Posts by Kolahbardar

آن کس که بداند و بداند که بداند

اسب خرد از گنبد گردون بجهاند

آن کس که بداند و نداند که بداند

آگاه نمایید که بس خفته نماند

آن کس که نداند و بداند که نداند

لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند

در جهل مرکب ابدالدهر بماند

امیدوارم هیچ موقع تو دسته آخر قرار نگیریم .

من معذرت میخوام ک برای پست تحلیلیم از شما اجازه نگرفتم .

پست تحلیلی اسمش روش هست یعنی تحلیل ذهنی یه نفر نسبت به قضیه و قرار نیست حتما همه بتونن درکش کنن . چون میزان رشد عقل در افراد متفاوت هست .

فرق من و تو تو همین قضیه وینری هست . ک یکی مثل تو حاضر هست برای وینر شدن هر کاری کنه و یکی هم مثل من فقط میاد به بهانه بازی با چهارتا دوست قدیمی خاطره بازی کنه .

یه مثال ک دقیقا تو همین سرور اتفاق افتاد رو برات میزنم شاید بفهمی ( ک باز هم بعید میدونم )

حدودا ۱۰ روز مونده بود به نقشه ها ک علی فلوید از ساید شما به من زنگ زد ک ناصر میخوام اکانت رو با ۴ تا واندرزن حذف کنم . من با وجود اینکه میدونستم ممکنه این واندرزن ها بخوره تو واندر جنوب غرب ولی باز هم برای جذابیت بازی کلی باهاش صحبت کردم ک حذف نکن و حیف هست و ... تا راضی شد ک حذف نکنه .

دقیقا عین این اتفاق هم در جهت معکوس افتاد و به قول دوستان اکانت کینگ زنگ میزنه بچه های شمال شرق ک من میخوام حذف کنم چکار کنم و بچه های شما میگن عیب نداره بیا با همرهات واندر برای ما کلین کن و بعد حذف کن برو .

فرق این دو طرز فکر در این هست که ما دنبال بازی کردن و لذت بردن از بازی چ برای خودمون و چ برای حریفمون هستیم . ولی شما فقط دنبال وینر شدن به هر قیمتی هستین و در اصل دنبال خاله بازی و تبدیل بازی به سیمز هستین و فقط تهش بگین ما وینر شدیم

هر وقت اونی که گفتم و انجام دادی بعد بیا اینجا حرف از بازی بزن

این لیست اکانت های تیم ۴ نفره ما هست .

۱- یویو

۲- لاست شیفت

۳ - تپلی و فلفلی

۴- امیرمون

۵- امیر

۶ - جان اسنو

۷- فیک تاکسی

۸- کل کلنی دور واندر مرکزی جنوب غرب

پلیرهای تیم :

ممد رضا

آرش کاپیتان

امیرمون

و خودم

حالا میزان نیروهای هر کدوم نمیدونی بگو تا بهت بگم .

حدودا ۳۰ میل دف سواره و پیاده

۵ واندرزن زیر رنک ۲۰

۷ همر بین رنک ۲۰ تا ۵۰

پوش کل بچه های اس دبل به میزان درخواستیشون .

مگه زنگ تفریح مدرسه اس که میگی اول من اول من؟😂

حالت خوبه ناصر؟

رضا جان برای اون خودشیرین های سایدت عکس گذاشتم ک قبلش واندر شما کلین شده بود ک یه گوله نمک مثل این نیاد نمک بریزه

بچه های se میشه یک ۱۵ ساعت استاپ بدین واندر رو من بد شانس همرم و زدم واندر دوم sw داره برمیگرده قهرمانم 🤕🤕 همین برسه من دوباره بزنم این سزار هامو ترشی نندازم ممنون تون میشم

برای واندر خاکستری هم که اسکات کشیدیم واندر کلین شده بود چندروز اما انقدر خوب کارتونو بلدین که فکر کردین اقامتگاه داره و با کاتا ساختمون اصلی تخریب کرده بودین😁

رضا جان با اسکات کشیدن فهمیدین ک هدف اقامتگاه بوده و اشتباه ساختمان اصلی خورده ؟

میشه این هنر رو به بقیه توضیح بدین ک چجوری فهمیدی هدفمون واقعا ساختمان اصلی نبوده ؟

گزینه دوم به قول خودت چند روز کلین شده بود و تو تازه بعدش اسکات کشیدی و فهمیدی کلین شده و بعد چیفر زدین . یعنی ما نمیتونستیم تو چند روز حتی یه چیفر بزنیم به اون واندر ؟ یا یکم فکر کن ببین چند درصد احتمال داره از عمد و برای وسوسه شدن شما واندر کلین شده ک بیای بگیریش ؟

داداش شما با عرضه و ... ما بی عرضه . میشه دیگه زیپ دهنت رو بکشی ؟ درست حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن ک بلدی .

آفرین تبریک میگم بهتون پلن نقشه زدنتون خیلی خوب بود . اصلا سوپر پلن بود . اصلا شما خفن . شما عالی . شما و تیم ان ای سوپر . شما توانمند بقیه بی عرضه .

ما یه تحلیل کردیم از روند بازی قبل از نقشه ها و بعد از نقشه ها و قبلش هم گفتم فقط بخون و تو ذهنت انالیز کن فارق از هر سایدی ببین حرف من درست بوده یا نبوده .

حالا اگه ذهنت و عقلت بهت میگه ک اون حرکت خوب بوده که فکر خودته دیگه کاریش نمیشه کرد.اگر بازم فکرو ذهنت میگه اون حرکت باعث باختت شده و باز داری ازش طرفداری میکنی بازم به خودت ربط داره

رضا جان انگار کلا خبر نداری چ اتفاقی افتاده یا شاید هم خودت رو زدی به بی خبری .

مصطفی فلفلی رو از کجا آوردی ؟ مصطفی فلفلی اصلا این سرور نبوده .

طبق صحبت نوری پسورد اون اکانت دست بچه های شمال شرق بوده و خود نوری هم لاگین نکرده و اتک نزده . ( البته بهانه های قدیمی و نخ نما ک پلیرش از رفیق های قدیمیم بوده و بعد ک اومده تو سرور و دیده من تو ساید اینوری ام پسورد رو داده به من و رفته ) ما هم رو حساب رفاقتمون با نوری گفتیم داداش تو هر چی میگی درست هست .

بعد واقعا منطقت تو حلقم . کل روابط ریاضی رو زیر سوال بردی . الان تن لیتهلد و توماس تو گور لرزید .

منطق رضا گارد عزیز :

اکانت a در جنوب غرب پسوردش دست نوری و بچه ها تو شمال شرق بوده .

تو پلن جنوب غرب آیپی مشترک خورده با ان ای .

تحلیل منطقی رضا گارد .

حتما اکانت a با پسورد رفته رو اکانت نوری و چراغ چک کرده ک آیپی خورده .

داداش گلم گزینه اول پلیر اون اکانت از جنوب غرب اخراج شد و ایمیل اکانت چنج شد پس کلا اون شخص فرضی تو ک اومد رو اکانت نوری چراغ گرفته وجود خارجی نداشته .

دومین نکته نوری پسورد اون اکانت رو داشته ن صاحب اکانت پسورد نوری

اگه بعد از چیف واندر سوم تو شات یه اتک با چیفر از جنوب غرب رو اون واندر آوردی حرف شما صحیح هست و خدا رو شکر به قول خودت آنویل های خودت رو اون واندر رفتن پس اگه اتکی بوده حتما میدیدی .

واندر سوم به دو دلیل کلین شد . اول از همه پخش شدن دف ان ای و دوم هم ثابت شدن بهمون ک هنوز ان ای چراغ داره تو اتحادمون .

ببخشید یادم رفت اینو بگم بهت و معذرت میخوام از بچه های ان ای که بهشون گفتم از اول سرور کاری نکردین چون الان یادم اومد ک شمال شرق یه گوشه ننشسته بود و یه کار مهم انجام دادن و از اعتماد دوست قدیمی استفاده کردن و پسورد اکانت گرفتن با همرش زدن واندر کلین کردن . این سرور حتی عرضه کلین کردن واندر برای خودتونم نداشتین .

البته تقصیر شما نیست وقتی تو سرور مختصات کتیبه ها و نقشه ها از قبل معلوم باشه آخر میشه این ک هر کی بیاد کری بخونه برای آدم

میشه یه توضیح هم بدی اگه از کارتون راضی بودین چرا شات اتک همرهاتون ک زدین رو حتی نذاشتین تو فروم ؟ جواب اینم بدی خوشحال میشیم

خیلی جالب شده یک سری آدم که از اول سرور مثل افراد حقوق بگیر استان قدس بودن ساعت ۹ میومدن سر بازی تا ظهر، بعدظهر به بعدش هم خسته بودن کار نمیکردن بعد ته سرور بلبل زبون شدن بیایین پایین بابا سرمون درد گرفت

بچه های ما این کارو کردن که یک سری آدم که از اول سرور یک گوشه نشستن و منتظر بودن ببین زور کدوم ساید چرب تره برن سمت اونا رو از دور خارج کنیم که هیچ کار رو اگه درست انجام نداده باشیم این یکی رو درست انجام دادیم خداروشکر

دقیقا میشه توضیح بدین از اول سرور تا آخر سرور شما چکار کردین به جز یه گوشه نشستن و کتک خور بودن ؟

حداقل ما بعد از نقشه ها چندتا پلن رفتیم شما که عرضه همونن نداشتین داداش .

یه جور هی میگین جنوب غرب یه گوشه نشسته بود هر کی ندونه فکر میکنه شمال شرق از اول سرور روزی یه پلن رفتن اقای غیر فشاری .

تو ک کلا کاری جز تخریب خزانه نداشتی این سرور پس تا آخر سرور به وظیفه ات عمل کن و غرغر نکن بالاخره به قول خودت اومدی با افتخار هم میگی تنها کاری ک کردین فقط تخریب خزانه هست و از نظرت کار خیلی بزرگی انجام دادین و کل کار مفیدتون تو این سرور همین بوده پس فعلا تخریب کن برای آینده ات خوبه شاید یواش یواش بازی یاد گرفتی و فهمیدی تراوین یعنی چی و سرورهای بعد به جای مسئولیت تخریب خزانه بهت مسئولیت مثلا پاک کردن گزارش و یا خواندن نامه رو بهت دادن آقای غیر فشاری .

واقعا مرسی از پستت کلی باعث خندیدنمون شدی

پی نوشت : دم شمال شرق گرم که دوست داره بازی کنه نه خاله بازی !

فرشید جان خیلی منتظر موندم تا بفهمم هدفت از این پی نوشت چی بوده و دقیقا کجای بازیتون بازی بود و خاله بازی نبود ؟

دوستان بازی عملا دیگه تموم شده فقط یه خواهشی دارم از همه ک نیاین جمله های کلیشه ای بگین ک سرور جذابی بود و یا ...

دیگه حداقل خودمون رو گول نزنیم و قبول کنیم به خاطر کم تجربگی بعضی دوستان در لیدری باعث شد بدترین سروری باشه ک همه بازی کردن . اینقدر سرور کسل کننده شده ک حتی کسی حوصله گذاشتن شات اتک ها رو هم نداره .

فقط امیدوارم تجربه بشه برای همه دوستان ک به وقت و هزینه همه چ در ساید خودمون و چ در ساید رقیب احترام بذاریم . و سروری ک میتونست یکی از قشنگ ترین سرورها بشه رو تبدیل نکنیم به بی روح ترین و کسل کننده ترین سرور

پ.ن : یاد بگیریم ک یه پلیر خوب نمیتونه لیدر خوبی باشه

ایلیا جان مرسی بابت وقتی ک گذاشتی و حساب کتاب کردی . مهم اون عدد زیر نیست مهم مقدار تلفاتی هست که باید بگیره ک درست نیست

خداروشکر تاثیر نداشته وگرنه قهوه خونه رو هم لول21میکردن اتک میزدن بعد تخریب میکردن 8o8o8o

ناصر جان سخت نگیر فکر کن 20کی بیشتر مرده میخوای من بزارم 20کی لاست بخوره تا سرور بعدی جنوب غرب بیابون نشه :saint:

ولی به دور از شوخی اگر باگی هم باشه که من چک نکردم مال این ورزن هست چون توی 5نزاده اوکی هست

چک کردنش کاری نداره برو بزن تو کیریلوید ببین چی بهت میگه .

بحث ۲۰ ک نیرو نیست .

داریم در مورد ۵ ک کاتا و ۷ ک رم و ۴۰ ک گرزی و ... حرف میزنیم حدودا ۸ درصد تلفات بیشتر اونم مال واندرزن ک عملا یعنی اون واندرزن ها دندونشون کامل کشیده میشد و فقط به درد زدن واندر فیک میخوردن

قبل از رفتن کامل از سرور خواستم یه آنالیز از سرور بکنم و امیدوارم خواننده بدون تعصب خاصی فقط فکر کنه روی موضوع های مطرح شده و درست و غلطش رو پیش خودش آنالیز کنه

تا قبل از نقشه ها از لحاظ آماری شانس برنده شدن سایدها به این صورت بود

۱- شمال شرق ۴۳ درصد

۲-جنوب شرق ۳۳ درصد

۳- جنوب غرب ۲۳ درصد

۴- ناتار ۱ درصد

دلایل :

از نظر همر و دف دو ساید شرقی تقریبا برابر بودن و جنوب غرب حدودا ۲۰ درصد از نظر همر کمتر بود و ۱۰ درصد از نظر دف

با این تفاوت که تارگت های اصلی هر ساید اینجوری میشد

شمال شرق : واندر مرکزی جنوب شرق و جنوب غرب یعنی دو تارگت

جنوب شرق : واندر مرکزی شمال شرق . واندر مرکزی شمال غرب و واندر مرکزی جنوب غرب یعنی ۳ تارگت ک با توجه به تساوی همرها شانس شمال شرق نسبت جنوب شرق به دلیل کمتر بودن تارگت هاش بیشتر میشد .

و جنوب غرب هم از نظر آماری که پایین تر از دو ربع شرقی بود .

این تحلیل مال روی کاغذ هست و فقط بر اساس آمار و ارقام هست .

اما در واقعیت شانس ها برای هر سه ربع برابر بود . چون در وهله سایدهای شرقی جنگ قدرت رو بین خودشون میدیدن و از هر ده تا همر خودشون ۸ تای اول رو میذاشتن برای حریف مستقیم و ۲ تای آخر یا با ارفاق ۲ تای وسط رو میذاشتن برای جنوب غرب ک این موضوع خودش جبران کننده کم بودن همر و دف جنوب غرب میشد و شانس برنده شدن رو برابر میکرد .

و با توجه به این شانسی ک جنوب غرب برای خودش در نظر داشت تحت هیچ شرایطی زیر بار متا با هیچکدوم از سایدهای شرقی نمیرفت .

و اما از نظر آماری بعد از نقشه ها چه اتفاقی افتاد :

۱- جنوب شرق ۹۵ درصد

۲- ناتار ۳ درصد

۳ - شمال شرق ۲ درصد

۴- جنوب غرب صفر درصد

شمال شرق با زدن نقشه های جنوب غرب عملا ساید جنوب غرب رو از بازی خارج کرد و این اولین اشتباه بود چون با این حرکت از بین بردن یه تارگت برای حریف بود و تارگت کردن خودش توسط همرهای جنوب غرب

و با توجه به اینکه همرهای جنوب غرب دیگه تارگتشون واندر نبود باعث پراکندگی و پخش شدن دف واندر شمال شرق شد ک باعث شد خیلی راحت واندرهاشون بیان پایین .

ببخشید طولانی شد پست فقط خواستم با دلیل مدرک بدونین ک جنوب غرب قصد هیچگونه متایی در این سرور نداشت

سلام به همه دوستان عزیز خصوصا بچه های شمال شرق

ما مثل شما نمیایم بگیم جلل الخالق و ...

اول به این عکس دقت کنین و به تایم جشن در قهوه خانه

خب همونطور ک میبینین نیروها مست بودن ک خوردن به ده اونم لول ۲۰ .

حالا خودتون یه شبیه ساز بزنین و ببین آیا مستی تاثیری در اتک داشته یا نه . کل حسن نژاد توتن به مست بودنش هست ک متاسفانه اینجا فقط اسمش هست و تاثیری در قدرت نیروها نداره .

امیدوارم ک شما هم پیگیر این باگ باشین چون مطمعنا شما هم میخواین رمرها رو مست لانچ کنین .

از ادمین محترم میخوام همانطور ک در مورد باگ واندر جنوب غرب عمل کرد و یه لول واندر رو آورد پایین در مورد این باگ هم عمل کنه و گزارش رو اصلاح کنه و اون نیروهایی که باید کشته میشدن رو کم کنه از رو همرها و آنویل ها تا زحمت ۶۰ روزه یه ساید به هدر نره .

منتظر شفاف سازی هستیم . در صورت عدم شفاف سازی و اصلاح گزارش از سرور بعد جنوب غرب هم مثل شمال غرب بیابون و هیچ تیمی از جنوب غرب اعلام امادگی نمیکنه

خسته نباشید به تیم دفکوردی شمال شرق

هر چند ک کار سختی برای شناسایی اتک ریل نداشتن چون اکثر اتک ها چکمه پای قهرمان بود و با یه تایم گیری راحت میشد فهمید ولی جابجایی دفش خسته کننده بود ک جا داره خسته نباشید بگیم بهتون .

هدف بیشتر کشتن دفاع بود و کم کردن حجم دف شمال شرق اون وسط هم گفتیم شاید نقشه هم بیاد

وایسادم بدو بیا . سر راه آرش کاپیتانم سوار کن بیار کشتی بدون کاپیتان حرکت نمیکنه

به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقیست

دوستان عزیز این سرور هم برای من به پایان رسید . همینجا جا داره تبریک بگم برد جنوب شرق رو و اکانت من تحویل بچه های جنوب شرق داده شد .

خوبی یا بدی دیدین حلال کنین

یا حق خدا نگهدار همتون

همون واندری هم که دارید از جنوب غرب براتون کلین شده عسلم😍

جمله ات رو اصلاح میکنم ۳ تا از واندرهایی ک دارن جنوب غرب براشون کلین کرد

۱- واندر مرکزی ان دبل

۲- واندر مرزی ان دبل و اس دبل

۳ - واندر تو خاکستری

عاقلان می دونن کی متا به وجود اومده .

شما به رفیق هات بگو متا از هفته سوم شکل گرفته ما هم میگیم درست میگین ک حداقل هم سایدی هات فکر نکنن هدر رفتن وقت و زحماتشون به خاطر اشتباه در تصمیم گیری بعضی ها بوده .

اون اتحاد ک میگی مال من نبود و مال بهنام هولی بود بعد ک رفت یه مدت امانت داری کردم بعدشم حوصله اش رو نداشتم دادمش به مملی وگنس .

عزیزم همه میدونن رابطه من با بچه های اس ای چطوریه اگر هم یادت رفته برو از ۴ سرور قبل فروم رو بخون تا یادت بیاد . پس بدون تو شرایط عادی تا وقتی من بودم تو ساید اجازه متا با اس ای رو نمیدادم . پس ببین کی شرایط به وجود آورده ک شد جنوب نه تا اخر سرور جنوب غرب و جنوب شرق باشه .

البته چند وقته میخواستم به خاطر اون حرفی که بهت زدم ازت معذرت خواهی کنم ولی فرصتش جور نشد . همینجا تو فروم بابت اون حرفی ک بهت زدم ازت معذرت میخوام و امیدوارم منو ببخشی داداش

واقعا بقیه پست رو نخوندی ؟

نوشتم همونجور ک شمال شرق از امکانات شمال غرب استفاده میکنه از این به بعد جنوب شرق هم از امکانات جنوب غرب تمام استفاده اش میکنه . یعنی همونجوری که شمال غربی تو سرور وجود نداره جنوب غربی هم نیست .

چندتا همر رو واندر اس ای از خاک ان دبل بلند شد ؟

اگر اتک های ما با اس ای متای ما هست پس شما هم با شمال غرب متا هستین و بازی شده شمال و جنوب