عهههه گرین از بن درومد چادر هارو سر کنید
خب اومدم ببینم چیکارته
یه جور میگی چادر سر کنین انگار زورو وارد شده 🤣 آروم بگیر عزیزم
بیشترسریع یه پیام بزار تو تلگرام بریم ریپورتش کنیم
حاجی دوباره بن شد ، بزار یه پست بزارم براش
«من نوری هستم یک شاخ»
«من رضا گارد هستم» گارد عقب یا جلو؟
چه عادت زشتی دارین بن که میشم سرو صدا میکنین ، رضا گارد من اگه جواب سلام تورو میدم
به خاطر سورنا هست ، مگه نه من از اول هم میدونستم ، شخصیتت به واژه رفیق نمیخوره
نمیدونم ظاهرا دنبال گارد عقبت میگردی مشکل نداره بیا اینجا به هرحال چیزی پیدا میشه که از عقبت مراقبت کنه
خداروشکر من با کسی مثل تو رفاقت ندارم قربونت برم
نوری هم به اندازه خودش معرف بقیه هستش که لازم نباشه تو اسمشو ببری و تازه بقیه بخوان بشناسنش
توهم هماهنگی با ادمین فروم زدی فکر کردی انقد ارزش داری خودتو نوشته هات که بخوایم هماهنگ کنیم بنت کنن؟🤣 بن شدنت بخواد دهن لقیه که داری اونو درست کنی کسی مشکلی باهات نداره
یه لطفی هم بکن بخاطر بقیه جواب سلام مارو نده اینطوری خیلی راحت تریم
اقای رضا گارد اگر یک نفر از بچه های جنوب غرب
تو سرور ۲ ایکس فریز شده به ما دفاع داده باشه
من هیچی ندار ۲ عالم هستم
و البته برعکسش هم صادق باشه برای کسی که دهنشو باز می کنه و دروغ میبافه
جهت یاد اوری گفتم که منم بودم که توی دیسکورد از این که ما نیرویی نداریم تورو خدا برای ما وقت بخرید بچه هامون دارن حذف میکنن حرف میزدی
حاجی خیلی زشت شد که اینطوری
حالا تکلیف چیه؟
کی جوابگوئه الان؟
یادمه اکانت گارد بالای خاکستری پیچاش شل شد
رفت ته مپ کلنی کرد
حاجی شما جدی جدی اسکلین یا نه ادا در میارین؟
به کسی که برای بهتر شدن اکانتش موقعیت اکانتشو عوض میکنه گیر میدین؟🤣
به رفیقاتم گفتم اونطوری شد که ۹تا همرجنگی میخورد تو سرتون اگر موقعیت اکانت رو جابجا نمیکردم خیلی عجیبتر بود!
فکر کن یه تروریست بوده تو خاکستری یه رضا گارد اخرین عکس مپی که توی فروم گذاشته بودم رو ببین کی مونده کی نمونده 🤣
این واسه شما زشته که تا سپهر و نوری حذف کردن دست و پاتون شل شد و دیگه کسی نبود براتون دف بده توی خاکستری
اینگونه بود که از ۱۳ ده اکانت هواپیما فقط ۳تا موند و بقیه هم که جای خود دیگه برین پیدا کنین چندتا کاتا شد ازتون فقط از ده گارد
پ.ن: رضا گارد دلت برا پرهام قدیمی تره تنگ شده؟
پ.ن: نوری رو اصلا کسی صدا نکرد یهو صدا داد!!!!!
پ.ن: علی تهرانی چیکار کنم یه عده از شمال شرق دوستان ما هستند میگن اینجا بی صاحبه میخوایم بیایم اونور پلی بدیم !!!!!!
توی اخرین مکالمه ای که داشتیم گفتم برام یه ذره هم مهم نیست کی بخواد دربارم چه فکری داشته باشه توام میخوای برگردی به حالت قبلت خودمختاری ولی خب دیگه آبرویی برات نمیمونه :))
اون عده از پلیرهای شمال شرقی که بیان به تو التماس کنن رو کافیه اسم بدی تا دیگه توی این ساید راهشون ندن.پلیری که به خواهش و التماس بیوفته همون بهتر بذاره بره
پ.ن : وخداوند دنده عقب بعد از شب معارفه را برای این زمان آفرید
پ.ن: چقد دلم تنگ شده برای نامه بازیام با فرهاد
پ.ن: نوری میدونستی لات بازی توی فضای مجازی موجب شکست عشقی بعد از گنده برداشتن میشه؟ منم نمیدونستم تازه کشف کردم🤣
پ.ن: همچنان منتظر آدرس هستیم🤪
پ.ن: مجی تحریم هارو دور زدیا شیطون حواسم بهت هست
عکس تزیینی