نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• درود بر تمامی بازیکنان عزیز ؛

این تاپیک جهت نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت 2 برابر ، آغاز 6 دی ماه 1403 ایجاد شده است.

اطلاعات مربوط‌ به سرور

تمامی موارد تخلف در قوانین انجمن ذکر شده است و چند نکته ی مهم رو در پایین میتوانید مطالعه کنید:

کاربران فروم لطفا قوانین زیر را مطالعه بفرمایید تا همگی از مطالعه و مشارکت در فروم لذت ببریم.

بخش کلی

1. با عضویت در فروم و بازی قوانین آن ها را قبول کرده اید و از آن پیروی خواهید داشت.

2. قوانین برای تمام فروم میباشد حتی پیام های شخصی و پروفایل ها هم از این قوانین مصون نیستند.

3. مدیران انجمن مسئولیت اجرای قانون و یا مجازات افراد خاطی را دارند.

4. این قوانین در مواقع مختلف، تحت شرایطی، ممکن است تغییر کند.

5. هر کاربر مجاز به داشتن یک اکانت میباشد.

6. اگر پستی خلاف قوانین باشد یا به طور کل پاک یا ویرایش خواهد شد و به خاطی امتیاز منفی داده خواهد شد.

7. استفاده از هرگونه نرم افزار و یا سخت افزاری که IP و یا Mac ID شما را تغییر دهد باعث توقیف دائمی میشود.

بخش محتوا

قوانین زیر را در مورد محتوای پستی خود رعایت کنید:

- یک متن را دوبار پست کردن، یا در چند تاپیک پست کردن، یا ایجاد مجدد تاپیک بسته شده ممنوع است.

- پست گذاشتن به غیر از پارسی و حروف پارسی ممنوع میباشد.

- پست گذاشتن و خطاب کردن مدیر فروم یا ادمین بازی خلاف قوانین است. اگر شما مورد خلافی دیدید

میتوانید یا گزارش کردن پست و یا نامه دادن به ادمین مسئله را پیگیری کنید ولی خطاب کردن ادمین

بازی و یا مدیران فروم در تاپیک های عمومی خلاف قوانین است.

- از ارسال پست های بیهوده (اسپم) توهین و خشونتی جدا خودداری کنید.

- از قسم خوردن در پست های خود یا نقل قول قسم به هر نحوی خلاف میباشد.

- از ارسال عکس و یا نوشتار زشت و نژادپرستانه خودداری کنید.

- ارسال پست در مورد مکالمه و یا صحبت بین دو نفر چه در بازی و یا خارج بازی خلاف قوانین است مگر

اعلام رضایت طرفین به مدیر تاپیک و یا انجمن در نامه خصوصی (نه در تاپیک) به مدیر مربوطه ارائه شده

باشد امکان پذیر است.

- ارسال پست در مورد اطلاعات خصوصی افراد مانند اسم واقعی و یا سن و مکان زندگی، عکس و غیره

خلاف است مگر شخص مورد نظر در پروفایل خود این اطلاعات رو در اختیار گذاشته باشد و یا در فروم

و یا تاپیکی اعلام کرده باشد منعی ندارد.

- صحبت در مورد بن و یا اخطار دریافت شده توسط مدیران انجمن مجاز نیست.

- صحبت در مورد بن و یا اخطار دریافت شده در بازی مجاز نیست.

- صحبت در مورد مسائل سیاسی و یا مسائلی خلاف قوانین جمهوری اسلامی ممنوع است.

- تبلیغات و یا هرگونه تبلیغی به خارج از بازی خلاف قوانین است.

- ارسال لینک در پست خلاف قوانین است.

+ تخلفات سری اول یک روز مسدودیت ، سری دوم سه روز مسدودیت ، سری سوم ۷ تا ۳۰ روز مسدودیت در پی دارد ، چنانچه تکرار‌ صورت بگیرد ، مسدودیت دائم را در بر می گیرد.

• استفاده از اکانت دیگری جهت استفاده از انجمن
    • لحن نامناسب، تمسخر، توهین و بی احترامی
    • به کاربردن کلمات رکیک حتی به شکل تلویحی، ضمنی یا غیرعلنی
    • استفاده از ضرب المثل، شعر، کنایه یا جملات عامیانه که میتوان از آنها برداشت نامحترمانه، توهین آمیز یا تمسخرآمیز داشت
    • بحث های نامرتبط با موضوع تاپیک ( در اینجا ~» نقد و بررسی سرور ۲ ایکس ویژه )، کل کل بی مورد، گفت و گوی شخصی
    • استفاده از عناوین و اسما متبرکه یا مقدس
    • استفاده از فونت درشت و چشم آزار
    • نقل قول و پاسخ به پست خلاف قوانین انجمن
    • هرگونه صحبت در خصوص عملکرد، پیشنهاد یا انتقاد از تیم مدیریتی اسپیدترا
    • هرگونه توهین نژاد پرستانه و قومیتی و ادیانی

چنانچه با پستی مواجه شدید که از نظر شما خلاف قوانین انجمن است، تنها با فشردن دکمه ی گزارش و شرح مختصر تخلف، نسبت به گزارش پست اقدام نمایید و از پاسخگویی و نقل آن جدا خودداری کنید.

با آرزوی موفقیت برای تمامی بازیکنان

سرور خوشی را برای شما آرزومندیم

مدیریت اسپیدترا

• سلام

با آرزوی سروری جذاب برای همه عزیزان

تا الان که مشکلی وجود نداره فقط تنها چیزی که هست این مسئله قفل 24 ساعته انتخاب جانشینِ.

من بازم یه تابی تو قوانین اعلامی قبل سرور خوردم و این مورد رو پیدا نکردم. (شاید هست و من ندیدم حقیقتاً)

ولی میخوام بدونم دلیلش چیه ؟ یکم تو شوک ام.

• سلام

با آرزوی سروری جذاب برای همه عزیزان

تا الان که مشکلی وجود نداره فقط تنها چیزی که هست این مسئله قفل 24 ساعته انتخاب جانشینِ.

من بازم یه تابی تو قوانین اعلامی قبل سرور خوردم و این مورد رو پیدا نکردم. (شاید هست و من ندیدم حقیقتاً)

ولی میخوام بدونم دلیلش چیه ؟ یکم تو شوک ام.

سلام و درود

تا جایی که یادمه بخاطر وجود کنفدراسیون توی قوانین جدید فقط بعد از گذشت مدت زمان ورود به اتحاد میشه جانشین اکانت رو از اتحاد یا متحدین کنفدراسیون انتخاب کرد

به قول عزیزی شادزی

• علی به ذکر الله تطمئن القلوب

این سرور به عنوان بیننده و گزارش پاک کن

روی اکانت یکی از بچه های خارجی وارد سرور شدیم

ببینیم اوضاع از چه قرار میشه (قصد دفسازی برای ناتاره)

با درود فراوان خدمت همه دوستانی که مارو قابل دونستن و تماس گرفتن

سرور فعالی داریم که ۱۶۰ روزش باقیه و مسئولیت تیم به گردن دارم برای همین قول میدم کمرنگ باشم

یه سری بازیکن بعد سالها اومدن تا دوباره جمع بچه ها جمع شه ، خوش آمد میگم بهشون از طرف خودم و تیم مدیریت اسپید ترا

پ.ن: با اسم اکانت سبزم نیومدم

• برای شروع راضی کنندست.

حداقل کسانی رو داخل تاپ رید میبینیم که در تاپ مهاجمین هستند :)

به امید سروری جذاب برای چهار ربع بازی

پ.ن:

66 تا گندمی 150 درصدی و 74 تا 125 درصدی داریم.

ازین تعداد 17 تا داخل منطقه خاکستری هستند!

• سلام علیکم

یه دور تو 15 کراپای بالای 100درصد زدم....

چیزی که مشخصه یکم سو گیری داره و این خلاف چیزیه که حداقل این مدت برای این سرور شنیدم...

البته اینکه هر ساید چطور از این موجودیش استفاده کنه مهمه ولی من دست شمال غرب را خیلی بسته تر از جنوب شرق می دونم تو توضیع کراپر...

شمال شرق و جنوب غربم که بین این 2تا هستن.

پ.ن: حال پست به پی نوشت نوشتنه...:P

پ.ن2: متاسفانه تو هر چهار ساید رفیقای گلی دارم<3 که می خوام سر به تن 3 طرفشون نباشه... :saint::*

تصاویر

دیگه حال امضاء درست کردن و نوشتن روزومه نیست... خستم می فهمین؟

سال های دور خودتون هر وقت هست من از قبلترش اینجا هستم...

• بعید میدونم واحه مشترکا رو حساب کرده باشی. اونو لحاظ کنی فکر نکنم اختلاف انقدر باشه.

در هر حال تعداد کراپر ج ش بالاتره که احتمالا درصد پایینا رو اضافه کنی باز هم اختلاف ناچیز میشه.

اون تو همه ی ساید ها هست و خاصا شمال غرب که نگاه کردم کراپ بالای 125 هاش چندتاش مشترک داره با 100 هاش...

بقیه ساید ها هم داره...

اصل موضوع کمیت هست که خیلی اختلاف هست... 50درصد دیگه زیاده...

دیگه حال امضاء درست کردن و نوشتن روزومه نیست... خستم می فهمین؟

سال های دور خودتون هر وقت هست من از قبلترش اینجا هستم...

• اون تو همه ی ساید ها هست و خاصا شمال غرب که نگاه کردم کراپ بالای 125 هاش چندتاش مشترک داره با 100 هاش...

بقیه ساید ها هم داره...

اصل موضوع کمیت هست که خیلی اختلاف هست... 50درصد دیگه زیاده...

سلام. داداش این اکسل رو برام میفرستی ؟ میخوایم 15 گندمی پخش کنیم بکارمون میاد 😂

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام. داداش این اکسل رو برام میفرستی ؟ میخوایم 15 گندمی پخش کنیم بکارمون میاد 😂

پاشو تنبل یکم زحمت بکش .

آقا یه سوال من اگه بخوام فارم شخصی خودم مملی رو رید بدم بن میشم ؟

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• قرار بود سرور بدون مولتی باشه دیگه ؟؟

از صنعتی تبدیل کردید به سنتی !!

حداقل انتظارمون این هست شاهد بن شدن حدود ۱۰۰ اکانت باشیم

سرور هم میتونه جذاب باشه به شرطی که سایدها ترس از باخت نداشته باشن

موندم این تز عوض شدن آبادی ها رو کی داده !!

وظایف دهکده ها رو مثل کام کردید ! بیمارستان آوردید !! فقط حیوون منابع میده آخ جون ؟؟؟

حداقل انتظار این هست با توجه به کاهش اکانت های مولتی رشد ناتار بهتر از گذشته باشه نه اینکه تولیدات اون رو هم نصف کنید چون عملا با برداشتن بات و وی پی اس اگر برداشته شده باشه تعداد دهکده های فعال ۲۰ تا سی درصد سرورهای قبلی خواهد بود و خود ناتار با یک کاهش ۶۰ درصدی روبرو خواهد بود

• تز به ازای 2 دهکده یک ناتار مفتی رو کی داده؟

مثلا دوتا واحد داشته باشی بهت یه واحد تجاری هم فور فری میدن؟ لول

الان مثلا قهرمان یونانی قصه ما بن شده باید بشه ناتار! اصل بازی اینه

پ.ن: اکسل گندمی ان ای فور سل :دی

• الان مثلا قهرمان یونانی قصه ما بن شده باید بشه ناتار! اصل بازی اینه

حاجی همون یه موضوعو اون شب یادمون رفت حرف بزنیم ببین چه داستانی شده:))

مولتی رجیستر شد، نقشه رفت بالا، اکانتا جا خوب افتاد

الانم بن میشن قراره ناتار شه اسمشم میشه تیم ورک

علی برکت الله

• تز به ازای 2 دهکده یک ناتار مفتی رو کی داده؟

مثلا دوتا واحد داشته باشی بهت یه واحد تجاری هم فور فری میدن؟ لول

الان مثلا قهرمان یونانی قصه ما بن شده باید بشه ناتار! اصل بازی اینه

گل من اصل بازی رو من یادمه چجوری بوده !

کام هم رفتم اونجا هم میدونم چجوری بوده

برای من فرقی نمیکنه صرفا پیشنهاده فقط امیدوارم این همه ادعا کردیم حرف از دهن زده باشیم کسی فک و فامیلو پسر عموش رو نیاورده باشه کپ مصری آپ کنه براش رید بره بگه کار تیمی هست دم از بازی بدون مولتی بزنه

• الانم بن میشن قراره ناتار شه

تکمیلی پست قبل تایم ادیت تموم شده بود

من نگاه کردم این اتفاق تو هر 4 ساید هست و به نظرم درست نیست اکانتای بن شده تبدیل به ناتار بشن.

چیزی که یادمه بعد از دیلیت با یه احتمالی ناتار میشدن و با یه احتمالیم کلا جاشون چیزی نمیموند

• گل من اصل بازی رو من یادمه چجوری بوده !

کام هم رفتم اونجا هم میدونم چجوری بوده

برای من فرقی نمیکنه صرفا پیشنهاده فقط امیدوارم این همه ادعا کردیم حرف از دهن زده باشیم کسی فک و فامیلو پسر عموش رو نیاورده باشه کپ مصری آپ کنه براش رید بره بگه کار تیمی هست دم از بازی بدون مولتی بزنه

برادر با عرض تاسف میگم شما با کوهی از تجربه که داری وقتی پستت رو میخونم احساس انزجار میگیرم به بازی! انقدر بدبین نباش

هرکس صداقت خودش رو مبنا قرار داده و یک قانون نانوشته جمعی هست نیازی به لحن تند شما نیست.

هرکی هم رعایت نکرد میسپریمش به شما. حله؟

تکمیلی پست قبل تایم ادیت تموم شده بود

من نگاه کردم این اتفاق تو هر 4 ساید هست و به نظرم درست نیست اکانتای بن شده تبدیل به ناتار بشن.

چیزی که یادمه بعد از دیلیت با یه احتمالی ناتار میشدن و با یه احتمالیم کلا جاشون چیزی نمیموند

فرهادجان صدای اونشبت تو ذهنم ریپلی میشه همش:))).

فکر میکنم بن و پانیش چندین درجه سختی داشته باشن که در نهایت اعمال اخرین درجه اش منجر به حذف مدیریتی و تبدیل دهکده پایتخت اکانت به ناتار بشه.

• آقا یه سوال من اگه بخوام فارم شخصی خودم مملی رو رید بدم بن میشم ؟

بله بن میشی، یکی منو از دست این نجات بده.

100 میدم. چون تویی 500 😂

به نظرم درست نیست اکانتای بن شده تبدیل به ناتار بشن.

آقا تو ساید ما ناتار نکنید اینارو . بدید به سایدهای دیگه. فرهاد از اون حرفای مادرزنی زدیا، هر سایدی بیاد اکانت بکشه حذف کنه به شدت به ضرر سایدش کار کرده. یه ماه باید بشینن بکوپ ده بزنن ناتار پاپ 300 در بیاد 😂

در ضمن فرهاد جان این سیاست بچگونه رو بزار کنار دیگه یا دوست داری باز بشه همه بخونن؟!

این تعداد اکانت فکر نمیکنم مولتی باشه. بیشتر اومدن اکانت ساختن تا جایی خوب بیفتن.

اکسل بدین

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• در ضمن فرهاد جان این سیاست بچگونه رو بزار کنار دیگه یا دوست داری باز بشه همه بخونن؟!

محمد علی جان حقیقت نفهمیدم کدوم سیاست و چی باز شه که کیا بخونن.

دقیقا برا اینکه سوتفاهم پیش نیاد گفتم هر 4 ساید.

اگر اون اکانتا بن شدن، یعنی تخلف بوده! حالا به نیت مختصات خوب باشه یا هر چیز. فکر کنم از قبل گفته بودن که حتی چند اکانت زدن واسه اینکه جای اکانت خوب بیفته هم تخلفه!

در کل بیخیال اقا تنت سلامت من یه پست زدم نوتیفای اینجا بیاد واسم تو طول سرور