درود بر دوستان خوبم.
من بازم اومدم.
آقا از ادمین محترم یه سوال فنی دارم؟
آیا میشه یه سایدی رو از این سرور جدا کنید؟
مثلاً NE . واسه خودشون جداگانه بازی کنن. اگه تاآخر سرور تونستن بمونن بهشون جایزه بدین.
دقت کردین توی جنوب هر اتفاقی میوفته، حتی ناراحتی پیش میاد، کسی پشت دوستاشو خالی نمیکنه. نارحت میشه ولی به دوستاش پشت نمیکنه.
هلاک این شمال هستم که کلاً همه چیش اوکیه. از شاخ های تراوینش گرفته تا بزن بهادرهای پوشالیش.
دوستان چندبار عرض کردم خدمتتون. بخدا حاضرم به بچه های جنوب بگم بیخیالتون بشن.
باور کنید روی منو زمین نمیندازن. اینجوری به نفع خودتونه. حداقل تا آخر سرور میتونید به کشت و کارتون ادامه بدین.
هرچند مسبب و مقصر این ماجرا خودتونید، آخه اگه یادتون باشه داش پرهام عزیز بهتون گفت باج بدین کاریتون نداریم. خودتون نخواستین.
الان دیدین، چند برابر اون باج رو هزینه کردین، آخرشم موندین بیاین فروم یا از دست ادی فرار کنید.
بچه های SE هم دمشون گرم هر چند دقیقه یه بار دارن لینک میذارن که فلان کتیبه اومد جنوب.
علی ایحال امیدوارم که حداقل فقط و فقط سرور رو ازدست بدین، خدای نکرده بخاطر ناراحتی، سلامتیتون رو از دست ندین. خب سلامتی از همه چی مهمتره.
یکی از دوستان شمال بود که در جواب پرهام گفت، گلد بدین بیخیالتون میشم، کجاست، نمیبینمش؟
پ.ن1: ادمین محترم لطفاً توی همین فروم شفاف سازی کنید که آیا توی ساید شمال کارخونه سنگ پای قزوین راه اندازی شده، آخه اینا از رو نمیرن.
پ.ن2: ادمین محترم، جایزه سرور رو از 100 کردن واندر، به از رو بردن شمالیا تغییر بده، تا هیچکدوممون برنده نشیم.خخخخخ
طرررررررررررف چه حسی داره که هم کتبیه از دست میدن، هم نمیدونن بیان تو فروم چی بگن.خخخخخخ
از اینکه موجبات شادی و خنده مارو فراهم میکنید، واقعا سپاسگزارم.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.