انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
Ali.k1
پست کاربر H.Faster را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سرور صاحاب نداره همه چی بهم ریخته...
نهباگها درست شد
نه ماجرا جویی ها درست شد
نه گندم منفی مشخص شد
هیچی مشخص نیست
هعیی

-
Ali.k1
پست کاربر VaGNeS را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)این تمدید شدن گندم منفی شده مثل زدن ترامپ -
Ali.k1
پست کاربر A$HKAN را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)با سلام خدمت همه عزیزان
امیدوارم در این روزهای سخت، سلامت و صبور باشید. واقعیتهایی که در جامعه شاهد هستیم، فضایی باقی نذاشته که بتونیم مثل گذشته، صرفا به عنوان بازیکن و بیخبر از دنیای واقعی، دور هم جمع بشیم.
خیلی خلاصه بگم؛ این… -
Ali.k1
پست کاربر EviTe را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
منم موافقم تمام کنیم این سرور رو ، فکر کنم ما قدیمی تر ها نمیومدیم بهتر بود، بعد از 15 سال اودیم بازی کنیم اوضاع به هم ریخت . . . -
Ali.k1
پست کاربر _Al0Ne_ را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)درود دوستان
امیدوارم به زودی حالتون بهتر باشه
به نمایندگی از تیم خودمون(ممد نوب، هومن، رضا و مهدی کلت) ما هم کاملا با اتمام سرور موافقیم. از ابتدا هم با استارت… -
TARGET
پست کاربر EviTe را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
منم موافقم تمام کنیم این سرور رو ، فکر کنم ما قدیمی تر ها نمیومدیم بهتر بود، بعد از 15 سال اودیم بازی کنیم اوضاع به هم ریخت . . . -
KinG lOl
پستسلام خدمت همه دوستان عزیز
اقایون چیزی که مشخصه فریز کردن بازی تعداد بسیاری از پلیر هارو بی انگیزه کرد
و نشد عقده هامونو خالی کنیم
از ادمین محترم خواهشی دارم اخر هفته سرور 25 ایکس ران کنه قبل عید هم تمومه
اونجا همین تیم ها بیایم ببینیم چند چندیم
بنده… -
lucifer
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام خدمت همگی اعضای محترم فروم و بازی
من شخصا منتظر ریست تاپ تن موندم تا نظر نهاییم رو بگم و چیزی که مشاهده میشه به هم خوردن کامل توازن بازی کاملا هست.
برای مثال 4 اکانت از تاپ غارت حذف شدند، رنکهای همرها… -
lucifer
پست کاربر A$HKAN را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)با سلام خدمت همه عزیزان
امیدوارم در این روزهای سخت، سلامت و صبور باشید. واقعیتهایی که در جامعه شاهد هستیم، فضایی باقی نذاشته که بتونیم مثل گذشته، صرفا به عنوان بازیکن و بیخبر از دنیای واقعی، دور هم جمع بشیم.
خیلی خلاصه بگم؛ این… -
lucifer
منم موافقم تمام کنیم این سرور رو ، فکر کنم ما قدیمی تر ها نمیومدیم بهتر بود، بعد از 15 سال اودیم بازی کنیم اوضاع به هم ریخت . . .