بیشتردرود حسین جان
خلاصه که همیشه یه سوزن به خودت بزن و یه جوالدوز به دیگران ...
پ.ن : آرش جان نمیدونم چرا نمیتونم نسبت به پستت مثبت فکر کنم !
یا حق
عرض ادب و احترام خدمت شما برادر ارجمند
نمی خوام بحث دو نفره بشه و روال داغون صفحه های قبل رو این بار ما پی بگیریم
اما فقط یه نکته بگم که اساساً تفاوت دیدگاه آدم هاست که دنیا رو این جوری که هست می سازه.
توماس کوهن فیلسوف فقید یه کتاب بسیار بسیار مهم در تاریخ فلسفه علم داره به اسم انقلاب ساختار علمی(فکری) که برای اولین بار مفهومی رو به عنوان پارادایم در تحولات فکری بشتر ترسیم می کنه
پارادایم مجموعه اصول، تفکرات، نگرش ها و کارکرد های ذهنی هر فرد هست که باعث میشه یک دیتای واحد خروجی های مختلفی در ذهن افراد بسازه
این که دیشب حمله موشکی شد یک واقعه ثابت و قابل اثبات هست اما واکنش افراد به این اتفاق اعم از خوشحالی، نگرانی، ترس، تقبیه و تشویق بر می گرده به پارادایم های هر فردی که داره به این واقعه ثابت نگاه می کنه
این تعریف در نگاه ایدئولوژیک به جهان و توسعه دیدگاه ها و نگاه های فلسفی و حتی انسان شناختی در بیش از 100 سال گذشته بسیار موثر بوده و تاریخ علم رو به شدت تحت تاثیر قرار داده
این همه قصه گفتم که برسم به اینجاکه شما نظرت و دیدگاهت بر اساس پارادایم های شخصی ات می تونه برای خودت محترم باشه اما الزاماً قرار نیست من هم همون دیدگاه و نظر رو بپسندم و این نگاه از نظر عموم جامعه همسو با نظر شما باشه .
پس ادامه دادن این موضوع جز فرسایش ذهن خواننده ای که داره ای ن تاپیک رو به قصدی دنبال می کنه نتیجه ای نخواهد داشت .
شاهد مثال قضیه بالا همین موضوع پست آرش هست که شما هر کاری می کنی نمی تونی نگاه مثیتی بهش داشته باشی ولی من چون بزرگواری و روحیه داش مشتی وار آرش همیشه برام مثال زدنی بوده و تو ایام بیماری ایشون در دوران کرونا بسیار نگرانش بودیم و با چشم اشک بار دعا گویی بهبود شرایط و حالش بودیم می تئنم نگاه مثبتی به نوشته ایشون داشته باشم
آرشی که اشکانش برای من خیلی از رفقا مثل پسر خودمون می مونه !
و در اخر هم خیلی نگران سیاست و بالانس سرور نباش تا روز های اتی وقت بسیاره
سالیان درازی هست که داریم کنار هم بازی می کنیم و خروجی و ورودی جدیدی به خودمون ندیدیم
با خصوصیات اخلاقی هم اشنایی داریم. گاهی سایه هم رو با تیر زدیمی و گاهی سر یه سفره نشستیم .
می دونم شما تلاش می کنید جوری بازی کنید که به جز سیاست هم شانسی برای برد در سرور برای خودتان قائل باشید. پس سیاست و سیات ورزی رو لااقل روز 5 بازی رها کنیم بهتره