انجمن اسپیدترا

رویداد های اخیر

• Shahgoosh

پسند (پست)
    خب،
    طبق تحقیقی که درباره ساختمان «شگفتی جهان» انجام دادم، این بنا شباهت زیادی به یک سازه تاریخی دارد که با عنوان «برج بابل» شناخته می‌شود.
    در روایت‌ها آمده است که انسان‌ها در ابتدا زبان مشترکی داشتند
  • Shahgoosh

پسند (پست)
    سلام
    اول اینکه خوشحالم این سرور برای اولین بار 4 سلیقه مختلف تونستن باهم به یک تفاهمی برسن که سرور مختومه بشه تو عمرم همچین چیزی تو تراوین ندیده بودم
    دوم ناراحتم که ناچار شدیم تصمیمی بگیریم که دل بعضی بچه های سرور و بچه های خودمون باهاش یار نبود!

تو…
  • ShadOws

پسند (پست)
    سلام
    اول اینکه خوشحالم این سرور برای اولین بار 4 سلیقه مختلف تونستن باهم به یک تفاهمی برسن که سرور مختومه بشه تو عمرم همچین چیزی تو تراوین ندیده بودم
    دوم ناراحتم که ناچار شدیم تصمیمی بگیریم که دل بعضی بچه های سرور و بچه های خودمون باهاش یار نبود!

تو…
  • hawk

پسند (پست)
    سلام

تو…
  • hawk

پسند (پست)
    خب،
    طبق تحقیقی که درباره ساختمان «شگفتی جهان» انجام دادم، این بنا شباهت زیادی به یک سازه تاریخی دارد که با عنوان «برج بابل» شناخته می‌شود.
  • hawk

پسند (پست)
    با سلام
    کاربران محترم اسپیدترا ؛

بدین‌ وسیله به اطلاع می‌رساند با توجه به درخواست‌ های شما عزیزان در خصوص سرور و همچنین شرایط موجود در کشور، تیم مدیریتی با احترام به نظرات و خواسته‌ های شما تصمیم گرفت سرور نرمال 1x را مختومه اعلام نماید..
  • hawk

پسند (پست)
    چطورید بچه‌ها؟

10، 15 روزی بود عجیب و غریب‌ترین اتفاقی که ممکن بود برام بیفته افتاد، و اون «عدم توانایی در نوشتن» بود.

یعنی میومدم نظرمو به بچه‌های شمال شرق بگما، میومدم تو گروه‌های تلگرامیمون چیزی بنویسما، می‌خواستم همینجا تو فروم حرف بزنما، نمیشد!

• hawk

پسند (پست)
    با سلام خدمت همه عزیزان

امیدوارم سلامت و صبور باشید. حقیقتا سرور خیلی خوب شروع شده بود و از نظر کیفیتی، پلیرهای سطح بالایی جمع شده بودن. تعداد
  • Erphan

پسند (پست)
    خب،
  • StOrM

پسند (پست)
    سلام علیکم جمیعاً

بنده قبل از باز شدن سرور اومدم پست گذاشتم که باز نکنید سرور رو. ولی گفتن که نه! همه میخوان بازی کنن!!!
    خب بفرمایید. الان شد این. خوب شد؟
    اگر سرور قرار شد جمع بشه که اوکی و دیگه حرفی نمی مونه و قبول دارم شرایط پایدار نیست واقعاً.