اعلام آمادگی برای سرور کلاسیک با سرعت 1x

• کاربران عزیز بازی اسپیدترا ؛

با سلام و احترام

با توجه به نزدیکی زمان شروع سرور کلاسیک اسپیدترا با سرعت 1x به همرا 3 نژاد قدیمی شما می توانید در این تاپیک به معرفی خود و اعلام آمادگی برای حضور در این سرور بپردازید و از حضور دیگران مطلع بشید.

شروع سرور در پنجشنبه 15 آبان ماه 1404 ساعت 18:30

سرور دارای ساختمان بیمارستان و سیستم کنفدراسیون می باشد.

سرور دارای جایزه ی 100 میلیون تومانی و مدال های فوق ویژه می باشد.

این سرور کاملا آنتی بات میباشد و هیچگونه باتی در سرور جوابگو نخواهد بود.

همچنین با توجه به قوانین در این سرور با مولتی بازی برخورد شدید تری خواهد شد و قوانین به روز تر شده اند.

قوانین مولتی بازی در این سرور به شیوه سخت گیرانه مدیریت خواهد شد که قوانین تکمیلی را در این تاپیک میتوانید بخوانید.

چنانچه پیشنهادی دارید در این تاپیک ارائه بدهید.

#لطفا از اسپم کردن و کل کل خارج از عرف خودداری کنید .

اطلاعات مربوط به سرور را میتوانید در تاپیک مشاهده کنید. ( ورژن بازی 4.5 LEGENDS )

آیا آماده ایید ؟!

~

با تشکر

مدیریت اسپیدترا

• درود به همه

امیدوارم سرور خوبی باشه و تیم های قدیمی هم باز تو این سرور ببینیم ...

دلم برای یه سرور لجندری تنگ شده ...

سرور با سرعت نرمال و ۳ نژاده کاملا حال و هوای قدیم داره ، ای کاش اسکین سرور هم ورژن ۴ بود تا یکم بیشتر حس و حال قدیم زنده میشد ...

• با سلام‌ و عرض ادب. اگه رید خودکار‌برقرار باشه ما میتونیم در خدمت سرور باشیم. در غیر این صورت تایممون یاری نمیکنه تو این سرور حضور داشته باشیم. از مدیریت محترم‌ میخوایم یه تغییر کوچک حتما انجام بشه تا واسه ما پیرمردها هم بازی جذاب باشه

هیچ کس زیبایی ها را به یاد نخواهد آورد، ما تنها برندگان را به خاطر می آوریم.

• سلام و عرض ادب خدمت همگی

تیمای مختلف نمیخوان اعلام امادگی کنن ببینیم کیا میان کیا نمیان
    بتونیم تصمیم بگیریم کدوم ربع بریم کدوم ربع نریم؟

تا اونجا که من از بچه ها شنیدم زمزمه های ورود امرداد میاد لیدراش نمیان تایید کنن یا تکذیب؟

بچه های ان ای؟ رضا گارد تریدر؟
    بچه های اس دبل ؟ سارنگ ممد بریو؟ ( یوسف که گفت هستش )
    ان دبل بایگوش ؟ ناصر ؟ اکسفورد؟
    بچه های اس ای تیم امید ؟ تیم تورج

یه لیست بدید ببینیم چیکاره ایم

• سلام

من هم این سرور میام. امیدوارم بهانه ایی بشه برای یه سری فراری تشریف بیارن. تا اینجا شنیده ها حاکی از اینه که خیلی تلاش کردن جمع کنند و تونستند 21 نفر بیارن، البته از اون 21 نفر 12 نفرشون بهم گفتن تو بگو کجا میری ما میایم با تو ، پروفایل قشنگ شده ؟ 8) دارم تو کام هم همچین پروفایلی میسازم. :D

photo_2025-10-24_23-34-12_24ve.jpg

پی نوشت: اعلام آمادگی که کردم فردی بود و نه در قالب تیم. تیم هم جمع نمیکنم این سرور، فعلا زدن فراری ها افتخار نیست.

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• تو از گروه قبلی که صد و اندی بودیم که میگفتی ۸۰ ۹۰ نفرشون تو آورده بودی مثلا خودت وقتی انداختیمت بیرون با تیپا میخواستی ببریشون با خودت نتونستی یکی شو کم کنی درس عبرت نشده برات گند گویی نکنی نوب

• تو از گروه قبلی که صد و اندی بودیم که میگفتی ۸۰ ۹۰ نفرشون تو آورده بودی مثلا خودت وقتی انداختیمت بیرون با تیپا میخواستی ببریشون با خودت نتونستی یکی شو کم کنی درس عبرت نشده برات گند گویی نکنی نوب

منظورشون ۸۰ ۹۰ ریال بود

• سلام به تقاضای ممد توشی اولین 100 شدن واندر نژاد هون رو بهش تبریک میگم :D

ww_hun_100_ntri.png

پی نوشت: من فکر میکنم شما دچار توهم بیش از حدی هستی. با واقعیت کنار بیای حتما پیشرفت میکنی، مثلا هر روز میومدی دیسکورد میگفتی من هر روز دارم با دختر میرم ددر دودور، عزیزم یه نگاه به خودت تو آینه کردی؟ طول و عرضت یکیه ، قیافت هم که مثل چنگیز خان مغوله، از لحاظ افتصادی هم که برای گلد کاسه میگرفتی دستت تو ساید میچرخیدی، این توهمات باعث شده فکر کنی من رو با تیپا انداختین بیرون ! اولا جرات نداشتید منطقی حرف بزنید جز فحش ناموس چیزی ما نشنیدیم از شما ! مخصوصا وقتی کم میاوردین ! دوما چند نفر بودین ؟ 6 نفر؟! یه ساید رو ریدید توش. قوی ترین ساید سرور آخرش هم رده شده بود با جنوب غرب جنگ زده و حذف شده. من رو با تیپا انداختید بیرون؟ حرف اول و آخر رو تا روزی که بودم من میزدم، میرفتید برای خودتو جلسه تشکیل میدادید بعد کاری که من میگفتم میشد. آخرشم خواستید به متایی که خودم بستم با تورج و امید خیانت کنید که من دیگه اینجا تحمل نکردم و حذف کردم ! توهم جان من خودم حذف کردم. در ضمن من به 6 نفر گفتم حذف کنن. 3 نفر حذف کردند. 3 نفر هم واگذار کردن و بالای 25 نفر هم ول کردند، به این 25 تا اکانت هیچی نگفتما، فقط خودشون گفتن تو رفتی دیگه حال نمیده بازی. اکانت های خیلی خوبی هم بودند. واقعا بهت پیشنهاد میکنم واقع بین باش. پیشرفت میکنی. حداقلش میری باشگاه ثبت نام میکنی :))))))))))))))))))) تا مشهد ، راستی یادم نرفته 10 روز بعد از حذف من روزی 5 ساعت تلفنی (5 نفری) تلفنی داشتید به بچه ها میگفتید حذف نکنید تورو خدا !

0001_mcxq.png

0002_ao58.png

0003_ob6o.png

0004_valp.png

0005_7pz.png

0006_su6c.png

0007_pmq6.png

0008_suod.png

0009_4me6.png

0010_azjw.png

فقط 12 تا نفر رو سرچ کردم. 10 تا پیام برات گذاشتم. میخوای بقیه رو هم سرچ کنم.

پی نوشت: تو دوباره باهام بد شدی که لایک میکنی :D:D این سری هم نمیدونی؟ :love: پیامت هستا !

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام و درود

اگر قرار بر این باشه که رید دستی باشه خیلی ها بازی نمی کنن بیایید منطقی باشید کسایی که دارن الان تراوین بازی می کنن همه سنشون بالاست در گیر زندگی و کارشون هستن

خیلی از بچه ها هم زنو بچه دارن

اگر قرار بر حذف رید خودکار باشه ما که بازی نمی کنیم چون ارزشی نداره بازی

خیلی ها هم هم نظر هستن با من.

پیشنهاد:یه رای گیری بزارید خودتون متوجه می شید چند نفر موافق رید خودکار هستن

لطفلا به هم احترام بزاریم

با تشکر از تیم اسپید ترا

• خدا رحمتت کنه

فحش برای کسیه که داشته باشه نه تو

برو ۲۰ نفر دیگم سرچ کن تهش فراری از ساید بودی

• آخرشم خواستید به متایی که خودم بستم با تورج و امید خیانت کنید که من دیگه اینجا تحمل نکردم و حذف کردم ! توهم جان من خودم حذف کردم. در ضمن من به 6 نفر گفتم حذف کنن. 3 نفر حذف کردند. 3 نفر هم واگذار کردن و بالای 25 نفر هم ول کردند، به این 25 تا اکانت هیچی نگفتما، فقط خودشون گفتن تو رفتی دیگه حال نمیده بازی. اکانت های خیلی خوبی هم بودند

فقط 12 تا نفر رو سرچ کردم. 10 تا پیام برات گذاشتم. میخوای بقیه رو هم سرچ کنم

این تیکه رو الان بچه ها فرستادن

شکر زیادی میخوری باز

متایی که تو بستی؟ منظورت قبل سرور بوده؟ با یه حله و واندر مال تو میشه متا؟

این که نوع متا کردنت و خیانتت به همون ۲۰ نفری که ادعاشو داری

به هیچکسم زنگ نزدی نه؟ پیامم ندادی؟

از کلمات بهتری استفاده کنید.(ویرایش شد.)

یه روباه مکاری که همه رو به چشم پله برای خودت میبینی

جای دیگه گنده گویی نکنی ها

خداروشکر ما هر جا رسیدیم دست خیر داشتیم

گلد نصف شمال شرق رو تریدر میداد نصف دیگشو من و مصطفی

اون کاسه گدایی هم گذاشتی دم خونتون که پول گلد سرورت جور بشه

دیگه نمیپردازم بهت

واسه یه سامورایی،همه جا ناکازاکیه

پست 1 بار ویرایش شده،, آخرین بار توسط Supervisor: اخطار-از کلمات بهتری استفاده کنید. ().