انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
PouYaRF
پست کاربر _Al0Ne_ را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از MeHrDaD ShaRaF)
سلام مهرداد جان متاسفانه این عکس از اکانت ماست
نه دفاع جانانه بوده نه تعمدی
توجیهیم نداره
فکر کنم از آرین هم معذرت خواهی کردیم تو بازی ولی اگر لازمه اینجا هم عذرخواهی مارو بپذیرید. -
M.Nn
پست کاربر Reza Guard را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از MiawMiaw)
من که دارم لذت میبرم قربون شکل ماهت
ریپلای کردیم ناراحت نشی حذف کنی 😂
همین که هر دفعه که شما یا اربابت پست میذارین با ترس و لرزه برای من کفایت میکنه😂
به هرحال بیان واقعیت واسه شما و اربابت یکم سخته
خداروشکر وقتی… -
Ali Last Hero
پست(نقل قول از Gone hero)
دوباره سلام.
من موندم تراکتور و زنوزی و پانترک و .....چه ربطی داشت که مثالش و زدی !!!!!!
نه من قاضی هستم نه علمشو دارم که اثبات کنم که پولشو از کجا آورده !!!؟؟
برنامه ۳۶۰هم دیدم و بعضی از رفتار و… -
a6kbo3
پست کاربر MiawMiaw را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)عجیبه که جنوبیا دارن لایک میکنن این پستا رو
بابا خبری نیست این ی موضوع بین من و رضا هستش
نه به تیم شمال ارتباط داره نه به اتحاد
پس فک نکنید خبریه
پ ن : فک کردین جنگ داخلیه یا مشکل داخلی پیش اومده 🤣🤣🤣 -
a6kbo3
پست کاربر MiawMiaw را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Reza Guard)
بازم فشاری شدی که ، سلطان ادب !! فحشایی که هم به تیم خودی میدادی هم دیگران رو یادت رفته ؟مدت بن شدنت توی فروم از مدت ثبت نام اکانتت هم بیشتر بوده
الان داری خودتو کنترل میکنی وگرنه بازم فحش میدادی ، چون وجودت رو با فحش بستن
پ… -
a6kbo3
پست کاربر MiawMiaw را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Reza Guard)
هروقت شما کاره ای توی شمال شرق شدی حتما نسخه بپیچ واسه دیگران که چیکار کنن و چیکار نکنن تا اون موقع بشین بازییتو کن و از بازیت لذت ببر و توی این موارد هم دخالت نکن
پ ن: عجیبه که بعضیا که فقط فحش تودهنش… -
Owldark
پست کاربر Gone hero را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Ali Last Hero)
داداش شما برو ببین چجوری این جیب این پول رو در آورده ، بعد بیا این حرف رو بزن ! کسی که به دلیل ژن خوب از ابتدا با وام های… -
MiawMiaw
پست کاربر MeHrDaD ShaRaF را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست) -
Gone hero
پست کاربر _Al0Ne_ را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از MeHrDaD ShaRaF)
سلام مهرداد جان متاسفانه این عکس از اکانت ماست
نه دفاع جانانه بوده نه تعمدی
توجیهیم نداره
فکر کنم از آرین هم معذرت خواهی کردیم تو بازی ولی اگر لازمه اینجا هم عذرخواهی مارو بپذیرید. -
Gone hero
پست کاربر SE Elder را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از MiawMiaw)
درود خدمت شما
راستش رو بخواین، توی فروم بعضی وقتها یک پست یا حتی یک لایک ساده هم میتونه جهتدار برداشت بشه.
ولی در نهایت، حرف درست رو باید حمایت کرد؛ چون حقیقت نیاز به جناحبندی نداره.
گاهی رقبا دنبال هر…