Posts by Flamma

سلامی دوباره... آرش جان ممنونم که شما هم با رفتارت خیلی ساده حرف بچه های شرق رو در مورد شخصیتت تصدیق کردی و این چند سروری که من از تو حمایت کردم رو نشون دادی اشتباه کردم. الان خیلی ساده تر میتونم مدال رو به اون ایمیلی که باید باشه انتقال بدم. با تشکر

پشت سر خدا هم حرف میزنن

شما یه سرور امدی جنوب غرب منم 100 خودمو گذاشتم برا سایدم

محمد جان یادم نمیاد بیشتر یه سرور کنار هم بوده باشیم که بگی چند سرور

سوال کردم جوابت اینه گفتم آقا با توتال شمال غرب راجب چی صحبت کردی امدی در مورد دو سرور پیش حرف میزنی

هر کی هر جا راجبت حرف زد گفتم نیست راجبش صحبت نکنید احترام همون یه سرور

الان رقیب هستیم چون مقابل هم بازی میکنیم باید چشم رو واقعیت ببندم

راجب رو حرف کی میشه حساب کنی کی نمیشه هم گفتم رجوع کنید به تایپک همون سرور مشخص هست

دوم منتظر ری اکشن آرش کاپیتان بودم که ببینم چطور رفتار میکنه چون احساس میکردم ناصر دیگه به آرش گفته میخواد بره چیکار کنه دیگه و چه دروغ هایی بگه. وقتی پست آرش رو دیدم خیلی نا امید شدم چرا که دیدم دنباله روی ناصر پست گذاشته ولی کمی به فکر فرو رفتم که ناصر آرش رو دزدید با حرف اینکه روی واندر متا شمال شرق زد و ممل کاری نکرد.

با تشکر

سلام ارادت

من از واقعیت ها حرف زدم پست دیدم راجبش نتونستم چیزی نگم برعکس رو حرف ناصر خیلی میشه حساب کرد کجا رفته متا کنه وسط کار کشیده زیر متا کجا همر بلند کرده رو واندر متا دیدگاهم با شما فرق میکنه دقیقا میشه رو حرف ناصر حساب کرد تو سرور های که بودم و دیدم گفتم رجوع بشه به فروم سرور های قبل یعنی قبول نداری .:?:

و اینکه دیگران گفتن برو فروم راجب فلانی پست بزار ناصر ندیدم 8o8o8o

شما با توتال شمال غرب قبل پلن راجب چی صحبت میکردی این سال ها من با خیلی ها تراوین در ارتباطم نشده راجب چیزی جز تراوین صحبت کنم شما حتما راجب قیمت مرغ گوشت صحبت کردی حله قضاوت با دیگران

اگه نیست که بهتر کاری نداره زنگش بزن بگو بیاد بگه مملی دروغ میگه .

من متاسفانه شناختی ازش ندارم

خسته نشدی با این اینهمه سن اینهمه دروغ تهمت .

چون برخورد باهات داشتم تنها کسی که نمیشه رو حرفش حساب کرد خودتی ناصر .

سلام

محمد جان راجب شناخت ار بایگوش دوستانی که دات کام بازی کردن بعد ای ار کامل میشناسنش شخصیت بازیش به شکلی هست که نیاز نداره کسی سفارش کنه بیاد دروغ بگه اصلا .

داریم راجب این سرور صحبت میکنیم نه سرور های گذشته که اگه قرار باشه راجب سرور های گذشته صحبت بشه فروم سرور های گذشته میتونه شهادت بده کی سر حرفش مونده کی نمونده رو حرف کی میشه حساب کرد کیا رو نمیشه حساب کرد کشدن زیر متا یا همر بلند کردن رو واندر متا .

سلام صبح بخیر <3

متا شرق مبارکتون باشه.

کاری به خوب بدش ندارم دوتا ساید تصمیم گرفتن ولی دم محمد گرم هوشمندانه عمل کرد و اتفاق خوبش برا شمال غرب بود که بین دوستان یه رفاقت همدلی شکل گرفت تجربه خوبی هم بود یه دست شد شمال غرب دست مریزاد محمد عزیز چندین تیم خوب که میشه گفت سرور های قبل رقیب هم بودن و یا اینکه خیلی وقت بود اسپیدترا ریجستر نکرده بودن و همه از پلیرهای خوب تراوین هستن کنار هم متحد کردن نیاز به زمان داشت ولی متا شرق یک بستری محیا کرد این وفاق دوستی زودتر شکل بگیره <3

متا شرق به فال نیک میگیرم و یاداور میشم اخرین متا شرق برنده اش شرق نبود 8o8o<3

پ.ن: PouYaRF هنوزم رکورد دار چیف به کتیبه احمق دست خودته این سرور رکورد خودتو بزن خدایی چون هیچکس هنوز به رکوردت نزدیک هم نشده :D:D<3<3

دلتون شاد لبتون خندون سفرتون پر برکت <3<3

آرش: Capitan

سلام مخلصیم

فکر میکنم ادمین اصلا توجهی به پیشنهاد که صادق داد توجه نکردی پیشنهاد صادق پارتیزان از طرف همه بچه های تری استار هست خواهشم اینه این مورد حتما برسی و اعمال بشه وضعیت اسفناکی داره فروم فقط باب میل تعداد اندکی از دوستان هست .

سلام عرض ادب

دوستان میدونن بازی برام خیلی جدی هست و حرص زیاد میخورم متاسفانه عارضه قلبی گرفتار شدم حرص جوش ناراحتی باعث تشدید میشه اکانت تحویل بچه ها دادم از ادامه سرور انصراف میدم از دوستانی که لطف کردن قدم سر چشم من گذاشتن آمدم عذرخواهی میکنم به ضرس قاطع بهتربن اشخاص در شمال غرب قبول مسولیت کردن کافیه دل بدین موفقیت دور از دسترس نخواهد بود

با آرزو سلامتی❤️

ارادتمند: آرش Capitan

سلام. تک اکانت در حضور اساتید خواهم بود و شخصا قول میدم تحت هیچ شرایطی نزارم از بچه های سایدم کسی با وجود امکانات اکانت دوم داشتن ب صورت قانونی نزارم اینکارو بکنه.زورمم نرسه علنی تو فروم اعلام میکنم.

ارزوی سرورب مهیج رو دارم.

اما خواستار کشتار حیوانات و اضافه شدن منبع به هیرو هستم.لطفا مدیریت در صورت امکان این اپشن رو اضافه کنه.

سلام مجید جون

بگم هیرو نون بگیره برات 🤣🤣🤣

خیلی مخلصیم

سلام ارش جان

اقا خیلی مخلصیم باعث افتخاره بتونیم کنار شما بازی کنیم

راستش چون چندنفری قراره بیایم منتظرم با بچه ها یه مشورتی کنیم و به یه نتیجه برسیم بعد ایشالا اعلام کنیم

در هر صورت خوشحال میشم با شما عزیزان تو یه سرور بازی کنم حالا چه هم تیمی چه رقیب

ارادت

سلام از بنده امیر جان

یا بفرما به سرایم

یا بفرما به سَر، آیم

غرضم وصل تو باشد

چه تو آیی، چه من آیم

گر بیایی دهمت جان

ور نیایی کُشَدم غم

من که بایست بمیرم

چه بیایی، چه نیایی

سلام و ارادت خدمت همه عزیزان

حقیقتا این سرور بدون مولتی مارو قلقلک داد که بیایم دوباره بازی کنیم

اگه خدا بخواد 3،4تا پلیر جمع میشیم روی یک اکانت و لذت میبریم از بازی

البته هنوز ساید مشخص نکردیم تا ببینیم خدا چی میخواد

سلام امیر عزیز

فکر میکنم یه سرور نیمه کاره داشتیم بیا جنوب غرب تمامش کنیم

آرش کاپیتان

سلام به دوستان عزیز

امیدوارم سرور خوبی باشه و همه لذت ببریم سرور قبل قرار بود با تیم همشیگی حضور داشته باشیم مشکلی پیش امد میسر نشد ولی این سرور تیم ما اعلام امادگی میکنه و یه چالش جدیدی رو تجربه کنیم کنارمون تعدادی دیگه از دوستان قدیمی هم حضور خواهند داشت که برا خود من جذاب هست نامشون.<3

ساید هم فعلا مشخص نشده تا تصمیم جمع چی باشه و کجا باشه <3

سلام ارادت

با حرف ایلیا کاملا موافقم فکر میکنم وقتی نقشه های جنوب شرق نزدین بیخیال جنوب غرب میشدین به دلالیل مختلف چون یه اتفاقی رو به وجود اوردین که تکلیف بازی مشخص بشه نقشه ها رو زدین دف جنوب غرب چکار میکنید همر های که هست چکار میکنید به نظرم بالانس نیست دیگه سرور و خیلی اتفاقات رقم میخوره و ما بازی رو قشنگش خواهیم کرد بلا شک مگه اینکه تا عصر امروز بازی شکل فرم دیگه بگیره

سلام به همه دوستان

از عزیزانی که لطف داشتن دعوت کردن کنارشون این سرور باشم تشکر میکنم .<3

چه کنم با ناصر که به همه میشه گفت نه نمیام نمیرسم ولی ناصر کلاه سرم گذاشت.^^^^

شب ها رو تعدادی از اکانت ها و کنار تیم هولدری جنوب غرب نقش کم رنگی دارم.

این روزا به شددت درگیر کار هستم و فرصت کمی برای استراحت برام میمونه کلی عکس فیلم دوستان همکارام ازم استوری کردن پشت میز خواب خواب :D:D

طبق صحبت های که شد تصمیم بر این شد که یه واندر دیگه بگیریم و 2 تا واندر داشته باشه جنوب غرب.

اولین همر و چیفر ها خورد کلین نشد تا همر بعدی جمع بشه چیفر هماهنگ بشه یه زمانی برد همر لانچ شد اولین چیفر از اکانت محمد عزیز چندتا چیفر از اکانت Topoli_Felfeli رفت اخری از SW4EVER که کلین بشه ولی متاسفانه ...

ناصر عزیز پیامک زده بود که تالار اپ کن امتیاز داشته باشی اوکی دادم پا سیستم متاسفانه خوابم برد به محض بیدار شدن کار از کار گذشته بود.

و همین جا از همه عزیزانم در جنوب غرب عذرخواهی میکنم اشتباه از من بوده و این اشتباه گردن میگیرم مسولیت کلی کار با من بوده ای کاش یه نفر یه چیزی میگفت که سکوت کامل کام منو تلخ تر کرده.

این پست هم گذاشتم که یه وقت سو تعبیر نشه.

اولی هم که یکی از پلیر های جنوب غرب زد شمال شرق کلین کرد اصلا ابدا با هماهنگی جنوب غرب نبوده و با برنامه های SW همخوانی نداشته .

پ.ن: برنده همون بازنده ای هست که بیشتر تلاش کرده.

https://tx3.speedtra.com/report?id=6733f5ac6beecd259206a369

https://tx3.speedtra.com/report?id=6733f8856beecd259209b0df

https://tx3.speedtra.com/report?id=67341ad94746f246d3072661

https://tx3.speedtra.com/report?id=67341c504746f246d3088764

سلام

کوچیک کردن مپ گرون کردن گلد راهکار جلوگیری از سرور بدونه مولتی نیست و نخواهد بود گرون کردن گلد باعث ریزش پلیر میشه .

خود ادمین به بهترین شکل ممکن میتونه جلو مولتی بات بگیره اصلا نیاز به راهکار دادن ما نیست مملی راجب یه سرور بدونه مولتی از ادمین هست نه اینکه بگیم بد ما نکنیم هر کی میخواد بدونه مولتی باشه بیاد فلان ساید خوب چه کاریه من شب تا صبح بیدار بمونم چشمم رو بزارم بدونه بات مولتی بازی کنم ساید های دیگه با فلان تا اتحاد مولتی بازی کنه اخرشم برنده باشه ادمین بدونه در نظر گرفتن تمام کسانی که دارن از اولین سرور تا الان بازی میکنن فرقی بزاره یه سرور ران کنه و تمام راه های دور زدن قانون ببنده که همه از بازی در این سرور لذت ببرن نیاز هم نیست ما راهکار بدیم خودش بخواد میتونه به راحتی.

ولی در کل وقتشه یه سرور نرمال بدونه بات و مولتی استارت بشه دعوت بشه از همه تیم های قدیمی تا حالا که تو همچین سرور حضور داشته باشن

درسته که هیچ موقع سیاست از دل فروم بیرون نمیاد اما تاثیر گذشته ادم ها در تصمیم گیری در مورد آینده بی تاثیر نیست !

سلام حسین عزیز

خوشحالم اسپیدترا حضور داری فروم باز کردم پست شما رو دیدم گفتم به یاد گذشته عرض ادب کرده باشیم خدمت شما دوست استاد بنده که بابت تاثیر شما رو اون اکانت قابل ستایش هست و هر وقت تو فروم فعال هستی حتما خبری هست رو اکانت کم رنگ باشی ولی تو شرایط که کار هر کسی نیست تاثیر گذار من ایستاده برات دست میزنم کهنه رفیق <3

سلام شب همگی بخیر

قرار بود تیم دور هم جمع کنیم اعلام آمادگی کنیم ولی متاسفانه ...

علی FX عزیز و پویا جان . ما رو در غم تون شریک بدانید 🖤

به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده

برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت و برای شما

و سایر بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواهانم🖤

آرش : Capitan

سلام مخلصیم

قرار بود اخرین سرور تیم باشه نیمه کاره شد ممنونم از همه بچه های که هر وقت زنگ زدم با جون دل امدن سالیان سال هست کنارتون گفتیم خندیدم بحث کردیم جدل کردیم بینمون موش دوندن ولی با تمام اینا باز کنار هم بودیم براتون آرزو موفقیت میکنم مطمن باشید از این به بعد زنگ بزنم فقط بابت جویای احوال هست وسلام تراوین اینجا برای تیم تمام شد.

طبق صحبت های شده مولتی ها دف ساز ها تحویل ساید شده اکانت Capitan تحویل ساید داده شد تو این چند ساله اگه دوستی از ما دلخور شده حرفی از من بچه ها شنیده که باعث کدورت شده ازش عذرخواهی میکنم این اخرین پست من تو فروم هست هر جا هستین دلتون شاد لبتون خندون سفرتون پر برکت یاعلی

آرش: Capitan

سلام ارادت شب بخیر

سروری که توش زد خورد نباشه با احترام به همه دوستان همین میشه باز میکنی راجب موضوع های هست که فکر میکنم سرش دیگه به فروم نمیخوره نیازمند اینه یه بزرگ تری تو شمال شرق پیدا بشه جایی دیگه برسی بشه .

شاید بازگو کردن یه سری اختلاف ها برا شما جذاب باشه ولی برا همه جذاب نیست انشالله که با دید بهتری پست بنده رو خونده باشید از نظر من رغیب هر چی منسجم تر جذاب تر ولی نیشتر زدن به زخم های کهنه دردی دعوا نمیکنه و نتیجه عکس خواهد داشت .

شب خوش <3

سلام به دوستان

فرهاد عزیز یه پیشهاد داد که

پس یه طوری باید ارتباط اکانتارو با هم کم کرد یا به بیان دیگه اکانتای اختصاصی رو حذف کرد

فکر میکنم راهکار بهتر کوچیک شدن کنفدراسیونه

چخبره 240 تا اکانت؟
    به نظر من در کمترین تغییر باید 120 تا بشه که یکم هنر استفاده بهینه از اکانت ها به چشم بیاد.

سلام ارادت

یکی از راه های هست که باید بهش فکر کرد موثر هم هست کم کردن کنفدراسیون اینجا کار یه مورد داره اینکه دو تا اتحاد شکل میگیره دف ساز ها کامل تو یه اتحاد فقط دف سازی میکنن یه اتحاد هم جنگی واندرکوب با هم کنفدراسیون هم نباشن ساید میخواد ببره 120 گول مصری بازم شاهد دف عجیب غریب.

از چه زمانی شاهد دف های عجیب غریب تری تو اسپیدترا بودیم زمانی که مصری و هون وارد بازی شد مولتی بازی شکل وحشتناک تری گرفت مصری با اون حجم منابع

پیشنهاد شما فرهاد جان خوبه به شرطی که نژاد مصری حذف بشه ارسال دف فقط از 10 تا اکانت و مسله دیگه اثر هنری خرید محدود برا هر اکانت تو کل سرور داشته باشه و حذف کامل بات از بازی هیچ باتی نباشه نه اینکه یه تعداد داشته باشن باقی نه اصلا باتی در بازی وجود نداشته باشه طرف میخواد مولتی بکشه بسم الله بدونه بات نژاد مصری تو سرور های قبل مولتی بازی بود ولی لیمیت اکانت نبود لیمیت رید 10 تا اکانت نبود میشه به این پیشنهاد ها فکر کرد حذف بات حذف مصری کوچیک کردن کنفدراسیون محدود کردن خرید اثر هنری ارسال دف فقط از 10 تا اکانت.

در کل یه خط از اخر قلبی دوست دارم <3

با احترام به همه دوستان عزیزی که پاپ بازی میکنن<3