درود خدمت تمام خوانندگان فروم
این هم نتیجه بازی ما کلا همین یک همر اند گیم بود و باقی همرها همه جنگی :

اقا عددی که خودم لانچ میکردم میشد 700007 مزدرو - 190009 مهاجم - 27007 کاتا - لانچر بزرگ اگر دو ساعت صبر میکرد همه تروپ بر میگشت اوکی بود. البته بازم بعید میدونم اونم خوشگل میزد. همینجوری تا خشتک هرچی بود رو لانچ میکرد. در هر صورت تلاش ما کیلین چند کتیبه و شرکت در چند جنگ و کیلین واندر و نقشه بود که با مهدی دوست داشتنی به این نتیجه دست یافتیم. (دو تا همر جنگی خوب هم لاست بی گندمی شد)
و اما بریم سراغ عملکرد جنوب غرب در این سرور. جنوب غرب تشکیل شده از :
ناصر و مصطفی از اکانت Felfel من همیشه میگفتم این ناصر چرا اینجوریه تا اینکه دوبار باهاش تلفنی حرف زدم (سهیل گرندپا راست میگفتی) گفتم ناصر چرا اینجوریـــــــــــــــــــــــــــــــــه؟ بسیار مرد مهربون و بی حاشیه. بسیار پلیر قابل و تیم ورکی هست. خیلی دوسش دارم 
یوسف و احمد و علی از اکانت C H I P Z که به شدت من از علی خوشم اومده. این بشر چقدر آدم مثبتی هست و چقدر دوست داشتنی است، تمام ساید رو میگردوندن و تمام کارای ساید رو علی و محمد و مهدی میکردن. واقعا جنوب غرب بدون شما سه نفر نه دفاعی میتونست بکنه و نه حمله ای ! دمتون گرم، ستون ساید شما بودید. در مورد یوسف هم که میدونید همه چی خوبه، همه رو دوست داره، عشق فوران میکنه همیشه و بسیار پسر خوشگل و مخصوصا خوش هیکلی است
البته وقتی یک پسر میگه اون پسره خوش هیکله متوجه هستید که منظورش کجاشه ! مسلما سیکس پکش نیست. اونایی که یوسف رو دیدن متوجه میشن. احمد هم که مرد ادب و احترام این اکانت، پلیر خوب و پا کاری بود.
شایان گل. مرد مودب و محترم، پلیر فوق العاده قوی و حرفه ای که هر سرور که کنار هم بازی میکنیم بیشتر ازش خوشم میاد. از اکانت Papa Zoltrix چقدرررررر این بازیکن قوی هست. جهت اطلاع عموم Ashen one اکانت مولتی شایان بود. 
مهدی از اکانت Dadash که زود از بین ما رفت و متاسفانه اگر بود حتما جز رنک های بالا و با دفاع خوبی بود.
حسین و هادی از اکانت HOI از کلاسیک بازهای قدیمی که این سرور افتخارشو داشتیم کنارشون بازی کنیم.
امیر عزیز و فعال و همیشه در صحنه از اکانت AMIREMUN که خالصانه تمام تلاشش رو برای اتحاد کرد.
محمد از اکانت SIGAR که وقتی بهش زنگ میزدی جوری برات دفاع جا ب جا میکرد که نگو و نپرس. چند بار همر رنک یک اکانت مارو هم فرستاد برای دفاع. انقدر قاتی بود این بشر. دمت گرم محمد خیلی تلاش کردی.
بریم سراغ عشقولی های خودم آرش و رضا از اکانت Capitan که واقعا این سرور در حقشون نامردی شد ولی چقدر خوب عمل کردید. دمتون گرم. گفتن یک همر جنگی میدیم بجاش سه تا دادن. گفتن یک کتیبه کیلین میکنیم بجاش سه تا کردن. گفتن دو واندر زن میدیم بجاش سه تا دادن. دوتا همر زیر رنک ده داشتن. بابا دست مریزاد. سوای همه اینا رضا چقدر تو اکتیو بودی دمت گرم واقعا و کل کارای کل اکانت های ساید رو آرش عزیز در شب میکشید. تمام اکانت های مهم ساید جلوش باز بود. چند بار فقط برای من شارژ گرفت. این آدم به نظرم برای هر سایدی غنیمته و بودنش یک آرامش خاطر که هیچ جوره نمیتونی کسی رو جاش بزاری. قلب مهربونی داره و با همه خوبه. دمت گرم آرش یه رفیق به ما اضافه شد. دمت گرم رضا یه رفیق دیگه هم به ما اضافه شد.
ابراهیم از اکانت Brice مرد روزهای سخت که هرچی در موردش گفته بودن رو تغییر داد و یک جوره دیگه ظاهر شد. این بشر با کمک تیمشون هم همر کشید. هم چندین و چند پایتخت زد و هم کتیبه زد و هم جالبیش اینه که در کشیدن بیش از 10 میلیون دفاع نقش مستقیم داشت.
میلاد از اکانت The great Texas برای من نه بازی و نه اکانت میلاد مهم نبود. تنها چیزی که مهم بود این تلفن هاش بود که بعضا میشد یک ساعت حرف میزدیم و یهو میدیدم یا خدا یک ساعته داریم تلفن حرف میزنیم اصلا نفهمیدم! انقدر لذت بخش بود. علم بازی این بچه خیلی بالاست و میشه گفت به تمام اصول اخلاقی و فنی تراوین واقفه ولی وقت کم باعث میشه اونچیزی که باید ازش دیده بشه نمیشه. با همون وقت کم بیش از 5 میلیون دفاع برای ساید کشید و دو همر جنگی و دو همر اند گیم. بچه خوش قلب و احساسی هم هست. رفیقمون بود و خواهد بود.
مهدی Shezen هم که باید معرف حضور اساتید باشه. با اون همر رومن حرفه ای که کشید. همیشه بود. بهش میگفتم این کاتا چرا تو بیسه گفت ممل هر وقت خواستی زنگ بزن. اگر جواب ندادم بزن کاتامو خفت کن. لامصب همیشه بود.
و تمام ! بله دوستان کل جنوب غرب همینا بود، آمار عددی:
15 اکانت اصلی
26 نیروی انسانی
33 میلیون گندم خور دفاعی
15 همر اند گیم
38 همر جنگی
و اما در جنگ:
چیف 8 همر نان کپ از جنوب شرق
خفت 3 همر نان کپ از جنوب شرق
صفر کردن 6 همر نان کپ از جنوب شرق
زدن جنگ آموز کوچک از خاک جنوب شرق
دیوار کردن 41 همر جنگی و رنک دار از جنوب شرق
در پلن پایتخت ها زدن بیش از 50 پایتخت توسط جنوب غرب
در پلن ناتارها تقریبا 70% ناتارهای جنوب شرق در سه راند کامل (1200 ناتار) توسط جنوب غرب
جمعا 58 همر از جنوب شرق گرفت + 52 پایتخت زد + کتیبه جنگاموز استراتژیک
آدم ها میتونن با وجدان خودشون خلوت کنند. این خلوت کردن ها و روبرو شدن با واقعیت ها باعث پیشرفت در تمامی مراحل زندگی میشه. از میلاد دویستی و ایلیا و کسانی که بیشترین تنش رو باهاشون داشتم اگر حرفی زدم و یا کاری کردم ناراحت شدید ازتون عذر میخوام. از بچه های ان ایی کینگ هم که فحش ناموسی بهم ندادن مثل ساناز خانم و رضا گارد که باهاشون تنش زیادی داشتم عذرخواهی میکنم و امیدوارم واندر زندگیتون صد شه. کسانی هم که فحش ناموسی دادن امیدوارم ایراد کارشون رو جایی در خط اول (وجدان) پیدا کنند. تا دیداری دیگر بدرود
معنی شادزی = شاد زندگی کنید. آرزوی شادی در زندگی برایتان دارم.
شادزی