مغزهای کوچک زنگ زده
چقدر جالب بود این فیلم واقعا بعضی وقتها چیزهایی میبینم که عجیب یاد این فیلم جالب میوفتم
اینجا رسما اعلام میکنم نه به کسی توهین میکنم بزرگواران نه بی ادبی خاک پای همتونم هستم این یه بازیه اینجام جزعی از بازی
به هر کسی تیکه انداختیم و هر کی بهمون تیکه انداخته و جواب دادیم یا نه همش در همین حد بازیه پس کسی بصورت شخصی به خودش نگیره
در مثل جای هیچ مناقشه نیست
میگن اگه چوپان نباشه گوسفندها تلف میشن٬ یا گرگ بهشون میزنه یا از گرسنگی میمیرن٬ جون مغز ندارن. هرکی که مغز نداره به چوپان احتیاج داره٬ یه چوپان دلسوز... چوپان حکم پدر گوسفندها رو داره٬ آدم بدون پدر هیچی نیست. اون چوپانه ما همه گوسفنداشیم٬ اون به ما میگه کی بریم٬ کجا بریم٬ چیکار کنیم٬ کی بشینیم٬ کی پاشیم٬ کی بمیریم.
این دیالوگ از فیلم یادم اومد گفتم بزارم اینجا بد نیست
و اما بعد:::::::::::::::::::::::::
خوب بعد از کودتا و گرفتن قدرت و با سیاستهای خاص که هیچکس (هیشکی) بلد نیست جز godfather و بعد از گرفتن کامل قدرت و اتفاقهای افتاده
و بعد از اینهمه فراز و نشیب و زیر زمین و پشت بوم و گنجه و مستعمره شدن و ...
حالا از ترس یه ساید دیگه میاید اتهام میزنید و ....
خوب همونجور که شما با ج ش متا کردی البته قایمکی و قبل از بازی و هزار تا داستان گفتید و خودتونو برحق میدونید میخوام یکم روشنتون کنم بزرگواران که ما هم خودمونو بر حق میدونیم و حداقل براش هزار تا دلیل داریم و هر وقت هم بخواهیم متای رسمی ببندیم مثل یه مرد اعلام میکنیم ضمنا خود فروخته و ... هم مشخصه کسیه که قبل از بازی متاشو بسته حالا یا از ترس یا نیرنگ یا هر چیز دیگه یا زیر زمین یا پشت بوم یا هر جای دیگه و بحث توازن رو هم برای تحمیق اطرافیانش میگه که مقام خدایی و خبر از آینده و ... براش قاعل هستند (چون اون زمون ش غ هنوز بودن )
عقل سلیم درک میکنه که بر حق بودن نه به تعداد مربوطه نه به قدرت و نه به ....
یه سوال : با کمال احترام آخه بزرگوار " عزیز من "تاج سر بچه های اتحادتون کسی شمارو مجبور کرده بود که بیای تو متن معروف و خنده دار همه حذفن اعلام رسمی کنی که دیگه نمیای فروم پست بزاری تا حذف کل معترضین (به زعم من) و کتیبه ها .حالا یا خیلی ذوغ کردی (که نه چون قبل این ذوغ پست گذاشته بودی یا عوارض کهولت سن هست یا....
اینم متن شما :::::::::::::::::::::::::::
این اخرین پست من بود توفروم تاوقتی که مدعیهای بی پشتوانه حذف بشن پس بیست روز دیگه پست بعدی رو میذارم.قبل کتیبه که حذفن.
حالا همین جا از دوست عزیزم اشکان جان درخواست میکنم یه نسخه کلی برای آلزایمر تجویز کنه شاید خیلی ها به کارشون بیاد.
یا علی