انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
MiawMiaw
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از VaGNeS)
(نقل قول از Eilya)
بنظرم وقتی این حرف رو زدم، نیاز نیست با تغییر صحبت من، تحلیل من رو تخریب کنی یا صحبت من رو نفی کنی.
تو انقدر خاصی که با یک پستت، اونم در راستای بازی ورق فرومی از شمال شرق برمیگرده به جنوب شرق.
ولی تحلیل… -
MiawMiaw
پست کاربر tavahomiroll را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست) -
MiawMiaw
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام و عرض ادب.
من واقعیتش حوصله ام نرسید ۳ صفحه فروم بخونم
چون هر ۲ طرف سر هیچ و پوچ دری وری بافتید رفته.
من عقیده شخصیمو میگم و اصلا از اینکه تو چه سایدی ام و رقیبم کیه گارد نمیگیرم:
یه اتکی زده شد تاپ دفاع و هجوم بالا پایین شد
خیلیها شاید… -
behnam
پست(نقل قول از Majid.Persia)
سلام
والا حقیقتا تو تهدید زیاد میکنی، سلام چطوری تم تو چت جور دیگس اینجا چقدر با ادب شدی بهت نمیخوره ، تو بیا اصلا منو بخور ولی… -
Depressed kid
پست کاربر Spartan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)دو صفحه از آخرین پستم رفته جلو بحث.
فکر میکنم 99% موضوعاتِ صحبتهای مختلف، اشباع شدن و بهتره درِ کشیدنِ گیس به خاطرشون، تخته شه.
ولی چند تا نکتهست، به نظرم ارزش پرداختن داره.
سعی میکنم خلاصه نگه دارم هر نکته رو.
(نقل قول از CALAFiORi)
نه… -
SaHanD PRESIDENT
پست کاربر Winterfell را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)آقایون ادمین من این سرور نبودم 2 روز اومدم تفریحی بازی کنم واقعا حالم خرابه الان، انقدری که تو این 2 روز دوچرخه و اتوبوس دیدم وسطه میدون انقلاب نمیدیدم والا، این کپچا قراره تا آخر این سرور ادامه داشته باشه ؟! -
MR3ZA_RoYaL
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام و عرض ادب.
من واقعیتش حوصله ام نرسید ۳ صفحه فروم بخونم
چون هر ۲ طرف سر هیچ و پوچ دری وری بافتید رفته.
من عقیده شخصیمو میگم و اصلا از اینکه تو چه سایدی ام و رقیبم کیه گارد نمیگیرم:
یه اتکی زده شد تاپ دفاع و هجوم بالا پایین شد
خیلیها شاید… -
MR3ZA_RoYaL
پست کاربر a6kbo3 را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Reza Guard)
ببین رضا
خودت میدونی مشکل شخص من با امثال تو چیه، خیلی سعی کردم کلا نادیده بگیرم حرفایی که میزنی رو حتی قبلا که رفیق تر بودیم قبل جریانات سرور قبل چون تو یه جناح بودیم تاییدت هم میکردم بخاطر منافع سایدی اما…
این جانب خود… -
MR3ZA_RoYaL
پست کاربر MiawMiaw را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Reza Guard)
بازم فشاری شدی که ، سلطان ادب !! فحشایی که هم به تیم خودی میدادی هم دیگران رو یادت رفته ؟مدت بن شدنت توی فروم از مدت ثبت نام اکانتت هم بیشتر بوده
الان داری خودتو کنترل میکنی وگرنه بازم فحش میدادی ، چون وجودت رو با فحش بستن
پ… -
MR3ZA_RoYaL
پست کاربر VaGNeS را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Vanguard)
سلام علی جان. از پستت خیلی خوشم اومد و خواستم بهونه ایی کنم چندتا موضوع رو مطرح کنم. پستت رو ریپلای کردم که بگم تمام مسائل داخل بازی تراوین، ریاضی هست و همه چی رو میشه تحلیل کرد. تمام اعدادی که دادم قابل مشاهده بود و ربط…