خیلی نوبی پس. که میای روی کتیبه ای که اصلا نیازی بهش نداری دفاع بریزی. البته میدونم نه خودت نه خیلی های دیگه که تو جنوب شرق هستن به این حرف هیچ اعتقادی ندارن. چون کتیبه ای که نیازی بهش نیست از دفاع واندر میزنی میریزی روی کتیبه؟ اینه لیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدر کــــــــــــــــــــــــــــــــل جنوب شرق؟ همینه؟ یا مترسکه؟
میدونی سوژه خاص و عامی؟ شمال و جنوبی؟ میدونی به همین اکانت فروم چند نفر از خود جنوب شرق پیام دادن گفتن یه خورده رخسار این علیرضا رو عوض کن حالمون ازش بهم میخوره؟ میدونی چند نفر اومدن گفتن این نوب مایه ننگه جنوب شرقه و دوست دارن بری فقط؟ تو بای دیفالت سوژه هستی. برو دیوار بغل کن فعلا. کلا تو دیواری تو. عکس یادگاری دیوارهای علیرضا خودش یه کتاب سوژه هست.
ببین گوسفند یک نگاه ب سر تا پات بنداز سوژه رو پیدا میکنی اگه هم ایینه نداری مهم نیست کافیه فقط اسم اکانتت رو ببینی
خیلی جالبه فکر کن مرد دیسلایک ب دست ان ای بود ک گفت ما اخر نفهمیدیم ممد اولدارک رو کدوم اکانته ( خداییش منم نفهمیدم هنوز😂😂) ولی اخه گوسفند اسم اکانتت بخوره تو سرم اسم خودتم هنوز مشخص نیست بعد انقدر وقیح شدی با اکانت فیک میایی پست توتال یک ساید رو ریپلای میکنی کوچولو اول بفهم با کی حرف میزنی بعد سعی در گل لگد کردن بکن 😂😂
هی نمیخوام پست بزارم هی نرید تو مخم اون علیرضا نوب اونجر خط قرمزه منه اصلا عزیزه دلمه ملکه قصرمه یا هر چی
بعد یک نکته جالب تر اومدین میگین ۱۳۰۰ خفت متوهم خود زنی بوده؟؟ بابا اساتید اس دبل اگه انقدر تروپ مازاد داشت که ۱۰۰ ک شو میداد ب واندر من ک این وضع دفاعم نباشه حداقل 😂😂 داداش شما صلاحیت استفاده از چرتکه رو هم نداری چه برسه ب ماشین حساب 😂😂
از همین تیریبون اعلام میکنم ک هر کتیبه ای ک دیگه شمال شرق لازمش نداره رو خواهانم 😂😂من میخوام اقا اصلا من لنگ کتیبم
تا کی میخوایید ارزش کار طرف رو از بین ببرید شمال میزنه میگه میخواستم دیوار بشم جنوب میزنه همینو میگه کتیبه بلند میشه میگن تاریخ انقضاش گذشته بوده بس کنین بابا هر کتیبه ای ( شاید ب جز انبار ) تا روز اخر سرور ب درد میخوره و میشه ازش استفادهکرد هم همر جنگی هم تا اخر سرور همین قابلیترو داره این فاز بی ارزش کردنتون تو مخم نمیره
پ.ن گوسفند برگرد تو جات یونجه یخ کرد😂😂