سلام و عرض ادب خدمت بازیکنان و خوانندگان فروم
به عنوان کوچک ترین فرد از تیم شمال شرق جوابتو میدم
بیشترهر دیسلایکی بر روی این پست، مهر تاییدی بر صحت محتوای پست و فشار ناشی از آن است.
خب وقتشه که دیگه سکوت رو بذارم کنار و هرچی که لازم هست رو خدمت همه اهالی سرور برسونم تا هم بحث تموم بشه هم کثافت و لجنزار درون شخصیت بعضی از افراد رو بشه.
نکته مهم: من به هیچ گروهی از شمال شرق تعلق ندارم. یک ماه هست با تورج و تیمش قطع ارتباط کامل کردم و تیم دوم رو هم بجز یکی دو نفر اصلا نمیشناسم. پس تمامی این محتوا بدون جانبداری از گروه خاصی و فقط به عنوان کسی که 3 ماه وقت گذاشته و هزینه کرده نوشته میشه. از هیچ تیمی هم دل خوشی ندارم، چه تیمی که لیدرش بخاطر اینکه همر سومش عقب نیفته به همر اول من کتیبه نرسوند، چه تیمی که زحمت اینهمه پلیر دیگه رو به وگنس فروخت و گذاشت جیبش و داره عشق میکنه.
اول از متا شروع میکنم. اسمش رو میذارم متای پولی. که قبل از سرور و قطعی شدن حضور ما بسته شده بود. افرادی که چندین سرور زیر دست وگنس بازی میکردن ببخشید زیر پول وگنس بازی میکردن مامور شدن که توی شمال شرق کنترل رو به دست بگیرن و تا حدودی با شخصیت اتو کشیده و حرف زدن لفظ قلم و... موفق به این عمل شدن. تا بتونن سایدی که بیشترین پتانسیل سرور رو داشت طبق خواست وگنس کنترل کنن.
در مورد کجا 100 شدن واندر: تمام این پستهایی که میبینید گذاشته شده در مورد اینکه هیچ تفرقه و هیچ شکافی در مورد اینکه واندر کجا 100 بشه وجود نداره، تماما کذب محض بوده و هر روزه تو دیسکورد سرش جنگ و دعواست.
در مورد خفت 7 واندرزن روی مرتاض: آقای وگنس و نوچههاش توی ش.ش اعم از جاوید و جعفر و اصغر و اکبر و... به دلیل اینکه این همرها تهدیدی برای 100 شدن واندر در SW هستن با هماهنگی کامل خودشون به اس ای تقدیم شدن تا شرف و آبروی نداشتهشون رو نشون بدن. حالا شما برو کت و شلوار بپوش و رسمی صحبت کن و بگو پدر n عدد بچه هستم. چیزی از بی شرفی شما کم نمیکنه که 4 میل تروپ ساید خودت رو فروختی تا اربابت 100 کنه. میگین متا 100 میکنه نه جنوب غرب؟ اینم از صحبت های اربابتون وگنس در مورد واندر متاتون:
آقای وگنسی که تو همین فروم ادعای 100 میلیون هزینه برای سرور رو کردی، بنده برای کشیدن 1 واندرزن و 1 میل دف حدود 2 تومن هزینه کردم.
شما برای صندوق متا 240ک گلد زدی که با حساب تخفیفی که برات میزنن میشه حدودا 15 تومن حالا ما میگیم تخفیف هم نداشتی و 20 تومن شده. اوکی
مابقی این هزینه یعنی 80 تومن رو خرج کجا کردی؟ کل سایدتون که فکر کنم 7 یا 8 تا واندرزن داشت. دفتون هم فکر نکنم 20 میل بشه. با توجه به هزینهای که من برای 1 واندرزن و 1 میل دف کردم شما باید با 80 تومن 40 واندرزن و 40 میل دف داشتی. حالا جنگی هارو حساب میکنیم و میگیم جهنم اصلا 30 واندرزن و 30 میل دف؟ پس کجان اینا؟ یا هزینه 25 تا واندرزن و 25 میل دف که باید کشیده میشد، کشیده شده به کارتخوان بعضیها تو شمال شرق؟
یک سرور فقط کنترل ساید رو دادیم دست گروهی که به تعداد از ما بیشتر بودن و همین گروه ساید رو فروخت. با اینحال وقتی من تو Ne King بودم همر من رنک 7 اتحاد بود و وقتی با تورج به مشکل برخوردم و رفتم اتحاد اصلی {
} شدم رنک 4 اون اتحاد. در واقع هیچی نبودین فقط اومده بودین بفروشین و برین. تنها کار مثبتی که از این جمع دیده شد بازی جنگی ادریس با چوکور و اس ای بود که ادریس هم از خود ما بود و بنده خدای بی خبر جدا بازی میکرد چند سرور.
پ.ن: حالا تو هی بگو فشار نخور و این حرفها... با گندکاری ها و بی شرف بازی هایی که شما درآوردید راضیام همین الان حتی اس ای 100 کنه و ببندم برم و این سرور رو نبینم.
پ.ن: راند بعد یه 100 میلیون هم بذار رو 100 میلیون دیگه با 200 تا بیا ببینم اکانتت کتیبه هارو میبینه یا نه. هررری
پ.ن: 100 شدن واندر در جنوب غرب = خودفروختگی جاوید و دارودستهش به وگنس
تمام چیز هایی که نوشتی انقدر بی ارزشن که اگه جا داشت 14 15 بار دیگه هم دیسلایک میکردم !
اینقدر ضعیفی و سطح درکت از بازی تیمی پایینه که تا مدت ها بعد هم این هماهنگی و یک دستی ای که تیم شمال شرق داره نه میتونی هضم کنی و نه درکش کنی!! هرچقدم بازیکن خوبی باتشی وقتی روحیه بازی تیمی نداشته باشی به درد هیچی نمیخوری بهتره بری با 10 تا آجر همبازی باشی که البته فک نکنم اونا هم زیاد حال کنن با سبکت !
ما خیلی وقته داریم تو شمال شرق پرچم داری میکنیم تو این 5 6 تا سرور هم ندیدم نه رنگ اکانتتو و نه اسمتو داخل ساید، خیلی عجیبه ندیدی پلیرای ما رو تا الان ! کنترلم خیلی وقته دست ماست شما هم تا امروز از ما بودی الان دیگه مهمان مایی !
سبک مدیریتی سایدی که مملی وگنس داره و تاثیری که توی ساید داره حالا حالا ها واسه تو قفله فکرم نمیکنم فعلا بتونی از پس درک کردنش بر بیای اینو بچه های اس دبل فکر میکنم درک میکنن همجوره
اگر مملی و هر کس دیگه ای هزینه کرده نمیدونم چرا تو فشارشو میخوری ! میگفتی خب برای تو هم اگه ارزششو داشتی و مشکل داشتی میزد ولی اصل قضیه واسه اکانتایی شده که وقتی روی تو بی نوا اتک میومد دفش میومد روت که یوقت همرت خط نیوفته !
تو که یدونه همر کشیدی نصف دهکدهاتم که ته بیابونه نقش خاصی نداشتی تو بازی نمیدونم چرا فک میکنی گوشه ای از این پیازی!
تیم ما نهایت همکاری رو با تیم عمو تورج کرده همونجوری که اونها هم با ما کردن چه جابجایی کتیبه ها باشه چه جابجایی دف !
نمونش کتیبه ای که قفل بوده رو اکانتت رو ما زدیم بی منت !
یه چکمه بزرگ هم زدیم اونم دادیم رفت رنگشم ندیدیم ولی خوشحالیم چون برای ساید استفاده شده !
اتفاقی که برای مرتاض و نیرو هاش افتاده از نظر من فقط 3 مقصر اصلی داره:
1. بازیکنی که اکانت رو ساخته و انقدر شل کن سفت کن کرده و اکانت رو ول کرده !
2. کسایی که مسئولیت اکانت رو بعد از رفتن اون بازیکن قبول کردن و اینقدر نتیجه بازی مشخص بوده که بستن به درخت اکانت رو !
3. بازیکنایی که از اون مرتاض استفاده میکردن و نیروهاشون اونجا بوده ! مگه میشه چند همر از چند اکانت روی اون مرتاض باشه و هیچکس بهش سر نزنه ؟!!! این هجم از کم کاری و بیخیالی مگه میشه ؟! تویی که روی اون مرتاض لاست خوردی چطوری با آرامش 3 میل گرزیو ول کردی به امان خدا ؟! مگه میشه همر تورین n ساعت توی راه بوده باشه و هیچکس از صاحب نیرو ها نره سر بزنه نیرو هاش ؟!!!! اتکو نبینه ؟!!!!! به بقیه هم نگه ؟!
با این که من شخصا خیلیییی ناراحت شدم از اتفاقی که افتاد و با احترامی که برای این عزیزان دارم اما باید بدونید مقصر اصلی خودتونید عزیزان قبول کنید این رو
حس خود شاخ پنداری داری که از این اتحاد اومدی اون اتحاد رنک همرت رفته بالا ؟! خب استاد بزرگ شما همر ساز توتنید بجاش ما اکانتای هونی داریم که پرچم دار سرورن و سوبل شما همر کشیدن حالا رنکشون بخاطر نژادشون پایین تره !!!!!!!
ادریسم لطفا نچسبون به خودت تکلیف اریس و نقش ادریس مشخصه و تیمی هم که توش بازی میکنه مشخصه !!!!
چوکورو رنده کردیم اس ای هم بخاطر سیاست های اشتباهش و سپردن ساید به بازیکنان کم تجبره و نبود بازیکنای اصلیش از دور خارج کردیم و اینقدر سرور برات آسون بوده خوشی زدی زیر دلت دستی که بهت عسل داده رو گاز میگیری !!
به شخصه به عنوان بی نقش ترین بازیکن از این تیم برام هیییچچ فرقی نمیکنه که واندر کجا 100 بشه مهم اینه با رقیبامون کاری کردیم که باید 23 کی کاتا بزنیم انبار غذا بیاریم پایین حالا تو هرچی میخوای بگو ! و بقیه حرف هایی که در این باره زده میشه نخ نما وبچگانس !
خلاصه که نقشی نداشتی تو بازی همرت هم که زدی رو واندر متا آفرین گل پسر برو پی زندیگ در جهت اهداف شخصیت ادامه بده سرور بعد هم بیا پیشمون قدمت روی تخم چپ چشممون یا اصلا اگه نیومدی رفتی جای دیگه بگو ما بیایم پیشت !!!!
به سلامت