بیشترسلام و عرض ادب
خب یکی دو روزی از سرور میگذره و آقا سعید هم زحمت کشیدن یه تحلیل اولیه از آمار کلی سرور نوشتن که ازشون تشکر میکنم . این سرور اونجور که باید و شاید از نظر کمیت دلچسب نیست ولی به نظرم از لحاظ کیفیت سرور خوبیه و اکانت های خوبی در این سرور دیده میشه و از همه مهمتر خبری از ریجستر کردن اکانت های مولتی نیست و این خودش بهترین صحنه ای که میشه بعد سال ها در تراوین دید . امیدوارم که با اتخاذ سیاست های مناسب یه سرور پر از هیجان در پیش داشته باشیم .
و اما بعد ...
خداروشکر جنوب غرب یکپارچه شد و از این پس همه ی اعضا زیر یک پرچم واحد به بازی ادامه میدن و از همینجا از آقا رضا سورنا و تیم تایگرز و آقاناصر و تیم کلاهبرداران و همچنین از دکتر نوید ( که خیلی زحمت کشیدن در این باره ) تشکر میکنم . واقعا اگر بزرگواری این عزیزان نبود ما به این مهم دست پیدا نمیکردیم .
مورد بعدی در مورد اکانت کلاهبرداره که در جنوب شرق ثبت نام کرده . تصمیم این اکانت کاملا یک تصمیم شخصی بود و جدا از سیاست های کلان و مجموعه ی بزرگ جنوب غربه و هیچ سیاست جمعی پشت این تصمیم نبود . از همینجا به صورت رسمی اعلام میکنم که مجموعه جنوب غرب هرگونه ارتباط با این اکانتو به صورت رسمی ممنوع میدونه و هیچ نیرویی از جنوب غرب به این اکانت ارسال نخواهد شد .
اما نکته ی مهم در مورد اکانت Gorzi team :
این اکانت در مرز جنوب غرب و شرق واقع شده اما در اتحاد شمال غرب (OX BRO) حضور داره ! از مسئولین شمال غرب میخوام که لطفا در این باره توضیح بدن . این اکانت قطعا یا در جنوب غرب میخواست ریجستر کنه یا در جنوب شرق منتهی از شانس خوبش افتاد رو مرز و مشخص نیست دقیقا چه سایدی مورد هدف ایشون بود . لطفا بفرمایید چه سیاستی پشت این حرکت بود ؟
در هر صورت مجموعه جنوب غرب چنین موردیو برنمیتابه و مطمئنم تیم آمرداد هم در اینجور مسائل کوتاه نمیاد ، پس امیدوارم این موضوع به صورت مسالمت آمیز حل بشه . این که سیاست های فراسایدی به خاطر اینجور مسائل زاویه پیدا کنه اصلا وجه خوبی برای هیچ کودوم از این سه ساید نداره .
پ.ن : توضیحات بیشتر در مورد اکانت کلاهبردارو به عهده اقا ناصر عزیز میزارم
پ.ن : فروم یکم سرده ، هی رفرش میکردم ببینم پست جدیدی میاد یا نه :دی
سلام دوست گرانقدر
پاراگرافی جوابتون رو بدم
۱-کمیت و کیفیت سرور رابطه معکوس ندارند .
۲-هنوز به ``مهمی`` دست پیدا نکردید که میفرمایید اگر این مهم نبود .
۳-مبری دونستن یک اکانت از یک ساید یعنی ارتباط مستقیم اون اکانت با ساید مدنظر
۴-اکانت مرزی هم نیازی به توضیح برای شما نداره یا یک اتحاد بیاد برای شما توضیح بده که فی سبیل الله گذشت کن ازش .
شادزی مهرافزون