انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
Eilya
پست کاربر Erphan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از VaGNeS)
انقلاب ما انفجار نور بود xD
ضمن تبریک به مملی و حامد عزیز بابت اکانت خوبشون جا داره از بچه های شمال شرق تشکر ویژه کنم بابت اینکه این مدت من و ادی رو تحمل کردن
واقعا بازی در کنارشون یه تجربه بی نظیر… -
Erphan
پست کاربر Ali.k1 را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Gone hero)
درود به همه دوستان
منم موافق مختومه شدن سرور هستم
امیدوارم دفعه بعد در شرایطی بهتر بتونیم باز دور هم جمع شیم و بازی کنیم.
مانا باشید. -
Erphan
پست(نقل قول از VaGNeS)
انقلاب ما انفجار نور بود xD
ضمن تبریک به مملی و حامد عزیز بابت اکانت خوبشون جا داره از بچه های شمال شرق تشکر ویژه کنم بابت اینکه این مدت من و ادی رو تحمل کردن
واقعا بازی در کنارشون یه تجربه بی نظیر… -
Vanguard
پست کاربر Ali.k1 را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Gone hero)
درود به همه دوستان
منم موافق مختومه شدن سرور هستم
امیدوارم دفعه بعد در شرایطی بهتر بتونیم باز دور هم جمع شیم و بازی کنیم.
مانا باشید. -
Ali.k1
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
با توجه به صحبت های انجام شده و موافقت اس ای بنابر شرایطی که موجوده و اکثرا حس و تایم و حال ادامه ی بازی براشون نمونده تیم ان ای پیشنهاد بسته شدن سرورو میده.با فریز شدن موافق نیستیم بلکه کلا سرور بسته بشه و این سرور بدون نتیجه باقی بمونه.
لذا… -
Ali.k1
پست کاربر Moh3en را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Majid.Persia)
درود
موافقم
امیدوارم در آینده ی نزدیک که شرایط مملکت و حال و هوای همه مون بهتر باشه مجدد دور هم جمع بشیم و رقابت جذابی رو استارت بزنیم. -
Ali.k1
پست کاربر VaGNeS را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
مسائل زیادی توی مملکت ما سالیان سال هست در جریانه... مردمان ایران سالیان سال هست در حال کشیدن درد تجاوز هستن. به جرات میتونم بگم قرن هاست… -
Ali.k1
پست کاربر Gone hero را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام خدمت همه دوستان
بنده هم موافق مختومه شدن این سرور به دلیل شرایط موجود هستم ، امیدوارم که به زودی شرایط بهتر بشه و ایران بشه کشوری که حس و حالش غم و اندوه نباشه ... آرزوی سلامتی برای همه دوستان -
Vanguard
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
با توجه به صحبت های انجام شده و موافقت اس ای بنابر شرایطی که موجوده و اکثرا حس و تایم و حال ادامه ی بازی براشون نمونده تیم ان ای پیشنهاد بسته شدن سرورو میده.با فریز شدن موافق نیستیم بلکه کلا سرور بسته بشه و این سرور بدون نتیجه باقی بمونه.
لذا… -
Vanguard
پست کاربر Moh3en را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Majid.Persia)
درود
موافقم
امیدوارم در آینده ی نزدیک که شرایط مملکت و حال و هوای همه مون بهتر باشه مجدد دور هم جمع بشیم و رقابت جذابی رو استارت بزنیم.