با سلام خدمت دوستان گل تراوینیم
خدا رو شکر این سرور هم زنده بودیم و تا آخرش رو دیدیم .
اول از همه یه عذرخواهی کنم از کسایی که ممکن بهشون توهینی کرده باشم و امیوارم منو ببخشن . باور کنین این سرور اصلا قصد فروم پست گذاشتن نداشتم ولی متاسفانه شرایط جوری شد که نشه که بشه .
بعد از اون تبریک میگم به تیم متا که واقعا عالی بودین و دمتون گرم
بعد از اون یه گله میکنم از متا مقابل که خیلی زود شل کردن و باعث شدن خیلی از انگیزه ها از بین بره برای محکم بازی کردن و بی انگیزه شدن خیلی ها از جمله خودم .
تبریک میگم به بچه های تیم تورین که این سرور واقعا عالی بازی کردین . امیر فایتر تو روحت فقط : دی
تبریک میگم به بچه های تیم چوکور که از نظر من این سرور بهترین تیم و با پتانسیل ترین ربع بازی بودین در شروع و اگر کمی احساسی عمل نمیکردین مطمعنا آخر سرور حرف های زیادی برای گفتن داشتین و میدونین قلبا همتون رو دوست دارم از رضا سورنای عزیز رفیق سال های دور و بزرگتون تا ادی کوچکترین عضو تیمتون همیشه تو قلب من هستین ❤
ایلیا جان دمت گرم که این سرور بودی و هیجان قدیم تراوین رو برامون زنده کردی فقط دوتا نکته
۱- آخه تو که اسکات زیاد داشتی از اکانت فلفل و امیرمون و میدونستی کاملا اکانت ها فول دف هستن پس چرا هی میومدی برای خفت دف 🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ باور کن هر خفتی که میزدی خوشحال میشدم که ما رو خفت زدی و این ده خفتر به جای یه ده همرساز از جنوب غرب ما رو خفت کرد .
۲- هر پلنی خواستی بزنی ببین اگر تیم مقابلت بخواد عین همون پلن رو بیاد رو ساید شما چه عواقبی داره و اگر دیدی باعث خراب شدن زحمت پلیرهای سایدت میشه سعی کن تجدید نظر کنی تو اجرای پلن این نصیحت رو از برادر کوچکترت که خیلی دوست داره بپذیر
تشکر خیلی ویژه از مملی عزیز که این سرور خیلی زحمت کشید برای ربع جنوب غرب و واقعا اگه مملی نبود و دعوت اون نبود این سرور احتمالا پلی نمیدادم . ببخش خیلی بهت غر زدم .
این سرور واقعا چراغ خاموش اومدم پلی دادم و به جز یه گروه واتس آپ که بچه های تیم خودمون بودن تو هیچ گروه و دیسکوردی نبودم .
تشکر آخر هم از بچه هایی که رو اکانت فلفل زحمت کشیدن به ترتیب میزان فعالیتشون رو اکانت اسم ها میگم
۱- امیرمون که واقعا یه وزنه سنگین هست هر جا بخواد پلی بده
۲- ابی عزیز و دوست داشتنی که هر موقع بهش احتیاج بود حضور داشت حتی رو تخت بیمارستان و زیر سرم هم که بود حواسش به اکانت بود .
۳- بچه های تیم کاپیتان . خدا قوت و مرسی بابت زحمتاتون
۴- علی زد کینگ گل و دوست داشتنی
۵- مصطفی فلفلی گل که واقعا بعد از ازدواج دیگه فلفلی نیست و فکر کنم باید بهش بگم فلفل دلمه خودم
۶- آرش آرملو عزیز که هر سرور که بهش زنگ میزنم میگه باز قرار سرور شروع بشه یاد من افتادی
۷- آخرین نفر هم خودم بودم که مثلا مسئول پاپ زدن اکانت بودم ولی بعد از کتیبه ها متاسفانه اینقدر مشغله کاری زیاد شد که نتونستم دیگه ده بزنم و به جای ۷۰ تا ده بیست و شش تا ده زدم فقط و همینجا معذرت میخوام از بچه های تیم به خاطر کم کاری که انجام دادم
کلام آخر خسته نباشید و خدا قوت به همه دوستان و پلیرهای اسپیدترا
پ . ن : محمد توهمی عزیز میدونم سایه منو با تیر میزنی ولی دوست دارم یه سرور با هم رو یه اکانت باشیم و همینجا ازت دعوت میکنم اگه افتخار میدی سرور بعد با هم باشیم