بیشترببین ایلیا جون
هنوز وقت زیاده ها ببین چیزی از ذهنت رد نشد دوباره بیای پست بذاری؟
عزیزم اون موقعی که تو داشتی توی سرور فان اسم در میکردی ما داشتیم جای دیگه بازی میکردیم
ته ته بازیتون اینه بشینین پای بات بهش برنامه بدین و بعد میاین اینجا میگین آی نفس کش جرات دارین بیاین بدون مولتی
کسی که میگه بدون مولتی بازی کنیم دیگه سمت باتم نمیره . پس یا یه حرفیو نزنین یا وقتی حرفشو میزنین تا تهش پاش وایسین
قشنگم من اصلا سرور فان بازی نمیکنم اون سرور ۲۵ ایکس بود چی بود یادم نیست فقط اونجا بودم که بخاطر اعتیاد به تراوین بود و بدن درد داشتیم
این که تو برای پر کردن رزومه وینریت سرورهای فان رو ۲بار حساب میکنی به خودت مربوطه ولی برای بقیه خنده داره
اون ریپلای از پست منم که زدی دمت گرم کار خوبی کردی
نشون دادی هرکی بیشتر تحقیرت کنه زودتر به سمتش جذب میشی 😂
اون پست برای تعریف از تو بود زمانی که همون عرفان و ادریس داشتن تخریبت میکردن و از هر ۵تا پستی که میذاشتی ۳تاش خودتو ناخودآگاه تخریب میکردی. ته پلنری اونام فقط دیوار بوده😆
سلام عزیزم
ما صحبتامونو کردیم قبلا باهم و شاخ و شونه هامونو کشیدیم و تهشم با یه تلفن از سمت شما همه چیز تموم شد اگر غیر اینه بگو پرهام جان
ولی من یادم نمیاد این رفیقایی که طرفشونی بخاطر حرفایی که توی فروم زدن عذرخواهی کرده باشن از من
یادته گفتی لینک دیسکوردو میدم بیای اونجا تا کدورتا رو دور بریزیم و رفاقت کنیم؟
ته رفاقتِ رفیقات این بود مارو کیک کنن از اونجا😂
برای این سرورم میدونی خودت من جایی بازی کنم از اول توی فروم میچرخم و همه رو به چالش میکشم و زیرچادری نیستم
ولی بعضی وقتا اون کسی که داره بعد عمری فروم رو میخونه بعضی حرفا تو کتش نمیره و برنمیداره هرحرفیو
درباره مجی سامورایی هم که میگین من نمیدونم کیه ولی کاری رو داره انجام میده که سرور ۲ ایکس خودت داشتی میکردی پرهام جان
فکر نکنم مشکلی داشته باشه توی فروم پست گذاشتن و جواب دادن حرفای بقیه همونطوری که تاپیک ۲ایکس رو باز کنن رفیقات میبینن چجوری اونجا جواب هر پست رو میدادی
باشد تا رستگار شوید
بدرود
قضیه اینه که میدونی تا قیامت هم قرار بود باهم کل کل کنیم رضا من اذیت نمیشدم ولی تو میشدی
الان بحث همینه من میگم من پرو ترینم
کار ندارم که شما هم پررو دارید یا نه
اینجا پر رو تر از من نداره و نمیتونه داشته باشه
منم اعتراض نکردم مجیجون بیاد پیام بذاره
منم براش قهوه دم میذارم
در کل اعتراض رو مانی کرد
من اعتراضی ندارم
میگم ۲ روز دیگه کسی ناراحت نشه از دست ما
چون این بنده غیر حقیر کارمو خوب بلدم
در خدمتیم این گوی اینم میدان
به نظرم رضا کاری نداشته باشی بهتره