با سلام خدمت همه سروران گرامی
از آن جهت که تاپیک نقد و بررسی بسیار شلوغ است و بحث های فنی در مورد سرور میان انبوهی از کل کل ها و دعواها گم میشود لذا حقیر این تاپیک را جهت بحث فنی در مورد سرور ایجاد میکنم.
به عنوان اولین بحث صحبت بنده از نظر فنی با ادمین محترم است.
در حال حاضر هفته سیزدهم بازی رو به اتمام است و امشب مدال ها توزیع میشود! همینطور که در تاپ پیشرفت مشاهده میشود تعدادی بازیکن تازه ثبت نامی قابل مشاهده هستند! خب بنده از دوستان پرسیدم مگر ثبت نام سرور بسته نشده بود؟ ایشان می فرمایند که چون باگی که مربوط به تعداد دهکده ناتار بود تصحیح شده امکان ثبت نام باز شده است.
خب الان عواقب این باز شدن ثبت نام جدید برای چه کسی است؟ برای اکانت اتحاد ما؟ نفر 1 تاپ پیشرفت یعنی اکانت Samar که 12 روز در حمایت هستند آمده اند در محدوده ده 15 گندمی اکانت black storm اقدام به تاسیس یک ده کرده اند! خب الان اگر این اکانت بیاید واحه گندم این 15 گندمی black storm را بگیرد تکلیف چیست؟ بنده نمیدانم این باز کردن ثبت نام الان چه توجیهی دارد؟ این موضوع فقط برای اذیت کردن کاربرد دارد. وگرنه الان زمان ثبت نام نیست و امتیاز فرهنگی مشکل اکانت تازه ثبت نامی است.
لطفاً به این پروفایل هم توجه بفرمایید! اتحادش را هم توجه بفرمایید! آیا اینها سوء استفاده نیست؟
بنده از ادمین سرور استدعا دارم کلیه حمایت ها را از اکانت های تازه تاسیس بردارند. اگر شخص جدیدی بخواهد وارد سرور شود، حتماً دوستانی دارد و می تواند وارد اتحاد آنها شده و کسی نیز متعرض او نخواهد شد. بنده از ذکر پلن های بی شرمانه ای که می شود با این تکنیک حمایت زد، خودداری میکنم. سرور با اکانت های جدید شلوغ نمی شود. چشم خیلی ها به این سرور است. عملکرد صحیح شما موجب تداوم این روند خواهد بود. از اینکه توجه می فرمایید سپاسگزارم.
ارادت در جریان است.
لقمان