انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
Ali.k1
پست کاربر Gone hero را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)درود و شب بخیر خدمت همه اهالی فروم
با توجه به مسیری که طی شد و اتفاقاتی که افتاد ، متاسفانه نشد سرور رو با همون انرژی و اشتیاق ادامه بدیم و متاسفانه نه تنها… -
Ali.k1
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از behnam)
لند در 4:44:44
پ.ن: امشب نه فردا. لعنت به 1 ایکس
خواهیم دید چه میشود :دی -
Ali.k1
پست کاربر Loghman را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام مجدد
بنده نظرم این بود تا سرور هست بازی کنیم. ولی دوستان رفتنی شدن. تیمم هم میگه فایده نداره.
به قول یکی از دوستان : "سرور خوبی بود. ولی خب نشد."
اکانت Wise Roman هم رفت روی حذف. خوش به حال پَلِه ها.
این سرور در کنار آرش… -
Ali.k1
پست کاربر A$HKAN را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)با سلام دوباره خدمت همگی
تا آخرین لحظه تلاش کردیم با وجود تمام تلخیها، چراغِ بازی رو واسه بچههامون روشن نگه داریم و به احترامِ تیم، بستر بازی… -
Ali.k1
پست کاربر behnam را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Eilya)
من خوشحالم وقتت شب عیدی انقدر ازاده که تو سروری که 30 ثانیه لود صفحه هاش طول میکشه میتونی پلن بری ای کاش ما هم مثل تو بودیم ( خلااااااص و راحت )
من به شخصه میزنم ببینم کی حمله داده انقدر طول میکشه که یادم میره اصلا باید چک میکردم اتکو
… -
Ali.k1
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از behnam)
یه پلن میایم عشق کنیم دور همی
-
Ali.k1
پست کاربر H.Faster را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست) -
Ali.k1
پست کاربر Loghman را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام علیکم جمیعاً
بنده قبل از باز شدن سرور اومدم پست گذاشتم که باز نکنید سرور رو. ولی گفتن که نه! همه میخوان بازی کنن!!!
خب بفرمایید. الان شد این. خوب شد؟
اگر سرور قرار شد جمع بشه که اوکی و دیگه حرفی نمی مونه و قبول دارم شرایط پایدار نیست واقعاً.
… -
Ali.k1
پست کاربر behnam را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Eilya)
سلام
الان که سرور تقریبا مختومه شد و قبل از اینکه من پست خداحافظی بدم
دوست دارم بدونم اگه سرور 18 دی ادامه پیدا میکرد و اون اتفاقات نمی افتاد
به نظرت روند سرور چطوری پیش میرفت؟
ما چه تصمیماتی میگرفتیم
شما شمال شرق و شمال… -
Ali.k1
سلام پلنگ قشنگم :دی
اتفاقا من با این مکالمه که شروع کردی موافقم میتونیم یکمی فنی صحبت کنیم اگه بازی بلد باشی
مثلا بیا بگو واندر ریلت مرزی میشد یا مرکزی؟ من که میگم مرکزی
یا بگو چندتا واندرزن داشتید و…