عرض ادب مجدد
با تشکر ار امیر عزیز. فقط چون سوال کردید پاسخ میدم
بیشترسلام ، افتخار آشنایی با شمارو ندارم، ولی از نحوه پست نوشتن مشخصه که قصدتون حاشیه نیست و اومدید مشکل رو حل کنید،
این 2 موردش برام سوال بود، اگه صلاح دیدید یکم بازتر کنید،
در مورد2: این میزان فیک و ... که گفتید منظورتون همون فیک هایی هست که از جنوب غرب رو شمال شرق گذاشتن ، و اتفاقا اتفاقا این فیک ها هماهنگ با پلن خوارج شمال شرق بود، نحوه لانچ هم کاملا مشابه ،
در این مورد توضیح میخواید که عکسشو بدم؟ اکانت Green بود از ده دیفالتشون ، اگه منظورتون فیک و تارگت دیگه ای هست که هیچی، چون متوجه نشدم کدوم فیک رو میگید،
در مورد 4: واقعا وقتی یه سری پلیر اتحاد به هر دلیلی دیگه نمیخوان بازی کنن و تنها مشکلشون با رفتن هزینه ای که کردن هست، بعد اتحاد پول جمع کنه و این اکانت هارو بخره و دنبال پلیر جدید بگرده براشون، جزو بازی کثیف محسوب میکنید؟ اونم در این حد که حالتون رو بد میکنه؟
درسته طبق قوانین تراوین خلاف هست، ولی واقعا بازی کثیف؟ اونم در این حد که نوبر و حال بهم زن باشه؟ واقعا؟ یعنی الان مال خودتون بود میگفتید نمیخریم، یا حذف کن یا لانچ کن هرجا دلت میخواد؟ از شما که یه تیم 400-100 نفره دارید بعیده همچین دیدی،
اگه شک دارید برای اکانت های خریداری شده دنبال بازیکن هستیم، من متن چتهامون رو بفرستم براتون؟ هرچند همینکارم خلاف قوانین هست،
من فکر میکنم پشت این مورد 4 یه سیاست همراه با شیطنت هست با چاشنی حقوقی، حالا باز احتمالا مازیار عزیز میان و توضیح میدن (یا خصوصی یا عمومی)
پ.ن: این قضیه خریدن اکانت های خودی که دیگه نمیخان ادامه بدن اینقدر چیز ساده ای هست که تو فروم گفتیم، نیازی به ارائه مدرک و عکس خاصی از طرف شما نیست، اینجا گفته شد که این موضوع حتی مسئول مذاکره داشته:
نقد و بررسی سرور 1 ایکس راند 2 | آغاز 6 شهریور 1399 |
نمیدونم این طاها چند صفحه قبل که این رو دید چرا اینقدر بالا پایین نمیپرید، الان که یهو از جنوب غرب اومدن این مورد رو گفتن، تازه یادش اومد که ااااااااااااا ای کثیف های اکانت خودی بخر، مارا با شما چه، ای بی قانون ها ،
بنده هم افتخار نداشتم در خدمتتون باشم و بازی می کنم که رفقای خوبی مثل شما اگر قابل باشم داشته باشم.امیدوارم که این تجربه نصیبم بشه. (البته شماها معروفید و بنده کسی نیستم که کسی ام بخواد بشناسه. یه بنده خدا زیر آسمان شهر اونم آسمان آلوده تهران).
در مورد فیک ها دیشب خودم به پرهام گفتم یه تعداد فیک بفرسته از ۴ اکانت که ظاهرا دیر رسیده(جوونی و شیطنت های جوون ها) و فقط از اکانت خودش زده. حالا اینکه چجوری زده خبر ندارم. فکرم نمی کنم لیدری پیگیر فیک های زده شده باشه. این بنده خدا نرسید بیاد فیک های ما رو بزنه بعد رفته پلنر لویال شده؟ به نظرتون منطقیه؟ البته اگرم بود و دیوارم میشد برام مشکلی نداشت. بازیه دیگه یا میشه یا نمیشه.
من سوال کردم نحوه فیک های لویال و تارگت ها کدوم دهکده ها بود که ببینم کیفیت پلن در چه حد بود که متوجه شدم آقای محمدعلی (که پریروز فهمیدم بچه محلم هستیم تو نظام آباد البته من از نوع کم خطرشم) توضیح دادن ادیت کردم و تشکر کردم.
در مورد بند ۴ ؛ امیرجان باید به مقررات پایبند بود. شما زمان ثبت نام این قوانین را تایید کرده اید و الان برخلاف آن عمل می کنید؟ می دونم که اهل منطق هستید و البته طبیعتا از علایق و منافعتون هم حمایت می کنید. ممنونم که منکر هم نشدی. اینکه کار خلافی رو هر کس با استدلال (از نظر خودش درست) موجه کنه میشه هرج و مرج و آنارشی. من تفسیر کنم اکانت مثلا واسه اکبر بود پولش رو دادم تو اسلام هم به شرط رعایت شرایط معامله صحت داره پس کار درستی کردم میرم اکانت حلال می خرم و دایم می زنم به بقیه و بازم میخرم و بازم و بازم... این درست نیست! خلاف رو نباید توجیه کنیم پلیری که رفت باید اکانت رو یا حذف کنه یا استفاده کنه. اگر با میل خودش تحویل سایدم می داد مشکلی نیست چون خلاف قوانین نیست و تا یه درصدی حضور اکانت های مولتی رو همه پذیرفتیم. اما اینکه فرد رو تهدید و بعد تطمیع کنیم و اکانت رو با وجه بخریم دقیقا خلاف مقررات هست. راستش رو بخواین یکم از اینکه شما انقدر راحت میگید موضوع ساده ای هست جا خوردم. حداقل انقدرهام نباید ساده باشه. اگر در جناح معترض هم بودید همین فکر رو داشتید؟
بنده گفتم هستیم و به احترام بقیه ادامه میدیم فقط گلد نمی خریم تا زمانی که ادمین به ما جواب قانع کننده ای بدهد. دوستاتی که دستور دادند برید میخوان با ناتارها رقابت کنند؟ اینم افتخاره براشون؟ رفقا؛ عزیزان دوستان یه بار هم که شده منافعتون رو بزارید کنار و با ذهن باز نگاه کنید به موضوع. به جای حمایت از کار غلط و خلاف مقررات بیاین در جهت اصلاح یک قدم باهم برداریم. من همچنان پیگیری خواهم کرد که حداقل تکلیف خودم رو بدونم. کسانی هم که میخوان با ناتار رقابت کنند تکلیفشون اینجوری معلوم میشه. به نفع همه مون هست.
ضمنا من نگفتم کثیفه و حالم از خریدن بد میشه! عرض کردم خلافه و ضمنا گفتم از بهانه تراشی های ساده و مدام گفتم حالم بد میشه. بزار تلافی کنم: مثل اینکه دوست داری شیطنت کنی و جمله جدید با کلماتم بسازی که شیطتنی هم کرده باشی نه؟
دوستان اجازه بدن در این مورد لیدرها بیان اظهار نظر بکنند. آقا مازیار عزیز منتظر پاسخ شما هستیم اگر تمایل به پاسخ داشته باشید.
در مورد دوستمون که توهین کرد نمیتونم مطلبی بگم فقط کاش امروز نمی گفتید ۵۰ سالتون هست. میسپرم به آقا مازیار عزیز.
فراموش نکنید که تنها کسی از لیدرها که زمان حذف شمالغرب دخالت ادمین رو با قاطعیت رد کرد بنده بودم و حتی لیدرهای شمال غرب احتیاط کردند و فقط اعلام کردند اسناد قانعشان نکرده. اما الان با قاطعیت میگم این تخلف آشکار است و ادمین باید حرفه ای رفتار کند و نفرات مقصر را مجازات کند.
شب همه گی خوش