سلام علیکم
چون اسم اورده شد خواستم چندتا مطلب بگم برم با احترام به همه دوستان به غیر از یدالله
راجب خفت M A R S و BellA CiAO یه متایی بود با جنوب غرب هومن تیمش زودتر از ما تو مرز شمال غرب با شمال شرق استارت کردن چون هر دو تا اکانت هون بود واون سرور بیشترین نژاد هون جنوب شرق داشت ساید پلن داشت .
سجاد یا رضا یادم نیست بهم گفتن چون لیدر شمال غرب 33yed هست و دوستی رفاقت داری بهاش صحبت کن ببین BellA CiAO اونجا استارت کرده ما هم میتونیم من با سجاد 33yed صحبت کردم گفت صبرکن با ناصر صحبت کنم خبر میدم که بعدش اوکی داد ما هم رفتیم بعد محمد جان شما امدی نزدیک ما اونجا استارت کردی با سجاد رضا صحبت کردم که اکانت توهمی امده گفتن متا هستیم اشکالی نداره پلن بهتری میریم که متا بهم خورد منم با سجاد سر یه سری اختلاف های قبل که عمده اون همون سرور نرمال بود ( که اگه یادت باشه شما متین امیر امدین رو اکانت M A R S که امیر هم راجب تجربه بازی شما صحبت کرد خوب وقت میزاشتین بعد پلن اول که رمزعوض شد من دلخور شدم بعد شما رفتین جنوب غرب توهمی استارت کردین که وقتی امدین تو تاپ من به سجاد برگشتم که تو داری لیست فارم میزنی تو جلسه دیسکورد M A R S گفتم یا حذف کنن بیان یا برن همون جا که شما و امیر بعد چندوقت مشکل کاری بهونه کردین ولی کلا حضور فعالی داشتین رو اکانت توهمی دیگه روM A R S نیومدین سرور نرمال که اولین اکانت شخصی شما بود سجاد تا اخرین روزی که من یادم هست براتون لیست فارم اد میکرد ) راجب خفت اون دوتا اکانت ضمانت داشت که لیدر شما گذاشته بود و قرار بود پلن رو شمال شرق رفته بشه و اینکه چند روز قبلش من از اکانت M A R S رفته بود و رو اسکری بازی میکردم و متا بهم خورد وقتی خفت کردی تو وات ساپ بهت گفتم دمت گرم
نوش جونت اون جا برا پلن بوده ضمانت داشته اگرم نداشت مطمن باش اگه بودم خفت نمیشد چون من چند روزه رفتم از رو اکانت ولی بازم دمت گرم نوش جونت خودت هم میدونی تایم منو تو شب تا صبح هست اگرم یادت باشه یه خفت میخواستی بری رو یه اکانت تو شمال غرب من اسم عوض کردم امدی وات ساپ گفتی آرش تو شمال غرب چکار میکنی .
در کل محمد عزیز داداش گلم تلاشت ستودنی هست حتی اگه از نرمال شروع کرده باشی خیلی خیلی بهتر برازنده تر ارزشمندتر از یدالله هست
سجاد عزیز اختلاف نظر داشتیم ولی خاطرات مارس همیشه ماندگار خواهد بود کنارت تجربه کردیم دمت گرم
امیدوارم سرور خوبی پیش رو داشته باشید
به امید سربلندی دوستان گلم در شمال غرب