بیشترتو اگه تحلیل و آنالیز بلد بودی که وضعت این نبود!
فک کنم 5-6 ساله تو اسپیدترا یدونه وینری حتی نداری بعد واسه ملت تحلیل و آنالیز میدی بیرون؟
الانم به هدفت رسیدی و این سرور هم دیده شدی و به چشم اومدی حالا لاگ اوت کن سرمون رو درد نیار!
آن کس که بداند و بداند که بداند
اسب خرد از گنبد گردون بجهاند
آن کس که بداند و نداند که بداند
آگاه نمایید که بس خفته نماند
آن کس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
امیدوارم هیچ موقع تو دسته آخر قرار نگیریم .
من معذرت میخوام ک برای پست تحلیلیم از شما اجازه نگرفتم .
پست تحلیلی اسمش روش هست یعنی تحلیل ذهنی یه نفر نسبت به قضیه و قرار نیست حتما همه بتونن درکش کنن . چون میزان رشد عقل در افراد متفاوت هست .
فرق من و تو تو همین قضیه وینری هست . ک یکی مثل تو حاضر هست برای وینر شدن هر کاری کنه و یکی هم مثل من فقط میاد به بهانه بازی با چهارتا دوست قدیمی خاطره بازی کنه .
یه مثال ک دقیقا تو همین سرور اتفاق افتاد رو برات میزنم شاید بفهمی ( ک باز هم بعید میدونم )
حدودا ۱۰ روز مونده بود به نقشه ها ک علی فلوید از ساید شما به من زنگ زد ک ناصر میخوام اکانت رو با ۴ تا واندرزن حذف کنم . من با وجود اینکه میدونستم ممکنه این واندرزن ها بخوره تو واندر جنوب غرب ولی باز هم برای جذابیت بازی کلی باهاش صحبت کردم ک حذف نکن و حیف هست و ... تا راضی شد ک حذف نکنه .
دقیقا عین این اتفاق هم در جهت معکوس افتاد و به قول دوستان اکانت کینگ زنگ میزنه بچه های شمال شرق ک من میخوام حذف کنم چکار کنم و بچه های شما میگن عیب نداره بیا با همرهات واندر برای ما کلین کن و بعد حذف کن برو .
فرق این دو طرز فکر در این هست که ما دنبال بازی کردن و لذت بردن از بازی چ برای خودمون و چ برای حریفمون هستیم . ولی شما فقط دنبال وینر شدن به هر قیمتی هستین و در اصل دنبال خاله بازی و تبدیل بازی به سیمز هستین و فقط تهش بگین ما وینر شدیم