Posts by a6kbo3

داداش یچیزی در گوشت بگم؟

اینکه رو کتیبه منحصرتون ۲۰ ک دف هست زشته، بقول خودتون زمیناتون مرغوب بوده نا سلامتی 😂

یچی دیگه بگم؟

اگه ریشیف و نگهبان رو جدا میفرستادید پلن دیوار میشد😂

داداش شما خیلی خوبید، بی نقصید ما باهم فرق داریم، ما غرق گناهیم 😅

خدا از سر تقصیرات هممون بگذره🤲 من جمله گوجو 😂

بازم مرسی که نرفتید رو اکانت نگاه کرید جنگ منحصرتون بره ۴ صبح که مبادا یوقت مولتی دعواتون نکنه 😂

چه خبر از گوجو؟ 😂😂😂

میگما لعنتیا

شما که خوب دیسلایک میکنید، میخوام یکم ازتون تعریف کنم بلکه لایکتونم ببینم

خدایی خیلی جوانمردید که داشتید میدیدید داره جنگ منحصرتون رو میبرن ولی روش لاگین نکردید 😂😂😂

ولی حداقل ۱۰۰ ک دف جمع میکردید رو جنگ منحصرتون این که دیگه تخلف نبود 😂😂😂

اونم نه؟ بدور از مهمانوازی بود؟ لااقل دو‌ک اسکات توش میکردید لینک سبز نگیریم ازتون 😂😂😂

پرو پلیرای وحشی

دمتون گرم 😂😂😂

اقا راستش رو بخواید حال نداشتم سه صفحه بخونم

فقط دیدم یه بابایی لینک دیوار شدن هیرو گذاشته خیلی خوشحاله 😂

شما دیگه کی هستید

بخدا دل درد گرفتم

بگذریم

مجددا از این تریبون استفاده میکنم و متای غرب وحشی رو تبریک میگم 😂😂😂

متاتون پایدار لعنتیای پاک‌باز 😂

میگم‌یوقت زشت نباشه فردای متای وحشی تصمیم به حذف دست جمعی گرفتین 😂😂😂

چند ساعت با تاخیر متاب غرب رو تبریک میگم 😂😂😂

چه شروع طوفانی داشت متای غرب 🫡

امان از باگ سرور

دفاشون تو راه بودا، باگ خورد 😂

موضوع نوری تموم شد رفت، روی ماه همو‌ بوسیدن

یه سو تفاهم کوچیک بود که برطرف شد

از عزیزانی که توتونشون عروسی بود یه اختلافی افتاده شمال شرق صمیمانه عذرخواهی میکنم

هنوز اونقد بی در و‌پکر نشده شمال شرق که چهار تا اجنبی بتونن از اختلافات جزئی و خانوادگی ما کره بگیرن

بکوری چشم هرکی نمیتونه ببینه نه خانی اومده نه خانی رفته

تامام تامام

حدودا ۴۰ دقیقه پیش من اکانت فروم نوری رو هک کردم و این پست رو برای بهم زدن متای شرق نوشتم . و الان نادم و پشیمان از کرده خودم هستم .

متای شرق پایدار

داداش کارت اصلا درست نبود

ولی خب همین که پشیمونی کارو در میاره

بریم یه برنامه ببینیم

چه بوی سوزشی میاد 😂

تو که تا دیروز داشتی هندونه زیر بغلشون میزاشتی میگفتی دارید ارزش کارشون رو میارید پایین

الان شد دو‌تا چیف دو تا کراپ لاک، همین؟

دیدی حالا دستتون رو شد؟ دیدی دنبال ماهی گرفتن از آب گل آلود بودید؟ میومدید فروم پست میزاشتید میرفتید میخندید که آی در آتش دشمنی شرقی ها دمیدیم و با دمتون فندوق میشکستید

دیگه فکر اینجاشو نکرده بودید نه؟

چقد این زمین گرده 😂

درود

یوسف عزیزم

جمله به جمله متن زیباتو خوندم

دل بزرگ و رئوفی داری

اینو نه تو تراوین بلکه تو فضای واقعی تو جمع های دوستانمون به دفعات دیدم

جزو معدود کسایی بودی که دلم خواست از نزدیک ببینمش و چند باری هم باهم بیرون رفتیم

همه دیگه میدونیم اسپید ترا تراوین نمیشه

ولی خب هر سرور با امید های واهی پا میزاریم توش تا فقط بهونه ای بشه که یکم جویای احوال رفقای چندین ساله باشیم

تا میایم یکم دور هم حال کنیم شروع میشه داستان ها

مدت هاست بخاطر همین مسائل آخر سرور رو ندیدم، الانم هر سروری که میام باید متلک های کیا و رولبک رو تحمل کنم ؛)

اگه برگردید خدا میدونه از ته دلم خوشحال میشم اما اگه نظرت غیر این بود به تصمیمت احترام میزارم داداش گلم

اینجا که چیزی نیست

ایشالا که توی زندگیت مثل همیشه بری بالا حال کنیم

تا ببینیم ما تا کی دووم میاریم

عشقی داداش، خیلی زود میبینمت ❤️

درود

خیلی جدی و تقاضای عاجزانه

از مدیریت فروم تقاضا دارم در صورت امکان اسم اکانت عزیزان در بازی بعنوان نیک نیم زیر آی دی فروم قرار بگیره که بتونیم تو بازی زیارتشون کنیم ؛)

مطمعنا اگه هر کسی به اندازه پتانسیلش تو بازی حرف بزنه خیلی از تنش ها ایجاد نمیشه

چقد جواب اکانت های تخصصی فرومی رو بدیم آخه ؛)

مرسی اه

با توجه به شواهدی که وجود داره رید از مولتی در سرور دیده میشه

سلام دوست خوب من

نه چرا حالمون بهم بخوره داداش

ما حالمون از تهمت و حرف بی ربط بهم میخوره

اتفاقا خوشحال میشیم برای یکبار هم که شده یکی با سند و مدرک همچین چیزی رو اثبات کنه!

نه به ما، حتی به مولتی هانتر و ادمین

متاسفانه دوستان فقط لب و دهنن

بسم الله

شواهدت رو اینجا با ما به اشتراک بزار تا بدونیم کدوم مصری ها رو کیا دارن رید میرن، یه مورد از یه ساید خاصی بود که اول سرور بن شد و یه روز با رایزنی هایی که بعمل اومد دوباره آزاد و فراموش شد

ما منتظر شفاف سازی هستیم

خدایی کی به شما بازی یاد داده ؛)

اون از اسکات کشیدنتون یه ساعت قبل فیک اینم از تحلیل بعدش 😂

همر سایلنس چیف شده؟؟؟

جدی جدی خودتونم باورتون شده خزعبلاتی که میگید؟ ۳ کی کلا توش مزدور داشته دیفالت امین سایلنس ؛)))

تازه همون دمپاییتونو کرد دمپایی پاره :)

سر جدتون ساقیتونو عوض کنید جر خوردیم از خنده ؛))))

منظور ایشون از دیوار بلند شمال شرق :

پیشنهادم به شما دوست جوگیرمون اینه که ابتدا یک شبیه ساز بزنی ببینی این دیوار بلند با یه دمپایی کلین میشه بعد بیا فروم بلبل زبونی 8o

واسه دمپایی های شما همین کفایت میکنه بخدا ؛)

درود دوستان

به دلیل جو‌ بسیار بد فروم تصمیم گرفتم کامنت یک سری افراد رو‌ ایگنور کنم که نیاز به پاسخ دهی درخور شأن و شخصیتشون نباشه، خواهشا این کامنت رو هم رپلای نکنن بزارن ما تو لاک خودمون باشیم، مرسی بوس

و اما نکته قابل عرض

با دست بکار شدن تیم های منسجم شمال شرق و پاتک های حساس به نقاط کلیدی ساید جنوبی ضربات مهمی بهشون وارد شد و همونطور که انتظار میرفت این جنگ فرسایشی که از سمت ساید جنوبی آغاز شد به مرور از شدت و کیفیتش کاسته شد، هرچند به قول خودشون در اوج هم صرفا به چیف فیدر و زدن چند تا کراپ بسنده کرده بودن بعد از دیوار رو تنها تارگت مهمی که انتخاب کردن، (انتخاب تارگت کم خطر و دریافت لینک در اولویت بوده تا اینجا به پروندن همر یا زدن کراپ لول بالا)

و حالا امروز دیگه حساب کار دستشون اومد کاملا که با چی طرفن (خودشون میدونن منظورم رو)، بله دیوار بلند شمال شرق آماده تر از همیشه پذیرای شما می باشد ؛)

امیدوارم با این شرایطی که دیدن نا امید نشن و احیانابه فکر حذف اکانت نیوفتن چون بازی تازه به ما مزه داده ؛)

• اگه بنا به قرار گرفتن لینکی باشه در صورت صلاحدید مسول فروم میزاره
    • مطالب ذکر شده صرفا نظر شخصی می باشد

و اممااا…

حقیقت من از تارگت ها اطلاع نداشتم ولی وقتی از بچه ها شنیدم باز تارگت اکانت سایلنسه اولین جمله ای که گفتم جمله پروفایل خود همون اکانت بود، البته اون جمله از قبل بود ولی واقعا شرح حال وضعیت بود.

نظرت در مورد این پروفایل کوتاه از امین سایلنس توجهم رو جلب کرد، ریز بینیتون زیبا بود، دقیقا از روز اول این جمله رو گذاشت و اتفاقا هیچ ربطی به وضعیت الان نداشت، امین عادت داره به این شرایط :)

به وقتش به معنی واقعیش پی میبرید ؛)

یکم دیگه صبر کنید تازه داره بازی شروع میشه :)

خیره ایشالا ؛)

فکر کنم درست متوجه نشدی

من نگفتم شما دفاع ندارید گفتم با زدن دمپایی میشه خیلی از پیشرفت شمال غرب رو گرفت و در کنار اون صبح دوستان همیشه به جا میمونه چون شبا که شما میخوابید عمو هانتر بیداره :) :saint:

نکته دوم خیلی از اکانتای حجومی برای نگه داشتن دفاع قفل میشن یا خواهند شد که نسبت که زمانی در صلح بودن خب راندمانشون 50 درصد کم شده

اول که من از سال 87 سرور 8 ای ار بازی میکنم اینجا تازه واردیم اونم به دعوت دوستان امدیم یاد قدیم

بله

نیاز به توضیح نیست

تیم حرفه ای جنوبی فراخوان داده برا حضور تو فروم :)

از دیسلایکای هماهنگ مشخصه

یه اکانتایی دیسلایک میکنن که اسماشونو تریلی نمیکشه :)

نکته بعدی: فدات شم شما الان شب بیداری هاتونو بکنید

ما گذاشتیم برا انویلای واندر موقعی که داریم خشت های ۹۹ و ۱۰۰ رو میزاریم رو هم :)

شاد باشید قناری های خوش سخن :)

تازه وارد جان

خوش اومدی

ای وای لومون دادی که

دفاهامون تموم شد، خااااک عالم

حالا چه گلی بگیریم :)))

واقعا سطح پلیرهای جنوب شرق به شدت رو به افوله

حریفم حریفای قدیم :))))

مخلص همگی

هیچی

دوبار دیگه از روش بخونید

بلکه نه خودتان نه اطرافیانتان را دچار توهم خود بزرگ پنداری نکنید

تا پندی دیگر، بدرود :)

پ.ن: یوقت زشت نباشه تعداد نیروهای فیکتون هم اندازه دهی که دییییسسسسترررووویییی کردید با نبوغتونه :)))

لعنتیای پروفشنال :)

دومنیکه بابا، پاشو پسر کار داریم ؛)

تبریک به عزیزان جنوبی

به شخصه انتظارم خیلی بالاتر از این بود

مخصوصا بعد از اون دیوار وحشتناک چند روز پیش

چیف یه فیدر و کراپ های یه مصری هرچند دستاورد زیادی نیست ولی خب نمیتونه بدم باشه

ایشالا که تداوم‌داشته باشه

پ.ن: پس اگه پلنتون موفق باشه اهل شلوغ کاری تو فروم هم هستید شیطونا :))))

هرچقد اسکرول میکردم تموم‌نمیشد 😂

با بیشتر حرفات موافقم

رقیب با شخصیت قابل ستایشه

کامنت من فقط در جواب اون عزیز بود وگرنه بله کیه که ندونه تراوین رو همین چیزا قشنگ میکنه

در خصوص صحبت هاتون من به ندرت جایی دیدم کسی از پلن دفاعی بچه های ما که انصافن سنگ تموم گذاشتن صحبتی بشه، برای همین پلن هجومی شما هم کمتر بهش پرداخته شد

وگرنه که بله کار هر دو طرف قشنگ بوده و قابل ستایش

در مورد کراپ لاک هم باید بگم از زمانی که هیرو به بازی اضافه شد عملا معنی و کاربرد خودش رو از دست داد

دیگه نمیتونیم به اون معنی قدیم بگیم دهی کراپ لاک شده حتی اگه تمام کراپاش بخوره

به هر حال من واقعا لذت بردم از کامنت قشنگتون

بعله

و بالاخره تلاش ها جواب داد و دوستان تن به این خفت دادن لینک کامل دیوار شدنشون رو تارگت چهارم دفاعی شمال شرق رو خودشون منتشر کنن :)

خدا قوت دلاور

خسته نباشی پهلوون

اونی که میگه تارگت چهارم نبوده ایشالا پلن بعدی بخوره به تارگت اول دف :) به حق پنج تن

والله تخریب شخصیتی صورت نگرفت

فرق ما با شما در این بود که ما عکس پلن موفق دیروز رو منتشر نکردیم چون شب درازه سلطان

امروز ما دیوار شدیم ، دیروز شما سوراخ شدین

فردا چی میشه؟

دو روز ما نبودیم ببین گربه نره چه دوری برداشته

بابا اینقد پلن موفق پلن موفق نکنید ملت باورشون میشه آپلو هوا کردید رو نمیکنید،

میخواید بدونید چرا عکس رو نمیکنن؟

فروتنن؟ اینا براشون سهل بوده؟

زکی

تیم دف کورد شمال شرق با توجه به اینکه اولین پلنی بود که رومون میومدن و حقیقتا اصلا انتظار همچین قمار مسخره ای رو نداشتن تو این تایم سرور فورا تشکیل و ظرف چند ساعت تارگت هارو اولویت بندی و دف خوبی جمع کرد (به جزئیات بنا به مسائل امنیتی اشاره نمیکنم، اگه صلاح بدونن بازش هم میکنن لیدرهای عزیز)

در نهایت با هدایت پلنر نخبه عزیزان، موفق به زدن چند تا دونه کراپ! توجه فرمایید چند تا دونه کراپ (نه دیستروی کردن کپ) از یه اکانت ارزشمند گولمون!!! (یبار دیگه قسمت اخرشو بخونید و سعی کنید نخندید) شدند، دقیقا ظهر روز بعد با پوش سراسری دو لول اومد روی لول های همون چهار تا دونه کراپی که از اکانت خوب گولمون زده بودن

فردا شد اومدن یه دو دو تا کردن دیدن عجب، شده ۷ تا :)

گفتن چه کاریه

پتو رو میکشیم سرمون بغض میکنیم، لبامونو رو هم فشار میدیم، میخوابیم :) بلکه یه چند وقت مه گذشت از این گندمون حماسه ها می سراییم :)

اره عزیره دل

اینجوری شد که نه خبر از لینکی شد نه پست فرومی وگرنه فروتنی شما قبلا ثابت شده

و اما بعد

کپ گوله مزه داده بود، نفهمیدن چه دونی پاچیدیم براشون

اومدن کپ مصری بزنن که…

بعله یه قسمت کوچیک از قبرستان شمال شرق پر شد و گندم خور دوستان آزاده آزاد

و الان چند شبیه که دیگه خبری از پلن های جذابشون نیست و ما کماکان منتظر

برو عمو جون کشکتو بساب

از داشته هاتون بگید نه آرزوهاتون

بوس به کلتون