هزینه کردن که یه بازی پر استرس و هیجانی انجام بدن نه اینکه ساید حریف خالی بشه.

پ.ن هنوز پلن اینور کامل اجرا نشده کجا دارین میرین :D:D

داداش کار همیشگیشونه ! اینا یه سرور به من زنگ زدن گفتن بیا بازی کنیم. من هم ثبت نام کردم با 400ک گلد روی اکانت و همون روز یک بازی من رو بردن توی جلسه و گفتن برو بازی نکن. بخاطر تو همه میخوان مارو بزنن ! خلاصه سرتو درد نیارم. رفتم. همشون دو هفته ایی رفتن و گفتن تو رفتی ریدی به ساید و تقصیر تو بود ! الان هم میخوان همین رو بگن. خواستم بگم در جریان باشید. <X اینا دوست دارن یه ساید دستشون باشه با 200 تا اکانت کلی کتیبه... برینن تو ساید و بعدش بکشن زیر همدیگه و بکشن زیر همه و آخرش بندازن تقصیر یکی. مثلا سرور قبل انداختن تقصیر محسن که چرا گزارش نداد اتک روی واندر هست و با 16ک کاتا واندر صفر شد :))))))))))))))))))))))))))))) تا جاده قم پرانتز باز !

آها رضا پارچه قرمز خودت داری آبروی خودتون رو میبرید. الان که دوباره پستت رو خوندم دیدم یه تیکه جدید گفتی که منتظرش بودم جوابشو رو بدم.

انتخاب توتال همیشه غایب چطور اتفاق افتاد؟ بنده شروع به جمع کردن تیم کردم. تقریبا امیرحسین به 8 نفر زنگ زد که دوتاش رو خودم قبلا زنگ زده بودن و میومدن. پس 6 نفر دیگه رو امیرحسین زنگ زد و باقی 100 نفر رو خودم آوردم. گروه شورا رو تشکیل دادم (من از توتالی بدم میاد و اصلا هیچ وقت هم قبول نمیکردم این سمت رو بهم بدن)

گروه شورا متشکل از من جعفر امیر و مجید شد. امیرحسین یهو اومد گفت آقا رضا گارد هم بیار ، مانی رو هم بیار، ادریس و مصطفی و.... بیار. خلاصه آخرش ادمینی گرفت و هرکسی که با خودش بود رو دعوت کرد توی شورا... من هم شروع کردم برنامه سایدی رو ریختن که آقا اینکار هارو داریم. مثل پخش 15 گندمی ها و آموزش غارت و... این موضوعات رو توی جلسه عمومی میخوایم صحبت کنیم و بگید اگر چیزی نیازه بهش اضافه بشه و چی بگیم ! یهو امیرحسین و مانی گفتن نه آقا اول جلسه شورا رو بزاریم. من هم گفتم باشه پس موضوعات جلسه شورا اینا 1. پخش 15 گندمی 2. نحوه غارت این سرور 3. .... 4..... خلاصه آخرشم نوشتم هر کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه. 2 روز هم وقت گذاشتم و هر روز روزی چندبار این پیام رو پین میکردم که اگر موضوعی هست اضافه کنید. روز جلسه رسید و همون اول یهو مانی گفت آقا توتال انتخاب کنیم !!!!! شماها دوروز وقت داشتید بگید توتال انتخاب کنیم چرا نگفتید؟ مگه توتال تو جلسه عمومی انتخاب نمیشه؟ اصلا کی امیرحسین یا رضا پارچه قرمز رو داخل آدم حساب میکنه که بشه توتال؟! من هم در نهایت ادب و احترام گفتم آقا توتال نمیخواد بیایم شورایی کارای ساید رو انجام میدیم هرکسی هم یه گوشه ایی رو بگیره دستش و هرکسی هم اومد توی کارای ساید به شورا اضافه شه ! که با مخالفت جمعی زالوهای شمال شرق روبرو شد ! خلاصه جز جعفر و مجید و محسن کسی به من رای نداد و به این صورت بود توتال از قبل تعیین شده بود انتخاب شد. خوب البته این ادامه داره و من میزارم بیشتر بیای دست و پا بزنی... حالا که قرمز دوست نداری (البته از قبل میدونستیم دوست نداری) رضا پارچه صورتی. رنگات تند تند عوض میشه.

حالا این سرور که میگذره. ولی آیا دفعات بعد کسی حاضر میشه با شما همبازی بشه؟ بهتون اعتماد کنه؟ شما رو رفیق خودش بدونه؟ من که شخصا بعد این سرور تا چندین سال میرم استراحت. ولی اگه یروزی بخوابم بازی کنم و بدونم همبازیم یکی از افرادی هست که الان تو شمال شرقه یا حذف میکنم یا میزنمش.

سلام ، من که گفتم اینا یه سری آدم (4نفر) هستن که دوست دارن بیان با دروغ گویی و فریب، همساید خودشون رو بکنن تو پاچش بعد برن پز بدن بگن دیدید چیکار کردیم؟ شما الان به فکر اینی که سر تو و ادمین و سایدهای دیگه رو کلاه نزارن؟!

پی نوشت: رضا بیا بازم. بیا که مونده حالا حالاها... سرور بعد هم جرات میخواد بیاید. ببینم میتونید 40 نفر نه! 30 نفر رو بیارید توی ساید یا نه ! دروغگوهای بی بنیه !

خوب رضا پارچه قرمز مثل اینکه خیلی بهت فشار اومده داری ناموسیش میکنی. سوپر امیر وایزر هم که کاریت نداره فعلا. کسی که حرف از لوتی گری میزنه و وسط فروم با فونت بولد میگه همه من رو به لوتی میشناسن ناموسیش میکنه. انقدر هم فشار خوردی جواب 8 موردی که داشتی رو ندادی و بحث رو کشوندی جایی که توش بزرگ شدی.

به هرحال این پست برای تو نیست. تو برو تی بکش. فعلا از 4 نفری که اسمشون رو آوردی یکیش رنگین کردت. بقیه هم اگر شرافت و وجدان داشته باشن میان حقیقت رو میگن.

و اما خفت همسایدی... این پست هم بنا به اصرار دوستانی در جنوب شرق میزارم و چیزی جز واقعیت نیست. بر خلاف بعضی ها که خیلی دوست دارن دروغ بگن تا واقعیت رو عوض کنن و یا ذهن ها رو منحرف. چنگ رو کسی میزنه که دروغ میگه. فعلا امیرحسینتون داره چنگ میزنه. بدو تا بتونی...

راستی رضا قبل اینکه پست رو بگم 9 مورد رو گفتی همه رو جواب دادم. چیزی نداشتی و فشاری شدی ناموسیش کردی؟ تو فروم باز قهار شمال شرقی؟ کتک خور و سوژه خنده گروه های ساید های دیگه بیشتر بهت میاد.

خوب داستان از اینجایی شروع شد که من خیلی ساده رفتم جنوب غرب بازی کردن و دوستان خیلی لطف داشتن من رو به عنوان کسی که کارای ساید رو هماهنگ میکنه انتخاب کردن. کلا 20 نفر بودیم و کسی نبود. به هرحال تا جایی که میتونستیم جلوی حملات خارج ساید ایستادگی کردیم. جنوب غرب و شمال شرق متا شدند و گذشت. یکروز امیرحسین به من زنگ زد گفت یک حمله از جنوب شرق روی مرتاض ماست و اینجا همرهای تورج و دارو دسته خوابیده و به نظرت جا خالی بدم و یا بزارم صفر کنه؟ همینجا من دوزاریم افتاد که آقا ایشون با اختلافاتی که با این تیم داره و بالای 10 بار در طول سرور موضوعات مختلفی رو بیان کرده که دلخوری شدیدی از این تیم داره، مخصوصا تورج و ممد کینگ لول. پس میخواد من رو بندازه وسط. چندبار ازم سئوال کرد و در نهایت جواب من این بود با وجود این همرها و با نبودش باز هم ما میبریم. در نهایت گفتم میتونم فقط از یکی در جنوب شرق بپرسم این حملات واقعی هست یا نه! گفت بپرس. زنگ زدم مهدی کلت گفتم این واقعیه ؟ گفت آره. چرا میپرسی؟ گفتم میخوان بدونن که جا خالی بدن یا نه؟ گفت اونجا پر از همره ! گفتم آره. مهدی کلت اینجایی بیا بگو درسته یا نه؟! زنگ زدم امیرحسین گفتم ریل هست و رفتم ! امیرحسین هم زنگ زده بود مجید که بیا همرتو جا خالی بده و دفاع رو هم خودش خالی کرده بود! اینارو من 2 ساعت بعد از لند اتک دیدم.

این چیزی بود که واقعا اتفاق افتاد ولی چیزی که برای من سئواله و مثل اینکه خودتون اصلا بهش توجه نمیکنید اینه که من که توی جنوب غرب بودم و خودتون حمله رو دیدید و اصلا پسوردی نداشتم. حمله کننده از جنوب شرق و دفاع کننده از شمال شرق بوده. به من از جنوب غرب چه ربطی داره؟

اصلا فرض کنیم من گفتم بزار همرها بپره ! تو چرا گذاشتی؟ اینکه شما هم اکنون اعتراف میکنید دیدید حمله رو یک ساعت قبل از اتک ! هم امیرحسین هم ادریس. ممد که پسورد نداشته و فقط اطلاع داده این حمله ریل هست کجای این سوتی بزرگ شما هست؟ خودت خجالت نمیکشی میری دست به دامن جنوب شرق میشی که ممل زده ؟! این دروغت که به جنوب شرق میگی ممل زده خودشون میدونن داری دروغ میگی به روت نمیارن خودش فاجعه هست که یه سری آدم ساید رو به تو دادن !

خلاصه داستان این بود و بس دوستان جنوب شرقی و زوپیر جان ها. من کاره ایی نبودم و توتال جنوب غرب بودم و بس ! خر اونایی رو بگیرید که پسورد داشتن و حمله رو دیدن و دفاع رو خالی کردن !

به به میبینم فردین فیک اومد وسط. دوباره انداختنت جلو ؟ الان میری میشینی با بکس میخندی عجب پستی گذاشتی؟ پلشت منتظر همین پستت بودم. دقیقا به همین مسایل اشاره کنی تا بگم... حالا جالبه بدونید این رضا پارچه قرمز فکر میکنه خیلی باحال مینویسه. وقتی شماها این رو انداخته بودید گوشه رینگ چپ و راستش میکردید میومد وسط گروه عمومی مینوشت اینارو خوب انداختم به جون هم و خودش تنهایی مخندید کسی محلش هم نمیذاشت ! داداش چی میزنی ؟! واقعا فکر میکنی فروم نویس خوبی هستی؟ پستت خودش داره همه چی رو میگه... جمع کن کاسه کوزه رو برو رینگ دستمال بکش مشتری بخره از صاحب نمایشگاه. و اما پست زیبات که چند موردی که توش گفته شده رو باید جواب بدم.

اول از همه فکر نکنید سیاست دارید. شماها تا بخواید برسید من نوه ام هم بدنیا اومده. اون زمان شما تو فکر آبنباتی بودید که از پیرمرد بگیرید من داشتم دست سایدای دیگه رو میذاشتم تو حنا. شما که نمیتونید همچین کاری با من بکنید نیم وجبی های دوست داشتنی.

زمانی که کاری از ساید میومد وسط تا انجام بشه کسی براش مسئول نمیشد و بقیه فقط میگفتن کمک میکنیم. ولی موقع کمک دست من رو توی حنا تنها میگذاشتند تا در صورت ضعف بتونن من رو بکوبن. رفتاری از سر خودخواهی و نا بخردی و بی مسئولیتی !

داخل پستت شماره گذاری کردم جوابش هم مطابق با شمارشه.

1. چهارتا سرور پشت سر هم وین شدیم. تو نبودی. غده سرطانی. نه تو بودی، نه رفیق طول عرض یکیت و نه ادریس ! همه هم کار میکردن توی شمال شرق. از اون موقعی که اومدید ساید روز خوش ندیده و هر سرور تعداد حذفی ها بیشتر و شمال شرق ضعیف تر

2. دقیقا مثل چی؟ حذف کردم رفتم. وجود شماها در شمال شرق جز حاشیه چیزی نیست. سرور قبل من نبودم. چی شد؟ مثل چی باختید و 30% ساید حذف کرده بودن قبل واندر. میدونی چرا؟ چون یه مشت عقده ایی نا بلد که ادعاتون به اسکریپت هاییه که نوشتید. راستی میدونید ادریس یه اسکریپت داره که به یه دیسکورد تمام پسوردهارو توش میزنه و به محض اتک اومدن آلارم میده و بیدارش میکنه؟ اینا گنده بودن رو تو این کارا میبینن. مولتی بسازن و اسکریپت و بات داشته باشن و دروغ بگن و تقلب کنن. بدون مولتی یه همر از اینا در نمیاد ! شما بشینید کل شمال شرق رو ریپورت کنید ادریس با کل اکانت ها آی پی مشترک داره. پسورد کل ساید رو زور کرد من جمع کنم. خودشم لاگین زد.

3. امینم بخاطر من حذف کرد؟ آرین اجازه میدی فحش های رکیکی که به ادریس و امیرحسین دادی بزارم؟ یا قبل سرور چقدر این دو نفر رو فحش کشیدی و گفتم آقا مثل سرور قبل نیست بیا من هستم؟ اجازه میدی منتشر کنم؟! اگر اجازه نمیدی بیا جواب همین رضا رو خودت بده ریدمان های خودشون رو طبق عادت نندازن تقصیر من.

4. در مورد چرخش کتیبه جون مادرت حرف نزن دیگه. جنگاموز رو میبرید روی همر مصری چون برای خودت یا ادریس یا مصطفی هست؟! بعد مرتاض کوچک و چندتا کتیبه انحصاری میگیرید براش پوش و کثافت کاریهاتون ؟! بسه دیگه داداش. دوتا مرتاض دیگه خیلی ظلمه... بچه هایی که اونجا بازی میکنن فکر میکنن عدالت ممل هست نه کثافت شماها ! لجن کشیدید. ادامه بده بیشتر شیلنگ بگیرم روتون از کثافت کاریهاتون... جرات داری بنال تا بیشتر بگم.

5. پخش 15 کراپ ها ؟! واااااای ببینید کی اومده در مورد پخش حرف میزنه. داداش پیام رفیق لا مبلیت هست اسکرینش، چطور قهر کرد و فحش داد و لفت داد. چطور تو و مصطفی یهو دقیقه 90 خودتون رو جدا کردید که 15 کراپ های 150% رو صاحب بشین. کل ساید 12 13 تا 150% داشت که 7 یا 8 تاش رو شماها برداشتید. هرچی هم مونده بود امیرحسین زنگ میزد میداد به رفیقای خودش ! پس من پخش نکردم. خودتون تقسیم کردید. در ضمن قرار بود کمک بشه از طرف امیرحسین و ادریس که شیت تکمیل کنن. نکردن. من حتی اسم اکانت هارو کامل نداشتم ! حتی روز یک بازی قرار بود زنگ بزنن لقمان عکس هارو بده تا من بتونم آنالیز کنم ولی آخر با زنگ خودم در روز سوم ! روزی که باید پخش میشد عکسش رو گرفتم ! 15 کراپی های 150% که رفت روی اکانت هون و توتن ! بعد اکانت پارسا نشد 150% بگیره ! جون مادرت نرین به خودت بیش از این، جرات داری بیا بازم فروم نویس قهار توهمی، انقدر با این مصطفی رفتی بیرون هی داده زیر بغلت فکر میکنید شاخین. داداش یه نیگا به خودت تو آینه بکن. میتونی اصلا نگاه کنی؟ لخت شو بعد نگاه کن. زر زراتو بزار برا کسی که نمیدونه تو کی یا چی هستی. جرات داری ادامه بده پلشت

6. به به کتیبه ها ! آقا جلسه نبودی نه؟ نخودی هستی. یه فروم دادن دستت که اونم بدجور ریدی... جلسه قرار بر این شد گروه دفاعی بزنه ! کوش؟ آخر خودم 10 روز مونده به کتیبه گفتم پلن و کاراش رو میکنم بعدش بزنید. چی شد ؟! خبر نداری نه؟ نخودیه پارچه قرمز... قرار شد امیرحسین ادریس جعفر بزنن. کی موند روز کتیبه و تنهایی همه کارارو کرد؟! جعفر بنده خدا دست تنها و هیچ کس هم نیومد کمکش جز نیما اون هم باز از روی عشقش نه بخاطر مسئولیت هایی که شما زالو صفت های عقده ایی قبول کردید و کشیدید کنار تا داد بیداد کنید. چرخش کتیبه هاتون هم دارم میبینم. همون همر مصری که روش جنگ رفته بود چیف شد. تازه بوی لجنی که راه انداختید نیومده. صبر کن مونده.

7. آخر ما نفهمیدیم کسی تره خورد نمیکنه یا شما 4 نفر لوزر ؟! گروه ما داره برای سرور بعد زیاد میشه... میخوای بیای جارو کش باشی؟! بهت میخوره. یا رینگ ماشینامون رو دستمال بکشی؟

8. آخر ما نفهمیدیم منی که توی جنوب غرب بودم چطور میتونم مرتاض داخل شمال شرق رو با اکانتی در جنوب شرق خفت کنم ! راستی اینم هست مدرکش که کار امیرحسین بود ! نه من ! تازه مگه تو فروم نویس قهاری نیستی که ادعات سقف آسمون رو سوراخ میکنه ؟ دستمال کش پارچه قرمز خود امیرحسین اومده پست گذاشته نوشته ممل هیچکاره هست... اون هم بعد از 3 سرور که انقدر بهش گفتم امیرحسین برو راستشو بگو من به اندازه کافی خراب شدم، بس نیست؟ میخندید ! آخرشم من تهدیدش کردم گفتم میرم همه چی رو عین واقعیت مینویسم اگر نری. با تهدید رفت نه از سر شرافت و وجدان ! مجید چیکارست حالا جالبه انقدر هم ضایع مینویسی... الان قبل اینکه این پست رو بفرستی برای امیرحسین هم فرستادی یا چهار نفری جلسه تشکیل دادید که چطور پست بزاریم برینیم به ممل بعد یعو ایکیوسان اومد وسط گفت آقا اینجا اسم مجید رو بیاریم که توجه ها از امیرحسین بره کنار تا جنوب شرق بخاطر ریدمان امیرحسین با ما متا بمونه. شیشه پاک کن جان، امیرحسین بود.

9. مدال های پروفایل رو بذارم یا نه؟ آخر سرور میزارم بیشتر سوراخ شی.

پی نوشت: اگر من روی اکانتی لاگین میکنم توی سرور از ادمین محترم خواهش میکنم خصوصی به رضا پارچه قرمز بگه ! محمد کوماتسو اینا چی میگن؟ خیلی دوست دارم بیام رو اکانتت ولی داداش از تراوین فعلا بدم اومده.

پی نوشت: تمام اینایی که میگی سرور بعد مشخص میشه کجا ثبت نام میکنن. کنتر که نمیندازه، بگو... جعفر رضایت بده ویس مکالمه هم منتشر میکنم ببینیم تو راست میگی یا من !

رضا به دوستات هم بگو بیان. میخوام همتون رو سوراخ کنم. تو حال نمیدی قبل من غرب و قبل ترش هم جنوب شرق تورو مثل آبکش خونه مامان بزرگا کرده. بعدشم باید 2 کیلو پودر بچه بریزیم بگوزی تا پیدا شه ! اصلا حال نمیدی. بو هم میدی.

پی نوشت: با هرکی مثل خودش صحبت میشه. به راحتی

من سروری که فریزر شد گفتم دیگه اینجا جای موندن نیست. جایی که 4 سرور شمال شرق جنگ زده رو پشت سر هم با تمام وقتت قوی ترین ساید تراوین کردی در کنار تیم مدیریتی که بدون هیچ چشم داشتی تلاش می‌کردند. دو مهران داشتیم هیچکدوم دیگه نمیان. مجید داشتیم خودش وزنه ایی برای ساید بود دیگه نمیاد. نیما داشتیم از همه جای زندگیش میزد و چند روز بیدار میموند دیگه دست به سیاه و سفید نمیزنه. این سرور هم عشقی جنگ یونیک رو پلنش و لانچ و اسکات و همه همه کاراشو کرد بعد یه نفر دیگه پزش رو داد. فقط از روی عشقش نه از روی مسئولیت، جعفر فحش گذاشت برای خودش که تره هم خورد نکنه، جاوید و دانیال جوری دلشون برای ساید میسوخت که دیگه حتی توی گروه عمومی فعالیت نمیکنن انقدر فحش خوردن. چند نفر دیگه هم بودن که برای ساید تلاش می‌کردند و دیگه نیستن و اگرم باشن دست به هیچی نمیزنن. متاسفانه از سروری که رفتم نو ظهورهای تازه به دوران رسیده که عقده ها و شکست هاشون رو داخل بازی میخوان جبران کنن ولی جز فاجعه ایی که برای شمال شرق ساختن چیزی نبوده. شکستی مانند شکست های دیگه. مانند دنیای واقعی‌شان... این یک بازیه. شاید اگر یاد می‌گرفتید همکاری و تلاش داشته باشین الان شمال شرق از شمال شرق 5 سرور قبل هم قوی تر و بزرگتر بود. ولی 4 غده سرطانی و عقده ایی باعث و بانی این مسئله بودند. یه روز سهیل گرندپا حذف خیلی خوبی زد. گفت فلانی مثل بچه لوس مامانی میمونه که اگر 10 نفر باشن و هرکدوم یک بستنی داشته باشن میخواد بستنی همه رو لیس بزنه ! گوش نکردم ولی حرفش رو یادم موند. دو سرور پیش به حرفش رسیدم !

آقا رضا یه چیزی هست به اسم وجدان ! خوب چیزیه. من همینجا حاضرم... هرکدوم از اون 4 نفر جرات دارن بیان یک کلمه بگن من اشتباه کردم این سرور ببینم دارن! یا فقط پشت من توی گروهی که اسکرین هاش میرسه دستم و نیستم میتونن وراجی کنن؟! جرات دارید سرور بعد بیاید. یه جوری از روتون رژه میرم تا عمر دارید فراموش نکنید.

من این سرور از همه چیز گذشتم و تمام وقت زمان گذاشتم. خیلی مونده بفهمید اینا مثلا خواستن سیاست بخرج بدن و نتونستن. جرات هم نمیکنن بیان اینجا حرف بزنن. یک کلمه هم نمیتونن بگن که من اشتباه کردم. چون میدونن چیکار کردن. جرات دارید بیاید اینجا بگین من اشتباه کردم. میشینید توی گروهی که من نیستم پشت من زر زر میکنید بعد اینجا کت شلوار می‌پوشید. میشینید ریدمان های خودتونو میندازی تقصیر من و مغز بچه ها رو شستشو میدین فکر کردید خیلی خفنین؟! یه بنده خدایی از ساید فلان زنگ زد بهم گفت ممد میگی 90٪ شمال شرق بازی تو اومدن. بگو 5 تا اکانت حذف کنن. گفتم نگران نباش. اینا خودشون باعث حذف 50 تا اکانت میشن. غده های سرطانی زالو صفت

سلام دوستان

اگه بیای جنوب غرب و لیدری رو بگیری دستت، من با بچه ها حرف میزنم بشینیم سر اکانتامون بازی کنیم و از وجود تو لذت ببریم و یاد بگیریم

Komatsu

عزیز دلی. ما درس پس میدیم جلو شما... سرور بعد با خیلی از وزنه های شمال شرق میریم یه ساید دیگه، گروهش هم تشکیل شده با 22 عضو 😂

محمد جان دو موضوع:

1. واقعا بابت مرتاض کوچک من شرمندم. دروغ زیاد میگن حتی یادشون میره به خود من چی میگن.

2. کسایی که ریپلای میکنی زمانی که شما توتال بودی این سنش دو رقمی نشده بود. نکن. سطح خودت رو بدون.