درود
خوب اولین روزی که وارد اسپیدترا شدم، روز 40 سرور بود یک اکانت رومن ساختم که تا آخر بازی چیزی حدود 2 میلیون محافظ دادم بیرون... اون موقع تک اکانت بودم و مورد تمسخر این و اون قرار گرفتم که چقدر نوبی و... خلاصه این پست رو گذاشتم:
سرتون رو درد نیارم همیشه بر این بودم که سرورها جذابتر و بدون فساد باشه که متاسفانه این امکانش نبود چرا که نه تنها تو ساید خودم بلکه سایدهای دیگر همشون مولتی بازی میکردند. حتی یک سرور هم بدون مولتی اومدم و بالای 6 میلیون گندم خور دفاعی داشتم و رنک یک پاپ با اختلاف بودم که ثابت کنم آقا بدون مولتی هم میشه... بسه چه لذتی دارید میبرید مگه ؟!
در هر صورت با ادمین های سایت چند وقتیه درگیر نوشتن قوانینی بر این اساس که سرورها بدون مولتی باشه بودم. توی فروم اونور هم چیزی شبیه به اون قوانین داره نوشته میشه گفتم یک تاپیک جداگونه براش بزنم تا قشنگ بشه تصمیم گیری کرد و نتیجه گیری بشه و اجرا ! چیزی که تا به اینجا بهش رسیدیم رو براتون میزارم.
تراوین با کد ثبت نام
1. معرفی نماینده هر ساید و اعلام آمادگی لیدر در فروم
- هر ساید ممکن است چند تیم داشته باشد که باید با هم به توافق برسند و یک نماینده عادل برای ساید خود انتخاب کنند تا آن نماینده کدها را بین بازیکنان و افراد واقعی تقسیم کند.
2. نماینده هر ساید دارای 150 کد ثبت نام میباشد
- دیگر این که آن کدها برای مولتی و یا افراد واقعی استفاده میشود به تیم گرداننده بستگی دارد. حتما بازیکن پشت یک تک اکانت به مراتب تاثیر و بازده ی خیلی بیشتری نسبت به مولتی با بهترین بات و هزاران گلد دارد، پس این هنر تیم گرداننده هر ساید میباشد که بتواند افراد حقیقی بیشتری به ساید خود بیاورند.
3. ادمین سرور برای هر ساید 50 کد اضافه دارد
- که بتواند افراد حقیقی که بازیکن آن ساید میباشند رو به اون ساید با اون کدها انتقال دهد، زیرا ممکن است آن پلیر دسترسی به لیدر و یا آشنایی با تیم آن ساید نداشته باشد.
4. محدودیت تعداد حملات از 30000 به 50000 ارتقا داده شده است
5. مپ بازی 400 در 400 میباشد
6. سرعت سرور سه ایکس یا دو ایکس میباشد
7. قانون کنفدراسیون اعمال میشود
شادزی