با سلام و صبح بخیر خدمت همگی
الان که سرور تمام شده و چیزی بر بنده و شما و بقیه دوستان پوشیده نیست و حداقل خودمان می دانیم که چه اتفاقاتی افتاده و چه خبر بوده.
اشکان جان؛ تیم امرداد را بنده خوب می شناسم و طبیعتا بقیه دوستان هم شناخت خوبی دارند. این تیم با سبک محتاط و دفاعی خودش شناخته می شود. و سه تیم حاضر در جنوب غرب به بازی جنگی و درگیرانه شهرت داشتند که شما یا دوست دیگری قبل از شروع سرور هم این موضوع را یادآوری کرده بود. دفاع محض اوایل سرور هم بیانگر حاکمیت همین طرز فکر در امرداد و ادامه همین سبک بازی بود. اما...
سوال اینجاست...
چه اتفاقی می افتد که به یکباره رنسانس امرداد در میانه سرور رخ می دهد و شروع به تاخت و تاز می کند؟ همرهای زیادی هزینه می کند بدون هیچ نگرانی! پلن پشت پلن به شکلی که جنوب غرب فرصت تقابل پیدا نمی کند و متعجب از هجوم بی امان امرداد در لاک دفاعی فرو می رود! چرا برای تک همر دهکده دیفالت اکانت Witcher تعداد ۹ همر استفاده می شود؟ چرا دفاع جانانه جنوب غرب قبل از این اتک تاثیری بر غارت امرداد ندارد؟ چرا لیدرهای امرداد بدون ترس از دست دادن همرهای سایدشان اقدام به پلن می کنند؟ اگر جنوب غرب به باگ دسترسی داشته چرا دفاع کافی برای اکانت Witcher نداشت؟ اما جنوب شرق با اینکه چند روز قبل دیوار شده کلی همر داره و بی محابا حمله می کنه!
اشکان جان؛ اینها سوالهایی است که ذهن را به کاوش وامی دارد! آیا غیر از این است که امرداد به منابع لایزال و نامحدود دسترسی دارد و می تواند در طول یک روز همان همرها را احیا کند؟ چرا شمال شرق این جسارت را ندارد که اینگونه همر خرج کند؟ چرا جنوب غرب که به قول شما باگ زده نمی تواند از این باگ استفاده کنه و همر پشت همر روانه جنوب شرق کند؟ اشکان عزیز ما همه می دانیم که چه اتفاقاتی افتاد پس حداقل بیایید با خودمان روراست باشیم.
و البته مدارکی هم به ادمین محترم ارائه شد و ایشان با تواضع و حوصله تمام توضیحات لازم را ارائه کردند که ازشون تشکر می کنیم. امیدوارم سرور اسپیدترا به جایی برسد که عامل فخر پلیرهایی ایرانی شود.
بیشتر
رضا جان ، بار ها و بار ها من چند نکته رو توی این فروم و فروم آمادگی خدمت همه عرض کردم تا یه مقدار تقلب ریز راجب ایجاد تغییرات گسترده داده باشم
رنسانس آمرداد خیلی پیش از شروع سرور عوض شده بود رضا جان و این فقط و فقط بر میگشت این این جمله معروف که '' ما دنبال انجام کارای تکراری نیستیم ! ''
با دو مثال شروع میکنم صحبتی که میخام بکنم رو
- تیم گان هیرو سرور 1 راند ۳ بهترین رمر آمرداد بود در مختصات حدود 300 170 اگر اشتباه نکنم
- تیم خود ما ، شخص من ، آرمین و ندا در ۲ راند قبل هر ۳ در مختصات حدود 100 100 بازی میکردیم.
چی شد که یهو تیم ما سر از 30 30 در آورد و گان هیرو 50 15 و لیون 15 50 حدودا و هر ۳ نژاد هان؟؟؟
به نظر من این اتفاقات عادی نیست اونم برای یک تیمی مثل آمرداد که یهویی بخاد سبک عوض کنه و پلیر هایی که قبلا جزو بهترین اندگیمی کش های مجموعش و رکورد دار های همر هستند رو بخاد در جلوی مپ قربانی کنه.باید حتما یک برنامه و فکر پشت حضور قوی در خاکستری با پشتیبانی خوب بوده باشه به نظر من وگرنه که ...
پس عملا انقلاب فکری رضا جان در حین بازی رخ نداده و به نظرم هیچ وقتم نخواهد داد چون حداقل تیم ما برنامه هاش از قبل که بر اساس علایق و تمایل جمعی تیم مشخص میشه.از 0 تا 100 بازی حتما یک پیش زمینه فکری و نقشه واسش وجود داره که در طول بازی فقط تکامل پیدا میکنه و اصلاح میشه !
رضا جان نه شما ، بلکه هیچ فرد دیگه ای فک نکنم بتونه این سرور منطق پلن هایی که ما پیاده کردیم رو زیر سوال ببره.در تمامی پلن های ما طبق روال همیشگی ، دیفالت ها در اولویت آخر واسمون بودند و ریسکی ترین تارگت ها (با اطلاع به تیم ها البته) برای دیفالت ها مشخص میشد تا با دیوار شدنشون ، هم ضربه محکمی به حریف زده باشیم و یک تارگت مشتی پریده باشه ، هم یه تارگت برای دفاع از خودمون کم کرده باشیم.
- دیفالتی مثل انمی ۱ بار دیوار شد و تا پلن ویچر دیگه بلند نشد ! ضمن اینکه اکانت انمی ۳ همر دیواری دیگه در مختصات پایین با توجه به زیرساخت دفساز هاش و پارکینگ هاش داشت ( دقت کنید همر دیواری !)
- دیفالت مارس هم همینطور.
دلیل اصلی بلند شدن دیفالت هم بر میگرده به کمبود منابع و قفل شدن همر دیفالت بعد از یه مدت در صورت نبود دفساز یا مولتی و ضمن اینکه دیفالت ها آسیب پذیرترین تارگت ها برای پلن ها و خفت ها هستند چون نمیتونن دفاع ثابت خوبی رو نگه دارند.توی تمامی پلن ها هم با توجه به تخمین دفاع جنوب غرب تعداد همر ها بلند میشد.
در پلن ویچر هم با توجه به تخمینی که بابت دریافت دفاع از شمال غرب و دفاع با همر خود ویچر داشتیم ، تصمیم به بلند کردن 5 همر و ۱ سواره برای زدن کتیبه (احتمال دادیم راز بره رو دهکده که دهکده نپره) گرفتیم.عدد ۹ رو نفهمیدم از کجا شما اوردی
ضمن اینکه رضا جان سایرین شاید بهتر از شما متوجه این حرف من بشوند اما همیشه برای یک پلن ۱ ۲ همر به عنوان همر پشتیبانی آماده لانچ هست که بنا به صلاح دید تیم لانچری تصمیم لازم واسشون گرفته میشه.این پلن هم طوری بود که با توجه به سیف بودن همر های اخر ، ترجیح داده شد تمامی همر های چکمه دار لانچ و توان نظامی سرعتی و میدون تمرینی مون رو به رخ همه بکشیم !
شما از دید خودت نظرتو گفتی رضا جان و محترم هم هست.من هم دوست دارم به شما دیدگاه دیگه ای نسبت به این مساله رو نشون بدم
تصور کن شما با برنامه ، مولتی ، غارت منظم ناتار و هر ترفندی میای یه همر میکشی.استراتژی های مختلفی هم به کار میبری که همیشه بهترین باشی.در این حین یه عده شمارو متهم به اتهامی میکنند که صحت نداره.شما چه حسی به طرف مقابل باید پیدا کنید؟
شخص من باشم همون مثال کره ماه رو میزنم و میگم که تیم حریف ناتوانی خودش رو گردن کجی زمین داره میندازه و اشاره ای هم به این بیت شعر میکنم
آنکس که نداند و نداند که نداند ، در جهل مرکب ابد و دهر بماند
ویتنام: اولین کشوری است که بعد از جنگ جهانی دوم توانست ایالات متحده را به زانو در بیاورد و هیمنه ابرقدرت را چنان در هم شکست که بقیه کشورها جرات پیدا کردند بعد از آن در برابر ایالات متحده قد علم کنند.
رضا جان ما در حال زندگی میکنیم.اینجا هم جاش نیست بخایم جزییات اون جنگ رو باز کنیم که اصلا چرا ایالات متحده وارد شد و بعدش بیخیال شد و عطای اون درگیری رو به لقاش بخشید
اما تهش چی شد؟امریکا به کجا رسید و ویتنام چه کرد؟
ضمنا شما ترک زمین کردی اما ویتنامی ها با نی توی شالیزار ها روز ها و ماه ها منتظر اسیر کردن امریکایی ها باقی میموندند پس قابل قیاس تو این زمینه نیستید
در نهایت؛ خوشحالم که سه تیم در جنوب غرب با وجود اختلاف در اوایل سرور و با سلایق مختلف توانستند در کنار هم جمع شده و یک تیم شوند. این بسیار طبیعی است که بعضی مواقع اختلاف نظر وجود داشته باشد اما یکدست شدن ساید موضوع ساده ای نبود. آن هم با روحیه تکروی ایرانی! دوستان خوب زیادی در همه سایدها پیدا کردیم که بزرگترین دستاوردمون بود و لذت شبهای دورهمی و تلفنهای یهویی را بردیم.
رضا جان در ادامه اون دیدگاه ، شما این نقص فنی سرور رو دلیل خوبی برای ترک سرور تلقی کردید.البته خستگی از اون حجم درگیری و کل کل فروم هم بهش میشه اضاف کرد و ضمن اینکه شما تقریبا دفاع جلوتون رو کاملا از دست داده بودید و هر کسی با توجه به چینش چکمه ها میتونست حدس بزنه چه اتفاقی قراره برای اون پایین بیوفته
باتوجه به گرفتن دفاعم از شمال غرب ، هیچ وقت نمیتونسید جلوی مپتون رو با دفاع شمال غرب در مقابل پلن های سرعتی ما پوشش بدین (خودتونم که دفاع نداشتید) و دقیقا پلن قبلی ما دلیلش همین بود و تقریبا بعد از ویچر هر شب ۱ جاتون میپرید و جلوتون اتوبان میشد.
پس کاری که صلاح دونسید انجام بدید رو انجام دادید
ضمن اینکه شما هم به خاطر باگ سرور نرفتید ، به خاطر اینکه ادعا کردید مدیریت نمیتونه پانیش بزنه و متخلفین رو پیدا کنه رفتید.این خانه همان خانه هست.صاحب خانه هم همان صاحب خانه ... رفتار بچه های شمال غرب زیباتر بود ! حداقل غرور خودشونو حفظ کردند !!!
در نهایت؛ خوشحالم که سه تیم در جنوب غرب با وجود اختلاف در اوایل سرور و با سلایق مختلف توانستند در کنار هم جمع شده و یک تیم شوند. این بسیار طبیعی است که بعضی مواقع اختلاف نظر وجود داشته باشد اما یکدست شدن ساید موضوع ساده ای نبود. آن هم با روحیه تکروی ایرانی! دوستان خوب زیادی در همه سایدها پیدا کردیم که بزرگترین دستاوردمون بود و لذت شبهای دورهمی و تلفنهای یهویی را بردیم.
اشکان جان:
جوری برنده شوید که همه بهتون تبریگ بگن؛ نه که خودت به خودت تبریک بگی.
در آخر جنوب غرب به گواه آمار بهترین بود نه واقعیت ! لطفا جملات من رو با دقت نقل قول کن رضا جان
صرف برتری توی تعداد ، نمیتونید این تضمین رو بدید که برنده یک میدان جنگ باشید
سیاهی لشکر نیاید به کار ، یکی مرد جنگی به از صد هزار
مسلما اون تیکه پست من راجب ناتوانی شما در هدف اصلیتون یعنی یکپارچه شدن ، سیاست اشتباه بابت درگیری با آمرداد به خاطر خصومت یک پلیر ، لورفتن رمزهای اکانت هاتون ، ناتوانیتون در دفکوردی و ذهن خوانی حریف ، سیاست خارجی اشتباه و چند نکته دیگه چیزی نبود که شما نقدش کنی تیکه ویتنامش رو فقط چسبیدی.
در نهایت همیشه گفتم ، نظر کسانی که داخل گود بودند همیشه واسه من از اولویت بیشتری نسبت به افراد گوشه گود برخوردار بوده !
اینجا هم همینطور بوده و باید تبریک میگفتم به کسانی که
- در اوج درگیری با شمال غرب یکبار با انتقاد های نابه جا تمرکز تیم دفاعی رو پرت نکردند و اعتمادشونو به رخ همه کشیدند!
- در بهبوبه سیاست های پیچیده ، هیچ وقت برعکس جهت گیری های تیم عمل نکردند و وفاداریشونو به رخ همه کشیدند !
- در پلن ها آلوده نقد های یک سویه فروم نشدند و با صبر جواب خودشونو گرفتند و صبوریشونو به رخ همه کشیدند !
- و در نهایت دعوا میکردند که همر ما باید قربانی بشه و به واندر نمیزنیم تا رنک ۱ دف و هجوم متعلق به تیم باشه و از خودگذشتگیشونو به رخ همه کشیدند !
افتخار میکنم که در کنار این عزیزان شمشیر زدم .کارتون ۲۰ مثل همیشه
سپاس
پ.ن : میدونید مهترین سلاح لشکر مغول چی بود؟سرعتش؟سواره نظامش؟اینا مهم بودن اما ترس و رعبی که این لشکر برای حریفش ایجاد کرده بود قدرتش رو چندین و چند برابر میکرد !
پ.ن : ای شیخ هر انچه گویی هستم ایا تو چنان که مینمایی هستی؟
پ.ن : جنوب غرب که این همه منتقد پلن ها بوده و هست ، خودش اصلا چند پلن موفق زد ؟ خیلی جالبه یه پلن فیدرزنی نصف و نیمه ، یه پلن دیواری شب یلدایی