اکانت واندر 8 میلیون
Posts by JAVID
-
-
سلام به همگی دوستان قدیمی و جدید
امیدوارم سرور خیلی خوبی باشه
خواستم چند مورد اشاره ریزی داشته باشم
اول اینکه اسپیدتراصرفا یک بازی در دنیای مجازیه. جوری با هم صحبت میکنید که حس میکنم تو دنیای واقعی همو ببینید قتل اتفاق می افته. خواهشاً یکم منطقی تر با رعایت احترام متقابل (مخاطب همه سایدها)
در مورد متای شرق هنوز بعد از گذشت چندین صفحه داره صحبت میشه. واقعیت بعد از چند سرور که دو ساید شرقی روبروی هم بودند و هر سرور یکی برنده شده این سرور اتفاق جالبی بوده که از نظر بنده بالانس سرور هم بهم نخورده!
پیشنهاد من به دوستان خوب ج غ تمرکز بیشتر در بازیشونه. هنوز پلن خاصی ازشون ندیدم ولی تهدید و کری فراوان! البته اگر هماهنگیه بازیشون مثل فرومشون باشه فوق العادند!
بعنوان حریف هر چ اختلافتون بیشتر شانس پیروزی شرق بیشتر ولی واقعیت اولویت اصلی ما بازی قشنگ در کنار دوستان شرقی هست و هر چ حریف قوی تر لذت ما از بازی بیشتر خواهد بود.
خواهشا اختلافاتتون را به فروم نیارید. تو فروم نه اختلافی حل میشه و نه کدورتی رفع میشه.
پ.ن: اکانت های حذفی شما را خریداریم. لطفا علاوه بر تایم حذف قیمت درج شود( با تخفیف
)
-
پی نوشت آخر:
اسپیدترا هم اگر قرار شد بیایم امیدوارم همه با تیم تکمیل بیان و همدیگه رو ایستگاه نکنیم هممون کار و زندگی داریم
یه سرور ممد علی با تیمی که میگه بیاد، امید و بچهای اس ای که ماشالا همیشه پا کار بودن، دوباره زئوس تیمش جمع شه بیاد، زوپیر بیاد
یک سرور واقعا تراوین بازی کنیم
حیف کپ ناتار بسته بود وگرنه میخواستیم بر علیه ناتارها که این همه سال ما رو بازی دادن قیام کنیم
با آرزوی موفقیت برای تمامی بچهای جامعه تراوین
با احترام
پارسا
سلام پارسا جان خدا قوت.
اینکه منتظری همچین سروری داشته باشیم که همه تیم ها حضور داشته باشند عملاً غیر ممکنه! همیشه یکی دو تا تیم نیستند.
در چند سرور اخیر همیشه 2 ساید قدرتمند و 2 ساید کم جمعیت تر وجود داشته. این سرور شخص من به عنوان فرد بیرون از بازی، خیلی دوست داشتم درگیری واقعی دو ساید جنوب شرق و جنوب غرب را ببینم. ولی بعدا فهمیدم اگر درگیری هم وجود داشته باشه بعدش "شرمنده داداش" "حالا شما بیا ما را بزن" و از این حرفاست....
ما چند سروره با اس ای جنگ داریم ولی بعد سرور دوستای هم هستیم با هم خوش و بش میکنیم. دشمن خونی هم که نیستیم. این تفکر شما که جنوب شرق داداشیمه یا ما قبلا با جنوب شرق درگیری داشتیم چه لطف جدیدی برای ما داره واقعا نه منطقی هست و نه درست.
همین الانشم دنبال یه سرور خوب و درست نیستی چون حتی اگر چهار ساید پر قدرت داشته باشیم تارگت تمامی سایدها شمال شرق میشه!
این سرور ما در شرایطی اومدیم که تارگت تمامی سایدها بودیم. هدف ما بالا بردن جذابیت بازی بود. به امید اینکه متای شمال 2 ساید کم پلیر سرور را بکنه سه سایدی ، یا متای شرق و غرب اتفاق بیفته و بازی جذاب بشه.
صادقانه بگم اگر دنبال جذاب شدن سرور و بازی هستی خواهشا متای پشت پرده،قبل بازی، زیر درختی هر چی که هست و بگذارید کنار. حرف و عملتون یکی باشه. اِن سروره میگن فلان ساید با فلان ساید نپ یا متا نیستیم ولی هیچ اتکی بینشون رد و بدل نمیشه!
اگر این سرور بازی جذاب نشد علتش حذف ما نبود. عملکرد شما بود. متاهای شما قبل از شروع سرور بود. متای درست و منطقی با شرایط سرور بسته میشد. ادعای درگیری داشتید ولی عملا با کسی درگیر نشدید چون متا بودید!
لُپ کلام: با وجود افرادی که قبل اعلام آمادگیشون متای پشت پرده میبندند(شما را نمیگم کلی میگم) و بعد اعلام حضور میکنند سرور هیچ وقت جذاب نمیشه! حالا یکی میگه اسم این کار سیاسته من این سیاست را با احترام نمیپسندم بنظرم بیشتر خاله بازیه.
-
و بعنوان اخرین پستم در مورد سرور قبل از همه بچه های شمال شرق میخوام که این بحث را تمومش بکنند. کاملا بحث روشنه و واقعا داره خسته کننده میشه
خواهشا این موضوع را در فضای دیسکورد بشینیم مطرح کنیم و به نتیجه برسونیم
اتفاقی که نباید می افتاده افتاده!
انشالله از این به بعد فقط زیبایی های پلن ها ی دوستان از سایدها را ببینیم و بحث فنی بشه
-
ببین هومن جان من لاگین سایدمو نمیدونستم و نمیدونم همین الانشم
بذار وای بر من باشه
چیزی که میدونم را میگم از کسی ترسی هم ندارم
حتی فرض کن من رو رونین لاگین هم داشتم(که نداشتم) من اصلا نمیدونستم رو تارتاروس اتکه
که بخوام بفهمم ریله یا فیک
اون دوستانی هم که متوجه شدند به من هم نگفتند اتکه چون منو میشناختند و میدونستند من به تورج میگفتم همراشونو بک کنند
از دوست مشترکمون که نمیشناسم همینجا تقاضا میکنم اوکی را بده چون من از خودم مطمعنم
پ.ن: الان دیدم متنت ادیت شد من جواب متن قبلیتو نوشتم که خیلی متفاوت نیست. فرهاد یکم صبر کن لعنتی لایکت از ارسال پست سریعتره 🤣🤣
-
لعنت به دهانی که بی موقع باز شود.
وقتی بازی کثیفو میخواید به کسی نسبت بدید. اول یه نگاه به عقبه خودتون بکنید ببینید جایی گاف نداده باشید که بقیه بدونن چه ها کردید.
۴۰ صفحه برای یه نمونه از کثافط کاریاتون صحبت شده.
گردن نمیگیرید. لینک کاتای ناتارتون میاد گردن نمیگیرید.
تا به الان هیچ قصدی برای شکافتن مباحث سرور قبل نداشتم. ولی استفاده از این جمله باعث شد یکم از سمت ساید اس ای موضوعو مطرح کنم.
لانچ اتک رو مرتاض ان ای به هیچ عنوان با هماهنگی نبود.
ما یه اسکات زدیم و چیزی که دیدیم این بود:
با توجه به این قضیه بچه های تورین که میخواستن رنک هجوم بگیرن تصمیم گرفتن لانچ کنن.
و پشت بندش ایلیا همر رونینو زد. (بین ۲ تا اتک ۲ ساعت اگه اشتباه نکنم فاصله بود.)
جاوید جان شما میدونستید اتک ها ریله به ۲ دلیل.
پسوورد اکانت رونین تمام مدت داشتید. نگید نداشتید که مجبور نشم مدرکی بیارم که یه دوستو ناراحت کنه. (نشون به اون نشون که رونین حتی با واندر شمال شرق ایپی مشترک داشت)
دلیل دوم. محمد علی وگنس ۱ ساعت قبل لند اتک با مهدی تماس میگیره و میگه میدونم اتک رونین ریله. تورینم ریله که مهدی میگه اره. همرارو بک میدی؟ که میگه نه با ان ای به اختلاف خوردم و میخوام حالشونو بگیرم.
تا اینجا همه چیز عادی بود برام تا لینک اتک تورینو دیدیم.
چیزی که مشخصه نه تنها همر خود ده نیست مقدار زیادی از تروپ هونی که اونجا پارک شدن هم بک داده شدن.
و اینجا بود که با این لینک و حرفای مهدی و تناقضاتی که وجود داشت فهمیدیم چه حرکتی زدید.
شما تمام مدت میتونستید به هم سایدی خودتون بگید یا تروپشونو بک بدید. ولی نگفتید. شما اووووج کثافط کاریو انجام دادید که قابل مقایسه با هیچی نیست.
پول و زحمت عده زیادی رو به فنا دادید فقط در جهت منافع شخصی. اسم اینو چی میذاری جاوید جان؟
در اخر تورج عزیز و نعمت جان و سایر رفقایی که این اتفاق براتون افتاد. نه من و نه هیچکدوم از رفقای ما حتی روحمونم خبر نداشت که این حرکت کثیفو دارن در حق شما میکنن.
وگرنه خودمون هرجور شده یه راه ارتباطی پیدا میکردیم که بگیم بک بدید همراتونو.
اگر هر سروری که هستید همه برای زدن شما میان نه بخاطر برد ها و واندرای ۱۰۰ شدتونه نه بخاطر بازی بلد بودنتون. فقط تنفریه که این قبیل حرکتا تو خیلی از پلیرا ایجاد کردید.
محمد علی جای اینکه تو پی وی امید سعی کنی خودتو تبرعه کنی یه عذر خواهی میکردی کارت شاید به اینجا نمیرسید. صحبتیم راجب این مسائل داشتی همینجا اجازه بده اسکرین چتات با بچه های خودمونو بذارم.
همه اینارو گفتم که به این برسم.
بعضی جملات هست که بهضیا بد میفهمن ولی بعضی جملات هست ادما توش دروغ میگن.
ایلیا اگر سرور پیش ناتار کاتا کرد اومد بلافاصله پستشو فروم گذاشت ماهم گردن گرفتیم. کاری بکنیم میگیم کردیم. ماله نمیکشیم.
الانم که گفتیم بعضی نخاله ها شخصیو خطاب مستقیم قرار ندادیم. شما هم اکر فکر میکنی اونا سمت شمان که هیچی اگرم از شما نیستن که بیخیال شو.
پ.ن: یه عذرخواهی هم میکنم از بچه هایی از شمال شرق که در جریان این مباحث نبودن اما تو صحبتها شاید جایی اونارم جمع بستم. همه میدونن خطاب اصلی صحبتها کیه.
هومن جان میگی به ۲ دلیل منمیدونستم اتک ریله
دلیل دومت که مربوط میشه به مملی اصلا به من چ مربوط بود
دلیل اولت هم میگی من رو رونین لاگین داشتم! مدرک نمیذاری که یه دوستی ناراحت میشه!؟
میخوام صد سال سیاه ناراحت بشه
تهمت بزرگی داری به من میزنی مدرک داری نگران ناراحتی کسی نباش بذار کف فروم
شخص من رو هیچ یک از اکانتهای جنوب شرق لاگین نداشتم
پسورد تارتاروس را من نداشتم
اگر من رو تارتاروس میرفتم با به طریقی میفهمیدماتک داره تارتاروس مطمعن باش بک میدادم یا به تورج زنگ میزدم
شما هم هر مدرکی داری رو کن همین الان
خودمم اولین عکسومیذارم دست و دلت واسه هر عکسی باز بشه
عکس مربوط به یکی از اکانتهای مشکوک داخل اتحاد شمال شرقه
-
شما پلیر ساید اس دبل هستی؟
وکیل مدافع ساید اس دبل هستی؟
یا ماساژور ساید اس دبل هستی؟
پ.ن : ممد نوب سرد کن
کاتا کردن ناتار اس دبل برام اهمیتی نداره برادر. اینکه چرا به ساید ان ای دارند نسبت میدند! این سرور ان ای تو سایدش هم فعال نیست چ برسه تو فروم
البته فروم که چ عرض بکنم! فقط بحث های سرور قبله که به نتیجه هم نمیرسه
اینکه یه عده بیاند هر غلطی بکنند و بعد نسبت بدند به ان ای من نمیپذیرم. چ باشم تو سرور چ نباشم!
تو باغ ای؟!
-
سلام عزیز ، اگر اکانت برادرز هستی گویا شما حذف اکانت کردید و در این سرور حضور ندارید .
من حرفو زمین انداختم تو ۵ ثانیه برداشته شد
جالبه حتی وقتیم انبارا کاتا شد حضرتعالی بازم شما بودید و حضور نداشتید .
میتونی بری بپرسی تایمی که مسافرت بودی کیا از رو اکانتت لانچ کاتا زدن ، هرکی بود قرعه نخاله بودن به اسمش در میاد و زیر بغل مار پیدا میشه
چقدر مسخره!
کلا تو فاز توهم هستید
در مورد کاتا کردن ناتار اس ای قبلا هم گفته شد تعداد خیلی محدود بخاطر سوء تفاهم
همین مورد واسه پلیر ساید دیگه هم پی اومد که اومده بود نوشته بود ناتار ان ای خورده در صورتیکه من همشو چک کردم همشونو انبار داشتند و منابع میدادند.
سایدی که ناتار کاتا میکنه و بهش افتخار هم میکنه ساید جنوب شرقه
چهار تا پیام دادید کسی جوابتون را نداده دور برداشتید!
از این خبرا نیست
کثیف بازی مختص خود شماست.سرور قبل شروع کننده کاتا کردن ناتار بودید. نبودید؟!
حتی این سرور با اینکه ان ای حضور نداشت بازم اکانت جاسوس فرستادید تو اتحادهای ان ای
کاری که مطمعناً تو سایدهای دیگه هم کردید.
الان ناتار اس دبل را کاتا کردید چرا دارید حرفو میپیچونید!! جواب بدید چرا ناتار کاتا کردید تو مختصات یونیک اس دبل
-
سلام ، ایلیا بعضی وقتا یکم پیچیده حرف میزنه ولی کامل مشخص بود این پستش
ببین یه سری افراد نخاله اقدام به کاتای انبار ناتار کردن ، ایلیا عزیز هم از داخل لیست فارمش ناتارهایی که منابعشون خالی بر میگرده رو لیست کرده که کامل کاتا کنند که ناتارهای جدید (انبار بیشتر و پاپ بیشتر) ظاهر بشه و خسارتی که به بار اومده جبران بشه
نگران هم نباش سیستم رسپان ناتار اینجور که من دیدم تار عنکبوتیه یعنی همونجا (نهایت چند خونه اینور اونور تر در میاد)
نکته : ممکنه این ناتار انبارش کاتا نشده باشه اما چون منابع خالی بر میگشته به عنوان بدون انبار تلقی شده که بازم کار درستیه کاتا کردنش و به نفع همه مخصوصا ساید شماست
ببخشید داداش شما که انقدر خوب توضیح دادی میشه بگی افراد نخاله کی ان؟ مال کدوم ساید هستند؟ ما هم بدونیم مخاطب شما کیه؟
-
مخالف پیام دادن امیرحسین توی فروم بودم . بنظرم فروم دردی را دوا نمیکنه. وقتی مسائلی وارد فروم میشه، نمیشه جلوی جواب دادن پلیرهامون را بگیریم.
آقا تورج مخاطب این پستم شخص شماست.
اگر واقعا خودت را دلسوز شمال شرق میدونی و به این منطق رسیدی که در این زمونه میشه در مورد این مسائل (سرور قبل) صحبت کرد، صرفه نظر از اینکه صحبت ها به نتیجه برسه یا نه، به من تلگرام پیام بده که یک جلسه در حضور بازیکن های مرتبط برگزار بشه و همه بیان حرفاشون را بزنند رو در رو. هر کی هر چی تو دلش هست بیاد اونجا مطرح بکنه. نهایتش میایی میگی توی جلسه به نتیجه ای نرسیدیم و ما خفنیم شما نوب!
اگر هم احساس میکنی فروم بهترین گزینه هست و اینجا باید مسائلی مطرح بشه که قطعاً به سایدهای دیگه مربوط نمیشه به همین روشت ادامه بده ....
به کینه ای که داری ادامه بده
-
درود
دقیقا تا یه زمانی هم به اکانت باس گفته میشد که اقا اتک نده به اکانتای ان ای فعلا قرار شده نزنیم تا سایدشون سر و سامون بگیره و تو بازی بمونن اما دقت کنید به قید فعلا که وقتی در ابتدای جمله ی بیاد به یک چیز موقت و مشروط دلالت میکنه.
نکته بعدی اینکه آقا جاوید بعد از بازگشت از سفر تو پستی که گذاشتن به همه چیز پرداختن، از ناتار های انبار خورده بگیر، تا سرعت پایین سایت، متا(؟) های علیه ساید شما، اکانت خودشون و ... ولی من ندیدم تو پستشون اشاره کنن که شمال غرب خلف وعده ای انجام داده! آیا در این پست نشانه هایی برای آنانند که می اندیشند وجود ندارد؟
در پایان هم اینکه وقتی بحثی رو شروع میکنید و طرف مقابل جواب میده، اگر پاسخش به مذاقتون خوش نمیاد به نظرم اگر جواب ندید محترمانه تره تا اینکه بدون ریپلای اون فرد به صورت هوایی بگید ببین فلانی اصن تو متناقضی دوستت ندارم و تازه بماند که این مصداق حوصله نداشتن هم مثل اون قصه میمونه که "آقای فردوسی پور من صدای شمارو ندارم... نه نه الان دارم ... اصن شما دنبال چی هستید... خدافظ"!
سلام فرهاد جان ارادت
نشد یه سرور هم سایدی باشیم
فرهاد جان اگر من حرفی تو فروم نمیزنم واقعیت دلیل بر این نیست که اتفاقی نیفتاده
از فروم خسته ام قبلنا چهار تا پست میذاشتیم چهار نفر مثل خودت میومدند جواب میدادند در کمال احترام . کلی هم کیف میداد
الان یکی قهر میکنه، یکی تحلیل شخصیت میکنه، طرف اولین سرورشه از سرورهای قبلی صحبت میکنه و ...
اگر دنبال این هستی که متا صورت گرفته جواب خیر است.
اگر دنبال این هستی که شمال غرب زیر توافقاتش زده جواب کاملا مثبت هست.
اینکه بچه های ما بعنوان فرد مطلع میاند تو فروم پست میذارند ناشی از آگاهیشون هست چون من هیچ مسئله ای را از اونها مخفی ندارم.
لیدر شمال غرب با این فرضیه جلو اومد که تمام مشکلاتشون مربوط به مملی در سرور قبلی است و چون مملی این سرور نیست بنابراین مشکلی باساید شمال شرق که ساید خودش هم میدونست نداره. من با پیشنهاد یکسان کردن دو ساید شمالی رفتم جلو که عملا سرور سه سایدی بشه و کمی بالانس بشه. اینجوری بازی هم جذاب تر میشد.
ولی لیدر شما ادعا کرد چون با ساید جنوب غرب عملا یکی هست و متا هستند نمیتونند با ما متا انجام بکنند و تارگت شما جنوب شرق خواهد بود. اتحادت را جمع بکن اگر جمع نشد بیا 3-1 کنیم رو جنوب شرق و اگر جمع شد بیا شرق و غرب بکنیم(تصمیم بر عهده من). من با 3-1 رو جنوب شرق مخالفت کردم و فرصت جمع کردن سایدم برای جلوگیری از حملات ساید جنوب غرب بود نه ساید شما. این وسط موضع جنوب غرب هم مشخصه و حرفی که لیدرشون زده زیر و رو نداشته.
در مورد اکانت boss هم لیدر شما گفت اکانت مال مانی هست و مانی مخالف نزدن شمال شرقه! سفت و سخت باهاش صحبت شد که دیگه اتک نده! و بعدا مشخص میشه اصلا اکانت مال مانی نیست. موضع و سطح نگرش مانی به بازی هم کاملا از پست آخرش معلومه که چقدر درسته.
از ساید شما به ما گفته شد تا زمانی که نپ یا متایی با اس ای نکنید به شما اتک نمیدیم که بعدش مزخرفاتی مثل لاگین مملی رو اکانت Rira مطرح شد که پلیر و افتخارات پلیر تو پروفایل مشخصه که اکانت مال سهیله و اسم دخترش روی اکانتشه. کاملا در جهت منافع ساید بازی میکنه چون پلیر بزرگی داره
حالا اینا که من گفتم فایده ای داره؟ صد در صد که نه. الان میان بعدشم چند تا تکذیب و دروغ میگن و از این حرفها میزنند. در کل منی که نزدیک 40 سالمه میفهمم این بازی ارزش دروغ گفتن نداره.
ما از زد و خورد استقبال میکنیم این سرور زمانی اعلام آمادگی کردیم که سرور خالی از پلیر شده بود. خودت هم در جریانی. اگر میخواستیم نخوریم اصلا اعلام آمادگی نمیکردیم
الان هم بهانه باگ سرور واسه هر پلیری وجود داره که بره رو حذف ولی واقعا ما ترسی از خوردن نداریم.
در این مورد هیچ پست دیگری از سمت من گذاشته نخواهد شد اگر مایل به ادامه بحث با من هستی در فضای مجازی دنبال خواهیم کرد. آنچه گفته شده بود را گفتم. فقط خواسم بگم سکوت من ناشی از ......
برات آرزوی موفقیت دارم.
-
سلام به همگی
چند روزی نبودم و حجم کاری بالا هم اجازه نمیداد فروم بیام. چند باری اسم من اومده. اول از همه در مورد ناتار یک مسئله کاملا شخصی و سوء تفاهم رخ داده. چند تا پلیر دور هم از خوردن ناتار صحبت میکنند یکی میاد فروم گله میکنه و یکی هم میاد یه حرکت شخصی انجام میده. این مسئله اصلا سایدی نبوده و برخورد لازم انجام شده و از آنجا که ارتباطی با افراد و سایدها نداره مسئله همچنان از طریق مجازی با توتال ج ش داره پیگیری میشه. قطعا صحبت خواهد شد، جبران خواهد شد و در همین فروم اطلاع رسانی خواهد شد. با اینکه از این مسئله گذشته ولی برای ما بی اهمیت نیست و نخواهد بود.
این حرکت به هر دلیلی که بوده کاملا از نظر ما فول هست و همینجا به نمایندگی از طرف همه بچه های شمال شرق عذرخواهی میکنم و امیدوارم این حرکت تا پایان سرور از طرف هیچ سایدی تکرار نشه. پیشنهاد من حذف تارگت کاتای انبارها از ناتار هست.
تا الان چند پلن روی اکانت برادرز صورت گرفته که تمامی پلن ها با موفقیت دفاع شد و دهکده ها چیف نشد. در زمانی که پلن های روی برادرز ناموفق بوده اعلام میکنم که بنده روی اکانت برادرز این سرور لاگین هم نمیکنم چ برسه به بازی. شما که دست به چک کردن آی پی و مکتون خوبه میتونید چک کنید
چند مورد دیگه هم هست:
اول از همه سرعت ساید که افتضاح شده رید خودکار هم مختل شده و به جای هر 5 دقیقه بعضا هر 15 دقیقه اتک ها میخوره. حالا طرف ان تا مولتی داره انقدر هم تو شارژه که این اتفاق شاید اصلا به چشمش هم نیاد. ولی قطعا ساید ما تو این اوضاع متای چند سایدی با کمترین حجم پلیر و مولتی، متضررترین خواهد بود.
مطلب بعدی دیدم تو صحبت ها گفته میشه 2 به 1 که خب این غلطه! اولاً وقتی عملاً دو ساید میان رو ما اتک میدند عملکرد ساید چهارم حائز اهمیته. ساید چهارم یا میاد واسه بالا رفتن بالانس و جذابیت سرور با ما متا میکنه یا هیچ کاری نکنه و نون و ماستشو بخوره چون پشت پرده توافق شده بنابراین متای 3 سایدی هست. بحث پتانسیل و اینا هم نیست چون بنظرم بهترین و با سیاستترین ساید این سرور جنوب غربه.
دوماً تعداد ما به حد نصاب یه ساید نمیرسه. چند تا پلیر که از اول هم میدونستیم همه سایدهای دیگه رو ما هستند دور هم جمع شدیم که فقط کنار هم وقت بگذرون و از زد و خورد لذت ببریم. شما که تو ساید دیگه نشستی، با دو ساید هم متا یا نپ کردی و فقط یه اتحاد واسه زدن میمونه، دنبال بالانس سروری یا دنبال لذت بردن از سرور؟!حداقل بگو 3 به یک سوم کردیم.
بحث ناتار زدن سرور گذشته که الان داره خیلی وقیحانه تحریف میشه این بود که اول ناتارهای ساید شمال شرق میخوره. و بعد جلسه ای برگذار میشه و توتال اون سرور که امید عزیز بود گفت ناتارهایی که زدیم را خودمون کاتا میکنیم. قطعا هم کاتا شدند ولی سرعت کاتا شدن انبار ناتار کجا و سرعت صفر شدن ناتار کجا!
قضیه بالانس نبود و بنابراین در روزی که ما پلن روی مولتی های ج ش رفتیم، جنوب غرب هم بخشی از ناتارهای ج ش را کاتا کرد و در نهایت اعلام کردیم هر کسی ناتارهای ساید خودشو صفر بکنه.
در مورد معذرت خواهی شمال شرق از جنوب غرب در سرور گذشته من به عنوان توتال اون سرور قطعاً همچین حرفی نزدم و خیلی هم بعید میدونم پلیری از ما عذرخواهی کرده باشه. و منطقاً اگر این مسئله قرار بود اتفاق بیفته از طریق فروم بایستی اعلام میشد.
و در آخر یه پستی آیناز خانم گذاشتند و نمیدونم چرا پاک شد! فقط من نفهمیدم کی اتک داده که کار به اینسرت کشیده!!
(صرفاً جهت فان بود)
موفق باشید.
-
من همینجا در انجمن، به دوستان شمال شرق تضمین شخصی میدم که از الآن تا آخر سرور، به جز در مقام دفاع، از سه دهکدهی شمال شرقی من، هیچ حملهای روی دهکدههای پلیرهای NE TEAM، کتیبهها، و واندرهاشون صورت نمیگیره.
البته این کانتر نبود دفاع بود چون ظاهراً قرار بوده از دهکده های شمال شرقی اکانت اسپارتان فقط دفاع بشه.
بهرحال حرکت قشنگی بود تبریک بهتون!
-
سلام و وقت بخیر
تشکر از سخنگوهای دو ساید که سیاست های سایدی را در فروم مطرح میکنند و باعث زیباتر شدن سرور میشوند.
مایلم بدونم نپ صورت گرفته بین دو ساید جنوب شرق و جنوب غرب هم در همین فروم اعلام میشه؟ یا از اون نپ های پشت پرده هست که انکار میشه و گفته نمیشه؟
با تشکر
-
-
سلام جاوید جان
سلام هومن جان خوشحالم که این سرور تو فروم هستی و امیدوارم شرایط زندگی اجازه بده از بازی کردن در کنار شما یا مقابل شما لذت ببریم. جنوب شرق همواره رقیب محترمی بوده و هست. موردی که من گفتم ربطی به توافق سرور های گذشته نداره از نظر بنده رجیستر اکانت در ساید رقیب در پوشش اتحاد ساید دیگه اشتباهه. فقط هم دیفالت ولی اینکه تو ساید دیگه در قالب اتحاد خودت ده بزنی مشکلی نیست.
البته این مسئله با گفته های مجید و افشین برای ما مختومه هست. بهرحال خوشحال شدم از فرومت. موفق باشید.
ایلیا
اولا مردی و مردونگی به رفتار و مرامه. به اینه که رو حرفت حساب بکنند. نه موضع قدرت !! چیزی که تو اصلا رعایت نمیکنی!
دوما اگر میبینی ساید شمال شرق خلوته واسه اینه که شرایط زندگی هر کسی متفاوته، و با کسب بردهای متوالی سرورهای قبلی انگیزه لازم بازی در خیلی از پلیرها نبود. وگرنه مهمان نوازی و این حرفها کشکه
اینکه اختیار دیفالت ها به عهده خود پلیرهای شمال شرق هست که عالیه، ما به حرف تمامشون اعتماد داریم و واسه حرف یکی مثل تو تره هم خورد نمیکنیم.
یادت نره رجیستر برای واندر 100 کردن دیر شده ولی برای 100 نشدن تو ساید دیگه اصلا دیر نیست زودم هست. سرور قبل سایدتو به فنا دادی این سرور حد و حدودتو رعایت کن ببین داری با کی و چجوری حرف میزنی. واست رنگی رنگی هم کردم که دوست داشته باشی.
پ.ن: مجید پرشیا یکم یادش بده
-
سلام
جاوید جان اکانت شریف رو من زدم . اونم چون تو اتحاد نبود . پاپش زیاد نمیشد و فرض بر این بود که اینم یا روی حذف هستش یا دیگه پلی نمیده
در هر صورت خسارت رو بفرمایید چقدر بوده بهتون برگردونم.
دیفالت اکانت رو هم با سالار هماهنگ کردم . هر وقت خواست بیاد چیف کنه . اگر نمیخواین چیف بشه بفرمایید خالیش میکنم کاتاش کنین .
از دیفالت اکانت نالنجی هیچ حمله ایی به مجموعه اتحاد های شمال شرق زده نخواهد شد .دیوار و دفی هم نخواهد شد .
هروقت مایل بودید برای چیف یا دیستروی دیفالت اطلاع بدید در خدمت باشیم
سلام و ارادت
ممنون از حسن توجه شما
حرف شما برای من سند
با اکانت نالنجی این اتفاق افتاده و واقعیت اینه که ما تازه داریم اتحادها را تشکیل میدیم و ساماندهی میکنیم.
نکته قابل تامل اینه که پلیر شمال شرقی ما میاد فروم میگه چیف یا دیستروی بکن. لیدر جنوب شرق (نمیدونم البته) میگه اعتبار سنجی بکن!
با این سبک فروم نویسی، شیرینی متامون را نخریده باید حلواش بکنم.
-
درود
لطفا چند نمونه از تخریب بازی ش.ش توسط دیفالتهای جنوب شرق که در ش.ش هستند تا شب داخل فروم قرار بدید تا بررسی صورت بگیرد.
در غیر این صورت جنوب شرق سیاست مظلومنمایی و اعتبار حرف شما را به عنوان لیدری قبول نخواهد داشت.
تشریف ببرید دو اکانت ali 110 و sharaf را بررسی کنید خودتون مشاهده میکنید.
من به دنبال کسب اعتبار از جنوب شرق نیستم ولی بهتره قبل از اینکه فروم کنید یه بررسی انجام بدید.
حالا بیا فرض کنیم تخریب کاری هم نبوده. سرور گذشته مگه اکانت ما اتکی رو اکانتهای جنوب شرق داد که هومن خواستار حذف دیفالت اکانت شد. اون موقع بازی پاک بود الان شده سیاست های مظلوم نمایی؟!؟! بعد یکی مثل هومن میاد لایک میزنه!؟!
والا اینقدری که تمرکز جنوب شرق تو جذب پلیرهای شمال شرقه و وتایمی که میذاره واسه زدن ده تو شمال شرق، ما یک چهارمش وقت داشتیم الان اوضاعمون این نبود. میخوایی واسه جذب پلیر هم چند نمونه بگذارم تا اعتبار بدی!؟!؟!
ایلیا فروم واسه کسی اعتبار نمیاره. ما سرور قبل مردش بودیم دیفالتو حذف کردیم. شما مرد حذف کردن دیفالتها هستید؟
پ.ن: تورج جان ارادت
پ.ن: هومن لایک و دیسلایک را ولش کن. بیا وسط...
-
سلام و درود
دوستان در جریان حذف تعدادی زیادی اکانت و رفتن بسیاری از پلیرها به سایدهای دیگه از ساید شمال شرق هستید. به رسم ادب و احترام به رقیب این سرور بصورت خیلی محدود با تایم کم و با پتانسیل موجود، نهایت تلاش خودمون را برای داشتن ساید منسجم و زیبا تر شدن سرور داشته باشیم.
برای برد نیومدیم ولی بهترین خودمون خواهیم بود.
دیفالت یکسری اکانت ها در ساید شمال شرق هست و متاسفانه از این دهکده ها حرکت هایی هم در جهت تخریب بازی شمال شرق خصوصا از سمت اکانتهایی که به جنوب شرق رفتند، انجام میشه. امیدوارم هم پلیرهای اکانت و هم لیدرهای ساید در مورد دیفالتهای این اکانتها تصمیمات درست با در نظر گرفتن شرایط بازی پاک داشته باشند.
پ.ن : سرور قبل هم دیفالت یکی از پلیرهای شمال شرق که در ساید جنوب شرق بود توسط خود پلیر دیستروی شد. آقای لیدر یادتون هست؟
ارادت
-