کسی نگفته خلاف برابریه
این یه قانون نا نوشتس که ۹۹٪ پلیرا قبولش دارن
همه دارن نوشونو از کف سفره ناتار میبرن فکر نکن اگر ناتار نباشه بازی بالانس میشه!
شما اگر میخوای واسه ساید خودت رو کاتا کن به بقیه سایدا کاری نداشته باش
اگر دیده بشه که جایی به عمد داره ناتار کاتا میشه از بدترین عواقبش کاتا شدن کل ناتارای سروره چیزی که قبلا هم اتفاق افتاده و دیدیم نمونه هاشو. نتیجش چیه ؟ فلج شدن ۷۰٪ سرور مخصوصا نژاد های هون
Posts by -Unique-
-
-
بیشتر
دهکده ها: 2574
جمعیت: 1079755
1 میل و 70ک جمعیت بیشتر از هر کدوم از سایدهای بازی (بالاترین ساید 771ک) جمعیت ناتار هست عملا ناتار یک ساید هست و بازی روی ناتار پیشروی میشه سیاست ها روی ناتار شکل میگیره و پلنهای بازی داخل ناتار شکل میگیره. مثل یکجور هسویام در دسترس میمونه که میشه ازش هر استفاده ای کرد! عملا وقتی تو چنین سروری دو به یک شکل بگیره و حرف از دیپلماسی بشه ناتار حکم 3 به 1 میده بهش!
همه اینها در صورتی هست که ناتار در سرور فاینالز کام هم اکنون روز 95 بازی وضعیت زیر رو داره!
دهکده ها: 2
جمعیت: 865
اگر به برابری معتقد هستید نباید مشکلی با نبود ناتار شیرده داشته باشید چون برای همه یکسان هست
اینی که الان داریم بازیش میکنیم برابریه
این چیزیم که شما میگی برابریه فقط این مال .کامه که کفش ۳کی پلیر رجیستر میشه تو هر سرورش و داستانش فرق میکنه
مثل خیلی چیزای دیگش
یادآوری: سرور ویژه 2x بدون مولتی اکانت با جایزه 200 میلیون ریالی
البته که ۳ به ۱ نیست و ۳ به ۲ عه با این اوصاف -
بیشتر
عزیز این برابری که شما میگی برابری نیست
چرا باید اکانتی که 150 150 داره پاپ بازی میکنه باید با 3 مهاجر بازی کنه و پیشفرض دو میل منبع خرج ساخت فیدر خودش بکنه وقتی اکانت پاپ باز مختصات پایین ناتار پاپ 700 چیف میکنه؟ تفاوت همین موضوع تو 30 تا دهکده کم کم 60 میل منبعه!
چرا باید همرسازی که دستی فارم لیست خودش رو میسازه براش زمان میزاره همرش رو مقابل دفاعی قرار بده که دوتا انبار خورده رو غارت ناتاره روزی یبار میاد شارژ میشه بعد همون دفاع تو ساید خودمون چیف ناتار چیف میشه ارسال میشه؟!
شما میگی شرایط برا همه برابره پلن اکانتهای توتن و رومی خراب شده چرا با شرایط برابر و بازی اصولی و درست ما باید 4 میل از شما امتیاز هجومی بیشتر داشته باشیم؟!
چرا باید دهکده تو ساید حریف میگیریم براش گندم بدیم پوش بزاریم اونوقت خیلی راحت از ناتار ساید مقابل بشه منبع اورد براش همونجا همر کشید؟
به این نمیگن شرایط برابر شما ناتارو حذف کنید از بازی اینطوری برا همه هم برابر میشه چرا تعریفتون به برابری از حقیقت متفاوته عزیز!؟
کسی که میره بیابون بازی میکنه انتخاب خودشه که چه چیزی از بازی میخواد ربطی به ناتار نداره همه شرایط رشد ناتار رو میدونن
ناتار یه منبع عمومی برای کل سرور هست که شرایط و نحوه رشد کردنش برای همه مشخصه، مثل آبادی که شرایط خاص خودش رو داره
اینطوری که من میبینم شما با اصل بازی مشکل داری و میخوای ناتار حذف شه. ناتار این سرور تازه آپدیت شده ورژن های قبلیه و کلی ضعیف تر شده دوست من . بازی سخت تر شده خیلی سخت تر. باید باهوش بازی کرد حتی تو همین سرور هم رومن و توتن میتونن همر خوب بسازن
همش به زمان و هزینه و فکر درستی که پای اکانتت میذاری بستگی داره.
اینکه بچه ها کنار واندر شما نشستن هم باز ربطی به ناتار نداره. شما اگر حواستون بود یا آماده بودید اجازه نمیدادید پا بگیرن
غر غرو نباشید -
این اسکریپتی که ازش صحبت میکنی مختص این سرور نیست
هرکسی که سرور های قبل هم بدون مولتی بازی کرده باشه و از ناتار رید رفته باشه باهاش آشنا عه و ازش استفاده کرده
الان منبع واقعیو اونی میبره که رو اکانتش تروپ اصولی کشیده باشه و لیستش روزی چندبار آپدیت بشه وگرنه با همین اسکریپت هم همه ما فقط خوشه چینی میکنیم
در مورد آبادی هم فقط شما نبودی که دستی اضافه میکردی، همه دستی اضافه میکردن
شرایط باز هم برای همه یکسان بوده
اینکه فکر کردید تا روز آخر سرور قراره تو بیابون آبادی بزنید و به محدودیت نخورید و زیر گندم منفیش اذیت نشید اشتباه محاسباتیه شما بوده و عدم شناخت ظرفیت ناتار
من برای چیزی توجیه نمیارم داداش گل، نیازی به توجیه ندارم، دارم بهت توضیح میدم تا باز تر نگاه کنی به موقعیت
در نهایت دست بردارید از بد نام کردن شمال شرق
امیدوارم این کینه بی دلیل که از دل یه سری از دوستان پاک شد از دل شما هم پاک بشه -
سجاد جان حرفای شما تناقض داره برادر من میگی شرایط برای همه یکسان هست ازونطرف میگی ما اگاهی نداشتیم به مسئله ابادی. چطوری 120 تا پلیرید هیچکدوم نیومده بهتون اطلاع نداده خود شما و مانی چند سرور هون نشستید؟
شرایط برابری که ما داخلش بازی کردیم شما بگیر از کام بخوایم بگیم ناتار انبالانسی وجود نداره یه این اکتیو سرچ میزنی فارم لیست میزنی غارت خودکاری وجود نداره هر 10 دقیقه غارت کنه براتون باید بیداری بکشی فارم لیست دستی ارسال کنی اومدیم اینجا یسری موارد که خوشتون میاد رو میگید برابری برا همه مصداق کمونیستی یسری رو میگید نابرابری
دیگه اولین سرورمون نیستش جلو ان ای بازی میکنیم میدونیم همیشه پلنشون دفسازیه خب حالا همر نداشته نداره عوضش دفش رو واندر و کتیبش خوبه دوتا دفسازش چیف بشن ازون حجم میلیونی دفاعتون چی کم میشه که بهونش کردید برای متا یجوری میگید انگار شب تا صبح روتون فیک زدیم مثلا ضرر بخوره بهتون فشار بیاد 4 تا پلن سرعتی رفتیم
میگید پیرمرد خسته ایم میگیم مراعاتتونو کردیم 45 روز بازی میگید پلنمون برا ضرر به شماست میگیم پس اوکی پیرمرد خسته نباشید باید 24 ای بشینید پشت بازی دیگه خودتون میدونید
اینکه میگم برای همه یکسان بوده و هست درسته اینکه میگم آگاهی در مورد نحوه ساخت تروپ و غارت آبادی هم نداشتیم هم درسته، ما روز 10 بازی فهمیدیم باید چطوری توی این سرور تروپ ساخت. من جایی گفتم اینکه ما آگاهی نداشتیم باعث شده برای ما بالانس نباشه ؟ ما خودمون نمیدونستیم چون تجربش رو نداشتیم و به مرور زمان راهمون رو پیدا کردیم
چه بسا که 3 4 روز اول سرور که شما رنک 1 رید بودی منم با توتنم رنک 2 بودم اما اصول جدید رو نمیدونستم و جا موندم
شما هرکاری که تا الان دلتون خواسته کردید و هرکاری هم که بعدا انجام بدید خودتون خواستید که انجام دادید کسی مجبورتون نکرده.
کلمه آنبالانس زمانی درسته که ناتارای شما منابعش لول 5 باشه مال ما لول 10 آیا اینطوریه ؟ -
بیشتر
سلام سجاد جان ناتار سرور انبالانس هستش
ما 4 دهکده از اکانتهای مجموعه NE Team چیف کردیم که دوتاشون چیف بک شدند و دوتای دیگه کتیبه یونیک اوردند! مصداق یک بازی اصولی و بالانس و استراتژی
لینکهاشون هم براتون قرار میدم که حرفی درش نباشه! لینک Feydos پیدا نشد متاسفانه
این وسط چطوریه با 4 تا چیفر بغل واندر ما یا تو ساید ما یا ساید دیگه دهکده ناتار چیف میشه روش 100ک دفاع پر میشه هیچکی صداش در نمیاد هیچی نمیگه؟
بعد میگیم انبارش باید کاتا بشه همتون هجمه میارید که آی وای فلان بسار بازی کثیف!!
کجای این بالانس هست؟ الان شما متا بستید باهم اول گیم نمیتونستید از ساید خودتون بیاید دهکده ازمون چیف کنید؟ حالا فیدرزنی پیشکش
شما میگی ما از کام اومدیم همه سایدها پلیر کام دارند کجای کام یا اصلا کجای تراوین میتونی بیای یه خونه واندر ناتار مفتی چیف کنی ازش بشینی فیدر چیف کنی با توهم اینکه داری زیرساخت میزنی؟؟
بنده همیشه سعی در اموزش داشتم اگر کسی سوالی داشته در خدمتش بودم سرور تست هم ران شده همگی امتحان کردند بازیو یه عده برنامه ریزیشون بهتر بوده این وسط دلیل نمیشه بازی انفیر باشه بگیم برای همه پیش میاد که!
سلام عزیزم
نه تنها ناتار بلکه کلیه شرایط بازی برای همه یکسان هست
یک توضیح کلی بهت میدم
ما روز 15 20 بازی وارد درگیری با ساید اس ای شدیم و ترکیب نژادی این سرور ساید ما بیشتر تمرکزش روی مصری بوده به واسطه وقت و تایم بازی ای که داریم.
توی این درگیری چند روزه ای که داشتیم باعث شد تا کل ساید ما همه چیز رو تعطیل کنه و شروع به دفسازی کنه که خیلی تایم و هزینه برامون داشت
این وسط شما هم لب مرز از ما چیف میزدید
ساید اس ای هم تاپ ریدراش رو توی پلن شرکت داد و در نهایت هر 2 ساید به هم ضربه زدیم یکی کمتر یکی بیشتر
نتیجه این شد که ساید ما از لحاظ زیر ساخت جا بمونه اما خودشو سفت کنه
اس ای هم تاپ ریدراش ضربه بخورن و رنک غارتشون بیوفته (که اگر اینطور نبود الان اکانت هایی مثل amirdastala یا luffy یا shadowsهنوز بالا بودن)
پس ما اینجا خیلی عقب افتادیم
در مورد سرور تست. اون سرور با سرعت 10 ایکس ، نه فقط من بلکه خیلی از دوستان همبازیم چیزی ازش در نیوردیم اما شما عالم به وضعیت تخم ریزی آبادیا بودید تا حدودی و تجربش رو داشتید که این مورد هم باعث عقب افتادگی ما و سرعت رشد سریعتر شما شد
در مورد دهکده ها در سایدای دیگه
شما اومدید لب مرز ما چیف زدید و حتی به قول خودت نتیجش شد بلند کردن یونیک ما و چیف ها رو زمانی زدید که ما تو اوج درگیری بودیم
گله ای نیست بازیه دیگه
شما لب مرز ما چیف زدید و نشستید، ما وقتی به ثبات رسیدیم اومدیم چسب واندر شما ، هر دو ساید توی ساید همدیگه ده زدیم یکی لب مرز یکی چسب واندر و البته اینطوریم نبوده که شما مقابله به مثل نکنید، شما هم اومدید اما ما جمعش کردیم و نزاشتیم دهای شما پا بگیره
لطفا ناتارا رو کاتا نکنید چون همه این جماعتی که اینجاییم داریم نونمونو از سفره ناتار میبریم، یهو آتیشو روشن میکنید کل سرور میسوزه
در نهایت من نگفتم بازی آنفیر و آنبالانسه و حتی شکایت هم نکردم
اما شما چرا میگید آنفیر ؟ به نظرم جای این صحبتا مسیرتون رو مشخص کنید تا بهترین نتیجه رو واسه خودتون بگیرید. مثل فیلما فکر نکنید با واقعیت کنار بیاید
اینکه حس میکنید بالانس نیستیم شاید یه جای کار رو دارید اشتباه میکنید بهتره بهتر به دورتون نگاه کنید و تصمیم گیری کنید تا از این حال و هوا در بیاید . -
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان و عزیزان
سروش جان من متوجه حرف شما نمیشم ؟
کجای سرور آنبالانس هست؟
شما ساید برتر بازی هستید
تجربه سرور های .کام هم داشتید و با دانش کافی وارد این سرور شدید و اکانت های هجومیه شما به خاطر تجربه این مدل سرور از بقیه جلو تر هستن
بهترین کتیبه های سرور هم دارید
این خوبه که شما تمایل داشتید هیچکس متا نکنه (چون بهترین حالت برای شما بود) اما شرمنده که دلتون شکسته و طبق علاقه شما سیاست جلو نرفته
دیگه همینه دیگه برا هممون همینه اون چیزی که دلمون میخواد خیلی وقتا نمیشه -
درود مجدد خدمت دوستان و عزیزان
میخوام چیزی که متصورش هستم رو به صورت کامل تر بیان کنم
چیزی که من ازش صحبت میکنم میتونه یک قالب جدید باشه
فرض کنید مثلا توی هری پاتر که ۴ گروه اصلی وجود داشت اینجا هم یه همچین چیزی به وجود بیاد.
برای ورود به هر گروه باید به اصطلاح تیکت اون گروه یا ساید خریداری بشه (لبیک اون ساید رو بگه)
محدودیت هر ساید ۶۰ اکانت و در مجموع در کل سرور ۲۴۰ اکانت در بیشترین حالت ممکن وجود داشته باشه
حالا اگه این چیزا اتفاق بیوفته چه سودی برای ما داره ؟
اولین چیز اینه که جاسوس و چراغ داخل اتحاد و اینجور داستانا (شخصا خیلی امیدوارم) صفر میشه.
همدلی بین بازیکنا خیلی بیشتر میشه
بازی گروهی معنا پیدا میکنه و بازیکنا باید توی تمام زمان بازی به هم کمک کنن تا بتونن با هم رشد کنن
دونه دونه سربازا و منابع به شدت با ارزش میشه
ترس مهاجم از حمله کردن کمتر میشه و زدو خورد خیلی زیادی رو تجربه میکنیم
از همه مهمتر شرایط برای تمام ساید ها برابر خواهد بود و رقابت به معنی واقعی کلمه رخ میده
اینجاست که مدیریت ۶۰ اکانت و نحوه استفاده از منابع اونها به شدت با ارزشه و بازی ما رو به یک لیگ دیگه ای میبره
به نظر من که مثل یک مسابقه رسمی میمونه و خیلی برام هیجان انگیزه :دی
در مورد کنفدراسیون به نظرم کنفدراسیون حتما باید باشه و دلیلی نداره که نباشه
تمامی نژاد های بازی به نظر من بالانس هستن و هرکدوم قابلیت های منحصر به فرد خودشون رو دارن که در طول بازی نقطه قوت اون نژاد هست بنابراین با تغییر محدودیت حمله هر نژاد موافق نیستم و ۲۰۰۰۰ تا اوکی هست
در مورد بات
اگر نیست واقعا برای هیچکس هیچکس نباشه و اگر قرار حتی یک نفر داشته باشه؛ برای همه باید آزاد باشه و همه اطلاع داشته باشن از این آپشن
مساوات
سراسر حرف های من از مساوات گفته شده شرایط باید برای همه یکسان و عادلانه باشه
ببخشید طولانی شد
ممنونم که خوندید و خوشحال میشم که نظرتون رو بگید
Sj -
سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و خوانندگان
خیلی خوشحالم که بالاخره یک سرور هم برای حال ما سنتی باز ها در نظر گرفته شد و قراره بدون مولتی باشه
من در این سرور حضور خواهم داشت اگر عمری باقی باشه و شرایط کاری راحت تر بشه، ساید خاصی رو انتخاب نکردم اما جایی که برم قطعا نمیخوام که توی اون ساید چیزی به اسم مولتی اکانت حتی برای یک بازیکن وجود داشته باشه و اگر باشه قطعا دشمن من خواهد بود.
تمامی این سالا هممون جلوی بات و مولتی بازی کردیم و حتی آخرین سرورمون رو هم مجبور شدیم هم رنگ بقیه شیم و مولتی بکشیم( پلیرایی مثل خودم، میلاد 200t و ... که میدونم واقعا از بیخ با بودن مولتی مشکل دارن). همه دیدید که سرور سرشار از مولتی چه کاری با هیجان بازی میکنه و عددایی دیدیم که به قول یک عزیزی کلمون دندون در آورد.
بگذریم
بنده هم یک پیشنهادی دارم:
به نظرم هر ساید فقط 60 اکانت اجازه ثبت نام داشته باشه و ظرفیتش محدود به همین 60 اکانت باشه. هر اکانت برای یک شخص حقیقی واقعی باشه، فکر نمیکنم توی تمامی این سرور هایی که دیدیم توی هر ساید 60 پلیر دیده باشیم پس عدد 60 به نظرم اوکی هست.
هر اکانت به تایید مدیریت سرور وارد ساید خودش خواهد شد.
این 60 اکانت به صورت برابر در تمامی ساید ها حضور داشته باشند و اگر سایدی به طور مثال به 50 اکانت رسید، مدیریت سرور 10 اکانت دیگه در اختیار مجموعه اون ساید قرار بده. مدیریت استفاده اون اکانت های بدون پلیر بر عهده تیم لیدری اون ساید باشه.
اینجا نکته ای به وجود میاد که مثلا آقا ساید اس ای 70 تا پلیر داره ساید ان ای 90 تا و بقیه سایدا هر کدوم 10 تا، اینجا اگر ظرفیت ثبت نام سایدی پر شده بود بازیکنانی که قصد حضور در اون ساید رو داشتن باید برن ساید دیگه ثبت نام کنن ( هم میخواستن زود تر ثبت نام کنن
و هم اینکه سایر ساید های دیگه از لحاظ پتانسیل بالانس میشن).
هرگونه ارتباط بی مورد بین اکانت ها واقعا به معنی واقعی کلمه جریمه داشته باشه و پانیش های سنگین به دنبال داشته باشه چون حق من نوعی رو ضایع کردن و من از حق خودم کوتاه نمیام
این بازی به شدت مهندسی شدس و به نظر من مادر تمامی بازی های استراتژیک هست. شما اگر واقعا در عمق بازی بری و همه نکاتش رو درک کنی حتی تعدیل زدنت هم به حداقل ممکن میرسه برای مثال دوستان دف ساز گول برای ساخت سرباز پیاده میتونن تناسب منابع مورد نیاز ساخت اون نیرو رو در بیارن و بعد برن دهکده هاشون رو تصرف کنن.به همین صورت هم تمامی نژاد ها بالانس هستن. هر کدوم نقاط ضعف و قدرتی دارن و شما باید با توجه به سبک بازیتون و پلنی که دارید اونا رو انتخاب کنید. پس به نظرم زیاد خودتون رو درگیر تعداد حملات و این داستانا نکنید.
توتن اگر سرعتش کمه نیروهاش زود ساخته میشن، قهوه خونش از 10% شده 20% و مخفیگاه رو 10% خالی میکنه
مصری که هرچقد سرعتش کم باشه و نیرو هاش گرون باشن باگ ترین ساختمون بازی یعنی آبرسانی رو داره
تیرانداز هون هم نرف شد
رعد هم که باف شد
لطفا تمرکزتون رو روی نبودن حتی 1 دونه مولتی اکانت بگذارید
ممنونم
SJ -
من همیشه آماده ام . احتیاج نیست کسی بیاد تو اتحاد و دف بده .
اونایی که مایلند اتک بدن بزنن فقط قبلش خبر بدن که بیام رو اکانت و جاخالی بدم
ناصر جان
حداقل 80% بازیکنای مونده موفق افزایش سرعت هستن تا زودتر تموم شه این سرور
دیگه چیزی واسه ادامه نمونده. منم قصد جسارت ندارم عزیزم میخوام تروپی که مونده رو دیوار کنم با هماهنگی شما و بریم پی زندگیمون حالا تا سرور بعد یا .کام
شما چرا موافق افزایش سرعت نیستی عزیز؟ -
ناصر جان آماده بودی بگو
-
به پایان آمد این دفتر
حکایت همچنان کاظم
عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان
این چند روزی که فعالیت نکردم توی فروم، هم زدیم ، هم خوردیم، خفت شدیم و .... اما حسش نبود بیایم در موردش حرف بزنیمسروری که خشت اولش رو خیلیا کج گذاشتن به اینجا رسید و با حذف دوستان ان دبل، انگیزه و هدف من هم به پایان میرسه
خورده همر های ما بعد از پیدا کردن یک دیوار جهت برنگشتن همر ها نهایتا تا شب لانچ میشه
شاید اگر متای پشت پرده ای از اول سرور نبود
شاید اگر حرص و کینه کنار گذاشته میشد و با واقعیت موجود سیاست گذاری میشد
شاید اگر به صحبت های انجام شده با جاوید با حسن نیت نگاه میشد
شاید اگر نپ سمی بسته نمیشد
و یه کوه شاید اگر های دیگه...
یه سرور توپ سه به یک رو اس ای همراه با زدو خورد سنگین از روز 20 بازی رو میدیدیم اما کج خلقی، چقری و یه پا داشتن مرغ، رفیق بازی و حرف گوش نکردن اساتید بزرگوار ما رو به این سمت کشوندحیف این همرهایی که بی هدف میان و میرن که دیگه برنگردن
حیف وقت و هزینه
حیف اینهمه حرصو جوش و پلن واسه کندن پوست همدیگه
ایشالا یک سرور که همه باشن ما هم بر میگردیم و یه دستی به سرو گوش هم میکشیم تا حال بازی رو ببریم، این سرور که بازی با ما حال کرد بیشتر
پست آخر و خداحافظی هم بعد از دیوار شدن میزارم
ممنون از همگی که بنده رو تحمل کردید
Sj -
بازی نا تموم موند ما رو بزنید
-
تیغ تیز قلمو مجبور میکنید از قلاف در بیارم
آخرین پست در مورد حواشی (چرندیات نا مربوط به این سرور )
تیم ان ای حداقل در سه مورد که برنده بازی شده و بنده حضور داشتم فقط ساید ان دبل بیابون بوده و ساید اس دبل هم تیم پارسا سویفت حضور نداشته اما یوسف ریتالین و تیمش بودن، تیم اس ای هم کامل بوده _شاید کامل کامل نبوده اما حداقل 70% توان رو حضور داشته)
یک سرور با اکانت Club نشونه گذاری میکنم، کاری کردیم در آخر سرعت سرور 10ایکس شد تا زودتر تموم بشه.
سرور بعدترش رو با حضور سهیل نپی توی اسدبل نشونه گذاری میکنم، که اون سرور هم ما برنده بودیم
سرور پیش هم که متای ضربدری بود و متای ما برنده شد.
این بین یک سرور فریز شده و یک سرور هم که تیم ان ای حضور نداشته ( ما اسدبل بودیم و ایلیا ان ای بود، تیم سورنا هم ان دبل) که اس ای برنده میشه
چند سرور سرعت بالای 3 ایکس هم بوده که از بچه های ما شاید زیر 10 نفر بودن بازی کردن اونم فان ( فکر کنم بعد از باز شدن سایت بود برای گرم کردن و بازگردوندن بازیکنا به سایت )بیشتراینکه یه عده بزدل که عادت به صد کردن تو سرور خالی و غریب گیر اوردن بچه های ما دارن و وقتی تیم میبینن جلوشون فرار میکنن و شبانه روز تو فروم میگن ما نیستیم و غلطای قبلی رو گردن نمیگرن و میندازن گردن بقیه و میخان از دکل ما بالا برن من نمیپذریم
این ناتار ساید ما رو کی به شما نسبت داده که شما قاشق به دست اومدی وسط فروم؟
چرا خود گیرتون روشنه؟
پ.ن : ممد نوب پاشو باهم گرم کنیم 3>
حالا این وسط شما ظهور کردی من متوجه نمیشم
هیچ کدوم از این سرور ها بیابون نبوده و اگر بیابون شده جوری زدیم که بیابون بشه گل پسر! شما اگر عرضه داشتی همون سرور ها رو حضور پیدا میکردی ( اگه بودی که بدجوری زدیمت و الان فشاری شدی اگر نبودی هم که نه مال اظهار نظر کردن درموردشونی و نه صلاحیتشو داری ) نه الان که تا دیدی تیم ما دچار مشکل شده و ساید ضعیفه بیای زبون باز کنی یه جماعت رو بزدل خطاب کنی!!!!
نکته مهم 1(خطاب به هرکی میخونه) :
خسته شدیم از بس هرکی اومد از راه نوشت من از فلان سال دارم بازی میکنم. آرشیو سال 1990 تا الان هست اون موقع تو کجا بودی ؟!!
عزیزان به نظرتون این درسته که الان مارادونا خدا بیامرز بیاد به امباپه یا بلینگام بگه شما همه نوبید؟!!! این که بازی میکنید اصلا فوتباله ؟!
نه. هرکسی در دوره خودش خوب بوده و زمان در حال جلو رفتنه. یه زمانی مارادونا و پله بودن، یه زمانی رونالدینیو الانم دور دوره بلینگامه هر کدومشونم در زمان خودشون شایسته بودن و هستن.
نتیجه: بحث در مورد سابقه و کل کل در مورد این جور مسایل کاملا لوس و نخ نماست و از حوصله من خواننده کاملا خارجه و آذار دهنده. لطفا اگر خواستید کل کل کنید و افتخارات خودتون رو به رخ بکشید یه جای دیگه رو پیدا کنید. اینجا من نوب و امثال من حال نمیکنن و اصلا حالم بکنن اینجا جاش نیست !
نکته مهم 2 (اتفاقات سرور قبل):امیر حسین، جاوید، مملی و تورج، نعمت ، رضا، مجید و هرکس دیگه ای که میخواد این مسائل رو ادامه بده
همه چیز مشخص شده. 0 تا 100 اتفاقات و جریانات بازگو شده و نفرات دخیل هم مشخص هستن. با تمام احترام به هرکسی که میخواد این بحث رو ادامه بده لطفا ازین جا جمعش کنید و ببرید هرجایی که دوست دارید جز اینجا پهنش کنید !!! هم همو میشناسید هم شماره همو دارید پاشید از کف این تاپیک برید یه جا دیگه. بسه دیگه. 4 نفرم که دارن بازی میکنن با فروم میخوان عشق کنن سرد شدن باو. خراب کردید بازیو
همه چیز این سرور تحت شعاع این مسائل قرار گرفته از اول بازی تا الان. اولش اوکی بود خیلیا تیز کرده بودن رو ان ای با توجه به سوابق اما تیم به مشکل خورد. ساید 70% اش خالیه، فردا عصر کتیبه ها میاد هنوز دارید بحث میکنید. ولله آدم حق داره شل کنه حذف کنه بره! مسخره بازی !
35 صفحه بی احترامی، به رخ کشیدن افتخارات گذشته و خوار شمردن افتخارات بقیه ، حرص طمع و کینه در مورد اتفاقات شمال شرق سرور قبل.
این سرور چی پس ؟
جز عکسای زد و خورد های کوچیکی که همش توی ان ای رخ داده این سرور و موارد بالا دیگه هیچی ندیدیم کف فروم.
سرور و فروم شده Just Chatting
Tagari mode is ON
شرمنده اگه بی احترامی شد به کسی. واقعیت تلخه و از این لحظه هرکسی که در مورد موارد بالا و غیر از این سرور بخواد صحبت کنه، بنده (هرچند کوچک) هایدش میکنم چون دیگه واقعا حسو حال موارد چرت، کل کل و دعوا و خاله بازی برام نمونده
مرسی -
سلام
از ادمین محترم درخواست دارم این تاپیک رو ببندن و یا یک تاپیک دیگه برای دوستان باز کنن منم دستو دلم بره جواب این جماعت رو بدم.
35 صفحه فروم جلو رفته
3 تا عکس و تحلیل از سرور نیست
جمعش کنید بره باو حالمون بهم خورد.
هرکی میاد هی هم میزنه بوش بلند میشه ! -
بیشتر
پسر جان جای این ننه من غریبم بازی ها بشین بازیت رو بکن. رزومه و ارج و قرب هر فردی مشخص هستش چون جامعه تراوین امروزی 100 نفر هم نمیشه.
آدم بحث کردن هم نیستین. یه حرفی رو شسته رفته 10 بار میگی بازم چشمشون رو میبندن و دهنشون رو باز میکنن.
دفعه بعد تماس تلفنی جاوید رو میذارم اینجا تا دمتون رو بذارید رو کولتون برید پی کارتون. که به قول فرهاد اگه حرفی زدنی بود خودش میزد. اگه نزده پس خودش میدونه چی توافق کرده بوده.
خوش به حالتون 15 نفرید ما حتی نزدیک به 15 تا هم نیستیم ولی توی اینهمه پست یکبار هم یکیمون چسناله نکرده.
خوشم نیومد از لحنت
چرا انقدر زیر فشاری ؟
دوستان از تیم فشار، یک بازیکن فشار سرخود هست روحیاتش با اسم تیمتون همخونی داره
هرکی نزاره! بذار سریع !
یزید یه نگاه تو آینه به خودت بکن. تمام رخت انگار نیمرخه .
ملت پست میذارن اول فشار میخوری بعد میدویی پاچه میگیری ناراحتم هستی کسی باهات بحثی نداره
ما حرف حق میزنیم
چشاتو باز کن ازین به بعدم لطفا قشنگ حرف بزن که بی ادبی نبینی
تماس تلفنیتم رو کن اگر داری در غیر این صورت دکمه ضربدر قرمز گوشه صفحه رو بزن بیشتر از این وقت ما رو نگیر

-
جالب شد نه ؟
حالا یا لیدر ما واقعیت رو تحریف کرده یا لیدر شما.
کی خلف وعده کرده ؟ بی صبرانه منتظر پاسخ لیدرشیپ شمالغرب هستیم
انگار شما رو قابل ندوستن یه چیزایی رو بهتون بگن.
لطفا رو کنید هرچی دارید تا معلوم شه کی حقه !
فرهاد جان شما ثابت شده ای و من از شما یادگرفتم و میگیرم عزیز. منظور از رزومه و تجربه این هست که به هیچکس و هیچ حرفی اعتباری نیست، ما رو حساب حرف های شما اجازه دادیم اون ده رشد کنه و ضربش رو خوردیم که شد برای ما تجربه و پایبند نبودن به حرف هم رفت توی رزومه هرکی که نموند رو حرفش
فرهاد جان حالا چیکار کنیم ؟ من عذرخواهی کنم یا شما دیگه پست نمیزاری ؟ احتمالا یکی از ما اسیر تیم لیدری شده بهتره وارد این وادیا نشی چون نه من چیزی گفتم که نیاز به عذرخواهی باشه نه انگار اطلاعات کامل داشتی که این حرف رو زدی
-
سلام و عرض ادب خدمت دوستان، بازیکنان حاضر در سرور و خوانندگان
اینسرت زیبایی بود تبریک میگم بهتون
فوق العاده ( معلومه که حسابی کتاب 1001 روش دفاعی استاد بزرگ رو چندین بار مطالعه کردید :دی)
کلیه مسئولیت این حملات با من بوده و لانچ ها هم با من بوده. از همبازی های خوبم معذرت میخوام که اون جوابی که انتظار داشتیم رو نگرفتم.
یک توصیه خیلی مهم برای هرکسی که میخواد پلن بزنه و لانچ کنه داشتم اونم اینکه اگر چند روزی هست که نخوابیدید ازین کارا نکنید.
متاسفانه اشتباهات ماندگاری توی لانچ های من بود و باعث شد این اینسرت اتفاق بیوفته اما اشکالی نداره چون : 1. باز هم اگه دیوار بشم میزنم چون عشقش رو دارم و ساختم که دیوار بشه چه اینسرت چه هرچی 2. اینکه 25کی دف + 15کی مزدور و 5کی تیر انداز وخورده کاتایی که اونجا توی کپ ساختید کامل از بین رفته و فعلا دهکده فلج شده
درسته 1800 تا کاتا از 2 دهکده دیوار شد اما قول میدم تا صبح کاتا هست خودتون بهتر میدونید و می بینید
(سید گفته که :دل خوش نباشید به این مقدار کم )
اما در مورد کلیت این که چرا این حمله اتفاق افتاد:
همون طور که قبلا گفتم و محسن جان هم توی پستشون اشاره کردن اکانت BOSS تقریبا 20 یا 25 روز پیش یک 15کراپ 150% نزدیک به کلونی اکانت Kazz گرفت و کپش کرد.
اون موقع من به جاوید جان و محسن عزیز گفتم که این اکانت اینجا کپ زده بزنم بپرونم ؟ که گفتن نزن در حال صحبت با ان دبل هستیم و گفتن که کاری با اکانت های ان ای ندارن و ازین صحبت ها منم گفتم باشه
چند روزی گذشت که این اکانت شروع کرد یکی از واحه های یکی از اکانت ها رو رید رفتن که من هم به بازیکن نامه دادم و هم به تیم لیدری گفتم و اون ها هم گفتن که نزنش اون اکانت هم دیگه نمیزنه گفتم باشه
بعد از اون، چند روز بعد هم دوستان ان دبل بعد نپ قهرمانی با ساید اس ای صحبت هاشون با ما رو فراموش کردن و اکانت Boss همون اکانتی که رید میرفت رو کاتا کرد و یکی از فیدر هاشم چیف کرد.
حتما که اشتباه از ماه بوده که اجازه دادیم اونجا بمونه و پا بگیره. همون موقع باید میزدیم صدای ترب میداد اکانت BOSS تا شما شمالغربی خفن نیای بگی که به ماهم گفتن نزن !!!! نزدن شما 200 خونه دور تر از خونه خودت با نزدن ما خیلی فرق میکنه خوش تیپ.
اینا همش تجربه میشه واسه ما و رزومه میشه واسه شما
شما اساتید ان دبل میگید که ما پای حرفمون نبودیم و دروغ محرض وارد بازی میکنید در صورتی که خلف وعده کلا از شما بوده . فرض کن توافق کردی کاری به کار هم نداشته باشیم و بعد بیای رو این حساب ده بشونی توی ساید دیگه. بکشی بالا و به ثبات که رسیدی و کراپات 17 شد بزنی زیر حرفت. شنیدن اینکه بگن شمال شرق خلف وعده کرده مث پریدن از جکوزی آب گرم تو آب سرد میمونه، آدم ترک میخوره :دی شرافت و مردانگی بوی جورابی گرفته که 20 ساعته تو کفش بوده، سم !
در نهایت بازی رفته رفته جذاب و جذاب تر میشه و حقایق برای همه روشن میشه. تیم 10 15 نفره شمال شرق مردونه در حال ادامه بازی هست توی شرایطی که 70% شما اگر توش بودید فلنگ رو بسته بودید.بازم طولانی شد شرمنده
اندکی صبر سحر نزدیک است
پ.ن: رضا جان من متوجه حرفت در مورد معذرخواهی نشدم
-
سلام و عرض ادب
از ادمین و مدیریت محترم درخواست دارم تا سرور رو فریز کنن.
همه جوره بازی گیر کرده. نه منابع از غارت میاد که بشه همر ها رو شارژ کرد و چه بسا که خیلی ها هم الان شارژ همرشون خوابیده و به همین صورت هم خیلی از دوستان ممکنه برن روی لاست گندم و زحمتشون به باد بره
ساختمون سازی و چرخیدن تو مپ و آمار و این چیز ها هم که پایه کنسل شده
اگر ممکنه سرور رو فریز کنید تا ما هم یه تایمی پیدا کنیم یه 2 کیلو تخمه بگیریم بریم پایه شبکه 6.
ایشالا که خیره -
پرهام جان اتفاقا هم شما هم تیمی که سرور قبل بودید واقعا جذاب بازی کردید
سروری که تروریست بودید که فریز شد سرور پیش هم رفتید ان دبل نشستید. سروری که فریز شد خود ما با اکانت تارتاروس ان دبل رجیستر کردیم چون به معنای واقعی کلمه هیچکس نبود
سرور پیش که چوکور بودید خیلی اذیت کردید هم اول بازی هم موقع نقشه ها واقعا حرکتای خفنی زدید.
من این سبک بازی شما همیشه مورد پسندم بوده و هست و خواهد بود.
تمام کسایی که منو میشناسن میدونن که مولتی باز نیستم و هرچی همر از اکانت ما درومده همش از ناتار بوده، این سرور هم مجبوریم واقعا و تصمیم بر این سبک بازی بعد خالی شدن ساید گرفته شد. این سبک بازی الان فقط مختص به ما نیست، توی ساید شما هم هست و توی ساید های دیگه هم خیلی سنگین تر از ما و شما هست.
۱۰۰٪همه به فکر برد خودشون هستن منم اگر اعتراضی دارم بخاطر درگیری های آینده نیست بخاطر برچسبی هست که بر اساس افرادی که الان حضور ندارن روی ساید و تیم الان چسبونده میشه و بی احترامی میشه
چند نمونه کار هم میزارم از همرهایی که بدون یکدونه مولتی از اکانتای ما در اومده از سرورای پیش
همین همر کظ مرز ان دبل با چوکور بود که چند بار لانچ شد و انقدر بدجا بود که جنگ یونیک رو چیف میکردیم تا بتونیم شارزش کنیم