Posts by Kolahbardar

ناصر جان بارها توی فروم این سرور گفتی شمال شرق سرور قبل با زدن نقشه های sw کثیف بازی کرد ، سرور قبلش که متا بودیم یادت باشه مسئول لانچ تمام همرهای ۲ ساید متا من بودم ، تمام پسوردها طبیعتا روی مرورگر سیو بود ، پسورد اکانت amiremun از خود پلیرش بپرسی ، پسورد همون سرور بود ، am1234 ، کل اختیارات اتحادتون هم روی این اکانت بود ، خیلی راحت میتونستیم نقشه هاتون رو نزنیم ، همراتون هم به ما نمیخورد ، لحظه آخر اگه داشتید وینر میشدید کل اکانتاتون اخراج بشه و ناتار واندرتون رو بیاره پایین ، ما برای وینر نشدن شما ۲ راه داشتیم ، بازی تمیز با زدن نقشه هاتون ، بازی کثیف با اخراج اکانت هاتون که به وینری خودمون ختم میشد ، شمال شرقی که ما پلی میدیدم تا به الان بازی کثیف نکرده و بعد از این هم بازی کثیف نخواهد کرد

ممنون امیرحسین جان بابت توضیح کاملی دادی . حضور ذهن ندارم ک دقیقا از واژه کثیف بازی کردن استفاده کرده بودم یا ن ولی اگر اون موقع از این واژه استفاده کردم معذرت میخوام چون منظورم من از اون حرکتتون عدم احترام به وقت و هزینه پلیرهای ساید مقابلتون بود . ولی الان با این توضیحاتی ک دادی بهت میگم کثیف بازی کردی .

کثیف بازی کردن یعنی سواستفاده کردن از اعتماد یه نفر . وقتی با این جزییات داری در مورد اکانت امیرمون حرف میزنی یعنی صد در صد در زمان بازی بارها لاگین داشتی رو اکانت . ک اینکار میشه سو استفاده از اعتماد کردن پلیری ک سرور قبل به لیدرش اعتماد کرده بوده و پسوردش رو داده بود بهش . اگر اینکار اسمش کثافت بازی نیست میشه بگی چ اسمی میشه روش گذاشت تا ما هم یاد بگیریم ؟

کمیل جان دو حالت داره یا شما بهنام رو فرستاید جلو یا ایشون بنده رو تحریک کردن که ترکشش به شما خورد. به هر حال بنده عذرخواهی میکنم از شما اگر مورد دوم بوده. البته یجایی هم گفتیم که سارنگ بعیده بگه جنوب غرب ضعیفه اما انگار اون به چشمتون نیومد :))

اون اکانتها زیر غارت بازیکنان دیگه هم بودند، هدف نوشته من تعریف ازین سیاست و ذکاوت و در ثانی تعجب ازینکه این ذکاوت برای همرهای بایگوش بخرج داده نشد بود. اگر دوباره سرور بدون مولتی شاهد باشیم مطمئنا این قضیه رو بصورت سینمایی مشاهده خواهیم کرد تا یک عده همرهای سنگینی بسازند!

خط اخر هم بیراه نمیگی اما یکسری مراودات هم با جنوب شرق داشتید شما قبل از مذاکرتون با ما!

ایلیا جان بحث رو تموم کن

از بچه های جنوب غرب هم ( مخصوصا بهنام عزیز ) میخوام خواهش کنم بحث رو کش ندین . یه سرور کنار هم بودین و با خوبی و بدیش تموم شد . سعی کنین بدی هاش رو فراموش کنین و خوبی هاش رو تو ذهنتون نگهدارین

یه لایک خیلی بزرگ

با اختلاف زیباترین پست فروم این سرور بود . یا شاید هم کل فروم اسپیدترا .

دمتون گرم بچه های شمال شرق .

سلام خدمت همه دوستان و رقیبان عزیز . سال نو همگی مبارک باشه . امیدوارم سال خوبی برای همه و خانواده های محترمتون باشه .

سلام ، چون سوال پرسیدی اولین سناریو که به ذهن میاد با توجه به صحبت های دوستان اینه: کتیبه رو بخریم بکشیم زیر متاشون واندر ۱۰۰ کنیم …

متاشون خراب نشد چکار کنیم …کتیبه پس بدیم ادم بده نشیم اگه هم خواستیم نپ بشکنیم حاشیه کمتری داره . کتیبه دست ما باشه بدرد نمی خوره واندرشون از ما جلوتره در هر صورت پس کتیبه بدیم بشون فاز عیسی مسیح برداریم بیان عذرخواهی کنن تا پلن بعدی بچینیم .

البته من فقط یه سناریو ساده رو گفتم شاید اگر جامون عوض میشد شما سناریوهای قشنگ تری به ذهنتون میرسید.

یکی از زیباترین پست هایی بود ک تا الان تو فروم این سرور دیدم داداش .

داداش میدونی ک اولین سناریویی ک به ذهن آدم میاد از نظر روانشناسی چه سناریویی هست ؟

ناخودآگاه آدم در اولین اقدام برای ساخت یه سناریو شخصیت خودت رو به جای نقش اول سناریو قرار میده و بر اساس شخصیت خود آدم سناریو میچینه و بهت میگه اگه تو بودی قطعا اینکار رو کرده بودی . پس مرسی ک اولین سناریو خودت رو با بقیه به اشتراک گذاشتی .

ضرب المثلش هم ک میدونی چی هست ؟

پ.ن : دوستان لطفا لینک بذارین برای کسایی ک تو سرور نیستن هم ببینن لینک ها رو

یادت رفته سر خفتی که از اکانت من زدن اومدی نوشتی رضا گارد از واتساپ چراغ میگیری؟ یادت رفته سجاد هم همین حرف رو زد اما بعد اومد عذرخواهی کرد گفت اشتباه میکردم؟

ما شدیم دروغگو تو شدی راستگو؟

چرا با تورج تماس گرفتی؟ فکر میکنی به ما نمیرسه ؟ مثلا میخوای چیو ثابت کنی؟😂

اثبات حرفمم لایک تورج زیر پستمه! بدو برو در خونتون روبا

رضا جان فکر کنم ساقیت خیلی خوبه . من اون سرور بهت گفتم ک چرا وقتی توافق به افزایش سرعت میکنیم به شرطی ک پلن نریم رو هم تو اومدی خفت زدی ؟ چراغ از واتس اپ رو از کجا اوردی ؟

تورج جان از زبان شما حرفی زده ک گفتین من به شما زنگ زدم و گفتم اون حرف ها رو در مورد مملی چون مجبورم کردن زدم .

همینجا باید بیای جواب رضا گارد رو‌ بدی ک بفهمم کدومتون دروغ میگین و تو انتخاب دوست بیشتر دقت کنم .

در صورت عدم پاسخگویی از طرف شما یعنی رضاگارد راست گفته و شما از طرف من دروغ گفتین

سلام ناصرجان

مجبورم یک توضیح بدم دوباره

این مطلبی که رضا نوشته حرفی هست که دهن به دهن چرخیده و من هم چون اصلا تمایلی به باز کردن داستان نداشتم با اینکه به گوشم میرسید که این صحبت همه جا گفته میشه هیچ عکس العملی نشون ندادم جایی که تایید یا تکذیب کنم(شاید اشتباه از من بوده که چیزی نگفتم)

خواستم بگم حرفی که رضا گفت رو بهش نمیشه گفت دروغ وقتی از طرف من تایید یا تکذیب نشده جایی اینکه کسی باور داشته باشه و بگه درغگویی حساب نمیشه

سلام مازیار جان و مرسی بابت شفاف سازیتون ولی یه سوال ازت داشتم داداش

وقتی کسی منطقش این هست ک اومده پست گذاشته تو فروم و بهش میگی این پستت عمومی هست اومده تهمت میزنه ک تو دروغ گفتی این پست من خصوصی بود ن عمومی . به نظرت طبق منطق خودش اون جمله چی میشه ؟

جدا از این مسئله وقتی میخوای با آبروی کسی بازی کنی باید مطمئن باشی ن اینکه بیای به خاطر یه حرف ک دهن ب دهن چرخیده بیای تهمت بزنی به کسی .

از شما هم معذرت میخوام رضا جان چون من فکر کردم تو فروم پست گذاشتی . نگو حواسم نبود مثل اینکه شما هک شده بودین و پی وی تو و اون علف هرزی ک گفته بودی جلوم باز بوده .

هنوز اینقدر درک نداری ک وقتی میای یه پست میذاری تو فروم یعنی عمومی هست و داری اطلاع رسانی میکنی برای همه . جواب کسی رو میخوای بدی میری تو خصوصی و بهش پیام میدی . این موضوع ساده رو هم نمیدونی و شدی سخنگوی یه ساید ؟

خواهشا از این به بعد اول پستت اعلام کن عمومی یا خصوصی تا یهو کسی نداسته دروغ نگه ک رضا گارد اومده تو فروم پست گذاشته ک همه ببینن .

من کی تهمت زدم به کسی ک چراغ از آنلاینی واتس آپ گرفتی ؟

البته باز هم معلوم نشد ک کی پلن لو داده بوده . همین جا داره باز هم از مملی عزیز معذرت خواهی کنم .

باز تو پست منو کامل نخوندی و اومدی مثلا سوتی بگیری ؟ معذرت خواهی من چ ربطی به پلن لو رفته داشته ؟

به کی زنگ زدم و گفتم مجبورم کردن ؟

رضا جان اصلا دروغ نمیگه دوستانی ک پست آقا مازیار رو دیدن در مورد رابطه مملی و مازیار و پست رضا گارد هم دیدن در مورد این رابطه اصلا مقایسه نکنن یهو معلوم میشه کی دروغ میگه و کی نمیگه . بذارین ماه پشت ابر بمونه تا رضا جان بتونه همینجور برای خودش بتازونه از راستگویی هاش .

پ . ن : کاش من سخنگو ، پست های فروم رو کامل میخوندم تا اینقدر مضحکه عام و خاص نباشم

مانی جان ببخشید ک ما اینقدر بیشعور هستیم ک به عنوان یه خواننده فروم اومدیم پست بچه های ان ای رو نقل قول کردیم .

شما به بزرگواری خودتون ببخش داداش اگر توبه نامه یا چیزی دارین جهت عفو و بخشش به علت نقل قول کردن پست سخنگوی شمال شرق خواهشا بفرست تا هم امضا کنم و هم اثر انگشت بزنم ؟

دوستان عزیز حواستون باشه و شعور خودتون رو نشون بدین و پست های سخنگوی ش ش رو جواب ندین .

اگر مسائل داخلی هستن پس چرا سخنگوتون میاد تو فروم به همه میگه ؟ فکر کنم فردا پست میذاری و میگی سطح شعورمون رو نشون بدیم و پست هایی ک مربوط به مسایل داخلی شمال شرق هست ما نخونیم

چرخش کتیبت باعث از کار افتادن ۱۰تا اکانت شد

پخش کراپت باعث تضعیف دفساز ها شد

علت رفتن چکمه یونیک تویی و اون جمع کردن کتییه هات

پ.ن : شیت امار همر دست لیدرای شرق نیست.از لیدرای غربی درخواست داریم شیتی که مملی داده بهتون رو برامون نامه کنید.ممنون

به عنوان خواننده فروم این پست خیلی برام جالب بود :

مسئول چرخش کتیبه = مملی

مسئول پخش کراپ = مملی

مسئول جمع کردن کتیبه ها = مملی

شیت آمار همرها هم ک انگار فقط مملی داره .

یاد اون تبلیغ تلویزیون افتادم ک میگفت :

کی ؟ مملی

چی ؟ مملی

کجا ؟ مملی

چرا ؟ مملی

با این پستت رضا جان ک خودت اعتراف کردی همه کاره مملی بوده .

با چیزهایی ک من در فروم دیدم

تا قبل از رفتن مملی دوتا پلن لینک سبز یکی کراپ لاک کردن کپ مصری بود و یکی هم زدن جنگ منحصر بود . و چند تا دیوار زیبا

بعد از رفتن مملی کتیبه با لینک سبز رفت . دوتا واندرزن ک چرخش جنگ روشون بوده با لینک سبز پرپر شدن

داداش پنجاه بار قبلا هم گفتم من اگه مطمعن بودم میومدم میگفتم مملی تو فلان کار رو کردی ن میومدم میگفتم آیا درسته ک مملی تو اینکار رو کردی ؟

آیا کسی مجبورت کرده ک اصول اولیه زبان فارسی رو نمیدونی زود بدویی بیای پست بذاری ؟

یوسف جان خودت میدونی چقدر از نظر اخلاقی دوستت دارم .

ولی یه چیزهایی شنیدم ک امیدوارم درست نباشه . شنیدم الان داری تو شمال شرق پلی میدی ؟ اگر این حرف درست باشه ک واقعا واویلا داره یوسف جان.

چون یادمه قبل از شروع این سرور تلفنی با من صحبتی کردی و گفتی دیگه تنها هدفت اینه ان ای نبره بازیو . فقط امیدوارم این خبر دروغ باشه چون اگه راست باشه واقعا نظر من و خیلی از دوستای قدیمیت در موردت عوض میشه و یه جورایی به این نتیجه میرسیم ک ...

سلام خدمت همه

اول از همه تبریک میگم به دو طرف چ مهاجمین بابت ساخت همرهای زیباشون و مدافعین عزیز بابت دیوار قشنگشون . برای ماهایی ک تو سرور نیستیم دیدن این لینک ها خوبه .

و اما اصل مطلب پستم در مورد صحبتی بود ک چند وقت قبل در مورد تماس مملی وگنس و محمد بایگوش عزیز کرده بودم .

اول از همه یه عذرخواهی به مملی عزیز بدهکارم چون اون زمان من یه سری اطلاعات داشتم ک مثل پازل کنار هم گذاشته بودمشون و باعث شد اون پست رو بذارم .

ولی جدیدا طی صحبتی ک با محمد بایگوش عزیز داشتم متوجه شدم ک اون تماس مملی فقط برای این بوده ک مملی سابقه تراوینی خودش رو به رخ محمد بایگوش بکشه و گویا در صحبتشون هیچ صحبتی در مورد پلن نشده بود . البته باز هم معلوم نشد ک کی پلن لو داده بوده . همین جا داره باز هم از مملی عزیز معذرت خواهی کنم .

پ.ن : مملی جواب تلفنت رو بده

یکی بچها میگه من در حد تلفن مشاوره میدم لیدر نیستم .

لیدر شمال غرب پنج پست در دفاع از سایدش .

لیدر مشاور ببخشید اشتباه نوشتم مشاور منظورم بود ۱۲۵ پست .

دست به شمارشت خوبه میشه یه امار هم از پست های لیدر شمال شرق امیرحسین و به قول خودت اسکاتر و خفتر ساید محمد توهمی هم بذاری ؟

داداش درسته تازه از اسپیدترا بازی رو شروع کردی ولی یه سری چیزها رو بپرس قبلش بعد بیا پست بذار . مثلا از بزرگترهات بپرس بچه ها طبیعی هست لیدر زیاد پست نذاره تو فروم ؟

الان کی حرف از خرید کتیبه زده ک اومدی برای خودت دوختی و بریدی و آخرش هم گفتی خجالت نمیکشین به پلیر خودتون تهمت میزنین .

ولی مسال هاتون کاملا یک طرفه هست

بیاین دیدگاه هارو عوض کنیم

یک شخص مست رانندگی میکنه یهو یکی ار پشت میزنه بهش ایا چون طرف مست بوده مقصر عوض میشه ؟؟؟نه فقظ جریمه مشروب وکارهای اداریش میره و ماشینی که از پشت زده هزینه های تصادف میده این دوتا داستان هم کاملا جدا از هم هستن

خب بذار از این دید نگاه کنیم نوری جان اگر در حالت مستی بزنه به یه نفر و طرف فوت کنه اونوقت حکمش میشه قصاص در صورتی ک در شرایط عادی بزنه قتل غیر عمد هست .

اشتباه مثال زدی داداش الان اون ک مست بوده ( استفاده از چند اکانت با آی پی یکسان ) مقصر هست . ن کسی از پشت اومده زده بهش بلکه اون در حال مستی رفته زده به یه اتوبوس سرویس مدارس و اون اتوبوس رو انداخته تو دره و باعث مرگ ۴۰ تا بچه شده . باز هم حکم تو جریمه اون شخص و کارهای اداری هست ؟

حسین جان این تحلیل شما مثل این میمونه ک بگی یه ورزشکاری بره دوپینگ کنه و مدال طلا بگیره و بعد فقط محروم بشه و مدالش بمونه براش .

ن داداش وقتی با تقلب و دوپینگ مدال طلا میگیره طلاش با خفت ازش گرفته میشه ک بدونه نباید دیگه خلاف کرد

خب خدا رو شکر ترفیع درجه گرفتم و قبلا ک این صحبت ها رو کرده بودم بچه های شرق میگفتن نخودی بهمون و الان شدیم لیدر . مرسی دکتر جان بابت لطفی ک به بنده داشتی و منو لیدر خطاب کردی . ولی داداش این قبری ک داری بالاش گریه میکنی خالیه و مرده توش نیست .

اول از همه داداش من اصلا لیدر نیستم و فقط در حد یه مشاور اونم به صورت تلفنی در خدمت دوستان هستم .

دوم بر فرض اینکه از نظر شما من لیدر و اون حرف ها رو زده باشم بعد از دیوار کردن بچه های جنوب شرق عملا سرور جذابیتی برام نداشت و از سرور رفتم و شاید بعضی روزها میام و چیفر میزنم به ده های خودم ک وفاداری صفر بشه بچه ها چیف کنن پس وقتی من تو سرور نیستم دیگه عملا عمل شدن به حرف های من تضمینی اجرایی نداره . یا احتمالا میخوای ده سال دیگه هم بیای پست ناصر رو ریپلی کنی بگی ای شمال غرب چون ده سال پیش ناصر گفته شمال غرب متا نمیکنه پس نباید متا کنین .

خود ناصر بعد از اون پستا ..خم نکرد قبول دار بشه که این اتفاق افتاده تهش گفت من فقط سوال پرسیدم اونوقت تو داری روی حرفای ناصر اسکی میری؟😂

چوب اسکی داری یا بخریم برات؟

رضا جان این اتفاق دقیقا افتاده من گفتم تو تماس بین مملی وگنس و محمد بایگوش نبودم ک صد در صد بگم وگنس گفته ولی تمام اون سوال ها ک پرسیدم فعلش اتفاق افتاده ولی از طرف کی صد در صد مطمعن نبودم . شاید مملی بوده شاید رضا گارد شاید غضنفر یا تقی شاید نقی و ... و هیچ جا هم ندیدم مملی تکذیب کنه و بگه من اینکار رو انجام ندادم

برا اسکاتم که گفتی بنده خدا من زدم خفت کنم والا کدوم اسکاتری از چشمان اسکات میزنه

محمد جان دقیقا مشکل بچه های غرب سر همین جمله خودت هست ک کدوم اسکاتری از چشمان اسکات میزنه ؟

میان تو فروم باگ های سرور رو اعلام میکنن و یکی از اون باگ ها کار نکردن چشمان یونیک هست و بعد دقیقا اسکاتر ش ش میاد از چشمان یونیک اسکات میکشه به نظر خودت اسکاتر ش ش چجور شخصیتی هست ؟

فکر کن اون اسکاتر سوم شخص هست و خودت نیستی با این دید و زاویه قضاوت کن اسکاتر ش ش رو .

اول از همه خدا رو شکر ک مشکلاتتون بر طرف شد .

دوم داداش از شما انتظار نداشتم اینجوری پست بذاری یکم رعایت کن خانواده اینجا هست و در استفاده از کلمات دقت بیشتری کن .

نمونه ای از عروسی و خوشحالی ما از اختلاف و اعلام حذف نوری در فروم .

ناصر خان شما هنوز دهکده هات چیف نشده؟ قرار بود بجای حذف اکانت اجازه بدی هم سایدهات چیفت کنند

اگر‌منتظری کپت هم چیف بشه و حذف کنی بگو کاتاش کنیم.

البته اگر کائنات اجازه بدند...

کپ رو ک چنج کردم و دادم بچه ها چیف کردن .

دوست داری کاتا کنی بکن داداش . هر چ از دوست رسد نیکوست .

اگه دقت میکردی میفهمیدی ک تا الان ۵ تا ده من چیف شده . بقیه اش هم ببخشید یکم شیرازی ام و خسته و طول میکشه وفاداری صفر بشه تا بچه ها بیان چیف کنن . ولی اگر در حد ۳ چیفر داری نامه بزن رو اکانت تا بهت بگم کدوم بزنی وفاداری کم کنی .از راه دور دعا هم میفرستم برات داداش .

حدودا ۴۰ دقیقه پیش من اکانت فروم نوری رو هک کردم و این پست رو برای بهم زدن متای شرق نوشتم . و الان نادم و پشیمان از کرده خودم هستم .

متای شرق پایدار