نقد و بررسی سرور فینال با سرعت ۳ برابر | آغاز ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ |

• بسیار هم عالی

فقط یه سوال این پست هات فانه یا جدی همچین نظراتی داری!!؟

نرود میخ آهنین در سنگ

به تغییر حتی به مثبت هم علاقه ندارید

این تایم منظور چه تایمیه؟ تا یه مدتی محدودیت 10 اکانت هست بعدش لیمیت نداره!؟

کسی که بهش اتک میدی، یه نگاه به روز بازی میندازه مثلا و میگه نه هنوز چنج کپ به صرفه نیست!؟

کابل رو گرفتی ایلیا، کیف رو میزنی :D:D:D

به همین روندت ادامه بده

رنک یک سرور هنوز چنج کپ نداده

از مولتی چه انتظاری داری؟

• جسارتا وسط بحثتون، بنده به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم از اطلاعات کم بنده هستش یا شانس خرابم یا اینکه ممکنه سراسری باشه:

ناتار در 19 خونه‌ای بنده، که میدون تمرین روش تاثیری نداره:

این هم تایم لندش:

ناتار در 19 خونه‌ای، 1 ساعت و 21 دقیقه بدون تاثیر میدون تمرین.

این هم یه ناتار تو 21 خونه‌ای که قاعدتا باید از میدون تمرین لول 9 بنده تاثیر بگیره:

تایم لند ناتار دوم با میدون تمرین لول 9:

1 ساعت و 27 دقیقه :(

یعنی عملا گرزی های بنده میدون تمرین رو پشم هم حساب نمیکنن. و بنده چندین روزه بدون اینکه دقت کنم دارم از این مورد لطمه میبینم. خواستم بدونم برای شما هم همینه یا فقط من بدبختم؟

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• سلام نعمت

چیزی که من میدونم البته شایدم اشتباه باشه ولی تعریف من از میدون برای فاصله بیشتر از ۲۰ خونه میشه

یعنی شما ۲۱ خونه ایی رو داری میزنی رو ۲۰ خونه اول سرعت حرکت افزایش پیدا نمیکنه روی فقط ۱ خونه مازاد سرعت حرکت روی لول ۲۰ میدون تمرین ۵۰۰ درصد افزایش پیدا میکنه

یعنی نباید بگی چون فاصلش ۲۱ خونس پس از همون اول با سرعت ۵x حرکت میکنه ن اینطور نیست فاصله های بیشتر از ۲۰ خونه فقط اون فاصله مازاد رو سرعتی میره

به طور ساده بهت بگم که فرص کن تا ۲۰ خونه اول رو پیاده میره از خونه ۲۰ به بعد سوار موتور میشه(البته بستگی به سطح میدون سوار موتور یا حتی بنزم میشه)

• سلام و عرض ادب خدمت همه ی شما عزیزان و بزرگواران

اول از همه سخنم با ادمین محترمه

ادمین عزیز وقتی میگید اینجا بحث نکنید و بن میشید انتظار منه یوسف اینه که یه تاپیک دیگه ببینم که ایجاد کردید و نظرات پلیرها رو بشنوید حتی اگه انتقاد ها تند باشه ! مطمئن باش کسی در فکر خراب کردن شما نیست بلکه فقط میخواد یه بستر مناسب جهت بازی داشته باشه .

القصه ...

قبلا هم بحثش شد و بازم میگم هر قانون ضد مولتی که بخواد اجرایی بشه فقط هیجان بیشتر به مولتی بازها میده که چجوری دورش بزنن !

حقیقت اینه هرکسی توی ساید خودش نگاه کنه متوجه میشه که توی سایدش مولتی وجود داره ، پس اینکه الان میان اعتراض میکنن به این قانون به خاطر این نیست که از مولتی بدشون میاد ، به خاطر اینه که لذت بازی ازشون گرفته شد . مثل زمانی که قانون کنفدراسیون اومد و لذت دف ریختن تو مولتی از بعضیا گرفته شد . منتهی کسی به کنفدراسیون اعتراض نکرد چون دات کام این قانونو گذاشته بود و کسی نگفت دات کام سودش تو مولتیه واسه همین این قانونو گذاشت که مولتی بازا ترس از دف شدن همرشون تو مولتی خودشونو نداشته باشن .

اون زمانی که طرف ۵۰ تا مولتی رید میداد روح تراوین کجا بود؟

میخواید با مولتی بازی مقابله کنید ؟

این حرفا رو بندازید دور مولتی های خودتونو بزارید رو حذف !

میگید ادمین باید پانیش بزنه ؟ ادمین باید حذف مدیریتی کنه؟ باشه اصلا به قول شما سودش تو مولتیه . شما چرا بهش سود میرسونید ؟ بزارید رو حذف مولتی هاتونو .

میخواید ادمین مولتی ها رو بن کنه و پانیش بزنه ، خب شما شروع کن به حذف مولتی ها .

وقتی الان توی ساید جنوب غرب مولتی وجود داره ، اصلا معنی نمیده بیام و بگم مولتی بده و ایراد بگیرم از ساید های دیگه چون تعداد مولتی ما کمتره و مولتی اونا بیشتره !

بد بده چه دو تا بد باشه چه صد تا بد !

اینکه بگیم ادمین سودش تو مولتیه درسته ولی مطمئن باشید سود ۵۰ تا مولتی خیلی خیلی بیشتر از ۱۰ تا مولتیه پس عملا ادمین سود خودشو کمتر کرده که مایی که به اصطلاح مخالف مولتی هستیم کمی راضی تر باشیم .

اون زمان که کنفدراسیون و این قانونا نبود ، طرف ۵۰ تا مولتی رید میداد و با دف ریختن و رید کردن از مولتی هاش بازم کار خودشو میکرد .

الان شما فکر میکنید اگه این قانون ورداشته بشه مولتی باز ها بیشتر ضرر میکنن یا با این قانون ؟!

در کل به نظرم با حرفاتون به شعور خواننده توهین نکنید که آدم خندش میگیره وقتی میبینه دورتون پره مولتیه و میاید از مولتی بازی بد میگید !

میاید میگید رید شما سالمه ، خب باشه رید شما سالم ولی تو سایدتون مولتیه ! مشکلتون با کاربری مولتیه ؟ یکی رید میزنه یکی دف سازی میکنه باش یکی همرسازی !

اگه خیلی مخالف مولتی بازی هستید بیاید همینجا عکس حذف کردن مولتی ها رو بزاریم .

اگه هم نه که به نظرم این بحثا رو تموم کنید که مرغ پخته شده تو ظرف خندش نگیره ...

یا حق

یوسف

• سلام نعمت

چیزی که من میدونم البته شایدم اشتباه باشه ولی تعریف من از میدون برای فاصله بیشتر از ۲۰ خونه میشه

یعنی شما ۲۱ خونه ایی رو داری میزنی رو ۲۰ خونه اول سرعت حرکت افزایش پیدا نمیکنه روی فقط ۱ خونه مازاد سرعت حرکت روی لول ۲۰ میدون تمرین ۵۰۰ درصد افزایش پیدا میکنه

یعنی نباید بگی چون فاصلش ۲۱ خونس پس از همون اول با سرعت ۵x حرکت میکنه ن اینطور نیست فاصله های بیشتر از ۲۰ خونه فقط اون فاصله مازاد رو سرعتی میره

به طور ساده بهت بگم که فرص کن تا ۲۰ خونه اول رو پیاده میره از خونه ۲۰ به بعد سوار موتور میشه(البته بستگی به سطح میدون سوار موتور یا حتی بنزم میشه)

سلام سلطان <3

آره مثل اینکه اینگونه است : )

قبل از اعلام تو فروم از چند نفر دیگه پرسیدم گفتن والا احتمالا باگه! نه تنها خودم نوبم دور و برمم پر از نوبه. حل شد.

پی نوشت: مبارزان با مولتی مثل مسئولین کشور هستن که پشت میکروفون میگن فساد و رانت هست و باید باهاش مقابله کنیم، بعد از اتمام مصاحبه زنگ میزنن بارشون از گمرک ترخیص بشه.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• نعمت جان نحوه محاسبه

19.1 تقسیم بر 14 ضربدر 60 = 81 دقیقه 81 = یک ساعت و 21 دقیقه

پارت اول 20 تقسیم بر 14 ضربدر 60 = 85/71

پارت دوم 1.1 تقسیم بر 14 ضربدر 60 = 4/71 تاثیر میدان رو پارت دوم 280 درصد

در نتیجه 4/71 ضربدر 100 ،، تقسیم بر 280 = 1/68

1/68 + 85/71 = 87.39 دقیقه = 1:27

مشکلی نداره

• درود و خسته نباشید به سالار عزیز

با قدرت به کارت ادامه بده هر کی ندونه من که میدونم شما و احسان دارید چیکار می کنید و چقدر زحمت می‌کشید برا این غارت به حرفهای دیگران هم توجه نکن فقط سر جدت خواهش میکنم حرکات خلاقانه از خودت نزن..... هر کار و ایده ای خواستی اجرایی کنی قبلش اصلا فکر نکن چون کارهای بی فکرت خیلی خیلی بهتره.

پ. ن: بابا سالار اصلا مغزش جواب نمیده مولتی داشته باشه همه رو به فنا میده( مازیار شاهده)

• سلام

حرف زدی دیگه!

اسم اکانتت رو بگو جانشین می کنم.

یک دونه منبع از مولتی دیدی عکسش رو کف همین فروم میزاری. ندیدی میگی ببخشید بعضیا از ذهن من فراتر هستن و بقیه ماجرا رو هم که خودت گفتی تو پست بالات.

اسم اکانت جانشین لطفا.

پ.ن: جهت اطلاع دوست عزیزی که چالش رید سالم می داد. چالش رید سالم رو اینجوری میدن.

• سلام استاد سورنا

اسم اکانت 3dot warrior هست

البته شما تونستی جانشین کنید من میپذیرم غارتتون سالم هست ولی بعید میدونم بتونید چون سمت شمال شرق میگه اتحادها باید کنفدراسیون باشند

هر وقت جانشین کردید خبر کنید ممنون

• سلام استاد سورنا

البته شما تونستی جانشین کنید من میپذیرم غارتتون سالم هست ولی بعید میدونم بتونید چون سمت شمال شرق میگه اتحادها باید کنفدراسیون باشند

اسم اکانت رو اشتباه نوشته بودی

3dot.warrior هست

مشکلی نداره 1 اکانت با پاپ 2 هرجا دوست داری رجیستر کن دعوتت میکنم به اتحاد 8 ساعت بعد جانشین میشی

اکانت monster هم که رنک 3 هست جانشینت میکنم برو چک کن

اکانت بساز دعوت بدم

• سلام استاد سورنا

عه مانی دیشب جانشین بودیا

جفتمونم تو شمال شرقیم

گلدمونا بده 😂😂😂😂

• اسم اکانت رو اشتباه نوشته بودی

3dot.warrior هست

مشکلی نداره 1 اکانت با پاپ 2 هرجا دوست داری رجیستر کن دعوتت میکنم به اتحاد 8 ساعت بعد جانشین میشی

اکانت monster هم که رنک 3 هست جانشینت میکنم برو چک کن

اکانت بساز دعوت بدم

سلام خیلی دلم میخواد این کار رو بکنم ادی جان ولی از نظر من مولتی بازی کار بسیار زشت و ناپسندی هست من حتی اکانت جهت جانشینی هم نمیسازم بعد توی شمال شرق اکانت با جمعیت 2 نه میتونه جانشین کنه نه نامه بده فکر کنم سمت شما چرا با سمت ما فرق داره فکر کنم تقصیره اون باده باشه که از جنوب شرق وزید سمت شمال شرق

از نظر من هم تو سروری که 10 اکانت رید مجازه امثال خودم دور از جون شما اسکلن رید نمیرن تهش همر با غارت حلال مگه پوینت بیشتری داره ! یا کسی میگه آفرین

پ.ن. پاتریوت شیطون بلا من که خونده بودم چی نوشته بودی بعد پاک کردی کجاش تعریف از من بود فکر کنم جای بوس رو لپات باس لپاتو بکشم

• سلام خیلی دلم میخواد این کار رو بکنم ادی جان ولی از نظر من مولتی بازی کار بسیار زشت و ناپسندی هست من حتی اکانت جهت جانشینی هم نمیسازم بعد توی شمال شرق اکانت با جمعیت 2 نه میتونه جانشین کنه نه نامه بده فکر کنم سمت شما چرا با سمت ما فرق داره فکر کنم تقصیره اون باده باشه که از جنوب شرق وزید سمت شمال شرق

از نظر من هم تو سروری که 10 اکانت رید مجازه امثال خودم دور از جون شما اسکلن رید نمیرن تهش همر با غارت حلال مگه پوینت بیشتری داره ! یا کسی میگه آفرین

پ.ن. پاتریوت شیطون بلا من که خونده بودم چی نوشته بودی بعد پاک کردی کجاش تعریف از من بود فکر کنم جای بوس رو لپات باس لپاتو بکشم

من یه اکانت مصری از بچه ها میدم بهت 24 ساعت مال خودت

ایدی تلگرامی بهم بده بهتر صحبت کنیم

• سلام استاد سورنا

اشکالی نداره.

چرا خودمون رو وارد پیچیدگی های کنفدراسیون و این چیزها بکنیم!

من رمز اکانت رو به محض پذیرش شما پیامک! می کنم تشریف بیارین رو اکانت و لذت ببرید هر وفت هم کارتون تمام شد بهم اطلاع بدین از همون پیامک که رمز رو تغییر بدم‌.

مانی جان خودت من رو خوب میشناسی می دونی که تو هر بازی رفتارم کاملا سالم هست. این حرفها از جانب شما خیلی بعید بود.

قبوله دیگه؟

امر کنید تا رمز خدمتتون ارسال بشه.

پایدار باشید

SOURENA

پ.ن: در مورد محدودیت رید هم شخصا ابتدای سرور تصور می کردم مفید باشه ولی الان باگ هاش مشخص شده و باید تدبیری دیگر اندیشید. از ادمین محترم خواهشمندم لطفا بررسی مجدد نمایند.

• نقشه کوچیک رو هرکسی باز کنه متوجه میشه کجا مولتی هست و کجا نیست

زیاد محاسبات عجیب غریب نیاز نیست.

مانی جان انشالا که توی تراوین شبیه بازی مافیا نباشه رفتارت که دنبال خفت کردن لابی باز بودی ولی ... :))

و اما ولی های دیگه

هرکسی که توی تاپ غارته لزوما مولتی رید نمیده!

هرکسی از ما بهتر مافیا پیدا میکنه لزوما لابی نمیکنه!

هرکسی ماشین و خونش از ما بهتره لزوما دزد نیست!

هرکسی ۱۵ ۱۶ سال تراوین پلی میده لزوما پلیر خوبی نیست!

هرکسی کم سن و ساله توی تراوین لزوما پلیر بدی نیست!

• من بهش عمل میکنم نه فقط حرفشو بزنم اکانتم تحویل ساید میدم میرم
    یا پارسا شما هم بمونید با هم دعوا کنید که کی سالم میره رید کی با مولتی میزنه تراوین خیلی شبیه جایی که خونه صداش میکنیم هممون
    همش با خودمون درگیرم استفادشو یکی دیگه میبره کی میخواین بفهمین باوا شما همه چه بد چه خوب یکی باید باشید چه فرقی میکنه کی ریدش سالمه یا نه الان بیشتریتون داره ضرر میکنه

یاد یه شعریی افتادم که میگفت
    عده ای متفکرند ان در ره دین عده ای به گمان فتا ده در راه یقین میترسم از ان روز که بانگی اید ای بی خبران راه نه ان است و نه این
    به خدا میسپارمتون

• آقا میلاد 200 تی یه خط در میون مینوشتی گلد گرون شه مشکلات حل میشه بیا حل شد دیگه فقط خرج ما رو زیاد کرد

سلام اقا مانی چرا بزرگنمایی میکنین بزرگوار

اون همه حرف زدم ، شما گیر دادی به قیمت گلد، نظرای منم کامل نیست و فکر کنم ۱۰ باری تکرار کردم باید با لیدرا و بزرگای سایت باید جلسه تشکیل شه و تصمیم گیری جمعی انجام شه،

چی گرون نشده؟ بخشی از درامد سایت از مولتی هست و هیچکس نمیتونه منکرش باشه ،

سوال من از شما اینه که شما خودت باشی میای درامدت رو کم کنی با توجه وضعیت اقتصادی جامعه! خب من تا حدودی حق میدم پیگیر عدم مولتی بازی صنعتی باشن ،

هرچند بارها گفتم اگر کیفیت بره بالا ، رفته رفته پلیر ها برمیگردن به بازی و در اینده میتونه درامد به اصطلاح کم الان رو جبران کنه ،

بارها تفننی کام ثبت نام کردم و چندین بار پلیر های ایرانی رو دیدم که در صورت استاندار شدن تراوین ایران ، قطعا برمیگردن تا گلد با دلار۵۰ تومنی نگیرن یا بدون گلد بازی نکنن

خلاصه که شما ام یک خط درمیون گفتی میلاد گفته قیمت گلد گرون شه مولتی بازی جمع میشه ، ولی ما دوستت داریم،

بات بسته شه ، ای پی مشترک درجا بن اتوماتیک شه ، قیمت گلد بشه دونه ۲۰۰ ۳۰۰ ببینم چند نفر میرن چند تا وی پی اس بگیرن از روی وی پی اس اکانت دستی بکشن بالا و گلد اپ کنن ، قطعا تعداد محدوده و داخل بازی تابلو میشه ، ۲بار بن بشن دیگه سمت مولتی نمیرن یا اگر جرأت بازی بدون مولتی ندارن بای تراوین میگن و میرن

• با سلام ؛

متاسفانه با ایجاد اختلال های شدید از صبح بر روی اینترنت کشور ، شاهد کند شدن و لگ بودن سایت شدیم

در انتها مجبور به تغییر دیتاسنتر شدیم تا مشکلات لود برطرف شوند .

هم اکنون می توانید با سرعت بالا سایت رو لود کنید .

با احترام