ناصر جان بارها توی فروم این سرور گفتی شمال شرق سرور قبل با زدن نقشه های sw کثیف بازی کرد ، سرور قبلش که متا بودیم یادت باشه مسئول لانچ تمام همرهای ۲ ساید متا من بودم ، تمام پسوردها طبیعتا روی مرورگر سیو بود ، پسورد اکانت amiremun از خود پلیرش بپرسی ، پسورد همون سرور بود ، am1234 ، کل اختیارات اتحادتون هم روی این اکانت بود ، خیلی راحت میتونستیم نقشه هاتون رو نزنیم ، همراتون هم به ما نمیخورد ، لحظه آخر اگه داشتید وینر میشدید کل اکانتاتون اخراج بشه و ناتار واندرتون رو بیاره پایین ، ما برای وینر نشدن شما ۲ راه داشتیم ، بازی تمیز با زدن نقشه هاتون ، بازی کثیف با اخراج اکانت هاتون که به وینری خودمون ختم میشد ، شمال شرقی که ما پلی میدیدم تا به الان بازی کثیف نکرده و بعد از این هم بازی کثیف نخواهد کرد
ممنون امیرحسین جان بابت توضیح کاملی دادی . حضور ذهن ندارم ک دقیقا از واژه کثیف بازی کردن استفاده کرده بودم یا ن ولی اگر اون موقع از این واژه استفاده کردم معذرت میخوام چون منظورم من از اون حرکتتون عدم احترام به وقت و هزینه پلیرهای ساید مقابلتون بود . ولی الان با این توضیحاتی ک دادی بهت میگم کثیف بازی کردی .
کثیف بازی کردن یعنی سواستفاده کردن از اعتماد یه نفر . وقتی با این جزییات داری در مورد اکانت امیرمون حرف میزنی یعنی صد در صد در زمان بازی بارها لاگین داشتی رو اکانت . ک اینکار میشه سو استفاده از اعتماد کردن پلیری ک سرور قبل به لیدرش اعتماد کرده بوده و پسوردش رو داده بود بهش . اگر اینکار اسمش کثافت بازی نیست میشه بگی چ اسمی میشه روش گذاشت تا ما هم یاد بگیریم ؟